Widgets

ΕΛΛΗΝΑ θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Τι δεν κατάλαβες;Πολλοί είναι αυτοί που τοποθετούν την πηγή του ζέοντος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην ανικανότητα του Σύριζα να διαχειριστεί τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Άλλοι, ευρισκόμενοι πιο κοντά στην αλήθεια, κάνανε λόγο για ένα συντεταγμένο σχέδιο της ανθελληνικής – διεθνιστικής αριστεράς για διάλυση του Ελληνικού Έθνους.

Το γεγονός ότι στην Κω οι λαθρομετανάστες επεχείρησαν εισβολή σε αστυνομικό τμήμα και ουδείς ασχολήθηκε, ενώ αντιθέτως έγινε μείζον ζήτημα ένα χαστούκι, δείχνει την προπαγανδιστική γραμμή και συνεπώς την βούληση του καθεστώτος. Συνεπώς, υπάρχει σαφέστατα σχέδιο, το οποίο συνοψίζεται στις λέξεις «ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων». Είναι, όμως, αυτό ένα σχέδιο της διεθνιστικής αριστεράς; Προφανώς και όχι, αφού οι μαρξιστές και οι νεομαρξιστές είναι παντελώς ανίκανοι για την δόμηση σκέψεων.

Στις παρακάτω γραμμές θα σας δείξουμε ποιο είναι το σχέδιο, που πιστά υπηρετούν οι διάφοροι συριζαίοι σήμερα και ακολούθως θα σας αποδείξουμε με αδιάψευστα στοιχεία, ότι ο Σύριζα και οι Ανέλ, για άλλη μία φορά, απλώς συνεχίζουν (με τον δικό τους μοναδικό τρόπο) την πολιτική που εδώ και πολύ καιρό ακολουθούν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και κυρίως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Ένωση.


Το 1925 εκδίδεται για πρώτη φορά το βιβλίο «Praktischer Idealismus» του Richard Nikolaus Eijiro, Count of Coudenhove-Kalergi. Για να μην υπάρχει ουδεμία αμφιβολία για το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο άνθρωπος και το συγκεκριμένο βιβλίο για αυτό που συζητάμε, σας παραθέτουμε το εξώφυλλο του επίμαχου βιβλίου του και κάποιες πολύ χαρακτηριστικές, σύγχρονες φωτογραφίες.

Ο Kalergi και το εξώφυλλο του βιβλίου του

Ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν φαν Ρομπάι, παραλαμβάνει το βραβείο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης του οργανισμού που ίδρυσε ο Kalergi για να προωθήσει το σχέδιό του

Ο Γιουνκέρ παραλαμβάνει το ίδιο βραβείο

Η Μέρκελ παραλαμβάνει το ίδιο βραβείο

Στο βιβλίο του λοιπόν, ο Kalergi σημειώνει: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».


Σαν άκρατη συνωμοσιολογία, βεβαίως, ακούγονται όλα τα παραπάνω, η οποία γίνεται εξόχως θελκτική, βλέποντας το ελληνικό κράτος να φροντίζει (όχι τώρα, αλλά συνεχώς) να εντείνει το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων και να δίνει ολοένα και περισσότερα προνόμια στους λαθρομετανάστες. Όχι τώρα, αλλά συνεχώς γιατί η δολοφονία Καντάρη και Λαζανά γίνανε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Επειδή το φρικώδες έγκλημα εναντίον της Μυρτούς έγινε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς ας μην χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τις λαθρομεταναστευτικές ροές οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, αφού ο Σύριζα απλώς συνεχίζει την πολιτικής τους.

Πάμε, όμως, να δούμε μία εξόχως διαφωτιστική ομιλία που έγινε στο Ευρωκοινοβούλιο στις 20 Μαΐου του 2015, για να φέρουμε τον Kalergi στην επικαιρότητα. Μιλάει, λοιπόν, ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα, Χρυσόγονος, και λέει στην παρέμβασή του:

"Άκουσα με ενδιαφέρον τον Επίτροπο κ. Αβραμόπουλο να λέει ότι η Ευρώπη χρειάζεται την οργανωμένη και νόμιμη μετανάστευση ενός αριθμού ανθρώπων κατ΄έτος για να καλύπτεται το κενό που προκαλείται από την υπογεννητικότητα των Ευρωπαίων. Η διαπίστωσή σας καθεαυτή είναι σωστή. Ωστόσο ούτε η υπογεννητικότητα ούτε τα μεταναστευτικά ρεύματα είναι φυσικά φαινόμενα. Και τα δύο είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών. Την υπογεννητικότητα την προκαλούν οι λανθασμένες μισθολογικές, φορολογικές και ασφαλιστικές πολιτικές, που δεν επιβραβεύουν όπως θα όφειλαν τη γέννηση παιδιών και δεν προστατεύουν επαρκώς τη μητρότητα. Και τα μεταναστευτικά ρεύματα τα προκαλούν οι άνισοι όροι ανταλλαγής που καταδικάζουν στη φτώχεια τις χώρες της καπιταλιστικής περιφέρειας και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου οι οποίες συμβάλουν στην πρόκληση χάους και εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων στις ίδιες αυτές χώρες. Και βέβαια όλες αυτές οι πολιτικές έχουν κοινό παρονομαστή ότι υποκινούνται από το ίδιο κίνητρο, δηλαδή την εξασφάλιση μεγαλύτερων κερδών για το κεφάλαιο. Πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να δώσουμε προτεραιότητα στην ισορροπία και την ευημερία των ανθρώπινων κοινωνιών και όχι στο χρήμα".


Ο Χρυσόγονος, λοιπόν, του Σύριζα, άκουσε τον Αβραμόπουλο της ΝΔ να λέει ότι «χρειάζονται» οι λαθρομετανάστες για να αντικαταστήσουν τον γηγενή πληθυσμό που μαστίζεται από υπογεννητικότητα, ελέω των δικών τους πολιτικών φυσικά. Και συμφώνησε! Πραγματικά ύστερα από αυτό δεν μένει τίποτε στο σκοτάδι, Έλληνα. Θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Θέλουν να πεθάνει ο Ελληνικός Λαός και στην θέση του να εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες! www.xryshaygh.com

Επιθέσεις αυτοκτονίας στην Ελλάδα από φανατικούς ισλαμιστές φοβούνται οι ΑρχέςΆρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Ένα εφιαλτικό σενάριο, που χειρίζονται οι αρχές ασφαλείας αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής» και στο οποίο έχουμε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν. Υπάρχει σήμερα κίνδυνος επίθεσης από τζιχαντιστές στην Ελλάδα; Όπως όλα δείχνουν, ναι.
Στις ελληνικές διωκτικές αρχές επικρατεί ανησυχία με βάση πληροφορίες ότι ενδεχομένως θα υπάρξει πλήγμα υποστηρικτών του ISIS στη χώρα μας εναντίον «προσφύγων» από τη Μέση Ανατολή. Και αυτό θα εκδηλωθεί πιθανόν με επιχείρηση αυτοκτονίας αντίστοιχης αυτών που σημειώνονται σε ανοιχτούς χώρους στο Ιράκ και στη Συρία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ζητηθεί στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών να δίδεται προσοχή σε άτομα που είναι ιδιότυπα για την εποχή ντυμένα, με τον κίνδυνο να μεταφέρουν και να κρύβουν κάτω από «βαριά» ρούχα εκρηκτικούς μηχανισμούς για να τους ενεργοποιήσουν σε αποστολές αυτοκτονίας. Αξιωματούχοι της αστυνομίας δεν αποκλείουν το γεγονός ότι στόχοι μπορούν να είναι και Κούρδοι που ζουν στη χώρα μας, με τους οποίους βρίσκονται σε σύγκρουση οι τζιχαντιστές.

Φυσικά εάν φανατικοί ισλαμιστές μπορούν να εξαπολύσουν επίθεση εναντίον άλλων μουσουλμάνων εντός της Ελληνικής επικράτειας, κανείς δεν μπορεί να μας καθησυχάσει ότι στόχος τους δεν είναι ο καθένας από εμάς. Και αν κάποιοι εξτρεμιστές έχουν σήμερα αυτή την δυνατότητα, αύριο μπορούν κάλλιστα να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους προς ξένες μυστικές υπηρεσίες ώστε να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα, η οποία έτσι κι αλλιώς θυμίζει ανοχύρωτη πολιτεία.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: 55.000 λαθρομετανάστες εισέβαλλαν στην Πατρίδα μας ΜΟΝΟ τον Ιούλιο! Για την κυβέρνηση της αριστεράς - που θυμίζει παιδική χαρά – όλες αυτές οι μάζες χαρακτηρίζονται ως «πρόσφυγες» και μοναδική μέριμνα του κράτους είναι να λάβει περισσότερα κοινοτικά κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε οι «πρόσφυγες» να διαμείνουν στην Ελλάδα με δωρεάν φως, νερό και… κλιματισμό!

