Widgets

Σοκ: H EE αναλαμβάνει πλέον τον έλεγχο των συνόρων προς ανατολάς και την εγκατάσταση προσφύγων και λάθρο στην χώρα μας!
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ...


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Τον πλήρη έλεγχο των ανατολικών συνόρων ώστε η ΕΕ να μπορεί να καταγράψει-ταυτοποιήσει όλους τους πρόσφυγες-λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα με σκοπό την εγκατάστασή τους στην χώρα, αποκτά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αφού χαρακτηρίζεται "ασφαλής" και άρα δεν συντρέχει λόγος να φύγει κάποιος από αυτή αιτούμενος άσυλο αφού δεν κινδυνεύει!
Την Τετάρτη στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό θα απαιτηθεί από την ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει "ευρεία βοήθεια από την ΕΕ" ώστε να διαχειριστεί η ίδια την τεράστια εισροή προσφύγων-λαθρομεταναστών, εκχωρλωντας έτσι τον έλεγχο των ανατολικών ελληνικών συνόρων.
Όπως γράφουν οι Financial Times η ενέργεια θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες "όταν ο Αλέξης Τσίπρας παρευρεθεί σε μία εξαιρετικά σημαντική διάσκεψη" δύο μέρες αφού ορκίστηκε ως πρωθυπουργός για δεύτερη θητεία.
«Αυτό που μας λένε είναι ότι ''είμαστε έτοιμοι να μετεγκαταστήσουμε (τους πρόσφυγες)'', αλλά χρειαζόμαστε ένα απόλυτα σταθερό σύστημα καταγραφής τους όταν φτάνουν''», τόνισε ένας ανώτατος αξιωματούχος της ΕΕ που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις.
Γιατί είναι τόσ σημαντική η καταγραφή τους και όχι η μετεγκατάσταση;
Πολύ απλά γιατί κατά την σύνοδο της 14ης Σεπτεμβρίου των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ελλάδα και η Ιταλία συμφώνησαν στη δημιουργία ενός ή περισσότερων κέντρων πρώτης υποδοχής και καταγραφής προσφύγων στο έδαφός τους, και αποφάσισαν την οριστικοποίηση του καταλόγου των χωρών της νοτιο-ανατολικής Ευρώπης που θεωρούνται "ασφαλείς" και κατά συνέπεια οι προερχόμενοι από αυτές ΔΕΝ δικαιούνται ασύλου!
Δηλαδή θα μένουν σε εμάς για πάντα. Αφού δεν κινδυνεύουν, ποιος ο λόγος να συνεχίσουν να κατευθύνονται στην Γερμανία; Και εμείς θυσιάσαμε το εθνικό μας συμφέρον προς χάρην του εθνικού συμφέροντος της Γερμανίας και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Έχει όμως και συνέχεια:
