Widgets

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης ελπίζουν σε μια μεγάλη εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής

Η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εθνικές εκλογές και τα υψηλά ποσοστά που αναμένεται να αποσπάσει την έχει μετατρέψει σε κεντρικό σημείο αναφοράς και καταλύτη των μετέπειτα εξελίξεων στη χώρα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κατόπιν διεργασιών και συνεχών επαφών με εθνικιστές από το εξωτερικό η Χρυσή Αυγή κατάφερε να δημιουργήσει ένα δίκτυο με προσωπικότητες και κινήματα εντός του οποίου διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο, καθώς σε αυτήν αναγνωρίζεται η πρωτοπορία ενός επιτυχούς αγώνα που διεξάγεται υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες.
Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένη την αύξηση της δημοτικότητας της Χρυσής Αυγής που έχει σπάσει ανεπιστρεπτί τη συνωμοσία της σιωπής που έχουν επιβάλλει τα εν Ελλάδι ΜΜΕ κλιμάκια Ευρωπαίων Συναγωνιστών επισκέπτονται τα Κεντρικά μας Γραφεία για να συνομιλήσουν με στελέχη και βουλευτές και να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Έτσι, την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής του δανέζικου εθνικιστικού κόμματος Danskernes Parti, κ. Carlsen Daniel, επισκέφτηκε την Αθήνα και τα γραφεία μας επί της οδού Μεσογείων, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και να του εκφράσει τη συμπαράσταση του απέναντι στον ίδιο και στους υπόλοιπους διωκόμενους αγωνιστές της Χρυσής Αυγήςδίνοντας παράλληλα την ευχή για μια μεγάλη εκλογική νίκη των Ελλήνων εθνικιστών στις ερχόμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Αργότερα ο κ. Carlsen είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Συναγωνιστή και βουλευτή Σερρών Ματθαιόπουλο Αρτέμη, αντιπρόεδρο της ομάδος APF (Alliance for Peace and Freedom) με τον οποίο συζήτησαν θέματα οργανωτικού ενδιαφέροντος με απώτερο στόχο την περαιτέρω ισχυροποίηση των δεσμών ανάμεσα στα ευρωπαϊκά εθνικιστικά κινήματα και την ανάδειξη των προβλημάτων που από κοινού αντιμετωπίζουν οι χώρες μας, όπως για παράδειγμα η αθρόα λαθρομετανάστευση και η ισλαμοποίηση των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωτευουσών.
Μέρος της συζήτησης βιντεοσκοπήθηκε από το κρατικό κανάλι της Δανίας το οποίο συνόδευε τον κ. Carlsen στην περιοδεία του στην Ελλάδα και στην ωριαία περίπου συνέντευξη που παραχώρησε ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ανέπτυξε τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, τους στόχους της για το άμεσο μέλλον και την προοπτική των κινημάτων σε μια εθνικιστική Ευρώπη.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ = >ΒΙΝΤΕΟ Έλληνες πολίτες: «ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ καταστρέψατε την Πατρίδα μας» ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ»

Από την φυλακή στις εκλογές: Η Χρυσή Αυγή ήλθε για να μείνει! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
“Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια,
κλέφτες χωρίς μία πήχυ γή και κλέφτες με παλάτια,
ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί
ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή.”
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ
Στις 20 Μαρτίου 2015 αποφυλακίστηκα με την παρέλευση 18μήνου παρά μιαν εβδομάδα με τον όρο να είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό! Εδώ και ένα μήνα έχει αρθεί ο όρος αυτός, αλλά είμαι υποχρεωμένος να μην απομακρυνθώ από την περιοχή Αττικής. Στους μήνες αυτούς όπου είχα ενεργεί παρουσία στις εργασίες του κοινοβουλίου έδωσα την μάχη μαζί με τους συναγωνιστές μου ενάντια στο νέο μνημόνιο της αριστεράς, δηλώνοντας ότι όπως ακριβώς είπαμε όχι στην εθνική υποδούλωση της χώρας στους ισχυρούς του χρήματος στην συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, το ίδιο θα κάνουμε και ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Τα «μεταμεσονύχτια» προεκλογικά μηνύματα της Χρυσής Αυγής 


