Widgets

ΣΑΠΙΛΑ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ από το SYRIZA: ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! (Θέμα χρόνου ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ από την ΙΔΙΑ τους την ΠΑΤΡΙΔΑ)
Σαπίλα Σύριζα: Πανηγυρίζει η Χριστοδουλοπούλου στο μπομπολο-MEGA για τους καταυλισμούς λαθρομεταναστών σε Πεδίο του Άρεως και Βοτανικό

Οι ανίκανοι δεν είναι πάντοτε και ακίνδυνοι. Όταν, μάλιστα, η ανικανότητα τους αυτή συνδυάζεται με τις εμμονές τους στις ξεπερασμένες από τον χρόνο ιδεοληψίες τους, τότε η επικινδυνότητα φτάνει σε πολύ υψηλά σημεία, καθώς χρησιμοποιούν τις όποιες θεσμικές τους ιδιότητες για να προωθήσουν τις εμμονές τους αυτές και να «εκδικηθούν» την κοινωνία που τις είχε μονίμως περιθωριοποιήσει.
Η αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου φροντίζει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να προκαλεί το πανελλήνιο με τις εκτός τόπου και χρόνου και στερούμενες έστω και στοιχειώδους σοβαρότητας δηλώσεις της. Το νέο «χτύπημα» αφορά την ομολογία αδυναμίας διαχείρισης του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στο Πεδίο του Άρεως, με τους εκατοντάδες μαζεμένους λαθρομετανάστες να έχουν μετατρέψει τον χώρο σε καταυλισμό και η «στέγασή» τους εκεί κάτω από απολύτως αντίξοες συνθήκες να έχει μετατρέψει τον ευρύτερο χώρο σε μια υγειονομική βόμβα.
Η κυρα- Τασία δήλωσε ότι «αυτή την στιγμή, ΜΚΟ και αλληλέγγυοι καλύπτουν τα κενά τους κράτους. Χωρίς αυτούς τα πράγματα θα ήταν χειρότερα». Προχωρώντας ακόμη περισσότερο το σκεπτικό της είπε ότι «Το θεωρείτε πρωτότυπο να μένουν στις σκηνές στο Πεδίον του Άρεως; Στην Γερμανία έτσι μένουν οι μετανάστες»! Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ανεκδιήγητη Χριστοδουλοπούλου δηλώνει ότι το κράτος (δηλαδή και αυτή) είναι ανίκανο να καλύψει επιτυχώς το ζήτημα των λαθρομεταναστών στο Πεδίο του Άρεως (και όχι μόνον).
Οι ΜΚΟ και οι «αλληλέγγυοι» (άλλες πονεμένες ιστορίες κι αυτές οι δύο περιπτώσεις) έρχονται εκεί, αφήνουν κάποια είδη πρώτης ανάγκης και μετά πηγαίνουν στην άνεση και την ασφάλεια των δικών τους σπιτιών, αρκετά μακριά από την πηγή των γεγονότων, αφήνοντας τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής να ζουν δίπλα στους «προσωρινά» διαμένοντες εκεί παράνομα εισερχόμενους στην Χώρα. Χώρια που τα «παίρνουν» πλουσιοπάροχα από το κράτος για να το παίζουν «ανθρωπιστές με απευθείας ανάθεση».
Η κυρα-Τασία, μάλιστα, θεωρεί απολύτως φυσιολογικό και σύνηθες το ότι οι λαθρομετανάστες μένουν σε σκηνές, γιατί, όπως υποστηρίζει, έτσι συμβαίνει και στην Γερμανία! Βεβαίως, στη Γερμανία συμβαίνει και κάτι άλλο. Ένας εκεί βουλευτής, το ίδιο «ανθρωπιστής» και «αντιρατσιστής», όπως η Χριστοδουλοπούλου, οι ΜΚΟ και οι «αλληλέγγυοι», πήρε πριν λίγες ημέρες στο σπίτι του δύο μετανάστες από την Ερυθραία, με δικά του έξοδα, δίνοντας έτσι «το καλό παράδειγμα».
Καλούμε, λοιπόν, τόσο την κυρα Τασία όσο και τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους να δώσουν ένα «καλό μάθημα» στον «ρατσισμό» της τόσο καθυστερημένης Ελληνικής Κοινωνίας και να φιλοξενήσουν στα δικά τους σπίτια, με δικά τους έξοδα, αυτούς τους λαθρομετανάστες στο Πεδίο του Άρεως όσο και άλλους. Όταν νιώσουν άμεσα τα καλά της πολυπολιτισμικότητας, την αρμονική συμβίωση και την ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και κουλτούρας σ’ ένα ευρύχωρο σαλόνι και όχι κάτω από τον καυτό ήλιο, τότε ας επανέλθουν για να μιλήσουν για το «χρέος» των υπόλοιπων Ελλήνων.
Όλοι αυτοί, όμως, οι οποίοι δήθεν νοιάζονται για τους όντως ταλαιπωρημένους λαθρομετανάστες, δεν πράττουν το αυτονόητο. Να κάνουν, δηλαδή, ό,τι ακριβώς ζητάνε από τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό. Το έχουμε ξαναπεί, άλλωστε: Οι «αντιρατσιστές» δεν είναι «κορόιδα». Όλους τους άλλους θεωρούν ως τέτοια…  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

