Widgets

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΔΕΞΙΟΙ την ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!

Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο υλικό με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής - Κατεβάστε το σε pdf και διαδώστε το παντού!

Η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής για διέξοδο από την οικονομική κρίση κυκλοφόρησε σήμερα και ξεκίνησε να διανέμεται σε ολόκληρη την χώρα. Μπορείτε να προμηθευτείτε το έντυπο υλικό από τα κατά τόπους γραφεία μας, αλλά και να το εκτυπώσετε σε κόλλες Α4 διπλής όψεως, κατεβάζοντάς το από τον σχετικό σύνδεσμο στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας μας.  
Κάθε Έλληνας μπορεί να σπάσει την συνωμοσία σιωπής της διαπλοκής διανέμοντας τα έντυπα της Χρυσής Αυγής (σε εισόδους πολυκατοικιών, σε σταθμευμένα οχήματα, σε χώρους εργασίας), αλλά και στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το πλήρες, πολυσέλιδο και αναλυτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου στην τελική του μορφή θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα αποτελεί το βασικό πολιτικό κείμενο του προσεχούς Συνεδρίου του κόμματος.
Ακολουθεί η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής για μία ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα:
ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
(τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και όπλα) - Εθνικό σχέδιο αποκέντρωσης και επανέναρξης της πρωτογενούς παραγωγής: Ο Έλληνας να γυρίσει στο χωράφι, στο εργοστάσιο, την παραγωγή και την σκληρή εργασία. Εύκολες λύσεις και δωρεάν δανεικά δεν υπάρχουν. Σκληρή δουλειά και αξιοκρατία για να σηκώσουμε και πάλι ψηλά την Ελλάδα.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ (πετρελαίου, φυσικού αερίου, πολυτίμων μετάλλων). Deutsche Bank: «427 δισ. ευρώ κέρδος μπορεί να αποδώσουν τα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης» - Bloomberg: «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού στην Ευρώπη ξεπερνώντας τη Φινλανδία».
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΗΓΩΝ: Απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, μέσω της επιδότησης της εγχώριας παραγωγής σε κάθε τομέα. Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέει ο Καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης: «1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της Πατρίδας».
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ TOY ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ με βάση το Διεθνές Δικαίο. Δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση (510 δισ. ευρώ). Εμπορικές συμφωνίες με Ρωσία, Ιράν, Κίνα για παράλληλη τροφοδοσία της εγχώριας αγοράς.

