Widgets

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΡΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ για ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» ΤΟΞΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ για να Στεγάσουν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Οργή κατοίκων της Ραφήνας για την κυβέρνηση Σύριζα: Γκρεμίζετε τα σπίτια των Ελλήνων, για να στεγάσετε λαθρομετανάστες! 

Ξεχείλισε η οργή των κατοίκων της Ραφήνας από την πρόθεση της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα να γκρεμίσει σπίτια Ελλήνων οικογενειαρχών, παρόλο που οι ιδιοκτήτες έχουν όλα τα νόμιμα έγγραφα και έχουν πληρώσει φόρους.
Την ίδια στιγμή το υπουργείο λαθρομετανάστευσης και ο λαθροδήμαρχος Καμίνης χτίζουν παράνομους καταυλισμούς για να στεγάσουν τους εισβολείς.
Οι οργισμένοι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τις κατεδαφίσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Οι αληταράδες χρειάζονται χρήματα; Κόβονται μισθοί, συντάξεις και γκρεμίζουν και τα σπίτια.
Στεγάζουν τους ξένους, για να ξεσπιτώσουν τους Έλληνες. Τακτοποιούν τους ξένους και διώχνουν τους Έλληνες.
Γκρεμίζουν τα σπίτια των Ελλήνων. Δεν θα περάσει αυτή η πολιτική. Θα πέσουν κορμιά!". ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Αδιαφορούν για το Mall, αλλά γκρεμίζουν νόμιμα σπίτια Ελλήνων με αποφάσεις 20ετίας