Η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, στον κατάλογο αυτόν, γεγονός που καθιστά αδύνατη την επαναπροώθηση ατόμων που έχουν φθάσει στο έδαφος της ΕΕ προερχόμενα από την Τουρκία.
Δηλαδή η Τουρκία μπορεί βάσει σχεδιασμού να μας στέλνει χιλιάδες προσφύγων και λαθρομεταναστών, για να προκαλέσει οικονομική,κοινωνική κατάρρευση και εθνική,φυλετική και θρησκευτική αλλοίωση, και να το κάνει αυτό ανενόχλητα χωρίς την παραμικρή πίεση από την ΕΕ.
Έτσι λοιπόν οι Ευρωπαίοι θα μας "προσφέρουν" βοήθεια στην καταγραφή τους αλλά όχι στην "φιλοξενία" τους. Στα δύσκολα όλοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να απέχουν. Θέλουν όμως να είναι σίγουροι ότι όλοι οι πρόσφυγες-λαθρομετανάστες θα μένουν εδώ, και δεν θα φέυγουν για κανένα λόγο. Εάν φύγουμε εμείς ποσώς τους ενδιαφέρει και πιθανότατα το επιθυμούν.
"Η Ελλάδα, με τα διάσπαρτα νησιά της και μια κυβέρνηση με οικονομικά προβλήματα, έχει γίνει σημείο εισόδου για δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες στην ΕΕ από την κοντινή Τουρκία και δεν έχει καταφέρει να τα βγάλει πέρα", γράφουν οι FT.
"Εντούτοις, οποιαδήποτε κίνηση μεταφοράς de facto ελέγχου των συνόρων της Ελλάδας στις Βρυξέλλες θα μπορούσε να συναντήσει πολιτική αντίσταση στην Αθήνα, όπου οι μη δημοφιλείς διεθνείς διασώσεις έχουν ήδη εγείρει τη δυσαρέσκεια για τους ξένους που ποδοπατούν την εθνική κυριαρχία".
Η εύρεση τρόπου ώστε να καλυφθούν τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ έχει γίνει προτεραιότητα για τον Ντόναλντ Τουσκ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Σχέδια για μεγαλύτερο έλεγχο των συνόρων της Ευρώπης έχουν εδώ και καιρό προωθηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, της οποίας ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ζήτησε «πλήρως λειτουργική φύλαξη στα σύνορα και ακτοφυλακή».
Τι εννοεί εδώ ο...ποιητής; Μετά από τόσα χρόνια Μνημονίου και οικονομικής εξαθλίωσης το Λιμενικό και οι δυνάμεις Ασφαλείας επιτελούν άθλους για να σώσουν την χώρα από μια ιδιότυπη εισβολή.
Προς το παρόν στη χώρα σύντομα δεν θα έχουμε χώρο ούτε στα σπίτια μας, εάν συνεχιστεί αυτή η ασταμάτητη ροή ανθρώπων από την Τουρκία. Με όλα αυτά έρχεται στο μυαλό μια ρήση του Πατροκοσμά «Θὰ ἰδῆτε τρεῖς φαμίλιες σ᾿ ἕνα σπίτι», τι να εννοούσε άραγε; ΠΗΓΗ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΛΑΘΡΟ» ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ!

