Widgets

ΕΛΕΕΙΝΟΙ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ! ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ της ΕΚΑΛΗΣ έφεραν το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, την «ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ» στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΉρθε το Μνημόνιο της Αριστεράς: Ισοπεδώνονται επαγγελματικοί κλάδοι, φτωχοποιούνται οι Έλληνες - Συνένοχο όλο το “δημοκρατικό τόξο”Κατατέθηκε χθες τα μεσάνυχτα το νέο μνημόνιο της αριστεράς, το οποίο αναμένεται να εισαχθεί αμέσως στις επιτροπές και ακολούθως να ψηφιστεί με τη μορφή του κατεπείγοντος από τη Βουλή. Παρά τους πανηγυρισμούς των νεοφώτιστων μνημονιακών του Μεγάρου Μαξίμου, πρόκειται για μνημονιάρα ολκής, που θα πλήξει βάναυσα τον Ελληνικό Λαό, καταστρέφοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους, πίνοντας φορολογικά το αίμα του Ελληνικού Λαού, και μετατρέποντας την Ελληνική Οικονομία σε ερείπια.
Ενδεικτικό της καταστροφής που πρόκειται να ακολουθήσει είναι ότι το συγκεκριμένο αριστερό μνημόνιο πλήττει όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της Ελλάδας (αγρότες, κτηνοτρόφους, μέχρι τους φούρνους), κλείνοντας παράλληλα το μάτι στην διεθνή πλουτοκρατία και τις πολυεθνικές επιχειρήσεις. Το Μνημόνιο της Αριστεράς θα αποτελέσει άλλο ένα πλήγμα στην Ελληνική Οικονομία και την Εθνική Ανεξαρτησία, παρά τις όποιες ψευδείς πομφόλυγες διαδίδουν οι συριζαίοι.
Όμως σε αυτό το καταστροφικό Μνημόνιο, το οποίο θα βιώσει στο πετσί του ο ραγδαία φτωχοποιημένος Έλληνας πολίτης, θα πρέπει να γνωρίζει την συνενοχή ολόκληρου του «δημοκρατικού τόξου» στην εν λόγω επίθεση εναντίον του. Ενδεικτικά παρουσιάζουμε τις θέσεις της «αντιπολίτευσης» για το τρίτο αριστερό μνημόνιο:
Μεϊμαράκης - ΝΔ: «Εάν η συμφωνία δεν ψηφιστεί όμως θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα για τη χώρα και για αυτό μιλάω για εκβιασμό από την πλευρά του Πρωθυπουργού. Εάν πάλι απέχουμε θα είναι σαν να συμβιβαζόμαστε με τις κινήσεις της κυβέρνησης. Τα μέτρα που έρχονται βαραίνουν αποκλειστικά την κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου. Θα πρέπει να ψηφίσουμε τη συμφωνία χωρίς όρους γιατί εάν δεν την ψηφίσουμε ή απέχουμε ο κύριος Τσίπρας θα είναι σαν να εκβιάζεται να κάνει εκλογές. Επίσης εάν τελικά γίνουν εκλογές δεν εγγυάται κανείς πως θα είμαστε πρώτο κόμμα και πως δεν θα επωμιστούμε ένα τεράστιο βάρος ευθυνών που δεν μας ανήκουν καθώς θα δοθεί το πεδίο στον πρωθυπουργό να ακολουθήσει τις πάγιες τακτικές λαϊκισμού»
Θεοδωράκης - Ποτάμι: ««Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές μας δεν είναι αυτή που θέλουμε. Αντιθέτως είναι μια συμφωνία χειρότερη από αυτήν που μπορούσε να πετύχει η χώρα πριν από δύο ή τρεις μήνες. Όμως το Ποτάμι από τον Φεβρουάριο χωρίς μισόλογα είχε πει ότι αυτό που προέχει είναι να κρατηθεί η Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης. Αυτό λέμε και τώρα»
Το Πασόκ από την πλευρά του με δήλωση του πρώην προέδρου του, Ευάγγελου Βενιζέλου, θέτει ως όρους για την υπερψήφιση του μνημονίου, την παραδοχή από τον Τσίπρα ότι είπε ψέμματα, την απομάκρυνση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, που το ίδιο νομοθέτησε, και την μη διεξαγωγή εκλογών, γιατί θα βρεθεί εκτός βουλής και την εισαγωγή του στην κυβέρνηση για να συνεχίσει το πελατειακό πράσινο παρακράτος, μπας και σωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΔΕΞΙΟΙ την ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!
Κοινώς, όλοι τους είναι συνένοχοι για τα παρακάτω μέτρα που συντόμως θα ψηφιστούν πανηγυρικά από όλη τη Βουλή, με μόνη Δύναμη Εθνικής Αντίστασης τη Χρυσή Αυγή.
1. Αλλαγές στον Πτωχευτικό Κώδικα
2. Αλλαγές στον κώδικα είσπραξης και στους κανόνες διαγραφής χρεών προς το δημόσιο