Ντροπή, αίσχος και αηδία! Κυρίως σε όλους εκείνους τους βουλευτές του Σύριζα, που σουλατσάριζαν στην Ραφήνα διαβεβαιώνοντας τους κατοίκους πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα και προσπαθούσαν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των κατοίκων προεκλογικά στα Περιβολάκια, που εδώ και χρόνια ταλαιπωρούνται από ένα πρόβλημα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει.
Την παράνομη κατεδάφιση των σπιτιών τους. Ως Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και επικεφαλής της Ελληνικής  Αυγής για την Αττική, της αυτοδιοικητικής παράταξης που υποστηρίζεται από την Χρυσή Αυγή, προσυπογράφω την οργή των κατοίκων. Δεν μπορεί το υπουργείο λαθρομετανάστευσης και ο λαθροδήμαρχος Καμίνης να χτίζουν παράνομους καταυλισμούς για να στεγάσουν τους εισβολείς και να γκρεμίζει τα νόμιμα σπίτια πολιτών, μάλιστα, αμέσως μετά τις εκλογές, χρησιμοποιώντας πόρους του ΕΣΠΑ.
Τι θέατρο του παραλόγου είναι αυτό που ζούμε; Περίμεναν να κερδίσουν τις εκλογές για να έρθει η αποκεντρωμένη διοίκηση να ξετυλίξει την απανθρωπιά αλλά και την ηλιθιότητα της, χωρίς να έχουν αναρτηθεί δασικοί χάρτες, με αποτέλεσμα ούτε οι νόμιμοι να δικαιώνονται, ούτε οι παράνομοι να τιμωρούνται και όλοι μαζί να παραμένουν όμηροι μιας θολής ιδιοκτησιακής κατάστασης; Έχουν απόλυτο δίκιο οι οργισμένοι κάτοικοι που είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τις κατεδαφίσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά στο βίντεο που παραθέτουμε παρακάτω:
Δεν μιλάμε για τα σπίτια που μπορεί να έχουν φτιαχτεί παράνομα μέσα στα καμένα δάση. Εδώ μιλάμε για σπίτια που έχουν χτιστεί σε γη χαρακτηρισμένη ως "αγροτεμάχιο", ενώ μιλάμε για αποφάσεις και πράξεις κατεδάφισης 20ετίας. Γιατί τέτοια πρεμούρα; Γιατί αυτές οι πράξεις, εντελώς παράνομα και καταχρηστικά, αναφέρουν τις ιδιοκτησίες προς κατεδάφιση, «…δημόσιο διακατεχόμενο δάσος…», ενώ το ίδιο το κράτος μέσα από τις υπηρεσίες του έχει αποφανθεί ότι πρόκειται για ιδιωτικές εκτάσεις, «αγροτεμάχια», όπως ρητά αναφέρονται αυτές, τόσο στα αποσπάσματα του Εθνικού Κτηματολογίου, όσο και στα συμβόλαια των ιδιοκτητών;"Οι αληταράδες χρειάζονται χρήματα; Κόβονται μισθοί, συντάξεις και γκρεμίζουν και τα σπίτια. Στεγάζουν τους ξένους, για να ξεσπιτώσουν τους Έλληνες. Τακτοποιούν τους ξένους και διώχνουν τους Έλληνες. Γκρεμίζουν τα σπίτια των Ελλήνων. Δεν θα περάσει αυτή η πολιτική. Θα πέσουν κορμιά!".
Προς τι τόση σπουδή ώστε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, να προκηρύξει το Δημόσιο Έργο με τίτλο: «Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κατασκευών στα όρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής», προϋπολογισμού 729.000,00 € με ανάδοχο την εργοληπτική εταιρεία «Γκουλιούμη Σόλωνα», στην οποία μάλιστα δίνει εντολή να προχωρήσει ΆΜΕΣΑ στις εν λόγω κατεδαφίσεις, ενέργειες παράνομες και καταχρηστικές, ενέργειες, οι οποίες βασίζονται σε πλάνη περί τα πράγματα και σε αποφάσεις κατεδάφισης προ 20ετίας;
Γιατί με αυτά τα χρήματα δεν πήγαν να γκρεμίσουν το φαραωνικό κτήριο του Mall στο Μαρούσι, όπου κατασκευάστηκε χωρίς επαρκείς μελέτες, με πολεοδομικές παραβάσεις και κάτω απο αδιαφανείς διαδικασίες και παραμένει στη θέση του εδώ και 10 περίπου χρόνια παρόλο που έχει ανακληθεί η οικοδομική άδειά του απο το Ανώτατο Δικαστήριο, παρόλαυτα δεν κατεδαφίζεται; Γιατί το κράτος του Σύριζα και η Περιφέρεια του Σύριζα, προκαλώντας την δικαιολογημένη οργή του κόσμου στην Ραφήνα, ξεκινάει γκρεμίζοντας τα σπίτια πολιτών όπως το σπίτι του κ. Βαγγέλη Μόκα; Ένα οίκημα όπου μένουν 4 οικογένειες (συνολικά 12 άτομα) και σύμφωνα με τον ίδιο έχει όλα τα νόμιμα έγγραφα, έχει πληρώσει φόρους και παρόλα αυτά θέλουν να του γκρεμίσουν το σπίτι; Έχουν δει τα έγγραφά του; Όταν ο πολίτης δηλώνει πως μένει εκεί από το 1993 και σήμερα ήρθαν να του το κατεδαφίσουν, όταν ο άνθρωπος αυτός το έχει νομιμοποιήσει με τον τελευταίο νόμο και πλήρωσε και Κτηματολόγιο - παρουσιάζει αποδείξεις 40.000 ευρώ - γιατί τόση πρεμούρα να υλοποιηθεί μια απόφαση 20ετίας, βασιζόμενοι σε ανυπόστατους πλέον ισχυρισμούς;
Δεν έψαξαν; Δεν ρώτησαν για την οριοθέτηση του Οικισμού Περιβολάκια και για την κύρωση του δικτύου κοινοχρήστων χώρων, μελέτες οι οποίες εγκρίθηκαν με τις 5/2015 (ΑΔΑ:7ΙΠΙΩ16-ΔΑΟ) και 40/2015 (ΑΔΑ:75Ω8Ω16-Ο9Ε) αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου αντίστοιχα, οι οποίες διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες (Α.Π.8097/24-6-2015);  ΔΕΝ καταλαβαίνουν πως οι παραπάνω εντολές κατεδάφισης πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ακυρωθούν;
Η Ελληνική Αυγή για την Αττική θα φέρει το θέμα και στην Περιφέρεια Αττικής.  ΠΗΓΗ

350 εκατ. ευρώ φόρτωσαν στην πλάτη του Ελληνικού Λαού τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου”

