Widgets

ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΩΝ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ» (ή μήπως κάτι άλλο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?»Πρώτη φορά στα χρονικά κυβέρνηση ομολογεί ότι είναι ανίκανη

Η εικόνα μεταξύ παιδικής χαράς και τσίρκου που δείχνει στα έργα και τις δραστηριότητές της η κυβέρνηση ομολογείται ακόμη και από τα ίδια τα στελέχη της. Ο Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς (ο οποίος προ ημερών είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί, αλλά μάλλον μετά το… ξέχασε) με δηλώσεις του είπε τα εξής χαρακτηριστικά για τις «ικανότητες» της κυβέρνησης:
«Το διάστημα του εξαμήνου, ειδικά στον τομέα τον δικό μου, το συνταξιοδοτικό, τα πρόσωπα που είχαν εξουσιοδοτηθεί να διαπραγματεύονται για το συνταξιοδοτικό, δεν ήξεραν κοινωνική ασφάλιση. Αν τους ρωτήσεις τώρα τι σημαίνει κοινωνική ασφάλιση, τον ορισμό να σου δώσουνε, δεν ξέρουν. Τα ίδια πρόσωπα συνεχίζουν να “διαπραγματεύονται” και τώρα. Οι άλλοι είναι επαγγελματίες, τούτοι εδώ είναι, όχι ερασιτέχνες, δεν ξέρουνε»!
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Ρωμανιάς παρουσιάζει τους συνεργάτες του ως εντελώς άσχετους με το αντικείμενο, το οποίο είχαν κληθεί να ασχοληθούν. Η ίδια η κυβέρνηση, δηλαδή, σ’ ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο ζήτημα έδειξε μια απίστευτη ανωριμότητα και χαλαρότητα, βάζοντας εντελώς ακατάλληλους και άσχετους με το αντικείμενο ανθρώπους να διαπραγματευτούν με τους πολύπειρους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων.
Το μείζον θέμα του συνταξιοδοτικού έγινε βραδυφλεγής βόμβα και όπλο αυτοκαταστροφής στα χέρια ανίδεων, άσχετων και άχρηστων «κηφήνων» της κυβέρνησης, οι οποίοι επέτρεψαν στους δανειστές να κάνουν «πάρτι» με την παιδική χαρά που είχαν απέναντί τους. Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να διαφημίσει την ανικανότητά της.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από SYRIZA και ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ    ΚΑΙ   Το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ SYRIZA ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ τις ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ των ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΧΙ των ΛΑΜΟΓΙΩΝ που τα βγαλαν ΕΞΩ)

Η Μπακογιάννη αποκαλύπτει τον ρόλο των «Λαφαζανίστας»: Στημένοι για να μη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή!


