Widgets

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ : «Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στρέφονται πλέον ΜΑΖΙΚΑ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
Makeleio.gr: Τρόμος στον Σύριζα - Η Χρυσή Αυγή θα διπλασιάσει τα ποσοστά της!


Έναν άκρως αποκαλυπτικό διάλογο αποκαλύπτει σήμερα το Makeleio που έλαβε χώρα σε παρακείμενο εστιατόριο της Κουμουνδούρου ανάμεσα σε συνεργάτη της ενημερωτικής ιστοσελίδας και στενό συνεργάτη του Τσίπρα.
Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ: 
Συνέβη χθες σε γνωστό μπριζολάδικο κοντά στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν ανησυχούν για το μπάχαλο που επικρατεί στο κόμμα τους αλλά για τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Ένας από αυτούς έλεγε σε συνεργάτη του makeleio.gr: «Τώρα είναι όλα τα στελέχη του κόμματος έξω με την απόφαση της δικαιοσύνης! Τώρα θα τους αντιμετωπίζουμε όλους πρόσωπο με πρόσωπο».

Σε ερώτηση συνεργάτη μας για τα ποσοστά του κόμματος του κ. Μιχαλολιάκου ο στενός συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού μας είπε:
«Δεν θέλω να πιστεύω ότι η δημοκρατία θα επίτρεψε να διπλασιάσει αυτό το μόρφωμα τα ποσοστά του»
Ο τρόμος των συνεργατών του Τσίπρα, αλλά και συλλήβδην του μνημονιακού τόξου είναι ενδεικτικός της ραγδαία ανόδου των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.
Οι Έλληνες Εθνικιστές το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου θα καταγράψουν ακόμα μία περήφανη νίκη εναντίον όλων και θα κάνουν τον εφιάλτη των ανδρείκελων της Μέρκελ πραγματικότητα!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Άρχισε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ της ΒΟΛΕΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ... ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΦΟΡΩΝ και ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
Το δικό μας αφήγημα: “Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Η χώρα ως γνωστόν, βαδίζει προς μία ακόμη εκλογική αναμέτρηση. Ο λόγος για τις νέες αυτές εκλογές είναι τα όσα συμφωνούν ή δεν συμφωνούν οι κυβερνώντες την Πατρίδα μας με την Ευρώπη. Και όταν λέμε Ευρώπη δεν εννοούμε ούτε το γεωγραφικό, ούτε το πολιτιστικό, ούτε το εθνολογικό ή θρησκευτικό περιεχόμενο της εννοίας “Ευρώπη”, αλλά τα όσα αποφασίζονται από μία μικρή ομάδα ανθρώπων ισχυρών του χρήματος και της πολιτικής, ομιλούμε για την νομενκλατούρα των Βρυξελλών.
Αναφερόμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία κατά το παρελθόν απεκαλείτο Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και η οποία είχε πολλά υποσχεθεί στην Ελλάδα, αλλά τίποτε από αυτά δεν έγινε πραγματικότητα. Πρόθυμοι συνεργάτες και συνένοχοι στα τόσα ψέματα που ειπώθηκαν στον Ελληνικό Λαό για τα… καλά αυτής της “Ευρώπης”, αυτοί οι οποίοι κυβέρνησαν την Πατρίδα μας για τέσσερεις ολόκληρες δεκαετίες. Όταν προσχωρήσαμε στην ένωση αυτή η Πατρίδα μας είχε μία εάν όχι ακμάζουσα, ικανοποιητική βιομηχανία, μια ανθούσα βιοτεχνία και μία αξιόλογη αγροτική παραγωγή, η οποία κάλυπτε σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν τις ανάγκες του Λαού μας! Όλα αυτά χάθηκαν μέσα στα χρόνια που πέρασαν και επαληθεύτηκαν αυτοί που έλεγαν ότι η Ελλάδα θα χάσει από την σύμπραξη αυτή και οι πολίτες αυτής της χώρας θα καταντήσουν σερβιτόροι και καμαριέρες των Ευρωπαίων. 
Πράγματι, η πρωτογενής παραγωγή της ελληνικής οικονομίας περιορίστηκε δραματικά και γίναμε κατ’ ουσίαν μία χώρα παροχής υπηρεσιών και μάλιστα υπερχρεωμένη. Είναι επιπόλαιο, λοιπόν, να δει κανείς με ορίζοντα ολίγων ετών τις σχέσεις της Ελλάδος με την Ε.Ε. 
Ας επανέλθουμε όμως εις τα των εκλογών, δηλώνοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα λάβει μέρος σε αυτές με όλες της τις δυνάμεις, εκπροσωπώντας μία Ελλάδα που ακόμα αγωνίζεται, αντιστέκεται, μάχεται, ονειρεύεται. Έχει σημασία να τονιστεί ότι οι συνθήκες μέσα στις οποίες θα δώσει τον αγώνα της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αντίξοες και βαθύτατα αντιδημοκρατικές. Οι μισοί σχεδόν βουλευτές του κόμματός μας δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε… πολιτικές συγκεντρώσεις και θα είναι υποψήφιοι βουλευτές μέσα σε καθεστώς… σιωπής! Αυτό είναι δημοκρατία;…
Εγώ προσωπικά ο οποίος έχω την τιμή να είμαι ο επικεφαλής του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας δεν έχω το δικαίωμα να απομακρυνθώ από τον νομό Αττικής και μαζί με εμένα το ίδιο και ένας αριθμός άλλων βουλευτών του κόμματός μας! Ας μη μιλήσουμε για τον αποκλεισμό μας από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως κατά παράβασιν του νόμου και της υποτίθεται ισότητος η οποία πρέπει να υπάρχει μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων ως προς την μεταχείρισή τους και την προβολή τους από τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. 
Ένα παράδειγμα για να αντιληφθείτε τι ακριβώς συμβαίνει: Την Παρασκευή 21 Αυγούστου μία ημέρα μετά την δήλωση του πρωθυπουργού ότι παραιτείται και η χώρα οδηγείται σε εκλογές, έκανα μία δήλωση στην κρατική τηλεόραση, η οποία στην συνέχεια όπως έχει καθήκον την διένειμε σε όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η δήλωση είχε διάρκεια 4 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα. Από αυτά η κρατική τηλεόραση έδειξε ένα λεπτό και δέκα δευτερόλεπτα, παραλείποντας την αναφορά μου στο μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ενώ οι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί παρουσίασαν από είκοσι έως τριάντα δευτερόλεπτα!!! Τις δηλώσεις όλων των άλλων πολιτικών αρχηγών των κομμάτων τις έδειξαν ολόκληρες. Είναι αυτό δημοκρατία;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιοδεία στελεχών της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΒΙΝΤΕΟ


