Widgets

ΣΑΠΙΛΑ και ΜΠΟΧΑ! Παιδιά, Ανίψια, Γκόμενες ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΤΟΞΟ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο ΤΟΠΟΣ!Pulse και Alco επιβεβαιώνουν: Τρίτο κόμμα με υψηλά ποσοστά η Χρυσή Αυγή!


Άλλες δύο δημοσκοπήσεις είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας. Η μία είναι της Alco για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και η άλλη της Pulse για την εφημερίδα «Το Ποντίκι». Αμφότερες οι δύο δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν ως κοινό στοιχείο ότι η Χρυσή Αυγή είναι ανεβασμένη παρά την ισχυρή πολεμική του καθεστώτος, όντας αδιαμφισβήτητα τρίτο κόμμα.

Η δημοσκόπηση της Pulse δείχνει ισοπαλία για την πρώτη θέση και την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα με ποσοστό, το οποίο με την πρέπουσα αναγωγή «αγγίζει» το 8%. Πίσω ακολουθεί το Πασόκ, ενώ το κόμμα Καμμένου δείχνει να μην εισέρχεται στην Βουλή, καθιστώντας την ψήφο στους ΑΝΕΛ χαμένη ψήφο, πέρα από γραφική επιλογή.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Δυναμικό παρόν από εκατοντάδες υπερήφανους Κρήτες Εθνικιστές - Φωτορεπορτάζ

Αντίστοιχα η δημοσκόπηση της Alco δίνει βραχεία κεφαλή στον Σύριζα, εμφανίζει και αυτή τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα με ανεβασμένα ποσοστά, που προσεγγίζουν το 8% μετά την αναγωγή. Η διαφορά είναι ότι στην δημοσκόπηση του «Πρώτου Θέματος» εμφανίζεται ως τέταρτο κόμμα το ΚΚΕ, γεγονός που δείχνει ότι ενώ η τρίτη θέση είναι διασφαλισμένη για την Χρυσή Αυγή, για την τέταρτη υπάρχουν αμφιβολίες και η εκάστοτε εταιρεία κάνει τα παιχνίδια της. =>>>>   ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΛΑΜΟΓΙΑ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ το ομολογούν ΟΛΟΙ: « Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι η ΜΟΝΗ που ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ» (τρόμος στο Σάπιο Καθεστώς)!

ΝΔ και Σύριζα διέλυσαν την δημόσια παιδεία και στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία!Την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η δημόσια παιδεία την γνωρίζουμε όλοι. Πλειάδα ρεπορτάζ κατέδειξαν το οξύ πρόβλημα και φέτος, αγνοώντας ίσως πως αυτή ήταν απλά η συνέχεια της κατάντιας αρκετών ετών. Τα κενά σε καθηγητές δεν είναι φετινά, όπως φετινή δεν είναι η έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία. Δεν πάει καιρός, άλλωστε, από τότε που λιποθυμούσαν παιδιά στα σχολεία ολόκληρης της χώρας.
Φέτος ίσως τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, όπως καταδεικνύεται και από τα δημοσιεύματα για τα εκατοντάδες κλειστά σχολεία όλων των βαθμίδων και τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό.
Το πραγματικά σκανδαλώδες στην όλη υπόθεση δεν είναι μόνο οι ελλείψεις σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα. Είναι και το γεγονός ότι τα τέκνα των πολιτικάντηδων δεν βιώνουν αυτή την κατάσταση. Συγκεκριμένα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει θέμα η υπόθεση του τέκνου Σαμαρά και της καθηγήτριας του Κολλεγίου Αθηνών. Ο Τσίπρας από την πλευρά του διάλεξε ένα πιο «εναλλακτικό» σχολείο, την «Σχολή Χίλλ» στην Πλάκα. Το ίδιο ισχύει και για την πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ, αλλά και όλους τους άλλους πολιτικάντηδες.
Τα παιδιά του κοσμάκη, λοιπόν, θα βρίσκονται σε αφιλόξενα σχολεία, χωρίς θέρμανση και δασκάλους. Από την άλλη οι λαθρομετανάστες έχουν (και επί Σύριζα και επί ΝΔ) ψύξη – θέρμανση. Τέλος τα παιδιά των πολιτικάντηδων θα απολαμβάνουν τα ιδιωτικά τους σχολεία, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι πολιτικάντηδες ουδεμία επαφή έχουν με την πραγματικότητα.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ = > «ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ» Απαιτούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ - Το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ προσπαθεί να διασώσει τα προδοτικά συμφέροντα του!