izmirde_gocmen_sorunu_saglik_sorununa_donustu_h76748_08447
Το τεράστιο κύμα των παράνομων μεταναστών που κατευθύνονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες προς την χώρα μας, πέραν των μεγάλων προβλημάτων διαμονής και διατροφής τους, φέρνουν μαζί τους και ένα μεγάλο κύμα επιδημιών και ασθενειών που ήταν ξεχασμένες εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή μας.
Σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα τη τουρκικής εφημερίδας, Aydınlık, από την περιοχή της Σμύρνης όπου έχουν στρατοπεδέψει δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, με την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα επιδημικών ασθενειών που θα προκαλέσουν μεγάλο πρόβλημα στις υγειονομικές εγκαταστάσεις της περιοχής.
Εκείνο όμως που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό, είναι ότι όλο αυτό το κύμα των παράνομων μεταναστών που εκδηλώνει αυτές τις επιδημικές ασθένειες πρόκειται να έρθει με κάθε μέσο στην ελληνική επικράτεια, μεταφέροντας και τις αρρώστιες αυτές στην δική μας πλευρά.
Όπως αναφέρεται, στο Κέντρο Υγείας του Bornova της Σμύρνης, έχουν ήδη παρατηθεί κρούσματα επιδημιών ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες που προβληματίζουν τις τουρκικές υγειονομικές αρχές, ενώ επισπεύδονται οι ενέργειες από τουρκικής πλευράς να προωθηθούν όλοι αυτοί με κάθε μέσο στα ελληνικά νησιά. Με λίγα λόγια δηλαδή, οι Τούρκοι μαζί με τις χιλιάδες των παρανόμων μεταναστών θα μας κάνουν… εξαγωγή και τις επιδημικές ασθένειες που κουβαλούν.
Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο οξύ με την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης όλων αυτών στην ύπαιθρο ευνοούν την εκδήλωση πολλών ασθενειών που πλήττουν ιδίως μικρά παιδιά, ενώ οι περισσότερες από αυτές τις ασθένειες είναι όπως αναφέρουν οι υγειονόμους αρχές της περιοχής, μεταδοτικές, γεγονός που αυξάνει την επικινδυνότητα της κατάστασης.
Να ετοιμαστούμε λοιπόν να υποδεχτούμε τον νέο όγκο των παράνομων μεταναστών και μαζί τους και διάφορες επιδημίες και ξεχασμένες ασθένειες που τις είχαμε λησμονήσει, σε ένα ελληνικό σύστημα υγείας που έχει ήδη διαλυθεί από την μνημονιακή καταστροφή της χώρας.
Να δούμε πως θα ξεμπερδέψουμε και από την νέα αυτή απειλή.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Η «ΕΥΤΥΧΙΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΦΟΤΟ1
Στις 15 Σεπτεμβρίου η βουλευτίνα του γερμανικού σοσιαλιστικού κόμματος, SPD, Brigitte Meier, μιλώντας σε δημοσιογράφους παραδέχτηκε ότι, «δεν μπορούμε πλέον να εγγυηθούμε για την προστασία σας από τους λαθρομετανάστες». Η δήλωση τις κυρίας Μάιερ είναι πολύ ανησυχητική παραδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι, και αναπόφευκτα δημιουργεί ένα αίσθημα φυγής από την ίδια σου την πατρίδα.
Αναρωτιόμαστε, αν δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια στην Γερμανία ποιος μας εγγυάται για την δική μας ασφάλεια εδώ στην Ελλάδα που όλα είναι ανεξέλεγκτα;
ΦΟΤΟ2Ένα επεισόδιο που συγκλόνισε τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ είναι αυτό που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Βέρνη της Ελβετίας. Ένα ζευγάρι οδηγούσε μια BMW σε έναν ήσυχο δρόμο εκτός της πόλης όταν ξαφνικά μια ομάδα μεταναστών τους σταμάτησε απότομα. Τους έβγαλαν δια της βίας έξω από το αυτοκίνητο και τους χτυπούσαν αλύπητα. Εκείνη την στιγμή από τo απέναντι ρεύμα ένα άλλο αμάξι προσπαθώντας να διαφύγει το μπλόκο, πέρασε με ιλιγγιώδης ταχύτητα από δίπλα τους και ακούσια χτύπησε όσους εκείνη την ώρα βρισκόταν στο δρόμο. Υπήρχαν πολλοί τραυματίες και σκηνές απερίγραπτες. Από το Υoutube αφαίρεσαν αμέσως το βίντεο, για να μην δημιουργηθούν ρατσιστικά αισθήματα.
