Widgets

Το ανθελληνικό κράτος ενάντια στον θεσμό της οικογένειας

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον διεθνή ιστότοπο Internations, σχετικά με τις 20 καλύτερες χώρες για τη δημιουργία οικογένειας, η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται καν στην εικοσάδα.

Στην έρευνα ζητήθηκε από γονείς να αξιολογήσουν τη ποιότητα και το κόστος της εκπαίδευσης στη χώρα τους, καθώς και την παροχή βοήθειας για την ανατροφή των παιδιών.

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της χώρας, είναι λογικό αυτό το φαινόμενο. Προκαλεί όμως αμηχανία το γεγονός ότι στη εικοσάδα περιλαμβάνονται χώρες που δεν φημίζονται για την ιδιαίτερα εύρωστη οικονομική τους κατάσταση. Ενδεικτικά, δίπλα σε Αυστρία, Σουηδία και Δανία, περιλαμβάνονται στη λίστα και χώρες όπως η Ισπανία, η Σιγκαπούρη, το Μεξικό, οι Φιλιππίνες και η Κόστα Ρίκα. Αυτό το γεγονός καταδεικνύει ότι πέρα από οικονομικούς λόγους, εντοπίζονται και άλλα βαθύτερα αίτια για την κατάσταση στη χώρα και τη διάλυση της ελληνικής οικογένειας.

Τη στιγμή που στην Αυστρία χορηγείται μηνιαίο επίδομα στους γονείς 100-200 ευρώ για τα έξοδα του παιδιού μέχρι το 18ο έτος της ηλικίας του, στην Ελλάδα η κατάσταση είναι επιεικώς αποκαρδιωτική. Τα χτυπήματα απέναντι στην πολύτεκνη οικογένεια είναι αλλεπάλληλα, η αδιαφορία απέναντι στις μονογονεϊκές οικογένειες είναι έκδηλη, ενώ η υπάρχουσα νομοθεσία δεν προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια στα νέα ζευγάρια ώστε να επεκτείνουν την οικογένειά τους.

Σε μια περίοδο που η γήρανση και συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού συμπίπτει με την αθρόα έλευση λαθρομεταναστών εντός της χώρας, η οικογένεια θα έπρεπε να αποτελεί τον κατεξοχήν θεσμό προς προστασία, με σκοπό την απρόσκοπτη συνέχεια και εξέλιξη του ελληνικού γένους.

Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία της ελληνικής οικογένειας! www.xryshaygh.com

Ερώτηση για την παύση λειτουργίας της παιδιατρικής κλινικής του νομού ΤρικάλωνΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «Χωρίς παιδιατρική κλινική έχει μείνει ο νομός Τρικάλων»    

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών και δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου,  εδώ και αρκετές μέρες έχει πάψει η λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Τρικάλων. Τα αίτια είναι γνωστά, ελλείψεις σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι η ταλαιπωρία των οικογενειών, που αναγκάζονται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για την κάλυψη τυχόν αναγκών τους. 

Ωστόσο, το κλείσιμο της παιδιατρικής κλινικής έχει συμπαρασύρει και την μαιευτική κλινική, καθώς σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, η λειτουργία αυτών των δύο τμημάτων είναι αλληλένδετη. Οπότε, με το επικείμενο κλείσιμο και της μαιευτικής κλινικής αυξάνεται τόσο η υποβάθμιση του νοσοκομείου, όσο και η ταλαιπωρία των κατοίκων.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να λειτουργήσει ξανά η παιδιατρική κλινική και να αποφευχθεί το κλείσιμο της μαιευτικής κλινικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Τρικάλων;

Αθήνα, 06/05/2015

Ο ερωτών Βουλευτής
Γεώργιος Γερμενής
Βουλευτής Β’ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

XrysiAygiL103

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Χαίρετε συναγωνιστές, θα ήθελα να μοιραστώ την οργή και λύπη μου για κάποια πράγματα που αντικρίζω καθημερινά και θεωρώ πως είναι ο ορισμός του παρακμάζοντος τρόπου ζωής μας. Δεν θα αναφερθώ στο τρόπο που οδηγούμε κτλ.