«Βουλιάζει» η χώρα από την αύξηση της λαθρομετανάστευσης: Μόνο τον Ιούνιο εισήλθαν 31.318 άτομα!

Ολοένα και αυξάνεται σε καθημερινή βάση ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Χώρα μας. Μόνο το τελευταίο 24ωρο περισυνελέγησαν και συνελήφθησαν 706 παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες σε 33 περιστατικά, στις θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου, Σάμου, Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου και Κω. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το αρχηγείο του σώματος, τον Ιούνιο του 2015 σημειώθηκαν 517 περιστατικά έρευνας και διάσωσης, ενώ περισυνελέγησαν και συνελήφθησαν 31318(!) λαθρομετανάστες.
Ο αριθμός είναι πραγματικά απίστευτος, καθώς περισσότερα από 1000 άτομα σε καθημερινή βάση ερχόντουσαν παράνομα στην Πατρίδα μας. Το όλο σκηνικό γίνεται ακόμη πιο εφιαλτικό, αν λάβουμε υπ’ όψιν τις πληροφορίες που έχει το Λιμενικό, οι οποίες κάνουν λόγο για 3,5 εκατ. πρόσφυγες που έχουν συγκεντρωθεί σε καταυλισμούς στην Τουρκία λόγω της κρίσης στην Συρία. Μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους…


Όταν, μάλιστα, η κυβέρνηση έχει υιοθετήσει ξεκάθαρα την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, με υπουργούς επικίνδυνους για τον Τόπο (όπως η Χριστοδουλοπούλου), και όταν ο άλλος κυβερνητικός εταίρος, οι ΑΝΕΛ, έχει αποδείξει περίτρανα ότι η μόνη ουσιαστική «κόκκινη γραμμή» που υπερασπίζεται δεν είναι η πάταξη της λαθρομετανάστευσης αλλά η διατήρηση στην εξουσία, είναι αντιληπτή στον καθένα η σοβαρότητα της κατάστασης και οι κίνδυνοι που εγκυμονούν για την Εθνική  κυριαρχία, την δημόσια ασφάλεια και την υγεία των πολιτών. Η διαφύλαξη των συνόρων και η αποτροπή εισόδου άλλων λαθρομεταναστών δεν είναι σε καμία περίπτωση «ρατσισμός» αλλά το αυτονόητο δικαίωμα κάθε Κράτους στην προστασία της ύπαρξής του.   Γιώργος Μάστορας
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: «ΑΦΑΝΙΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ» ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τέταρτοι στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού! Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για το Δημογραφικό!
Αποκλειστικό «Εμπρός»: Οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους και οι αλλοδαποί τα αγοράζουν μισοτιμής!