Πως γίνεται αλήθεια οι δήθεν αντιμνημονιακοί της «Αριστερής Πλατφόρμας» από τη μία να λένε ότι διαφωνούν με τα μνημόνια και από την άλλη να διατρανώνουν σε όλους τους τόνους ότι «στηρίζουν την κυβέρνηση»; Πώς γίνεται από τη μία να μην ψηφίζουν τα μνημόνια και από την άλλη να επιτρέπουν την ψήφισή τους, δίνοντας στήριξη στην μνημονιακή συγκυβέρνηση; Πως γίνεται από τη μία να βρίζονται και από την άλλη ο Λαφαζάνης να δηλώνει «όλα μια χαρά»;
Αυτές τις απλές αντιφάσεις της πολιτικής ζωής του τόπου έσπευσε να εξηγήσει με δηλώσεις της στο MEGA, η Ντόρα Μπακογιάννη. Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού σας παραθέτουμε την δήλωση:
«ή κάνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού δυο ετών που στηρίζεται από κόμματα και προχωρά και αντιπολίτευση δεν θα έχει τη Χρυσή Αυγή αλλά τον Λαφαζάνη ή θα κάνει εκλογές και αυτή την κυβέρνηση θα την επιβάλλει ο ελληνικός λαός διότι πλειοψηφίες αυτού του είδους όπως ονειρεύεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν».
Κοινώς, ο Λαφαζάνης και οι διάφοροι «πλατφορμίστας» λειτουργούν ως ένα αντιπολιτευτικό αντίβαρο, τόσο για το Σύριζα, όσο και για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Σε περίπτωση κυβέρνησης «Παπαδήμου», την οποία προτείνει η Μπακογιάννη, θα αποχωρήσουν από το κόμμα, παίρνοντας την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να μην πάρει αυτό το θεσμικό ρόλο η Χρυσή Αυγή.
Αν πάλι δεν επιτευχθεί η μεγάλη μνημονιακή «συνεννόηση», τότε θα διεξαχθούν εκλογές και το πολιτικό σύστημα θα ελπίζει και πάλι «ο κόσμος να διορθώσει την ψήφο του». Όμως η Μπακογιάννη που αντιλαμβάνεται την εκρηκτική άνοδο που έχει η Χρυσή Αυγή δεν θέλει εκλογές και έτσι προειδοποιεί για τις… οικονομικές επιπτώσεις τους.
Το σίγουρο είναι ότι οι «Λαφαζανίστας» αν τελικώς κάνουν κόμμα δεν πρόκειται να σταθούν και θα χαθούν στην… θάλασσα της ακροαριστεράς. Από την άλλη οι δημοσκοπήσεις ήδη καταγράφουν εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία θα κορυφωθεί από Σεπτέμβριο. Συνεπώς το πολιτικό σύστημα βρίσκεται και πάλι σε αδιέξοδο.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ! ΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» (ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΠΑΡΕΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί ΤΡΕΜΟΥΝ ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα γίνει ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!Αμερικανός Γερουσιαστής προειδοποιεί: Έρχεται η Χρυσή Αυγή και θα λυθεί η Ελλάδα από τα δεσμά μας!

Ομολογουμένως «συγκινητική» ήταν η ομιλία – προειδοποίηση στο Καπιτώλιο του αμερικανού Γερουσιαστή, Μπέρνι Σάντερς, όπου ουσιαστικά περιέγραψε την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα μετά την υπογραφή του τρίτου αριστερού μνημονίου. Σας παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του αμερικανού γερουσιαστή:
«Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα το τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή. Μερικοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν αυτό το κόμμα νεοναζιστικό, ενώ άλλοι λένε πως δεν υπάρχει τίποτα ''νέο'' σε αυτό το κόμμα. Κατά την άποψή μου πρέπει να μάθουμε από την Ιστορία. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν αποτυγχάνει η δημοκρατία και οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάρουν αυτό που ψήφισαν, λόγω επέμβασης ξένων δυνάμεων, τότε ο κόσμος μπορεί να στραφεί σε κόμματα σαν τη Χρυσή Αυγή».
Αντιπαρερχόμαστε ως απλές φαιδρότητες τους χαρακτηρισμούς του αμερικανού, αφού πρώτον είναι τελείως ανυπόστατοι και δεύτεροι επειδή οι χρηματοδότες των τζιχαντιστών δεν δικαιούται διά να ομιλούν. Πέραν όμως της εμπάθειας το μήνυμα που στέλνει ο γερουσιαστικής εγγίζει την αλήθεια του ελληνικού πολιτικού σκηνικού. Όλοι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται πλέον ότι η «ψευτοδημοκρατία» του «Ελλαδιστάν» έχει μονάχα δύο κόμματα την Χρυσή Αυγή από τη μία και οι πολιτικάντηδες των Ηνωμένων Μνημονιακών Δυνάμεων από την άλλη.
Ποιο είναι, όμως, το διακύβευμα για το οποίο κόπτεται ο αμερικανός γερουσιαστής, ερχόμενος δεύτερος μετά τις ομολογουμένως «φιλότιμες» προσπάθειες της επίσημης αμερικανικής κυβέρνησης για να υπογραφεί το τρίτο μνημόνιο; Αυτό ασφαλώς δεν είναι κανένα άλλο πέρα από το γεγονός ότι ο αμερικανοσιωνιστικός άξονας χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια την Πατρίδα μας γεωπολιτικά, φορτώνοντάς μας τους εκλεκτούς του ως κυβερνήτες, προκειμένου να διαλύσουν την χώρα και να την καταστήσουν ένα προτεκτοράτο, με φτηνό εργατικό δυναμικό.
Η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει την βούληση ενός ολόκληρου Λαού για Ελευθερία γι’ αυτό και πολεμούν οι εγχώριοι υποτακτικοί, κατ’ εντολή των ξένων αφεντικών. Όμως η βούληση για ελευθερία δεν μπορεί να καταπνιγεί όσες σκευωρίες και να στήσουν, όσες δακρύβρεχτες ομιλίες και αν κάνουν. Η Ελλάδα προορίζεται για να ζήσει και θα ζήσει!  ΠΗΓΗ


