Widgets

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Οι «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣYΜΦΕΡΟΝΤΑ!

Έρχονται οι εκλογές - Έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής!

Αφού έλαβε το πράσινο φως του Βερολίνου και έχοντας ολοκληρώσει τη βρώμικη δουλειά της ψήφισης του τρίτου Μνημονίου, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την απόφασή του για παραίτηση της κυβέρνησης και πρόωρες εκλογές.
Η συνταγματική διαδικασία προβλέπει διερευνητικές εντολές από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς τα τρία πρώτα κόμματα. Τούτο σημαίνει ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας, ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αναμένεται να λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την τρίτη -κατά σειρά- διερευνητική εντολή.

Η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για να προασπίσει τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων και να αποτρέψει το ξεπούλημα της Πατρίδος μας, από τις μνημονιακές δυνάμεις του Σύριζα, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. Με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού, η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει! ΠΗΓΗ
ΟΧΙ στα Μνημόνια, ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες - Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στις εκλογές


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής:   "Ο Τσίπρας πρόδωσε το ΟΧΙ των Ελλήνων, καταστρέφει τη χώρα με το νέο Μνημόνιο και τους λαθρομετανάστες, αλλά ο ελληνικός λαός θα του δώσει ηχηρή απάντηση. Στις επερχόμενες εκλογές τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα γιγαντωθούν, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αληθινή εθνική αντιπολίτευση που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας".
  ΠΗΓΗ

Καθεστώς σε πανικό: Επιστράτευσαν τους Λαφαζαναίους για να μην πάρει διερευνητική εντολή η Χρυσή Αυγή

29 βουλευτές του Σύριζα υπό τον Π. Λαφαζάνη κατέθεσαν στη Βουλή επιστολές ανεξαρτητοποίησης, σχηματίζοντας νέο πολιτικό σχηματισμό. Τούτο σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός σχηματισμός θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή, καθώς υπερέχει σε κοινοβουλευτική δύναμη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με τους 17 εκλεγμένους βουλευτές.