Πόσο δύσκολο είναι ανάμεσα σε τόσες εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών να έχουν εισχωρήσει αρκετοί εξτρεμιστές μουσουλμάνοι; Οι πρόσφατες «εμπειρίες» από άλλες ευρωπαϊκές χώρες αυτό δείχνουν. Και στις επιθέσεις αυτές, τα θύματα δεν ήταν άλλοι μουσουλμάνοι, αλλά Γάλλοι, Βρετανοί κτλ.

Επιπλέον, αν δεχθούμε το σενάριο ενός «εμφυλίου» μεταξύ μουσουλμάνων, ας το δούμε σε συνάρτηση με το τζαμί που σχεδιάζεται να αναγερθεί στην Αθήνα: Πόσο θα προσφέρει στην «κοινωνική ειρήνη» (πέραν της προσβολής στην παράδοσή μας) ένα τέμενος που θα εξυπηρετεί πχ τους σουνίτες και θα αφήνει εκτός τους σιίτες ή άλλες σέχτες του ισλάμ; Και ποια θα είναι η λύση; Να γεμίσουμε τζαμιά την Ελλάδα;

Δυστυχώς η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας», αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Το πρόβλημα της εισβολής εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών είναι πολιτικό και πολιτική θα είναι και η λύση. Οι κάτοικοι της Κω, της Μυτιλήνης και άλλων νησιών του Αιγαίο, έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται. Καλό θα ήταν να κάνουν το ίδιο και όλοι οι Έλληνες προτού βρεθούν στην ίδια κατάσταση. Οι ακραίες αυτές καταστάσεις απαιτούν την αυστηρή τήρηση των νόμων και όχι τον ψευτοανθρωπισμό των «αντιρατσιστών» που εξαντλείται στα δικαιώματα των αλλοδαπών εις βάρος του Ελληνικού λαού. ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Νότιο Αιγαίο από τους λαθρομετανάστες


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Νότιο Αιγαίο από τους λαθρομετανάστες

Κάλυμνος: Ξεσηκώθηκαν οι λαθρομετανάστες - χτύπησαν λιμενικούς, κατεβάζουν την Ελληνική Σημαία (10/8/2015)

Εκτός ελέγχου και η Λέρος, Σύμη – Χιλιάδες λαθρομετανάστες κοιμούνται χύμα στο κύμα (11/8/2015)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κως: Συμπλοκές μεταξύ της αστυνομίας και μεταναστών (11/8/2015)

Αυτοί είναι μερικοί από τους τίτλους που καθημερινά διαβάζουμε στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο. Άλλο όμως να το διαβάζεις και άλλο να το βιώνεις. Χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλουν στα νησιά μας τους τελευταίους μήνες. 

Λαθροέποικοι που τα ΜΜΕ προσπαθούν να βαπτίσουν «παράτυπους μετανάστες» και πρόσφυγες από την Συρία. «Εξαθλιωμένοι» που έδωσαν χιλιάδες ευρώ (άραγε που τα βρήκαν;) προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως μόνο ένα μικρό ποσοστό προέρχεται από την εμπόλεμη Συρία. Οι υπόλοιποι όμως; Και πόσο εξαθλιωμένοι είναι φορώντας επώνυμα ρούχα και κρατώντας ακριβά smartphones που οι περισσότεροι Έλληνες δεν μπορούν να αποκτήσουν; Πώς γίνεται ΚΑΝΕΝΑΣ να μην έχει ταξιδιωτικά έγγραφα; Πώς γίνεται να προφέρουν μόνο μια λέξη; SYRIA- SYRIA, ακριβώς όπως φώναζαν PALESTINE πριν μερικά χρόνια.

Τραγικές εικόνες στην Κω που δεν θυμίζει πλέον προορισμό που βουλιάζει από τουρίστες αλλά Καμπούλ με αντίσκηνα σε κεντρικές πλατείες που βουλιάζει από λαθρομετανάστες.

Σήμερα λιντσάρισαν τους αστυνομικούς αύριο σίγουρα τους κάτοικους του νησιού. Η κατάσταση είναι πλέον επικίνδυνη και υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμα. Για όλα φταίει η αστυνομία... κανείς άλλος. Η κυβέρνηση απούσα με μία υπουργό που καλεί ανοιχτά τους λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας προκειμένου να ….λιαστούν. 

Στον Βοτανικό προσφέρουν δωρεάν στέγη, δωρεάν ρεύμα, δωρεάν νερό, δωρεάν (3) γεύματα την ημέρα για τους παράνομους αλλοδαπούς την ώρα που Έλληνες δεν έχουν στέγη, Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα και το νερό και κυριολεκτικά φτύνουν αίμα για τα προς το ζην. 

Εισαγωγή δίχως εξετάσεις στα πανεπιστημιακά ιδρύματα πρότεινε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου την ώρα που τα Ελληνόπουλα πληρώνουν φροντιστήρια για 5 και 6 χρόνια προκειμένου να καλύψουν τα εκπαιδευτικά κενά και να μπορέσουν να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις. Διάκριση και ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

Τραγικό και το περιστατικό στην Κάλυμνο εχθές όπου λαθρομετανάστες μαζί με μέλη αριστερών οργανώσεων δημιούργησαν τεχνητή ένταση αρνούμενοι να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα γιατί δήθεν είναι παράνομο! Ταυτόχρονα επιχείρησαν να υποστείλουν την Ελληνική σημαία έξω από το λιμεναρχείο της Καλύμνου. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να βανδαλίσει και να προσβάλει το σύμβολο του Έθνους μας, το σύμβολο της πίστης μας για το οποίο οι πρόγονοι μας θυσίασαν την ζωή τους.

Η Χρυσή Αυγή πιστή στις θέσεις της καλεί τους κατοίκους των ακριτικών νησιών μας σε επαγρύπνηση. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα αντέξουμε και θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να μην χαθεί το ΕΘΝΟΣ μας και θα αντισταθούμε μέχρις εσχάτων για την προάσπιση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Σάββας Σπυρίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο

www.xryshaygh.com


Αστυνομικοί και λιμενικοί της Δωδεκανήσου ξεφτιλίζουν την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου


Την σφοδρή της αντίθεση στην απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει σε πλοίο 2.500 λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Κω, εξέφρασαν οι ενώσεις αστυνομικών και λιμενικών στα Δωδεκάνησα.

Δια της επιστολής, λιμενικοί και αστυνομικοί επισημαίνουν τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια ενέργεια, τονίζοντας κυρίως την αδυναμία των αρχών να αντιμετωπίσουν δυνητικές καταστάσεις όπως φωτιά στο πλοίο, επεισόδια μεταξύ ατόμων διαφορετικών εθνικοτήτων κ.ο.κ..

Βεβαίως οι γραφειοκράτες των Αθηνών, οι περισπούδαστοι καθηγητάδες των υπουργικών θώκων και οι θλιβεροί τους συνοδοιπόροι, δεν σκαμπάζουν από παρόμοιες επιστολές-καμπανάκια κινδύνου. Συνεπακόλουθα, όταν οι προειδοποιήσεις επί των δυνητικών κινδύνων γίνονται πραγματικότητα, ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνουν, επιρρίπτοντάς αυτήν στους υφισταμένους τους και συνήθως σ' εκείνους οι οποίοι υπό αντίξοες συνθήκες επιχειρούν να διαφυλάξουν την έννομη τάξη.

Πώς όμως να διαφυλάξει ο αστυνομικός και ο λιμενικός την έννομη τάξη από ένα Κράτος και μια κυβέρνηση που έχουν αναγάγει σε κανόνα τις παρανομίες τους;


www.xryshaygh.com

Στοχοποιεί τους Αστυνομικούς της Κω ο Σύριζα: Αντί ενισχύσεων στέλνει το Εσωτερικών Υποθέσεων!