Έχω βαρεθεί να βλέπω λαθρομετανάστες με ένα χαμογελάκι, ένα μωρό στο καρότσι, καινούργια ρούχα και όλο στο τηλέφωνο, και να επιμένουν κάποιοι πως πρέπει να τους λυπόμαστε, τον Έλληνα που δεν θα κάνει ποτέ του παιδάκι τον σκέφτηκαν;

Έχω βαρεθεί να βλέπω δεκατετράχρονα κοριτσάκια να κυκλοφορούν λες και είναι στην παραλία, και κάθε χρόνο να είναι ακόμα πιο γυμνά και γεμάτα τατουάζ επειδή έτσι βλέπουν στην τηλεόραση και στα βιντεοκλίπ να έχουν πέραση πλέον οι γυναίκες.

Έχω βαρεθεί να περνάω έξω από το Πεδίον του Άρεως (δεν θα αναφερθώ στο χάλι που επικρατεί μέσα) και άλλα πολλά στενά στο κέντρο και να βρωμάει ούρα.

Επίσης έχω βαρεθεί να πηγαίνω στα Εξάρχεια και να βλέπω να πουλάνε ναρκωτικά σε όποιο παιδί περάσει από τα σκοτεινά μέρη της πλατείας, εκεί που τον χειμώνα ανάβουν φωτιές να ζεσταθούν όλοι αυτοί οι τελειωμένοι.

Έχω βαρεθεί να βλέπω φίλους και φίλες να τσακώνονται για τις πολιτικές πεποιθήσεις του κανενός και κανένας τους να έχει διαβάσει ούτε ένα βιβλίο για τα πιστεύω που αντιπροσωπεύει, απλά να καταπίνουν την προπαγάνδα που τους σερβίρουν και να θεωρούν τους εαυτούς τους γνώστες κάποιας ιδεολογίας.

Έχω βαρεθεί να πηγαίνω στο Μοναστηράκι και να με ενοχλούν όλοι αυτοί οι Αφρικανοί και να προσπαθούν να μου φορέσουν/πουλήσουν βραχιολάκι λέγοντας “peace and love”.
Έχω βαρεθεί να βλέπω ρακοσυλλέκτες στις άκρες του δρόμου να αποτελούν κίνδυνο για τα αυτοκίνητα και κανένας αστυνομικός να μην τους ενοχλεί.

Έχω βαρεθεί να βλέπω μαγαζάκια αλλοδαπών να ανοίγουν στο κέντρο και να κλείνουν μαγαζιά Ελλήνων που ήταν εκεί δεκαετίες επειδή η περιοχή έχει γεμίσει από ομοεθνής των αλλοδαπών που τους προτιμάνε και έχει δυσκολέψει γραφειοκρατικά η διαδικασία και η φορολογία για τον Έλληνα.

Έχω βαρεθεί να περνάω από τους Αμπελόκηπους και να βλέπω μόνο Φιλιππινέζους και κανέναν Έλληνα, ας την ονομάσουν την περιοχή Φιλιππινεζόκηποι να τελειώνουμε.

Έχω βαρεθεί να μπαίνω στον ηλεκτρικό και σε κάθε βαγόνι, σε κάθε στάση να μπαίνει ένας ζητιάνος και να ενοχλεί τους επιβάτες με τα προβλήματα του, και να παρακολουθώ τον κόσμο που μερικοί αναγκάζονται να του δώσουν ψιλά επειδή επιμένει, και θέλουν να φύγει να τους αφήσει στην ησυχία τους, ενώ άλλοι μαζεύονται, μην τυχόν τους αγγίξει ένας ναρκομανής.

Έχω βαρεθεί να βλέπω τουρίστες να αντικρίζουν αυτές όλες τις καταστάσεις και να έχουν λόγο να μας σχολιάζουν αρνητικά όταν γυρνούν στις χώρες τους.

Έχω βαρεθεί να βλέπω ομάδες ΔΙΑΣ να κάθονται πχ, έξω από το Πεδίον και στα 20 μέτρα να πουλάνε ναρκωτικά άλλοι, γνωρίζοντας ότι η αστυνομία είναι μόνο εκεί για εντυπωσιακούς λόγους.

