Widgets

Το ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (και οι Βολεμένοι τους) ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΜΜΕΣΑ όσους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!Απελπισμένη η “Εφημερίδα των Συντακτών” από τη νέα Νίκη: Ό,τι και να κάνουμε, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει!


Κλαυθμός και οδυρμός στα γραφεία της μαρξιστικής "Εφημερίδα των Συντακτών" όπως και στα λοιπά στέκια ανύπαρκτων "αντιφασιστών" και λασπολόγων από την νέα μεγαλειώδη εκλογική νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών κόντρα σε αποκλεισμούς, συκοφαντίες και διώξεις.
Οι κατ΄ επάγγελμα λασπολόγοι της Χρυσής Αυγής αναγκάστηκαν να παραδεχτούν με πόνο ψυχής την πανωλεθρία τους, καθώς τα ψέμματα τους δεν πιάνουν τόπο. Παράλληλα, άφησαν υπονοούμενο ότι μιας και οι Έλληνες Εθνικιστές δεν αντιμετωπίζονται με τις "συνηθισμένες πολιτικές πρακτικές", ίσως χρειαστούν... άλλες μέθοδοι.

Γράφουν χαρακτηριστικά: "Άκρως ανησυχητική είναι η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής που από το 6,28% έφτασε στο 6,98%. Είναι πλέον φανερό πως το ναζιστικό αυτό μόρφωμα έχει μια παγιωμένη εκλογική επιρροή και δεν αντιμετωπίζεται με τις συνηθισμένες πολιτικές πρακτικές".
Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο δρόμος της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να είναι δύσβατος και ανηφορικός μέχρι την τελική Νίκη. Όσο για αυτούς που ονειρεύονται νέες παράνομες πολιτικές διώξεις και συνταγματικές εκτροπές κατά της Χρυσής Αυγής, ας ρίξουν μια ματιά στο πολιτικό πτώμα του Σαμαρά για να καταλάβουν τι τους περιμένει... ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ αμέσως μετά τις ΕΚΛΟΓΕΣ! (Μνημονιακή λαίλαπα και Ανεξέλεγκτη εισβολή Λαθρομεταναστών)


Πόνος και θλίψη στο κατεστημένο: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

Δακρύβρεχτο δημοσίευμα για τα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής φιλοξενεί η φυλλάδα των διεθνών τοκογλύφων “Guardian”. Εντός του δημοσιεύματος φιλοξενούνται οι απόψεις καθηγητάδων (καθηγητές τρεις κι εχάθη η Πατρίς) και μια εκτενής ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος με συμπέρασμα «η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει»!
Η εφημερίδα εστιάζει σε τρεις άξονες την σκέψη τους:
  • Πρώτον στο μεταναστευτικό, το οποίο δείχνει να δυναμώνει την Χρυσή Αυγή τόσο στις πύλες εισόδου των λαθρομεταναστών, όσο και στις πύλες εξόδου.
  • Δεύτερον στο γεγονός ότι είναι η μόνη συνεπής αντιμνημονιακή δύναμη στο πολιτικό σκηνικό. Σχετικά με αυτό η εφημερίδα σημειώνει ότι «ο έντονα αντιμνημονιακός λόγος της μέτρησε στο τελικό αποτέλεσμα».
  • Ο τρίτος άξονας είναι η πρωτιά της Χρυσής Αυγής στην Νεολαία και τους ανέργους, που προδιαγράφει ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον για την Χρυσή Αυγή.
Οι δύο καθηγητάδες που δίνουν την άποψή τους για την εκλογική επίδοση της Χρυσής Αυγής είναι ο Αριστείδης Χατζής, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Δημήτρης Καιρίδης, καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ο μεν Χατζής λέει ότι «Δεν επηρεάστηκε καθόλου από την μεγάλη αποχή. Η απόδοσή της είναι ένας κίνδυνος, αλλά ντροπή για τη δημοκρατία μας», ενώ ο Καιρίδης ότι «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σύμπτωμα της κρίσης, αλλά ένα κόμμα που ήρθε για να μείνει. Τούτο δείχνει ότι η ελληνική ασθένεια δεν είναι επιφανειακή, αλλά πολύ βαθύτερη από ό,τι πιστεύουν πολλοί».
Κοινός τόπος των δύο δηλώσεων, η απελπισία ενός ολόκληρου αμαρτωλού κατεστημένου, το οποίο προσπάθησε με διώξεις, φυλακίσεις, λάσπη, φίμωση, δολοφονίες και πολιτική τρομοκρατία να λυγίσει την Χρυσή Αυγή. Όμως η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε. Μισό εκατομμύριο Ελλήνων στηρίζουν φανατικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο θα συνεχίσει τον Αγώνα του ενάντια στα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση. Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!  ΠΗΓΗ