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ
Χωρικά Ύδατα στα 12 Ναυτικά Μίλια: Έλεγχος Αιγαίου Πελάγους και Στενών των Δαρδανελίων. Εφαρμογή του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Κατάργηση χρηματοδότησης κομμάτων (η Χρυσή Αυγή λειτουργεί άρτια χωρίς να λαμβάνει ούτε μισό ευρώ από το δημόσιο ταμείο). Μείωση αριθμού βουλευτών σε 180, κατάργηση φοροαπαλλαγών και προνομίων, εξομοίωση βουλευτικού μισθού με αυτόν του Ανωτέρου Αξιωματικού.
ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και έλαβαν θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων από τις χρεωκοπημένες τράπεζες. Συντριβή της διεφθαρμένης πλουτοκρατίας. Οριστικό τέλος στην αφαίμαξη του ελληνικού πλούτου από αυτούς που ελέγχουν το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα.
ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ: Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα υπάρχει ακραίος πλούτος και ακραία φτώχεια, ενώ τα μεσαία στρώματα οδηγούνται στην ανέχεια. Στόχος της Χρυσής Αυγής η άμεση συμπίεση των δύο άκρων με στόχο την δημιουργία μίας, ενιαίας και εύρωστης μεσαίας τάξης.
ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ και τα χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων. Φοροαπαλλαγές για επενδυτές, επιχειρηματίες, πλοιοκτήτες που απασχολούν μόνο Έλληνες εργαζομένους και μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στο εθνικό τραπεζικό σύστημα - Κατάργηση γραφειοκρατίας για έναρξη επιτηδεύματος – Νέες επιχειρήσεις εντός 24ωρου.
ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: Άμεση απόλυση όσων προσελήφθησαν παράνομα και αναξιοκρατικά. Άμεση μετάταξη σε παραγωγικές θέσεις εργασίας όσων δημοσίων υπαλλήλων δεν έχουν ουσιαστικό αντικείμενο ενασχόλησης. Να μη ζει το υδροκέφαλο Δημόσιο εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλά να ξεκινήσει να λειτουργεί παραγωγικά και προς όφελος του συνόλου.
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ Σχέδιο απέλασης όλων των αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στην χώρα. Προστασία των Ελλήνων παραγωγών και προώθηση των προϊόντων τους στην εγχώρια αγορά. Έλεγχος του καρτέλ της αγοράς τροφίμων. Επιδότηση της μητρότητας, φοροελαφρύνσεις για τα νέα ζευγάρια που αποκτούν παιδί και γενναίες ενισχύσεις τριτέκνων / πολυτέκνων.
ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑΘολό το πολιτικό τοπίο: Άνοδο της Χρυσής Αυγής φοβούνται άπαντες! - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Το νέο αριστερό πλέον μνημόνιο αποτελεί μία πραγματικότητα. Ήδη οι πρώτοι νόμοι ψηφίστηκαν στην Βουλή. Το γεγονός αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα στους πολιτικούς συσχετισμούς. Ας αρχίσουμε όμως από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μαίνεται η εσωκομματική διαμάχη. Η επανάσταση των “μπολσεβίκων” αποτελεί γεγονός. Η νέα οικονομική πολιτική (ΝΕΠ) της ηγετικής ομάδας βρήκε βαθιές αντιρρήσεις σε μεγάλο μέρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως της αριστερής πλατφόρμας και των βουλευτών των συνιστωσών, οι οποίες προέρχονται από τον τροτσκιστικό κυρίως χώρο. Η σύγκρουση μοιάζει με την σύγκρουση Στάλιν και Τρότσκι, όταν ο Τρότσκι δήλωνε την κατηγορηματική του αντίθεση στην νέα οικονομική πολιτική (ΝΕΠ) του Στάλιν. 
Το εάν θα καταλήξει η εσωκομματική διαμάχη στην δημιουργία ενός άλλου κόμματος είναι αμφίβολο. Οι αριστεριστές και οι συνεπείς κομμουνιστές, εάν θέλετε, οι οποίοι αντιδρούν στο νέο μνημόνιο ασφαλώς και έχουν τα δίκαιά τους. Τόσες δεκαετίες μαρξιστικής απεραντολογίας και επαναστατικής γυμναστικής, της οποίας οι παρυφές άγγιζαν ακόμη και την τρομοκρατία, φαίνεται να πηγαίνουν χαμένες… Από την άλλη πλευρά, ο πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι τα ποσοστά του κόμματός τους, τα οποία αγγίζουν σχεδόν το 40% δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ του 4%. Το μόνο που θα επιτύχει πολιτικά εάν προσχωρήσει στις απόψεις Λαφαζάνη είναι να επιστρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 4%. 
Η εσωκομματική αντιπολίτευση με πρωτοβουλία του άτυπου ηγέτη της Λαφαζάνη έκανε μία εξαιρετικά έξυπνη πολιτική κίνηση, να προτείνει άνοιγμα στο ΚΚΕ. Όμως, το ΚΚΕ χάνει μία ακόμη ευκαιρία να ανοιχθεί στο σύγχρονο κόσμο και παραμένει αγκυλωμένο σε ένα αδιέξοδο, το οποίο θα το οδηγήσει στην οριστική απολίθωσή του, καθιστώντας το μουσειακό είδος! 
Η έντονη εσωκομματική διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να είναι μία ευκαιρία για την αξιωματική αντιπολίτευση, την Ν.Δ., καθώς και τα άλλα κόμματα που στηρίζουν το μνημόνιο δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ. Αυτοί όμως, όχι μόνον δεν εκμεταλλεύονται την ευκαιρία, αλλά αντίθετα στηρίζουν με την ψήφο τους τις επιλογές Τσίπρα, όντας δεσμευμένοι στην πολιτική του μνημονίου. Κατέχονται δεν από την περισσή υποκρισία, την ίδια στιγμή που υπερψηφίζουν τα εξοντωτικά μέτρα της κυβερνήσεως Τσίπρα, να λένε στα τηλεπαράθυρα ότι αυτοί μόνο την συμφωνία θέλουν και το μνημόνιο και τα μέτρα είναι λογαριασμός του ΣΥΡΙΖΑ! Αστείες δικαιολογίες, οι οποίες ασφαλώς και δεν ευρίσκουν ανταπόκριση στον Λαό, πόσο μάλλον που δεν αργεί να έλθει η ώρα του λογαριασμού του νέου μνημονίου. Του νέου μνημονίου, το οποίο είναι και αυτό προορισμένο να αποτύχει, όντας από την ίδια την φύση και την δομή του αντίθετο προς την ανάπτυξη μιας οικονομίας.
Σαν συμπέρασμα από τα παραπάνω προκύπτει αβίαστα ότι η μόνη πολιτική δύναμη, η οποία πρόκειται να ωφεληθεί από τις εξελίξεις στο μέλλον, δεν είναι άλλη από την Χρυσή ΑυγήΔεν το λέμε άλλωστε μόνον εμείς. Το έχουν γράψει και το έχουν πει πλήθος πολιτικών αναλυτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επισημαίνοντας τον… “κίνδυνο” ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως πρέπει να κάνει πολλά για να καρπωθεί την ευνοϊκή γι’ αυτήν συγκυρία. Δεν αρκεί η Ιδεολογία και η Πίστη, που ήταν πάντοτε για λίγους, αλλά χρειάζονται πολιτικές προτάσεις ρεαλιστικές για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του λαού μας. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κατευθυνθεί και να πορευτεί τον καιρό αυτό ο αγώνας μας.  Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Go back κυρίες και κύριοι! Η ελπίδα έρχεται στα τέσσερα