Έχω βαρεθεί τον κάθε αλήτη να περνάει κάτω από το σπίτι μου, ότι ώρα και να είναι, με το μηχανάκι/αμάξι του και να ξυπνάει όλη την γειτονιά με τον θόρυβο που κάνει, έχετε σκεφτεί τι θόρυβος θα επικρατούσε αν όλα τα οχήματα έκαναν τέτοιο θόρυβο. Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι η κατάντια ενός λαού μετά από σαράντα χρόνια ατιμωρησίας και ωχαδερφισμού.

Ελπίζω να μην βαρεθήκατε εσείς να με ακούτε αγαπητοί συναγωνιστές μου, και θέλω να ελπίζω πως όλα αυτά και πολλά άλλα θα αλλάξουν με την Χρυσή Αυγή στην διακυβέρνηση της χώρας. Εύχομαι ότι καλύτερο για της ερχόμενες εκλογές, και σας υπόσχομαι πως και εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Γιάννης Σ.


Ο συνεχής αγώνας του εθνικισμού

Ο συνεχής αγώνας του εθνικισμού

Ο πολιτισμός των Ελλήνων λατρεύει το ύψιστο προσδιορισμένο ιδανικό, την πατρίδα και το ύψιστο απροσδιόριστο ιδανικό, την θεότητα.

Στο κέντρο δε του ενδιαφέροντος του έρωτα προς τις αξίες είναι ο άνθρωπος, ως ξεχωριστή ατομική ύπαρξη. Διότι ο έρως προς τις αξίες είναι ο όρος για την ανύψωση του ανθρώπου... «Ο Julius Evola μίλησε για τον μικρό και τον μεγάλο ιερό πόλεμο. Ο Μικρός Ιερός πόλεμος είναι ο εξωτερικός, η μάχη με τον εξωτερικό κόσμο και ο αγώνας μας για επιβολή στην ύλη, που όμως, δεν είναι τόσο σημαντικός όσο ο μεγάλος, διότι ο Μεγάλος Ιερός πόλεμος είναι ο εσωτερικός, η σκληρή και ανηλεής μάχη ενάντια στον εαυτό μας, η μάχη στις κατώτερες χθόνιες δυνάμεις που μας παρασύρουν στα ζωώδη ένστικτα».

Η ζωή μας ολόκληρη από την στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι την ώρα που πεθαίνουμε είναι μια συνεχής, εκπλήρωση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. Στο κάθε βήμα μας, στην κάθε ενέργεια μας, στην κάθε σκέψη μας, παρουσιάζεται σχεδόν πάντα η εκπλήρωση ενός καθήκοντος.

Η διαρκής προσήλωση προς το καθήκον είναι αυτή που σχηματίζει λοιπόν το μετρό βάσει του οποίου κρίνονται και σταθμίζονται οι ανώτεροι και ακέραιοι χαρακτήρες. Κατά αυτόν τον τρόπο η πολεμική αντίληψη της ζωής φέρνει στην επιφάνεια κάθε τι ευγενές και έντιμο που υπάρχει σε έναν άνθρωπο.

Για μας τους Εθνικιστές, η ανιδιοτελής και συνεχής αγάπη για τις άξιες, τα ιδανικά και τους συντρόφους μας, είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τις μάζες των προοδευτικών κοπαδιών. Ως Έλληνες εθνικιστές υπερασπιζόμαστε την πατρίδα με περηφάνια. Αγωνιζόμαστε για τα πιστεύω μας και για αυτά που αγαπάμε!

Αυτό δεν είναι ρατσισμός..Είναι εθνική συνείδηση! Έλληνες ΠΥΚΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ, τις γραμμές του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή. Αγωνιστείτε για την πατρίδα. Αντισταθείτε στα σχέδια τους και μην αφήσετε την πατρίδα να χαθεί.

Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ νιώστε το Αίμα τον ένδοξων προγόνων να ρέει στις φλέβες μας. Είμαστε το μέλλον που έρχεται, όχι μόνο για να μείνει, μα για να κατακτήσει όσα του ανήκουν.

Ζήτω η νίκη!Δημήτρης Μακρής: Η φωνή των Ελλήνων Ένστολων δεν φιμώνεται!