ΦΟΤΟ3Ένα άλλο επεισόδιο δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή στο Salzburg της Αυστρίας η αστυνομία έσπευσε επειγόντως να μεταφέρει έναν νέο άντρα μετανάστη, 33 χρονών, γιατί ήταν βαριά άρρωστος, στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από λέπρα. Ζούσε εδώ και 2 μήνες στις κατασκηνώσεις στις Άλπεις. Το ερώτημα που τέθηκε ήταν πόσους άραγε κόλλησε αυτή την φρικτή ασθένεια;
Στο Kernten ST. Kanzian της Αυστρίας που βρίσκεται στο Kloppeinersee, λαθρομετανάστες έκάναν απεργία πείνας γιατί… ζητούσαν κρατικό επίδομα 2000 ευρώ το μήνα καθαρά στο χέρι. Δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ανέφεραν ότι τώρα που θα χειμωνιάσει θα απαιτήσουν να βγάλουν τους κατοίκους από τα σπίτια τους για να τα πάρουν αυτοί γιατί έτσι τους είχαν υποσχεθεί πριν έρθουν στην Ευρώπη.
Ο Kamil Bulonis, Πολωνός δημοσιογράφος και τώρα τελευταία και ξεναγός, συνόδευε Πολωνούς τουρίστες κοντά στα σύνορα Αυστρίας, Ιταλίας. Εκεί έγινε μάρτυρας λαθρομεταναστών που ερχόταν από την Ιταλία και έγραψε τα εξής σε ένα δημοσίευμα του που τάραξε τον πολωνικό τύπο. Έγραψε ότι το πλήθος τον λαθρομεταναστών που αντίκρισε δεν είναι όπως τα δείχνουν τα ΜΜΕ, ουσιαστικά δεν δείχνουν ούτε το 10 % από αυτά που γίνονται και παρόλο που οι ίδιος είναι πολύ ανοιχτό μυαλό, οι σκηνές που αντίκρισε τον κατατρόμαξαν στην κυριολεξία. Άνθρωποι που έβριζαν και έριχναν πέτρες, φώναζαν ότι θέλουμε να πάμε εδώ και τώρα στην Γερμανία στον παράδεισο που μας περιμένει. Έβγαλαν μια ηλικιωμένη κύρια δια της βίας από το αμάξι της τραβώντας την από τα μαλλιά, την χτύπησαν στο πρόσωπο και αφού της πήραν το αμάξι της και ότι είχε μέσα εξαφανιστήκαν.
Στη συνέχεια το λεωφορείο το οποίο μετέφερε τους Πολωνούς τουρίστες δέχτηκε επίθεση από άλλους λαθρομετανάστες. Χτυπούσαν τις πόρτες για να τις ανοίξουν, ρίχνανε πέτρες και φτύναν στα παράθυρα, έφτασαν στο σημείο να ρίχνουν και κόπρανα στο λεωφορείο. Ο Kamil Bulonis αναρωτιέται, πώς μπορούν αυτοί οι αγριάνθρωποι να προσαρμοστούν στην Ευρώπη και γενικά με τις δικές μας κουλτούρες;
Το λεωφορείο μας όπως είπε καταστράφηκε, έσπασαν τα παράθυρα, τρύπησαν τις ρόδες. Για μια στιγμή αισθανόταν σαν να βρίσκεται σε πολεμική περιοχή κάπου στο Ιράκ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήτανε ότι δεν μιλούσαν ούτε ιταλικά, ούτε γερμανικά, ούτε αγγλικά, το μόνο που ξέρανε ήτανε να επιβάλλουν τα θελήματα τους με τις γροθιές. Το ίδιο έκαναν και λίγο παραπέρα με ένα γαλλικό λεωφορείο από τουρίστες. Τους έβγαλαν με τα βίας από μέσα και τους πήραν τα πάντα.
Πέραν όλων τούτων παρουσιάστηκε και ένα άλλο πρόβλημα. Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ σε πολλούς λαθρομετανάστες αυξήθηκε σε πολύ επικίνδυνο σημείο η ψυχοπάθεια διότι εκεί που πήγαν δεν βρήκαν αυτά που περίμεναν και που τους είχαν υποσχεθεί.
Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση (Διάλυση), ενώ εκατομμύρια στις πύλες της περιμένοντας να εισβάλουν αναζητώντας την «ευτυχία» με πρώτο και καλύτερο θύμα την δικιά μας χώρα. ΠΗΓΗ