Καθώς και αυτές οι εκλογές αποτελούν πλέον παρελθόν, έρχεται και πάλι στην επιφάνεια το πολύ σοβαρό ζήτημα των τεράστιων χρεών που έχουν αφήσει όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου». Χρέη επί χρεών, θαλασσοδάνεια και κρατικές χρηματοδοτήσεις με βάση εκλογικά ποσοστά παρελθόντων ετών συνθέτουν το παζλ της οικονομικής κατάστασης των μεγάλων, αλλά και των μικρότερων κομμάτων, οι συνολικές οφειλές των οποίων υπερβαίνουν τουλάχιστον τα 350 εκατ. ευρώ.
Για την ακρίβεια, σήμερα η ΝΔ χρωστά από δάνεια, αναχρηματοδοτήσεις παλαιότερων δανείων, οφειλές σε Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία κτλ περισσότερα από 160 εκατ. ευρώ, το ΠΑΣΟΚ 140 εκατ. ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ 8,5 εκατ. ευρώ, το ΚΚΕ 4,4 εκατ. ευρώ, οι Οικολόγοι - Πράσινοι τουλάχιστον 800.000 ευρώ και πλήθος πολιτικών σχηματισμών περίπου 35 εκατ. ευρώ. Παραμονές των εκλογών του 2012, ο τότε υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης, με ειδική ρύθμιση κατέστησε ανεκχώρητες και ακατάσχετες τις επιχορηγήσεις των κομμάτων, με αποτέλεσμα σήμερα οι τράπεζες που είχαν εκδώσει δάνεια στα κόμματα με εγγύηση τις μελλοντικές χρηματοδοτήσεις τους να μην μπορούν να εισπράξουν το μεγαλύτερο μέρος των τρεχουσών ή των ανεξόφλητων δόσεων. Εάν μάλιστα δεν υπάρξει ριζική αλλαγή στο θεσμικό πλαίσιο του αποκαλούμενου «πολιτικού χρήματος», τα οφειλόμενα δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ. Προφανώς, θα διαγραφούν, όπως συνέβη και προ 20ετίας περίπου, με τα δάνεια των 6,5 δισ. δραχμών της ΝΔ και των 11 δισ. του ΠΑΣΟΚ, τα οποία, όπως φάνηκε από μια αρχική έρευνα της Τραπέζης της Ελλάδος, - που όμως «έκλεισε» σχεδόν αμέσως - χορηγούνταν, ιδίως εκείνα από την ΑΤΕ, χωρίς παραστατικά, γιατί προέρχονταν κυρίως από κοινοτικές επιδοτήσεις και κονδύλια εξισωτικών αποζημιώσεων που προορίζονται για τους αγρότες.
«Πρωταθλητής», στις οικονομικές ατασθαλίες είναι, όπως αναμενόταν, το ΠΑΣΟΚ, καθώς η δικογραφία για τα «μαύρα» ταμεία των 125 εκατ. ευρώ της περιόδου 2003-2009 ενδέχεται να συσχετιστεί, με την αντίστοιχη των οικονομικών εισαγγελέων για τους σκανδαλώδεις δανεισμούς επιχειρήσεων και φορέων, ύψους 4,3 δισ. ευρώ, τη δεκαετία 2000-2010. Προσφάτως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα με το παρελθόν, παρά ταύτα αψευδείς «μάρτυρες» της κατάστασης αποτελούν οι διαπιστώσεις πέντε ανεξάρτητων διεθνών ελεγκτικών οίκων (Grant Thornton, KPMG, PWC, Ernst & Young και Deloitte & Touche), που έχουν διαβιβάσει τις σχετικές εκθέσεις τους από το 2011 στη Δικαιοσύνη.
Πέραν του οργιώδους, ασύστολου και σε πολλές περιπτώσεις άνευ εγγυήσεων δανεισμού από την πρώην Αγροτική Τράπεζα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την πρώην Εμπορική, διαπιστώνεται τώρα ότι το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2011-2012 χρηματοδοτούνταν από το κράτος με βάση τα υψηλά εκλογικά ποσοστά του 2009 (περίπου 45%) και όχι του πραγματικού του μεγέθους (13% στις κάλπες του 2012). Δηλαδή, έπαιρνε σχεδόν τα τετραπλάσια χρήματα και τα ανάλογα δάνεια με εγγύηση μελλοντικές προβλεπόμενες εκλογικές εισφορές για ποσοστό 45% και όχι 6,5%, στο οποίο έχει φτάσει σήμερα!
Εξίσου άσχημα είναι τα πράγματα στη ΝΔ, η οποία, πέραν των χρεών ύψους 160 εκατ. ευρώ που δεν εξυπηρετούνται παρά μόνο με παρακράτηση μέρους της εκλογικής χρηματοδότησης της, οφείλει άμεσα ενοίκια, μισθούς, τιμολόγια σε τρίτους (από διαφημίσεις, προβολή, προεκλογικά έξοδα) και ασφαλιστικές εισφορές άνω των 10 εκατ. ευρώ.
Κόμματα, δηλαδή, τα οποία «φέσωσαν» το δημόσιο και κατ' επέκταση τον Ελληνικό Λαό, έχουν το θράσος και την αναίδεια να συνεχίζουν να κατεβαίνουν στον πολιτικό στίβο υποστηρίζοντας ότι είναι σε θέση να λύσουν θετικά το οικονομικό πρόβλημα της Πατρίδας. Την ίδια ώρα κατά την οποία είναι καταχρεωμένα, ψευδολογούν ασύστολα, υποστηρίζοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της οικονομίας. Και φυσικά, αυτή η κατάσταση παραμένει δίχως ουσιαστικές συνέπειες για όλα τα καθεστωτικά κόμματα, την ίδια στιγμή όπου ένας Έλληνας πολίτης αντιμετωπίζει μυριάδες προβλήματα και βάσανα αν χρωστάει έστω και μερικές εκατοντάδες ευρώ.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Όταν ο Τσίπρας διαδήλωνε εναντίον του Κλίντον: Η ιστορία ενός αμερικανοκομμουνιστή
Ήταν το 1999 όταν οι ΗΠΑ βομβάρδιζαν ανηλεώς την Σερβία, προσπαθώντας να ελέγξουν την κατάσταση γύρω από την διάλυση της τότε Γιουγκοσλαβίας. Τότε πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Μπίλ Κλίντον και επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον τότε πρωθυπουργό Σημίτη. Η αριστερά, προσπαθώντας για μία ακόμα φορά να ψηφοθηρίσει, έκανε διαδηλώσεις, φτάνοντας μέχρι του σημείου να κηρύξει τον Κλίντον ανεπιθύμητο..>>>>>  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