Μέσα σε διάστημα 20 ημερών, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διέταξε και δεύτερη Ε.Δ.Ε. εις βάρος μου, δίνοντας έμφαση στην Αστυνομική μου ιδιότητα και αποκρύπτοντας εντέχνως την ιδιότητα που μου έδωσε ο λαός του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στις Δημοτικές εκλογές του 2014 δια του ψήφου του ως επικεφαλής του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου" με αρκετά μεγάλα ποσοστά, και ανάμεσα τους με τίμησαν με την ψήφο τους και  Ένστολοι (Αστυνομικοί-Λιμενικοί-Στρατιωτικοί κτλ) που έχω την τιμή, ως αιρετός, να εκπροσωπώ.

Βέβαια αυτό το μένος, να βρίσκομαι σε συνεχή διαθεσιμότητα από το Σεπτέμβριο του 2012 και ένας θεός ξέρει μέχρι πότε, έχει κάποια λογική;
Η δίωξη μου είναι πολιτική και έχει να κάνει με της εθνικιστικές μου πεποιθήσεις, τις οποίες ποτέ δεν έκρυψα και δημόσια έχω τοποθετηθεί περί τούτου. Το γεγονός ότι είμαι εν ενεργεία Αστυνομικός, εκλεγμένος με την Ελληνική Αυγή και συνάμα με την ραγδαία προτίμηση ένστολων προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, που σήμερα ξεπερνά το 85% με 90%, κάποιους τρομάζει. Δυστυχώς ασκείται πίεση προς την Αστυνομική Ηγεσία, όπως πληροφορούμαι, για την καρατόμηση μου. 

Επειδή προέρχομαι από οικογένεια με μεγάλες πατριωτικές ρίζες, όπως του προπάππου μου οπλαρχηγού τις Επαναστάσεως του 1821 Δημητρίου Μακρή, αλλά και σύγχρονα του παππού μου Απόστολου Μακρή, οπλαρχηγού του ΕΔΕΣ, μοιραία και εγώ τους τιμώ και δεν κάνω ούτε βήμα πίσω σε ότι έχω πει και σε αυτά που πιστεύω.

"Δεν τσακάω ΄γω την μέση μου, δεν προσκυνάω αφέντη", όπως είπε και ο προπάππους μου, οπλαρχηγός Δημήτριος Μακρής.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 www.xryshaygh.com


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο υλικό με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!

ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι μορφή. Ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ που τίμησε το νησί μας ερχόμενος εδώ μαζί με την βουλευτική του παρέα για να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κυρίως από τη λαθρομετανάστευση και τα μνημόνια. Είμαστε ακόμη σε τουριστική περίοδο στο νησί και μας την κατέστρεψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την εισαγωγή τεράστιων κυμάτων λαθρομεταναστών που έχουν κυριολεκτικά πνίξει το νησί μας και μας εμποδίζουν τον τουρισμό, δημιουργώντας καταστροφικά οικονομικά προβλήματα στους επιχειρηματίες του νησιού μας που μαστίζονται και από τους δυσβάσταχτους φόρους οι οποίοι με το 3ο μνημόνιο που ψήφισαν ο Τσίπρας, ο Καμμένος και οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ θα καταστραφούν ολοκληρωτικά. Δεν ήμουν Χρυσή Αυγή αλλά σίγουρα από τις προσεχείς εκλογές και μετά η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη επιλογή που έχω, όπως και κάθε Έλληνας πατριώτης, κάθε αγωνιζόμενος για την επιβίωση ακρίτας ή μη, αφού όλοι οι άλλοι πρόδωσαν τους Έλληνες και κατέστρεψαν την πατρίδα. Ελπίζω με τη Χρυσή Αυγή κυβέρνηση, και με συλλογική προσπάθεια, να ανορθώσουμε πάλι την πατρίδα από τα ερείπια και να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον.

Δ.Κ.

Κώος Επιχειρηματίας

Στον δρόμο τής λευτεριάς
Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου λοιπόν. Αυτό σημαίνει με μαθηματική ακρίβεια πως σκοπός των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας είναι να εκτελέσουν την εντολή των διεθνών τοκογλύφων για τον σχηματισμό «βιώσιμης», δηλαδή σταθερής κατοχικής και προδοτικής κυβερνήσεως ψευτορωμιών που θα εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου τής Ελλάδος μας σε όλα τα επίπεδα τής πολιτικής. Σε οικονομικό, σε κοινωνικό και σε εθνικό επίπεδο. Λίγοι και μειοψηφικοί ραγιάδες μέσα σε μικρότερη Ελλάδα.

