Widgets

ΒΙΝΤΕΟ: To ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIZA ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ την ΑΓΡΟΤΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ! Την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!


Ο Τσίπρας και το νέο μνημόνιο στοχοποιούν τον αγροτικό κόσμο! Μόνη λύση η στροφή στην πρωτογενή παραγωγή 

Στις σημερινές δηλώσεις Τσίπρα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης απάντησε η Χρυσή Αυγή μέσω του εκπροσώπου της, επισημαίνοντας τις καταστροφικές συνέπειες του νέου μνημονίου για τον αγροτικό κόσμο της χώρας και την ανάγκη στροφής στον πρωτογενή τομέα με στόχο την ελληνική αυτάρκεια. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης:

"Η συμφωνία που διαφημίζει ο Τσίπρας είναι το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο, που στοχοποιεί τον αγροτικό κόσμο, την ώρα που απαιτείται άμεση στροφή στον πρωτογενή τομέα και επανεκκίνηση της εθνικής παραγωγής με στόχο την ελληνική αυτάρκεια στα βασικά είδη διαβίωσης του λαού μας, κάτι που μόνο μία εθνική κυβέρνηση με πυρήνα την Χρυσή Αυγή μπορεί να επιτύχει".  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΩΝ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ» (ή μήπως κάτι άλλο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?»

Ο Τσίπρας στοχοποιεί τον αγροτικό κόσμο: Βαριά φορολογία και μηδενική ανάπτυξη το «πρόγραμμα» του Σύριζα


Εξαγγελίες Τσίπρα για αγρότες: Φορομπηχτική αφαίμαξη ΤΩΡΑ - «Ανάπτυξη»  κάποτε!
Δηλώσεις στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Οι δηλώσεις του αυτές αναμενόντουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον από τους εναπομείναντες εν Ελλάδι αγρότες, αφού τα μέτρα που συντόμως θα ψηφιστούν στη Βουλή εναντίον τους θα είναι η οριστική ταφόπλακα της ήδη παρακμάζουσας αγροτικής παραγωγής.
Στις δηλώσεις του ο Τσίπρας προσπάθησε να «χρυσώσει το χάπι» για τους αγρότες λέγοντας ότι παρά τους αιματηρούς φόρους που θα τους επιβληθούν, αυτός «μάχεται» για «προκαταβολή φόρου στο 50%». Δηλαδή ο Τσίπρας λέει στους αγρότες ότι θα «δώσει αγώνα» για μία λιγότερο αισχρή φορολόγησή τους. Βεβαίως δεν είπε ούτε λέξη για την υποτελή εξωτερική πολιτική του, που οδήγησε σε μαρασμό όσους κλάδους σχετίζονταν με την αγροτική παραγωγή και τις εξαγωγές προς Ρωσία, που εξαφανίστηκαν ελέω της υπογραφής Τσίπρα στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
Βεβαίως δεν θα μπορούσε κοτζάμ πρωθυπουργός να κάνει δηλώσεις χωρίς να αφήσει ένα… παράθυρο ελπίδας για τους αδαείς που δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι Σύριζα = Νουδούλα. Έτσι έκανε… βαρυσήμαντες εξαγγελίες για πρόγραμμα «αγροτικής πολιτικής», με… δισεκατομμύρια που θα πέσουν στους κάμπους και τα χωράφια το… 2020.
Δεν ξέρει αν θα είναι πρωθυπουργός το Σεπτέμβριο και κάνει και εξαγγελίες για το 2020. Ολόκληροι υπουργοί του ομολογούν ότι τους έρχονται ουρανοκατέβατα μνημόνια από το εξωτερικό και αυτός… προβλέπει επενδύσεις στην αγροτική παραγωγή το… 2020. Ως κλασσικός, αναίσχυντος πολιτικός απατεώνας και πνευματικό παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Τσίπρας κοροϊδεύει τον κόσμο του μόχθου και της αγροτιάς για να μην τον «μαυρίσουν» στις εκλογές.   ΠΗΓΗ

Θέλουν την εξόντωση των Ελλήνων: Μέχρι τις 18 Αυγούστου θα ψηφιστεί το Μνημόνιο Σύριζα – Δείτε τη λίστα με τα μέτρα!


