Widgets

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ παρεούλας - ΟΛΟΙ ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» της ΕΚΑΛΗΣ! ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! (Μόνη Εθνική Αντίσταση η Χρυσή Αυγή!)ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ψηφίστηκε από σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο το Μνημόνιο της Αριστεράς – Μόνη Εθνική Αντίσταση η Χρυσή Αυγή !


Με τις ψήφους Σύριζα – Ανέλ – Πασόκ – Νδ και Ποταμιού είναι πλέον πραγματικότητα το τρίτο… αριστερό μνημόνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και το ΚΚΕ ουσιαστικά στήριξε το μνημόνιο, αφού ενώ είχε τη δυνατότητα να μπλοκάρει τη διαδικασία και τη συνεδρίαση του σημερινού Eurogroup, που θα γίνει στις 4 μ.μ., δεν το έπραξε, επιτρέποντας στην κυβέρνηση να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα των διεθνών τοκογλύφων. Συγκεκριμένα το τρίτο αριστερό μνημόνιο εισέπραξε 222 θετικές ψήφους και 64 αρνητικές ψήφους, καθώς και 11 παρόντες επί της αρχής και κάποιες μικρές αποκλίσεις από αυτό στα άρθρα. Αυτό το κάνει το μνημόνιο με το ρεκόρ αποδοχής από τους πολιτικάντηδες. 

Αυτό σημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι ο Ελληνικός Λαός ψήφισε στις εκλογές αντιμνημονιακά, πράξη που επανέλαβε στο δημοψήφισμα, στο Κοινοβούλιο υπάρχει μόνο ένα αντιμνημονιακό κόμμα, η Χρυσή ΑυγήΌλα τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» απέδειξαν ότι στην ουσία είναι ένα κόμμα, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας κλεπτοκρατίας.