Ας μιλήσουμε όμως για τις εκλογές. Αναφερόμενοι κατ’ αρχάς στο διάγγελμα του πρωθυπουργού, το οποίο εάν δεν ζούσε κανείς στην χώρα αυτή θα νόμιζε ότι ήταν προεκλογική εξαγγελία ενός κόμματος της αντιπολιτεύσεως. Είπε μεταξύ άλλων ότι θα κτυπήσει την διαπλοκή και ότι θα καταργήσει τα μνημόνια! Λες και δεν κυβερνούσε αυτός επτά ολόκληρους μήνες! Από την πλευρά της Ν.Δ. είχαμε μία σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να προχωρήσει σε εκλογές και αυτό μόλις μία εβδομάδα μετά από την ψηφοφορία στην Βουλή της 14ης Αυγούστου 2015, ψηφοφορία κατά την οποία η Ν.Δ. χωρίς εξαίρεση και με την ηγεσία της να θέτει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας υπερψήφισε το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ! 
Μία λέξη, η οποία κατά κόρον χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια από τους πολιτικούς και τους λεγόμενους επικοινωνιολόγους είναι η λέξη “αφήγημα”, λέξη με την οποία εννοούν την πολιτική τους πρόταση προς τον Λαό ή για να το πούμε διαφορετικά το δικό τους κακόγουστο παραμύθι για να κλέψουν τις ψήφους του Ελληνικού Λαού. Εμείς, δεν έχουμε σκοπό ούτε ψέματα να σας πούμε, ούτε να σας εξαπατήσουμε, παρά να σας πούμε μόνο την Αλήθεια, η οποία είναι σκληρή και πραγματικά προκαλεί πόνο, πόνο ψυχής σε κάθε Έλληνα Πατριώτη. 
Το δικό μας “αφήγημα”, λοιπόν, μιλάει για μια Ελλάδα όπως στην πραγματικότητα είναι σήμερα. Με μια χώρα με κατεστραμμένη οικονομία, η οποία δεν πρόκειται να σωθεί με δανεικά, αλλά μόνον με σκληρή εργασία και δικαιοσύνη. Μια Πατρίδα που για να επανέλθει και πάλι σε μία πορεία αναπτύξεως και προόδου πρέπει να υπάρξει εθνική παραγωγή και πρέπει να προστατευθεί ο Έλληνας εργαζόμενος, ο Έλληνας επιχειρηματίας, ο Έλληνας παραγωγός μέσα σε ένα καθεστώς διαφάνειας και ισονομίας χωρίς τους επιτήδειους, τους μιζαδόρους και τα λαμόγια και χωρίς τους κομματικούς στρατούς, που καταλαμβάνουν το κράτος μετά από κάθε εκλογική διαδικασία και το νέμονται με τρόπο αναίσχυντο.
Δεν αρκεί μόνον ένα “όχι στα μνημόνια” το οποίο και θα επαναλάβουμε. Όχι μόνον γιατί είμαστε συνεπείς στην πολιτική μας και όχι αγύρτες της πολιτικής, αλλά και γιατί τα μνημόνια και τα δανεικά από τους τοκογλύφους δεν πρόκειται ποτέ να σώσουν την Πατρίδα μας. Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη σοβαρότερο πρόβλημα, τις εφιαλτικές διαστάσεις του οποίου ζουν τους τελευταίους μήνες οι συμπατριώτες μας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και το πρόβλημα αυτό είναι η λαθρομετανάστευση. 
Δεν φταίει η Ελλάδα για τους πολέμους, ούτε για τους πρόσφυγες, ούτε για την δυστυχία σε Αφρική και Ασία. Δεν φταίει και δεν πρέπει να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός αυτήν την λαίλαπα η οποία λυσσομανά από την Ανατολή και τον Νότο. 
Το δικό μας “αφήγημα” θέλει μια Ελλάδα η οποία να ανήκει στους Έλληνες. Θέλει μια Πατρίδα με εθνική παραγωγή, ελεύθερη από την ξενοκρατία είτε αυτή έχει την μορφή του διεθνούς τοκογλύφου, είτε του αλλοδαπού εισβολέα. Θέλουμε μια άλλη Ελλάδα, μια Ελλάδα Ελληνική! Υπάρχει ελπίδα αυτό που θέλουμε να γίνει πραγματικότητα; Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το καθήκον μας και ας γίνει οτιδήποτε.
Εξάλλου χαμένες μάχες είναι μόνο οι μάχες που δεν δόθηκαν ποτέ και εμείς έχουμε αποφασίσει να δώσουμε την μάχη της Ελλάδος, την μάχη του Εθνικισμού μέχρι το τέλος.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο υλικό με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!