Για να σχηματιστεί όμως σταθερή προδοτική κυβέρνηση, χρειάζεται απαραιτήτως συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Αν αυτή η συγκυβέρνηση γινόταν τώρα, μετά την ψήφιση τού τρίτου μνημονίου, τα δύο βασικά κόμματα τού Συστήματος θα εγκαταλείπονταν από τούς εναπομείναντες ψηφοφόρους τους που αυταπατώνται πως υπάρχει πιθανότητα ανάκαμψης. Γι’ αυτόν τον λόγο η Νέα Δημοκρατία προσποιείται τον θυμωμένο διαφωνούντα, διαισθανόμενη παράλληλα την συνέχεια τής λαϊκής οργής.

Τα κόμματα τού συνταγματικού τόξου, αντικρίζοντας τα ισχνά εκλογικά ποσοστά που θα καταγράψουν, θα σπεύσουν να σχηματίσουν οικουμενική κυβέρνηση «εθνικής ενότητας και σωτηρίας» τού νεοταξικού καθεστώτος τους. Θα πάνε όλοι μαζί οι ανθέλληνες. Για να πληρωθεί έτσι ο λόγος που μού είχε πει ο αείμνηστος παππούς μου. «Θα δεις ότι θα μείνουν δύο κόμματα, οι προδότες και οι πατριώτες».

Εκεί θα φτάσουμε. Οι Ανθέλληνες και οι Έλληνες. Η λύση είναι μία. Σαρωτική Νίκη τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού. Και τα μάτια ανοικτά ενάντια στην υποκίνηση των λαθραίων και βάρβαρων φίλων των Σταυρωτήδων. Στον δρόμο τής λευτεριάς λοιπόν.


ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

simaia
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Τα θεμέλια επάνω στα οποία στηρίζεται ένα Έθνος είναι πρωτίστως πνευματικής υπόστασης. Είναι οι παρακαταθήκες των αξιών και τα εφόδια ζωής που μάς παραδίδουν οι πρόγονοί μας και η κοινωνική εμπειρία. Η ορθή αντίληψη πως τα γερά έθνη δεν λαμβάνουν τις αποφάσεις τους με γνώμονα χρήματα και υλικά αγαθά, αλλά τον στιβαρό χαρακτήρα που σμιλεύει το συλλογικό Ήθος τής Φυλής. Η απόφαση να παραμείνουμε το αντρειωμένο και φιλόπονο Γένος των Ελλήνων που χτίζει ναούς και πολιτισμούς.

Ο χαρακτήρας τού Έλληνα σμιλεύεται από τον σεβασμό στο Θεό, την φύση του και την ελληνική οικογένεια. Στην αρετή τής εντιμότητας και τού ηρωικού στοιχείου. Εκεί θα βρεις τον Αληθινό Έλληνα. Στην θαλπωρή των δικών του ανθρώπων και στην αυτοθυσία που επιδεικνύει προκειμένου να μείνει ανέγγιχτο από βαρβάρου πόδι το άβατο τής Φυλής. Στα πνευματικά αγαθά τής προσήλωσης και τής Τιμής, στην συλλογική εργασία τής ομοαίματης κοινότητος για να προκόψει και να διαιωνιστεί αυτούσιος ο Ελληνισμός μας.

Η δύναμη τού σώματος άρχεται από το αλύγιστο σθένος τής ψυχής. Η ορμέμφυτη θέληση τής πίστης, η προγύμναση τής ψυχής, η βαθιά γνώση τής εθνικής συνείδησης είναι που χαρακτηρίζει το γερό έθνος. Δεν είναι τα πλήθη μήτε τα πλούτη. Είναι η υπέρβαση των προκλήσεων, συχνά ακόμη και η υπέρβαση των φυσικών και ανθρωπίνων ορίων, αυτή η σιδηρά θέληση να συντρίψουμε αλαζονεία, τυχοδιωκτισμό και προδοσία.

