Widgets

Άρχισε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ της ΒΟΛΕΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ... ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΦΟΡΩΝ και ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ


Ξεκίνησαν οι μνημονιακές “παροχές”: Από σήμερα ισχύουν οι μειώσεις στις συντάξεις


Σοκ πρόκειται να πάθουν 2,6 εκατομμύρια συνταξιούχοι, οι οποίοι ήδη βλέπουν στην πράξη τις μειώσεις των συντάξεών τους.
Από σήμερα, που θα αρχίσουν να καταβάλλονται οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου, οι συντάξεις θα είναι κατά 2% μειωμένες οι κύριες και κατά 6% οι επικουρικές. Για την ακρίβεια, από 8 έως 10 ευρώ θα δουν τις συντάξεις τους να μειώνονται οι χαμηλοσυνταξιούχοι και από 40 έως 45 ευρώ όσοι παίρνουν την μέση σύνταξη. Αυτά αφορούν τους συνταξιούχους του ΙΚΑ και του Δημοσίου, ενώ αντίστοιχες θα είναι και οι μειώσεις για τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ, των οποίων οι συντάξεις θα πιστωθούν την ερχόμενη Τρίτη.
Αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι οι συντάξεις των επόμενων τριών μηνών (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος) θα μειωθούν κι άλλο, επειδή θα γίνουν οι αναδρομικές κρατήσεις από τον Ιούλιο, καταλαβαίνει ο καθένας την αγωνία της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης να βιαστεί για την διενέργεια εκλογών όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Όχι μόνο δεν τήρησε την προεκλογική της δέσμευση για αύξηση της σύνταξης και επαναφορά του 13ου μισθού, αλλά ήδη άρχισε τις μειώσεις. Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για να τιμωρηθούν όλοι, όσοι τα τελευταία χρόνια κορόιδεψαν ασύστολα τους συνταξιούχους, εμπαίζοντας την νοημοσύνη τους.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» της ΡΕΜΟΥΛΑΣ και των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ μας ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ! - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! 1240 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!


Τα 2.305.751 εκκαθαριστικά σημειώματα που έχουν εκδοθεί ηλεκτρονικά για την καταβολή του φόρου εισοδήματος προβλέπουν δυσβάσταχτο φόρο που θα αγγίξει κατά μέσο όρο τα 1.240 ευρώ για τον κάθε παραλήπτη.

Η προθεσμία για την εφάπαξ καταβολή του φόρου ή για την πληρωμή της 1ης δόσης λήγει την ερχόμενη Δευτέρα και από την Τρίτη αρχίζει να μετράει προσαύξηση 0,73% για την εκπρόθεσμη καταβολή του. Τυπικά, η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων λήγει αύριο. Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, θα είναι εφικτή η υποβολή δηλώσεων (χωρίς το πρόστιμο των 100 ευρώ) έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Μοναδική επίπτωση για όσους έχουν χρεωστικό εκκαθαριστικό είναι ότι θα υποστούν αύξηση φόρου (0,73%) λόγω εκπρόθεσμης καταβολής της δόσης.

Από την εκκαθάριση των 5.569.163 φορολογικών δηλώσεων που έχουν υποβληθεί από τα φυσικά πρόσωπα προκύπτουν τα εξής:

Βρέθηκαν 2.305.751 χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα, με τα οποία βεβαιώθηκαν φόροι προς πληρωμή συνολικού ύψους 2,86 δις ευρώ πάνω από τις αρχικές εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομικών. Θεωρείται βέβαια εξαιρετικά αμφίβολο αν το ποσό αυτό θα μπει στα κρατικά ταμεία, επειδή η ικανότητα πληρωμής των πολιτών είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι κάθε παραλήπτης χρεωστικού εκκαθαριστικού καλείται να πληρώσει κατά μέσο όρο 1.240 ευρώ!

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι φορολογούμενοι που είτε έλαβαν είτε θα έχουν λάβει χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα για τις φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, εφόσον δεν έχουν εξοφλήσει εφάπαξ τα συνολικά ποσά των οφειλών που θα έχουν προκύψει από τα συγκεκριμένα εκκαθαριστικά, θα πρέπει να πληρώσουν τη δεύτερη δόση των οφειλών αυτών.