3. Μείωση ακατάσχετων ορίων για οφειλές στο δημόσιο στα 1000 ευρώ
4. Αλλαγές στις διώξεις για χρέη στο δημόσιο
5. Αλλαγές στις 100 δόσεις, ώστε να υπάρχουν λιγότεροι δικαιούχοι και όσοι το δικαιούνται να πληρώνουν ακριβότερο επιτόκιο
6. Αλλαγές στις ετήσιες χρηματοοικονομικές καταστάσεις των επιχειρήσεων
7. Αύξηση προκαταβολής φόρων σε επιχειρήσεις
8. Κατάργηση της επιβολής φόρου 26% στις εισαγωγές προς αποφυγήν για τριγωνικές συναλλαγές μέσω Κύπρου, Βουλγαρίας κλπ
9. Περιορισμός φοροαπαλλαγών για ναυτιλιακές επιχειρήσεις
10. Κατάργηση φοροαπαλλαγών πρακτόρων ΟΠΑΠ
11. Περιορισμός της φοροαπαλλαγής των αγροτών
12. Κατάργηση έκπτωσης φόρου στο αγροτικό ντίζελ
13. Μείωση ΦΠΑ από 23% σε 13% για το μοσχαρίσιο κρέας
14. Αύξηση ΦΠΑ από 0% σε 23% για ιδιωτικά εκπαιδευτήρια
15. Ηλεκτρονικά συστήματα καταπολέμησης φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου
16. Το ΣΔΟΕ συγχωνεύεται με την ημιανεξάρτητη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών
17. Αυξημένες ελευθερίες σε φοροελεγκτές
18. Περιορισμός της αποζημίωσης για εκτός έδρας στο δημόσιο, δηλαδή μειώσεις μισθών
19. Ημιαυτόματες περικοπές κρατικών δαπανών από το δημοσιονομικό συμβούλιο αν ο προϋπολογισμός ξεφεύγει των στόχων του, δηλαδή ακόμα πιο ισχνό κοινωνικό κράτος
20. Άμεση εφαρμογή όλων των προαπαιτουμένων που ψηφίστηκαν τον Ιούνιο για το δάνειο-γέφυρα
21. Κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων
22. Αλλαγές για χρέη στα ασφαλιστικά Ταμεία
23. Μειώσεις στις κατώτατες συντάξεις
24. Ενοποίηση επικουρικών ταμείων
25. Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης
26. Μειώσεις σε τιμές γενόσημων φαρμάκων, ώστε να μειωθεί και άλλο το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων
27. Πλαφόν στις δαπάνες προμηθειών των κρατικών νοσοκομείων και αυτόματος μηχανισμός επιστροφών από επιχειρήσεις Υγείας προς το δημόσιο (claw back)
28. Αλλαγές διοικήσεων στα κρατικά νοσοκομεία
29. Αλλαγές στις προσφορές/εκπτώσεις των καταστημάτων
30. Μέτρα απελευθέρωσης της αγοράς Ενέργειας
31. Διαχωρισμός της ΔΕΣΦΑ
32. Μέτρα απελευθέρωσης της αγοράς φορτηγών μεταφορών
33. Μέτρα απελευθέρωσης για πώληση του γάλακτος, δηλαδή γάλα για 11 ημέρες στο ράφι
34. Μέτρα απελευθέρωσης πώλησης του ψωμιού, δηλαδή θάνατος του «φούρνου της γειτονιάς»
35. Μέτρα απελευθέρωσης στα τουριστικά λεωφορεία
36. Μέτρα απελευθέρωσης στα τουριστικά επαγγέλματα
37. Μέτρα απελευθέρωσης του επαγγέλματος των δικαστικών επιμελητών
38. Μέτρα απελευθέρωσης του επαγγέλματος των συμβολαιογράφων
39. Κατάργηση του φαρμακείου της γειτονιάς και παράδοση της εμπορίας φαρμάκων στις πολυεθνικές εταιρείες. Ενδεικτικό ότι πλέον φαρμακεία θα μπορούν να έχουν και οι μη φαρμακοποιοί.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ SYRIZA ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ για το ΑΘΛΙΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Ηλίας Κασιδιάρης: Εκτελούνται οι Έλληνες για να μείνουν στην χώρα μόνο πακιστανοί Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής συλλήβδην το "μνημονιακό τόξο" για την ψήφιση του νέου απεχθούς αριστερού Μνημονίου.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι σήμερα εκτελούνται οι αγρότες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όλοι όσοι παράγουν στην Ελλάδα, την ώρα που τα προνόμια του πολιτικού συστήματος και το αφορολόγητο των βουλευτών παραμένουν στο απυρόβλητο.
Ο απώτερος στόχος στην Ελλάδα να μείνουν μόνο οι λαθρομετανάστες που εισβάλλουν στην χώρα με γεωμετρικούς ρυθμούς.
Σε αυτό το εθνικό έγκλημα η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με όλες τις δυνάμεις της!  ΠΗΓΗ
Καραγκιοζιλίκια Σύριζα για να περάσει το νέο μνημόνιο 