Ένα προφητικό βίντεο για τα κατορθώματα του Σύριζα και της πρώτης αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα που μέσα σε χρόνο-μηδέν ξεπούλησε την χώρα, προσκύνησε το ξένο κεφάλαιο και έπεσε στα τέσσερα μπροστά στους διεθνείς τοκογλύφους.   ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:ΑΘΛΙΟΙ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΓΟΣΒΗΝΟΥΝ από το ΟΛΕΘΡΙΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! (Εκατοντάδες εκατομμύρια € για τους Λαθρομετανάστες)


 ΑΘΛΙΟΙ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΓΟΣΒΗΝΟΥΝ από το ΟΛΕΘΡΙΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! (Εκατοντάδες εκατομμύρια € για τους Λαθρομετανάστες)

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Στον στραγγαλισμό μικρομεσαίων και ελεύθερων επαγγελματιών που εργάζονται με μπλοκάκι προχωρά η θατσερική κυβέρνηση της αριστεράς, με τα φοροεισπρακτικά μέτρα που προωθούνται να πλήττουν πάνω από 700.000 μικρομεσαίους επιτηδευματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, όπως συμφώνησαν με τους δανειστές. Στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα που θα κατατεθεί στη Βουλή λίγο πριν ή λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο προκειμένου να υποστηριχθεί η συμφωνία για το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης της χώρας μας θα περιλαμβάνονται διατάξεις που θα προβλέπουν τη σταδιακή αύξηση του συντελεστή φορολογίας εισοδήματος των ατομικών επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών από το 26% στο 29% και τη σταδιακή αύξηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος για τους ίδιους φορολογούμενους από το 55% στο 100%.  Οι διατάξεις ... => ΕΔΩ