Στοχοποιεί του Αστυνομικούς της Κω ο Σύριζα: Αντί ενισχύσεων στέλνει το Εσωτερικών Υποθέσεων!

Οι καταγγελίες των αστυνομικών της Κω, οι οποίοι εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες σηκώνοντας το βάρος της προάσπισης της έννομης τάξης σε ένα νησί που βουλιάζει στους λαθρομετανάστες, δεν έχουν τέλος.

Τελευταίο περιστατικό αλλά και πλέον ενδεικτικό της χαώδους κατάστασης που επικρατεί είναι η αποκάλυψη πως τις τελευταίες ημέρες και αντί ενίσχυσης των αστυνομικών του νησιού, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέστειλε στην Κω «αντιρατσιστές» κομισάριους της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, με «ειδική αποστολή να καταγράφουν όποιες έκνομες ή παράτυπες ενέργειες σε βάρος λαθρομεταναστών, προκειμένου να υποβάλλονται αναφορές για να διενεργηθούν ΕΔΕ».

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Κω καταγγέλλουν πως στο κλιμάκιο των δέκα κομισάριων που βρισκόταν στο νησί και σχημάτισε τη δικογραφία κατά του αστυνομικού που απώθησε λαθρομετανάστη, προστέθηκαν ακόμα δύο!

Αντί να ρουφιανεύουν τους συναδέλφους τους, καλό θα ήταν οι «αστυνομικοί» του Εσωτερικών Υποθέσεων να συνέδραμαν τους πραγματικούς αστυνομικούς που τιμούν τον Όρκο τους στο πεζοδρόμιο. Αλλιώς δεν χρειάζεται να εξαπατούν την κοινή γνώμη: να μετονομαστεί το Εσωτερικών Υποθέσεων σε Στάζι για να περιγράφεται επακριβώς ο χαρακτήρας της υπηρεσίας και το αντικείμενο δράσης της! www.xryshaygh.com


Νέα δίωξη στον αστυνομικό Δημήτρη Μακρή, διότι υπερασπίστηκε συνάδελφό του και όχι ασύδοτους λαθρομετανάστες


Νέα δίωξη στον αστυνομικό Δημήτρη Μακρή, διότι υπερασπίστηκε συνάδελφό του και όχι ασύδοτους λαθρομετανάστες

Η επιστολή του αστυνομικού και εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Μεσολογγίου με την Ελληνική Αυγή, Δ. Μακρή, αναφορικά με την στοχοποίηση και τιμωρία συναδέλφου του στην Κω επειδή απώθησε λαθρομετανάστη, υπήρξε η αιτία νέας πειθαρχικής, εις βάρος του, δίωξης!

Η νέα πειθαρχική δίωξη αιτιολογείται κατά τρόπο κωμικό, με ανάκληση προηγούμενης απόφασης επιβολής προστίμου ύψους 30 ευρώ και διενέργεια νέας Ε.Δ.Ε. για το ίδιο ζήτημα!

Καθίσταται σαφές οτι η προάσπιση της νομιμότητας και η πίστη στην εφαρμογή των συνταγματικών κανόνων, αποτελούν για ένα αντεθνικό Κράτος αφορμή διώξεων με στόχο την καλλιέργεια φόβου στον ίδιο τον Ελληνικό Λαό. Στην επισήμανση των μάχιμων αστυνομικών για προσήλωση της ηγεσίας τους στην διαφύλαξη του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους, εκείνη απαντά με εκδικητική μανία και πειθαρχικές διώξεις.

Αντίθετα όμως από τις προσδοκίες που τρέφει το αντεθνικό Κράτος, το μόνο που επιτυγχάνει μέσω παρόμοιων μεθοδεύσεων είναι να χαλυβδώνει την πίστη στο δίκαιο του Εθνικού Αγώνα για την υπεράσπιση του Λαού και της Πατρίδος!  www.xryshaygh.com

 ΣΕΛΙΔΕΣ συμπαράστασης στο Facebook που στηρίζουμε:  Defend KOS
Στηρίζουμε τον αστυνομικό από την Κω

Ανακοίνωση συμπαράστασης στα Σώματα Ασφαλείας από τον Περιφερειακό Σύμβουλο στα Δωδεκάνησα και Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ε.α. Σάββα Σπυρίδη


Ανακοίνωση συμπαράστασης στα Σώματα Ασφαλείας από τον Περιφερειακό Σύμβουλο στα Δωδεκάνησα και Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ε.α. Σάββα Σπυρίδη

Οι Έλληνες Αστυνομικοί και Λιμενικοί, που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα κύματα των λαθροεποίκων, τους οποίους μην ξεχνάμε έχει ανοικτά προσκαλέσει η κυρα - Τασία και η παρέα της στα νησιά του Αιγαίου για άλλη μια φορά βρίσκονται κατηγορούμενοι από τα διαπλεκόμενα Μαζικά Μέσα Εξαπατήσεως, τα οποία επιλεκτικά απομονώνουν γεγονότα και προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις και να απαξιώσουν το έργο τους.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ απολαμβάνοντας την ασφάλεια και τον κλιματισμό που διαθέτουν τα γραφεία τους αντί να στηρίξει και να ενισχύσει το δύσκολο έργο των δυνάμεων στα ακριτικά μας νησιά θα έπρεπε να είναι πρώτα αυτή υπόλογη και υπο διοικητική έρευνα.
Μόνο τότε θα καταλάβουν υπό ποιες συνθήκες πράττουν το καθήκον τους οι Άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι λοιδορούνται από τα διαπλεκόμενα μέσα εξαπάτησης και τους κήρυκες του ανθελληνισμού.

Η Χρυσή Αυγή Δωδεκανήσου δηλώνει την στήριξή της του προς όλους τους Αστυνομικούς και Λιμενικούς στο δύσκολο έργο που καθημερινά επιτελούν στα ακριτικά νησιά μας. Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται δίπλα τους όπου και όποτε χρειαστεί ενάντια στην πολιτική τρομοκρατία της «πρώτης φοράς αριστερά».

Σπυρίδης Σάββας
Περιφερειακός Σύμβουλος Δωδεκανήσου με την Ελληνική Αυγή
Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας ε.α.

www.xryshaygh.com


Παραδίδουν τα πάντα στους λαθρομετανάστες: Τους νοικιάζει και πλοίο η συγκυβένηση Σανέλ

Παραδίδουν τα πάντα στους λαθρομετανάστες: Τους νοικιάζει και πλοίο η συγκυβένηση Σανέλ


Γράφει ο Αντίοχος

Σήμερα θα καταπλεύσει και θα σταθμεύσει στο λιμάνι της Κω το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ στην Κω για να «τακτοποιήσει» τους λαθρομετανάστες. Το πλοίο της… χαράς, ναύλωσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (δηλαδή η κυρά-Τασία) και υπό την υψηλή εποπτεία του «συντονιστή» Φλαμπουράρη και θα παρέχει φιλοξενία –με την πλήρη έννοια του όρου, ήτοι διαμονή και πλήρη σίτιση, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δαπάναις του αγρίως φορολογούμενου ελληνικού λαού βεβαίως – σε 2.500 λαθρομετανάστες. 

Μόνο που στην Κω βρίσκονται αυτή τη στιγμή -τουλάχιστον- 7.000 λαθρομετανάστες, ενώ καθημερινώς φτάνουν κι άλλοι πολλοί – άγνωστο πόσοι, γιατί τα όργανα του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ εξακολουθούν να δίνουν ελλιπή στοιχεία.