Η Χρυσή Αυγή απάντησε στα καραγκιοζιλίκια του Σύριζα επί της διαδικασίας ψήφισης του νέου, επαχθούς, αριστερού μνημονίου με δήλωση του εκπροσώπου της στο περιστύλιο της βουλής:

"Ο Σύριζα μέσα σε λίγους μήνες ξεπούλησε την χώρα, διέλυσε την οικονομία, πλημμύρισε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και φέρνει μαζί με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι το πιο επαχθές μνημόνιο μέσα στα μπάνια του λαού - επίτηδες - για να συγκαλύψει την προδοσία του, κάνει καραγκιοζιλίκια για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη". 
ΠΗΓΗ


 Air-condition για τους λαθρομετανάστες, ρατσισμός για τους Έλληνες«Χιλιάδες Έλληνες άστεγοι δεινοπαθούν από τον καύσωνα και το μνημονιακό καθεστώς του Σύριζα και του Καμίνη παρέχουν δωρεάν air-condition στους λαθρομετανάστες, αποδεικνύοντας πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.»  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


ΔΕΙΤΕ ΤΟ =>ΒΙΝΤΕΟ:«ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Το 3ο ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ»  

Το Μνημόνιο της Αριστεράς εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τοκογλύφων και όχι το εθνικό συμφέρον - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για την σημερινή ψήφιση του τρίτου επαχθούς αριστερού Μνημονίου.
Τόνισε πως η όλη διαδικασία αποτελεί μια πρωτοφανή παρωδία, η οποία θα επηρεάσει για δεκαετίες την ζωή των Ελλήνων.
Κατόπιν των εκβιασμών των διεθνών τοκογλύφων και της εθελόδουλης κυβέρνησης ψηφίζεται σήμερα το καταστροφικό Μνημόνιο της Αριστεράς που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων και όχι το εθνικό συμφέρον.  ΠΗΓΗ

Αρτέμιος Ματθαιόπουλος: Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί στο νέο μνημόνιο της Αριστεράς
Γ. Λάγος: Δεν θα σώσουν οι πολιτικάντηδες τον ελληνικό λαό! 