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 ήταν ένα ενδεχόμενο το οποίο το Καθεστώς επιθυμούσε με κάθε τρόπο να αποτρέψει. Γι' αυτό το λόγο, προ των εκλογών, το μιντιακό κατεστημένο έσπρωχνε με χίλια τον ποταμίσιο Θεοδωράκη. Η επιχείρηση όμως απέτυχε και ο Ελληνικός Λαός ανέδειξε τη Χρυσή Αυγή ως την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.
Μετά από έξι μήνες κωμικοτραγικών παλινωδιών υπό την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου το Καθεστώς των διεφθαρμένων σε συνεργασία πάντοτε με τους δανειστές και δη με το Βερολίνο, άρχισε να διαρρέει το σενάριο της δημιουργίας μιας κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας στην οποία θα συμμετείχε η ΝΔ. Τούτο όμως το σενάριο απορρίφθηκε για ένα και μόνο λόγο: εάν η ΝΔ έμπαινε στην κυβέρνηση, τότε η Χρυσή Αυγή θα γινόταν αυτομάτως αξιωματική αντιπολίτευση.
Παρά ταύτα, η ΝΔ (και μαζί ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι) ψήφισε το Μνημόνιο της Αριστεράς, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Τότε και για λόγους που έγιναν ξεκάθαροι χθες το βράδυ, βουλευτές με προεξέχοντα το βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Σύριζα, Π. Λαφαζάνη, άρχισαν να προβάλλονται ως διαφωνούντες με την γραμμή Τσίπρα. Εντούτοις, όχι μόνο δεν παραιτήθηκαν της κυβερνήσεως και της παράταξής τους, αλλά μέχρι τελευταία στιγμή επέμεναν πως «δεν θα φύγουν εκείνοι από το Σύριζα αλλά θα πρέπει να φύγουν όσοι ψήφισαν το Μνημόνιο»!
Κατά τη χθεσινή μέρα και προ του διαγγέλματος Τσίπρα όπου ανακοινώθηκε και η προσφυγή σε κάλπες, σε όλα τα μέσα ενημέρωσης έπαιζε η είδηση της συνάντησης του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Νίκου Παππά, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι νομικού τύπου διεργασίες προκειμένου να αποφευχθεί ο σκόπελος των διερευνητικών εντολών, διότι αν ακολουθείτο η συνταγματική διαδικασία, έπρεπε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής να λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή.
Εξαιτίας αυτού, άρχισαν ευρέως να αναπαράγονται οι φήμες ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί με μεθοδεύσεις, με κυρίαρχη μεταξύ αυτών την εξής: οι πολιτικοί αρχηγοί δεν θα λάβουν την διερευνητική εντολή για να επιταχύνουν την πορεία προς τις εκλογές. Σ' αυτή την αντισυνταγματική μεθόδευση συνηγορούσε τόσο ο Σύριζα όσο και η ΝΔ, αλλά λογάριαζαν δίχως τη Χρυσή Αυγή, η οποία αμέσως διακήρυξε πως θα κάνει χρήση του συνταγματικού της δικαιώματος.
Καθότι συνταγματικά το εμπόδιο της Χρυσής Αυγής δεν μπορούσε να προσπελαστεί, σε συνεννόηση το αντισυνταγματικό τόξο αποφάσισε να επιστρατεύσει τον Λαφαζάνη: η δήλωση Μεϊμαράκη μετά το διάγγελμα Τσίπρα, πως θα κάνει χρήση της διερευνητικής εντολής, πρόδιδε την μεθόδευση και την παρασκηνιακή συμφωνία με τους Λαφαζαναίους. Ο Μεϊμαράκης θα έκανε χρήση της διερευνητικής, με την βεβαιότητα οτι η τρίτη εντολή δεν θα δινόταν στη Χρυσή Αυγή αλλά σε εκείνους που «δεν θα έφευγαν από το Σύριζα αλλά θα έδιωχναν όσους ψήφισαν Μνημόνιο»!
Στους Τσιπραίους, στους Μεϊμαράκηδες και στους Λαφαζαναίους, τους οποίους η Μέρκελ χρησιμοποιεί ως μαριονέτες για να επιβάλλει τη θέλησή της στην πολιτική ζωή της χώρας μας, θα δώσει ηχηρή απάντηση ο Ελληνικός Λαός στις επερχόμενες εκλογές:
Με τη Χρυσή Αυγή, για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Onsports.gr: Τι θα κάνει ο Τσίπρας αν βγει δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή;

"Με δεδομένο ότι ο Κουτσούμπας δεν εμπνέει ούτε… κομοδίνο πόσο απίθανο θεωρείτε να εκτοξευτούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής;"
Ένα ενδιαφέρον άρθρο γνώμης του Νίκου Συρίγου δημοσίευσε το onsports.gr σχετικά με την δυναμική που θα αποκτήσει η Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εκλογές. Το μεταφέρουμε αυτούσιο, καθώς προέρχεται από εντελώς αντίθετο πολιτικό χώρο, αλλά αναγνωρίζει κάποιες μεγάλες αλήθειες:
Τα καλύτερα γκάλοπ τα κάνεις εσύ ο ίδιος. Και γιατί όταν μιλάς με τον κόσμο τον κοιτάς στα μάτια αλλά (κυρίως) γιατί δεν τα παίρνεις για να στήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από την ώρα λοιπόν που ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε το αντιμνημονιακό του κοστούμι στη ντουλάπα και έβαλε αυτό του Σαμαρά, όλοι αυτοί που είχαν πιστέψει στο «θα σκίσω το μνημόνιο» έχουν σαστίσει. Κι έχουν εξοργιστεί ακόμη περισσότερο. Γιατί έχασαν και την τελευταία τους ελπίδα. Έτσι νιώθει ο περισσότερος κόσμος κι όποιος δεν το βλέπει είναι αγαθός ή ψεύτης.
Όλος αυτός λοιπόν ο κόσμος που δεν έχει και καμιά πολιτική ιδεολογία-μπετόν (μην ξεχνάμε ότι για 30 χρόνια ο Έλληνας μίλαγε μόνο για μπάλα, γκόμενες κλπ), σαλταρισμένος όπως είναι, δεν το έχει σε τίποτα να μετατρέψει την ψήφο του σε τιμωρία. Και μην μου πείτε ότι δεν έχετε φίλους, γνωστούς που δεν ψηφίζουν τιμωρώντας ή δεν τιμωρούν ψηφίζοντας… Είπαμε, να είμαστε ειλικρινείς. Κάπως έτσι άλλωστε δεν έγινε και ο ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα του 4%, κυβέρνηση; Εκτός κι αν πιστεύετε ότι το 36% ήταν ΣΥΡΙΖαίοι από μικροί…
Με δεδομένο ότι ο Κουτσούμπας δεν εμπνέει ούτε… κομοδίνο και ενδεχομένως  παίρνει στον λαιμό του το ΚΚΕ, πόσο απίθανό θεωρείτε, πραγματικά, να εκτοξευτούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής;  Πόσω μάλλον δε από τη στιγμή που το «ανάχωμα» που άκουγε στο όνομα Καμμένος φορτώνεται θέλοντας και μη το κόστος του τρίτου μνημονίου και αναμένεται να έχει απώλειες… Γιατί, Αλέξη μου, καλό το παιχνιδάκι της κάλπης για να το παίζουμε κάθε τρίμηνο, πότε με εκλογές και πότε με δημοψήφισμα, αλλά τι θα κάνεις αν, για να τελειώσεις τον Λαφαζάνη και τους λοιπούς «συντρόφους», εκτοξεύσεις τον Κασιδιάρη;  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΟΗΕ: 21 χιλιάδες λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα μέσα σε μια βδομάδα - 3.000 την ημέρα!