Σε λίγες μέρες, όπως αναφέρουν τα καθεστωτικά μέσα, οι διεθνείς τοκογλύφοι θα παραδώσουν στους συριζαίους το προσχέδιο του νέου αριστερού (αλλά αμερικανοκομμουνιστικού, αφού θα είναι γραμμένο στα αγγλικά) μνημονίου. Όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε μία «κεραυνοβόλα» ψήφισή του πριν τελειώσει ο Αύγουστος, ώστε να μην λάβει την πρέπουσα δημοσιότητα το όλο ζήτημα.
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν ήδη τεθεί όλων των ειδών τα ζητήματα και όπως λένε κυβερνητικοί κύκλοι, ο στόχος της ψήφισης του νέου μνημονίου μέχρι τις 18 Αυγούστου είναι απολύτως εφικτός, γεγονός που σημαίνει ότι θα αμβλυνθούν οι όποιες διαφορές άρον – άρον, προκειμένου το μνημόνιο να υπογραφεί πριν τελειώσουν τα «μπάνια του Λαού».
Ουσιαστικά το νέο μνημόνιο του Σύριζα θα περιλαμβάνει ότι μέχρι τώρα φοβόταν να περάσει η νουδούλα συν άλλα τόσα μέτρα. Ήδη, θυμίζουμε, έχουν ψηφιστεί δύο πακέτα προαπαιτούμενων μέτρων και αναμένεται το προσεχές διάστημα να ψηφιστεί και το τρίτο πακέτο, που θα περιλαμβάνει και την χαριστική βολή στην αγροτική παραγωγή της χώρας.
Από κει και πέρα το νέο μνημόνιο θα περιλαμβάνει συνεχή νέα πακέτα μέτρων σε εύρος τριετίας, τα οποία θα πρέπει να οδηγήσουν σε μία δημοσιονομική προσαρμογή της τάξεως του 5% περίπου. Βέβαια αυτό το ποσοστό είναι η αρχική εκτίμηση και είναι σίγουρο πως στην πορεία θα προκύπτουν και νέες αποκλίσεις, δηλαδή νέα επιπλέον μέτρα.
Αυτά που θα ψηφιστούν άμεσα είναι τα εξής:
 1. Αλλαγές στο νόμο για τις 100 δόσεις, προκειμένου να αποκλειστούν αρκετοί από τους δικαιούχους.
 2. Κατάργηση του υψηλού συντελεστή της έκτακτης εισφοράς 8% στα ετήσια εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ και παράλληλη αύξηση των συντελεστών για τα χαμηλότερα εισοδήματα.
 3. Ισοδύναμα μέτρα που θα αντισταθμίσουν ή θα ακυρώσουν τις αποφάσεις δικαστηρίων που δικαιώνουν κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τα μνημόνια.
 4. Αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και ουσιαστική κατάργηση όλων των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων
 5. Μείωση της δαπάνης για τα επιδόματα πετρελαίου θέρμανσης
 6. Κατάργηση των φοροαπαλλαγών για τους αγρότες, αρχίζοντας από τη μείωση της επιδότησης στο αγροτικό ντίζελ κατά 50%, αλλά και από την κατάργηση του αφορολογήτου των 12.000 ευρώ.
 7. Την μείωση κατά 200 εκατ. ευρώ στις στρατιωτικές δαπάνες από το 2016, με περικοπές από τις δαπάνες προσωπικού και από τα εξοπλιστικά προγράμματα.
 8. Μείωση του ακατάσχετου ορίου των 1.500 ευρώ για τους οφειλέτες στο Δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες.
 9. Άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων (φούρνοι, ταξί, φαρμακεία, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές και έπεται συνέχεια…)
 10. Την ολοκλήρωση μέχρι τον Οκτώβριο της πώλησης τουλάχιστον του 51% των μετοχών του ΟΛΠ και ΟΛΘ, όπως και την πώληση της ΤΡΕΝΟΣΕ. Παράλληλα, απαιτείται να κλείσει η διαπραγμάτευση με τη Fraport για την παραχώρηση 10 μεγάλων αεροδρομίων της χώρας.
Ήδη συμφωνηθέντα, αλλά που πρόκειται να ψηφιστούν αργότερα για… πολιτικούς λόγους:
 1. Κατάργηση ΕΚΑΣ
 2. Ομαδικές απολύσεις
 3. Πώληση των «κόκκινων δανείων» σε ξένες εισπρακτικές εταιρείες, μέσω δημιουργίας μίας “bad bank”.
 4. Δημιουργία Ταμείου Ξεπουλήματος, το οποίο θα φροντίσει να πουλήσει έναντι πινακίου φακής τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.
 5. Νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων με ορίζοντα την… Βουλγαρία
Στόχος των διεθνών τοκογλύφων είναι η πλήρη αποσάθρωση της Ελληνικής Οικονομίας και η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, ώστε να εμφανιστούν αργότερα ως «σωτήρες» οι «επενδυτές» που θα αγοράσουν τα πάντα για «ένα κομμάτι ψωμί» και θα δίνουν μισθούς πείνας στους «ιθαγενείς».  ΠΗΓΗ
Λαφαζάνης: Θα το παίζω εσωτερική αντιπολίτευση για να κοροϊδέψουμε αντιμνημονιακούς να μας ψηφίσουν!