Φαλτσιάνι για Λίστα Λαγκάρντ: «Πίσω από τους κύκλους του χρήματος κρύβονται πολιτικά πρόσωπα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Το Βήμα» έδωσε ο «πατέρας» της Λίστας Λαγκάρντ, Ερβέ Φαλτσιανί, αμέσως μετά την πολύωρη κατάθεσή του στους αρμόδιους εισαγγελείς. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Φαλτσιάνι μίλησε για όλα με τους εισαγγελείς, αποκαλύπτοντας και το μεγάλο μυστικό που από την πρώτη στιγμή μόνο η Χρυσή Αυγή τόνιζε, δηλαδή τους λογαριασμούς με τα μηδενικά υπόλοιπα, οι οποίοι χρησίμευαν στην μεταφορά μαύρου χρήματος.
Στην κατάθεσή του μίλησε για μέλη μιας εγκληματικής συμμορίας τα οποία δρούσαν μέσω υπεράκτιων εταιρειών, ομίλων που έχουν έδρα «φορολογικούς παραδείσους» αλλά και «αχυρανθρώπων» που συνεργάζονται με στενούς συμβούλους πολιτικών προσώπων. Εδωσε συγκεκριμένα στοιχεία, κινήσεις ποσών, λογαριασμούς σε Ευρώπη και Ασία μέσω των οποίων εκατομμύρια δολάρια και ευρώ κατευθύνθηκαν σε αποδέκτες που έχουν πλέον ονοματεπώνυμο.
Σε ερώτηση της εφημερίδας σχετικά με τα όσα είπε στους εισαγγελείς, ο Φαλτσιάνι τόνισε: «Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι μηχανισμοί που ακολουθήθηκαν στο σύστημα της λίστας δείχνουν ότι πίσω από εταιρείες και "αχυρανθρώπους" αλλά και όλους τους κύκλους του χρήματος κρύβονται και πολιτικά πρόσωπα»
Τώρα, με τον κίνδυνο να γίνουμε κακεντρεχείς, γιατί ο Φαλτσιάνι και το ρεπορτάζ μίλησε για «στενούς συμβούλους πολιτικών προσώπων»; Ένας σύμβουλος πολιτικού προσώπου, ο οποίος έγινε διάσημος μέσω της συμμετοχής του στην περιβόητη λίστα είναι ο Παπασταύρου, σύμβουλος του Σαμαρά και του Μεϊμαράκη. Όλως τυχαίως στο ρεπορτάζ του «Βήματος» γίνεται αναφορά και στο σημείο της κατάθεσης του Φαλτσιάνι που αφορά τον Παπασταύρου, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.
Οι «περισσότερες λεπτομέρειες», τόσο για τον Παπασταύρου, όσο και για τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα που κατονομάστηκαν από τον Φαλτσιάνι, προφανώς θα δουν το φως της δημοσιότητας (και αν...) μετά τις εκλογές. Ο λόγος προφανής, αφού αν ανοίξει αυτή η συζήτηση τώρα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια τόσο της ΝΔ, όσο και του Πασόκ, πιθανόν και του Σύριζα, επιφέροντας πολιτικό κόστος στην μελλοντική συγκυβέρνηση.
Έτσι θα υπάρξει αναμονή και καθυστέρηση ώστε να περάσουν οι εκλογές και ακολούθως θα συνεχιστούν οι έρευνες, ανάλογα με την σύσταση της κυβέρνησης. Γι’ αυτό οι Έλληνες θα πρέπει να ψηφίσουν το μοναδικό κόμμα που δεν περιέχει κλέφτες και απατεώνες, την Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ

Δεν κρύβεται! Η κυρά Τασία σε διαδήλωση υπέρ των λαθρομεταναστών

Η κατάσταση στα νησιά και στα αστικά κέντρα γίνεται όλο και χειρότερη με τους λαθρομετανάστες. Από την μία πλευρά έχουμε συνεχείς εξεγέρσεις και επεισόδια από λαθρομετανάστες που απαιτούν την μετακίνησή τους στα αστικά κέντρα και από την άλλη πλευρά οι δρόμοι και οι πλατείες των πόλεων τελούν υπό κατάληψη.