Έτσι γίνεται και επισήμως νόμος του ελληνικού κράτους το τρίτο αριστερό μνημόνιο, μαζί με το τρίτο πακέτο των προαπαιτούμενων, που βάζει ταφόπλακα σε ολόκληρους επαγγελματικούς – παραγωγικούς κλάδους της χώρας, αφοπλίζει τη χώρα, εκχωρεί την εθνική κυριαρχία και φτωχοποιεί ραγδαία τον Ελληνικό Λαό.
Υπενθυμίζουμε εν τάχει τα μέτρα που ψηφίστηκαν χθες, ως προαπαιτούμενα:
1. Αλλαγές στον Πτωχευτικό Κώδικα
2. Αλλαγές στον κώδικα είσπραξης και στους κανόνες διαγραφής χρεών προς το δημόσιο
3. Μείωση ακατάσχετων ορίων για οφειλές στο δημόσιο στα 1000 ευρώ
4. Αλλαγές στις διώξεις για χρέη στο δημόσιο
5. Αλλαγές στις 100 δόσεις, ώστε να υπάρχουν λιγότεροι δικαιούχοι και όσοι το δικαιούνται να πληρώνουν ακριβότερο επιτόκιο
6. Αλλαγές στις ετήσιες χρηματοοικονομικές καταστάσεις των επιχειρήσεων
7. Αύξηση προκαταβολής φόρων σε επιχειρήσεις
8. Κατάργηση της επιβολής φόρου 26% στις εισαγωγές προς αποφυγήν για τριγωνικές συναλλαγές μέσω Κύπρου, Βουλγαρίας κλπ
9. Περιορισμός φοροαπαλλαγών για ναυτιλιακές επιχειρήσεις
10. Κατάργηση φοροαπαλλαγών πρακτόρων ΟΠΑΠ
11. Περιορισμός της φοροαπαλλαγής των αγροτών
12. Κατάργηση έκπτωσης φόρου στο αγροτικό ντίζελ
13. Μείωση ΦΠΑ από 23% σε 13% για το μοσχαρίσιο κρέας
14. Αύξηση ΦΠΑ από 0% σε 23% για ιδιωτικά εκπαιδευτήρια
15. Ηλεκτρονικά συστήματα καταπολέμησης φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου
16. Το ΣΔΟΕ συγχωνεύεται με την ημιανεξάρτητη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών
17. Αυξημένες ελευθερίες σε φοροελεγκτές
18. Περιορισμός της αποζημίωσης για εκτός έδρας στο δημόσιο, δηλαδή μειώσεις μισθών
19. Ημιαυτόματες περικοπές κρατικών δαπανών από το δημοσιονομικό συμβούλιο αν ο προϋπολογισμός ξεφεύγει των στόχων του, δηλαδή ακόμα πιο ισχνό κοινωνικό κράτος
20. Άμεση εφαρμογή όλων των προαπαιτουμένων που ψηφίστηκαν τον Ιούνιο για το δάνειο-γέφυρα
21. Κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων
22. Αλλαγές για χρέη στα ασφαλιστικά Ταμεία
23. Μειώσεις στις κατώτατες συντάξεις
24. Ενοποίηση επικουρικών ταμείων
25. Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης
26. Μειώσεις σε τιμές γενόσημων φαρμάκων, ώστε να μειωθεί και άλλο το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων
27. Πλαφόν στις δαπάνες προμηθειών των κρατικών νοσοκομείων και αυτόματος μηχανισμός επιστροφών από επιχειρήσεις Υγείας προς το δημόσιο (claw back)
28. Αλλαγές διοικήσεων στα κρατικά νοσοκομεία
29. Αλλαγές στις προσφορές/εκπτώσεις των καταστημάτων
30. Μέτρα απελευθέρωσης της αγοράς Ενέργειας
31. Διαχωρισμός της ΔΕΣΦΑ
32. Μέτρα απελευθέρωσης της αγοράς φορτηγών μεταφορών
33. Μέτρα απελευθέρωσης για πώληση του γάλακτος, δηλαδή γάλα για 11 ημέρες στο ράφι
34. Μέτρα απελευθέρωσης πώλησης του ψωμιού, δηλαδή θάνατος του «φούρνου της γειτονιάς»
35. Μέτρα απελευθέρωσης στα τουριστικά λεωφορεία
36. Μέτρα απελευθέρωσης στα τουριστικά επαγγέλματα
37. Μέτρα απελευθέρωσης του επαγγέλματος των δικαστικών επιμελητών
38. Μέτρα απελευθέρωσης του επαγγέλματος των συμβολαιογράφων
39. Κατάργηση του φαρμακείου της γειτονιάς και παράδοση της εμπορίας φαρμάκων στις πολυεθνικές εταιρείες. Ενδεικτικό ότι πλέον φαρμακεία θα μπορούν να έχουν και οι μη φαρμακοποιοί.
40. Νέες περικοπές μισθών σε στρατιωτικούς, αστυνομικούς και κάποιους δημοσίους υπαλλήλους.
Επιπλέον αυτών τώρα θα αρχίσει να εκταμιεύεται δόση – δόση το δάνειο – μαμούθ (περίπου 100 δισ. ευρώ) της αριστεράς και σε κάθε δόση θα υπάρχει ένα νέο πακέτο μέτρων, που θα καταστρέφει ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό Λαό και την οικονομία.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στο μνημόνιο της Αριστεράς, όπως το έπραξε και στα μνημόνια της πασοκονουδούλας. Ούτε βήμα πίσω στον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ψηλά τις Σημαίες Έλληνες, η Νίκη θα είναι Δική μας!  ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ (Εκατοντάδες συναγωνιστών ενάντια στην Προδοσία της Πατρίδος)Αποκάλυψη για το νέο Μνημόνιο: Δανειζόμαστε 25 δισ., εξυγιαίνουμε τις τράπεζες, τις χαρίζουμε στους δανειστές και μας μένει το χρέος!


Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Βουλευτής Αργολίδας της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γαλέος, μιλώντας στην Οικονομική Επιτροπή της Βουλής, λίγες ώρες πριν από την συνεδρίαση παρωδία και την ψήφιση του νέου Μνημονίου της Αριστεράς.
Παραθέτουμε την απομαγνητοφωνημένη παρέμβαση και το σχετικό βίντεο: «… οι περισσότεροι διαβάζουν επιφανειακά τα μνημόνια που μας έρχονται. Από τη μία πλευρά ζητάτε να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και από την άλλη πλευρά, κάνετε ένα φορέα (με τα 50 δισ.), ο οποίος, εκτός από τα ακίνητα που έχουν έρθει όλοι και τα βλέπουν, θα πάρει και όλες τις μετοχές που έχει στη διάθεσή του το Ελληνικό Δημόσιο.
Δηλαδή, θα εξυγιάνουμε τις τράπεζες, θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός 25 δισ. και θα τις χαρίσουμε μετά, στους ξένους. Θα τους τις δώσουμε στην εξευτελιστική τιμή που έχουν σήμερα οι μετοχές στο Χρηματιστήριο.
Αυτά δεν τα βλέπετε; Δώρο κάνουμε στους ξένους. Μας δίνουν λεφτά, τους τα χαρίζουμε και τους χρωστάμε και από πάνω.
Αυτά είναι τα μνημόνια που υπογράψατε...».  ΠΗΓΗ

