Widgets

ΒΙΝΤΕΟ Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ» ! - ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη εθνική επιλογή!


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε μια εφ΄ όλης της συνέντευξη στον αρχισυντάκτη της εφημερίδας "Εμπρός", Παναγιώτη Παναγόπουλο, στον σύμβουλο έκδοσης του κυριακάτικου "Λόγου", Μάκη Τουμάση και στον συντάκτη της εφημερίδας "Δημοκρατία", Νίκο Σταυρουλάκη στο πλαίσιο των συνεντεύξεων των πολιτικών αρχηγών που προβάλλει η ΕΡΤ
.Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, σχολιάζοντας τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, κάλεσε τους εκπροσώπους των Μέσων να ρωτήσουν ό,τι θέλουν για τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στο Bankingnews: Την Ελλάδα μπορούν να την σώσουν μόνο οι Έλληνες!
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανέπτυξε το πλήρες πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την εθνική οικονομία, την επιστροφή στην εθνική παραγωγή, τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Τόνισε πως το κεντρικό σύνθημα της Χρυσής Αυγής "Η μόνη Εθνική επιλογή" είναι ουσιαστικό, καθώς για τους Έλληνες Εθνικιστές τα εθνικά ζητήματα είναι στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ατζέντας, όπως το Μακεδονικό, το Κυπριακό, αλλά και η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας μέσω των εθνοκτόνων Μνημονίων.

Επισήμανε τέλος πως είτε ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, είτε η ΝΔ θα εφαρμόσουν από κοινού τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα του τρίτου Μνημονίου.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μόνη εθνική επιλογή για να μην γίνουμε οι Έλληνες μειοψηφία στην ίδια μας την Πατρίδα.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΗΠΟΤΕ: ΣΑΠΙΛΑ και ΜΠΟΧΑ! Παιδιά, Ανίψια, Γκόμενες ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΤΟΞΟ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο ΤΟΠΟΣ!


“Η φωνή της νέας γενιάς”: το νέο τηλεοπτικό σποτ της Χρυσής Αυγής

Ένα ακόμη πρωτότυπο τηλεοπτικό σποτ του Λαϊκού Συνδέσμου κυκλοφορεί σήμερα στα ΜΜΕ (λόγω της εκλογικής νομοθεσίας και όχι γιατί μας αγάπησαν απότομα οι καναλάρχες).    Οι θέσεις του Κινήματος για την σωτηρία της Ελλάδος και την διαφύλαξη του Έθνους μας, αυτή την φορά ακούγονται από παιδικές φωνές, τις φωνές των νεότερων φίλων της Χρυσής Αυγής.    "ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"! Αυτό είναι το αίτημα της νέας γενιάς Ελλήνων, που εκφράζεται σήμερα μέσα από τον όμορφο αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΑΣΗΠΟΤΕ => ΛΑΜΟΓΙΑ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ το ομολογούν ΟΛΟΙ: « Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι η ΜΟΝΗ που ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ» (τρόμος στο Σάπιο Καθεστώς)!Συμπεράσματα από την τηλεμαχία: Με κοινό πρόγραμμα το εθνοκτόνο Μνημόνιο κατεβαίνουν στις εκλογές Σύριζα και ΝΔ

