Widgets

Στροφή στην Πατρίδα και στον Έλληνα: Μαζικά, Δυνατά, Υπερήφανα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Προσχεδιασμένες οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις του τελευταίου οχταμήνου, μέχρι και της τελευταίας λεπτομέρειας, πολύ προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου του 2015. Η «σκληρή» διαπραγμάτευση, το ατυχές εις το αποτέλεσμα δημοψήφισμα (ο Τσίπρας είχε ποντάρει στη συντριπτική επικράτηση του ΝΑΙ ώστε να δικαιολογήσει την μνημονιακή κυβίστηση), η τελική υπογραφή του Μνημονίου της Αριστεράς και οι μεταμνημονιακές εσωκομματικές κόντρες, είναι όλα σημεία του γενικότερου σχεδιασμού των Βρυξελλών, οι οποίες κινούν κατά το δοκούν τις εν Αθήναις κομματικές τους μαριονέτες.

Εκείνο το οποίο σιγοψιθυρίζεται από το 2012, με την απειλητική εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό και κοινωνικό προσκήνιο, την μεγάλη δηλαδή συγκυβέρνηση ή κυβέρνηση «εθνικής ενότητας», έχει γίνει πράξη αθόρυβα και αναίμακτα. Ποιος φανταζόταν προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου πως η νέα κυβέρνηση με βασικό πυλώνα τον Σύριζα όχι μόνο θα υπέγραφε Νέο Μνημόνιο, αλλά πολύ περισσότερο, ότι αυτό το Νέο Μνημόνιο το επονομαζόμενο και Μνημόνιο της Αριστεράς θα ψηφιζόταν με τις ψήφους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού; Κανείς πέραν της Χρυσής Αυγής, η οποία είχε εγκαίρως προβλέψει όλα όσα θα εκτυλίσσονταν από την 26η Ιανουαρίου και μετά.

Για εκείνους που δεν το έχουν αντιληφθεί, διανύουμε ήδη τον καιρό της μεγάλης συγκυβέρνησης των συνετών. Των δυνάμεων δηλαδή εκείνων στις οποίες στηρίζεται τόσο η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου για να περισώσει τα προκλητικά της προνόμια, όσο κυρίως τα διευθυντήρια των Βρυξελλών και του Βερολίνου. Εν τοις πράγμασι, πρόκειται για την κυβέρνηση της μεγάλης Μνημονιακής Ενότητας, με τον Λαφαζάνη και μερικές δεκάδες Συριζαίων βουλευτών να παίζουν τον ρόλο των «προτεσταντών». Ακόμη κι αυτή η λεπτομέρεια όμως, περιλαμβάνεται αναμφισβήτητα στον σχεδιασμό των ξένων μαζί με μερικά ακόμη κόμματα-μαξιλαράκια, τα οποία και θα ενεργοποιηθούν για να αποτρέψουν την ραγδαία στροφή του Λαού προς τη Χρυσή Αυγή.

Το Πεπρωμένο Φυγείν Αδύνατο

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή παρόλη την λυσσαλέα πολεμική του Συστήματος των Διεφθαρμένων, παρέμεινε απαρέγκλιτα στη γραμμή των πολιτικών του διακηρύξεων. Δεν έκανε ούτε χιλιοστό πίσω και το πλήρωσε με πολιτικές δολοφονίες, τρομοκρατικές επιθέσεις, φυλακίσεις και διώξεις της Ηγεσίας, της κοινοβουλευτικής της ομάδος, μελών, φίλων και ψηφοφόρων της. «Η Πίστη κινεί βουνά», έγραφε παλαιότερα ο Αρχηγός και τούτο σήμερα δικαιώνεται πανηγυρικά. Αναπόφευκτα -και δεν χρειάζεται καμία βιασύνη επί τούτου- η Χρυσή Αυγή θα έχει παραμείνει Όρθια πάνω στα ερείπια των μνημονιακών πολιτικών και των κίβδηλων υποσχέσεων χυδαίων πολιτικάντηδων, που πλουτίζουν επί της δυστυχίας των συμπατριωτών μας.

Τέλος της ανοχής: Στροφή στην Πατρίδα και στον Έλληνα!

Όσο το πολιτικό κατεστημένο της χρεοκοπίας θα επιμένει να επιβάλλει τα Μνημόνια ως λύση στο Ελληνικό Πρόβλημα, τόσο θα διογκώνεται η επιτακτική ανάγκη της Εθνικής Αντίστασης στην ταπείνωση, την ανέχεια και την εξαθλίωση τις οποίες επιφυλάσσουν οι καλοπληρωμένοι ταγοί του «ευρωπαϊσμού». Η λύση όμως στο Ελληνικό Πρόβλημα, δεν είναι ούτε τα Μνημόνια ούτε η οποιαδήποτε ξένη δύναμη η οποία θα λυπηθεί τους δυστυχείς Έλληνες. Η Ελληνική Ιστορία έχει καταδείξει πως οι ξένοι σέβονται τους δυνατούς. Η Ελλάς συνεπώς, οφείλει να επανακτήσει έναντι οιουδήποτε τιμήματος την Εθνική της Ελευθερία. Και η Εθνική Ελευθερία δεν χαρίζεται (δεν χαρίστηκε ποτέ!), πρέπει να κατακτηθεί!