Οι δανειστές βαράνε το νταούλι και οι Συριζαίοι χορεύουν στον ρυθμό των νέων απαιτήσεων!
Ο Τσίπρας αφού ξέχασε το σκίσιμο των Μνημονίων και μετέτρεψε το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού σε ΝΑΙ, τώρα χορεύει στους ρυθμούς των δανειστών.
Το παραμύθι του Σύριζα έχει καταρρεύσει και η δήθεν διαπραγμάτευση έγινε άνευ όρων παράδοση της χώρας στους δανειστές.  Οι «ευρωπαίοι εταίροι» σαν καλοί τοκογλύφοι, μετά από όλα αυτά, ζητάνε την άμεση νομοθέτηση νέων προαπαιτούμενων για να κλείσει η «συμφωνία» και αλλαγές στα ήδη ψηφισμένα.  
Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έλεγε ότι θα διώξει την τρόικα αλλά τελικά αντί για τρεις μας ήρθαν τέσσερις και αυτό το «κουαρτέτο», σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αγορά», ζητά μεταξύ άλλων, να υπαχθεί το σύνολο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στο 23%, δηλαδή εκτός από τα φροντιστήρια, να αυξηθούν τα δίδακτρα όλων των ιδιωτικών σχολείων, κολεγίων, ιδιωτικών ΙΕΚ ακόμη και οι σχολές οδηγών, στις οποίες για ορισμένες κατηγορίες διπλωμάτων υπάρχει μηδενικός συντελεστής.
Παράλληλα, οι δανειστές ζητούν τώρα να αλλάξει πάλι ο συντελεστής για το βόειο κρέας και να ξαναπάει στο 13% από το 23%, καθώς και να υπάρξουν ισοδύναμα για μετατάξεις και άλλων προϊόντων σε χαμηλότερο συντελεστή.
Επιπλέον, ζητούν:
Να διατηρηθεί ο ΕΝΦΙΑ ως έχει και το 2016
- Άρση της ρύθμισης για εκχώρηση των ανείσπρακτων ενοικίων στην εφορία
- Να φορολογηθούν από το πρώτο ευρώ με 26%, βάσει τεκμηρίων, όσοι δεν έχουν εισόδημα αλλά διαθέτουν ακίνητο ή Ι.Χ.
Να αυξηθεί η προκαταβολή φόρου για τους αγρότες από το 27,5% στο 55%.
- Υποβολή δηλώσεων μέχρι 30 Απριλίου κάθε χρόνο, αντί 30 Ιουνίου
- Να «ξηλωθούν» ψηφισμένα μέτρα «κοινωνικού χαρακτήρα» που χαρακτηρίστηκαν μονομερείς ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης, όπως τα τεκμήρια για τους ανέργους.
Και βέβαια οι πρόθυμοι πολιτικάντηδες του Μνημονίου θα τα ψηφίσουν όλα!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ!


Το ΥΠ.ΟΙΚ. του Σύριζα ομολόγησε το ξεπούλημα και την προδοσία: “Οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες εκποιούνται στο ταμείο των 50 δισ. ευρώ”!

Όπως όλα δείχνουν, ο Σύριζα τώρα που συνήθισε στα μνημόνια, αποδεικνύεται... γρήγορος, αφού ήδη οι «καυτές διαπραγματεύσεις» βαίνουν προς το τέλος τους και καμία από τις πλευρές δεν προφασίζεται – έστω – την ύπαρξη σοβαρών διαφωνιών.
Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι ότι ο Σύριζα είναι ένα κόμμα σε ειδική αποστολή να διαλύσει ό,τι έχει απομείνει στη χώρα. Είτε μιλήσουμε για την λαθρομετανάστευση, είτε μιλήσουμε για το απεχθές τρίτο μνημόνιο, ο Σύριζα φροντίζει να υλοποιηθούν οι τελευταίες επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, πριν την οριστική καταστροφή και το ξεπούλημα της χώρας.
Μία από τις σημαντικότερες ελπίδες για την αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας, ήταν και είναι φυσικά, ο πλούσιος ορυκτός πλούτος της χώρας μας, στον οποίο εντάσσονται και οι υδρογονάνθρακες του Αιγαίου, εκ των οποίων μόνο αυτοί Νοτίως της Κρήτης μπορούν να αποδώσουν κέρδη ύψους 427 δισ. ευρώ, σύμφωνα με έκθεση της Deutsche Bank. Πρόκειται δηλαδή για μία προοπτική κέρδους που ξοφλάει το χρέος και αφήνει και περίσσευμα, γύρω στα 80 – 90 δισ. ευρώ.Ένα από τα κύρια σημεία του νέου αριστερού μνημονίου είναι η δημιουργία του λεγόμενου «Ταμείου Ξεπουλήματος», στο οποίο θα περιέλθουν περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου, μετοχές των κρατικών επιχειρήσεων, υποδομές, καθώς και ακίνητα του ελληνικού δημοσίου, όπως διαφημίζεται από την αρχή. Το Ταμείο θα αναλάβει να αποκομίσει κέρδος από όλα αυτά, το οποίο θα είναι 50 δισ. ευρώ.
Η Χρυσή Αυγή ήδη από το 2012 είχε πολλάκις τονίσει ότι ο πραγματικός στόχος των διεθνών τοκογλύφων και των μνημονίων που επιβάλλουν, από κοινού με τους πολιτικάντηδες, στην Πατρίδα μας είναι η υφαρπαγή του ορυκτού μας πλούτου, έναντι πινακίου φακής. Τελικώς αυτό, που επαναλάβαμε με πλειάδα αναρτήσεων αναμένεται να γίνει συντόμως πραγματικότητα, παρά τις «διαβεβαιώσεις» και τις «διαψεύσεις» των γνωστών ψευτών και πολιτικών απατεώνων του Σύριζα.
Όπως μεταδίδουν, πλέον ανοιχτά, τα ΜΜΕ και παραδέχονται στελέχη του ΥΠΟΙΚ, «Εκτός από τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου, τις μετοχές των κρατικών επιχειρήσεων, τις υποδομές και ακίνητα του ελληνικού δημοσίου τα οποία θα περάσουν κάτω από την "ομπρέλα” του, από το ΥΠΟΙΚ γίνεται γνωστό πως στο Ταμείο πιθανόν να ενταχθούν και όλα τα μελλοντικά έσοδα που θα προκύψουν από την εκμετάλλευση του ορυκτού/φυσικού πλούτου της χώρας -υδρογονάνθρακες κα.»
Σας παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, όπως αποτυπώνονται στο «Εθνικό Σχέδιο για μια Ελεύθερη και Ισχυρή Ελλάδα» που μπορείτε ανέτως να εκτυπώσετε και να διανείμετε σε κάθε ενδιαφερόμενο.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ (πετρελαίου, φυσικού αερίου, πολυτίμων μετάλλων). Deutsche Bank: «427 δισ. ευρώ κέρδος μπορεί να αποδώσουν τα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης» - Bloomberg: «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού στην Ευρώπη ξεπερνώντας τη Φινλανδία».
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΗΓΩΝ: Απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, μέσω της επιδότησης της εγχώριας παραγωγής σε κάθε τομέα. Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέει ο Καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης: «1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της Πατρίδας».  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ: To ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIZA ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ την ΑΓΡΟΤΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ! Την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!