«Εξαφανισμένα» τα Εθνικά Θέματα και το λαθρομεταναστευτικό
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους εθνικώς σκεπτόμενους Έλληνες ότι στην περιβόητη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών δεν έγινε ούτε ερώτηση, ούτε νύξη από τους αρχηγούς περί Εθνικών Θεμάτων. Ως μην υπάρχοντα το Μακεδονικό και το Κυπριακό, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχει προγραμματική σύγκλιση επί τη βάσει της προδοσίας, με «σύνθετη ονομασία erga omnes» για τα Σκόπια και «διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία στην Κύπρο».
Ακόμα και στο φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ο μεν Τσίπρας περιορίστηκε στην έκφραση της αδυναμίας να πράξει το οτιδήποτε, ενώ ο Μεϊμαράκης δεν απάντησε επί της ουσίας, περιοριζόμενους σε εξυπνακισμούς και φτηνές ατάκες περί άλλων ζητημάτων.
Η συζήτηση περιεστράφη κυρίως γύρω από το μνημόνιο, την παρελθούσα και την μελλοντική διαπραγμάτευση και γενικώς περί οικονομικών. Τι ενδιαφέρον άκουσε ο κόσμος σε όλη αυτή την συζήτηση; Ουσιαστικά και τα δύο κόμματα ανέλυσαν το πρόγραμμά τους, το οποίο συνοψίζεται στην φράση «να εφαρμόσουμε γρήγορα το Μνημόνιο 3» και υποσχέθηκαν να επιχειρήσουν να «διαπραγματευτούν τα ανοιχτά θέματα του Μνημονίου».
Κοινώς, στις εκλογές τόσο η ΝΔ, όσο και ο Σύριζα, κατεβαίνουν με πρόγραμμά τους την εφαρμογή του Μνημονίου, τον κατακλυσμό της χώρας μας από λαθρομετανάστες και την προδοσία των Εθνικών Θεμάτων. Συνεπώς το διακύβευμα των εκλογών, όπως αυτό εκφράστηκε μέσα από την τηλεμαχία, είναι το εξής: Θα τους αφήσεις, Έλληνα, να σε τελειώσουν;

Σείστηκαν τα Μέγαρα από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος από τα Εθνικιστικά Μέγαρα: Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας κάνουν μειονότητα μέσα στην Πατρίδα μας!

Σε μία κατάμεστη, από εκατοντάδες Εθνικιστές, αίθουσα στην παραλία Βαρέας στα Μέγαρα πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Αξιοσημείωτο είναι ότι η αίθουσα δεν αρκούσε για τις ανάγκες της εκδηλώσεως, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκατοντάδες ορθίωνΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩΕντάξει ο άλλος είναι γνωστός ψευτράκος, αλλά ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά τον Βαγγέλα που έβαψε το μουστάκι;  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαράει καμπάνες ο Ανδριανόπουλος: Άνοιξε ο δρόμος για τη Χρυσή Αυγή!


DEBATE: ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑΜε την αποψινή τηλεμαχία, διαλύθηκαν ακόμα και οι τελευταίες αμφιβολίες –από τους πάρα πολύ δύσπιστους- ότι επίκειται «μεγάλη συγκυβέρνηση» διεκπεραίωσης του νέου αριστερού Μνημονίου, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και λοιπών προθύμων.

Οι δύο «μονομάχοι» -όπως εμφανίζονται για την ανάγκη της πόλωσης, που συμφέρει και τους δυο- δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κρύψουν την… πολιτική έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Χαμογελάκια, φιλοφροσύνες, αστειάκια –για μεγάλα παιδάκια- και… πολιτικός πολιτισμός υψηλότατου επιπέδου, χαρακτηρίζουν την ξινή σούπα που βλέπουμε και τίποτα δε φαίνεται ικανό να τη διαταράξει. Βέβαια, που και που γίνονται και μερικές κοκορομαχίες –περί όνου σκιάς- για να τσιμπάνε και τα εναπομείναντα… πελατάκια, αλλά πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Και βέβαια, δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, γιατί ουσιαστικές πολιτικές διαφορές μεταξύ των δύο «μονομάχων» δεν υπάρχουν – και δεν υπάρχουν γιατί τους ενώνει το Μνημόνιο. «Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο» – που λέει και το τραγούδι- και η «μεγάλη συγκυβέρνηση» -το «ταγκό για δύο», όπως την αποκαλεί συνθηματικά ο… σέξι Βαγγέλας- κανονισμένη απ’ αυτούς που επέτρεψαν στον mister Tsipra να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές! Τους πραγματικούς αφέντες της χώρας, τους διεθνείς τοκογλύφους!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!  ΠΗΓΗ

σίπρας στο ντιμπέητ: “Κατάρα να είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση” - Συμφωνούμε και ευχόμαστε σύντομα κυβέρνηση!

Το highlight (βαρβαριστί) της αποψινής στημένης τηλεμαχίας - σούπα ανάμεσα στα συνεταιράκια του Μνημονίου, Αλέξη και Βαγγέλα ήταν η απάντηση του Τσίπρα στον Μεϊμαράκη για ποιο λόγο δεν μπορούν να συγκυβερνήσουν.