Να γίνουμε εμείς οι κυρίαρχοι τής ζωής μας και οι πρώτοι της οικουμένης. Να μείνουμε στο πεδίο της μάχης ακόμη κι αν είναι λίγες οι πιθανότητες τής νίκης. Ιερά τιμήσω τα πάτρια, μόνος και μετά πολλών. Πολλές φορές πρέπει να προηγηθούν οι Θερμοπύλες προκειμένου να φτάσουμε στις Πλαταιές. Και φυσικά πάντοτε προηγείται η σταύρωση τής ανάστασης. Όμως η Αλήθεια, το Δίκαιο και η Μεγαλοσύνη τής Φυλής, η Πίστη στο Ήθος τού Έθνους που μάς παρέδωσαν Θεός και Ήρωες, αυτό το Ήθος είναι που εξασφαλίζει την βιωσιμότητα τού Έλληνα Άνθρωπου.

Δεν είναι ρητορική και μόνον η αναφορά στο ζητούμενο να μείνουμε πάνω απ’ όλα Έλληνες. Είναι ζήτημα κοινωνικής δομής και ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης. Έχει να κάνει με την ιδιοπροσωπία τής Φυλής. Κι ακόμη έχει να κάνει με την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία τής Εθνικής μας Κοινότητας. Με το αίσθημα τής δημιουργικότητας και τής ελευθερίας που διακατέχει την Κοινότητα. Και ακόμη ο συγχρονισμός των Δυνάμεων τού Έθνους καθοδηγείται από τις κοινές ανάγκες και φιλοδοξίες που έχει αναπτύξει αυτό ως δεσμό ανάμεσα στους ανθρώπους του.

Το Έθνος ομοιάζει με μια τεράστια αλυσίδα από κρίκους που στηρίζεται η μεν ύπαρξή της στο σφιχτό δέσιμο των κρίκων αναμεταξύ τους, η δε εξάπλωσή της στην προσθήκη ίδιας ποιότητας νέων κρίκων. Μια ατελείωτη αλυσίδα από αίματα και ατσάλινα σώματα και ορμή κατακτητική να πλημμυρίσει με την καταλυτική παρουσία της την ιερή πατρίδα και όσα τής ανήκουν και ακόμη περισσότερα. Αυτό είναι το Ελληνικό Έθνος. Φιλοσοφία ζωής και πολεμική αντάρα μαζί. Με τα μέλη τής Φυλετικής Αλυσίδας ενωμένα σαν ένα Σώμα να στηρίζουν το ένα την ακεραιότητα τού άλλου.

Εντιμότητα, αλληλεγγύη, αυτοπεποίθηση, πίστη εν τέλει στην ελληνικότητα, στον ίδιο τον ανθρώπινο παράγοντα τής Φυλής. Ιδού ποια είναι η πρώτη και καθοριστικής σημασίας νίκη τού Έθνους. Η χαρά τού συντρόφου, χαρά όλης τής Εθνικής Κοινότητος. Η λύπη του, λύπη συλλογική. Η αντιμετώπιση τού προβλήματος σκοπός τού Εθνικού Κράτους που θα το οδηγήσει στην θωράκιση από ευτελισμούς και κινδύνους. Και η ενότητα των Ελλήνων αποκλειστικά κάτω από τα λάβαρα τού Ανίκητου Ελληνισμού είναι το διαβατήριο για να γίνουμε ξανά το έθνος των πολιτισμών.

Δεν είναι το χρήμα που μάς κλέψανε το πρωτεύον. Αυτά που μάς κλέψανε είναι η ζέση στην καρδιά, το ατσάλι στην ψυχή και η φύση τής Φυλής μας που την εξόρισαν τα ανδρείκελα τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού ακόμη και από τα σχολικά βιβλία. Η βεβαιότητα πως και για ένα μικρό λιθαράκι ελληνικής γης θα σηκώσουμε πολεμική θύελλα. Η πεποίθηση πως τα χρέη του ο Έλλην τα εξοφλεί προς την Ράτσα του και πως βαδίζει με το κεφάλι ορθό, κοιτώντας στα μάτια τον Πατέρα Θεό. Αυτός είναι ο Ελληνισμός μας κι αυτόν ανακτούμε άμεσα.