Κραυγή αγωνίας ανίκανης κυβέρνησης: Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το μεταναστευτικό! – Οι βίλες σας γεμίσανε;

Χθες μόλις είδαμε την παραδοχή μίας κυβέρνησης για την ανικανότητά της να διαπραγματευτεί επί του ασφαλιστικού. Σήμερα έχουμε μία ακόμα παραδοχή ανικανότητας, που αφορά το μείζον θέμα των λαθρομεταναστευτικών ροών.
Συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής ΓΓ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Τζανέτος Φιλιππάκος, διορισμένος ως πολιτευτής των Ανέλ, δήλωσε σε καθεστωτικό μέσο: «Δυστυχώς φτάσαμε σε μη διαχειρίσιμο νούμερο εισροής μεταναστών τις τελευταίες πέντε ημέρες σε όλα τα νησιά του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου!»
Νωρίς, το θυμήθηκε ο πολιτευτής των Ανέλ ότι το ζήτημα είναι τεράστιο. Έπρεπε να φτάσουμε στους 30.000 λαθρομετανάστες το μήνα προκειμένου να χαρακτηριστεί ως πρόβλημα το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Γιατί, όμως, χαρακτηρίζεται ως «μη διαχειρίσιμο» το πρόβλημα από τον αναπληρωτή Γ.Γ. του υπουργείου; Γέμισαν μήπως οι βίλες των συριζαίων; Έβαλε λαθρομετανάστες στο υπουργείο της η κυρά Τασία; Πλημμύρισαν τα γραφεία του Σύριζα και των Ανέλ από «πρόσφυγες προς περίθαλψη»; Δώσατε την κομματική επιχορήγησή σας για την σίτισή τους;
Όσο δεν τα έχετε κάνει αυτά, ούτε οι δηλώσεις ανικανότητας δεν μπορούν να διασώσουν την εικόνα μίας κυβέρνησης που μετέτρεψε την χώρα σε απέραντο καταυλισμό και της επέβαλε και ένα αιματηρό μνημόνιο από πάνω.  ΠΗΓΗ


Την ώρα που ο ελληνικός λαός πεινάει κάρτα τροφίμων μόνο για λαθρομετανάστες! - Αποκλειστικό ρεπορτάζ από την «Εμπρός»


Την επέκταση της λίστας των δικαιούχων της κάρτας αλληλεγγύης, με την προσθήκη σ’ αυτή χιλιάδων λαθρομεταναστών που κατά κύματα πλέον εποικίζουν την... ηλιόλουστη χώρα μας, προτείνει η αρμόδια αναπληρωτής υπουργός Θεανώ Φωτίου. Μοναδική προϋπόθεση για να συμπεριληφθούν στον σχετικό κατάλογο, που προβλέπει την επιδότηση σίτισης μέχρι 220 ευρώ το μήνα και για περίοδο 270 ημερών, είναι να αιτηθούν να τους αναγνωρισθεί το καθεστώς πολιτικού πρόσφυγος.