Μην ξεχνάμε ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, όλοι οι παραπάνω φορολογούμενοι θα πρέπει να έχουν καταβάλλει και την τρίτη δόση των οφειλών που αναγράφονται στα χρεωστικά εκκαθαριστικά τους.

Είπατε τίποτα για αλαλούμ; Είναι η Αριστερά ηλίθιε! Και μην ξεχνάτε η δύναμη είναι στο χέρι σας και η 20η Σεπτεμβρίου πλησιάζει  πηγή


Metron Analysis: Τρίτη με 8,3% η Χρυσή Αυγή! Τρόμος στο καθεστώς για διψήφιο ποσοστό στις εκλογές
Όποιος αναρωτιόταν για ποιο λόγο οι κυριότεροι αρθρογράφοι φιλελεύθερων και μαρξιστικών φυλλάδων έχουν εδώ και μέρες αρχίσει να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, θα λάβουν την απάντηση από την δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδος "Παραπολιτικά", η οποία δίνει στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ποσοστό 8,3% και την τρίτη θέση με μεγάλη διαφορά από το τέταρτο κόμμα!
Μετά λοιπόν τον κόλαφο για τους υποτακτικούς των δανειστών από τη δημοσκόπηση της «Εφημερίδας των Συντακτών», έρχεται δεύτερο πατατράκ από μια εταιρεία δημοσκοπήσεων η οποία μέχρι πρότινος και σε όλες τις έρευνές της παρουσίαζε πετσοκομμένα τα ποσοστά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Στην εκτίμηση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφόνονται ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 29%
ΝΔ 27,8%
Χρυσή Αυγή 8,3%
Ποτάμι 6,7%
ΚΚΕ 5,9%
ΠΑΣΟΚ 5,4%
Ένωση Κεντρώων 4,9%
Λαϊκή Ενότητα 4,1%
ΑΝΕΛ 2,3%
Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως για να φτάνει η συγκεκριμένη εταιρεία να δίνει στη Χρυσή Αυγή ποσοστό της τάξεως του 8,3%, πόσο είναι αυτό στην πραγματικότητα!
Καθίσταται σαφές ότι η δυναμική που έχει αναπτύξει η Χρυσή Αυγή ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου είναι τεράστια, με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να συνειδητοποιούν με οδυνηρό είναι η αλήθεια τρόπο, πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης απέναντι σε μείζονα προβλήματα όπως είναι εκείνα των εθνοκτόνων Μνημονίων και της λαθρομετανάστευσης.
Διόλου τυχαία ως εκ τούτου, η απάντηση του Ελληνικού Λαού είναι ηχηρότατη: Η Χρυσή Αυγή θα είναι η επόμενη Αξιωματική Αντιπολίτευση!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ προς το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: «ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΜΑΣ!»

Γελάστε ελεύθερα! Το Mega αποκάλυψε την πραγματική ιδιότητα της Φώφης Γεννηματά Ο δαίμων του τυπογραφείου ή μάλλον καλύτερα ο δαίμων του newsroom! Ένα ξεκαρδιστικό λάθος συνέβη στο μεσημεριανό δελτίο του Mega, που αποκάλυψε όμως την γυμνή αλήθεια για το βιογραφικό της προέδρου του αποθανόντος κλεφτοΠασόκ, Φώφης Γεννηματά.
Η Λίζα Δουκακάρου προαναγγέλλει τις δηλώσεις της Φώφης, αλλά αντ΄ αυτού στο μεσημεριανό δελτίο πέφτει το βίντεο από μια δοκιμαζόμενη Ελληνίδα συνταξιούχος που είδε σήμερα πετσοκομμένη την σύνταξή της από την κυβέρνηση της "πρώτης φορά αριστερά"΄.
Βέβαια, η συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας Φώφη Γεννηματά, με τα... χιλιάδες ένσημα και τις... κοπιώδεις ώρες εργασίας δεν πρόκειται ποτέ να αντιμετωπίσει πρόβλημα επιβίωσης, όπως η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων. Για την βολή και το μέλλον της έχει προνοήσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.  ΠΗΓΗ
Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΧΘΕΣ ΗΡΘΑΝ 4.500 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
Ενώ η απόκρυψη του πραγματικού αριθμού των λαθρομεταναστών που εισέρχονται καθημερινά στην Ελλάδα 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