Την κατάσταση αυτή φαίνεται ότι δεν την βλέπει η τ. υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία συνεχίζει να επιμένει στις μαρξιστικές ιδεοληψίες της. Από ψυχολογικής πλευράς ίσως και να χαίρεται με την όλη κατάσταση, η οποία προκαλεί φρίκη στους «νοικοκυραίους», τους οποίους μισούν βαθύτατα οι ομοϊδεάτες της.
Έτσι βρέθηκε σε διαδήλωση υπέρ του κατακλυσμού της Πατρίδος μας από λαθρομετανάστες, από κοινού με συγκεκριμένη παρακρατική συμμορία και λοιπούς αριστεριστές. Στις κάμερες δήλωσε ότι αυτή έκανε πράξη το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης, «Μέσα οι πρόσφυγες», και συνέχισε να συμπαρίσταται στον σκοπό.
Ενδεικτικό της πλήρης αναντιστοιχίας μεταξύ της απόψεως των αριστεριστών και της Χριστοδουλοπούλου και της απόψεως των Ελλήνων, είναι ότι η συγκέντρωση ήταν «τρείς κι ο κούκος». Κανείς από τους Αθηναίους δεν πήγε να συμμετέχει σε αυτό το προφανές αίσχος, αφού όλοι τους βιώνουν πλέον τις συνέπειες της εφαρμογής του αριστερισμού στην εσωτερική πολιτική. ΠΗΓΗΕπιβεβαίωση Χρυσή Αυγής - Πανούσης: Έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές στην Ελλάδα!
Τους πιο μαύρους φόβους σχετικά με τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης επιβεβαίωσε, μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», ο τ. υπουργός προστασίας του πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Προ του οποιουδήποτε σχολίου σας παρουσιάζουμε την απάντησή του σε ερώτηση της εφημερίδας:
«Πληθαίνουν οι δηλώσεις αξιωματούχων για είσοδο τζιχαντιστών στη χώρα μας. Τι εικόνα είχατε ως υπουργός;
Ουδέποτε η ΕΥΠ μου μίλησε για θύλακες τζιχαντιστών στη χώρα μας. Η ΕΥΠ επί των ημερών μου εντόπισε στην Ελλάδα τζιχαντιστές, οι οποίοι ήταν ευρωπαίοι πολίτες. Δεν μπήκαν μαζί με τους μετανάστες. Μπήκαν κανονικότατα με τα διαβατήριά τους ως ευρωπαίοι πολίτες και με το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Επρόκειτο για Γάλλους υπηκόους και τα λοιπά. Από τις ελληνικές Αρχές κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να βγάλουμε τα άτομα αυτά από τη χώρα. Μέσα στα κύματα προσφύγων μπορεί να υπάρχουν τζιχαντιστές αλλά σήμερα η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει θέμα οργανωμένων θυλάκων μαχητών του Ισλαμικού Κράτους που μπορεί να μας απειλούν


Βεβαίως, ο Πανούσης δεν ομιλεί για πραγματικούς «ευρωπαίους», αλλά για αραβικής καταγωγής «γαλλοποιηθέντες» ή γενικότερα «ενσωματωμένους», όπως αυτούς τους αλγερινούς που πραγματοποίησαν την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Τέτοια «φιντάνια» εντοπίστηκαν στην Ελλάδα, ερχόμενα από την Ευρώπη.
Το ότι λέει ο Πανούσης πως δεν έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές εντός των λαθρομεταναστευτικών ροών είναι ένα προφανές προεκλογικό ψέμα, αφού ο φωτογραφικός φακός έχει «συλλάβει» τζιχαντιστές τόσο στην Λέσβο, όσο και στην Κω. Όμως ακόμα και αν δεχόταν κάποιος το ψέμα του Πανούση ως αλήθεια, πιο επικίνδυνος είναι ο τζιχαντιστής που δεν έχει εντοπιστεί, από αυτόν που έχει εντοπιστεί.
Η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες προειδοποιεί για τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης και από ότι φαίνεται επιβεβαιωνόμαστε με τον πιο τραγικό τρόπο.  ΠΗΓΗ

Μία εικόνα χίλιες λέξεις: Ιούνιος - Σεπτέμβριος 2015… Έτσι γίναμε πρωταθλητές Ευρώπης στην λαθρομετανάστευση μέσα σε 2 ½ μήνες!