ΤΑ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ… ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΜΑΛΑΚΑ» ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ!

Δεν είναι μόνο ο Λεβέντης που έβριζε τους ψηφοφόρους που δεν τον ψήφισαν μετά τις εκλογές («ζώα», «ηλίθιοι», κ.λπ.). Τώρα που σταμάτησε να τους βρίζει ο Λεβέντης, άρχισαν να τους βρίζουν τα ψώνια, οι Λαφαζανίστας!

Έτσι, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην… λενινιστική σπίθα τους (που δεν έγινε φωτιά να μας κάψει…), υπό τον… ποιητικό τίτλο «Αυτός ο λαός ο μικρός και μέγας, ο αχρείος και ήρωας», αναγράφονται –μεταξύ των άλλων- και τα εξής:

«Επειδή η νέα Βουλή είναι κατά 90% μνημονιακή και κατά το υπόλοιπο 6% ναζιστική. Επειδή μπήκε στη Βουλή ο Λεβέντης και όχι ο Γλέζος. Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε περίπου όσο πήρε τον Γενάρη. Επειδή η ΝΔ πήρε περισσότερο από όσο πήρε το Γενάρη. Επειδή η Αριστερά καταποντίστηκε ή έμεινε στάσιμη μετά από ένα ακόμη μνημόνιο. Επειδή η υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου καμιά φθορά δεν προκάλεσε στους υποστηρικτές του. Επειδή, επειδή, επειδή… Τότε ο κόσμος είναι μεγάλος μαλάκας. Ακολουθώντας την προτροπή του Γκράουτσο Μαρξ «αυτές είναι οι αρχές μου και αν δεν σας αρέσουν έχω κι άλλες», μήπως να εκλέξουμε έναν άλλο λαό;».