Προς ενημέρωση των τριτοκοσμικών, έχει δημιουργηθεί κλιμάκιο νομικών που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ήδη παρέχουν συμβουλές στις διάφορες οργανώσεις των μουσουλμάνων που έχουν ιδρυθεί παράνομα στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελληνικής  Επικράτειας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΜΠΡΟΣ, το θέμα έχει προκαλέσει ρήξη ανάμεσα στους παλαιότερα αφιχθέντες και στους νεοεισερχόμενους από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, καθώς οι πρώτοι θεωρούν ότι με την πρόταση της Φωτίου θα βγουν εκτός λίστας αυτοί και οι οικογένειές τους, ειδικά αν παρουσιάζουν εισόδημα άνω των 3.600 ευρώ ετησίως.
Βέβαια, ως πρόσχημα θα χρησιμοποιηθεί η δήθεν «ανθρωπιστική κρίση» που μαστίζει τους αλλογενείς, αρκετοί εκ των οποίων, σύμφωνα με δημόσιες καταγγελίες Ελλήνων πολιτών, μεταξύ των οποίων και δημάρχων, παραγγέλλουν φαγητό από delivery και μένουν σε ξενοδοχεία μόλις νυχτώσει, ενώ την ημέρα περιφέρονται ως «κακομοιριασμένοι» που εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους για πολιτικούς και θρησκευτικούς λόγους. Ήδη, σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από τραπεζικούς κύκλους και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης, 8 στους 10 κατόχους της συγκεκριμένης κάρτας είναι αλλοδαποί, κυρίως προερχόμενοι από τις όμορες Βαλκανικές χώρες (Αλβανία, Βουλγαρία).
Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη ότι πολλά υποκαταστήματα μεγάλων αλυσίδων σούπερ-μάρκετ κατακλύζονται τις τελευταίες ημέρες από Βαλκάνιους που έλαβαν την περασμένη Παρασκευή, την πρώτη δόση του επιδόματος αλληλεγγύης. Πράγματι, από τους 146.360 δικαιούχος, μέχρι στιγμής, του συγκεκριμένου βοηθήματος, πάνω από 120.000 είναι από τις δύο παραπάνω χώρες. Μάλιστα, ένα μεγάλο ποσοστό από τους Αλβανούς εμφανίζονται σαν Έλληνες, αφού εκμεταλλευόμενοι «παράθυρο» του νόμου για την μετανάστευση, που είχε συντάξει η Βάσω Παπανδρέου ως υπουργός Εσωτερικών προ περίπου 14ετίας, ελληνοποίησαν τα ονοματεπώνυμά τους γινόμενοι κυριολεκτικά εν μία νυχτί «πατριωτάκια μας».
Κάρτες μόνο για αλλοδαπούς Διευθυντής τραπέζης μιλώντας στο ΕΜΠΡΟΣ τονίζει ότι «δέχτηκε όπως κι άλλοι συνάδελφοί του πιέσεις από την διοίκηση του χρηματοπιστωτικού του ιδρύματος, προκειμένου να διευκολύνει τις διαδικασίες για την έκδοση των αναγκαίων πιστωτικών καρτών σε αλλογενείς». Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί από τους τελευταίους δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για τις επιδοτήσεις που επέβαλλε ο σχετικός νόμος, όπως το εισοδηματικό κριτήριο ή τα συμβόλαια ενοικίασης κατοικίας, που είχαν ημερομηνία παλαιοτέρων ετών. Εκείνο που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι οι περισσότεροι κάτοχοι της κάρτας σίτισης λαμβάνουν παράλληλα και επίδομα στέγασης. Προκειμένου δε να το λάβουν -κι εδώ υπάρχουν καταγγελίες- εκβίαζαν τους ιδιοκτήτες των σπιτιών τους ότι «θα φύγουν, αν δεν υπογράψουν νέο «φρέσκο» συμβόλαιο, αφήνοντας απλήρωτα ενοίκια πολλών μηνών».
Στο εν λόγω πρόγραμμα, που περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα καταστήματα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (σούπερ-μάρκετ, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, αρτοποιεία κ.ά.), προβλέπεται ότι όσοι δεν καταναλώσουν ολόκληρο το ποσό που τους αναλογεί ανά μήνα, να χρησιμοποιήσουν το υπόλοιπό τους για το επόμενο, μαζί με τα χρήματα που στο μεταξύ θα τους πιστωθούν. Προκειμένου δε να ενταχθούν όσο γίνεται περισσότεροι τριτοκοσμικοί στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους), η Φωτίου έδωσε παράταση στην προθεσμία αιτήσεων για την «Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή» μέχρι τις 26 Αυγούστου.
Μέχρι στιγμής οι σχετικές αιτήσεις έχουν υπερβεί τις 30.000 με την συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν καταθέσει τα σχετικά έγγραφα να είναι υπήκοοι άλλων κρατών ή να έχουν ελληνοποιηθεί με τους εθνοκτόνους νόμους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Ένα μεγάλο ποσοστό, πάντως, των αιτούντων αφορά λαθρομετανάστες που είτε παντρεύτηκαν εικονικά Έλληνες πολίτες είτε απέκτησαν μαζί τους παιδιά, προκειμένου να λάβουν την υπηκοότητα, μετά την απόκτηση της οποίας... αποφάσισαν να χωρίσουν.ΠΗΓΗ