Ως εκ τούτου, απέναντι σε Μνημόνια, νέα δάνεια και νέες φρούδες υποσχέσεις, η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, διακηρύσσει μεγαλοφώνως την Στροφή στη Πατρίδα και στον Έλληνα!

Μόνον οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα, μόνον η Χρυσή Αυγή μπορεί να λύσει το Ελληνικό Πρόβλημα!

Ευάγγελος Καρακώστας


Χρήστος Παππάς: Γεννηθήκαμε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες


Γεννηθήκαμε ελεύθεροι και όχι δούλοι

Τον Οκτώβριο του 2013 ευρισκόμενος προσωρινά κρατούμενος στην ΓΑΔΑ μαζί με τον Αρχηγό μας, τους υπόλοιπους Βουλευτές και Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, είχα αποστείλει μέσω της συναγωνίστριας, συζύγου μου μήνυμα προς δημοσίευση στην προσωπική μου ιστοσελίδα. 

Σ’ εκείνο το μήνυμα μεταξύ άλλων έγραφα και τα εξής τα οποία σας μεταφέρω:  

Φρονώ ότι εάν επροβλέπετο και δικονομικά, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και ειδικότερα η μνημονιακή κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα προέβαινε ευχαρίστως και στην βιολογική μας εξόντωση. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός εξάλλου ως γνήσιος πολιτικός δήλωσε σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα: «Θα τους λειώσω». Επιπλέον η δίωξη αυτή πραγματοποιείται για να λειτουργήσει ως ένα ακόμη μέσον εκφοβισμού των Ελλήνων πολιτών και εκλογέων, πιστή εφαρμογή του δόγματος «Σοκ και Δέος».  Του δόγματος που η δικτατορία των διεφθαρμένων εφαρμόζει τα τρία τελευταία χρόνια της δυστυχίας στην Πατρίδα μας.

• Ενόχλησε αφάνταστα το σύστημα της κλεπτοκρατίας η παρουσία μιας γνήσιας Λαϊκής και Εθνικιστικής δύναμης στην πολιτική ζωή και το Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

• Ενόχλησαν το σύστημα της κλεπτοκρατίας οι 2000 και πλέον στοχευμένες Ερωτήσεις των Βουλευτών μας προς την κυβέρνηση του μνημονίου εντός του Κοινοβουλίου. 

• Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας η ακτιβιστική, η διαφορετική πολιτική και κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής. 

• Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας η λαϊκή αποδοχή των ιδεών μας και του προγράμματός μας. 

• Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας πως ο Λαϊκός Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής κατάφερε να συγκεράσει τις πολιτικές τάσεις, να λειτουργήσει ενοποιητικά και να γίνει πολιτικά κυρίαρχος με τεράστια λαϊκή υποστήριξη.  

Αυτό είναι επικίνδυνο για το κυρίαρχο σύστημα

Θεωρείται επικίνδυνο και αφυπνιστικό για το λαό που πρέπει σύμφωνα με τους επικυρίαρχους να βρίσκεται σε μόνιμη καταστολή. 

• Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας πως μέσα κι έξω από το Κοινοβούλιο δεν συμβιβαστήκαμε και δεν γίναμε ίδιοι μ’ αυτούς.  

Τους ενόχλησε η λαϊκή αποδοχή των ιδεών μας και του προγράμματός μας. Τους ενόχλησε η διαρκής δημοσκοπική μας άνοδος. 
• Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας και τα διεθνή κέντρα εξουσίας, τους διεθνείς τοκογλύφους, τα γνωστά «λόμπυ», τους εντολοδότες και χειραγωγητές της συγκυβέρνησης, η σταθερή μας Πίστη που εναντιώνεται στο κυρίαρχο ισοπεδωτικό πνεύμα ενός σύγχρονου οργουελικού σεναρίου υποδούλωσης των Λαών και του πρωτοπόρου στην Ιστορία και τον Πολιτισμό Έθνους μας. 

• Ενόχλησε η σταθερή μας πίστη στους πυλώνες της εθνικής ζωής, η πίστη στην Πατρίδα, στην Θρησκεία, την Οικογένεια.

Έίμαι υπερήφανος που υπηρετώ το νόμιμο και παρανόμως διωκόμενο πολιτικό κόμμα του Λαϊκού Εθνικισμού. Είμαι υπερήφανος που είμαι Χρυσαυγίτης. Είμαι υπερήφανος που ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος εκτός από Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι φίλος και αδελφός μου. Δεν προδίδω τις Ιδέες μου. Δεν τσαλακώνω την Τιμή μου. Δεν προσκυνάω τα αφεντικά της δουλείας του Λαού μου.

Ζήτω η Πατρίδα! Ζήτω ο αδούλωτος ελληνικός Λαός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Χρήστος Η. Παππάς Προφυλακισμένος Γ.Α.Δ.Α.3/10/2013 

Από τις θέσεις μου αυτές δεν κάνω βήμα πίσω!

Και δεν έκαναν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ούτε βήμα πίσω. ΓΙΑΤΙ  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.  ΓΙΑΤΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.  

Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ίδια επικίνδυνοι και καταστροφικοί

Το μόνο που έχει αλλάξει και το γνωρίζετε πολύ καλά εσείς όπως και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι είναι ότι δεν πέτυχαν τον στόχο τους, δηλαδή να κάμψουν το φρόνημά μας και την ανοδική μας πορεία, και αυτό χάριν και σε εσάς αγαπητοί Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες που βρίσκεστε σε αυτήν την αίθουσα, αλλά και χάρις τους εκατοντάδες χιλιάδες απροσκύνητους Έλληνες που αγκαλιάζουν και υποστηρίζουν το Λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα.  

Μα πάνω απ’ όλα χάρις τον Αρχηγό μας που στάθηκε ακλόνητος βράχος στους δύσκολους καιρούς. Που οδήγησε επάξια το Κίνημά μας σε τρείς επιτυχείς και νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις με μόνο μέσον ένα παρακολουθούμενο καρτοτηλέφωνο των διαδρόμων των φυλακών Κορυδαλλού.  

Οι διώξεις μας ήσαν αναμενόμενες. Μια μέρα πριν την 28η Σεπτεμβρίου του 2013 τις είχα ουσιαστικά προαναγγείλει, λέγοντας πως ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα θα αντιμετωπίσει τεράστια πολιτική δίωξη, λέγοντας πως η προπαγάνδα και η λάσπη δεν αγγίζουν την Χρυσή Αυγή και ότι η Χρυσή Αυγή θα προασπίσει την τιμή της έχοντας πάντα ως γνώμονα το εθνικό συμφέρον υπογραμμίζοντας πως «Τρέμουν κάτι το οποίο δεν ελέγχουν. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, δεν τα παίρνουμε από κανέναν, έχουμε καθαρό μέτωπο και χέρια και δουλεύουμε για την Πατρίδα και τον λαό.» 

Η Χρυσή Αυγή είναι η γνήσια φωνή του ελληνικού λαού και οι μοναδικοί αντίπαλοι του συστήματος είναι το πολιτικό κίνημα του μέλλοντος, της ελπίδας και της σωτηρίας του ελληνισμού. Η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει απλούς οπαδούς ή ψηφοφόρους. Έχει συνειδητοποιημένους πολιτικούς στρατιώτες, μαχητές σε έναν άνισο νόμιμο πολιτικό αγώνα που στέκονται ατρόμητοι και όρθιοι εναντίον όλων.  

Προσπάθησαν να μας καθυποτάξουν, να μας τρομοκρατήσουν και να πλήξουν το ελεύθερο φρόνημά μας και την πίστη μας. Δεν τα κατάφεραν και ούτε ποτέ θα τα καταφέρουν! Αυτό αγαπητοί μου δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει. Μια μάχη κερδήθηκε και όχι ο πόλεμος. Η συνέχεια θα είναι μακρά.  

Ήδη ανοίγονται μπροστά μας ευοίωνες προοπτικές όντας ουσιαστικά η γνήσια, η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση, η εθνική αντιπολίτευση. Δεν μας λύγισαν, ούτε θα μας λυγίσουν γιατί εμείς διαθέτουμε όλα αυτά που δεν διαθέτουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και οι διώκτες μας.  

Εμείς έχουμε πίστη, έχουμε όραμα έχουμε σημαία, έχουμε Αρχηγό και πάνω απ’ όλα έχουμε τους πεσόντες μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν άνανδρα μόνο και μόνο επειδή ήσαν Χρυσαυγίτες. Αυτοί οι νεκροί για την Ιδέα μας είναι και αυτοί που θα μα θυμίζουν παντοτινά το χρέος της θυσίας απέναντι στα ιδανικά μας.  

Ο Αρχηγός μας και εμείς οι υπόλοιποι δώσαμε το ελάχιστο που θα μπορούσαμε στην ιδέα και την πίστη μας παραμένοντας 18 μήνες στην φυλακή. Και η αλήθεια είναι ότι πήγαμε στην φυλακή μόνο και μόνο επειδή σταθήκαμε στο πλευρό των Ελλήνων.  Διωχθήκαμε και διωκόμεθα γιατί ήμασταν και είμαστε οι μόνοι που μιλήσαμε ανθρώπινα, αληθινά και ελληνικά.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς ένα κόμμα διαμαρτυρίας. Είναι ένα Κίνημα εθνικής αντίστασης. Δεν είναι μια πολιτική έκφραση κάποιων ονειροπόλων ιδεολόγων. Μόνιμη επωδός των πολιτικών μας αντιπάλων είναι το βλακώδες και ψευδές «Δεν έχετε πρόγραμμα». Και με αυτό μας κατηγορούν οι τσαρλατάνοι της μασωνοδεξιάς και της σοσιαλδημοκρατίας αλλά και οι σαλτιμπάγκοι της Αριστεράς κάθε αποχρώσεως. Ας το καταλάβουν πολύ καλά όλοι τους. Και πρόγραμμα έχουμε και εφικτές ρεαλιστικές λύσεις για το μέλλον, την οικονομία και τα εθνικά θέματα της Πατρίδος μας έχουμε.