Πανηγυρίζουν οι νεκροθάφτες του Ελληνισμού: Παίρνουν 23 δισ. για πληρωμή παράνομων τοκοχρεολυσίων και ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών!

Στο ίδιο έργο θεατής ο σκληρά δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός, με μοναδική διαφορά τους πρωταγωνιστές του αίσχους: από τους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ περάσαμε στους αντίστοιχους του Σύριζα και των ΑΝΕΛ!
Αφού λοιπόν έδεσαν χειροπόδαρα τους Έλληνες με ένα τρίτο, σκληρότερο Μνημόνιο που θα αφανίσει κάθε προοπτική ανάκαμψης και ευημερίας, πανηγυρίζουν εν χορώ διότι οι τοκογλύφοι της Ευρώπης δανείζουν την Ελλάδα με 23 δισ. τα οποία δεν πρόκειται βεβαίως να δοθούν στην αγορά και σε παραγωγικές προσπάθειες, αλλά όπως και με τα προηγούμενα Μνημόνια σε εξόφληση παράνομων τοκοχρεολυσίων από παλαιότερα δάνεια και προς ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών!
Ούτε η παραγωγική οικονομία και συνεπώς ούτε και τα εκατομμύρια των ανέργων πρόκειται να ωφεληθούν από την εκταμίευση ποσού ύψους 23 δισ. από το Eurogroup προς την Ελλάδα. Αντιθέτως, εκείνοι που τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι που θα εισπράξουν ξανά ζεστό χρήμα και οι εγχώριοι τραπεζίτες των οποίων την ασυδοσία πληρώνει βαρύτατα και με αίμα ο Ελληνικός Λαός.
Πλέον σημαντικό όμως, το γεγονός οτι στο συγκεκριμένο Eurogroup η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου επιβεβαίωσε την παράδοση στους τοκογλύφους του Ταμείου των 50 δισ. ευρώ, ρόλος του οποίου είναι το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας και του ορυκτού μας πλούτου.
Το αντισυνταγματικό τόξο επί της ουσίας, μιας και ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι συνεργούν με Σύριζα και ΑΝΕΛ στην προδοσία, πανηγυρίζει διότι θα τα κονομήσουν τοκογλύφοι και τραπεζίτες σε βάρος των εξαθλιωμένων Ελλήνων!
Η Χρυσή Αυγή καθίσταται αναπόφευκτα η ύστατη απάντηση του Ελληνικού Λαού στην επιβαλλόμενη βουλγαροποίηση, στον οικονομικό όλεθρο και στην τοκογλυφική βαρβαρότητα όπου μας οδήγησαν οι πολιτικοί απατεώνες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του Σύριζα και των ΑΝΕΛ!  ΠΗΓΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
gaitani1_0
Αναιμάκτως πέρασε αυτή τη φορά το νέο αριστερό Μνημόνιο, γιατί οι… κοινωνικοί αγωνιστές έλλειπαν σε διακοπές (στα… εναλλακτικά νησιά) και ως γνωστόν οι διακοπές των πλουσιόπαιδων της αριστεράς (και της… προόδου) είναι αδιαπραγμάτευτες!

Ωστόσο, την απουσία τους που έγινε αισθητή, κάλυψε και με το παραπάνω η γνωστή  βουλεύτρια (όπως αυτοχαρακτηρίζεται) του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη, η οποία έφερε βόμβα μολότοφ μέσα στη βουλή. Όχι όμως πραγματική βόμβα, αλλά… ιμιτασιόν, όπως άλλωστε είναι τα… πάντα όλα που έχουν σχέση με την αριστερά (και την  πρόοδο).