Ο για δεύτερη φορά παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην διάσκεψη των Προέδρων για την διαδικασία - παρωδία με την οποία ψηφίζεται άρον - άρον το νέο επαχθές αριστερό Μνημόνιο.
Ο Συναγωνιστής επισήμανε αρχικά ότι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες, υπερθεματίζοντας για την ζωντανή μετάδοση όλων των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της διάσκεψης των προέδρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαζική δράση της Χρυσής Αυγής στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας
Σχολιάζοντας τον εσωκομματικό εμφύλιο στον Σύριζα τόνισε ότι ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός είναι ανίκανος για οποιαδήποτε επιλογή, ιδιαίτερα μετά και την αλλοίωση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και της λαϊκής βούλησης για τερματισμό της λιτότητας, των Μνημονίων και της ξενοκρατίας.
Απαντώντας στους δήθεν δημοκράτες της ψοφοδεξιάς τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία με τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής δεν σεβάστηκε μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες.
Τέλος, τόνισε πως οι πολιτικάντηδες του Μνημονίου δεν θα σώσουν τον ελληνικό λαό!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! =>  Φορολογικός ΟΛΕΘΡΟΣ! από SYRIZA και ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! (εκτελούν ΤΥΦΛΑ τις ΕΝΤΟΛΕΣ τους και ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ!, ΟΛΑ)

Κάλεσμα στο μνημονιακό μαντρί από την τραβεστί κυβέρνηση - Τσίπρας: Πρέπει να αλλάξουμε!Με ομιλία του στο υπουργείο υποδομών, ο Τσίπρας, σηματοδότησε και τυπικά την μνημονιακή μετάλλαξη του Σύριζα, από το «χειρουργικό τραπέζι» των Βρυξελλών.
«Πρέπει να αλλάξουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός, και συνέχισε διευκρινίζοντας για να μην υπάρχουν σόκιν παρερμηνείες: «Παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που ορισμένοι επιχειρούν να βάλουμε ακόμη και στο και πέντε, είμαι αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε στη συμφωνία και τη δανειακή στήριξη από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, που θα δώσει τέλος στην αβεβαιότητα».
Πάντως ας μην έχει άγχος ο Τσίπρας για τους εσωτερικώς διαφωνούντες. Κατά πρώτον αυτοί δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε, αφού ελπίζουν να ξανά – αλλάξουν τον Σύριζα εκ των έσω. Και κατά δεύτερον ακόμα και αν κάνουν κάτι και χρειαστεί βοήθεια ο Σύριζα για να «αλλάξει», υπάρχουν πολύ πρόθυμοι κατά… Συγγρού μεριά να βοηθήσουν, «σπρώχνοντας» αναλόγως.
Μέχρι και οι… σκληροί της νουδούλας εν τέλει θα υποκύψουν στον «ευρωπαϊκό προσανατολισμό» του Τσίπρα. Δείτε εδώ προσήλωση«Πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί. Όλες οι προθέσεις έχουν γίνει φανερές, ούτε οι αδυναμίες της Ευρώπης δεν μπορούν να κρυφτούν. Πιστεύω ότι όσοι έχουν κρυφό σχέδιο να αναδιατάξουν την Ευρωζώνη δεν θα τα καταφέρουν. Η Ελλάδα δεν θα τους δώσει αφορμή».
Μην ανησυχείς, Αλέξη, και το «πιάσαμε» το υπονοούμενο. Δεν χρειάζεται να μιλάς πλέον σαν τον Μεϊμαράκη ή τον Σαμαρά. Η εγχείρηση επέτυχε. Ο ασθενής ομνύει πίστη εις τα μνημόνια...  ΠΗΓΗ