Την απεριόριστη πίστη στην Πατρίδα και στις δυνατότητες αυτού του γενναίου ανυπότακτου και ιστορικού λαού δεν μπορούν να την καταλάβουν τα μικρόβια του παρακράτους και οι τρομοκράτες με τα κοστούμια. Αυτοί δεν έχουν ούτε Θεό, ούτε πατρίδα.  

Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές θα έχουμε πάντα μια σημαία να υπερασπιζόμαστε, μια Πατρίδα να υπηρετούμε, τον Αρχηγό μας να ακολουθούμε και πιστούς συντρόφους να περπατούν μαζί μας στον δρόμο της ελευθερίας.  

Γιατί εμείς γεννηθήκαμε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες.  

Γεννηθήκαμε ελεύθεροι και όχι δούλοι και ως ελεύθεροι άνθρωποι θα ζήσουμε στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ 

Η ΠΙΣΤΗ ΧΑΛΥΒΔΩΝΕΙ

xrusi-augi-sima-simaia

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Η ανθεκτικότητα και η αντίσταση στις προκλήσεις των ανελεύθερων δυνάμεων είναι ιδίωμα τού Έθνους εκείνου που διαθέτει τόλμη και πίστη στα ιδανικά τής Φυλής του. Διότι η σωτηρία τού Έθνους είναι υπόθεση που αφορά την προσήλωση των ανθρώπων του στον ηγέτη που εμπνέει την αποφασιστικότητα στις δυνατότητες τής Φυλής. Είναι η δύναμη που πηγάζει από την ψυχή τού Έθνους, η Πίστη που χαλυβδώνει τον λαό ώστε να υπερβεί τις ατομικές του επιδιώξεις και επιδόσεις, δίδοντας ανυποχώρητο αγώνα για την συντριβή τού αλαζόνα κατακτητή.

Τα διλήμματα των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας περί τής διατηρήσεως τής χώρας στο συρφετό των τοκογλύφων τής ψευτοευρώπης και περί τής αξιοπρέπειας τάχα επιλογής τυραννίας κατέπεσαν με πάταγο. Η διαρκής αγνόηση τής ταυτότητας και τής συνοχής τού Ελληνικού Έθνους, η παραπλάνηση των Ελλήνων σε ξένους παραδείσους και η πλήρης εγκατάλειψη των εθνικών μας ζητημάτων εις χείρας εκείνων που ζητούν εδάφη κατ’ εντολή των νεοταξιτών, απέδειξαν την προσυμφωνημένη πόλωση σε βάρος τού Ελληνισμού.

Όταν ο λαός πένεται και οι ταγοί του λυσσομανάνε για να πάρουν χρήματα και να δώσουνε ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες, να αντικαταστήσουν τούς Έλληνες με αλλοεθνείς και αλλόπιστους κατά παράβαση τού φυσικού δικαίου τού αίματος, τότε οι ψευτοταγοί αυτοί δεν νοιάζονται για τον λαό που υποθήκευσαν το μέλλον του, αλλά για την διαιώνιση τού κατοχικού καθεστώτος. Όταν τα εθνικά περιουσιακά στοιχεία και τα σπίτια των Ελλήνων συμπεριλαμβάνονται στις υποθήκες τού στημένου χρέους και τα Τζαμιά με τούς χώρους υποδοχής των λαθροεισβολέων μεταβάλλονται σε υποχρέωση των κατεκτημένων Ελλήνων, τότε ο αγών για την απελευθέρωση των Ελλήνων είναι νομοτέλεια.

Η ζωή τού Έλληνα Εθνικιστή είναι απολύτως συνδεδεμένη με τις αξίες και την αποστολή τού Ελληνικού Έθνους. Ο Εθνικιστής είναι φύσει και θέσει αντισυμβατικός με τις παροχές και τις αντιπαροχές τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας. Και τούτο διότι η δική μας πολιτική βιοθεωρία υπαγορεύει την υπαρξιακή οντότητα τής Φυλής μας επάνω στο θεοσεβές στοιχείο, την ανεξαρτησία τής πατρίδος και την ελληνική οικογένεια. Η δε αποστολή τής Ελλάδος εκφράζεται μέσα από την βαθύτατα αρχέγονη και εθνικιστική κοσμοθεωρία εξαπλώσεως τού ελληνικού πολιτισμού και τού ελληνικού κοινοτισμού μες στην οικουμένη.

Το πνεύμα και η εφήμερη ύλη, η πίστη και η απιστία, ο πολιτισμός και η βαρβαρότητα αποτελούν το διαχρονικό δίπολο μες στην ιστορία των εθνών. Όταν οι πρόγονοί μας λέγανε πως πας μη Έλλην εστί βάρβαρος, αναφερόντουσαν σαφέστατα στην ρηχότητα αξιών και την αυθάδεια τού προσκομίζοντος αδικοχαμένο αίμα και αντίδωρα σκλαβιάς απέναντι σε έναν λαό που πολεμά για να γκρεμίσει τα σκοτάδια τής αναξιοπρέπειας και τής προσβολής τού ανθρώπινου προσώπου.