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, η αρειμάνια… επαναστάτρια φόρεσε μία μπλούζα στην οποία απεικονίζεται μια νεαρή κοπέλα να ανάβει το τσιγάρο της με μολότοφ, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει το σύμβολο της αναρχίας.

Ουστ!

(ΥΓ): Πως είπατε; Μεγάλο νούμερο; Σωπάτε καλέ!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ SYRIZA ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ για το ΑΘΛΙΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Στα σαγόνια του Σόιμπλε τα σπίτια των Ελλήνων: Τροπολογία της τελευταίας στιγμής για πλειστηριασμούς ακινήτων με δίκες - εξπρές«Παράθυρο» για αρπαγή σπιτιών με δίκες – εξπρές ανοίγει η κυβέρνηση με τροπολογία – κόλαφο που κατέθεσε χθες το απόγευμα στη Βουλή, κατ’ εντολή των δανειστών, λίγο προτού περάσει το Μνημόνιο – τέρας. Με την τροπολογία διορίζονται άρον άρον 54 δικαστές που θα στελεχώσουν ειδικού τύπου Ειρηνοδικεία, ώστε να κλείσουν σε πρώτη φάση 130.000 εκκρεμείς υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
Παράλληλα, στο νέο Μνημόνιο προβλέπεται ότι για την εξαίρεση από τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας θα επιβληθούν κριτήρια που θα προσδιοριστούν με υπουργική απόφαση ύστερα από έναν μήνα, με κυριότερο αυτό της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχετικό όριο θα είναι πολύ χαμηλότερο από τα 300.000 ευρώ και αναμένεται να κυμανθεί στα 200.000 ευρώ ή και χαμηλότερα! Η επίμαχη τροπολογία προβλέπει «fast track» δικαστική διαδικασία για υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών που ζητούν να ενταχθούν στον νόμο Κατσέλη (νόμος 3869/2010), προχωρώντας στη σύσταση ειδικού τμήματος ή τμημάτων στα Ειρηνοδικεία για την εκδίκαση αποκλειστικά των υποθέσεων αυτών.
Τα… Κατσελοδικεία θα στελεχωθούν από 54 ειρηνοδίκες, για την πρόσληψη των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικός διαγωνισμός. Ο αριθμός των οργανικών θέσεων ειρηνοδικών αυξάνεται κατά 140, στους 916, ανά την επικράτεια, ενώ θα γίνουν και προσλήψεις διοικητικών υπαλλήλων. Η αίτηση κάθε οφειλέτη προβλέπεται να εξετάζεται υποχρεωτικά εντός έξι μηνών από το δικαστήριο. Στο μεσοδιάστημα, ο δανειολήπτης θα πρέπει να πληρώνει ένα ποσό «έναντι» δόσης, το οποίο θα αντιστοιχεί στο 10% των μηνιαίων χρεών, με ελάχιστο όριο τα 40 ευρώ.
Σε έναν μήνα από τη δημοσίευση του νόμου με το νέο Μνημόνιο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα εκδοθεί κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Δικαιοσύνης, η οποία θα καθορίζει τα κριτήρια εξαίρεσης της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.
Τα κριτήρια αυτά θα αφορούν την αντικειμενική αξία του ακινήτου, το ύψος των συνολικών οφειλών και το μεικτό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα. Παρότι η κυβέρνηση είχε προαναγγέλλει ως πιθανότερο όριο αντικειμενικής αξίας τα 300.000 ευρώ, όλα δείχνουν ότι ο πήχης θα μπει χαμηλότερα, ενώ το όριο για το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα αναμένεται στα 35.000 ευρώ.
Με την ίδια τροπολογία ορίζεται ότι οφειλές προς την Εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία ή τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) μπορούν να ρυθμιστούν και αυτές με βάση το νόμο Κατσέλη, υπό την προϋπόθεση ότι ο οφειλέτης έχει και χρέη προς ιδιώτες (τράπεζες).  ΠΗΓΗ

Η ψοφοδεξιά της καρπαζιάς δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα - Και επισήμως ουρά του Σύριζα η ΝΔ