Τρεις σύντομες παρατηρήσεις:


1η) Λαφαζανίστας, κλέψατε προεκλογικά – με την αβάντα του συστήματος- την τρίτη διερευνητική εντολή από την Χρυσή Αυγή (αντί για το… νομισματοκοπείο). Αλλά, όλα κι όλα, δε σας επιτρέπουμε να κλέβετε και τα ποσοστά μας. Κατά 7% είναι… ναζιστική η νέα βουλή, κι όχι κατά 6%!

2η) Στην αλλαγή λαού που ζητάτε, θα τα βρείτε σκούρα! Καθότι, ο «νέος σοβιετικός άνθρωπος» που έφτιαξαν οι πολιτικοί σας πρόγονοι, αποδείχθηκε… αντεπαναστάτης, οι Κουβανοί σύντροφοι ανεμίζουν πλέον… αμερικάνικες σημαίες και η Βόρειος Κορέα πέφτει… μακριά! Αφήστε δε, που δεν έχετε και… σκιστά μάτια!

3η) Με τις υγείες σας και καλοχώνευτο το μαύρο που σας έριξε ο ελληνικός λαός!  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ! (δεν θα μείνει ΕΛΛΗΝΑΣ στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας)


ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ! 
Ομολογουμένως η αύξηση των ποσοστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα νησιά του Αιγαίου (που τους τελευταίους μήνες πλημμύρισαν και συνεχίζουν να πλημμυρίζουν από λαθρομετανάστες) ήταν εντυπωσιακή. Τα υψηλότερα ποσοστά της Χρυσής Αυγής καταγράφηκαν στη Σύμη (10,66% από 6,46% τον Ιανουάριο), στην Κω (10,15% από 5,87%) και στη Σάμο (9,68% από 6,69%). Ειδικότερα όμως σε επιμέρους δήμους οι επιδόσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών υπήρξαν εντυπωσιακές! Ιδού: Στην Κω, στον Δήμο Δικαίου, η Χρυσή Αυγή πήρε 12,03% (από 5,87%), στον Δήμο Κω 10,51% (από 6,65%) και στο Δήμο Ηρακλειδών 7,88% (από 4,16%). Στη Σάμο, στον Δήμο Βαθέος, πήρε 11,08% (από 7,84%) και στον Δήμο Πυθαγορείου 11,71% (από 7,51%). Μεγάλη η άνοδος της Χρυσής Αυγής και στη Λέρο, όπου σημειώθηκε ποσοστό 8,85% (από 5,22%), στη Ρόδο 7,94% (από 5,80%) και τη Λέσβο 7,78% (από 4,66%). Όσο η Χρυσή Αυγή καταγράφεται στη συνείδηση του κόσμου ως η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στα μνημόνια, την υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους και στην έλευση αλλεπάλληλων κυμάτων λαθρομεταναστών, τόσο θα σημειώνει τέτοια και μεγαλύτερα ποσοστά σε όλη την Ελλάδα, μέχρι την τελική νίκη! ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ: ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!Κώδωνας κινδύνου από Πρετεντέρη: Στηρίξτε την ΝΔ, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Μια σαφή εικόνα της εύρυθμης λειτουργίας του πολιτικού συστήματος δίνει ένας από τους πλέον συστημικούς δημοσιογράφους, ο Γιάννης Πρετεντέρης.
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ γράφει στα «Νέα», ότι όποιος και αν εκλεγεί στην ηγεσία της ΝΔ «θα υποχρεωθεί να κάνει το ίδιο πράγμα: να εκπροσωπήσει όσους πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική» και αφού στην συνέχεια ξιφουλκεί (!) κατά του τρίτου Μνημονίου (ποιος, ο Πρετεντέρης!) καταλήγει το κείμενό του ως εξής, μιλώντας για όσους θίγονται από τη νέα φοροκαταιγίδα:
«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν σκέφτηκαν να τους εκπροσωπήσουν το καλοκαίρι. Θα πρέπει τώρα να τους προστατεύσουν στην καταιγίδα και να αντιπαλέψουν μια πολιτική που τους στοχοποιεί. Ακόμη κι αν προκύπτει από ένα πρόγραμμα που τα ίδια κόμματα απερίσκεπτα ψήφισαν. Αυτονόητο στη δημοκρατία, θα μου πείτε. Από τη στιγμή που μια κυβέρνηση εφαρμόζει μια πολιτική, τότε κάποιος οφείλει να εκπροσωπεί εκείνους που πλήττονται από αυτήν την πολιτική. Είναι η ίδια συζήτηση που ανακυκλώνεται από το 2010. Θυμάστε διάφορους κουφιοκεφαλάκηδες που ζητούσαν από τη ΝΔ να συνδράμει τον Παπανδρέου για το Μνημόνιο ή που θεωρούσαν λύση την κυβέρνηση Παπαδήμου; Ε, ακόμη να βάλουν μυαλό!... Και τουλάχιστον τότε δεν υπήρχε ακόμη Χρυσή Αυγή».
Αυτό το οποίο θέλει να πει ξεκάθαρα ο Πρετεντέρης είναι ότι ο ρόλος της ΝΔ ως αντιπολίτευση απέναντι στη νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση είναι απαραίτητος, γιατί το καθεστώς χρειάζεται να υπάρχει μια ελεγχόμενη εναλλακτική λύση εξουσίας και η ΝΔ αποτελεί μια τέτοια λύση. Όποιος, λοιπόν, και να βγει αρχηγός στη ΝΔ είναι σαφές ότι θα στηριχτεί από το εκδοτικό κατεστημένο των «νταβατζήδων» στα ΜΜΕ, για να κρατήσει την όλη κατάσταση ελεγχόμενη από ανεξέλεγκτες εισροές ψηφοφόρων στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Όπως πολύ καθαρά λέει ο Πρετεντέρης, η ΝΔ θα πρέπει να πάει «κόντρα» στην μνημονιακή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, όχι βεβαίως γιατί θα πιστεύει σε μια τέτοια γραμμή, αλλά γιατί σε αντίθετη περίπτωση «όλο το χαρτί» θα πάει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Γιατί μπορεί, όντως, τότε από το 2010 έως το 2012 να μην υπήρχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Βουλή, τώρα όμως υπάρχει! Και αποτελεί την μόνο Γνήσια και Συνεπή αντιμνημονιακή φωνή αντίστασης του Ελληνικού Λαού.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σφαλιάρα από τους αμερικανούς στη μαριονέτα, Τσίπρα: Με το όνομα της Μακεδονίας μας οι σκοπιανοί στη Συνέλευση του ΟΗΕ!