Δεν έχει καμία διαφορά αν τα όπλα είναι δόρατα, τουφέκια ή τραπεζικά χρέη. Σημασία έχει να στηρίζεσαι στα χώματα που σε θρέψανε και τα αίματα που σε πιστεύουνε. Αυτή είναι η Αληθινή, δηλαδή η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς. Το δε θρησκευτικό συναίσθημα στηρίζεται στην αλήθεια που μάς παρέδωσε ο ίδιος ο Χριστός μας και στον ανθρωπισμό τον ψυχικό και πηγαίο να παραμείνουν τα προσκυνήματα στους Έλληνες μύστες τους. Και οι εθνικές μας υποθέσεις αφορούν τόσο την εθνική μας ολοκλήρωση και την γεωπολιτική ισχυροποίησή μας όσο και την ύπαρξη τής Μητροπολιτικής Ελλάδος στο πλευρό και την ενίσχυση των Ελλήνων όπου γης.

Κάποιοι θεώρησαν πως μπορούν να υποτάξουν το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα στις βρωμερές πολιτικές τους συναλλαγές. Πως μπορούν να συγχρωτίσουν τον υλικό «πατριωτισμό» τους και τα παζάρια τού παγκοσμιοποιημένου κοσμοπολιτισμού τους με τον ψυχικό πατριωτισμό και την φυλετική προσήλωση που κατατρέχει κάθε κύτταρο τού Έλληνα Εθνικιστή. Τα τείχη όμως τού ελληνικού κράτους δεν γκρεμίζονται για να υποδεχτούν τούς εξουσιαστές τής παγκοσμιοποίησης στο πρώην λεύτερο έθνος. Οι Πύλες τού Ελληνικού Κράτους μπορούν να ανοίξουν μονάχα για να υποδεχτούν μεγαλύτερη Ελλάδα.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι το κάστρο και η φωνή τού Ελληνισμού, το άβατο και η λόγχη τής Ελληνικής Φυλής. Το σφιχταγκάλιασμα μες στις καρδιές μας των ιερών και των οσίων. Η συλλογική απόφαση να ξεχυθούμε μπροστά και να πάρουμε πίσω τον κόσμο που μάς έκλεψαν εφιάλτες, λυκοφιλίες και βαρβαρότητες. Είναι η ανάσταση τού πιστού σε Θεό και Ήρωες λαού μετά από τον Γολγοθά που μάς οδήγησαν οι εχθροί τού Ανθρώπου και τού Πολιτισμού. Εθνικιστικός Αγών των Ελλήνων εναντίον όλων όσων νομίζουν πως μπορούν να μάς σύρουν στην αιχμαλωσία τής ψυχής και τον αφανισμό τής Φυλής.

Η Πίστη εξυψώνει τον συμβατό Έλληνα στον υπερβατικό μαχητή τού φωτός. Η αυτοπεποίθηση που πηγάζει από την αληθινή μας φύση και η ενότητα των Ελλήνων που πληρούν ελληνικότητας σε αίμα και ψυχή, ανταριάζουν το Έθνος στην υπέρτατη μάχη τής ζωής του. Σε τούτη λοιπόν την γη που ειπώθηκαν λόγοι αληθείας και φιλοσοφίας, σ’ αυτήν την γη που χτίστηκαν και απλώθηκαν μέσα στην οικουμένη αυτοκρατορίες δικαίου και ισχύος, εδώ και πάλι μέλλει να σηκωθεί χρυσό το χρώμα τής αυγής σε ελληνοδιοίκητη και ένδοξη πατρίδα.

Το δίκαιο δεν χαρίζεται μήτε επιβάλλεται από εξωγενείς παράγοντες. Χαράσσεται και εφαρμόζεται από τον λαό που κατακτά το δικαίωμα στη ζωή με την ισχυρή προσωπικότητα στην διάθεση τής Φυλής και μόνον. Ο Πατριωτισμός των Ελλήνων είναι η ακλόνητη συνύπαρξη τής Ορθής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος, Θεός και Φυλή Ελληνική. Η ύπαρξη στενού δεσμού ανάμεσα σε ελληνική ηγεσία και ελληνική κοινωνία είναι δυνατή να συντρίψει όλους τούς δυνατούς τού κόσμου. Νυν υπέρ πάντων Ελλάς. Εθνικιστικός Αγών

ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ

simaia

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !

Ο μήνας Αύγουστος για τη συντριπτική πλειονότητα του ελλαδικού πληθυσμού είναι το Πάσχα του καλοκαιριού. Λέξεις όπως., «Παναγιά», «Mεγαλόχαρη», «Θεοτόκος», είναι συνώνυμες με την ελπίδα μιας και σαν μήνας έχει επιφυλάξει κατά το παρελθόν πλείστα δεινά για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μόλις τον δέκατο αιώνα αποφάσισε η Ορθοδοξία τον 
εορτασμό της Μεγαλόχαρης κατά τον μήνα Αύγουστο. Θα μπορούσα να πω ότι η ελπίδα προαποφασίστηκε να εορτάζεται τον συγκεκριμένο μήνα, μιας και τα μελλούμενα, καταστρεπτικά για το Έθνος μας γεγονότα, ήρθαν να εγκατασταθούν μετέπειτα στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.  