Με μια παράσταση εφάμιλλη των κωμικών θιάσων που περιδιαβαίνουν την ελληνική ύπαιθρο τη θερινή περίοδο διασκεδάζοντας τους συμπατριώτες μας, επιχείρησε ο πολλά βαρύς πρόεδρος της ΝΔ να πείσει την κοινή γνώμη οτι ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Σύριζα.
Μόλις λίγα 24ωρα πριν, ο ίδιος πολιτικάντης δια τηλεοπτικής του συνεντεύξεως, κατηγορούσε τη Χρυσή Αυγή ως "παρασκηνιακό συνεταίρο του Σύριζα". Και δεν χρειάστηκαν παρά μερικά λεπτά της ώρας και μια παράσταση που σκόρπισε κλαυσίγελο εντός κι εκτός Βουλής για να αποδειχθεί περίτρανα οτι η ψοφοδεξιά της καρπαζιάς έγινε και επισήμως η φτηνή ουρά του Σύριζα.
Φτηνή ουρά του Σύριζα όμως, η οποία δεν αρκέστηκε απλώς να υπερψηφίσει την Μνημονιάρα της Αριστεράς, αλλά έκανε κάτι πολύ ουσιωδέστερο: ως δήλωσε από βήματος Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, η μασονοδεξιά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-τσίρκο Τσίπρα-Καμμένου! Τι κι αν κουνούσε θεατρικά τα χέρια και το σώμα ολόκληρο χόρευε σαν σε διονυσιακή έκσταση, τι κι αν το κωμικό ύφος φωνής μεταβαλλόταν σ' εκείνο της κατά Σαμαρά "ευθείας γραμμής και όχι τεθλασμένης", το σόου του βαρύμαγκα της Συγγρού (σχήμα οξύμωρον...) συνοψίστηκε στην φράση: "δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Ευρώπη"!
Όπου Ευρώπη βεβαίως, εννοείται σαφώς η μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, σε ένα λεκτικό τέχνασμα προς εξαπάτηση των ψηφοφόρων της ερμαφρόδιτης ψοφοδεξιάς. Ψήφος εμπιστοσύνης η οποία στρέφεται ξεκάθαρα κατά των σκληρά δοκιμαζόμενων παραγωγικών τάξεων της χώρας, κυρίως δε των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών, τους οποίους η ΝΔ παραδίδει ως βορά στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους, της συγκυβέρνησης των αχρείων της Αριστεράς!
Πριν τρία χρόνια ο Λαός έλεγε "ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ", τώρα τούτο μεταβλήθηκε στο "ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει Σύριζα"! Κι όμως, αυτά τα θλιβερά πολιτικά ράκη των οποίων η αλαζονεία ξεχειλίζει, έχουν το θράσος να κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για παρασκηνιακές συμφωνίες με την αντεθνική κυβέρνηση Τσίπρα!
Αλλά πάλι, ποιός έχασε την αξιοπρέπειά του για να τη βρει η ουρά του Σύριζα που κατοικοεδρεύει στη Συγγρού και ονομάζεται ΝΔ; Μαγκιές λοιπόν, στον Βορίδη και τον Άδωνη, όχι στον Ελληνικό Λαό ο οποίος αντιλήφθηκε πλήρως από χθες πως η μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση και τελευταία ελπίδα του τόπου είναι η Χρυσή Αυγή! ΠΗΓΗ
Έρευνα Καθηγητή Πανά: Τρίτη πολιτική δύναμη με ενισχυμένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή

Ψηφίστηκε το τρίτο αριστερό μνημόνιο και πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για πολιτικές εξελίξεις. Όλα, βεβαίως, θα εξαρτηθούν από τις εντολές των ξένων που παρακολουθούν στενά τις μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται αυτή την περίοδο και για… προφανείς λόγους δεν δημοσιεύονται.
Μία από τις πιο έγκυρες πηγές δημοσκοπήσεων είναι ο καθηγητής Πανάς, ο οποίος και τώρα δημοσιεύει στην σημερινή εφημερίδα «Μακελειό» τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνάς του. Στο δημοσίευμα δεν παρατίθενται τα ποσοστά των κομμάτων, αλλά μονάχα οι γενικότερες τάσεις τους, γεγονός λογικό από την στιγμή που βρισκόμαστε σε μία ιδιαιτέρως ρευστή περίοδο.
Όπως αναφέρει, για την Χρυσή Αυγή, ο καθηγητής Πανάς στην έρευνά του «η Χρυσή Αυγή – παρά τις διώξεις από την κυβέρνηση Σαμαρά με εντολή έξωθεν – δεν εξαφανίστηκε από το πολιτικό πεδίο της χώρας» και πλέον «είναι πιθανόν να αυξήσει τα ποσοστά της», ενώ «παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη». Κοινώς, η Χρυσή Αυγή είναι ανεβασμένη και παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Αυτό το είχε ομολογήσει και ο «Βηματοδότης», όντας πιο συγκεκριμένος λέγοντας ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι κοντά σε αυτά των ευρωεκλογών. Δηλαδή η Χρυσή Αυγή βρίσκεται γύρω στο 9% - 10%.
Τι συμβαίνει, όμως, με τα υπόλοιπα κόμματα; Ο Σύριζα και οι Ανέλ, εισπράττοντας τα πρώτα κύματα του πολιτικού κόστους, υφίστανται μία καθίζηση. Ο μεν Σύριζα υποχωρεί αισθητά, χάνοντας στην ουσία τους ψηφοφόρους της «Αριστερής Πλατφόρμας» που καταγράφονται γύρω στο 4%, ενώ οι Ανέλ βρίσκονται εκτός Βουλής. Το Πασόκ βρίσκεται εκτός Βουλής επίσης, ενώ Ποτάμι και ΝΔ είναι ακόμα σταθεροί. Η ΝΔ αναμένεται να πέσει, αφού συντόμως θα αρχίσουν να «ρέουν» προς τα δικαστήρια τα σκάνδαλά της.
Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι το πολιτικό πεδίο μεταλλάσσεται και πάλι. Ο Ελληνικός Λαός παραμένει σταθερά προσηλωμένος στις αξίες της Πατρίδας και της Ελευθερίας και η κατάσταση που βιώνει με τους λαθρομετανάστες, τα μνημόνια και την ένωση του κόμματος των πολιτικών κομμάτων του δείχνει ότι έχει πλέον μονάχα μία επιλογή: Την Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗΤελικά το μεγάλο τους πρόβλημα δεν είναι η λαθρομετανάστευση, αλλά η άνοδος της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Οι δηλώσεις ενός πρωθυπουργού και η υποκρισία της Ευρώπης

Κάθε ημέρα που περνά γίνεται ακόμη περισσότερο σοβαρό το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης για την Πατρίδα μας. Σε συνοικίες ολόκληρες, στο κέντρο των Αθηνών, αλλά και στην Θεσσαλονίκη, στην Κυψέλη, στην Ομόνοια, στα Πατήσια, αλλά και στον Βαρδάρη όταν πέσει το σκοτάδι οι Έλληνες κλείνονται στα σπίτια τους λες και βρισκόμαστε σε περίοδο κατοχής ή μήπως είμαστε μια κατεχόμενη χώρα και απλά υποκρίνονται αυτοί που μας εξουσιάζουν ότι είμαστε ελεύθερο κράτος; 
Στην Μυτιλήνη, στην Χίο, στην Κω και σε άλλα νησιά δεκάδες χιλιάδες είναι οι αλλοδαποί που εγκαταστάθηκαν παράνομα στην Πατρίδα μας περνώντας στην χώρα μας από την Τουρκία. 
Οργιάζει η λεγόμενη αντιρατσιστική προπαγάνδα και κανένας Έλληνας δεν τολμά να πει λέξη για αυτήν την πρωτοφανή δημογραφική αλλοίωση που υφίσταται ο λαός μας για να μη τον πουν… ρατσιστή. Φτάσαμε στο σημείο να έχουν στήσει αντίσκηνα με την άδεια και την ανοχή των αρχών μέσα σε αυτό το ίδιο το Πεδίον του Άρεως και τώρα να τους ετοιμάζουν νέο καταυλισμό με κοντέινερ με air condition στην περιοχή του Ελαιώνα. Και πάλι δηλαδή μέσα στο αστικό ιστό της πρωτεύουσας της χώρας. Γνωρίζουν μήπως οι κύριοι αυτοί οι οποίοι μας λένε ότι πρόκειται για… πρόσφυγες, πως είναι οι καταυλισμοί προσφύγων στην Τουρκία; Είναι χώροι έξω από τις πόλεις φυλασσόμενοι από τον στρατό!