Θυμάστε τη Βικτόρια Νούλαντ, την οποία συναντούσε ο «πατριώτης» Πάνος Καμμένος για να τις ζητήσει να μεσολαβήσει για το ελληνικό οικονομικό πρόγραμμα; Όπως φαίνεται αυτή η Ιουδαία, βοηθός υπουργός Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης των ΗΠΑ, είναι που τόσο αυτή τη φορά, όσο και στη συνέλευση του Δεκεμβρίου είχε επιμείνει στην ικανοποίηση του σκοπιανικού αιτήματος.
Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο το πρόβλημα δημιουργήθηκε διότι ενώ στη συνάντηση τα Σκόπια μετείχαν με την ονομασία πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (FYROM), στον κατάλογο των χωρών που επρόκειτο να επισυναφθεί στο κοινό ανακοινωθέν οι Αμερικανοί επέμειναν να συμπεριληφθεί η ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Τότε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε απευθύνει επιστολή δυσαρέσκειας στον Κέρι και είχε αποφασίσει να μη συμμετάσχει στη συνάντηση.
Τώρα, λοιπόν, στην σημερινή συνέλευση οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνήθηκαν ευθέως να δεχθούν το αίτημα της Αθήνας να συμμετάσχουν τα Σκόπια με την προσωρινή τους ονομασία FYROM. Αντιθέτως επέμειναν μάλιστα ότι η πρόκληση της γειτονικής χώρας θα γίνει με το όνομα με το οποίο οι Αμερικανοί την έχουν αναγνωρίσει, δηλαδή ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», ήδη από το 2004, παρά τις ελληνικές αιτιάσεις ότι η συνάντηση πραγματοποιείται στο περιθώριο του ΟΗΕ.
Γίνεται έτσι ξεκάθαρο ότι οι ΗΠΑ στέκονται για άλλη μία φορά ενάντια της Ελλάδας σε ένα μείζον εθνικό θέμα. Το ΥΠΕΞ παραμένει σιωπηλό ενώπιον αυτής της σφαλιάρας και το ανακοινωθέν του σχετικά με την συνέλευση δεν αναφέρει τίποτα για την προσβολή που επιφύλαξαν οι αμερικανοί στην χώρα μας.  
Βρβαίως η ανθελληνική συγκυβέρνηση δεν πρόκειται να προβάλλει καμία αντίρρηση σε αυτή την προσβολή, αφού στις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων του μνημονιακού τόξου είναι η επίλυση του μακεδονικού με απόδοση της ονομασίας της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αποτελέσει την γραμμή άμυνας ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων που απαιτεί την απεμπόληση των εθνικών μας θεμάτων, της Ιστορίας μας και της Ψυχής του Έθνους μας.   ΠΗΓΗ