Είναι ακόμη η εξάπλωση τής Φυλής μας μέσα από τις καθάρια ελληνικές οικογένειες και τα ελληνόπουλα που για κείνα δίδουμε πάσα πνοή για να πλημμυρίσουν την εθνική μας επικράτεια. Η Ορθόδοξη Αλήθεια και το Εθνικό Φρόνημα που χαράζουν δρόμους και εξαπλώνουν την Φυλή μας όχι με γνώμονα κάποιο πολιτικό κόστος και κάποια ψεύτικη ειρήνευση, αλλά την εξίσωση τής ιστορικής δικαιοσύνης και των εθνικών δικαίων. Είναι η Αντρειά τού Έλληνα Πολεμιστή, τού ανήσυχου οδοιπόρου τής ζωής που αναζητά πλέριο πεδίο να απλωθεί και να ευημερήσει ο Οικουμενικός Ελληνισμός του.

Στο Ήθος λοιπόν βρίσκεται ο πλούτος τού Ελληνικού Έθνους. Στην δίκαιη και απαιτητική κοινωνία που φροντίζει τα παιδιά τής Ελληνικής Φυλής. Στον θρίαμβο τής πίστης και της φιλοπατρίας που δεν αφήνουν χώρο στην απιστία και στην βαρβαρότητα. Στην ψυχική σύνδεση και την προσήλωση τού Έλληνα προς την Εθνική Κοινότητα. Στον Εθνικοκοινωνισμό που φέρνει ταχιά το χρυσό ξημέρωμα τού Τρανού Ελληνισμού.Να Αγωνίζεσαι, να Αντέχεις, να Ονειρεύεσαι

Αισίως οδεύουμε προς το τέλος ενός ακόμη καλοκαιριού, το καλοκαίρι του 2015. Ένα καλοκαίρι που το τέλος του είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το Κίνημά μας. Το τέλος του καλοκαιριού αυτού σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις κρισιμότερες ίσως βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2016. Η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία θα αποτελέσει το έναυσμα για το Κίνημά μας να αποτελέσει σημαίνον ρόλο στην κυπριακή πολιτική σκηνή.
Εννέα περίπου μήνες θα διαρκέσει αυτή η προεκλογική εκστρατεία και η δύναμη του Κινήματος είναι τα ίδια του τα παιδιά. Τα παιδιά του Μετώπου Νεολαίας που καλούνται να φτάσουν από το μικρότερο χωριό της ελεύθερης Κύπρου μέχρι την μεγαλύτερη της πόλη. Απέναντι στα χρήματα και στην προβολή των ΜΜΕ αντιτάσσουμε το θάρρος μας έχοντας ως πυξίδα την Ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού.
Να αγωνίζεσαι, λοιπόν, νεαρέ Εθνικιστή. Να αγωνίζεσαι για το Κίνημα γιατί μόνο ο συνεχής αγώνας θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στην μεγάλη νίκη. Μην νομίζεις, πως η δική μας νίκη είναι δύο ή τρεις βουλευτές ή κάποια υπουργεία. Η δική μας νίκη είναι να πετύχουμε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Να πάρει επιτέλους η Ελληνική Νεολαία το Μέλλον στα χέρια της και να ατενίσει περήφανα μέσα σε μία Κύπρο ελεύθερη και ελληνική. Να αγωνίζεσαι γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε απέναντί μας εχθρούς ορκισμένους να μας διαλύσουν. Προσπαθούν με αθέμιτα μέσα να το πετύχουν, χρησιμοποιώντας λεφτά και δύναμη. Απέναντί τους όμως το Κίνημα προτάσσει την ψυχή και την αγωνιστικότητα του ΕΛΑΜίτη και σε μία τέτοια σύγκρουση η δική μας νίκη είναι αναπόφευκτη.
Μην ξεχνάς, νεαρέ Εθνικιστή, πως ο αγώνας αυτός χρειάζεται γερά νεύρα και αντοχή. Όσο εσύ θα ξενυχτάς και θα μοιράζεις το λιτό φυλλάδιο με τις θέσεις μας, κάποιοι κακομαθημένοι θα σε αποκαλούν στα κανάλια «φασίστα», «νεοναζί», «ανεγκέφαλο», «τραμπούκο» και διάφορα άλλα ωραία. Έτσι αντιμετωπίζει το 2015 η υψηλή κοινωνία τους νέους οι οποίοι αγαπούν και αγωνίζονται για τα συμφέροντα της πατρίδας τους. Δυστυχώς, όμως για αυτούς δεν τους αντιμετωπίζει έτσι ο απλός συμπατριώτης μας. Ο συμπολίτης μας που βλέπει στα πρόσωπα των νεαρών Εθνικιστών το μέλλον της Κύπρου. 