Χωρίς κυβέρνηση η χώρα - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Προς χάριν του  μνημονίου μένει στην εξουσία η συγκυβέρνηση. Αποσταθεροποίηση και πολιτικό χάος η επόμενη μέρα
Ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να κυβερνήσει την χώρα για να καταργήσει το μνημόνιο. Το ίδιο και ο πρόεδρος του άλλου κόμματος της συγκυβερνήσεως Πάνος Καμμένος! Τελικά, με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 πήραν την εξουσία, αλλά θα είχαν πέσει εάν δεν υπήρχε το μνημόνιο. Το μνημόνιο, το οποίο όχι απλώς δεν κατήργησαν, αλλά έφεραν νέο, το οποίο τους κράτησε και τους κρατά στην εξουσία.
Η ψηφοφορία του πρωινού της 14ης Αυγούστου 2015 στην ολομέλεια της Βουλής υπό φυσιολογικάς συνθήκας θα σήμαινε και την πτώση της κυβερνήσεως. Όπως γνωρίζετε, τα δυο κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πήραν τελικά 118 ψήφους, κάτω ακόμη και από το όριο μίας κυβερνήσεως μειοψηφίας η οποία απαιτεί 121 ψήφους. Αναμένεται η συνέχεια…
Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός εντός των προσεχών ημερών θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και εδώ τίθεται το ερώτημα εάν θα ρίξουν την κυβέρνηση οι ακροαριστερές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, εάν δηλαδή όλοι όσοι ψήφισαν όχι και παρών, θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ασφαλώς και δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί και ούτε μας αρέσουν οι προβλέψεις και είναι λάθος να δει κανείς σαν ενιαίο σύνολο όλους όσους καταψήφισαν το μνημόνιο της αριστεράς ή απείχαν στην ψηφοφορία της βουλής.

Στην περίπτωση πάντως που δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης θα πρόκειται περί ενός πολιτικού εξευτελισμού στην κυριολεξία και προς τις δύο κατευθύνσεις. Αυτό γιατί η μεν κυβέρνηση θα δέχεται την εμπιστοσύνη αυτών που την καταψήφισαν σε μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία, αλλά και από την άλλη πλευρά, αυτοί που είπαν όχι και απείχαν, το να δίνουν εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση είναι πολιτικά παράλογο. Δεν αποκλείεται να δούμε να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση… άλλα κόμματα και όλα αυτά προς χάριν της “Ευρώπης” όπου “Ευρώπη” είναι το μνημόνιο. Έχουν δε το θράσος όλοι αυτοί που ψήφισαν ναι στο μνημόνιο από Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι να μη αναλαμβάνουν και την πολιτική ευθύνη για τα σκληρά μέτρα, τα οποία δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά.