Η σκόπιμη απάτη των δημοσκοπικών εταιριών


Όλες τις προηγούμενες ημέρες είδαμε τους διάφορους γκαλοπατζήδες (δημοσκόπους, επί το ελληνικότερον) να βγαίνουν και να ζητούν μια απλή «συγνώμη», γιατί για  τρίτη συνεχόμενη φορά, από τον Ιανουάριο και μετά, έπεσαν παταγωδώς έξω στις προβλέψεις τους. Μια απλή «συγνώμη» για συνεχόμενες κραυγαλέες αποτυχίες, λες και δεν τρέχει τίποτα!
Προσπαθούν να ξορκίσουν ως «σενάρια συνωμοσίας» τα όσα τους αποδίδονται από τον Λαό και επιχειρούν να πείσουν ότι έπεσαν έξω γιατί ήταν πολύ μεγάλο το μέγεθος της αποχής, καθώς και η λεγόμενη αδιευκρίνιστη ψήφος, ενώ αυτοί δεν διαθέτουν (ακόμη) τα μεθοδολογικά εργαλεία που θα τους επέτρεπαν να κάνουν σωστές σταθμίσεις. Δεν απαντούν, όμως, πώς γίνεται να πέφτουν έξω με τέτοιο τρόπο ο οποίος να συμφέρει πάντοτε συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα και ταιριάζει απόλυτα με την προπαγάνδα που κάνουν οι «νταβατζήδες» των ΜΜΕ;
Τον Ιανουάριο έπεσαν έξω ως προς την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και την Τρίτη θέση, την οποία όλοι έδιναν στο μόρφωμα του Θεοδωράκη, αλλά κατέληξε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στο δημοψήφισμα του Ιουλίου έπεσαν έξω με τρόπο που κατά την προεκλογική περίοδο ευνοούσε το Ναι. Και στις πρόσφατες εκλογές του Σεπτεμβρίου έπεσαν έξω με τρόπο που προεκλογικά ευνοούσε την δημιουργία του δικομματισμού, αφού εμφάνισαν το αποτέλεσμα ως «μάχη σώμα με σώμα», επιτρέποντας έτσι στον Τσίπρα και στον Μεϊμαράκη να εξυπηρετούν τα πολωτικά σχέδια των κομμάτων τους.
Για εμάς, φυσικά, αυτό το φαινόμενο δεν είναι καινοφανές. Έχουμε τονίσει ξανά ότι οι δημοσκοπήσεις χρησιμοποιούνται όχι για να αποτυπώσουν - κατά το δυνατόν αντικειμενικά - το υπάρχον κλίμα, αλλά αντιθέτως για να διαμορφώσουν συγκεκριμένο κλίμα, το οποίο εξυπηρετεί ποικίλα συμφέροντα. Μετά τον νέο εξευτελισμό που υπέστησαν οι δημοσκοπικές εταιρείες θα  ταχτοποιήσουν το χρήμα που εισέπραξαν για τα ψέματα που ασύστολα σέρβιραν στον Ελληνικό Λαό, ετοιμάζονται για τις δουλειές που θα πάρουν από το δημόσιο και κάνουν κάλπικες αυτοκριτικές, αφήνοντας τους μιντιάρχες και τις κομματικές ηγεσίες στο απυρόβλητο. Μέχρι τις επόμενες εκλογές, όπου και πάλι θα αρχίσουν το ίδιο έργο ψευδολογίας και παραχάραξης της πραγματικότητας.
Γιώργος Μάστορας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6817652932966363472

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item