«Κοψοχρονιά» αγοράζουν τα σπίτια Ελλήνων πολιτών, κυρίως στις λαϊκές συνοικίες, αλλοδαποί, επωφελούμενοι από την ένδεια στην οποία έχουν περιέλθει λόγω της φοροεπιδρομής στα εισοδήματά τους από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών και της συνέχισης της επιβολής του ΕΝΦΙΑ και για τα επόμενα χρόνια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες αγοραπωλησίες κατοικιών ή εξοχικών γίνονται τους τελευταίους μήνες από Αλβανούς, Βούλγαρους, ακόμη και Σκοπιανούς, που ζουν στην χώρα μας. Οι προβλέψεις των ειδικών του κλάδου κάνουν λόγο για κύμα πωλήσεων σπιτιών σχεδόν μισοτιμής σε υπηκόους τρίτων χωρών, αφού εκτός των άλλων, από τον Ιανουάριο του 2016 παύει να προστατεύεται από τους πλειστηριασμούς και η πρώτη κατοικία.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Έστησαν τα κοντέινερ για τους πρόσφυγες στον Ελαιώνα!


Τριαντατρία κοντέινερ έχουν στηθεί συνολικά από χθες μέχρι αυτή την ώρα στον χώρο του Βοτανικού, στον Ελαιώνα, επί της οδού Αγίου Πολυκάρπου, στον χώρο που θα στεγαστούν μέσα στις επόμενες μέρες οι μετανάστες και πρόσφυγες από το Πεδίον του Άρεως.

Εντός της ημέρας αναμένεται να στηθούν αλλά 33 κοντέινερ. Συνολικά πρόκειται να τοποθετηθούν 66 κοντέινερ και δεκάδες σκηνές, όπως αναφέρουν πληροφορίες, με τη συνδρομή του ελληνικού στρατού.


Σύμφωνα πάντα με τον επικεφαλής των έργων προκύπτει επίσης ότι το πολύ μέχρι αύριο θα έχουν ολοκληρωθεί τα αποχετευτικά έργα, ενώ οι αισιόδοξες προβλέψεις λένε ότι μέχρι αύριο θα έχει επιτευχθεί και η ηλεκτροδότηση στα κοντέινερ.Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, προκύπτει ότι στα κοντέινερ θα υπάρχει κλιματισμός.
Τσίπρας: Κορόιδεψα τους Έλληνες και μετέτρεψα το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» με τους υπόλοιπους πολιτικάντηδεςΜόνο ως θράσος μπορεί να εκληφθεί η νέα δήλωση του πρωθυπουργού, σε γερμανικό μάλιστα, ενημερωτικό μέσο σχετικά με την προδοσία της λαϊκής ετυμηγορίας της 5ης Ιουλίου. Τότε ο Ελληνικός Λαός ρωτήθηκε αν εγκρίνει τις προτάσεις των δανειστών, όπως αυτές διατυπώθηκαν σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν τόσο από το εγχώριο πολιτικό σύστημα, όσο και από την κυβέρνηση που είχε επενδύσει στο «ΝΑΙ» για να μην επωμιστεί το πολιτικό κόστος της υπογραφής του νέου μνημονίου, ο Ελληνικός Λαός απάντησε με ένα βροντερό (και ευρείας πλειοψηφίας) «ΟΧΙ» στις προτάσεις των διεθνών τοκογλύφων.
Με απόφαση των πολιτικών αρχηγών, πλην του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού μετετράπη άξαφνα σε «ΝΑΙ». Κάπως έτσι φτάσαμε στην υπογραφή του μνημονίου της αριστεράς και σε μέτρα που ψηφίζονται από το σύνολο των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πλην Χρυσής Αυγής.
Μέχρι τώρα τα παραπάνω ήταν πολιτικές διαπιστώσεις επί των τεκταινόμενων, σε συνδυασμό με δηλώσεις που έκαναν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, υπονοώντας ότι πρόδωσαν την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού. Τώρα πλέον, όμως, υπάρχει και η ομολογία του Τσίπρα. Ιδού τι δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα «Neues Deutschland»:
«Το ερώτημα του δημοψηφίσματος αποτελούνταν από δυο μέρη: το πρώτο μέρος αφορούσε τα μέτρα που μας ζητούσαν παλαιότερα και το δεύτερο μέρος το χρηματοδοτικό πλάνο. Για να είμαι ειλικρινής και να μην εξωραΐζω καταστάσεις: η συμφωνία που ακολούθησε το δημοψήφισμα, όσον αφορά τουλάχιστον το πρώτο μέρος, μοιάζει με εκείνη που απέρριψε ο ελληνικός λαός
Κοινώς ο Τσίπρας συνωμότησε, σε κλειστή σύσκεψη, με Πασόκ, ΝΔ, Ποτάμι, Ανέλ και ΚΚΕ για το πως θα προδώσουν τον Ελληνικό Λαό, φορτώνοντάς τον άλλο ένα μνημόνιο. Το πιο βάρβαρο μνημόνιο, αυτό της αριστεράς!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΒΙΝΤΕΟ: To ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIZA ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ την ΑΓΡΟΤΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ! Την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!   