Νέα δίωξη στον αστυνομικό Δημήτρη Μακρή, διότι υπερασπίστηκε συνάδελφό του και όχι ασύδοτους λαθρομετανάστες

Η επιστολή του αστυνομικού και εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Μεσολογγίου με την Ελληνική Αυγή, Δ. Μακρή, αναφορικά με την στοχοποίηση και τιμωρία συναδέλφου του στην Κω επειδή απώθησε λαθρομετανάστη, υπήρξε η αιτία νέας πειθαρχικής, εις βάρος του, δίωξης!
Η νέα πειθαρχική δίωξη αιτιολογείται κατά τρόπο κωμικό, με ανάκληση προηγούμενης απόφασης επιβολής προστίμου ύψους 30 ευρώ και διενέργεια νέας Ε.Δ.Ε. για το ίδιο ζήτημα!
Καθίσταται σαφές οτι η προάσπιση της νομιμότητας και η πίστη στην εφαρμογή των συνταγματικών κανόνων, αποτελούν για ένα αντεθνικό Κράτος αφορμή διώξεων με στόχο την καλλιέργεια φόβου στον ίδιο τον Ελληνικό Λαό. Στην επισήμανση των μάχιμων αστυνομικών για προσήλωση της ηγεσίας τους στην διαφύλαξη του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους, εκείνη απαντά με εκδικητική μανία και πειθαρχικές διώξεις.
Αντίθετα όμως από τις προσδοκίες που τρέφει το αντεθνικό Κράτος, το μόνο που επιτυγχάνει μέσω παρόμοιων μεθοδεύσεων είναι να χαλυβδώνει την πίστη στο δίκαιο του Εθνικού Αγώνα για την υπεράσπιση του Λαού και της Πατρίδος!  ΠΗΓΗ

ΕΛΛΗΝΑ θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Τι δεν κατάλαβες;

Πολλοί είναι αυτοί που τοποθετούν την πηγή του ζέοντος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην ανικανότητα του Σύριζα να διαχειριστεί τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Άλλοι, ευρισκόμενοι πιο κοντά στην αλήθεια, κάνανε λόγο για ένα συντεταγμένο σχέδιο της ανθελληνικής – διεθνιστικής αριστεράς για διάλυση του Ελληνικού Έθνους.

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ


Το γεγονός ότι στην Κω οι λαθρομετανάστες επεχείρησαν εισβολή σε αστυνομικό τμήμα και ουδείς ασχολήθηκε, ενώ αντιθέτως έγινε μείζον ζήτημα ένα χαστούκι, δείχνει την προπαγανδιστική γραμμή και συνεπώς την βούληση του καθεστώτος. Συνεπώς, υπάρχει σαφέστατα σχέδιο, το οποίο συνοψίζεται στις λέξεις «ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων». Είναι, όμως, αυτό ένα σχέδιο της διεθνιστικής αριστεράς; Προφανώς και όχι, αφού οι μαρξιστές και οι νεομαρξιστές είναι παντελώς ανίκανοι για την δόμηση σκέψεων.
Στις παρακάτω γραμμές θα σας δείξουμε ποιο είναι το σχέδιο, που πιστά υπηρετούν οι διάφοροι συριζαίοι σήμερα και ακολούθως θα σας αποδείξουμε με αδιάψευστα στοιχεία, ότι ο Σύριζα και οι Ανέλ, για άλλη μία φορά, απλώς συνεχίζουν (με τον δικό τους μοναδικό τρόπο) την πολιτική που εδώ και πολύ καιρό ακολουθούν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και κυρίως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το 1925 εκδίδεται για πρώτη φορά το βιβλίο «Praktischer Idealismus» του Richard Nikolaus Eijiro, Count of Coudenhove-Kalergi. Για να μην υπάρχει ουδεμία αμφιβολία για το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο άνθρωπος και το συγκεκριμένο βιβλίο για αυτό που συζητάμε, σας παραθέτουμε το εξώφυλλο του επίμαχου βιβλίου του και κάποιες πολύ χαρακτηριστικές, σύγχρονες φωτογραφίες.  ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ =>  ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ=> ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν air-condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό!