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος για την νίκη της Χρυσής Αυγής

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γ. Τράγκα "Χωρίς αναισθητικό" για να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα και την νέα εκλογική νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών.
Αφού ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά το πώς διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά του, επεσήμανε πως η Χρυσή Αυγή πέτυχε ακόμα μία περήφανη νίκη κόντρα σε λασπολογία και αποκλεισμούς.
Τέλος, για το αποτέλεσμα των εκλογών τόνισε πως η βασική αιτία της πανωλεθρίας της ΝΔ ήταν η υποταγή στο Μνημόνιο 3 και η υπερψήφισή του.   ΠΗΓΗ


Το δίκτυο Russia Today για την Χρυσή Αυγή: “Το μόνο κόμμα που λέει ΟΧΙ στη λιτότητα και τη λαθρομετανάστευση”
Εκτενή αναφορά στην εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής έκανε το κρατικό ρωσικό δίκτυο Russia Today.
Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στην Ρωσία για την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς είμαστε το μοναδικό κόμμα με συγκεκριμένες θέσεις υπέρ της ελληνορωσικής προσέγγισης.
Στο πρώτο μέρος του βίντεο η δημοσιογράφος παρουσιάζει την Χρυσή Αυγή ως το μόνο ελληνικό κόμμα που λέει ΟΧΙ στην λιτότητα και την λαθρομετανάστευση.
Στο δεύτερο μέρος φιλοξενούνται δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη: "Σε αυτές τις εκλογές θα είμαστε η εθνική αντιπολίτευση, στις επόμενες στοχεύουμε να σχηματίσουμε μία εθνική κυβέρνηση".  ΠΗΓΗ

Η Κρήτη απάντησε στους συκοφάντες: Υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στα ηρωικά Σφακιά και την μαρτυρική Κάντανο

Μπορεί οι καθεστωτικοί λακέδες να προβάλλουν διάφορους εμπαθείς εναντίον της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι προβάλλονται για να παραθέσουν τις ιδεοληψίες τους, όμως η πραγματικότητα είναι ότι η Χρυσή Αυγή υπερψηφίζεται και εκφράζει τους Έλληνες πολίτες.
Πολλά ήταν τα ρεπορτάζ σχετικά με το πού «δεν πήρε ψήφο η Χρυσή Αυγή» στην Κρήτη, όμως οι ουραγοί του μνημονίου, ξέχασαν να αναφέρουν το πού οι Κρήτες έδωσαν εξαιρετικά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή.
Ο λόγος, φυσικά, για τα ηρωικά Σφακιά, την ιδιαίτερη Πατρίδα του Δασκαλόγιαννη, αλλά και πάρα πολλών άλλων επαναστάσεων των Κρητών, τα οποία τίμησαν την Χρυσή Αυγή με ποσοστό που υπερβαίνει τον πανελλήνιο μέσο όρο της. Συγκεκριμένα στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Σφακίων η Χρυσή Αυγή κατέλαβε το 7,21% του συνόλου των ψήφων, υπερδιπλασιάζοντας τα ποσοστά της. Συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή έλαβε 114 ψήφους από τις 68 ψήφους των προηγούμενων εκλογών, ανεβαίνοντας στο 7,21% από το 3,78% των προηγούμενων εκλογών.
Όμως και στην μαρτυρική Κάντανο, η οποία υπέστη το ομώνυμο ολοκαύτωμα το 1941, και αποτελεί ένα από τα επίκεντρα της καθεστωτικής προπαγάνδας εναντίον της Χρυσής Αυγής, υπήρξαν πολλοί πολίτες που γύρισαν την πλάτη στα ψέμματα.Συγκεκριμένα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έλαβε 190 ψήφους και 5,47% στην περιοχή της Καντάνου.
Οι Κρήτες υπήρξαν πρωτοπόροι των Εθνικών Αγώνων. Πριν ακόμα από την Ένωση της Νήσου με την μητροπολιτική Ελλάδα, οι Κρήτες συμμετείχαν στους αγώνες του Γένους για Ελευθερία. Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να λείπουν από το Εθνικό Προσκλητήριο της Χρυσής Αυγής για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Μπορεί το καθεστώς να επιχείρησε επί δεκαετίες να κοιμήσει τους Κρήτες και να τους βυθίσει στην παρακμή του πασοκισμού, να τους αναγκάσει ουσιαστικά να ψηφίζει ψεύτες, κλέφτες και πολιτικούς απατεώνες. Όμως, οι Κρήτες έχουν γεννηθεί Ελεύθεροι Έλληνες και δεν μπορούν να εξαπατώνται μονίμως.
Η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής στο νησί, δείχνουν ότι οι Κρήτες αφυπνίζονται και βλέπουν το βαθύ σκοτάδι να καλύπτει την Πατρίδα μας και ετοιμάζονται για άλλη μία φορά να περάσουν στην Εθνική Αντίσταση, που εκφράζεται από την Χρυσή Αυγή και τον Λαϊκό Εθνικισμό.