Οπότε, εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: με ποια κριτήρια θα φιλοξενηθούν στο… πλοίο της χαράς 2.500 λαθρομετανάστες και θα αποκλειστούν οι υπόλοιποι 4.500; Ή θα ισχύσει το γνωστό «όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε», μεταφραζόμενο στην περίπτωσή μας σε «όποιος πρόλαβε στο πλοίο μπήκε»;

Πρόβλεψη: θυμάστε τον Αύγουστο του 1991, όταν το φορτηγό πλοίο Vlora είχε δέσει στο λιμάνι του Δυρραχίου για να φορτώσει ζάχαρη και χιλιάδες επίδοξοι λαθρομετανάστες το πλημμύρισαν, ενώ κάποιες άλλες χιλιάδες είχαν τιγκάρει την προβλήτα; Ανάλογες σκηνές απείρου κάλλους θα δούμε και στην Κω… Εθνικισμός

ΕΡΧΕΤΑΙ ξημερώματα το Ελ. Βενιζέλος για 2.500 πρόσφυγες! (Θα κοστίσει 500.000€) ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ η Περιφέρεια (πλήρης σίτιση)


Την συγχρηματοδότηση του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος για τους πρόσφυγες της Κω, αναλαμβάνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Την συγχρηματοδότηση του πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που θα ελλιμενιστεί στην Κω για την εγκατάσταση και την διαδικασία ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών, αναλαμβάνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Η οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας, η οποία είναι κρίσιμης σημασίας για την άμεση αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος που αντιμετωπίζει η Κως το τελευταίο διάστημα, συμφωνήθηκε μετά από επικοινωνία του Υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, το πρωί της Τετάρτης, όπου αποφασίστηκε η συνεργασία και ο συντονισμός δράσεων των δύο πλευρών, για την ταχύτερη δυνατή αποφόρτιση του νησιού από τις χιλιάδες των προσφύγων και μεταναστών.

Μετά την επικοινωνία και την συνεννόηση του κ. Φλαμπουράρη με τον Περιφερειάρχη, ακολούθησε σύσκεψη με την Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου και υπηρεσιακούς παράγοντες, όπου οριστικοποιήθηκε η απόφαση για την ναύλωση του πλοίου και η σχετική ανακοίνωση από τον Υπουργό Επικρατείας στα ΜΜΕ.

Πρόκειται για το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ που ναυλώθηκε από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής με την συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Κω αύριο, Παρασκευή. Στο πλοίο, χωρητικότητας 2.500 ατόμων, θα εγκατασταθούν πρόσφυγες και μετανάστες, στους οποίους θα παρέχεται πλήρης σίτιση, ενώ θα γίνεται και η διαδικασία ταυτοποίησης.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, δήλωσε, σχετικά με την ναύλωση του πλοίου:

«Από την πρώτη στιγμή έχουμε καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποτελεί μέρος της λύσης του προβλήματος. Μέχρι σήμερα έχουμε συμβάλει αποφασιστικά και εποικοδομητικά, τόσο με προτάσεις θεσμικού χαρακτήρα που μας λύνουν τα χέρια στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε, όσο και οικονομικά, με τους περιορισμένους πόρους που διαθέτουμε. Εκτός από την σημαντική συνδρομή μας για την συγχρηματοδότηση του πλοίου (υπενθυμίζω ότι από τον περασμένο Απρίλιο είχαμε ζητήσει εγγράφως από τους αρμόδιους υπουργούς την διάθεση ειδικού πλοίου, αποκλειστικά για τους πρόσφυγες και μετανάστες), η Περιφέρεια, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της, διαθέτει το σύνολο των πόρων που βρίσκονται στον κωδικό των εκτάκτων αναγκών, ποσό 100.000 ευρώ, για την κάλυψη των άμεσων και επειγουσών αναγκών των ανθρώπων αυτών, με την δέσμευση να ενισχύσουμε αυτόν τον κωδικό με επιπλέον πόρους. Ως Περιφέρεια, είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε και στην συνέχεια, στην επίλυση του προβλήματος, όπως κάναμε από την πρώτη μέρα, υπερβαίνοντας αρμοδιότητες, οικονομικές αντοχές και πολιτικό κόστος».

Στην Κω το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» για τη φιλοξενία 2.500 μεταναστών


Αναμένεται να αποπλεύσει σήμερα το βράδυ από τον Πειραιά με προορισμό το νησί - Ήδη, στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου έχουν ξεκινήσει τροποποιήσεις, ενώ εντός της ημέρας θα γίνει και τροφοδοσία του με είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα
Σε ναύλωση του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» της εταιρείας ΑΝΕΚ προχώρησε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να εγκατασταθούν σε αυτό περίπου 2.500 πρόσφυγες στην Κω.
Στους πρόσφυγες θα παρέχεται πλήρης σίτιση.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. αμέσως μετά από σύσκεψη που είχε με την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου και αρμόδιους φορείς, «στο πλοίο θα καλύπτονται οι βασικές ανάγκες διαμονής, θα γίνεται η ταυτοποίηση κι έτσι θα αποφορτιστεί σε μεγάλο βαθμό η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο νησί».
Σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο θα αποπλεύσει απόψε το βράδυ από τον Πειραιά με προορισμό την Κω. Ήδη, στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου έχουν ξεκινήσει τροποποιήσεις, ενώ εντός της ημέρας θα γίνει και τροφοδοσία του με είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα. http://www.aegeanews.gr/

Κως: Αυτό είναι πλωτό ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει 2.500 πρόσφυγες


Κως: Αυτό είναι πλωτό ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει 2.500 πρόσφυγες


Το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος ναύλωσε η κυβέρνηση από την εταιρία ΑΝΕΚ και το στέλνει στην Κω για να φιλοξενήσει περίπου 2.500 από τους μετανάστες που βρίσκονται στο νησί.

Το πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά και προετοιμάζεται καταλλήλως για να μετατραπεί σε... πλωτό ξενοδοχείο, ώστε για περίπου 15 μέρες να βρουν εκεί καταφύγιο πολλοί από τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Κω.

Το καράβι έχει 110 άτομα προσωπικό και αναμένεται να φτάσει στην Κω την Παρασκευή, όπου θα μείνει για περίπου 15 μέρες. Έχει 1600 κρεβάτια.
Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης φορτώνει καύσιμα και τροφοδοσία για τη στέγαση μεταναστών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt, η παραμονή του πλοίου στην Κω θα κοστίσει 500.000€. Τα μισά από αυτά τα χρήματα θα καλυφθούν από την κυβέρνηση και τα άλλα μισά από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Άλλωστε, η ναύλωση του πλοίου της ΑΝΕΚ συναποφασίστηκε από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Μετά τις 15 μέρες, το Ελευθέριος Βενιζέλος θα αναχωρήσει από την Κω αλλά θα αντικατασταθεί από ένα άλλο πλοίο της ΑΝΕΚ, αλλά μικρότερης χωρητικότητας, το Λαττώ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
newsit.gr

Δέχθηκε επίθεση και η διμοιρία της ΥΜΕΤ στην Κώ. Τραυματισμός αστυνομικού - ΦΩΤΟ


Δέχθηκε επίθεση και η διμοιρία της ΥΜΕΤ στην Κώ.Τραυματισμός αστυνομικού.ΦΩΤΟ

"Οι συνθήκες είναι τραγικές. Και για εμάς και για τους μετανάστες", δηλώνουν στο bloko.gr αστυνομικοί των δύο διμοιριών της ΥΜΕΤ που βρίσκονται από χθες το απόγευμα στην Κώ.
"Η κατάσταση είναι έκρυθμα εύφλεκτη, συνεχίζουν. Πώς να συγκρατήσεις τόσο κόσμο μέσα σ' ένα γήπεδο με τέτοια ζέστη τόσες ώρες;", είναι το ερώτημα που
θέτουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί.
Σύμφωνα με την περιγραφή, στη μιάμιση το μεσημέρι, εκδηλώθηκε ισχυρή επίθεση προς τη διμοιρία, με πρόθεση μερίδας Αφγανών και Κούρδων προσφύγων να σπάσουν τη σειρά της εισόδου στην αίθουσα για καταγραφή τους από αστυνομικούς του Αλλοδαπών του αρχηγείου. Όπως σημειώνεται, έγινε χρήση ήπιων μέσων καταστολής, αλλά πάνω στα αλληλοτραβήγματα υπήρξε ευτυχώς ελαφρύς τραυματισμός αστυνομικού με εκδορές. Τις συνέπειες της ένταση μπορείτε να τις δείτε αποτυπωμένες στο χέρι του αστυνομικού, στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το bloko.gr.
Την ίδια ώρα, κάποιοι μετανάστες, αναρριχήθηκαν σε ένα ταρατσάκι που βρίσκεται πάνω από την αίθουσα καταγραφής και πάνω της είναι εγκαταστημένα συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών και σάιτ και χρειάστηκε να σκαρφαλώσουν περίπου 5 αστυνομικοί για να τους απομακρύνουν. Αυτή την ώρα πάντως επικρατεί η συνηθισμένη αναταραχή, με τους ταραξίες να έχουν απομακρυνθεί και τα γυναικόπαιδα να έχουν "ανακαταλάβει" τη σειρά προτεραιότητας.
 
bloko.gr

Οι πολίτες της Κω αντιδρούν στην πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών με πρωτοβουλία του Νότη Σφακιανάκη


Με πρωτοβουλία του γνωστού καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη, οι Έλληνες της Κω που υποφέρουν από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση υπογράφουν μια επιστολή προς όλες τις αρχές, απαιτώντας την άμεση λύση του προβλήματος με την προστασία των συνόρων μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

Πρός όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου, τόν περιφερειάρχη, τόν έπαρχο Κώ, τόν δήμαρχο Κώ, τόν αστυνομικό διευθυντή Κώ, τόν λιμενάρχη Κώ καί πρός πάσαν άλλην υπεύθυνη αρχή:

Σάς καθιστούμε υπεύθυνους για την άκρως απαράδεκτη καί επικίνδυνη κατάσταση που επιτρέψατε σε συνδυασμό μέ τήν κεντρική εξουσία να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στήν πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων πού με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας!

Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (πού δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί νά είναι αναπόφευκτο) μία σπίθα θά είναι αρκετή γιά νά δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θά είναι τραγικές που όλοι απευχόμεθα!

Στους ‘’βιαστές’’ τών συνόρων μας καί γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ!!!

Για τους λόγους αυτούς σάς καθιστούμε υπεύθυνους γιά όσα έχουν συμβεί, ότι συνεχίζεται να συμβαίνει και ελπίζουμε αυτή την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό πού κανείς δέν επιθυμεί και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

Δεν ζητούμε, αλλά απαιτούμε από όλους εσάς τους ‘’λειτουργούς υπαλλήλους’’ του λαού να επιβάλλετε τήν νομιμότητα όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Έλληνα!

Υ.Γ. Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς καί μόνον εσάς διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι τών περιστάσεων προστατεύοντας τήν πατρίδα μας.
Οι ‘’ελεύθεροι πολιορκημένοι’’ πολίτες της Κω της αρχαίας Μεροπίδος τής πατρίδος του Ιπποκράτους.


www.xryshaygh.com


Επιστολή Έλληνα αστυνομικού για τη δίωξη συναδέλφου του στην Κω - Οι Μάχιμοι απαντούν στους γραφειοκράτες


Επιστολή Έλληνα αστυνομικού για τη δίωξη συναδέλφου του στην Κω - Οι Μάχιμοι απαντούν στους γραφειοκράτες

Καλό θα ήταν οι Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας να ασχοληθούν με πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν την Πατρίδα μας, όπως η εξωφρενική εισροή λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα, το Νομοσχέδιο που πέρασαν οι προδότες πολιτικοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΑΝΕΛ-ΠΟΤΑΜΙ) για να δίνεται Ελληνική Ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες αρκεί να είναι κάτοικοι τα τελευταία πέντε χρόνια στην πατρίδα μας και την παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας βάση του Αγγλικού δίκαιου, χωρίς την παραμικρή αναφορά η δυσφορία από την μεριά σας.

Και για τόσο σοβαρά ζητήματα δεν μιλήσατε καθόλου αν και δώσατε όρκο να προασπίζεστε το συμφέρον της Πατρίδας με οποιοδήποτε Τρόπο! Βρεθήκατε όμως σήμερα να θέτετε σε Διαθεσιμότητα έναν Αστυνομικό που έκανε την δουλειά του κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες, μόνο και μόνο για ένα χαστούκι που έδωσε σε έναν παράνομο Λαθρομετανάστη.

Καλό θα ήταν να θέσετε τους εαυτούς σας σε Διαθεσιμότητα και να ζητήσετε ένα Μεγάλο Συγγνώμη από τους Έλληνες διότι παρανομείτε κατά κόρον με την ανεπάρκεια σας, την φοβία σας και την απαράδεκτη Αδιαφορία σας σε αυτά που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Δημοτικός Σύμβουλος
ΜΑΚΡΗΣ Δημήτριος
Υ.Γ. :Εν ενεργεία Αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας

www.xryshaygh.com


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λαθρομετανάστες έφεραν την ελονοσία στον Μαραθώνα - Κραυγή αγωνίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ!


Αυτά που λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες με τον "ακραίο", "ξενόφοβο" και "ρατσιστικό" λόγο της, επιβεβαιώνει σήμερα το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) με επίσημο έγγραφό του προς τις αυτοδιοικητικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος φορέας του Υπουργείου Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ελονοσία που φέρουν και μεταδίδουν οι καραβιές των λαθρομεταναστών στην χώρα μας

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Το Γραφείο Νοσημάτων ενημερώθηκε σχετικά με εισαγόμενο κρούσμα ελονοσίας σε μετανάστη από ενδημική χώρα. Σύμφωνα με το ιστορικό του, ο ασθενής αφίχθη στην Ελλάδα προ μηνός και διέμενε στον οικισμό Κάτω Σούλι Δήμου Μαραθώνα. Η διάγνωση του ασθενούς επιβεβαιώθηκε ως ελονοσία από πλασμώδιο vivax στον Τομέα Παρασιτολογίας, Εντομολογίας και Τροπικών Νόσων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας".

Είναι πια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα ότι η αθρόα λαθρομετανάστευση αποτελεί μια υγειονομική βόμβα και βασική αιτία αποσάθρωσης του εθνικού και κοινωνικού ιστού.
Απέναντι σε όλα τα αποκόμματα του "δημοκρατικού τόξου" που εθελοτυφλούν, τον ανθελληνικό Σύριζα που πραγματώνει τις λαθροφαντασιώσεις της κυρά Τασίας και τους καραγκιόζηδες της ψοφοδεξίας που γελοιοποιούνται με το να διατείνονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι απούσα (!) στο λαθρομεταναστευτικό, ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μόνη δύναμη Εθνικής Αντίστασης απέναντι στα σχέδια αφανισμού του Έθνους! www.xryshaygh.com

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: Συγκέντρωση συμπαράστασης υπέρ των Ελλήνων Αστυνομικών στην Κω


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: Συγκέντρωση συμπαράστασης υπέρ των Ελλήνων Αστυνομικών στην Κω

Τι κι αν η κυβέρνηση και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου κάνουν πως δεν βλέπουν την ΕΙΣΒΟΛΗ των λαθρομεταναστών με τις πλάτες της Τουρκίας στα νησιά του Αιγαίου, τι κι αν τα βοθροκάναλα κάνουν το άσπρο-μαύρο, προβαίνοντας σε βάναυση παραποίηση της πραγματικότητας και επιτίθενται σε έναν αστυνομικό που υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να διαφυλάξει την έννομη τάξη, οι Έλληνες της Κω αποδεικνύουν πως η Εθνική Αντίσταση είναι η μόνη λύση!


Το μεσημέρι της Τρίτης, οι Έλληνες της νήσου που έχει αφεθεί στο έλεος του Ισλάμ, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Κω για να διαδηλώσουν εμπράκτως όχι απλώς τη συμπαράστασή τους στον άδικα διωκόμενο αστυνομικό (ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω. απώθησης λαθρομετανάστη!) αλλά την συνολική αντίδρασή τους στην κατοχή του νησιού τους από χιλιάδες λαθρομετανάστες, που δρουν ασύδοτα με την ενθάρρυνση της κυβέρνησης της Αριστεράς!

Η αφύπνιση του Ελληνικού Λαού για το μείζον εθνικό ζήτημα της λαθροεισβολής, είναι η βασική προϋπόθεση της ουσιαστικής Εθνικής Αντίστασης.
Η Χρυσή Αυγή ως πρωτοπόρα πολιτική δύναμη της Εθνικής Αντίστασης, διακηρύσσει στον υψηλότερο τόνο: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!www.xryshaygh.comΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ: ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ!!!
Το απόλυτο χάος άφησαν πίσω τους οι μετανάστες στην Κω, στο στάδιο του νησιού «Ανταγόρας», όπου ο δήμος έχει παραχωρήσει προσωρινά στην Αστυνομία που στεγάζει εκεί την Υπηρεσία Ασύλου. 

Έπειτα από τα επεισόδια που ξέσπασαν την Τρίτη στο δημοτικό γήπεδο, οι αστυνομικές δυνάμεις, μη μπορώντας να συγκρατήσουν το εξαγριωμένο πλήθος αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το στάδιο, αφήνοντάς το στο έλεος των μεταναστών. 