Ο χάρτης είναι ενδεικτικός. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR) για την ροή λαθρομεταναστών στις χώρες της Μεσογείου, από την πρώτη του τρέχοντος έτους μέχρι την 31 Ιουνίου, και για πρώτη φορά στα χρονικά, η Ελλάς ξεπέρασε (οριακά) την Ιταλία, με 68.000 λαθρομετανάστες έναντι 67.500! Το ίδιο χρονικό διάστημα, στην Ισπανία εισήλθαν μόλις 1.230 λαθρομετανάστες και στην Μάλτα 94.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.), μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου, η ελληνική… πρωτιά είναι πλέον πανηγυρική και αναμφισβήτητη. Έτσι, στην Ελλάδα εισέβαλαν 310 χιλιάδες λαθρομετανάστες, στην Ιταλία 121.139, στην Ισπανία 2.166 και στη Μάλτα 100. Τα συμπεράσματα δικά σας!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ: Μεγάλη επιτυχία των Λαφαζανίστας: Πήραν με το μέρος τους το Κ.Κ. Λευκορωσίας!


Η προδοσία συνεχίζεται: Απείχε η Ελλάδα από το ψήφισμα του ΟΗΕ για την αναδιάρθρωση του κρατικού χρέους

Βαριά η ευθύνη των πρώην κυβερνώντων – του Σύριζα και των ΑΝΕΛ – αλλά και των υπόλοιπων κομμάτων που λυσσάνε για να συγκυβερνήσουν το χάος αλλά δεν βγάζουν άχνα όταν πρόκειται για το όφελος της πατρίδας.
Όλοι αυτοί που σου ζητούν την ψήφο σου, άφησαν απροστάτευτη την χώρα. Βαριές είναι και οι ευθύνες της υπηρεσιακής κυβέρνησης και του υπηρεσιακού υπουργού οικονομικών, κ. Χουλιαράκη.
«… Παρά την υπερψήφιση του σχεδίου από την πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2014, 11 χώρες -ανάμεσά τους οι ΗΠΑ, η Μ.Βρετανία, η Ιαπωνία και η Γερμανία- το καταψήφισαν. Της ψηφοφορίας επέλεξε να απέχει η Ελλάδα.» 
Με 136 ψήφους υπέρ, μόλις 6 κατά και 41 αποχές η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ενέκρινε χθες ένα σημαντικό ψήφισμα που θέτει εννέα βασικές αρχές αναφορικά με το ακανθώδες ζήτημα της αναδιάρθρωσης κρατικών χρεών. Ταυτόχρονα καλεί τις χώρες – μέλη του διεθνούς οργανισμού, να στηρίξουν έμπρακτα το περιεχόμενο του ψηφίσματος.
Και μολονότι δεν έχει δεσμευτική ισχύ όπως τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, φέρει ειδικό πολιτικό βάρος για τα κράτη που μετέχουν στη ΓΣ.
Το ψήφισμα καλεί κράτη οφειλέτες και δανειστές να συμπεριφέρονται με «καλή πίστη και με πνεύμα συνεργασίας προκειμένου να καταλήξουν σε κοινά αποδεκτές λύσεις αναδιάρθρωσης δημόσιου χρέους». Σύμφωνα με τη διατύπωση του ψηφίσματος «ένα κυρίαρχο κράτος έχει το δικαίωμα να σχεδιάζει τη δική του μακροοικονομική πολιτική, η οποία συμπεριλαμβάνει και θέματα αναδιάρθρωσης χρέους, η οποία δεν θα πρέπει να αποθαρρύνεται ή να δυσχεραίνεται από οποιοδήποτε καταχρηστικό μέτρο».
Το ψήφισμα επισημαίνει επίσης ότι κάθε κυρίαρχο κράτος δεν επηρεάζεται από δικαστικές αποφάσεις ξένων κρατών η οποίες σχετίζονται με θέματα δημόσιου χρέους, προσθέτοντας μάλιστα ότι οποιεσδήποτε εξαιρέσεις οφείλουν να είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
Παράλληλα επισημαίνεται ότι η όποια αναδιάρθρωση χρέους θα πρέπει να οδηγεί σε μια σταθεροποίηση της κατάστασης του δημόσιου χρέους, δίχως βέβαια να πλήττει τα δικαιώματα των δανειστών, αλλά παράλληλα ενδυναμώνοντας την οικονομική ανάπτυξη.  ΠΗΓΗ
Ο Λεβέντης διαφέρει: Μόνο πέντε μέλη της οικογένειάς του, στα ψηφοδέλτια του αποκόμματος του.