Σοκαρίστηκαν οι ανθέλληνες της Bild από την επιτυχία της Χρυσής Αυγής
Σοκαρίστηκαν οι ανθέλληνες της Bild από την επιτυχία της Χρυσής Αυγής


Μπορεί να χάρηκαν τα όργανα του διεθνούς κατεστημένου από το γενικό εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήρθαν όλα κατ’ ευχήν. Βλέπετε, υπάρχει το μεγάλο «αγκάθι» του ποσοστού της Χρυσής Αυγής, που τους πληγώνει.   Έτσι, η γνωστή λαχανοφυλλάδα «Bild», που ως γνωστόν κρατάει τα σκήπτρα του ανθελληνισμού στην Γερμανία, χαρακτηρίζει «σοκαριστικό» το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται σε τρίτη δύναμη και ότι ψηφίστηκε από μεγάλο ποσοστό ανέργων.  Λίγο ξυδάκι θα τους κάνει καλό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντυπωσιακή αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην ΛέσβοΣΑΡΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ


Παρά τις υπάρχουσες συνθήκες τρομοκρατίας, οι Έλληνες αστυνομικοί -στην πλειοψηφία τους-αψήφισαν το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα και εμπιστεύθηκαν ξανά την Χρυσή Αυγή. Και μάλιστα, με ιδιαιτέρως αυξημένα ποσοστά, άνω του γενικού πανελλαδικού μέσου όρου αύξησης!

Έτσι, στα εκλογικά τμήματα στα οποία ψήφισαν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αττική και ασκούν το δικαίωμά τους με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους (και στα οποία ψηφίζουν και πολίτες που έχουν εκεί τα εκλογικά τους δικαιώματα), η Χρυσή Αυγή πέτυχε τα εξής αποτελέσματα:

-Στο 801ο τμήμα η Χρυσή Αυγή έλαβε 15,94% (σε σχέση με το 15,04% στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 στο ίδιο τμήμα)

-Στο 802ο έλαβε 16,94% (σε σχέση με το 14,37% του Ιανουαρίου στο ίδιο τμήμα)

-Στο 803ο έλαβε 14,81% (σε σχέση με το 13,03% του Ιανουαρίου στο ίδιο τμήμα)

-Στο 804ο έλαβε 12,12% (σε σχέση με το 7,63% του Ιανουαρίου στο ίδιο τμήμα)

-Στο 805ο (στο οποίο ψηφίζουν οι υπηρετούντες στα ΜΑΤ και στην Ομάδα ΔΕΛΤΑ) έλαβε 15% (σε σχέση με το 12,67% του Ιανουαρίου στο ίδιο τμήμα)

-Στο 806ο έλαβε 11,47% (σε σχέση με το 9,45% του Ιανουαρίου στο ίδιο τμήμα)

-Στο 807ο έλαβε 14,18% (σε σχέση με το 10,58% στο ίδιο τμήμα)

-Στο 808ο έλαβε 16,24% (σε σχέση με το 10,73% στο ίδιο τμήμα)

-Στο 809ο έλαβε 13,68% (σε σχέση με το 9,68% του Ιανουαρίου στο ίδιο τμήμα)

-Στο 810ο έλαβε 11,74% (σε σχέση με το 8,54% του Ιανουαρίου στο ίδιο τμήμα).