Δεν γεννάται θέμα για την πολιτική ευθύνη των επαγγελματιών αντιρατσιστών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια καλλιεργούν τον λεγόμενο “αντιρατσισμό”. Όχι πως τα άλλα κόμματα κάνουν κάτι διαφορετικό. Τα ίδια γινόντουσαν και επί Νέας Δημοκρατίας
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αντιπρόεδρος μέχρι πρόσφατα της Νέας Δημοκρατίας και επίτροπος σήμερα της Ε.Ε. Αβραμόπουλος, τηλεφώνησε στον ίδιο τον πρωθυπουργό να ορίσει η κυβέρνηση την αρχή που θα εισπράξει 500 εκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Είναι προφανές ότι με το ποσό αυτό και βασιζόμενοι στην ολέθρια συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ, η Ευρώπη θέλει να μας δεσμεύσει να κρατήσουμε τα εκατομμύρια των παράτυπων μεταναστών, όπως τους αποκαλεί το προοδευτικό σκυλολόι. 
Η υποκρισία όμως της Ευρώπης δεν σταματάει εδώ. Έγινε πρόταση από την Κομισιόν για μετεγκατάσταση… 16.000(!) από τους αλλοδαπούς, που μπήκαν παράνομα στην Πατρίδα μας, ανά κράτος μέλος. Η Πολωνία επί παραδείγματι που έχει πενταπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα θα δεχθεί 1064 και η Βουλγαρία 229, ενώ η Γερμανία 3505! Θα μας πάρουν από εδώ 16.000 και θα μας αφήσουν κάτι εκατομμύρια… Εάν αυτό δεν είναι υποκρισία και κοροϊδία, τότε τι είναι; 
Για το θέμα όμως της λαθρομετανάστευσης μίλησε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος στο τέλος της ομιλίας τους είπε: 
«…Απευθύνομαι στις δυνάμεις εκείνες που, στα λόγια τουλάχιστον, θέλουν να αντιμετωπίζουν ως πρόβλημα την εξάπλωση ρατσιστικών ιδεών και αντιλήψεων, της μισαλλοδοξίας. Μια εξάπλωση ιδεών, που έχει οδηγήσει, ως αποτέλεσμα, να διευρύνονται τα κοινοβουλευτικά έδρανα με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Και απευθύνομαι και στα ΜΜΕ διότι ορισμένα εξ αυτών εξέθρεψαν αυτό το φαινόμενο…».
Το μεγάλο τους πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι τελικά η λαθρομετανάστευση, δεν είναι το γεγονός ότι διαλύεται η Ελληνική κοινωνία, είναι η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που εδώ και πολλά χρόνια είχε επισημάνει το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο σήμερα είτε αδιαφορούν, είτε με πλήρη περιφρόνηση προς το μέλλον του Έθνους το χειρίζονται με τρόπο τραγικό.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Το ΚΚΕ μαζί με γερμανικές εταιρείες στο πλευρό των λαθρομεταναστών - Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων!
Μία κίνηση υψηλού συμβολισμού πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο συνδικαλιστικός φορέας του ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ. Το κόμμα των μπολσεβίκων που έχει προχωρήσει σε πολλές απολύσεις Ελλήνων, οι οποίοι είχαν την ατυχία να δουλεύουν στις επιχειρήσεις του, στάθηκε στο πλευρό των λαθρομεταναστών, που συνωστίζονται στο Πεδίον του Άρεως. Βέβαια μη φανταστείτε ότι οι μπολσεβίκοι μπήκαν σε έξοδα… Ένα μικρό μεταφορικό βανάκι της εταιρείας Lidl πήγαν μόνο.

Από την άλλη μεριά, η Χρυσή Αυγή έχει πολλάκις βρεθεί στο πλευρό των Ελλήνων, δίδοντας στους νόμιμους δικαιούχους την κομματική επιχορήγηση. Θυμίζουμε ότι πριν την παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της κομματικής επιχορήγησης, η Χρυσή Αυγή είχε προβεί σε πληθώρα διανομών τροφίμων, οι οποίες είχαν χαρακτηριστεί από το καθεστώς ως «συσσίτια μίσους».