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το protothema.grσυνεργεία του δήμου φαίνονται να καθαρίζουν τους χώρους του σταδίου, όπου είχε στεγαστεί προσωρινά η Υπηρεσία Ασύλου.

Σημαντικά έγγραφα βρίσκονται πεταμένα και σκισμένα στο πάτωμα, χαρτιά και μπουκάλια νερού βρίσκονται σχεδόν σε κάθε σημείο, ενώ φθορές έχουν προκληθεί τόσο στους εσωτερικούς χώρους του κτηρίου, όσο και σε αντικείμενα κι άλλα είδη. 

Υπενθυμίζεται πως για να αποκατασταθεί η τάξη, έπειτα από τα επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ μεταναστών κι αστυνομικών, χρειάστηκε η επέμβαση δύο διμοιριών των ΜΑΤ που έφτασαν την Τρίτη με C-130 στο νησί της Κω.
Την ίδια ώρα, οι διαδικασίες για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων με τουλάχιστον 250 αστυνομικούς -σε πρώτη φάση- και στα άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που δέχονται καθημερινά τεράστιο αριθμό προσφύγων, επισπεύδονται, καθώς οι λιμενικές κι αστυνομικές αρχές στο Αιγαίο εδώ και πολύ καιρό έχουν αποστείλει κραυγή απόγνωσης για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά προς την Πολιτεία.


Σήμερα η κατάσταση έχει ηρεμήσει, όμως, η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη με το δημοτικό στάδιο της Κω να έχει μετατραπεί από το βράδυ της Τρίτης σε γραφείο ταυτοποίησης, με τους μετανάστες, ενώ χθες αρνούνταν κατηγορηματικά να σχηματίσουν ουρές, προκειμένου να εξυπηρετηθούν, σήμερα να συγκεντρώνονται σε σειρές και να τηρούν την τάξη.

Στόχος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μέχρι και την Πέμπτη περίπου 4.000 μετανάστες να λάβουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά κι εν συνεχεία να αποχωρήσουν από το νησί με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά. 

Για να κατανοήσει κανείς την «τρέλα» με την οποία έρχονται καθημερινά οι αρμόδιες αρχές κι υπηρεσίες αρκεί να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή στην πόλη της Κω βρίσκονται πάνω από 7.000 μετανάστες, ενώ νέες καραβιές έφτασαν και σήμερα στο νησί, όταν οι μόνιμοι κάτοικοι στο κέντρο είναι 17.000 κι ολόκληρος ο πληθυσμός ανέρχεται στις 33.000!Οι νέες εικόνες ντροπής που ξέσπασαν στην Κω με αστυνομικές δυνάμεις να χρησιμοποιούν πυροσβεστήρες, προκειμένου να ηρεμήσουν το εξαγριωμένο πλήθος, έκαναν τον γύρο του κόσμου κι έγιναν πρώτο θέμα σε κορυφαία διεθνή ΜΜΕ.

Μάλιστα, στα επεισόδια που εκδηλώθηκαν στο κέντρο της πόλης της Κω εκατοντάδες μετανάστες ξέσπασαν την οργή τους πετώντας αντικείμενα σε κινούμενα και σταθμευμένα οχήματα, αλλά και προκαλώντας ζημίες σε καταστήματα. Αφορμή για τις απίστευτες σκηνές στάθηκε η απόφαση των Αρχών οι μετανάστες, που είχαν βρει καταλύματα σε κεντρικούς δρόμους του νησιού, να μεταφερθούν στο στάδιο του νησιού «Ανταγόρας».

Οι μετανάστες, που προέρχονται κυρίως από τη Συρία, ωστόσο, αρνήθηκαν να μπουν στο γήπεδο, το οποίο έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να τους φιλοξενήσει μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διεκπεραίωσης των εγγράφων τους, διαμαρτυρόμενοι για την μεγάλη καθυστέρηση των Αρχών κι επί ώρες απαιτούσαν να μπουν στο κτήριο της Αστυνομίας για να πάρουν τα έγγραφα τους και να αναχωρήσουν για την ηπειρωτική Ελλάδα. Αυτή η κατάσταση είχε ως αποτέλεσμα, η αστυνομία να κάνει χρήση πυροσβεστήρων, που κλιμάκωσε την ένταση, κι εν συνεχεία οι αστυνομικοί να προχωρήσουν σε κατάληψη του Αστυνομικού Τμήματος και να κατεβάσουν ρολά.
Δήμαρχος Κω: Η κυρία Χριστοδουλοπούλου έχει την πλήρη ευθύνη


Στο μεταξύ, σε σημερινές του δηλώσεις ο δήμαρχος Κω, Γιώργος Κυρίτσης, έκανε λόγο για μερική αποκατάσταση της τάξης στο νησί, ενώ επανέλαβε τον φόβο πως εάν δεν γίνει κάτι άμεσα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χυθεί αίμα και συνέστησε στους πολίτες «ψυχραιμία». «Οι κάτοικοι πλέον δεν αντέχουν άλλο. Απευθύνω έκκληση να δείξουν αυτοσυγκράτηση, διότι η δράση προκαλεί κι αντίδραση», δήλωσε χαρακτηριστικά στο protothema.gr.

Ο κ. Κυρίτσης, μάλιστα, μιλώντας στο protothema.gr την Τρίτη, εξαπέλυσε τα πυρά του προς την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, κατηγορώντας την ότι δημιούργησε ένα «άθλιο γκέτο».

«Η κυρία Χριστοδουλοπούλου δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να κατηγορεί την Κω και τον δήμαρχο και μάλιστα αποφεύγει και να μας μιλήσει. Η κυρία Χριστοδουλοπούλου έχει την πλήρη ευθύνη κι είναι εκείνη που δημιούργησε αυτή την κατάσταση στην Κω. Είμαι σίγουρος ότι οι απόψεις της κυβέρνησης είναι τελείως διαφορετικές από τη στάση της κυρίας Χριστοδουλοπούλου. Δημιούργησε ένα άθλιο γκέτο που από την αρχή τής επισημάναμε πως είναι αδύνατον να λειτουργήσει. Το κράτος είναι παντελώς απόν πλην συγκεκριμένων υπουργών, που έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα και βοηθούν», τόνισε.


Τι απαντά η Χριστοδουλοπούλου

Η απάντηση της κυρίας Χριστοδουλοπούλου, που ενώ την Τρίτη συνέβαιναν όλα αυτά τα έκτροπα δεν εμφανίστηκε πουθενά, ήρθε μία ημέρα μετά, μέσα από δήλωσή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στο φύλλο της Τετάρτης.

«Ο δήμαρχος της Κω έχει το πανελλήνιο ρεκόρ αδιαφορίας για την πόλη του», σχολιάζει η κυρία Χριστοδουλοπούλου, απαντώντας στις κατηγορίες που της επιρρίπτει ο κ. Κυρίτσης, προσθέτοντας πως ο ίδιος «σαμπόταρε τη λύση του ξενοδοχείου Captain Elias και κάθε άλλη λύση φιλοξενίας, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποφύγει τις ροές».

«Και τώρα που κατάλαβε ότι μ’ αυτήν την τακτική δεν κατάφερε τίποτα, απειλεί, υβρίζει και παραπληροφορεί», επισημαίνει, ακόμη, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, προτρέποντάς τον να «ασχοληθεί επιτέλους με το νησί όπως έχει καθήκον και ας συνεργαστεί με τους κρατικούς φορείς για τη λύση του προβλήματος, με τη δημιουργία μόνιμου χώρου φιλοξενίας των προσφύγων στην Κω».

Μήνυση για... ρατσισμό έκανε ο “περίεργος” Πακιστανός Τζαβέντ Ασλάμ σε αστυνομικούς, γιατί τόλμησαν να τον ελέγξουν!


Μήνυση για... ρατσισμό έκανε ο “περίεργος” Πακιστανός Τζαβέντ Ασλάμ σε αστυνομικούς, γιατί τόλμησαν να τον ελέγξουν!