Δύο διμοιρίες ΜΑΤ πήγαν στην Κω, οπλισμένες με γαρύφαλλα και σοκολάτες!Δύο διμοιρίες ΜΑΤ, αναχώρησαν εσπευσμένα χθες το απόγευμα από την Αθήνα για την Κω, με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 («προσφορά» του υπουργοπάνου Καμμένου, όπως μαθεύτηκε), για να αποκαταστήσουν την τάξη που έχει διασαλευθεί.
Πώς θα αντιμετωπίσουν οι διμοιρίες των ΜΑΤ τυχόν παρεκτροπές των λαθρομεταναστών; Προφανώς θα τους μοιράζουν… γαρίφαλα και… σοκολάτες, σύμφωνα με το νέο δόγμα της «πρώτης φοράς αριστερά», για την αποκατάσταση της τάξης. Γιατί, αν τύχει και τους ρίξουν κανένα… χαστούκι, καραδοκεί η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων να τους θέσει σε διαθεσιμότητα και να τους διαπομπεύσει διεθνώς, όπως έγινε με τον αστυνομικό -και πατέρα τριών παιδιών- του τοπικού τμήματος!
(ΥΓ): Ή μήπως δεν πήγαν τα ΜΑΤ στην Κω για τους λαθρομετανάστες, αλλά για να προλάβουν τυχόν αντιδράσεις εκ μέρους των Ελλήνων κατοίκων της που είναι –και δικαίως!- αγανακτισμένοι με την όλη κατάσταση και απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους; Ε;  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: «ΑΦΑΝΙΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ» ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τέταρτοι στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λαθρομετανάστες έφεραν την ελονοσία στον Μαραθώνα - Κραυγή αγωνίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ!

Αυτά που λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες με τον "ακραίο", "ξενόφοβο" και "ρατσιστικό" λόγο της, επιβεβαιώνει σήμερα το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) με επίσημο έγγραφό του προς τις αυτοδιοικητικές αρχές.
Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος φορέας του Υπουργείου Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ελονοσία που φέρουν και μεταδίδουν οι καραβιές των λαθρομεταναστών στην χώρα μας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟ Μεϊμαράκης ως βαστάζος του Τσίπρα κήρυξε τον πόλεμο στη λογική
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Το Γραφείο Νοσημάτων ενημερώθηκε σχετικά με εισαγόμενο κρούσμα ελονοσίας σε μετανάστη από ενδημική χώρα. Σύμφωνα με το ιστορικό του, ο ασθενής αφίχθη στην Ελλάδα προ μηνός και διέμενε στον οικισμό Κάτω Σούλι Δήμου Μαραθώνα. Η διάγνωση του ασθενούς επιβεβαιώθηκε ως ελονοσία από πλασμώδιο vivax στον Τομέα Παρασιτολογίας, Εντομολογίας και Τροπικών Νόσων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας".
Είναι πια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα ότι η αθρόα λαθρομετανάστευση αποτελεί μια υγειονομική βόμβα και βασική αιτία αποσάθρωσης του εθνικού και κοινωνικού ιστού.
Απέναντι σε όλα τα αποκόμματα του "δημοκρατικού τόξου" που εθελοτυφλούν, τον ανθελληνικό Σύριζα που πραγματώνει τις λαθροφαντασιώσεις της κυρά Τασίας και τους καραγκιόζηδες της ψοφοδεξίας που γελοιοποιούνται με το να διατείνονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι απούσα (!) στο λαθρομεταναστευτικό, ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μόνη δύναμη Εθνικής Αντίστασης απέναντι στα σχέδια αφανισμού του Έθνους!  ΠΗΓΗ