Οι άμεσοι κίνδυνοι από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση

Οι άμεσοι κίνδυνοι από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση

Πλέον πρέπει να έχει γίνει κατανοητό στους κάθε λογής ανυποψίαστους ότι το τσουνάμι της λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη είναι σχεδιασμένο, προμελετημένο και ηθελημένο, προμελετημένο και σχεδιασμένο από τους Αμερικανοσιωνιστές που μέσω των μισθοφόρων τους τζιχαντιστών οδήγησαν σε ανατροπές μη αρεστών κυβερνήσεων και αποσταθεροποιήσεις χωρών της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής, ηθελημένο από πολλές κυβερνήσεις της Ευρώπης που ονειρεύονται επικράτηση πολυπολιτισμικών κοινωνιών εις βάρος των αυτόχθονων λαών και εθνοτήτων. Ας αναλογιστούμε όμως ποιές επιπτώσεις θα έχει στην οικονομία και ασφάλεια της Ελλάδας και της Ευρώπης, πέραν της φυλετικής αλλοίωσης, η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών.

Μαζί με τους λαθρομετανάστες έρχονται ταυτόχρονα και περαιτέρω περικοπές στους κατώτατους μισθούς και στις όποιες κοινωνικές κατακτήσεις, όσες τέλος πάντων έχουν παραμείνει αλώβητες από τα μνημόνια. Ήδη μεγάλες βιομηχανίες και εταιρίες της Ευρώπης, αλλά και αυτές που εξακολουθούν να λειτουργούν στην Ελλάδα, αγαλλιάζουν μπροστά στην αναπόφευκτη πτώση των κατώτατων μισθών, διότι είναι βέβαιο ότι στην αγορά εργασίας θα προτιμηθούν τα φθηνότατα εργατικά χέρια των λαθρομεταναστών. 

Όποιος από τους αυτόχθονες εργάτες εξακολουθήσει να επιμένει περί του ελαχίστου μισθού θα είναι ατυχέστατος. Είναι νόμος της αγοράς ότι με την αυξανόμενη ανεργία, αυξάνεται ταυτόχρονα και ο φόβος απώλειας της εργασίας και αυτός ο φόβος εγείρει με την σειρά του συγκατάθεση του εργαζόμενου στην μείωση του μισθού του. Ας ξεχάσουν λοιπόν οι εργαζόμενοι την όποια ασφάλεια ενός κατώτατου μισθού που ούτως ή άλλως είναι απελπιστικά μειωμένος λόγω των μνημονίων. Οι περαιτέρω περικοπές μισθών ή η αναστολή του κατώτατου μισθού εξ αιτίας της λαθρομετανάστευσης είναι εκ των ουκ άνευ.

Όσον αφορά τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης στην εσωτερική ασφάλεια των ευρωπαϊκών κρατών και ιδιαίτερα στην εσωτερική ασφάλεια της χώρας μας, αυτές οι επιπτώσεις θα είναι καταλυτικές. Ανάμεσα μας κυκλοφορούν εκατοντάδες έως χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες, οι οποίοι έχουν διαρρεύσει μαζί με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και οι οποίοι δημιουργούν τρομοκρατικούς πυρήνες και θα δράσουν όταν πάρουν την εντολή και τους δοθεί η ευκαιρία. Οι πομφόλυγες των κυβερνώντων πολιτικάντηδων περί δήθεν ποσοτικής και ποιοτικής  επάρκειας των υπηρεσιών εσωτερικής ασφάλειας δεν πείθουν ούτε τους ίδιους. Εξ άλλου ένα κράτος το οποίο δεν θέλει ή δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα του, πώς είναι δυνατόν να φυλάξει τις πόλεις, τα χωριά και τις γειτονιές του από τους ισλαμιστές εγκληματίες;

Όποιος αμφιβάλει ή νομίζει ότι υπερβάλλουμε ας ανατρέξει στις εικόνες που παραθέτουμε. Στην 1η εικόνα ο τζιχαντιστής που αποκεφάλιζε μωρά και βίαζε γυναίκες στην Συρία φωτογραφίζεται σε σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, αφού όπως ο ίδιος δήλωσε είχε φτάσει στην Γερμανία μέσω Ελλάδας και Βαλκανικών χωρών.


Στην 2η εικόνα τζιχαντιστής με χαρακτηριστική ουλή στο πρόσωπο, αφού εκτέλεσε τις θηριωδίες του στην Μέση Ανατολή φωτογραφίζεται στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων.

Αμφιβάλλουμε ότι πολλοί από αυτούς έχουν παραμείνει στην Ελλάδα για να εκτελέσουν τις εντολές κάποιου ψυχασθενούς ιμάμη ή κάποιων μυστικών υπηρεσιών, π.χ. της τουρκικής ΜΙΤ;

Συμπέρασμα: Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης συνοδεύεται, πέραν της φυλετικής αλλοίωσης, από την άγρια και σαρωτική ανεργία και από την ισλαμική τρομοκρατία. Αναρωτιόμαστε αν θα πρέπει να οδηγηθούν όλοι οι Έλληνες μαζικά στην φτώχια ή να χυθεί αίμα Ελλήνων από ισλαμιστές τρομοκράτες πριν οι πολιτικάντηδες αναγνωρίσουν τον επερχόμενο κίνδυνο.