Συμπέρασμα: αν την προηγούμενη φορά υπολογίζεται ότι το 50% των αστυνομικών ψήφισε Χρυσή Αυγή, ετούτη τη φορά είναι μάλλον το 60%! Την επομένη;  πηγή

Χαρούμενοι οι διεθνείς τοκογλύφοι: Και τώρα οι Τσιπροκαμμένοι θα εφαρμόσουν σκληρό εθνοκτόνο μνημόνιο

Με χαρά υποδέχτηκαν τη νίκη Τσίπρα και την σύναψη της συμφωνία για την «δεύτερη φορά αριστερά» οι διεθνείς τοκογλύφοι. Ενδεικτικό είναι ότι οι πρώτες συγχαρητήριες επιστολές που έφτασαν στην Κουμουνδούρου δεν ήταν ούτε από τον Τσάβες, ούτε καν από κάποιον απόγονο του Στάλιν. Αντιθέτως, ήταν από τον Γιούνκερ και την Μέρκελ.
Τόσο η επιστολή του Γιούνκερ, όσο και οι δηλώσεις του εκπροσώπου της Μέρκελ, έδειχναν την ανυπομονησία των διεθνών τοκογλύφων για την εφαρμογή του τρίτου αριστερού μνημονίου. Ο μέν Γιούνκερ σημειώνει ότι απαιτείται γρήγορος σχηματισμός κυβέρνησης «προκειμένου να προχωρήσει η εφαρμογή του Προγράμματος Στήριξης και Σταθερότητας, που συμφωνήσατε με τους Ευρωπαίους εταίρους τον Αύγουστο». Ο δε εκπρόσωπος της Μέρκελ, απλώς τόνισε ότι «η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις».
Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα υπήρξε πιο κυνικός, εκφράζοντας την χαρά του για την ισχυρή παρουσία μνημονιακών κομμάτων στη Βουλή, ασχέτως που κάποια από αυτά (Σύριζα – Ανέλ) εξελέγησαν με αντιμνημονιακή ρητορική και κοροϊδεύντας τον κόσμο. Ακολούθως κατέστησε σαφές ότι η Κομισιόν δεν πρόκειται να δεχτεί την οποιαδήποτε παρέκκλιση από το πρόγραμμα που συμφώνησε και υπέγραψε ο Τσίπρας.  ΠΗΓΗ
Κοινώς, έρχεται βαρύς τσιπροκαμμένος μνημονιακός χειμώνας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!  => Από σήμερα η λυπητερή: Ιδού οι μνημονιακές υποχρεώσεις της νέας κυβέρνησης Σανέλ

Οδήγησαν τον κόσμο στην αποχή για να σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο

Βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις για το σαρωτικό ποσοστό της αποχής φιλοξενούν όλες οι σημερινές εφημερίδες, αλλά και τα χθεσινά πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών. Μιλώντας με αριθμούς, η αποχή άγγιξε 43,45%, δηλαδή πάνω από 4 εκ. Έλληνες πολίτες επέλεξαν να μην πάνε να ψηφίσουν.
Τα αίτια της μεγάλης αποχής είναι λίγο πολύ προφανή. Κατά πρώτον, οι Έλληνες πολίτες είναι απογοητευμένοι από ένα πολιτικό προσωπικό, το οποίο εξελέγη με αντιμνημονιακά κριτήρια και εν τέλει του φόρεσε «καπέλο» το τρίτο αριστερό μνημόνιο. Κατά δεύτερον ο Ελληνικός Λαός είναι εξαντλημένος από τις συνεχείς και δίχως πραγματικό νόημα εκλογικές διαδικασίες. Τρίτον, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, τα διόδια δεν ήταν ελεύθερα με αποτέλεσμα ο μέσος Έλληνας απλά να μην μπορεί να πληρώσει την μετακίνησή του για να ψηφίσει.
Μεγάλη μερίδα του πληθυσμού είναι πλήρως αηδιασμένοι από τους πολιτικάντηδες, γεγονός που το σεβόμαστε και το συμμεριζόμαστε. Δεν του δίνεται, άλλωστε, και η κατάλληλη πληροφόρηση ώστε να αντιληφθεί τις επιλογές του, αφού τα κανάλια και οι εφημερίδες αποφασίζουν «δημοκρατικά» να παρουσιάζουν όλες τις απόψεις, πλην της Χρυσής Αυγής.
Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες, τους οποίους επαναλαμβάνουμε ότι καταλαβαίνουμε, είναι ότι πρώτον υπάρχει μία διαφορετική επιλογή, μακριά από τον πολιτικάντισμό, τα ψέμματα, τα μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση και δεύτερον ότι το πολιτικό σύστημα χαίρεται με την αποχή,αφού αυτή διασφαλίζει ότι για την κυβέρνηση θα αποφασίζουν μονάχα οι κομματικοί στρατοί τους.  ΠΗΓΗ


Μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής στη Μαγνησία! Ήρθαμε για να μείνουμε!

Εδώ και λίγες ώρες επιβεβαιώθηκε η βουλευτική έδρα του Λαικού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής στο νομό της Μαγνησίας με εκλογικό ποσοστό 8,46%.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μετά τις πρωτοφανείς, αντισυνταγματικές και παράνομες διώξεις που υπέστη, στελεχώνει εκ νέου την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, εκπροσωπώντας επαξιώς, όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα, τη Μαγνησία.
Πρόκειται για έναν πολιτικό θρίαμβο, αν λάβουμε υπόψη τα πενιχρά οικονομικά μέσα, και τις αντίξοες συνθήκες της φίμωσης αλλά και της αναίσχυντης συκοφάντησης, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες που στήριξαν τον δύσκολο Αγώνα μας ενάντια σε ένα οργανωμένο πολιτικό σύστημα διαπλοκής, το οποίο χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να σταματήσει το, ραγδαίως, αυξανόμενο πολιτικό ρεύμα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που συνετάχθησαν στο πλευρό μας, οι οποίοι με άκαμπτο σθένος και αξιοσημείωτη επιμονή έγιναν πολιτικοί κήρυκες των Εθνικών Ιδεών σε μια εποχή πολιτικής, ηθικής και κοινωνικής καταρρακώσεως.
Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την Μοναδική Εθνική επιλογή ενάντια, τόσο στον μνημονιακό συρφετό των κομμάτων, όσο και στους εθνομηδενιστικούς σχηματισμούς. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον πολιτικό της αγώνα, στο πλευρό των Ελλήνων.
Κατάργηση των πολιτικών προνομίων - Καταγγελία του μνημονίου - Στροφή στην Εθνική Παραγωγή - Αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.
Χρυσή Αυγή Μαγνησίας

Χρυσή Αυγή Δωδεκανήσου: Ο χρόνος θα μας δικαιώσει

O Λαϊκός Σύνδεσμος -Χρυσή Αυγή είναι, για τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση, η τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα.
Παρά τις παράνομες διώξεις  που υφίσταται από το σύστημα και τους μίσθαρνους εντεταλμένους του και παρά την φίμωση, τον αποκλεισμό και την λάσπη που δέχθηκε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, η Χρυσή Αυγή άντεξε, γιατί το εθνικοαπελευθερωτικό μήνυμά της παραμένει ζωντανό και ριζωμένο στις καρδιές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που την τίμησαν με την ψήφο τους.
Στα Δωδεκάνησα η Χρυσή Αυγή όχι μόνο άντεξε, αλλά αύξησε και τις δυνάμεις της, επιτυγχάνοντας ποσοστό  8,07%. Μάλιστα, εάν δεν υπήρχαν οι αντιδημοκρατικής λογικής  διατάξεις του εκλογικού νόμου, η Χρυσή Αυγή θα είχε κερδίσει μία έδρα στα Δωδεκάνησα, όπως δείχνει και το ποσοστό της.
Η Χρυσή Αυγή Δωδεκανήσου και προσωπικώς ο επικεφαλής Σάββας Σπυρίδης ευχαριστούν θερμά τα στελέχη και τους συνεργάτες του κόμματός μας σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου για τον καλό Αγώνα που έκαναν, έναν Αγώνα εθνικό, πατριωτικό και ανιδιοτελή.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δωδεκανησιακό Λαό που μας εμπιστεύθηκε και μας τίμησε με την ψήφο του. Του υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να τον δικαιώνουμε και να αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους εγχώριους και ξένους δυνάστες της.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο χρόνος θα δικαιώσει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Τότε ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας  θα συνταχθούν μαζί μας στον Αγώνα για εθνική απελευθέρωση και εθνική αξιοπρέπεια.   ΠΗΓΗ