Αύγουστος ήταν που οι Πέρσες προέλαυναν για την τελική επικράτησή τους στην Ελλάδα, άλλο που δεν τους βγήκε, Αύγουστος ήταν όταν τορπίλισαν την Έλλη, Αύγουστος ήταν όταν άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την μικρασιατική καταστροφή αρχής γεννωμένης με τον όλεθρο του Ελληνικού Στρατού στο Αφιόν Καραχισάρ, Αύγουστος ήταν όταν μπήκε ο Αττίλας στην Κύπρο, Αύγουστος είναι που υπογράφτηκε η μνημονιακή ταφόπλακα του Έθνους. 

Κανείς δεν θέλει να συμβεί το χειρότερο. Όλοι μας το απευχόμαστε. Ορισμένα όμως πράγματα, που γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι πρόκειται να μας επιφυλάξουν, δεν κάνουμε απολύτως τίποτε ώστε να εκτρέψουμε την υλοποίηση αυτών. Διετή ύφεση της οικονομίας, στην καλυτέρα των περιπτώσεων,  αναφέρεται από όλους κατά την εφαρμογή του νέου μνημονίου. Τότε γιατί το υπογράψαμε; Επιπλέον φόρους για όλους και για όλα επιφυλάσσει το νέο μνημόνιο.  Γιατί υπογράψαμε; 

Θα μπορούσα να γράψω στήλες με τα γιατί του μνημονίου. Δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι με την επιπλέον οικονομική  ύφεση που έρχεται, είναι φύση αδύνατο να εφαρμοστούν οι επιταγές του νέου μνημονίου. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για να το δεί αυτό. Αν ρίξει μια ματιά στην τσέπη του ο καθένας από εμάς, μάλλον θα το δούμε ως αδύνατο να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε νέα φορολογικά μέτρα. Το τόνισε πολύ καλά, προχθές βράδυ, ο αρχηγός μας κατά την ομιλία του στη βουλή. Με αδύνατη την εφαρμογή του νέου μνημονίου, οι εταίροι μας, σπρώχνουν την χώρα μας προς την έξοδο από το ευρώ, με ελεγχόμενη χρεοκοπία. 

Μοιραίως λοιπόν θα μας γυρίσουν στη δραχμή, πράγμα που αυτή τη στιγμή δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τον τόπο. Αυτά βέβαια όλα θα χρεωθούν στην αριστερά, αλλά και στους παρατρεχάμενους αυτής που στήριξαν το τρίτο μνημόνιο. Γιατί αν οδεύσουμε προς έξοδο, είναι σίγουρο ότι θα δρομολογηθούν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο των εκλογών, με τον κίνδυνο το εκλογικό σώμα να καταληφθεί πάλι με το επιλεκτικό «αλτσχάϊμερ». Ελπίζω πάντως σε καλύτερα εκλογικά αποτελέσματα, τόσο για το κίνημά μας, όσο και κατ’ επέκταση για το μέλλον της Ελλάδος.

Και σε τι κατάσταση θα είναι τότε η Χώρα; Όπως τώρα εμείς παρακολουθούμε την καθημερινότητα των λαθρομεταναστών, είτε ζωντανά είτε από τους δέκτες μας, στο εγγύς μέλλον θα γίνουμε εμείς θέαμα για τους λαθρομετανάστες, μέσω των απεργιακών κινητοποιήσεων των συντεχνιών, καθώς και την παρακώληση των συγκοινωνιών που θα ενεργείται στα περισσότερα οδικά δίκτυα από τους αγρότες. Για τον εμπορικό κόσμο η θλίψη θα μεγαλώνει καθώς τα κλειστά μαγαζιά και η ανεργία, θα ενισχύονται αρνητικά. ακραίο σενάριο; Μακάρι να μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως μυθοπλασίες, αλλά δεν μπορώ. Και δεν μπορώ γιατί όλοι μας τα γράφουμε εδώ μέσα για το τι πρόκειται να συμβεί. Επί δύο και πλέον έτη, επισήμως πλέον, η Χρυσή Αυγή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, μα δεν ακούει κανείς.

Και δεν μιλάω για τους πολιτικάντηδες, μιλάω για τον απλό τον κόσμο, που πέρα από αυτά που λέει το γυαλί και οι φυλλάδες, δεν μπαίνει στον κόπο να σκεφτεί μία φορά ώριμα, να κάτσει κάτω και να αναρωτηθεί ποια από αυτά που του σερβίρουν καθημερινά είναι αλήθεια και ποια είναι ψέματα. Τι ζητάμε επί τέλους; Το δικό μας καλό ή το γενικό καλό της Χώρας μας; Σήμερα με την πρόοδο της τεχνολογίας, οι πάντες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σωστά, αρκεί βέβαια να το θελήσουν.