Αντώνης Γρέγος: Κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων ο Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ
Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Χίο, όπου είχε συναντήσεις με φορείς του νησιού, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και έδωσε συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα. 
Ο συναγωνιστής με δηλώσεις του στο Chiospress αρχικά συνεχάρη τους παίκτες της Εθνικής εφήβων για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο μπάσκετ και στην συνέχεια σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Κατήγγειλε τους πολιτικούς απατεώνες του Σύριζα που αντί να σκίσουν το μνημόνιο, όπως έλεγαν προεκλογικά, έφεραν ένα τρίτο ακόμα σκληρότερο και παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με την οικονομία και την λαθρομετανάστευση που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.  ΠΗΓΗ


ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ !!! ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ.

Με τη ζωή τους κόντεψαν να πληρώσουν δυο αγρότες πατέρας και γιος την προτροπή τους προς μια ομάδα (περιπου 60)λαθρομεταναστών να μην διασχίζουν το χωράφι τους καταστρέφοντας τα σπαρτά και τα συστήματα ποτίσματος αλλά να πηγαίνουν από τον παρακείμενο δρόμο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και ενώ με απόλυτα φιλικό τρόπο οι δυο αγρότες προέτρεψαν τους αλλοδαπούς κάποιος εξ αυτών όρμησε στο γιο (Σωκράτη.Τ)και τον μαχαίρωσε στον ώμο λίγα μόλις χιλιοστά από την κεντρική αορτή με σκοπό να σκοτώσει και οχι επιπόλαιο χτύπημα ειπε γιατρός σχετικά. Τον έσωσε το ότι η αυτοσχέδια λαμα δεν μπόρεσε να εισχωρήσει μέχρι την καρδιακή αορτή, συνέχισε να τον χτυπάει και σε άλλα σημεία με μανία.

Προφανώς και ο δράστης δεν είχε σε τίποτα να σκοτώσει έναν άνθρωπο έτσι επειδή του έκανε μια παρατήρηση.

Αυτοί είναι λοιπόν οι αθώοι και καημένοι λαθρομετανάστες καθώς και οι διακινητές τους, τους οποίους έχει αφήσει ανεξέλεγκτους η πολιτεία.