Τσίπρας για «θεσμούς»: Από τρεις τους κάναμε τέσσερις!Την… αποτίμηση του κυβερνητικού έργου και της «σκληρής διαπραγμάτευσης» έκανε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προαναγγέλλοντας τη νέα μνημονιακή φορομπηχτική πολιτική, που θα αποτελέσει την ταφόπλακα του αγροτικού κόσμου της χώρας.
Σε μία αποστροφή του λόγου του, την οποία και σας παρουσιάζουμε, συμπύκνωσε όλα τα νοήματα της διακυβέρνησης Σανέλ, λέγοντας ότι. κατάφερε να κάνει τους τρεις "θεσμούς"  τέσσερις. Ιδού:   ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!=>  ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΩΝ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ» (ή μήπως κάτι άλλο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?»

ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Πρόταση της συγκυβέρνησης για τα «κόκκινα δάνεια» δίνει τα σπίτια των Ελλήνων στους διεθνείς τοκογλύφουςΟμολογουμένως σοκαριστική υπήρξε η είδηση περί της ελληνικής προτάσεως προς τους «θεσμούς» για το θέμα των «κόκκινων δανείων», τα οποία είναι αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής ετών, αλλά και της παλαιότερης τακτικής των τραπεζιτών να χορηγούν κάρτες και δάνεια ακρίτως. «Αλησμόνητες» οι εικόνες με τους πάσης φύσεως λαθρομετανάστες να λαμβάνουν δάνεια από τις τράπεζες, χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις και πολλές φορές χωρίς καν τα απαραίτητα χαρτιά.
Η κυβέρνηση Σανέλ, λοιπόν, παρέδωσε στους «δανειστές» πρόταση που συνέθεσε ο τοκογλυφικός οργανισμός, Nomura, σχετικά με την διαχείριση των «κόκκινων δανείων». Στην πρόταση, πέραν της ουσιαστικής καταργήσεως νόμων που προστατεύουν τον δανειολήπτη, περιλαμβάνεται και η δημιουργία μίας «εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων», στην οποία το ελληνικό δημόσιο θα έχει μειοψηφικό ποσοστό.
Και εδώ αρχίζει το παράδοξο: Οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων, σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους προς τους εκπροσώπους της κυβέρνησης. Οι επιφυλάξεις των τοκογλύφων συγχορδίζονται με τις αντιδράσεις καταναλωτικών οργανώσεων, υπό τον φόβο της εισόδου ξένων vulture funds στην όλη ιστορία.
Οι εταιρείες αυτές, τα funds, είναι ουσιαστικά εταιρείες που αγοράζουν χρέη σε πολύ χαμηλή τιμή και αναλαμβάνουν να τα εισπράξουν, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο. Ουσιαστικά αγοράζουν φτηνά το δάνειο, αναλαμβάνοντας το ρίσκο της πιθανής αποτυχίας είσπραξής του. Και εδώ είναι το δεύτερο παράδοξο, αφού στην «ελληνική πρόταση» προς τους «θεσμούς» αυτό το ρίσκο της αποτυχίας ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Τα κοράκια που θα εισέλθουν, με πλειοψηφία, στην «εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων» θα έχουν το ασύγκριτο πλεονέκτημα της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου. Κοινώς, θα επιχειρήσουν να εισπράξουν για λογαριασμό τους τα «κόκκινα δάνεια» και αν δεν τα καταφέρουν θα πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.
Για να το καταστήσουμε απολύτως σαφές προς άπαντες. Αν το «κόκκινο δάνειο» αντιστοιχεί σε κόμμα της κλεπτοκρατίας, οργανισμό προσκείμενο σε κόμμα ή πλουτοκράτη – καναλάρχη, μεγαλοεργολάβο, το δάνειο θα αδυνατεί να εισπραχθεί και θα κληθούν να το πληρώσουν οι Έλληνες. Αν το «κόκκινο δάνειο» αντιστοιχεί σε λαθρομετανάστη – «δεντρίτη» - «σκηνίτη» ή γενικότερα κάποιον «ευπαθή», πάλι θα πληρώνει ο Ελληνικός Λαός. Αν πρόκειται για το δάνειο κάποιου Έλληνα που την «πάτησε» από την κρίση, θα του παίρνουν το σπίτι, το αυτοκίνητο, την επιχείρηση και θα τον πετάνε στον δρόμο.
Θυμίζουμε ότι τα όσα τρομακτικά παρατέθηκαν πριν, είναι η πρόταση της κυβέρνησης Σανέλ, προς τους «θεσμούς» και όχι το αντίστροφο. Ενδεικτικός είναι ο τίτλος άρθρου του Bloomberg, το οποίο δημοσιεύτηκε προ μηνός, και λέει ότι «τα κοράκια έχουν κυκλώσει την Ελλάδα», αναφερόμενο στα vulture funds. Τελικώς τα κοράκια πέφτουν τώρα πάνω στους Έλληνες με την έγκριση των «αριστερών», «φιλολαϊκών» δυνάμεων του Μνημονίου. www.xryshaygh.com