Πολλές απαντήσεις σχετικά με την σεναριολογία για τα εσωτερικά του Σύριζα έδωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης των «πλατφορμίστας» ή «Λαφαζανίστας» σε δηλώσεις που έδωσε σε δημοσιογράφους στην Θεσσαλονίκη. Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού σας παραθέτουμε τις δηλώσεις:
«Εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Είμαστε δεσμευμένοι με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε δεσμευμένοι με τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης. Αυτές εμείς υλοποιούμε, αυτές προωθούμε, αυτές στηρίζουμε. Δεν στηρίζουμε προαπαιτούμενα για το Μνημόνιο, δεν στηρίζουμε Μνημόνια, δεν στηρίζουμε μνημονιακές ρυθμίσεις. Εμείς δεν συναινούμε στην εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών από μια κυβέρνηση, η οποία εξελέγη με ένα αντιμνημονιακό πρόγραμμα για να καταργήσει τα Μνημόνια και όχι για να φέρει νέο Μνημόνιο».
«Αν ψηφιστεί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ξέρετε, στη Βουλή, αυτές οι αποφάσεις για τα προαπαιτούμενα ελήφθησαν με τις ψήφους της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και ενός μεγάλου μέρους του ΣΥΡΙΖΑΑν ξαναψηφίσουν το Μνημόνιο αυτές οι δυνάμεις -που νομίζω ότι θα το ψηφίσουν- διαμορφώνεται μια ευρύτερη μνημονιακή συναίνεση. Σε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να διαχωρίσουμε τη θέση μας από αυτές τις μνημονιακές συναινέσεις. Εμείς είμαστε κατά των Μνημονίων, κατά της λιτότητας, δεν αντέχει άλλο ο ελληνικός λαός αφαίμαξη, δεν αντέχει άλλο πίεση στις συντάξεις και στους μισθούς, έχουμε φτάσει στα όριά μας. Η λιτότητα δεν οδηγεί πουθενά, η λιτότητα οδηγεί σε ύφεση, η ύφεση φέρνει νέα Μνημόνια, σε έναν απέραντο φαύλο κύκλο».
«Εγώ δεν είμαι στην κυβέρνηση. Έγινε ανασχηματισμός και απομακρύνθηκα. Είμαστε στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως θα συνεχίσουμε να είμαστε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και θα είμαστε συνεπείς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα με ό,τι έχει δεσμευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον ελληνικό λαό».
Κοινώς, σε περίπτωση οι μισοί συριζαίοι θα βγαίνουν και θα κάνουν μνημονιακό αγώνα, ενώ οι άλλοι μισοί θα κάνουν αντιμνημονιακό. Θα στέλνουν τσιλιαδόρο στα καφενεία και αν βλέπει μνημονιακό κλίμα θα σφυράει «Λένιν» και θα μπαίνει ο Σκουρλέτης, αν από την άλλη βλέπει «επαναστατικό» κλίμα θα σφυράει «Στάλιν» και θα μπαίνει ο Λαφαζάνης. Αν ακούσει τουρίστες ή λαθρομετανάστες θα σφυράει "Ομπάμα" και θα μπαίνει το... Τσακαλώτο.
Και κάπως έτσι θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την αυτοδυναμία για να ψηφίσουν και  τέταρτο μνημόνιο, τώρα συνήθισαν!   ΠΗΓΗ