Στον χώρο της Ν.Δ., ως γνωστόν, μεταβατικός πρόεδρος είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Πόσο μεταβατικός είναι θα το δούμε, αφού στην Ελλάδα ισχύει πολλές φορές το ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Η πρώτη δοκιμασία της ηγεσίας Μεϊμαράκη αντιμετωπίστηκε με επιτυχία, αφού η πρόταση περί αποχής έπεσε στο κενό. Μία πρόταση, που κρύβει την προσπάθεια κάποιων κύκλων για επιστροφή Σαμαρά. Ποιοι είναι αυτοί οι κύκλοι; Δεν είναι άλλοι  από αυτούς οι οποίοι δεν έχουν άλλο λόγο πολιτικής υπάρξεως παρά μόνον ως περιβάλλον Σαμαρά.
Σε κάθε ψηφοφορία όπως και σε αυτήν της 14ης Αυγούστου, η Ν.Δ. ως άλλος Πόντιος Πιλάτος λέει ότι δεν φταίει για τα μέτρα, αλλά τα ψηφίζει! Όσο για εκλογές ούτε λέξη. Το αντίθετο μάλιστα! Ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να δεσμευτεί ότι δεν θα κάνουμε εκλογές.

Εκλογές τις οποίες δεν θέλει και το κονσόρτσιουμ των δανειστών.
Ουσιαστικά, δηλαδή, η χώρα δεν έχει κυβέρνηση όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του ψήφου εμπιστοσύνης την οποία ενδεχομένως θα ζητήσει η κυβέρνηση. Όσο όμως περνάει ο καιρός και καθυστερούν οι εκλογές τόσο περισσότερο θα φθείρεται πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη περισσότερο το κόμμα των ΑΝΕΛ. Και την φθορά αυτή το βέβαιον είναι ότι δεν θα την εισπράξει η Ν.Δ.
Η χώρα οδεύει σταθερά προς κατακερματισμό των πολιτικών δυνάμεων, ο οποίος κατακερματισμός θα φέρει πολιτικό χάος και αποσταθεροποίηση.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Μας ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ένα ΜΟΡΦΩΜΑ Βολεμένων -Υποκριτών ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ! Πάνω από όλα η ΜΑΣΑ τους!

Αλέξης Τσίπρας: Έφερα εθνοκτόνο Μνημόνιο, έπνιξα την χώρα στους λαθρομετανάστες, το μόνο πρόβλημα ο Λαφαζάνης!

Την πολιτική του ένδεια και την πλήρη αδιαφορία για τον ελληνικό λαό απέδειξε για ακόμη μια φορά ο εθνικός ολετήρας Αλέξης Τσίπρας με το διάγγελμά του.
Με ένα παραλήρημα, στο οποίο ο Τσίπρας ανέφερε τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του (!), ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι ουδόλως τον ενδιαφέρει το ξεπούλημα της Ελλάδος, το δέσιμο της χώρας με το τρίτο καταστροφικό Μνημόνιο, η διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού και το πνίξιμο της χώρας από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστές.
Το μόνο πρόβλημα του Τσίπρα είναι τα... νάζια του Λαφαζάνη!
Απέναντι σε αυτό το τσίρκο του Σύριζα και των λοιπών μνημονιακών δυνάμεων, ο ελληνικός λαός θα δώσει ηχηρή απάντηση ενισχύοντας την μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης, την Χρυσή Αυγή! ΠΗΓΗ

Μας «έσωσε» το Μνημόνιο: Αποταμιεύθηκε δόση 23 δισ. ευρώ και πάει εξ ολοκλήρου στο παράνομο χρέος και στην ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών!


Μετά τα πανηγύρια των διεθνών τοκογλύφων για την υπογραφή του Μνημονίου της Αριστεράς, το οποίο σημειωτέον υπέγραψαν επίσης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, ήρθε η ώρα του λαμβάνειν: αποταμιεύθηκε η πρώτη δόση του νέου δανείου, ύψους 23 δισεκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων -μη χαίρεστε!- ούτε μισό ευρώ δεν θα πάει στους Έλληνες!Από την δόση των 23 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ θα «αξιοποιηθούν» για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, τα 12 δισεκατομμύρια θα κατευθυνθούν σε ειδικό λογαριασμό αποπληρωμής του χρέους προς το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ενώ το υπόλοιπο 1 δισ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες

Καταλάβατε για ποιο λόγο θριαμβολογούσαν η κυβέρνηση-τσίρκο της Αριστεράς, οι άθλιοι της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού, η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης και φυσικά οι τραπεζίτες με την υπογραφή της Μνημονιάρας της Αριστεράς;
Ευτυχώς που μας «έσωσαν» δηλαδή, για να συνεχίσουν να εισπράττουν παράνομους τόκους οι δανειστές!
Και το δημόσιο χρέος τραβά την ανηφόρα, μέχρι να έρθει το επόμενο Μνημόνιο που θα μας ξανασώσει.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mr.Alexis Tsipras, Ο Πολιτικός ΨΕΥΤΗΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ σε Διατεταγμένη Υπηρεσία για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Τζάμπα πράμα, περάστε κόσμε! Τουρκική εφημερίδα Vatan: “O Τσίπρας πουλάει ελληνικές βραχονησίδες με 500.000 ευρώ”
Τη σχετική αποκάλυψη, την κάνει η τουρκική εφημερίδα “Vatan” (Πατρίδα), η οποία κυκλοφορεί με τίτλο:«Βραχονησίδες προς πώληση έναντι 500.000 ευρώ».
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι Τσιπροκαμμένοι της «πρώτης φοράς αριστερά», συμπεριέλαβαν στο κατάλογο ιδιωτικοποιήσεων τα 150 από τα 598 νησιά της Ελλάδος, με τιμές που αρχίζουν από 500.000 ευρώ. Τα νησιά – αναφέρει – θα πωληθούν ή θα ενοικιαστούν για 99 χρόνια. Πόση βάση έχει το δημοσίευμα των Τουρκαλάδων – που αν αληθεύει δε θα χρειαστεί να καταλάβουν με τον στρατό τους τις βραχονησίδες μας, αλλά απλά και μόνον να τις αγοράσουν;
Τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η μνημονιακή-μπανανιακή συγκυβέρνηση δεν έχει διαψεύσει το… χαμπέρι των Τούρκων. Λέτε εδώ να ισχύει το γνωστό «η σιωπή μου προς απάντησή σου»;  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ-ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ! ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

Πανικός στην «Καθημερινή»: Οι Έλληνες αγρότες θα ψηφίσουν μαζικά Χρυσή Αυγή! 

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, λέει ο θυμόσοφος Λαός μας και αυτό φαίνεται πως εξηγεί την ακατάσχετη αρθρογραφία της φιλελεύθερης και μνημονιακής φυλλάδας «Καθημερινή», η οποία περιστρέφεται γύρω από ένα σενάριο τρόμου για το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο: την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής!
Μετά, λοιπόν, τους Παπαχελά και Μανδραβέλη, ο αρθρογράφος της εφημερίδας Άγγελος Στάγκος προχωρά σε μια εκτίμηση-ομολογία η οποία και θα αποτελέσει την καταλυτική εξέλιξη των επερχόμενων εκλογών. Ο αρθρογράφος εκτιμά μεν ότι ο Σύριζα θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές, κρούει δε τον κώδωνα του κινδύνου για μια πραγματικότητα η οποία συμβαίνει ήδη στην ελληνική επαρχία:
«Το ερώτημα είναι βέβαια η επαρχία, καθώς ο αγροτικός πληθυσμός θεωρείται «κινούμενη άμμος» και υπάρχουν ήδη ενδείξεις μετακινήσεων προς τους Λαφαζαναίους και τη «Χρυσή Αυγή», που μέλη της έχουν αρχίσει πάλι τις ομαδικές εμφανίσεις με μαύρες στολές και σημαίες του κόμματος»!
Οι Λαφαζαναίοι βεβαίως, είναι ένας πλεονασμός του αρθρογράφου της Καθημερινής προκειμένου να μην ομολογήσει την πλήρη αλήθεια την οποία αποδίδει μονάχα κατά το ήμισυ: ο αγροτικός κόσμος έχει ήδη συνειδητοποιήσει πως η Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική του ασπίδα απέναντι στα αντεθνικά Μνημόνια της Αριστεράς και της ψοφοδεξιάς!
Κατά πως γράφει μάλιστα ο Α. Στάγκος, η στήριξη των Ελλήνων Αγροτών στη Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα δυσάρεστο ενδεχόμενο που πιθανόν θα πραγματοποιηθεί, αλλά αντίθετα «υπάρχουν ήδη ενδείξεις μετακινήσεων του αγροτικού πληθυσμού προς τη Χρυσή Αυγή»!
Υπενθυμίζουμε ότι ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, ήταν ο μόνος πολιτικός Αρχηγός ο οποίος εντός της Βουλής όχι μόνο υπερασπίστηκε τους Αγρότες έναντι των μέτρων του Μνημονίου της Αριστεράς που θα θέσουν ταφόπλακα στην ελληνική αγροτική παραγωγή, αλλά επιπλέον μετέφερε προς όλο τον Ελληνικό Λαό τα δίκαια αιτήματα της Εθνικής Επιτροπής Αγροτών, τα οποία τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και τα κανάλια επιχείρησαν να θάψουν!
Η Χρυσή Αυγή πιστή στη διακήρυξη της αναγκαιότητας για επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή, δεν διαπραγματεύεται τον αφανισμό της Ελληνικής Αγροτιάς: Οι Έλληνες Αγρότες είναι η Ψυχή του Ελληνικού Έθνους! Ευάγγελος Καρακώστας