Πέρα δηλαδή από τα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός φτάσαμε σε σημείο να τον απειλούν και να τον σκοτώνουν την ώρα που προσπαθεί να βγάλει ένα μεροκάματο για να ζήσει την οικογένεια του. ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΡΥΦΟ;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χρόνια τώρα καταγγείλει την ανυπαρξία του κράτους στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης η οποία πλέον έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας!

Ας αφήσει στην άκρη λοιπόν η κυρία χριστοδουλοπουλου την υπέρμετρη δήθεν αγάπη της για τους λαθρομετανάστες που ούτε η ίδια δεν έχει ιδέα ποιοι είναι η τι είναι ικανοί να κάνουν και ας δει το πρόβλημα ως έχει.

Θρηνούμε και θα θρηνούμε αθώα θύματα διότι ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι αυτός εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ!  
Χρυσή Αυγή Ν.Ε Κιλκίς

Ελληνική Αυγή για την Αθήνα: “ΟΧΙ στους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών” - Υπάρχει σχέδιο μετατροπής Ελαιώνα και Βοτανικού σε Ισλαμαμπάντ

Με αφορμή την θλιβερή κυβερνητική πολιτική, που έχει γεμίσει την πρωτεύουσα της χώρας με λαθρομετανάστες, αλλά και την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής Αρχής, η Παράταξη "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη Νόμοι, τους οποίους οφείλουν να σεβαστούν οι απαράδεκτοι παράγοντες του υπουργικού συμβουλίου, αλλά και ο δήμαρχος Αθηναίων (και κάτοικος Χαλανδρίου) Καμίνης. Σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία, όποιος αλλοδαπός εισέρχεται παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, πρέπει να επαναπροωθείται στη χώρα προέλευσής του. Οι άθλιοι καταυλισμοί που έχουν στηθεί στο κέντρο των Αθηνών και αποτελούν υγιειονομικές βόμβες και εστίες εγκληματικότητας, πρέπει άμεσα να ξηλωθούν. Ο Αθηναίος πολίτης βιώνει μία κατάσταση χαοτική, μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης ανέχειας και οικονομικού μαρασμού, που γίνεται αφόρητο λόγω των ανεξέλεγκτων κυμάτων λαθρομεταναστών, που έχουν πλημμυρίσει όλες τις λαϊκές συνοικίες της πρωτεύουσας. 


Η νέα, παράνομη κυβερνητική απόφαση για τη δημιουργία καταυλισμού λαθρομεταναστών στην περιοχή Ελαιώνα- Βοτανικού (και συγκεκριμένα στην Αγίου Πολυκάρπου 95) δίπλα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο συνιστά ευθεία παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας και έγκλημα σε βάρος των Αθηναίων πολιτών. Αν το γεγονός αυτό συνδυαστεί με τον νόμο που ψήφισαν πρόσφατα όλα τα κόμματα της βουλής (πλην της Χρυσής Αυγής) για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην ίδια περιοχή, αποδεικνύεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο μετατροπής του Ελαιώνα και του Βοτανικού σε Ισλαμαμπάντ. Η δημοτική Αρχή είναι παντελώς ανύπαρκτη και ταυτίζεται με την κυβέρνηση Σύριζα. Ο ανεκδιήγητος Καμίνης - αντί να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο - έκανε μία... ανάρτηση στο Twitter και δήλωσε ότι συμφωνεί απόλυτα με την μετατροπή του Δήμου Αθηναίων σε χώρο διαμονής λαθρομεταναστών.