Κοσμοσυρροή για την ομιλία του Αρχηγού: Δυναμικός εθνικιστικός παλμός εντός και εκτός των γραφείων της Τ.Ο. Αθηνών - Φωτορεπορτάζ


Εκατοντάδες Εθνικιστές υποδεχθήκαν και αποθέωσαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκο στην πρώτη του ομιλία μετά την άρση των παράνομων περιοριστικών όρων.

Τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών ήταν ασφυκτικά γεμάτα από νωρίς το απόγευμα με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά ακόμα και έξω από τα γραφεία για να ακούσει την ομιλία του Αρχηγού από τα μεγάφωνα. Το κλίμα ήταν ενθουσιώδες, ενώ παρόντες ήταν βουλευτές, ευρωβουλευτές και δεκάδες στελέχη του Κινήματος.Τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα και οι παρευρισκόμενοι με το χαμόγελο στα χείλη υποδέχτηκαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, μετά από 18 μήνες παράνομης προφυλάκισης και 4 μήνες επιπλέον μήνες αντισυνταγματικού και παράνομου κατ' οίκον εγκλεισμού.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αποδεικνύει ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ την Σημαία του Εθνικού Αγώνα.  ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ => ΕΔΩ

Συνέχιση της εκλογολογίας λίγες μέρες πριν τα νέα μέτρα


Η εκλογολογία δίνει και παίρνει μέσα στον εφετινό Αύγουστο, χορηγώντας του αναμφίβολα τον τίτλο του πιο πολιτικού Αυγούστου των τελευταίων ετών. Σύμφωνα, πάντως, με τον Τσίπρα και το επιτελείο του, αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα εκλογών. Τουλάχιστον μέχρι να ξεπεραστεί ο κίνδυνος του Grexit. Με δεδομένο ότι η συμφωνία θα υπογραφεί και θα πάει για έγκριση από την Βουλή στο διάστημα 17-19 Αυγούστου, θεωρείται μάλλον δύσκολο να προκηρυχθούν εκλογές για τον Σεπτέμβριο, αν σκεφτούμε ότι το Μνημόνιο-3 θα περιλαμβάνει κάποια μέτρα τα οποία θα πρέπει να ψηφιστούν άμεσα. Άρα, πάμε για Οκτώβριο;
Ας μην μπούμε σ’ αυτή την διαδικασία, που θυμίζει την «κολοκυθιά». Τον Οκτώβριο, πάντως, θα πρέπει να ψηφιστεί ο νέος αντιασφαλιστικός νόμος, για να αρχίσει να εφαρμόζεται από 1/1/2016. Θα πρέπει, επίσης, να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τη νέα αναδιάρθρωση του χρέους. Επομένως, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν αν και όποτε το επιτρέψουν οι δανειστές. Εκτός και αν δεν μπορέσει να βρεθεί βιώσιμη κυβερνητική λύση, είτε με κυβέρνηση μειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (όπως είναι και σήμερα, άλλωστε), είτε με κάποιο ευρύτερο σχήμα, με ή χωρίς τον Τσίπρα στην πρωθυπουργία.