Για ακόμη μια φορά τα μαγνητοσκοπημένα μηνύματα των εκπροσώπων του Λαϊκού Συνδέσμου, τα οποία οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί όπως και η δημόσια τηλεόραση είναι υποχρεωμένοι να τα παίξουν βάσει της νομοθεσίας, προβλήθηκαν μετά τα μεσάνυχτα…   Ακολουθούν δύο βίντεο με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρήστο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου Ηλία Κασιδιάρη.  Δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ1)  ΠΗΓΗ


Mega Channel

ΔΕΙΤΕ ΤΟ: “Διόρθωσε” και η Marc: 7,4% και μόνη στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή με αυξητικές τάσεις  ΚΑΙ  Δημοσκόπηση MRB: Ξεκάθαρα Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ενισχυμένα ποσοστά!

Κουτοπονηριές του Δημάρχου Λέσβου: Δεν θα στήσω κάλπες για να μην ψηφίσει Χρυσή Αυγή ο κόσμοςΤο ότι έχει έρθει σε δεινή θέση το πολιτικό σύστημα με την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά είναι ευκόλως αντιληπτό. Ακόμα πιο δεινή η θέση των μαρξιστών «πατριωτών» των ΑΝΕΛ, οι οποίοι θα... αυγατίσουν τα ποσοστά τους στα νησιά, με την καταστροφή από τους λαθρομετανάστες και τις ψεύτικες ελπίδες που πωλούσαν για δήθεν διατήρηση του ευνοϊκού καθεστώτος για τον ΦΠΑ.
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, θα μπορούσε να πει κανείς σχολιάζοντας τα λεγόμενα του, προερχόμενου από τους ΑΝΕΛ, δημάρχου Λέσβου, ο οποίος απειλεί ακόμα και με επιβολή μνημονιακής – λαθρολάγνας χούντας, προκειμένου να αποφύγει την συντριβή του πολιτικού συστήματος από τους Έλληνες.
Δείτε την δήλωσή του: «Καλούμε λοιπόν το λαό της Λέσβου, να μη συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές και δηλώνουμε ξεκάθαρα την πρόθεση μας να μην στηθούν κάλπες, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης. Δυστυχώς, επειδή oi απεγνωσμένες φωνές μας, δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση, είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τα παραπάνω, σε περίπτωση που δεν δοθεί άμεση λύση»
Να μην ψηφίσουν οι Λέσβιοι, λοιπόν, γιατί μάλλον οι δημοσκοπήσεις από τα νησιά έχουν δείξει ότι η κλεπτοκρατία θα ηττηθεί ηχηρά εκεί. Ενώ αν με την όλη κατάσταση φαινόταν ότι θα επικρατήσουν οι ΑΝΕΛ ή ο Σύριζα, τότε ο Δήμαρχος θα μιλήσε για «ανάγκη δημοκρατίας» και θα καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει κατά συνείδηση.
Τα παραπάνω βεβαιώνονται από την θερμή υποδοχή που επιφυλλάσσουν οι κάτοικοι της Λέσβου στους Συναγωνιστές του νησιού κατά τη διάρκεια των συνεχών ενημερωτικών εξορμήσεων που αυτοί κάνουν.
Επειδή, βεβαίως, δεν είναι μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του δημάρχου το να αποφασίσει αν θα στηθούν κάλπες ή όχι, θα τρίβουν τα μάτια τους οι καθεστωτικοί την Κυριακή των εκλογών, με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!!!Νέα επιχείρηση κατάληψης πλοίου από Αφγανούς λαθρομετανάστες στη Μυτιλήνη