Πάνε για οικογενειακή μπάζα 40.000 ευρώ το μήνα, συν τις αμοιβές των πιθανών βουλευτών που θα βγάλει όπως μπορείτε να δείτε εδώ . O παλιοκαριόλης ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ δεν ξέρει ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο;  Κανείς όμως  δεν μιλά και δεν καταγγέλλει γιατί το σύστημα θέλει τους χρήσιμους ηλίθιους και ας ξεσκίζουν. Δικά του είναι; Eμείς τα πληρώνουμε.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΕΡΤΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΕΣ! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ: ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΑΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Οικογένεια Μητσοτάκη: Θέλουμε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον Σύριζα

Οι Μητσοτάκηδες, οικογενειακώς πλέον, ζητούν «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατ’ αρχάς η Ντόρα, η οποία σε συνέντευξή της στο Πρακτορείο fm 104,9 και απαντώντας στο ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απαντάει θετικά από τη στιγμή που, όπως είπε, «υπάρχει πλέον μια συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων στη Βουλή που έχουν υπερψηφίσει τη νέα συμφωνία με την Ευρώπη».
Αλλά και ο αδερφός Κυριάκος, με συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, δήλωσε πως «Η κοινή γνώμη συντάσσεται με τη ΝΔ και θέλει κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας , όπως αποκαλύπτει και η δημοσκόπηση της εφημερίδας Παραπολιτικά. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα και δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από ένα μόνο κόμμα». Ωστόσο, διαφοροποιήθηκε ελαφρώς από τον «προσωρινό» Βαγγέλα (που εκλιπαρεί τον Τσίπρα…), λέγοντας ότι «η ΝΔ θέλει την ευρύτερη δυνατή συνεργασία , αλλά δεν θα πέσει γονυπετής στα πόδια του κ. Τσίπρα».

Ποιος μένει; Ο… επίτιμος! Για τον οποίο, οι πληροφορίες μου λένε πως έτοιμος ήταν να κάνει κι αυτός δήλωση υπέρ της συνεργασίας της νουδούλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά του συστήθηκε να μην το κάνει για να μην το… γρουσουζέψει το πράμα!
(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή!  ΠΗΓΗ

Πλήρης διάλυση του κόμματος των Αν.Ελ. Παραιτήθηκε on air υποψήφιος με καταγγελίες κατά Καμμένου! BINTEO


Η εκλογική συντριβή του Καμμένου και του κόμματός τους στις εκλογές, που θα τον οδηγήσει και επίσημα εκτός της επόμενης Βουλής, φέρνει ως αποτέλεσμα και ένα ντόμινο αποχωρήσεων στελεχών και πολιτικών ακόμη και... on air.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του κο. Δαμηλάκη που καλεσμένος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24 δήλωσε ότι απαοχωρεί αηδιασμένος από το κόμμα των Αν.Ελ. που υποτάχθηκε πλήρως στα κελεύσματα των εγχώριων και διεθνών τοκογλύφων.
Ο κος. Δαμηλάκης είναι και αυτός ένας από τους εκατοντάδες Έλληνες που πίστεψαν στη ρητορική και τα συνθήματα του Καμμένου περί "εθνικής ανεξαρτησίας" και "κατάργησης των εθνοκτόνων μνημονίων" και είδαν τον αρχηγό τους να τα ξεχνά όλα για μια καρέκλα υπουργείου και μάλιστα να προβαίνει σε κάθε θεμιτή ή αθέμιτη ενέργεια για να τη διατηρήσει.Όλοι οι πατριώτες που προδόθηκαν από ένα ακόμη τσαρλατάνο της "αστικής δεξιάς" έχουν μόνο μια επιλογή στις 20 Σεπτεμβρίου. Να στηρίξουν το μόνο πατριωτικό κίνημα Αντίστασης σε ξένους επικυριάρχους. Τη Χρυσή Αυγή. ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7189857954452158572

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item