Η διατύπωση «μέχρι να ξεπεραστεί ο κίνδυνος του Grexit» είναι πραγματικά τόσο ασαφής που χωράει την οποιαδήποτε ερμηνεία. Όσο για τις «τσιριμόνιες» του Τσίπρα, ότι δεν δέχεται σε καμία περίπτωση κυβέρνηση ειδικού σκοπού, δεν είναι δυνατόν να θεωρηθούν ως αξιόπιστη ερμηνεία οτιδήποτε από τα λεγόμενα μιας κυβέρνησης, η οποία προέβη στην μεγαλύτερη κωλοτούμπα των τελευταίων ετών. Σίγουρα, όμως, αυτή η συνεχιζόμενη εκλογολογία χρησιμοποιείται καταλλήλως από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την εκκαθάριση του εσωκομματικού πεδίου. Τόσο τους Λαφαζανικούς, όσο και τους αμφιταλαντευόμενους τους καλεί είτε να αποχωρήσουν είτε να συνταχθούν με τον Τσίπρα, καθώς οι πρόωρες εκλογές θα γίνουν με λίστα, την οποία φυσικά θα καταρτίσει αυτός ως αρχηγός.
Ο καθένας, λοιπόν, από τους «διαμαρτυρόμενους» πρέπει να διαλέξει. Ή θα συνταχθεί με την ηγετική ομάδα ή θα ακολουθήσει τους τύπους της «Αριστερής Πλατφόρμας» στην δημιουργία νέου κόμματος. Το επερχόμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα και προφανώς θα επικυρώσει την διάσπαση και την αποχώρηση του Λαφαζάνη και των δικών του. Το μόνο ερώτημα, ως προς την εκκαθάριση των εσωκομματικών λογαριασμών του ΣΥΡΙΖΑ είναι πόσοι από τους νυν βουλευτές τελικά θα αναλογιστούν το «ύψιστο αγαθό» της διατήρησης της έδρας τους και θα συσπειρωθούν, έστω και αναγκαστικά, γύρω από την ομάδα του Τσίπρα, και πόσοι θα ρισκάρουν προσχωρώντας στο νέο σχήμα που θα δημιουργήσουν οι αποχωρήσαντες μαζί με τον Λαφαζάνη.
Υπάρχει, άλλωστε και το προηγούμενο του Αλαβάνου, ο οποίος με το Σχέδιο Β «πάτωσε» εκλογικά και φοβούνται μήπως χάσουν τα μεγαλεία της έδρας και της εξουσίας, πριν προλάβουν να ζεστάνουν τα βουλευτικά έδρανα. «Πρώτη φορά Αριστερά», αλλά στα προνόμια σκέφτονται πάντοτε καθεστωτικά.  Γιώργος Μάστορας

Θρασύτατος ο Φίλης: Ζήτησε ενίσχυση της λαϊκής εμπιστοσύνης στον Σύριζα, για να προλάβει να τα ξεπουλήσει όλα.