Πρώτη φορά Αριστερά: Χαμός στη Δημόσια Υγεία!Δημοσιεύθηκε προ ολίγων ημερών από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, έρευνα για την κατάσταση των δομών της Υγείας στη Β. Ελλάδα. Οι ασθενείς δεν θέλουν να πατάνε στα δημόσια νοσοκομεία και προτιμούν τα ιδιωτικά, παρόλο που είναι πολύ ακριβά, αλλά και δομές υγείας σε γειτονικές χώρες (παρά τους κινδύνους), επειδή οι τιμές είναι χαμηλές.
Η δειγματοληψία έγινε σε 1.030 κατοίκους του νομού Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, το 51,4% των ερωτηθέντων δήλωσε δυσαρεστημένο με τις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας στα δημόσια νοσοκομεία, το 22,9% δήλωσε ικανοποιημένο (με το 1/3 να είναι ηλικίας άνω των 65 ετών) και το 24,3% ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το 53,3% αναφέρει ότι επισκέπτεται συχνότερα τα ιδιωτικά ιατρεία, το 34,3% τα νοσοκομεία, το 32,7% το ΙΚΑ, το 17,6% τα ιδιωτικά πολυιατρεία και κλινικές και το 5,6% τα κέντρα υγείας.
Οι ερωτηθέντες πιστεύουν ότι το κόστος των ιατρικών υπηρεσιών έχει αυξηθεί κατά τα τελευταία 3 χρόνια σε ποσοστό 48,3%, ενώ το 24,3% ότι έχει μείνει ίδιο και το 16,3% ότι έχει ελαττωθεί. Ο Ιατρικός Σύλλογος Θες/νίκης επεσήμανε ότι οι κρατικές υπηρεσίες Υγείας εξακολουθούν να μην έχουν βελτίωση.
Αυτή η φρίκη επικρατεί στη δημόσια Υγεία. Και μη χειρότερα… Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την ανάπτυξη ενός Εθνικού Συστήματος Δωρεάν Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας προς τον Ελληνικό Λαό, που θα πάψουν οι τριτοκοσμικές εικόνες στα δημόσια νοσοκομεία.  ΠΗΓΗ


ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ – ΤΑ’ ΣΚΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ

tsipras_dnt13
Ενώ τα capital controls, η νέκρα στην αγορά και η ταλαιπωρία – αβεβαιότητα του κοσμάκη συνεχίζονται (και μάλιστα με άγνωστη ημερομηνία λήξεως!), η αδίστακτη τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων πλήρωσε χθες το βράδυ ένα ποσό ύψους 186,3 εκατομμυρίων ευρώ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο – Διεθνές Λησταρχείο!