Παρόλο που ο βαρύμαγκας της Συγγρού συνέχιζε το στενό μαρκάρισμα και τα παρακάλια στον Αλέξη να συγκυβερνήσουν επιτέλους για να εφαρμόσουν από κοινού το τρίτο επαχθέστατο Μνημόνιο, ο Τσίπρας προέβαλε το τελευταίο και σημαντικότερο επιχείρημα για να μην προχωρήσει αυτή η... παρά φύσιν συνεργασία: "Αν γίνει αυτή η συγκυβέρνηση, τότε αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι η Χρυσή Αυγή και αυτό θα είναι κατάρα για τον τόπο!"
Απαντάμε στον Mr Alexis, αλλά και στον βαψομουστάκια Βαγγέλα που έχει πάρει εργολαβία τον σχηματισμό της μεγάλης συγκυβέρνησης κατ΄ εντολήν των ευρωπαίων τοκογλύφων, ότι η Χρυσή Αυγή ανεξαρτήτως του τι πράξουν αυτοί κατόπιν άνωθεν οδηγιών το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι η ισχυρή τρίτη πολιτική δύναμη και Εθνική αντιπολίτευση.
Και αυτό δεν θα είναι κατάρα, αλλά ευλογία και εθνική ελπίδα για τον Λαό και την Πατρίδα! Και όσο κι αν αποφεύγουν την... κατάρα της Χρυσής Αυγής του να είναι αξιωματική αντιπολίτευση, τόσο πιο σύντομα θα φέρουν τους Έλληνες Εθνικιστές στην κυβέρνηση.  ΠΗΓΗ


Προσχώρησαν στους Λαφαζανίστας οι «τούρκοι» της Δυτικής Θράκης;

Κρίνοντας από τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιανουαρίου, οι «Τούρκοι» -όπως αυτοαποκαλούνται- της Δυτικής Θράκης, ψήφισαν σχεδόν μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν σχετικών εντολών του διαβόητου Προξενείου της Κομοτηνής, βεβαίως. Οκτώ μήνες αργότερα, φαίνεται πως αλλάζουν τα πράγματα και οι πολιτικές τους… προτιμήσεις.
Έτσι, για την πρώτη και εκλόγιμη θέση μέσα στη «φωλιά» τους, στον νομό Ροδόπης, επέλεξαν τον Τσολάκ Αλή Μουσταφά (κι έναν ακόμα «Τούρκο» στην 3η θέση).
Ο λεγάμενος δεν είναι καθόλου τυχαίος. Κι αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο, στο οποίο αναφέρεται σε «καταπιεζόμενη τουρκική και μακεδονική μειονότητα». Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: πρόκειται για έναν ακόμα «Τούρκο» υποψήφιο, απ’ αυτούς που βάζουν στα ψηφοδέλτιά τους στην Ξάνθη και την Ροδόπη όλα τα κόμματα (εννοείται του… συνταγματικού τόξου) ή άλλαξε η γραμμή του τουρκικού προξενείου υπέρ των Λαφαζανίστας; Κυριακή κοντή γιορτή!  ΠΗΓΗ

Κορόιδα είναι; Η Γερμανία σφραγίζει τα σύνορα ενάντια στην λαθρομετανάστευσηΜονομερώς ανέστειλε την εφαρμογή της συνθήκης Σένγκεν η Γερμανία, σφραγίζοντας τα νότια σύνορά της με την Αυστρία, επαναφέροντας τους μεθοριακούς ελέγχους και διακόπτοντας την σιδηροδρομική σύνδεση με την Αυστρία. Ο λόγος για όλες αυτές τις εξελίξεις ήταν το ρεύμα των λαθρομεταναστών, που γιγαντώνεται διαρκώς.
Βεβαίως οι γερμανοί δεν είναι κορόιδα να δεχτούν όλη αυτή την πλημμύρα και έτσι σφραγίζουν τα σύνορά τους. Μόνο για την Ελλάδα είναι «νομική υποχρέωση» (όπως έλεγε η κυρά Τασία) να υποδέχεται στο έδαφος της τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Μόνο στην Ελλάδα οι εγχώριοι πολιτικάντηδες βάζουν την εξυπηρέτηση των ξένων πάνω από το συμφέρον των γηγενών.