Μνημόνιο 3: Σημαντικές απώλειες για 2.500.000 συνταξιούχους!

Η πρώτη δόση περικοπών στις συντάξεις, υπέρ του ΕΟΠΥΥ εφαρμόστηκε από την προηγούμενη Παρασκευή, βάσει των προβλέψεων του Μνημονίου 3. Συγκεκριμένα οι συντάξεις, κύριες και επικουρικές, έχουν επιπλέον παρακράτηση 6% (από 4% που ήταν έως τώρα για κύριες και 0% για τις επικουρικές) και το μέτρο αφορά συνολικά 2.500.000 συνταξιούχους.
Ήδη μειωμένη σύνταξη από 10 έως 50 ευρώ έλαβαν 1.200.000 συνταξιούχοι του ΙΚΑ, 450.000 του Δημοσίου, ενώ ανάλογες μειώσεις θα έχουν από την προσεχή Τρίτη οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ.
Όπως σημειώσαμε οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα έχουν απώλειες 8-10 ευρώ τον μήνα, ενώ για όσους λαμβάνουν υψηλές συντάξεις οι περικοπές μπορεί να φτάσουν τα 45-50 ευρώ. Η αύξηση των εισφορών ισχύει αναδρομικά από την 1η Ιουλίου. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργείου Εργασίας, στην καταβολή των συντάξεων τους επόμενους τρεις μήνες (Οκτώβριο - Νοέμβριο - Δεκέμβριο), θα προκύψει η αναδρομική περικοπή για το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου.
Πρέπει να τονιστεί ότι οι περικοπές στις κύριες συντάξεις θα γίνουν στο αρχικό ποσό, δηλαδή σε εκείνο που υπήρχε πριν από την έναρξη των μειώσεων το 2010, ενώ αντίθετα στις επικουρικές συντάξεις η μείωση θα γίνει στο καταβαλλόμενο, δηλαδή στο τελικό ποσό.