Για ελπίδα και καταστροφές μίλησα στην αρχή του άρθρου μου. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει», έλεγαν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι. Αθηνά σήμερα δεν υπάρχει, υπάρχει όμως η ελπίδα, και με τη «χείρα κίνει» στο ρόλο της Χρυσής Αυγής, τα πάντα δύναται να αλλάξουν στη Χώρα μας. Αρκεί να το θελήσουμε! http://ethnikismos.net

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!

kosmos-shmaies

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ :

Ζητάμε τα δικαιώματά μας, στο ακέραιο. Όσα μας στέρησαν ανάξιοι πολιτικοί που εκμεταλλεύτηκαν την παθητικότητα της πλειοψηφίας των πολιτών που, δυστυχώς, δεν κατάλαβαν πόσο γρήγορα ήρθαν…. «άλλες εποχές και…. άλλαξαν τα χρόνια»!!!

Στενάζουν οι ελληνικές οικογένειες, αλλά δεν τολμούν να μιλήσουν γιατί νόμοι επιβάλλουν την σιωπή και ο κίνδυνος να πει κάποιος την αλήθεια ελλοχεύει δεινά. Όμως… από όσα κακά πάθαμε τι περισσότερο θα πάθουμε αν αποφασίσουμε να ζήσουμε ως ελεύθεροι πολίτες στη χώρα μας;

Αν ζητήσουμε τα αναφαίρετα συνταγματικά δικαιώματά μας; Την εργασία, την κοινωνική και υγειονομική ασφάλιση, την ασφάλεια για εμάς και τις οικογένειές μας; Περνούν νέο μνημόνιο και εκτός από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μιλάει κανείς. Χάνουμε εργασίες, χάνονται ζωές, χάνουμε τις παραδόσεις και την πατρίδα αλλά η παθητικότητα συνεχίζεται.

Οι Έλληνες δεν είμαστε πολίτες δευτέρας κατηγορίας και δεν θέλουμε να γίνουμε μειονότητα στη χώρα μας.

ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ, ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΕΣ.

ΕΛΛΑΔΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

http://ethnikismos.net

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο υλικό με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!

O ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

http://i.ytimg.com/vi/r-WmDN1FbYI/maxresdefault.jpg

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ :


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.... ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ - ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, Η ΝΔΟΥΛΟΙ, ΤΟ ΚΚΕ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΛΑ.όΣ κλπ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.....

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ.....
ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ.....

ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΙ.....
ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑΣ.....

ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ....

ΤΗΝ ΑΔΑΜΑΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ Μ Η Ν Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Η Σ Ε Ι Π Ο Τ Ε !!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!!
ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ....

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΕΛΛΑΣ

Ενάντια στους εχθρούς της Γης μας


Όλα πατρίδα μας! Κι αυτά κι εκείνα,
και κάτι που 'χουμε μες την καρδιά
και λάμπει αθώρητο σαν ήλιου αχτίνα
και κράζει μέσα μας: Εμπρός παιδιά!
Τι είναι η πατρίδα - Ιωάννης Πολέμης

Πολλοί ήταν και είναι οι κατακτητές που πέρασαν από τα Άγια Ελληνικά χώματα μας. Πέραν κάποιων θρησκευτικών τους  μνημείων δεν άφησαν τίποτα το αξιοσημείωτο, καθότι ήταν βάρβαροι λαοί της Ανατολής και της Δύσης. Ο Ελληνισμός παρέμεινε αναλλοίωτος με το πέρασμα των αιώνων χάρη στην συνεκτική αίσθηση ενότητας που είχαν οι υπόδουλοι Έλληνες και χάρη στην πίστη τους στην Ορθοδοξία.
Τόσοι σκοτωμοί, βασανιστήρια, απειλές κατά του Ελληνικού στοιχείου της Μεγαλονήσου δεν κατάφεραν να αλλοιώσουν την γενετική μας σύσταση και συνείδηση. Οι φιλότιμες προσπάθειες της πέμπτης φάλαγγας, των τουρκο"κυπρίων" και των ελληνόφωνων κομμουνιστών δεν έκαμψαν με το πέρας του χρόνου το ελληνικό φρόνημα της πλειοψηφίας των κατοίκων μας.
Στις μέρες μας, τον ρόλο των εχθρών της Γης μας, ανέλαβαν τα κόμματα του κατεστημένου που θέλουν να ξεπουλήσουν το κράτος που τόσο υπερασπίζονταν από τους κακούς φασίστες, στους Τούρκους, διά μέσου της Διζωνικής Ομοσπονδίας. Ενωμένοι οι λεγόμενοι αντιφασίστες, μη σεβόμενοι το δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν, επιθυμούν την επιβολή μίας νέας, χειρότερης λύσης.
Οι Βουλευτές και τα στελέχη της αστικής δεξιάς, μη έχοντας ούτε ιερό ούτε όσιo, σε ομιλίες τους σε μνημόσυνα ηρώων του Ελληνισμού, αφού επαινούν τον Αγώνα και τη θυσία των Ηρώων, στον επίλογο των ομιλιών τους καταλήγουν στο ότι η εφαρμογή της νέας λύσης θα δικαιώσει την θυσία των πεσόντων!
Δεν γνωρίζουν οι … δημοκράτες ότι οι φωτοδότες ήρωες είτε πέθαναν για την Ένωση με την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, είτε έπεσαν υπερασπιζόμενοι τα χώματα μας από τους Τούρκους εισβολείς. Δεν είχαν στο μυαλό τους την ώρα που πολεμούσαν, που βασανίζονταν, που σκοτώνονταν, ούτε τον κοινοβουλευτισμό, ούτε την Ομοσπονδία με τον εχθρό, ούτε βέβαια να μετατρέψουν διά της θυσίας των, την Κύπρο σε … Χονγκ Κονγκ της Τουρκίας!
Οι μόνοι που ακολουθούν πιστά την γραμμή των Ηρώων του Έθνους, είναι οι Έλληνες Εθνικιστές και Κοινωνιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), οι οποίοι αποθεώνονται από τον κόσμο σε αντίθεση με τα δεκανίκια του κατεστημένου που αποδοκιμάζονται πλέον ανοικτά και ξεκάθαρα. Διότι, οι μεν υπερασπίζονται τα δίκαια της Φυλής μας, οι δε έχουν αναλάβει εργολαβικά την αντιπροσωπεία των ξένων συμφερόντων στην Γη μας.
Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Έλληνες της Κύπρου, οι τελευταίοι Χριστιανοί της Μέσης Ανατολής