Μάλιστα, φτάσαμε στο σημείο η Μέρκελ να καλεί την Ελλάδα να φυλάξει τα σύνορά της. Αυτό δείχνει και το επίπεδο της ξευτίλας στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, αφού σε λίγο θα μας κατηγορούν κι από πάνω οι ευρωπαίοι για αμελή φύλαξη των συνόρων μας, που είχε ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ασφάλειάς τους.
Για να αντιληφθεί κανείς πόσο εθνοπροδοτική είναι η διαχρονική πολιτική ΝΔ – Σύριζα για υποδοχή όλων των λαθρομεταναστών στο έδαφος της Ελλάδας, αρκεί να δείξουμε την ακυρότητα του επιχειρήματός τους ότι δήθεν «μας το επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση».
Κατά πρώτον ήδη βλέπουμε ότι η Γερμανία δεν κάνει το ίδιο, αλλά σφραγίζει τα σύνορά της. Κατά δεύτερον, προ ημερών εξαγγέλθηκε η πρόταση Γιούνκερ για ανακατανομή των «προσφύγων» στις χώρες της Ε.Ε. Δεν επρόκειτο για μία πρόταση που θα άλλαζε ουσιαστικά τα πράγματα, αφού θα μετέφερε σε άλλες χώρες μονάχα την «σοδειά» δύο ημερών για την Ελλάδα, όμως περιείχε μία σαφή ένδειξη, αφού από αυτήν εξαιρέθηκαν η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ουγγαρία.
Η Ελλάδα και η Ιταλία προφανώς εξαιρέθηκαν ως «χώρες εισόδου». Η Ουγγαρία εξαιρέθηκε διότι πολύ απλά άσκησε σοβαρή πολιτική, δείχνοντας στους ευρωπαίους ότι δεν παίζει με το όλο ζήτημα και δεν προτίθεται να πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χρυσή Αυγή ανέδειξε στην Ευρωβουλή το ζήτημα με τα ελληνόπουλα που μένουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών


Χέρι - χέρι φτιάχνουν τα αεροπανό τους ΚΝΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Χέρι - χέρι φτιάχνουν τα αεροπανό τους ΚΝΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δύο παράνομα και επικίνδυνα αεροπανό είχαν αναρτηθεί σε πεζογέφυρα ανω της εθνικής οδού στην είσοδο της Χαλκίδας, το ένα δίπλα στο άλλο. Τα κατέβασαν πολίτες, καταγγέλοντας αφ' ενός την χρόνια ατιμώρητη παρανομία των αριστερών κομμάτων, που θέτει σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια, και αφ' ετέρου τις λεπτομέρειες που δείχνουν πολλά ενδιαφέροντα:
Πέρα από το γεγονός ότι ήταν αναρτημένα δίπλα-δίπλα, καλύπτοντας επακριβώς ολόκληρη την πεζογέφυρα, όπως μπορεί εύκολα να παρατηρήσει κάποιος ακόμη και από τις φωτογραφίες τα πανό είναι του ιδίου μεγέθους, από το ίδιο ακριβώς υλικό, γραμμένα με τα ίδια ακριβώς χρώματα και με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα!
Δημόσια όλα τα κόμματα υποκρίνονται ότι διαφωνούν το ένα με το άλλο - και έτσι έχουν λόγο ύπαρξης. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο συνεργάζονται κοινοβουλευτικά, για να κυβερνήσουν και για να περάσουν αντιλαϊκά μέτρα (του ΚΚΕ μη εξαιρουμένου, όπως απέδειξε ΕΔΩ), αλλά συνεργάζονται και στην προπαγάνδα τους στους δρόμους, μοιραζόμενα υλικά και ανθρώπους.
Και, βέβαια, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ συνεργάζονται ομόφωνα και απροκάλυπτα ΕΝΑΝΤΙΟΝ του μοναδικού αγνού κόμματος που στηρίζει τους Έλληνες, ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Στις εκλογές υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο κόμματα: η Χρυσή Αυγή και ΟΛΟΙ οι άλλοι!
Στήριξε τους μοναδικούς που δεν σε κοροϊδεύουν. Στήριξε τους μοναδικούς που σε στηρίζουν. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!  Τ.Ο. Ευβοίας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4103763940833643618

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item