Γ. Λιναρδής

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ο ιμάμης της Ιερουσαλήμ κηρύσσει την γενοκτονία της Ευρώπης! Ακούει κανείς;Σε ένα πραγματικά καυστικό κήρυγμα, ο κορυφαίος ιμάμης στην Ιερουσαλήμ καλεί για να ξεκινήσουν γενοκτονία μέσα στην Ευρώπη με το… βιολογικό τζιχάντ!
Μιλώντας στο τζαμί της Al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ, ο ιμάμης Ayed δήλωσε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες τώρα ανοίγουν το «κόκκινο χαλί» υποδοχής για τους μετανάστες όχι γιατί είναι συμπονετικές, αλλά επειδή η Ευρώπη βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη για μια καινούργια πηγή εργασίας.
Συνεχίζοντας το εκρηκτικό του κήρυγμα, ο Ιμάμης Ayed, περίγραψε το μέλλον της Ευρώπης κάτω από την κυριαρχία των μουσουλμάνων, που καταφθάνουν μιλιούνια στην Γηραιά Ήπειρο. «Σύντομα θα τους τσαλαπατήσουμε, με τη θέληση του Αλλάχ. Η Ευρώπη έχει παλιώσει και έχει γίνει υπέργηρη και χρειάζεται ανθρώπινη ενίσχυση. Εμείς θα τους δώσουμε γονιμότητα! Θα αναθρέψουμε τα παιδιά της γιατί θα κατακτήσουμε τις χώρες τους!».
Και πρόσθεσε ότι, «είτε σας αρέσει είτε όχι, Αμερικάνοι, Ιταλοί, Γερμανοί και Γάλλοι θα αναγκαστείτε να δεχτείτε τους “πρόσφυγες”. Εμείς σας στέλνουμε τους γιους μας και εσείς είστε υποχρεωμένοι να τους δεχτείτε αλλιώς, θα στείλουμε τους στρατούς μας σε εσάς».
Η αλήθεια είναι πως ο Ayed σωστά υπογραμμίζει το γεγονός ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια δημογραφική καταστροφή γιατί οι πολίτες της έχουν πάψει να κάνουν παιδιά. Το ποσοστό γέννησης της Ιταλίας 8,4 της 1.000, είναι το χαμηλότερο ποσοστό γέννησης από το 1861 και η εικόνα είναι περίπου η ίδια σε όλη την Ευρώπη. Τι να πούμε και για την Ελλάδα που ο πληθυσμός της όχι μόνο συρρικνώνεται από την υπογεννητικότητα και τις δεκάδες χιλιάδες εκτρώσεις κάθε χρόνο, αλλά και από την μάστιγα της νεανικής μετανάστευσης που προέκυψε τα τελευταία χρόνια.
Σήμερα διαπράττεται μια καινούργια γενοκτονία σε βάρος της Ευρώπης, αφήνοντας το Ισλάμ να διαβρώσει και στο τέλος να εξοντώσει τους λαούς της. Εν έτοι 2015, ζούμε σε μια χρονική στιγμή η οποία βρίσκεται λίγο πριν έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με όλους τους παγκόσμιους ηγέτες τυφλούς σαν τις νυχτερίδες, τελείως ανίκανους, μη θέλοντας να σταματήσουν αυτήν την τρέλα. Ακόμα και ένας ηλίθιος μπορεί να δει την εισβολή των μουσουλμάνων, ενω οι ίδιοι οι ηγέτες των μουσουλμάνων προειδοποιούν για το τι έρχεται.
Στην Ελλάδα με κυβερνήσεις που δεν κάνουν τίποτα εναντίον του Ισλάμ, αφήνουν να χτίζονται τζαμιά και να εισέρχονται ανεξέλεγκτα χιλιάδες ισλαμιστές, μπορεί να γίνουμε η πρώτη χώρα η οποία θα πέσει, ενώ στην Κύπρο αντίστοιχα που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη μουσουλμανοποίηση με το σχέδιο ΔΗΘΕΝ λύσης του Κυπριακού. Σημειώστε το, ζούμε στις έσχατες μέρες. Όπως το περιγράφει χαρακτηριστικά και ο Joel Richardson στο βιβλίο του «The Islamic Beast» σχετικά με την εισβολή του Ισλάμ, αναφέροντας ότι θα έρθουν και θα μας κατακτήσουν χωρίς πόλεμο.
Σίγουρα όπως ανέκραξε και ο ιμάμης της Ιερουσαλήμ, αν δεν συνέρθουμε και συνειδητοποιήσουμε τι γίνεται, το μέλλον μας θα είναι κάτω από την ημισέληνο σε μια χώρα που έριξε ποταμούς αίματος και στεφανώθηκε με χιλιάδες μάρτυρες για να απαλλαχτεί από τον μουσουλμανικό ζυγό.