«Η Ελλάδα αποπλήρωσε τους τόκους οι οποίοι οφείλονταν στο ΔΝΤ σήμερα», δήλωσε περιχαρής εκπρόσωπος του ταμείου σε ανακοίνωσή του. Στον δε ιστότοπο των διεθνών τοκογλύφων, υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα «οφείλει» ακόμα στο ΔΝΤ 22 δισεκατομμύρια ευρώ στο πλαίσιο του δανείου της. Με την επόμενη πληρωμή, που ανέρχεται σε περίπου 306 εκατ. ευρώ, να γίνεται την 1η Σεπτεμβρίου…

Ασφαλές συμπέρασμα: Στην μνημονιακή Μπανανία, μέχρι πρότινος Σαμαροβενιζελιστάν και νυν Τσιπροκαμμενιστάν, λεφτά υπάρχουν μόνο για τους διεθνείς τοκογλύφους, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ! Και για όλους εμάς, τους αγρίως φορολογούμενους Έλληνες, υπάρχουν πέντε φάσκελα – το γνωστό… «παράσημο» της ανοιχτής παλάμης!  

(ΥΓ): Στα μούτρα τους!    ΠΗΓΗ

Όταν ο «Ρεπουσισμός» ανάγεται σε κρατική ιδεολογία

Όσο και να προσπαθούσαν στην παρούσα κυβέρνηση, δύσκολα θα έβρισκαν ακαταλληλότερο πρόσωπο από τη Σία Αναγνωστοπούλου για τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών.


Όλα όσα προσπαθεί η Ελλάδα να ξεχάσει, να αποφύγει ή να ακυρώσει, η συγκεκριμένη κυρία τα έχει κάνει «σημαία» της. Μια ματιά στα έργα και τις ημέρες της είναι αρκετή: Στο δημοψήφισμα για την επικύρωση του Σχεδίου Ανάν είχε ταχθεί φανατικά υπέρ του «Ναι», λοιδορώντας μάλιστα τους αντιπάλους της μέσω της κομματικής φυλλάδας του ΣΥΡΙΖΑ, της «Αυγής». 
Όσον αφορά το Σκοπιανό, ανήκει σε εκείνους που θεωρούν ότι την κύρια ευθύνη για την διαιώνιση του προβλήματος φέρει η ελληνική πλευρά και ότι το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού των Σκοπιανών ως «Μακεδόνων» είναι αναφαίρετο, ακόμη και αν είναι ανιστόρητο ή δημιουργεί αλυτρωτικά παράγωγα! Η λατρεία και δυνατό τα σημείο όμως είναι η Τουρκία, λόγω (και) επιστημονικού αντικειμένου. Είναι μάλιστα θαυμάστρια του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, όπως πιστεύει, είναι ο «Τζορτζ Ουάσινγκτον της Τουρκίας»! Όταν διαβάζει κάποιος τις απόψεις της, δύσκολα πιστεύει ότι τις λέει στα σοβαρά.
Ερωτούμε: Στην χώρα μας από την παρούσα κυβέρνηση, ο φιλοτουρκισμός και η προσήλωση σε πολιτικές που εξυπηρετούν τους γείτονες είναι κάτι επιβραβεύσιμο; Είναι σωστό το υπουργείο Εξωτερικών να διοικείται από άτομα που ενθαρρύνουν την ανθελληνική πολιτική Τούρκων, Σκοπιανών και λοιπών εχθρών της χώρας μας;
Σήμερα, που ζούμε την πιο δύσκολη ώρα για τα εθνικά μας ζητήματα και κάτω από την ασφυκτική πίεση των «εταίρων», είναι δυνατόν η κυβέρνηση να προωθεί τέτοια άτομα, αντί να επενδύει σε ανθρώπους με επιστημονική επάρκεια και κυρίως με υγιείς απόψεις; Αλλά… Πρώτη Φορά Αριστερά είναι αυτή, και πράττει αναλόγως.   ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1115428929395598534

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item