συνεχίζεται από τα τσιράκια του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ, η αλήθεια –έστω και για μια μέρα- αποκαλύφθηκε από  μαρτυριάρη υπουργό.

Την προηγούμενη φορά ήταν ο «συντονιστής» Φλαμπουράρης, που είχε πει ότι «στην Ελλάδα εισέρχονται 5.000 μετανάστες την ημέρα».

Αυτή τη φορά, ο  μαρτυριάρης ήταν ο υπουργοπάνος Καμμένος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα mega, επιβεβαίωσε το νούμερο που έδωσε ο Φλαμπουράρης: «Χθες ήρθαν 4.500 μετανάστες», προκαλώντας τα «πω, πω, πω» του Καμπουράκη.

Άρα, ο μέσος όρος των καθημερινών εξ’ ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας, είναι γύρω στις 5.000!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ: Δραπέτευσε λαθρομετανάστης με πολυανθεκτική φυματίωση! H κυβέρνηση παίζει με την υγεία των Ελλήνων

Σοκ στο καθεστώς από την μεγάλη δημοσκόπηση του Zougla.gr: 12,4% η Χρυσή Αυγή!

Τον τρόμο του καθεστώτος για την εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής ύστερα από τις απανωτές σημερινές έρευνες των συστημικών εταιρειών δημοσκοπήσεων, ήρθε να επιβεβαιώσει πριν λίγο η μεγάλη δημοσκόπηση του zougla.gr.
Χωρίς να αναφερθούμε σε δυο παραφωνίες (της Marc και του Παν. Μακεδονίας που αναμένεται σύντομα να... διορθώσουν το λάθος τους), όλες ανεξαιρέτως οι σημερινές δημοσκοπήσεις συνηγορούν στο γεγονός πως η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται, εδραιώνεται αδιαμφισβήτητα στην τρίτη θέση και θα έχει διψήφια ποσοστά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Η μεγάλη δημοσκόπηση του zougla.gr που διήρκησε από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου καταγράφει για τα ποσοστά των κομμάτων: 
ΝΔ 23,1%
Σύριζα 18,6%
Χρυσή Αυγή 12,4%
ΛΑ.ΕΝ. 11%
Ένωση Κεντρώων 7,5%
Πασόκ 4,9%
ΚΚΕ 4,5%
Ποτάμι 4,1%
Ανέλ 1%
Αν και τα ποσοστά δείχνουν... εξωπραγματικά, ιδιαίτερα για τη ΝΔ, την ΛΑ.ΕΝ. και το κόμμα του Λεβέντη που εμφανίζονται ιδιαίτερα αυξημένα, εντούτοις καταγράφεται η λαϊκή δυσαρέσκεια και ο θυμός απέναντι στο σάπιο μνημονιακό καθεστώς των πολιτικάντηδων και η σαφής τάση για αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.
Το σίγουρο είναι ότι το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου οι Έλληνες Εθνικιστές θα καταγράψουν ακόμα μαι περήφανη Νίκη εναντίον όλων και θα είναι στην επόμενη Βουλή αξιωματική αντιπολίτευση και η μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης.  ΠΗΓΗ

Το παραδέχτηκε και η Mrb: Αδιαμφισβήτητα τρίτο κόμμα με σημαντική άνοδο η Χρυσή Αυγή