Το ανθελληνικό Ποτάμι κατέγραψε πρωτοφανή ποσοστά στη Ροδόπη με εντολή του τουρκικού προξενείου
Το ανθελληνικό Ποτάμι κατέγραψε πρωτοφανή ποσοστά στη Ροδόπη με εντολή του τουρκικού προξενείου

Κατά πρώτον, μιλώντας για τη ευαίσθητη περιοχή της Ροδόπης, αξίζει να τονιστεί ότι οι τρεις βουλευτές που εξελέγησαν στην περιοχή προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα του κύκλου επιρροής του τουρκικού προξενείου. Συγκεκριμένα εκλέγονται ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Καρά Γιουσούφ Αϊχάν από τον Σύριζα και ο Αχμέτ Ιλχάν από το Ποτάμι, άνθρωποι δηλαδή που έχουν πρωτοστατήσει στην κεμαλική έκφραση της τουρκικής προπαγάνδας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό ανά την Ελλάδα του «Ποταμιού» ήταν στα Χανιά 6,27%, στην Ροδόπη κατέγραψε το πρωτοφανές 16,91%. Το γεγονός ότι υπάρχει τόσο μεγάλη απόκλιση στο ποσοστό του εν λόγω κόμματος, σε συνδυασμό με τον καταποντισμό του Σύριζα στην εν λόγω περιοχή, σημαίνει ότι υπήρξε «γραμμή», ώστε να υπάρξει αυτή η βίαιη μετακίνηση ψηφοφόρων.
Πράγματι, όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα tourkikanea, ο υποψήφιος του Ποταμιού έκανε μία βαρυσήμαντη δήλωση πριν τις εκλογές, παραθέτοντας την δυσαρέσκεια του προξενείου για συγκεκριμένους τομείς όπου ο Σύριζα δεν επέδειξε τολμηρό ανθελληνισμό. Έτσι τώρα το προξενείο έδωσε τρομοκρατικά ποσοστά στο «Ποτάμι» και στον Ιλχάν Αχμέτ.
Αξίζει, όμως, για να μην το παίζουν «πατριωτάκια» οι νεοδημοκράτες, να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τουρκόφρων πολιτευτής έχει βγει από τα σπάργανά τους, αφού εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τη νουδούλα του “Playstation”. Τότε, η ΝΔ είχε γνωρίστει μία άνοδο της τάξεως των 10 ποσοστιαίων μονάδων στην περιοχή. Αυτό αποτυπώθηκε και τις άλλες φορές που κατέβηκε υποψήφιος με τη ΔΗΣΥ και τη ΔΗΜΑΡ ο εν λόγω τουρκόφρονας, εξασφαλίζοντας τρομερά ποσοστά, ελέω προξενείου.  ΠΗΓΗ
ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ: ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΓΚΕΪ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΤΕΡΕΝΣ!!!
Για την καρέκλα κάνουν τα πάντα οι πολιτικάντηδες και αυτό φυσικά είναι γνωστό σε όσους ακόμα κάτι έχουν μέσα σε αυτό το όργανο που ονομάζεται κεφάλι Πόση ξεφτίλα στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, να ανεμίζουν δίπλα δίπλα οι σημαίες των... πατριωτών του Καμμένου που παριστάνουν και τους καλούς χριστιανούς, με τις πολύχρωμες σημαίες των γκέι!!! Και παραδίπλα και ο... δεξιός Τέρενς Κουίκ που θα αναλάβει κουμπάρος στους γάμους;;; Γιατί τώρα που ξαναβγήκε ο Αλέξης θα τα περάσουν όλα! Και να μην τολμήσει κανείς να βγει να παραπονεθεί!!!