Συνελήφθη για εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ο «περίεργος» πρόεδρος των Πακιστανών Τζαβέντ Ασλάμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, διότι όπως διαπιστώθηκε από τσεκάρισμα των πινακίδων του, ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε δηλώσει απώλεια. Τελικά, διαπιστώθηκε πως το όχημα δεν ήταν κλεμμένο, αλλά είχε αγοραστεί από κάποιον Πακιστανό, ο οποίος όμως δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία της μεταβίβασης και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε δήλωση απώλειας για να μην φαίνεται το αυτοκίνητο στ’ όνομά του.

Όμως, μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ασλάμ, ο οποίος δημιούργησε επεισόδιο με τους αστυνομικούς, γιατί τόλμησαν να τον ελέγξουν! Επιπλέον, κατέθεσε μήνυση κατά των αστυνομικών, για… ρατσιστική συμπεριφορά και οι λεγόμενοι «Αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ… διερευνούν το περιστατικό!!!

Κι όπως συμβαίνει πάντα, η γνωστή –και πολύ «περίεργη» συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA- ΚΕΕΡΦΑ δήλωσε «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» στον… Πακιστανό κοινωνικό αγωνιστή, που δεν πρέπει να ελέγχεται από την Αστυνομία, γιατί όπως σημειώνουν – μεταξύ των άλλων: «Βρέθηκαν μπροστά στον αγώνα κατά των επιθέσεων της Χρυσής Αυγής.

Ο Τζαβέντ Ασλάμ είναι παρών στην δίκη της Χρυσής Αυγής ως μάρτυρας κατηγορίας. Δίνει, επίσης, τη μάχη για να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να δοθούν άσυλο στους πρόσφυγες, χαρτιά στους μετανάστες και ιθαγένεια για όλα τα παιδιά».

Τα σχόλια δικά σας!Πόσοι λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα την Παρασκευή 7 Αυγούστου; Διαβάστε και θα πάθετε σοκ!


Πόσοι λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα την Παρασκευή 7 Αυγούστου; Διαβάστε και θα πάθετε σοκ!

Γράφει ο Αντίοχος

Η είδηση είναι… τεφαρίκι, καθώς αυτοί που την μετέδωσαν δεν έχουν κανένα λόγο να μεγαλοποιήσουν το πρόβλημα, κάθε άλλο.

Σε ρεπορτάζ, λοιπόν, των γνωστών «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» της φυλλάδας του Big Boss Μπόμπολα, Μαρίας Ψαρά και Λευτέρη Μπιντέλα (εκ των πρωτοπόρων και στην κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής…), με τίτλο «2,5 εκατ. απελπισμένοι ψάχνουν ρεσάλτο σωτηρίας στην Ελλάδα», αναφέρονται μεταξύ των άλλων και τα εξής απίστευτα κι όμως αληθινά – επί «πρώτης φοράς αριστερά»:

«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους… Επίσης, μόνο την Παρασκευή 7 Αυγούστου, έφτασαν στα νησιά 7.954 άνθρωποι. Στην Κω προσέγγισαν 5.220, στη Λέρο 463, στην Κάλυμνο 207, στη Σάμο 435, στη Χίο 174 και στη Λέσβο 1.455».

Μάλιστα κυρίες και κύριοι, παρά 46 άτομα 8.000 λαθρομετανάστες μέσα σε μια μέρα!!!

Και πόσες εισόδους λαθρομεταναστών λέτε ότι εμφάνισαν την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015, στην επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού τα καταγέλαστα όργανα του σταλινικού κομισάριου Ναυτιλίας Δριτσώφ; Μόλις… 191!!!

(ΥΓ): Κλείνω χωρίς άλλο σχόλιο γιατί θα βρίσω άσχημα και δεν κάνει…

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ


Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ο Γάλλος εθνικιστής Ζαν Μαρί Λεπέν, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Εμπρός», ψηλαφώντας το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη Χώρα μας, είχε προβεί σε μία δήλωση για αυτό, που είναι και ο σημερινός τίτλος του άρθρου μου. 

Μήνας δεν πέρασε καλά-καλά από εκείνη τη συνέντευξη, και είδη τα πρώτα σοβαρά επεισόδια, με κίνδυνο εκτροπής αυτών σε γενικευμένη σύρραξη, έκαναν την εμφάνισή τους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και συγκεκριμένα στην Κώ και στην Κάλυμνο. Στην Κάλυμνο, ομάδα λαθρομεταναστών, μετά από προτροπή ντόπιων που ανήκουν στο χώρο του Σύριζα, κατέβασαν την Ελληνική Σημαία από τον προαύλιο χώρο του λιμεναρχείου.Μετά την  παρέμβαση των περιοίκων, οι καταληψίες διαλύθηκαν.

Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι καλύτερα στην Κω. Ορδές αφηνιασμένων λαθρομεταναστών έζωσαν στην κυριολεξία το αστυνομικό τμήμα του νησιού απαιτώντας την άμεση έκδοση των χαρτιών ταυτοποίησής τους, μάλιστα χωρίς λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι βέβαια που είναι φύση αδύνατο να γίνει  σε διάστημα ολίγων ημερών, πόσο μάλλον ωρών που απαιτούν οι «εισερχόμενοι» , έστω και αν οι τελευταίοι ξεβράζονταν σε ακτή των ΗΠΑ. 

Οι αστυνομικοί του σταθμού στην Κω, αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση των πυροσβεστήρων ώστε να απωθήσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Χθες ειδικά, ένας εξ αυτών των αστυνομικών στην προσπάθειά του να επιβάλει την τάξη έξω από τον αστυνομικό σταθμό, έριξε και μία μπάτσα σε έναν λαθρομετανάστη. Τι το’ θελε; 

Πετάχτηκε ο κόσμος στον αέρα από αυτό το βίντεο, που έκανε τον γύρο του κόσμου. Έθεσαν τον αστυνομικό σε διαθεσιμότητα, μέχρι και κλιμάκιο των εσωτερικών υποθέσεων μετέβη στο νησί για να επιληφθεί ενός τόσου «σοβαρού» θέματος. Καταλάβατε κύριοι και κυρίες των αστυνομικών δυνάμεων στης νήσους; Να τους χαϊδεύετε τους καημένους τους ευπαθής, και αν σας σφάξουν δεν πειράζει, όλα γίνονται για ανθρωπιστικούς κυρίως λόγους.

Πολλά ερωτήματα γεννιούνται από τις ταραχές που ξέσπασαν στην Κώ και στην Κάλυμνο. Είναι οι ταραχές υποκινούμενες  αυτοβούλως από τους λαθρομετανάστες; Όσον αφορά το επεισόδιο με τη σημαία, παρατραβηγμένο το βλέπω να κινήθηκαν οι λαθρομετανάστες συνειδητά. Ξένοι στον τόπο μας, πρώτη φορά πατούν το πόδι τους σε ξένη χώρα, και με το καλημέρα σας πάνε να κατεβάσουν την σημαία μας από τον ιστό;  Όπως βέβαια και με την εξέγερση στην Κάλυμνο, χλωμό το βλέπω οι λαθρομετανάστες να ξεσηκώθηκαν δήθεν για τα δακτυλικά αποτυπώματα. 

Η γνώμη η δική μου, όπως και πολύ σωστά έγραψε και η επίσημη ιστοσελίδα του κινήματος, είναι ότι, τα επεισόδια αυτά πρέπει να είναι υποκινούμενα από τα άπλυτα της αριστεράς. Οι θρασύδειλοι του Σύριζα περίμεναν να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός λαθρομεταναστών στα νησιά, ώστε χρησιμοποιώντας τους ως όχλο να θέσουν σε εφαρμογή τα βρομερά τους σχέδια. Δεν είναι δυνατόν εντός μιας ημέρας να ξεσπούν ταραχές, και στα δύο νησιά του ανατολικού Αιγαίου. 

Το μόνο που μου περνά απ’ το μυαλό αυτή τη στιγμή είναι ότι, οι ταραχές ξέσπασαν ως αντίμετρα για τα νέα προαπαιτούμενα που ετοιμάζονται να φέρουν οι Συριζαίοι στη βουλή. Δηλαδή για  αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Υποκινούμενες ή όχι οι εξεγέρσεις μας έδειξαν με αναίμακτο τρόπο το πρόβλημα που θα έχουμε στο εγγύς μέλλον με τους αλλόφυλους, και τότε οι καταστάσεις δεν θα χαρακτηρίζονται ως αναίμακτες. 