Εφημερίδα “Μακελειό”: Τρόμος στο καθεστώς - Φοβούνται ότι η Χρυσή Αυγή θα καβαλήσει το 12%


Ο Παπαχελάς προειδοποιεί το αντισυνταγματικό τόξο: Θα μας πάρει όλους σβάρνα η Χρυσή Αυγή!

Για να το λέει ο εκπρόσωπος του συστήματος και των μνημονίων και "φίλος του αμερικανικού παράγοντα", όπως άλλωστε είναι γνωστός στο χώρο των ΜΜΕ και των "σπουδαγμένων" και "ψαγμένων" δημοσιογράφων αλλά και μελών του επιχειρηματικού lobby της χώρας, πιθανόν να έχει και δίκιο. Και για να αναφέρεται ο κύριος Αλέξης Παπαχελάς "στα άκρα", σε άρθρο του με τίτλο "τα δόντια του λαϊκισμού" στην εφημερίδα του, σε εμάς θα αναφέρεται.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν τα κομματικά στελέχη της "Χρυσής Αυγής" και ανήρτησαν στην ενημερωτική τους σελίδα άρθρο υπό τον τίτλο, "Ο Παπαχελάς προειδοποιεί το αντισυνταγματικό τόξο: Θα μας πάρει όλους σβάρνα η Χρυσή Αυγή". Τι όμως έγραψε ο πάντα "ενήμερος" κύριος Παπαχελάς για τα "άκρα" και τα "θεριά" που έρχονται που έχει βάλει σε σκέψεις και έχει πανικοβάλλει (από όσα μαθαίνουμε) το Μαξίμου και το τυχοδιωκτικό περιβάλλον του αξιότιμου προέδρου της κυβέρνησης (μπάρμπα Φλαμπουράρηδες, Παππάδες και ΣΙΑ;).


Έγκλημα στην Ύδρα: Συνένοχος ο Σύριζα που αποφυλάκισε τους γεωργιανούς δολοφόνουςΩς γνωστόν, οι ειδεχθείς εγκληματίες – «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Γεωργία, που δολοφόνησαν τον εστιάτορα στην Ύδρα, είναι μεταξύ των 2.000 κρατουμένων που αποφυλακίστηκαν τελευταία, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από… ελαφροδεξιά). Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, ανάλογους νόμους «αποσυμφόρησης» των φυλακών –τους οποίους εκμεταλλεύθηκαν κάθε λογής εγκληματίες-, είχαν υπογράψει και οι προηγούμενες κυβερνήσεις (της… «ευνομίας παντού» - πουθενά).
Επιπροσθέτως, αν μελετήσουμε τις κατά καιρούς επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας που αφορούν συλληφθέντες αλλοδαπούς δράστες εγκλημάτων, θα παρατηρήσουμε ότι πολύ συχνά υπάρχει στο τέλος τους η υποσημείωση, ότι «οι δράστες είχαν αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους» ή ότι «έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα»