Είναι γεγονός ότι, δύο θεσμοί ισχυροί, άρρηκτα συνδεδεμένοι στην ιστορική πορεία της Κύπρου, είναι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία. Στο στόχαστρο της νέας τάξης πραγμάτων και των πολιτικών της εκφραστών στην Κύπρο βρίσκονται πλέον επισήμως και οι δύο βασικοί αυτοί πυλώνες του Έθνους μας.
Αν και σήμερα Χιλιάδες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, σφαγιάζονται στην Μέση Ανατολή από τους Τζιχαντιστές και άλλους φανατικούς ισλαμιστές, κανείς δυστυχώς δεν δείχνει να έχει την πρόθεση να εμποδίσει αυτά τα φρικτά εγκλήματα. Είναι κοινό μυστικό όλων ότι οι σφαγές υποκινούνται από την Τουρκία και τους εταίρους της. Στην Κύπρο, το τελευταίο οχυρό της Χριστιανοσύνης της Μέσης Ανατολής, οι πολιτικοί «άρχοντες» της πατρίδας μας, «σφυρούν» αδιάφορα και επιδιώκουν να κάνουν κράτος με τους ισλαμιστές των Νεοθωμανών Τούρκων.
Οι Έλληνες της Κύπρου, που αγαπούν ουσιαστικά την Πατρίδα τους και επιθυμούν να κρατήσουν ζωντανές τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα, την Ορθόδοξη Θρησκεία αλλά και τον Ελληνισμό στα πατρογονικά μας εδάφη, θα πρέπει να συνταχθούν όλοι μαζί και να παλέψουν για το εθνικό μας συμφέρον.
Για την αντιμετώπιση αυτής της δημογραφικής βόμβας πρέπει να ληφθούν τα πιο κάτω μέτρα:
Ανάσχεση των μεθοδεύσεων για την Ισλαμοποίηση της Κύπρου μέσω της λύσης Ομοσπονδίας
Ο μεγαλύτερος εθνικός κίνδυνος που αν πραγματοποιηθεί θα καταταστήσει του Έλληνες της Κύπρου μειονότητα στην ίδια τους την Πατρίδα και θα προετοιμάσει το έδαφος για την τελική εθνοκάθαρσή τους.
Εφαρμογή μεταναστευτικής πολιτικής
Εφαρμογή μίας εθνικής πολιτικής για την μετανάστευση που θα βάζει φραγμό στην αλλοίωση του πληθυσμού διά της ασύστολης ροής αλλοδαπών στην χώρα.
Αντιμετώπιση της Κοινωνικής κρίσης η οποία αδειάζει την χώρα
Βασική προϋπόθεση για ανάσχεση της ροής νέων στην μετανάστευση και της μείωσης των γεννήσεων. Η Πολιτεία υποχρεούται να διασφαλίζει σε κάθε οικογένεια τις βασικές προϋποθέσεις, χωρίς τις οποίες η θέληση για περισσότερα παιδιά να μην είναι αντικίνητρο.
Κατάργηση μνημονιακών μέτρων που λειτουργούν ως αντικίνητρα
Προτεραιότητα η κατάργηση των μέτρων που έλαβαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις εις βάρος των οικογενειών με παιδιά και ιδιαίτερα των πολύτεκνων και των πενταμελών οικογενειών (αύξηση της φορολογίας, φόρος ακίνητης περιουσίας, κατάργηση επιδομάτων όπως επίδομα τέκνου, φοιτητική χορηγία, επίδομα εθνοφρουρού κ.ά.).
Σύσταση Μόνιμης Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για το δημογραφικό πρόβλημα
Το δημογραφικό είναι εθνικό πρόβλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Δημιουργία Εθνικής συνείδησης για αντιμετώπιση της κατάστασης. Nα καλλιεργηθεί μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων το συλλογικό πνεύμα και η κοινωνική και εθνική συνείδηση και ευθύνη όλων των πολιτών, έτσι ώστε να μην παραμένουν αδρανείς και απαθείς απέναντι στο πρόβλημα, περιμένοντας τα πάντα από το κράτος και θεωρώντας ότι το κράτος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την κατάσταση και ότι μόνο εκείνο μπορεί να δώσει τη λύση.
Μάριος Βασιλείου
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 1884972331451325752

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item