Σήμερα απαιτούν, αύριο θα απειλούν.Έλληνες, πυκνώστε τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Η προστασία της Πατρίδος μας από εσωτερικές στάσεις αλλοφύλων δεν είναι θέμα ρατσισμού και ξενοφοβίας. Είναι θέμα, πρωτίστως, Εθνικής ασφάλειας. http://ethnikismos.net/

ΠΕΡΑΣΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

lathro

Ραγδαία αυξάνεται καθημερινά η είσοδος λαθρομεταναστών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ οι τοπικές αρχές αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες στην διαχείριση των μεταναστευτικών ροών. Την ίδια στιγμή επίσης, νέα στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν την ύπαρξη «κερκόπορτας» στην Τουρκία, που επιτρέπει την είσοδο χιλιάδων αλλοδαπών.

Η χαλαρότατη πολιτική στο θέμα της βίζας που ακολουθεί η γείτονα, οδηγεί έναν μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών από την Αφρική και την Μέση Ανατολή να την επιλέγουν ως σημείο κομβικό για την είσοδο τους αργότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κυρίως (φυσικά) μέσω της Ελλάδος.

Η συγκεκριμένη πολιτική «χαλάρωσης» ήταν το αποτέλεσμα της προσέγγισης της τουρκικής κυβέρνησης προς τους ομόδοξους πληθυσμούς των γειτονικών και όχι μόνο κρατών. Το σύστημα της ηλεκτρονικής βίζας είναι ανοιχτό για τους πολίτες 89 κρατών. Έτσι, οι πολίτες από το Σουδάν ή το Αφγανιστάν μπορούν να λάβουν βίζα πολύ εύκολα για να ταξιδέψουν στην Τουρκία, απλά με μια ηλεκτρονική αίτηση, και την πληρωμή ενός ποσού. Δεν απαιτείται καμία άλλη γραφειοκρατική διαδικασία, αρκεί οι αλλοδαποί να χρησιμοποιούν δύο συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες!

Με αυτό τον τρόπο, περίπου 100.000 άνθρωποι έχουν πάρει βίζα και βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, με σκοπό να περάσουν στην Ελλάδα μέσω των τουρκικών παραλίων.
Όλα αυτά συμβαίνουν, όταν στην χώρα μας δεν έχει γίνει ούτε καν η περίφημη μετεγκατάσταση των λαθρομεταναστών από το Πεδίον του Άρεως στον Ελαιώνα, καθώς οι εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου προχωρεί με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς, διότι το πρόβλημα βρίσκεται στ κλιματιστικά, αφού δεν κατέστη δυνατόν να μεταφερθούν τα κλιματιστικά μηχανήματα από την Αμυγδαλέζα, καθώς για αγορά νέων δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα…

Καταλάβατε; ΚΑΙ κλιματιστικά στους λαθρομετανάστες, όταν πολλοί Έλληνες είτε δεν διαθέτουν, είτε δεν τα θέτουν σε λειτουργία λόγω οικονομίας ρεύματος… Πόσα θα δούμε και θα ακούσουμε ακόμη… http://ethnikismos.net/

ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ, «ΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ» ΜΕ… ΓΑΡΙΦΑΛΑ ΚΑΙ… ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ!


Γράφει ο Αντίοχος

Δύο διμοιρίες ΜΑΤ, αναχώρησαν εσπευσμένα το απόγευμα της Τρίτης από την Αθήνα για την Κω, με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 («προσφορά» του υπουργοπάνου Καμμένου, όπως μαθεύτηκε), για να αποκαταστήσουν την τάξη που έχει διασαλευθεί.

Πως θα αντιμετωπίσουν οι διμοιρίες των ΜΑΤ τυχόν παρεκτροπές των λαθρομεταναστών; Προφανώς θα τους μοιράζουν… γαρίφαλα και… σοκολάτες, σύμφωνα με το νέο δόγμα της «πρώτης φοράς αριστερά», για την αποκατάσταση της τάξης. Γιατί, αν τύχει και τους ρίξουν κανένα… χαστούκι, καραδοκεί η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων να τους θέσει σε διαθεσιμότητα και να τους διαπομπεύσει διεθνώς, όπως έγινε με τον αστυνομικό -και πατέρα τριών παιδιών- του τοπικού τμήματος!

(ΥΓ): Ή μήπως δεν πήγαν τα ΜΑΤ στην Κω για τους λαθρομετανάστες, αλλά για να προλάβουν τυχόν αντιδράσεις εκ μέρους των Ελλήνων κατοίκων της που είναι –και δικαίως!- αγανακτισμένοι με την όλη κατάσταση και απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους; Ε; http://ethnikismos.net/

Air-condition για τους λαθρομετανάστες, ρατσισμός για τους Έλληνες


Χιλιάδες Έλληνες άστεγοι δεινοπαθούν από τον καύσωνα και το μνημονιακό καθεστώς του Σύριζα και του Καμίνη παρέχει δωρεάν air-condition στους λαθρομετανάστες, αποδεικνύοντας πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η είδηση όπως μεταδόθηκε, έχει ως εξής: «Μέσω χορηγίας από γνωστό αντιπρόσωπο ηλεκτρονικών συσκευών, έφτασαν σήμερα στον Ελαιώνα 100 καινούρια κλιματιστικά, τα οποία πρόκειται να τοποθετηθούν εντός των επομένων ωρών. Έτσι αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα η μετεγκατάσταση των προσφύγων από το Πεδίον του Άρεως». www.xryshaygh.com

Επίσημα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ.: 156.726 λαθρομετανάστες μας... προτίμησαν τους πρώτους επτά μήνες του 2015


Επίσημα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ.: 156.726 λαθρομετανάστες μας... προτίμησαν τους πρώτους επτά μήνες του 2015

Γράφει ο Αντίοχος

Ό,τι μπορεί κάνει ο σταλινικός κομισάριος Δριτσώφ και τα όργανά του στην επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού, για να κρύψουν τον πραγματικό αριθμό των λαθρομεταναστών που εισέρχεται καθημερινά επί ελληνικού εδάφους, αλλά οι καταστάσεις τους έχουν ξεπεράσει και οι αποκαλύψεις έρχονται από παντού.

Αυτή τη φορά, δημοσιεύθηκαν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του αρχηγείου της Αστυνομίας, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τους εισερχομένους και από τα χερσαία σύνορα της χώρας κι όχι μόνο από τα θαλάσσια. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία αυτά, στο πρώτο 7μηνο του 2015 ήρθαν στην Ελλάδα 156.726 έναντι 32.070 το 2014 (πενταπλασιασμός σε σχέση με πέρυσι…).

Από το σύνολο των λαθρομεταναστών η συντριπτική πλειονότητα 88.264 είναι από τη Συρία, οι 32.414 από το Αφγανιστάν, οι 9.445 από το Πακιστάν, οι 5.421 από το Ιράκ. Οι περισσότεροι πέρασαν από τα θαλάσσια σύνορα της χώρας (δηλαδή από τα τουρκικά παράλια – πεσκέσι των «φίλων» μας των Τουρκαλάδων), ήτοι  126.250, όταν το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα ήταν 8.738.

Μάλιστα, φέτος ήδη έχουμε εξασφαλισμένο… ρεκόρ δεκαετίας, καθώς ο αριθμός των λαθρομεταναστών που εισήλθαν στην χώρα το πρώτο 7μηνο του έτους, είναι ήδη περισσότεροι από τους 146.337 που εισήλθαν το 2008, οι οποίοι –μέχρι πρότινος- αποτελούσαν το… ρεκόρ της δεκαετίας!  

(ΥΓ): Αλήθεια, τι έγινε με εκείνο το κομμάτι του φράχτη του Έβρου, που –όλως… τυχαίως, λίγες ημέρες μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων συνοδοιπόρων του στην εξουσία- «κατέρρευσε» από την κακοκαιρία (έτσι είπαν…); Επισκευάστηκε ή είναι ακόμα ανοιχτό; Κι αν συμβαίνει το δεύτερο, πόσοι πέρασαν άραγε από την σύγχρονη αυτή «Κερκόπορτα»;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κομισιόν: Κονδύλια €2,4 δισ. για ''αντιμετώπιση'' της λαθρομετανάστευσης

ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν air-condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό!

Στοιχεία - ΣΟΚ: Κρατηθείτε! 55.000 λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα τον… Ιούλιο!

Εθνικά Θέματα και Λαθρομετανάστευση, τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδος

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 6002082174342063287

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item