Η διανομή τροφίμων για τους Έλληνες πολίτες χαρακτηρίζεται «συσσίτιο μίσους», ενώ προφανώς τα κρουασάν μόνο για λαθρομετανάστες είναι «συσσίτιο αγάπης». Φαίνεται πρόδηλα, λοιπόν, η υποκρισία ενός ολόκληρου καθεστώτος που επιτίθεται στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά για την ίδια ουσιαστικά πράξη (με άλλο πρόσημο και σε τελείως διαφορετικά μεγέθη) δίνει τα εύσημα στους κολαούζους του μνημονίου και τους προστάτες των μνημονιακών δυνάμεων.

Όσον αφορά τον δήθεν «αντικαπιταλιστικό» αγώνα του ΚΚΕ, οι εικόνες από την συγκεκριμένη, μόνο για λαθρομετανάστες, διανομή τροφίμων του αποτελούν «χίλιες λέξεις», όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. 

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον αγώνα στο πλευρό των Ελλήνων εκπροσωπώντας στη Βουλή τα συμφέροντά τους. Τα υπόλοιπα κόμματα τάσσονται στο πλευρό των λαθρομεταναστών και των διεθνών τοκογλύφων.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΚΡΗΞΗ της «ΒΟΜΒΑΣ» ΤΩΝ ΕΚΑΤ/ΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΑ θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Τι δεν κατάλαβες;


Προβοκάτσια των δουλεμπόρων με δωρεάν αναπαραγωγή από την «πρώτη φορά Αριστερά»
Ένα βίντεο μονταρισμένο και προπαγανδιστικό έβγαλε νωρίς σήμερα τουρκική εφημερίδα, προφανώς σε αγαστή συνεργασία με τούρκους δουλεμπόρους. Το βίντεο είναι κάκιστα επεξεργασμένο, με αποτέλεσμα να «τηλεμεταφέρεται» ολόκληρο σκάφος από τα αριστερά στα δεξιά και να «χάνει» όλες τις σκηνές που θα μπορούσαν να βρεθούν μαζί τα δύο εμπλεκόμενα σκάφη.
Το σενάριο του βίντεο είναι ότι δήθεν ένα σκάφος του Λιμενικού βυθίζει ένα αντίστοιχο σκάφος με λαθρομετανάστες, με την τουρκική ακτοφυλακή να παρεμβαίνει αμέσως μετά και να σώζει, ως άλλοι σούπερμεν με τσιγκελωτά μουστάκια, τους λαθρομετανάστες. Το κακό μοντάζ του εν λόγω βίντεο έγκειται στο ότι το υποτιθέμενο «σκάφος του Λιμενικού», ενώ αρχικά εμφανίζεται από τα αριστερά, ακολούθως «μεταφέρεται» στα δεξιά και αλλάζει και ο τύπος του σκάφους. Επίσης «όλως τυχαίως» η στιγμή της βύθισης απουσιάζει από το βίντεο.
Αυτό το καταγέλαστο «βίντεο» που έχει ως προφανή σκοπό να δυσφημίσει την Ελλάδα και να προκαλέσει ακόμα πιο ελαστική πολιτική ενάντια στους δουλεμπόρους, το φιλοξενεί η «εφημερίδα των φωτομοντάζ» και το εμφανίζει ως αληθινό. Τι σχέση έχει άραγε η συμμορία που συνεργάζεται με τους δουλεμπόρους με την συγκεκριμένη εφημερίδα; Τι σκοπούς εξυπηρετεί ένα υποτίθεται εγχώριο μέσον με την αναμετάδοση τέτοιας χονδροειδέστατης προπαγάνδας και προβοκάτσιας;   ΠΗΓΗ
Δείτε το βίντεο: 

Σάλος στα δελτία της διαπλοκής για το άγριο κράξιμο στους μνημονιακούς Συριζαίους από την Χρυσή Αυγή - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Με την γνωστή συκοφαντική ρητορική για  χυδαιότητες, αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και άλλα τέτοια γνωστά δημοσιογραφικά τεχνάσματα αντιμετώπισαν τα κανάλια της διαπλοκής το φραστικό επεισόδιο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του νεομνημονιακού Σύριζα, Φίλη.
Ο αυθάδης υποτακτικός της Μέρκελ επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά των Συναγωνιστών και πήρε την αρμόζουσα δυναμική απάντηση. ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3966783824750348529

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item