Αυτό σημαίνει ότι, εάν για παράδειγμα συνταξιούχος του ΙΚΑ λάμβανε κύρια σύνταξη 1.000 ευρώ μεικτά το 2010, τότε τον Ιούνιο του 2015, ύστερα από όλες τις μειώσεις που έχουν επιβληθεί, έλαβε σύνταξη 912 ευρώ. Με την αύξηση της παρακράτησης θα λάβει 892 ευρώ, δηλαδή θα έχει απώλειες 20 ευρώ τον μήνα στο σκέλος της κύριας σύνταξης. Για επικουρική σύνταξη 200 ευρώ μεικτά το 2010, μετά τις περικοπές της τελευταίας πενταετίας, αυτή έχει υποχωρήσει στα 157,7 ευρώ. Σε αυτό το ενδεχόμενο η σύνταξη που θα χορηγηθεί θα είναι 148,3 ευρώ, δηλαδή μειωμένη κατά 9,4 ευρώ τον μήνα.
Πάντως στην κυβέρνηση θεωρούν ότι οι μειώσεις είναι μικρές, ωστόσο επιβεβλημένες για την ενίσχυση του ΕΟΠΥΥ. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του απελθόντος υπουργού Οικονομικών Γ. Σταθάκη, ο οποίος τόνισε αναφορικά με την αυξημένη παρακράτηση εισφορών: "Νομίζω ότι δεν πρόκειται για μείωση συντάξεων αναφορικά με το σκέλος της αύξησης των εισφορών στο υγειονομικό ταμείο. Τα χρήματα επιστρέφουν στους συνταξιούχους. Δεν πηγαίνουν προφανώς ούτε στον κρατικό προϋπολογισμό ούτε σε οποιαδήποτε άλλη χρήση. Άρα πρόκειται για μια επιβεβλημένη μεν, οριακή δε, αλλαγή στο ύψος των υγειονομικών εισφορών που πηγαίνουν στον ΕΟΠΠΥ", τόνισε, συμπληρώνοντας ότι το ύψος του ποσού που θα εισρεύσει στο ταμείο του ΕΟΠΠΥ θα φτάσει περίπου τα 700 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» της ΡΕΜΟΥΛΑΣ και των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ μας ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ! - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Θάφτηκε ο διαγωνισμός για το φυσικό αέριο: Η προδοσία των ελληνικών υδρογονανθράκων από τον ανθελληνικό θίασο του Σύριζα