Δελτίο Star: “Χρυσή Αυγή και κάτοικοι Βοτανικού ενάντια στον καταυλισμό μεταναστών”

Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΤΑΡ για τον λαθροκαταυλισμό Συριζαίων-Καμίνη με όλες τις ανέσεις και τα... κονφόρ για τους λαθρομετανάστες. Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, αλλά και κατοίκων και εργαζομένων στην περιοχή που αντιδρούν στην μετατροπή του Βοτανικού σε Ισλαμαμπάντ. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΣΑΠΙΛΑ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ από το SYRIZA: ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! (Θέμα χρόνου ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ από την ΙΔΙΑ τους την ΠΑΤΡΙΔΑ)


ΑΙΣΧΟΣ! Η Κως έγινε Δαμασκός: Διαδήλωση ισλαμιστών λαθρομεταναστών στην καρδιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου Οριστικό τέλος για τον ελληνικό τουρισμό σήμανε η πλημμύρα λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά. Χθες το απόγευμα, η κεντρική παραλιακή οδός της Κω γέμισε ισλαμιστές που διαδήλωναν φωνάζοντας "We want to leave" - "Θέλουμε να φύγουμε" (είναι ίσως η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή συμφωνεί απόλυτα με το αίτημα των λαθρομεταναστών).
Οι "διαδηλωτές" ξεκίνησαν από το Αστυνομικό Τμήμα της Κω, σταμάτησαν για λίγο στο Δημαρχείο κάτω από το γραφείο του Δημάρχου, φωνάζοντας το ίδιο σύνθημα και στη συνέχεια συνέχισαν την πορεία τους προς το Λιμεναρχείο.
Η κατάσταση στα νησιά μας έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια του τραγικού και η άθλια συμμορία της κυρα-Τασίας και του dear Alexis οδηγεί σε καταστροφή την χώρα. Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο, που δεν έχουν γυριστεί στην Βαγδάτη, την Δαμασκό ή την Καμπούλ, αλλά σε πάλαι ποτέ τουριστικό νησί του Αιγαίου... ΠΗΓΗ

Η Νουδούλα περνάει τους Αστυνομικούς για Χαϊβάνια!

Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση των μελών των σωματείων της Αστυνομίας με τον… βαρύμαγκα Βαγγέλα, μια ομάδα βουλευτών της νουδούλας –προφανώς κατόπιν συνεννόησης με τον Βαγγέλα- κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό Εργασίας, με θέμα: «Άμεση ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά  των Ασφαλισμένων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις». Ιδού η ξεφτιλισμένη ερώτηση:
"Κύριε Υπουργέ,
Μετά από την συνάντηση των συνδικαλιστικών εκπροσώπων της Αστυνομίας με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Ε. Μεϊμαράκη υπήρξε κοινή η διαπίστωση ότι ο  εργασιακός χώρος της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελεί έναν από τους πλέον ευαίσθητους, με σημαντικές ιδιαιτερότητες και καταφανή επικινδυνότητα κλάδο. Εάν συμπεριλάβουμε και το επικίνδυνο και το ανθυγιεινό της εργασίας, σε συνδυασμό με μια καθημερινότητα η οποία χαρακτηρίζεται από ακατάστατο ωράριο, εξαήμερη παροχή εργασίας σε εβδομαδιαία βάση, το επάγγελμα – λειτούργημα του Έλληνα Αστυνομικού, καθίσταται ιδιαίτερα ευπαθές. Δυστυχώς όμως με τα όσα διαφαίνονται να προωθούνται αναφορικά με το νέο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας μέσω του οποίου προβλέπεται η μεταρρύθμιση του Συνταξιοδοτικού Συστήματος (62ο έτος ηλικίας και σαράντα έτη εργασίας – ασφάλισης), οι Έλληνες Αστυνομικοί ενώ συμπληρώνουν τα 40 έτη πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας πολύ νωρίτερα του 62ου έτους ηλικίας, πρόκειται να αποτελέσουν τη μοναδική εργασιακή ομάδα του Δημοσίου στη χώρα μας, της οποίας τα μέλη θα αναγκάζονται να εργάζονται – ασφαλίζονται για πάνω από 44 έτη και θα φτάνουν ως τα 50 έτη εάν συνταξιοδοτούνται στο 62ο έτος της ηλικίας τους ή στο 67ο έτος της ηλικίας τους. Κατόπιν όλων αυτών,
Ερωτάστε:
Προτίθεστε να νομοθετήσετε έτσι ώστε να εισαχθούν οι υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα και με αυτό τον τρόπο να εξαιρεθούν από τις προβλέψεις του 3ου Μνημονίου για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις."                 
Προφανώς, οι συγγρόβιοι της νουδούλας περνάνε τους Έλληνες αστυνομικούς για… χαϊβάνια, που θα τσιμπήσουν στο όψιμο «ενδιαφέρον» τους και θα τους ρίξουν τον «οβολό» -την ψήφο τους- στις εκλογές που’ ρχονται.
Και γιατί ρε τσίφτες συγγρόβιοι δεν νομοθετούσατε εσείς σχετικά τόσα χρόνια που κυβερνάγατε τη χώρα; Τώρα που είσαστε εκτός νυμφώνος το θυμηθήκατε;   ΠΗΓΗ
ΤΟ’ ΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ’ ΑΛΛΟ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!Το’ χουμε ξαναγράψει επανειλημμένες φορές και το ξαναγράφουμε ακόμα μία, γιατί η ζωή μας επιβεβαιώνει: κανένας καλός –και των τριών φύλων- δε χάνεται σ’ αυτό τον τόπο!

Κι αυτή τη φορά, δε μας επιβεβαίωσε μόνο η πραγματική ζωή, αλλά και η που-του-βου Ζωή Κωνσταντοπούλου! Που διόρισε ως ειδική σύμβουλο στο ιδιαίτερο γραφείο της στη βουλή την Άννα Ζωηρού, «κολλητή» του μπάρμπα-Γιώργη Καρατζαφέρη, ο οποίος όταν ήταν στα πράγματα –επί Παπαδήμου- την είχε διορίσει στο Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ!

Μάλιστα, ο (φαινομενικά ) περίεργος αυτός διορισμός, δεν σχολιάστηκε καθόλου από τους συνήθεις γιαλαντζί σκανδαλοθήρες της νουδούλας, ενώ κάποιο e-mail που φαινόταν ότι εστάλη σε όλους τους δημοσιογράφους από τον Κυριάκο τον γουρλομάτη και κατήγγειλε τον διορισμό της εκλεκτής του Καρατζαφέρη, χαρακτηρίστηκε πλαστό!

(ΥΓ): Τόσο  απαραίτητη είναι η μαντάμ Ζωηρού κι είναι σ’ όλες τις καταστάσεις μέσα; πηγή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3397321012638102044

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item