Οι πολίτες της Κω αντιδρούν στην πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών με πρωτοβουλία του Νότη ΣφακιανάκηΜε πρωτοβουλία του γνωστού καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη, οι Έλληνες της Κω που υποφέρουν από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση υπογράφουν μια επιστολή προς όλες τις αρχές, απαιτώντας την άμεση λύση του προβλήματος με την προστασία των συνόρων μας.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ
Πρός όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου, τόν περιφερειάρχη, τόν έπαρχο Κώ, τόν δήμαρχο Κώ, τόν αστυνομικό διευθυντή Κώ, τόν λιμενάρχη Κώ καί πρός πάσαν άλλην υπεύθυνη αρχή:
Σάς καθιστούμε υπεύθυνους για την άκρως απαράδεκτη καί επικίνδυνη κατάσταση που επιτρέψατε σε συνδυασμό μέ τήν κεντρική εξουσία να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στήν πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων πού με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας!

Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (πού δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί νά είναι αναπόφευκτο) μία σπίθα θά είναι αρκετή γιά νά δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θά είναι τραγικές που όλοι απευχόμεθα!
Στους ‘’βιαστές’’ τών συνόρων μας καί γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ!!!
Για τους λόγους αυτούς σάς καθιστούμε υπεύθυνους γιά όσα έχουν συμβεί, ότι συνεχίζεται να συμβαίνει και ελπίζουμε αυτή την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό πού κανείς δέν επιθυμεί και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.
Δεν ζητούμε, αλλά απαιτούμε από όλους εσάς τους ‘’λειτουργούς υπαλλήλους’’ του λαού να επιβάλλετε τήν νομιμότητα όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Έλληνα!
Υ.Γ. Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς καί μόνον εσάς διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι τών περιστάσεων προστατεύοντας τήν πατρίδα μας.
Οι ‘’ελεύθεροι πολιορκημένοι’’ πολίτες της Κω της αρχαίας Μεροπίδος τής πατρίδος του Ιπποκράτους.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση συμπαράστασης στα Σώματα Ασφαλείας από τον Περιφερειακό Σύμβουλο στα Δωδεκάνησα και Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ε.α. Σάββα Σπυρίδη

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: Συγκέντρωση συμπαράστασης υπέρ των Ελλήνων Αστυνομικών στην Κω

Τι κι αν η κυβέρνηση και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου κάνουν πως δεν βλέπουν την ΕΙΣΒΟΛΗ των λαθρομεταναστών με τις πλάτες της Τουρκίας στα νησιά του Αιγαίου, τι κι αν τα βοθροκάναλα κάνουν το άσπρο-μαύρο, προβαίνοντας σε βάναυση παραποίηση της πραγματικότητας και επιτίθενται σε έναν αστυνομικό που υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να διαφυλάξει την έννομη τάξη, οι Έλληνες της Κω αποδεικνύουν πως η Εθνική Αντίσταση είναι η μόνη λύση!
Το μεσημέρι της Τρίτης, οι Έλληνες της νήσου που έχει αφεθεί στο έλεος του Ισλάμ, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Κω για να διαδηλώσουν εμπράκτως όχι απλώς τη συμπαράστασή τους στον άδικα διωκόμενο αστυνομικό (ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω. απώθησης λαθρομετανάστη!) αλλά την συνολική αντίδρασή τους στην κατοχή του νησιού τους από χιλιάδες λαθρομετανάστες, που δρουν ασύδοτα με την ενθάρρυνση της κυβέρνησης της Αριστεράς!
Η αφύπνιση του Ελληνικού Λαού για το μείζον εθνικό ζήτημα της λαθροεισβολής, είναι η βασική προϋπόθεση της ουσιαστικής Εθνικής Αντίστασης.
Η Χρυσή Αυγή ως πρωτοπόρα πολιτική δύναμη της Εθνικής Αντίστασης, διακηρύσσει στον υψηλότερο τόνο: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!    ΠΗΓΗ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7607730677503345339

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item