Συνεχίζει να προκαλεί την οργή κάθε σοβαρού Έλληνα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ο οποίος κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του το κάνει είτε για να φάει, είτε για να συνθλίψει τις έννοιες της αλήθειας και της σοβαρότητας. Σε συνέντευξή του στην ιταλική αριστερή εφημερίδα «Ιλ Μανιφέστο», ο Φίλης υποστηρίζει, συν τοις άλλοις, και τα εξής: «Η επιβολή τελεσιγράφου με τα πολύ σκληρά μέτρα, εκ μέρους των δανειστών, έχει διαμορφώσει, στην Ελλάδα, μια νέα πολιτική πραγματικότητα. Η αριστερά δεν αισθάνεται άνετη να εφαρμόσει τα μέτρα αυτά. Γι’ αυτό θα δώσει μάχη να τα αλλάξει, για να εφαρμόσει μέτρα τα οποία θα λαμβάνουν υπόψη τους, τους κοινωνικά αδύναμους, αλλά και την αναγκαία μεταρρύθμιση στο πολιτικό σύστημα και στο δημοκρατικό πολίτευμα».
Και αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την θρασύτητα του λόγου του, στην συνέχεια υποστηρίζει ότι «για να γίνουν όλα αυτά, θα χρειασθεί να ενισχυθεί η λαϊκή εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μια εμπιστοσύνη η οποία – παρά τα σκληρά μέτρα που η κυβέρνηση αναγκάσθηκε να υπογράψει – παραμένει και σε μεγάλο βαθμό μπορεί και να έχει ενισχυθεί. Ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να στείλει ρεαλιστικό μήνυμα ελπίδας και να εξασφαλίσει την στήριξη μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού».
Αυτό που ο Φίλης χαρακτήρισε τώρα ως «τελεσίγραφο» και παλαιότερα ως «πραξικόπημα» ο Τσίπρας το είχε χαρακτηρίσει απλώς ως μια «δύσκολη συμφωνία», για την οποία μάλιστα μοίραζε συγχαρητήρια(!) στους συνεργάτες του. Όσο για την «λαϊκή εμπιστοσύνη» που αναφέρει ο Φίλης, το θράσος του πραγματικά, είναι απύθμενο. Ο Ελληνικός Λαός ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ για να τον βγάλει από τα Μνημόνια και όχι για να τον βάλει σ’ ένα ακόμη χειρότερο. Του έδωσε, επίσης, του πρωθυπουργού ένα ηχηρό και πανίσχυρο 61% στο δημοψήφισμα, για να το χρησιμοποιήσει αυτός ως ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο, αλλά ο Τσίπρας φρόντισε να ξεπουλήσει την εντολή και την εμπιστοσύνη που του παρείχε ο Ελληνικός Λαός, επιστρέφοντας με μια κατάπτυστη συμφωνία παραχώρησης και ξεπουλήματος των πάντων.
Το μόνο «ρεαλιστικό μήνυμα» που έστειλε ο Τσίπρας είναι ότι αυτός και η παρέα του αποτελούν ανάλγητους και αδίστακτους πολιτικούς απατεώνες, οι οποίοι ξεγέλασαν αισχρά τον Ελληνικό Λαό τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Ιούλιο. Ό,τι, λοιπόν, κι αν λέει ο Φίλης, ως «ντουντούκα» των κυβερνητικών απόψεων, οι Έλληνες έχουν απολέσει οριστικά την εμπιστοσύνη τους προς την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, η οποία εντάχθηκε κι αυτή στο μνημονιακό στρατόπεδο. Όλο αυτό το θλιβερό παρεάκι των αριστερών μνημονιακών θα διαπιστώσει την ραγδαία αλλαγή διάθεσης του Ελληνικού Λαού απέναντί του στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.  Γιώργος Μάστορας
Καμπούλ θέλουν την Αθήνα: Προχωράει η κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό!Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό. Όπως αναφέρουν, σήμερα, τα καθεστωτικά μέσα ο φάκελος της ανέγερσής του βρίσκεται στις υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος για την τελική άδεια. Η ειρωνεία της υποθέσεως είναι ότι πριν λίγο καιρό οι συριζαίοι σταμάτησαν τα σχέδια για γήπεδο του Παναθηναϊκού στον ίδιο χώρο, με πρόσχημα τους  κορμοράνους.
Τι θα απογίνουν, «σύντροφοι», οι κορμοράνοι τώρα που θα χτιστεί ολόκληρο τέμενος (με μιναρέ δηλαδή) στην ίδια ακριβώς περιοχή; Τι έχει να πει το κατακλυσμένο από συριζαίους Υπουργείο «Περιβάλλοντος» τώρα που οι κορμοράνοι θα γίνουν βορά των λαθρομεταναστών;

Πέραν των αστεϊσμών, όμως, η κυβέρνηση σχεδιάζει την δημιουργία ενός ισλαμικού γκέτο στην περιοχή του Ελαιώνα και του Βοτανικού, ως μία απαρχή της ισλαμοποίησης των Αθηνών και κατόπιν ολόκληρης της Ελλάδας. Σε αυτά τα πλαίσια θα πραγματοποιηθεί εντός των ημερών και η μεταφορά εκατοντάδων λαθρομεταναστών στην περιοχή, με έγκριση του λαθροδήμαρχου Καμίνη και μοναδική αντίσταση από την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