Κι εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: αφού τους αποφυλακίζουν που τους αποφυλακίζουν –και μάλιστα πρόωρα- γιατί τουλάχιστον δεν τους απελαύνουν από τη χώρα, να ησυχάσουμε; Η απάντηση είναι ότι κατέχουν νόμιμες άδειες παραμονής στη χώρα, γι’ αυτό και παραμένουν!
Ποια είναι η διεθνής πρακτική, εις ότι αφορά άδειες παραμονής αλλοδαπών; Ότι κάτοχος αδείας παραμονής, που διαπράττει έγκλημα εντασσόμενο στην κατηγορία της λεγόμενης «βαριάς εγκληματικότητας» (όπως φόνο, ληστεία, κλοπή, βιασμό κ.τ.λ.) ή αν διαπιστωθεί ότι είναι επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια, όταν αποφυλακίζεται ανακαλείται η άδεια παραμονής του και απελαύνεται αμέσως. 
Γιατί κάτι τέτοιο δε γίνεται στην μεταπολιτευτική Ελλάδα των… δικαιωμάτων και των… «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων»; Διότι δεν την έχει κυβερνήσει ακόμα η Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:  ΒΙΝΤΕΟ - ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.! ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ => ΕΛΛΗΝΑ θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Τι δεν κατάλαβες;


ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΦΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. Η ΗΔΗ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

Καλώς τους δεχτήκαμε!   Άλλες 2.500 πρόσφυγες από τη Συρία αποβιβάστηκαν σήμερα Πέμπτη στο λιμάνι του Πειραιά και αφού επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία του ΟΛΠ , μετέβησαν στο σταθμό του ΗΣΑΠ.  Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» το πλοίο που τους έφερε ανεφοδιάζεται με καύσιμα, προκειμένου να ξεκινήσει εκ νέου για το λιμάνι της Μυτιλήνης και να φορτώσει νέα στρατιά απρόσκλητων εισβολέων, ικανοποιώντας τις νοσηρές ιδεοληψίες και τη συμπλεγματική φύση της υφυπουργού μεταναστευτικής πολιτικής η οποία χάριν γούστου αποφάσισε να υλοποιήσει αυτού που δεν πέτυχε ο Ιμπραήμ δια των όπλων. Ήτοι τον εξανδραποδισμό του Ελληνικού Λαού.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το “πλοίο της αγάπης” σε ελληνικά λιμάνια - Θα επιβιβαστούν και οι πολιτικοί που κάνουν διακοπές στη Μύκονο;

Μια… αλλιώτικη κρουαζιέρα πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην Μεσόγειο. Πρόκειται για την κρουαζιέρα Atlantis Med Cruise, με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Equinox», το οποίο φιλοξενεί συνολικά 2.800 –κατά το πολιτικώς ορθόν λεγόμενους- «gay» από 53 χώρες!
Η κρουαζιέρα ξεκίνησε στις 15 Αυγούστου από τη Νάπολη, στη συνέχεια «έπιασε» Σικελία, ενώ χθες μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και αγκυροβόλησε στα Χανιά. Σήμερα το πρόγραμμα έχει Μύκονο (λέτε να επιβιβαστούν και τίποτα γνωστοί Έλληνες πολιτικοί, όλων των προτιμήσεων –των πολιτικών εννοούμε- που κάνουν τις διακοπές τους στο νησί; Θα μάθουμε και θα σας ενημερώσουμε…) και στις 20 Αυγούστου το «πλοίο της αγάπης» θα επισκεφτεί τη Σαντορίνη.
Αυτές θα είναι οι τρεις στάσεις του κρουαζιερόπλοιου στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια η κρουαζιέρα θα «πιάσει» τα μικρασιατικά παράλια και (με ενδιάμεσες στάσεις στο Μπόντρουμ και το Κουσάντασι) θα κατευθυνθεί προς την Κωνσταντινούπολη, όπου θα δέσει στις 24 Αυγούστου, καθώς είναι ο τελικός προορισμός.
(ΥΓ): Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα στη Μύκονο θα επιβιβαστούν και κάποιοι γνωστοί Έλληνες πολιτικοί, όλων των προτιμήσεων –των πολιτικών εννοούμε-, που κάνουν τις διακοπές τους στο νησί. Θα μάθουμε και θα σας ενημερώσουμε…  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2538808805777609888

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item