Η Χρυσή Αυγή έχει επισημάνει στον υψηλότερο δυνατό τόνο από την υπογραφή ακόμη του πρώτου μνημονίου ότι σκοπός των διεθνών δανειστών δεν είναι μόνο η εξαθλίωση των Ελλήνων αλλά και η υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου της Πατρίδος μας. Τούτο επιβεβαιώνεται πανηγυρικά από την αποκάλυψη πως η κυβέρνηση Σύριζα ουδέποτε διανοήθηκε ν' ανοίξει το φάκελο των προσφορών για τα οικόπεδα σε Κρήτη και Ιόνιο Πέλαγος!
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας λοιπόν, ο φάκελος των προσφορών από ενδιαφερόμενους για τα οικόπεδα σε Ιόνιο και Κρήτη βρίσκεται στα συρτάρια του υπουργού Ενέργειας από τα μέσα Ιουλίου και συγκεκριμένα από τις 14 Ιουλίου. Παρά ταύτα, η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός (ο «αντάρτης» Λαφαζάνης τότε), δεν έδωσαν καμία σημασία σ' αυτόν, επιμένοντας στο αίσχος της δήθεν διαπραγμάτευσης που εν τέλει οδήγησε στο εθνοκτόνο Μνημόνιο της Αριστεράς.
Χαρακτηριστικό της ένοχης στάσης της κυβέρνησης Σύριζα είναι το γεγονός πως ούτε ο αντικαταστάτης του Λαφαζάνη στο συγκεκριμένο υπουργείο έπραξε τα δέοντα: ο Π. Σκουρλέτης ανέλαβε καθήκοντα στις 20 Ιουλίου όμως παρ' όλα αυτά, επέλεξε συνειδητά να θάψει το φλέγον ζήτημα που άπτεται της μελλοντικής οικονομικής ευημερίας της Πατρίδος μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Defencenet: Άνθρωπος των δανειστών ο νέος υπουργός Οικονομικών - Ήρθε για να μείνει;
Το ερώτημα που γεννάται είναι, προς τι αυτή η πρωτοφανής αδιαφορία. Η απάντηση ήρθε βεβαίως από την ίδια την κυβέρνηση Σύριζα η οποία αποδέχτηκε αναντίρρητα την απαίτηση των δανειστών για την δημιουργία ταμείου «αξιοποίησης» της δημόσιας περιουσίας, της οποίας η συνολική αξία ανέρχεται στα 50 δισεκατομμύρια ευρώ. Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, πρόκειται για ταμείο ξεπουλήματος, στο οποίο οι τοκογλύφοι απαίτησαν και ο Σύριζα συμφώνησε, να συμπεριλαμβάνεται και ο ορυκτός πλούτος της χώρας.
Εξ ου και η πρότερη δήθεν αδιαφορία Σκουρλέτη, η οποία φυσικά κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Οι προσφορές για τα οικόπεδα δεν έπρεπε να ανοιχθούν διότι με το Μνημόνιο της Αριστεράς θα ξεπουληθούν έναντι πινακίου φακής σε εταιρείες που επιθυμούν οι δανειστές, οι οποίοι από κοινού θα καρπωθούν και τα μελλοντικά οικονομικά οφέλη!
Η είδηση αυτή, συνιστά ακόμη μία ξεκάθαρη απόδειξη του αντεθνικού ρόλου της Αριστεράς, σε συνέχεια του φιλελεύθερου ραγιαδισμού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προς τους διεθνείς επικυρίαρχους. Οι υπεύθυνοι των δεινών του Λαού μας, δεν αρκούνται στη σημερινή φτωχοποίηση και ταπείνωση των Ελλήνων, αλλά εργάζονται παρασκηνιακώς και μεθοδικά για τον πλήρη αφανισμό της Πατρίδος και των επερχόμενων γενεών, οι οποίες θα διαβιούν ως σκλάβοι των πολυεθνικών σε ένα αισχρό προτεκτοράτο.
Τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!  Ευάγγελος Καρακώστας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Παραδοχή ήττας από το Σύστημα: Alco και Kappa-Research δίνουν 100% τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή που χτυπάει άνετα διψήφια ποσοστά!
Ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν από την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης;Πίσω από την εσκεμμένη και μόνιμη παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ για τους λαθρομετανάστες κρύβονται πολλές αλήθειες. Όχι μόνο η «δαιμονοποίηση», σε βαθμό πλήρους εξαφάνισης από το λεξιλόγιο των καθεστωτικών δημοσιογράφων, της έννοιας λαθρομετανάστες, η οποία αντικαθίσταται σε μόνιμη βάση από τις λέξεις «πρόσφυγες» και «παράτυποι μετανάστες».
Η απόκρυψη της αλήθειας και πολύ περισσότερο η παραποίησή της έχει να κάνει και με άλλους τομείς όπως στο ότι στο περιθώριο της ενημέρωσης, στο όριο της αποσιώπησης, βλέπουμε τις συγκρούσεις μεταξύ των λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου. Η πολύ βολική, αλλά αναληθής εξήγηση, που δίδεται από τους διαστρεβλωτές της ενημέρωσης για τα περιστατικά αυτά αφορά, υποτίθεται, απλώς τις σειρές προτεραιότητας ανάμεσά τους στις ουρές τις οποίες σχηματίζουν.
Το ότι με το που έρχονται παράνομα στην Χώρα μας οργανώνονται σε ομάδες με βάση τον τόπο καταγωγής τους δεν λέει τίποτα στους εγχώριους υποστηρικτές τους; Οι σύριοι με τους σύριους, οι πακιστανοί με τους πακιστανούς, οι αφγανοί με τους αφγανούς, αφήνοντας στον σκουπιδοτενεκέ, όπου είναι και ο φυσικός τους χώρος, τις διάφορες ξεπερασμένες από την πραγματικότητα θεωρίες για «ταξικά αδέρφια», «οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα» κ.τ.λ., αποδεικνύοντας ότι η εθνική αλληλεγγύη είναι η μόνη φυσική αλληλεγγύη.
Ας το έχουμε αυτό υπ’ όψιν μας μπροστά στο σοβαρό, δυστυχώς, ενδεχόμενο να δούμε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αυτές τις συγκρούσεις μεταξύ των λαθρομεταναστών να έχουν ακόμη πιο εκτεταμένο χαρακτήρα.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν από την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης;