Νέα επεισόδια σημειώθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, μεταξύ μεταναστών και Αστυνομίας, το βράδυ του Σαββάτου.
Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 500 Αφγανοί αφού πραγματοποίησαν διαδήλωση στο λιμάνι, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση που παρουσιάζεται στη διαδικασία ταυτοποίησής τους ώστε να μπορέσουν να φύγουν από το νησί, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πλοίο που προοριζόταν για τον Πειραιά.
Συγκεκριμένα, χωρίς να έχει ακόμα ολοκληρωθεί η ταυτοποίησή τους και μην έχοντας στα χέρια τους τα απαραίτητα έγγραφα, κατευθύνθηκαν προς το πλοίο "Tera Jet" και κατέλαβαν τον καταπέλτη, απαιτώντας να επιβιβαστούν και να ταξιδέψουν για Πειραιά. Στο σημείο αυτό επενέβησαν οι ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας και τους απομάκρυναν.
Αυτό ήταν ένα από τα πολλά επεισόδια που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στη Μυτιλήνη. Στο βίντεο που ακολουθεί, αυτόπτης μάρτυρας καταγράφει ένα από αυτά, το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή (4/9) όταν Αφγανοί (στην πλειονότητά τους) επιχείρησαν να εισβάλουν σε πλοίο.   ΠΗΓΗ

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Στα σκαριά νέα συνταγματική εκτροπή για να μην είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση


Μετά από το "ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα" με την Κ.Ο. Λαφαζάνη που υφάρπαξε την τρίτη διερευνητική εντολή από την Χρυσή Αυγή κατά παράβαση κάθε νομιμότητας, Συντάγματος και Λαϊκής βούλησης, το σαθρό σύστημα των πολιτικάντηδων ετοιμάζει νέα μηχανορραφία κατά της Χρυσής Αυγής.
Μετά λοιπόν την συνωμοσία της σιωπής και τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό από την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, στα σκαριά είναι έτοιμη νέα συνταγματική εκτροπή, ώστε να αποφευχθεί ο "σκόπελος" η Χρυσή Αυγή να είναι αξιωματική αντιπολίτευση.
Όπως φαίνεται κι όπως προωθούν τα διευθυντήρια των Βρυξελλών με τις κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις είναι έτοιμη η μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - ΝΔ. Το μοναδικό αγκάθι και σε αυτήν την ανίερη συμμαχία είναι το γεγονός ότι σε αυτήν την περίπτωση η Χρυσή Αυγή ως τρίτο κόμμα θα είναι Αξιωματική αντιπολίτευση.
Το μνημονιακό όμως τόξο αναζητεί λύσεις και για αυτήν την περίπτωση και όπως φαίνεται είναι έτοιμη ακόμα μια μηχανορραφία. Έτσι, στην περίπτωση συγκρότησης μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης οι υπουργοί από το δεύτερο κόμμα θα παραιτηθούν από το βουλευτικό αξίωμα και θα συμμετέχουν ως "εξωκοινοβουλευτικοί" στην νέα κυβέρνηση. Και με αυτόν τον τρόπο το δεύτερο κόμμα θα είναι... νομότυπα αξιωματική αντιπολίτευση και όχι η Χρυσή Αυγή, παρόλο που το δεύτερο κόμμα θα συμμετέχει στην μνημονιακή συγκυβέρνηση!
Παραθέτουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:
"Πραγματικά, δεν έχουν τον Θεό τους ορισμένοι! Το τελευταίο διάστημα ακούω τον προβληματισμό για το ποιος θα αναλάβει αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, σε περίπτωση που συγκροτηθεί μεγάλος συνασπισμός ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ. Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να αναλάβει τον ρόλο αυτό η Χρυσή Αυγή - με τα προνόμια που δίνονται από τον κανονισμό της Βουλής-, κάποιοι σκαρφίζονται το εξής:
Οι υπουργοί που προέρχονται από το δεύτερο κόμμα να ανεξαρτητοποιούνται ή να παραιτούνται, όπως έκαναν οι κ. Δήμας και Αβραμόπουλος με την κυβέρνηση Παπαδήμου...".  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5345832281659360844

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item