Συνένοχο όλο το πολιτικό σύστημα
Υπάρχει μία παρανόηση: Νομίζουν πολύ ότι οι «κομμουνισταί» του Σύριζα προχωράνε στην ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό και ότι οι «πατριώται» της ΝΔ είναι αντίθετοι. Προς απόρριψη αυτού του λογικού σφάλματος, σας παραθέτουμε το ιστορικό της ανέγερσης του εν λόγω τεμένους, που θα αποτελέσει μία εστία εγκληματικότητας, στρατολόγησης τζιχαντιστών και αποσταθεροποίησης μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα της χώρας.
Ύστερα από πολλές άκαρπες προσπάθειες αρκετών ελληνικών κυβερνήσεων, το 2006 νόμος της τότε υπουργού Παιδείας της κυβερνήσεως Κωστάκη (Playstatioin) Καραμανλή, Μαριέττας Γιαννάκου, όρισε Διαχειριστική Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους, ενώ στη συνέχεια αποφασίστηκε η δημιουργία του στο Ναυτικό Οχυρό του Βοτανικού, κάτι που το υπουργείο Άμυνας αποδέχθηκε το 2010, επί υπουργίας του Ευάγγελου Βενιζέλου. Το Τέμενος χωροθετήθηκε επίσημα στην περιοχή με νόμο του υπουργείου Περιβάλλοντος το 2011. Ακολούθως, το πρώην υπουργείο Υποδομών προχώρησε στις μελέτες και στη συνέχεια προκήρυξε πέντε διαγωνισμούς.
Τελικώς η τελική νομική επικύρωση του έργου έγινε στα μέσα Μαΐου με τις θετικές ψήφους Σύριζα, Νδ, Πασόκ, Ποτάμι, ΚΚΕ και την ανοχή του κυβερνητικού εταίρου Πάνου ΚαμμένουΈτυχε, δηλαδή, μεγαλύτερης αποδοχής και από το… αριστερό μνημόνιο, αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Η Χρυσή Αυγή και οι πολιτικοί απατεώνες του μνημονιακού τόξου. ΠΗΓΗ

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Ένοπλοι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε ελληνικό φυλάκιο στο Φαρμακονήσι


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ένας μεγάλος αριθμός "παράνομων μεταναστών", μπήκε στο ακριτικό νησί, το Φαρμακονήσι και μάλιστα πολλοί ήταν οπλισμένοι. Κατευθύνθηκαν απειλητικά προς το φυλάκιο του νησιού.
Οι δυνάμεις που ήταν εκεί ζήτησαν βοήθεια από τη μονάδα Ειδικών Δυνάμεων που βρίσκεται στην Κω. Ευτυχώς δεν υπήρξε συνέχεια στο επεισόδιο και τα χειρότερα τελικά δεν υπήρξαν. Μέχρι στιγμής το Πεντάγωνο δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουλευτής της Μέρκελ δίνει το φωτεινό παράδειγμα στους συριζαίους για τους λαθρομετανάστες

Οι σκοπιανοί προκαλούν ξανά με αλυτρωτικούς χάρτες. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ για την Μακεδονία μας!
Πατώντας πάνω στην συνεχιζόμενη βούληση για εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας των εναλλασσόμενων κυβερνήσεων του «συνταγματικού τόξου» οι σκοπιανοί επιμένουν να προκαλούν με επίδειξη προκλητικών και ανιστόρητων ενεργειών.
Αυτή τη φορά, το αλυτρωτικό παραλήρημά τους καταγράφηκε στον Καναδά. Ο Αντόνιο Μιλόσοσκι, αντιπρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων και πρώην υπουργός Εξωτερικών, εμφανίστηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ανθελληνική οργάνωση United Macedonians για την επέτειο του λεγόμενου «Ιλιντεν», που αποτελεί εθνική εορτή για τους σκοπιανούς.
Ο Μιλόσοσκι απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους συμπατριώτες του, έχοντας πίσω του προκλητικά στο βήμα την ψευδεπίγραφη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, αλλά και τον χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας», στην οποία εμπεριέχονται Ελληνικά εδάφη έως τη Χαλκιδική και τον Όλυμπο. Ο χώρος όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ήταν «διακοσμημένος» με τις κόκκινες σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας, με χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας», εικόνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου κ.α. Και όλα αυτά, την ώρα που ο πρωθυπουργός των Σκοπίων επιχειρεί να εμφανιστεί έτοιμος να κλείσει τα μέτωπα με την Αθήνα, σχεδιάζοντας «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης».