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στην ψοφοδεξιά: Επί ποδός πολέμου οι δελφίνοι να διαλύσουν το απόκομμα

Μπορεί ο Βαγγέλας να έδωσε 1 εκατ. ευρώ σε αμερικανική διαφημιστική εταιρεία για να φτιάξει το προφίλ του αποκόμματος της ψοφοδεξιάς. Μπορεί επίσης να μπήκε σε μία συμπαιγνία με τους δημοσκόπους ώστε να παρουσιάζουν ως «ντέρμπι» την αναμέτρηση για την πρώτη θέση, ώστε να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του. Μπορεί επίσης να έβαψε και το μουστάκι, μπας και απευθυνθεί σε πιο νεανικό κοινό.
Φεύ, όμως, η Νέα Δημοκρατία δεν κατάφερε να κερδίσει σε ποσοστά, χάνοντας πανηγυρικά από τον ανθελληνικό Σύριζα!
Αυτό, πυροδοτεί εξελίξεις στην ψοφοδεξιά παράταξη, αφού ήδη οι δελφίνοι βρίσκονται σε ετοιμότητα. Δεν είναι μόνο οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις τόσο της Μπακογιάννη, όσο και άλλων στελεχών, που κάνανε ευθέως λόγο για ήττα και λάθος στρατηγική. Χαρακτηριστική η αναφορά Βορίδη, ο οποίος είπε ότι «η ιδεολογική καμπάνια της ΝΔ παρήγαγε πολιτική νομιμοποίηση για τον ΣΥΡΙΖΑ». Το γεγονός ότι ο Μεϊμαράκης είναι μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, απλώς επιταχύνει τις διαδικασίες. 
Οι Βορίδης και Γεωργιάδης μέμφονται την κεντροδεξιά στροφή του κόμματός τους, αγνοώντας προφανώς ότι η δεξιά του Σαμαρά έχει οριστικά τελειώσει. Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται όλοι οι νεοδημοκράτες είναι ότι έχει τελειώσει και η κεντροδεξιά τους και το κόμμα βρίσκεται σε αδιέξοδο, όντας πλέον ετοιμοθάνατο.
Η διάσπαση βρίσκεται προ των πυλών, με την δημιουργία μίας «δεξιάς πλατφόρμας» για την εξυπηρέτηση του συστήματος, αλλά και τον περιορισμό της ΝΔ, ώστε να δοθεί έδαφος στον Τσίπρα για να καταστρέψει τη χώρα.
Αναμένονται σπαρταριστές εξελίξεις εντός της ψοφοδεξιάς, που συντόμως θα αποχαιρετήσει το πολιτικό σκηνικό.   ΠΗΓΗ

Η Νδ έδωσε γραμμή σε Λακωνία και Αργολίδα να ψηφίσουν Πασόκ, για να μην πάρει τις έδρες η Χρυσή Αυγή!

Είναι απορίας άξιον, πως η Χρυσή Αυγή πέτυχε στην Λακωνία το υψηλότερο ποσοστό της στην Ελλάδα (11,5%), αλλά δεν κατάφερε να εκλέξει βουλευτή. Την απάντηση στο ερώτημα δίνει αναγνώστης μας:
Αγαπητοί φίλοι του Εθνισμός.νετ
Πληροφορήθηκα από (πολύ αξιόπιστο) φίλο μου που ήταν από παλιά οργανωμένος στην ΝΔ, ότι κομματάρχες της ψοφοδεξιάς στην Λακωνία ειδοποιούσαν από το βράδυ του Σαββάτου κάποιους επιλεγμένους νεοδημοκράτες να δώσουν τις μισές ψήφους της οικογενείας τους στο κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων (ΠΑΣΟΚ).
Σε ερώτηση του φίλου μου για τη σκοπιμότητα αυτού του αίσχους, πήρε την απάντηση ότι «έτσι κι αλλιώς θα βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, να βοηθήσουμε λίγο το ΠΑΣΟΚ να βγει τρίτο στους νομούς που έχουνε τρεις έδρες, για να μην πάρει τις τρίτες έδρες η Χρυσή Αυγή! Επιπλέον, ο κομματάρχης-κοπαδάρχης διαβεβαίωσε τον φίλο μου ότι η γραμμή ήταν κεντρική, από την Συγγρού, κι ότι εκτός από την Λακωνία, ανάλογη γραμμή υπάρχει τουλάχιστον και σε άλλον ένα νομό της Πελοποννήσου που έχει τρεις έδρες, την Αργολίδα.  Αυτή είναι η ψοφοδεξιά!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5596660988749267905

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item