Χάος στα ελληνικά (;) νησιά: Άλλοι 4000 λαθροεισβολείς πάτησαν σήμερα στην Λέσβο! Σοβαρός τραυματισμός Λιμενοφύλακα στην Σύμη

Η Λέσβος δέχεται τις τελευταίες ημέρες, μία απίστευτη απόβαση – εισβολή λαθρομεταναστών που δεν έχει προηγούμενο…
Μόνο σήμερα το πρωί, οι αρχές ασφαλείας εκτιμούν ότι στο νησί αποβιβάστηκαν περισσότεροι από 4.000 λαθρομετανάστες, με 100 περίπου φουσκωτές βάρκες, ενώ το ρεύμα εισροής συνεχίζεται ολημερίς, με τον αριθμό των λαθρομεταναστών να φτάνει σε εφιαλτικά νούμερα.
Μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, η πολιτεία δείχνει ανήμπορη να βάλει ένα φρένο σε αυτό το φαινόμενο. Η κατάσταση στη Λέσβο είναι εκρηκτική, με τους κατοίκους του νησιού και ιδιαίτερα των κατοίκων της πόλης να ασφυκτιούν, βλέποντας την πόλη τους, να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καταυλισμό μεταναστών.
Η πόλη της Μυτιλήνης τελεί εδώ και λίγες ημέρες υπό κατάληψη, αφού εκτός του λιμανιού όπου στοιβάζονται εκατοντάδες μετανάστες, όλες οι πλατείες και τα πεζοδρόμια στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, έχουν καταληφθεί από σκηνές με ανθρώπους να κοιμούνται καταγής.
Αγανακτισμένοι με το Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό είναι οι κάτοικοι της Μυτιλήνης, αφού θεωρούν ότι μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, παραμένει ένας απλός θεατής των γεγονότων. Όπως και να έχει το θέμα, η αλήθεια είναι ότι επί των ημερών του η Λέσβος, διανύει μία από τις χειρότερες εποχές της ιστορίας της.

Σοβαρός τραυματισμός Λιμενοφύλακα στην Σύμη σε συμπλοκή με λαθροδιακινητές

Σοβαρό επεισόδιο εξελίχθηκε στα ανοιχτά της Σύμης με θαλαμηγό στην οποία επέβαιναν τρεις διακινητές που μετέφεραν τουλάχιστον 60 λαθρομετανάστες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας λιμενικός.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το αρχηγείο του λιμενικού σώματος, περιπολικό σκάφος της frontex εντόπισε τη θαλαμηγό να κινείται ύποπτα και της ζήτησε να σταματήσει για έλεγχο. Η θαλαμηγός ανάπτυξε ταχύτητα και κατά τη διάρκεια της καταδίωξης συγκρούστηκε με το σκάφος της frontex με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Έλληνας λιμενικός.Στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε η καταδίωξη μετέβη και ο λιμενάρχης της Σύμης με ιδιωτικό σκάφος, ενώ έως τώρα έχουν ταυτοποιηθεί και συλληφθεί τρεις λαθροδιακινητές. Η θαλαμηγός μαζί με τους λαθρομετανάστες οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σύμης όπου βρέθηκε νεκρός ένας νεαρός μετανάστης πιθανότατα από ασφυξία.   ΠΗΓΗ

Η επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Κω έπιασε τόπο! Αδειάζουν άρον - άρον το νησί