Οι προκλήσεις, όμως, των σκοπιανών αποτελούν, πέρα από την επιβεβαίωση της δικής τους θρασύτητας και της ηττοπαθούς στάσης των «δικών μας», τρανή απόδειξη ότι και η παραμικρή υποχώρηση πάνω στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ θα αποθρασύνει ακόμη περισσότερο τους σ(κ)λάβους επίδοξους σφετεριστές της. Όπως, άλλωστε, έλεγε και το πρώτο φύλλο της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στις 10 Ιανουαρίου 1993, «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ».  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιμένουν εισβολή του ISIS στην Ελλάδα;
Δολοφονική επίθεση λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων αγροτών στους Ευζώνους - Γιατί οι αρμόδιες αρχές το κρατάνε κρυφό;
Με τη ζωή τους κόντεψαν να πληρώσουν δυο αγρότες πατέρας και γιος την προτροπή τους προς μια ομάδα (περίπου 60) λαθρομεταναστών να μην διασχίζουν το χωράφι τους καταστρέφοντας τα σπαρτά και τα συστήματα ποτίσματος αλλά να πηγαίνουν από τον παρακείμενο δρόμο.  
Σύμφωνα με μαρτυρίες και ενώ με απόλυτα φιλικό τρόπο οι δυο αγρότες προέτρεψαν τους αλλοδαπούς κάποιος εξ αυτών όρμησε στο γιο (Σωκράτη. Τ. ) και τον μαχαίρωσε στον ώμο λίγα μόλις χιλιοστά από την κεντρική αορτή με σκοπό να σκοτώσει και όχι επιπόλαιο χτύπημα είπε γιατρός σχετικά. Τον έσωσε το ότι η αυτοσχέδια λάμα δεν μπόρεσε να εισχωρήσει μέχρι την καρδιακή αορτή, συνέχισε να τον χτυπάει και σε άλλα σημεία με μανία.  

Προφανώς και ο δράστης δεν είχε σε τίποτα να σκοτώσει έναν άνθρωπο έτσι επειδή του έκανε μια παρατήρηση. Αυτοί είναι λοιπόν οι αθώοι και καημένοι λαθρομετανάστες καθώς και οι διακινητές τους, τους οποίους έχει αφήσει ανεξέλεγκτους η πολιτεία. Πέρα δηλαδή από τα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός φτάσαμε σε σημείο να τον απειλούν και να τον σκοτώνουν την ώρα που προσπαθεί να βγάλει ένα μεροκάματο για να ζήσει την οικογένεια του. Γιατί η Αστυνομία το κρατάει κρυφό;
Η Χρυσή Αυγή  χρόνια τώρα καταγγείλει την ανυπαρξία του κράτους στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης η οποία πλέον έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας! Ας αφήσει στην άκρη λοιπόν η κυρία Χριστοδουλοπούλου την υπέρμετρη δήθεν αγάπη της για τους λαθρομετανάστες που ούτε η ίδια δεν έχει ιδέα ποιοι είναι η τι είναι ικανοί να κάνουν και ας δει το πρόβλημα ως έχει.Θρηνούμε και θα θρηνούμε αθώα θύματα διότι ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων! Χρυσή Αυγή Ν.Ε. Κιλκίς
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2503341046104078891

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item