          

ISIS: Πουλάει προστασία στα κατεχόμεναΓια 4 συλλήψεις που αφορούν την επίθεση εναντίον του ξενοδοχείου καζίνο Σαβόι στην Κερύνεια γράφει η ηλεκτρονική σελίδα της Κίπρις Ποστασί που υποστηρίζει ότι σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το γάζωμα με σφαίρες εναντίον του κτιρίου έχει να κάνει με προσπάθεια της ISIS να πουλήσει προστασία σε τέτοιου είδους τουριστικά συγκροτήματα στα κατεχόμενα.
Ο τ/κ Τύπος έγραφε σήμερα πως η “αστυνομία” πραγματοποίησε δεκάδες ανακρίσεις για την υπόθεση και η Κίπρις Ποστασί αναφέρει ότι τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σήμερα στο “δικαστήριο” το οποίο επέβαλε την διήμερη κράτησή τους.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Κίπρις Ποστασί, εδώ και ένα μήνα υπήρχαν φήμες στα κατεχόμενα πως η ISIS προσπαθούσε να θέσει κάτω από την “προστασία” της κάποια καζίνο. Το θέμα φέρονται να συζήτησαν οι "δυνάμεις ασφαλείας" αλλά δεν διέρρευσε για να μην προκληθεί πανικός και γιατί δεν ήταν σίγουροι για την εγκυρότητα των πληροφοριών. Η εφημερίδα είχε φιλοξενήσει δηλώσεις ενός ειδικού σε θέματα Μέσης Ανατολής, του Χιουσνιού Μαχαλί ότι στο χάρτη και την ατζέντα της ISIS ήταν και η Κύπρος.
Ιδιαίτερη εντύπωση στο χθεσινό περιστατικό έχει προκαλέσει η χρήση καλασνίκοφ. Κατά την επίθεση ρίχθηκαν 51 ριπές, όπως αναφέρεται, αλλά εντοπίστηκαν 52 σφαίρες, κυρίως στο χώρο που στεγάζεται το καζίνο και στο χώρο στάθμευσης μπροστά από αυτό. Δεν υπήρξαν θύματα από τύχη, όπως σημειώνεται, καθώς το περιστατικό συνέβη στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Διερωτόμαστε στ' αλήθεια όμως, που είναι τώρα όλοι αυτοί οι πολυπραγματογνώμονες και πεφωτισμένοι πολιτικάντηδές μας, θιασώτες και υμνητές του σχεδίου Ανάν, που προτάσσουν με κάθε ευκαιρία τη φαεινή τους ιδέα για αποστρατικοποίηση της Κύπρου;
Που είναι όλοι αυτοί οι ειδήμονες να μας ενημερώσουν ευθύς αμέσως για το ποιοι θα μας διαφυλάξουν εθνικά εν καιρώ του όποιου θερμού επεισοδίου πιθανόν προκληθεί στις ελεύθερες περιοχές, από τους εν λόγω αιμοδιψείς εισβολείς;
Είναι άξιον απορίας πραγματικά, πόσο αφελείς μπορεί να είναι κάποιοι κύκλοι όταν συνεχίζουν να ονειρεύονται ένα παραμυθένια ειρηνικό ''κοινόχρηστο'' κράτος υπό το καθεστώς μιας υποτιθέμενης λύσης ομοσπονδίας, όταν από τώρα το μελλοντικό αυτό τερατούργημα, μας δείχνει τα δόντια του αλλά και τις άγριές του διαθέσεις. Μόνο οι αόμματοι δε θωρούν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 2673647493648642641

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item