Για αυτό λοιπόν ΕΛΑΜίτη μην ξεχνάς να κρατήσεις την αντοχή και την ψυχραιμία σου. Απέναντι σου θα βρεις πολλούς «καλοθελητές» που θα επιδιώξουν κάθε λανθασμένη σου κίνηση για να βγάλουν το μένος τους κατά του Κινήματος επιβεβαιώνοντας δήθεν τις προειδοποιήσεις τους. Μην τους κάνεις όμως τη χάρη, ξέσκισε τα σχέδιά τους και με όπλο το θάρρος και το χαμόγελό σου διέδωσε τις Ιδέες του Κινήματος. Εσύ είσαι το πρόσωπό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), εσύ είσαι η εικόνα του ελληνικού εθνικισμού στην Κύπρο και φρόντισε να δείξεις σε όλους τους συμπατριώτες μας πως όντως είμαστε το πιο μάχιμο κομμάτι σε μία πατρίδα δειλών και υποταγμένων, πως είμαστε το αντίδοτο σε ένα άρρωστο οργανισμό, πως είμαστε ο ανθός της ελληνικής νεολαίας. 

Κανένα κανάλι δεν πρόκειται να μας κάνει την χάρη και να μας προβάλει, πέραν του προβλεπόμενου από τον νόμο χρόνο. Εσύ είσαι αυτός που θα κάνει γνωστές τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σε κάθε άκρη της Κύπρου, εσύ είσαι που θα υψώσεις περήφανα τα λάβαρα με την αρχαία ελληνική ασπίδα και το ξίφος.
Τέλος, μην σταματάς ποτέ να ονειρεύεσαι. Είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Απέναντι στα θηρία της πολιτικής αλητείας προτάσσουμε τα παιδικά μας όνειρα, που δεν είναι άλλα από το να απελευθερώσουμε την Κύπρο μας και να την κάνουμε αναπόσπαστο κομμάτι με τον υπόλοιπο ελληνισμό. Μπορεί σήμερα να σου πήραν τα χρήματά σου, τη δουλειά σου και να απειλούν να πάρουν το σπίτι σου, μην τους αφήσεις ποτέ όμως να σου κλέψουν τα όνειρά σου. Αντιθέτως, αγωνίσου με όλη τη δύναμη της ψυχής σου για να τα κάνεις πραγματικότητα και διεμήνυσέ τους πως για αυτά είσαι έτοιμος για κάθε θυσία. Ούτε οι απειλές για διώξεις, ούτε τα ψεύτικα χρήματά τους μπορούν να σε επηρεάσουν. 

Από μικρό παιδί είσαι προσκολλημένος σε ένα σκοπό και σήμερα, μέσω πολιτικού αγώνα, τον κάνεις πραγματικότητα από τις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Κάνε, λοιπόν, τα όνειρά σου και τον φόβο τους πραγματικότητα. Στήριξε με όλη σου την ελληνική καρδιά τους Εθνικιστές και μην σταματήσεις μπροστά σε κανένα εμπόδιο. Στο δικό μας παραμύθι δεν υπάρχει ήττα, παρά μόνο αποφασισμένοι λύκοι που είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν κάθε παχύδερμο αρνάκι πάει ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας μας.
Αγώνας, Αντοχή, Όνειρα. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας της δικής μας προσπάθειας. Σκληρός αγώνας με γερή αντοχή για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Πρώτιστος και αδιαπραγμάτευτος στόχος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) η επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο. Όποιος απειλεί την θέληση μας αυτήν θα βρει μπροστά του, τους Εθνικιστές και να ξέρει πολύ καλά πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Αν πάλι επιμένει, ας έρθει να δοκιμάσει την τύχη του!
Σωτήρης Ιωάννου
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2734917209393976590

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item