Χαοτική κατάσταση για άλλη μια φορά στην Κω, όπου λαθρομετανάστες πιάστηκαν στα χέρια. Στο λιμάνι του νησιού είχε δέσει το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να επιβιβαστούν σε αυτό 700 άτομα για τον Πειραιά (πού αλλού;).
Κάποιοι όμως είχαν άλλη άποψη, αφού επιχείρησαν να μπουν με τη βία περίπου 500 λαθραίοι αγνοώντας τις υποδείξεις των λιμενικών που ζητούσαν να δοθεί προτεραιότητα σε γυναίκες και παιδιά. Για άλλη μια φορά, η επέμβαση των Σωμάτων Ασφαλείας (ναι, αυτών που διασύρουν οι κυβερνώντες με την πρώτη ευκαιρία) πρόλαβε τα χειρότερα.
Άλλο ένα πλοίο επίσης, το καταμαράν MEGA JET υπέγραψε σύμβαση, ώστε να μεταφέρει λαθρομετανάστες από τα νησιά προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση.

Το γεγονός ότι όλως τυχαίως τους έπιασε η κωλοπιλάλα όλους να βρουν πλοία για να ανακουφίσουν τα νησιά αμέσως μόλις επισκέφθηκαν το νησί της Κω οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, το αφήνουμε ασχολίαστο…
Τον φόβο μας να έχετε - και τον έχετε σίγουρα- , γιατί λίγα είναι τα ψωμιά σας!
Η απάντηση του λάου της Κω στις προσεχείς εκλογές θα είναι: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος! πηγη
Φορτσάρει η Νουδούλα για «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον Σύριζα, ακόμα και με Τσίπρα πρωθυπουργό!

Μπορεί να ξύπνησε επιτέλους το αντιπολιτευτικό δαιμόνιο της νουδούλας –για προφανείς λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, εν όψει των επικείμενων εκλογών- αλλά ο πραγματικός της σκοπός είναι, αφού διασωθεί εκλογικά, να συμμετάσχει μετεκλογικά σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπές μνημονιακές δυνάμεις…) και μάλιστα με τον Τσίπρα πρωθυπουργό!
Μπορεί, λοιπόν, το Βοριδομπουμπουκαριό να ταΐζει αβέρτα… «σκληρό δεξιό» κουτόχορτο  τα… πελατάκια, για «να φύγουν οι κομμουνισταί από την εξουσία», αλλά άλλοι βουλευτές της νουδούλας είναι… μαρτυριάρηδες και χαλάνε τη «σκληρή δεξιά»… κουτόσουπα.   
Όπως για παράδειγμα ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος, αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις της νουδούλας για «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τους… «κομμουνιστάς», καθότι διαπιστώνει ότι τους λείπει η… εμπειρία. Ιδού τα συχαρίκια:
«Εγώ πιστεύω από καιρό και υποστηρίζω ότι έπρεπε να έχει βρεθεί μια συναινετική βάση. Εγώ θα ήμουν πρόθυμος και η Ν.Δ. να λειτουργήσει στο πλαίσιο της σημερινής κατάστασης, δηλαδή με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα, ο οποίος είχε μια ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή για να στηρίξει τα μέτρα, τα οποία πρότεινε και είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά χρονικά. Θεωρώ ότι το πρόσωπο του πρωθυπουργού είναι ένα πρόσωπο συμπαθές, νεανικό, το οποίο είναι επικοινωνιακό και το οποίο έχει πάρα πολλά θετικά στοιχεία. Δυστυχώς, η έλλειψη εμπειρίας και η αλαζονεία οδηγούν σε αδιέξοδα, τα οποία δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα τα υπερβεί. Τον ακούω με πολύ προσοχή να λέει ότι δεν έχει εμπειρία, αλλά δυστυχώς η πολιτική χρειάζεται εμπειρία. Δεν μπορούμε να μάθουμε την ώρα που διοικούμε. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να μην είχε την εμπειρία που χρειάζεται, έπρεπε να επιλέξει όμως πρόσωπα γύρω του, τα οποία να του επιτρέψουν να μην φέρει την Ελλάδα στο αδιέξοδο που έχει φτάσει σήμερα. Εάν είχε καταφύγει σε τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και στο χώρο του, θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει πολλά κακά. Η απειρία είναι κακός σύμβουλος και φοβάμαι αυτή την ώρα ο κ. πρωθυπουργός, έχει από την άποψη αυτή λιγάκι ξεφύγει».  ΠΗΓΗ
(ΥΓ): ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, συγκυβέρνηση με  εμπειρία!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1673479591264642989

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item