Προφανώς ο Τσίπρας, όταν αγωνιζόταν να ακυρωθεί το έργο κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, δεν ενδιαφερόταν για τους «κορμοράνους» και τα υπό εξαφάνιση πτηνά, αλλά στόχευε στη δημιουργία ενός πυρήνα χιλιάδων ισλαμιστών στην καριδά της Αθήνας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι για την κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους έχουν συμπράξει όλα τα μεγάλα ονόματα της διαπλεκόμενης εργολαβίας (κοινοπραξία Μπόμπολα, Κόκκαλη κ.ο.κ.). Ακόμα και το γελοίο επιχείρημα που προτάσσουν οι οπαδοί του εποικισμού της χώρας από λαθρομετανάστες (ότι η περιοχή είναι... ακατοίκητη) αποδεικνύεται έωλο. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε κάνοντας χρήση της εφαρμογής Google maps, δίπλα ακριβώς στον επίμαχο χώρο της Αγίου Πολυκάρπου 19 κατοικούν πολίτες, οι οποίοι μάλιστα έχουν στο μπαλκόνι τους την ελληνική σημαία.  Αυτούς τους Έλληνες πολίτες μισεί η μνημονιακή χούντα του Τσίπρα, με άξιο συμπαραστάτη της τον λαθροδήμαρχο Καμίνη.

Η δημοτική παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου μέσου, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου για να πάψει αυτή η άθλια ανθελληνική πολιτική, που προωθεί η ξενοκίνητη κεντρική εξουσία, δηλαδή ο υποταγμένος στην τρόικα Σύριζα, και αποδέχεται άνευ όρων η μνημονιακή δημοτική αρχή. Με ανοικτές συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και παρεμβάσεις, αλλά και με προσφυγές στις αρμόδιες δικαστικές αρχές θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα.
Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ = > ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: «ΑΦΑΝΙΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ» ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τέταρτοι στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού! Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για το Δημογραφικό!

Γέμισε πάλι η Ομόνοια από λαθρομετανάστες που «λιάζονται» στην πλατεία


Πίσω από την σιωπή που έχει επιβάλει η καθεστωτική προπαγάνδα τόσο της πολιτικής ορθότητας όσο και της κυβέρνησης, η «κατάληψη» της πλατείας Ομονοίας από τους λαθρομετανάστες (οι οποίοι επιμένουν να «λιάζονται» σύμφωνα με την τόσο… επιτυχημένη αστοχία της γραφικής, πλην επικίνδυνης, κυρά Τασίας) συνεχίζεται.

Εκτός από τους καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται βλέποντας ότι εκτός από την οικονομική κρίση η παρουσία στην περιοχή τους σε μόνιμη βάση των λαθρομεταναστών δρα κι αυτή αρνητικά και αποθαρρυντικά για την έλευση πελατών, η όλη εικόνα του κέντρου της πρωτεύουσας λειτουργεί αποτρεπτικά για τους Αθηναίους, οι οποίοι αποφεύγουν την κίνηση στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η εκτός τόπου και χρόνου κυρά Τασία και οι εκ του ασφαλούς «αλληλέγγυοι» (στις πλάτες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, βεβαίως) αντί να κουνάνε με θράσος και αναίδεια το δακτυλάκι τους και να πιπιλίζουν την καραμέλα του «ρατσισμού», ας τους μαζέψουν στα δικά τους σπίτια, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν πολύ χώρο για την άνετη φιλοξενία των λαθρομεταναστών, κάνοντας έτσι πράξη πρώτοι αυτοί όλα όσα απαιτούν από τους συμπατριώτες μας.

Όταν μοιραστείτε την οικία σας, τα χρήματά σας, το φαγητό σας και οτιδήποτε άλλο με τα «ταξικά αδέρφια» από το Πακιστάν, την Συρία, το Αφγανιστάν, τότε δικαιούστε να διατυπώσετε άποψη για το τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι Έλληνες. Οι «αντιρατσιστές», όμως είναι οι χειρότεροι ρατσιστές στην πραγματικότητα, καθώς δεν κάνουν το παραμικρό, ενώ μπορούν άνετα, απ’ αυτά που ζητούν από τους υπόλοιπους Έλληνες. Προφανώς, θεωρούν όλους τους άλλους Έλληνες ως «κορόιδα».  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ LIDL;

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7267286715817882628

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item