Όταν όλες ανεξαιρέτως οι εχθρικές προς την Χρυσή Αυγή εταιρείες δημοσκοπήσεων (οι οποίες πάντα παρουσιάζουν μειωμένα τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών) συνηγορούν πως η Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητα τρίτο κόμμα με σημαντική άνοδο, τότε γίνεται κατανοητό πως το στο καθεστώς επικρατεί πανικός για τα διψήφια ποσοστά που θα καταγράψει ο Λαϊκός Σύνδεσμος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Το πολιτικό σκηνικό μπορεί να καταγράφεται ρευστό από το πρώτο κύμα δημοσκοπήσεων, υπάρχει όμως μια σταθερά και αυτή δεν είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή.
Σε συνέχεια λοιπόν των ήδη δημοσιευμένων δημοσκοπήσεων, και η Mrb για την εφημερίδα "Αγορά" καταγράφει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εδραίωσή της ως τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης!
Η Mrb δίνει στα κόμματα στην εκτίμηση ψήφου:
Σύριζα 29,6%
ΝΔ 27,4%
Χρυσή Αυγή 7,5%
Ποτάμι 6,7%
ΚΚΕ 5,7%
Ένωση Κεντρώων 5,7%
ΛΑ.ΕΝ. 5,1%
Πασόκ 4,7%
Ανέλ 2,8%
Καθίσταται σαφές ότι στις επερχόμενες εκλογές ο Ελληνικός Λαός θα γιγαντώσει την Χρυσή Αυγή, την μοναδική συνεπής δύναμη ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.   ΠΗΓΗ

Διαψεύδει ο Σταθάκης την επερχόμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, άρα είναι σίγουρη!

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο βουλευτής του Σύριζα και εκ των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα, Γιώργος Σταθάκης, χαρακτήρισε από αρκετά προβληματική έως αδύνατη, την μετεκλογική συνεργασία μεταξύ του κόμματός του και της ΝΔ. Η συγκεκριμένη δήλωση παραπέμπει αυτομάτως στα όσα υποστήριζαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ προ των εκλογών του 2012, το αποτέλεσμα των οποίων σφραγίστηκε με τον μετεκλογικό γάμο και τον σχηματισμό της αθλίας συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.
Δήλωσε χαρακτηριστικά το μεγαλοστέλεχος του Σύριζα: «Υπ' αυτές τις συνθήκες νομίζω ότι οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν και οι τομές που ευαγγελίζεται το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία καθιστά κάθε συνεργασία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι αρκετά προβληματική έως αδύνατη». Μόνο που οι περίφημες διακηρύξεις περί «αλλαγών και τομών» που ευαγγελίζεται ο Σύριζα για την επόμενη τετραετία, συμπίπτουν επακριβώς με τις αντίστοιχες τομές και αλλαγές που οραματίζεται η ΝΔ. Κοινή συνισταμένη και των δύο κομμάτων. το Μνημόνιο της Αριστεράς!
Συνεπώς; Έχουμε, επιπλέον, το προηγούμενο των διακηρύξεων Σύριζα, οι οποίες απέκλειαν κάθε προοπτική υπογραφής νέου Μνημονίου. Το νέο Μνημόνιο φυσικά ήρθε, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, το έφερε η κυβέρνηση Σύριζα και γι' αυτό έλαβε τιμής ένεκεν τον τίτλο «Μνημόνιο της Αριστεράς». Το σκληρότερο Μνημόνιο που έχει μέχρι σήμερα υπογραφεί, είναι έργο το οποίο οι δανειστές απαιτούν να υλοποιηθεί από την κυβέρνηση όχι εθνικής αλλά μνημονιακής ενότητας, Σύριζα-ΝΔ! Από κοινού λοιπόν, τα αριστερά και ψοφοδεξιά ανδρείκελα των δανειστών θα επιχειρήσουν να θέσουν οριστικό τέλος σε κάθε προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας της χώρας, δια της εφαρμογής της αντεθνικής μνημονιακής πολιτικής.
Η εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού καλά κρατεί, με τους δανειστές να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.
Μόνο που η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ με την σφραγίδα της Μέρκελ και των δανειστών θα έχει να αντιμετωπίσει ένα εξόχως σοβαρό πρόβλημα: την Αξιωματική Αντιπολίτευση ή μια πραγματική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!  Ευάγγελος Καρακώστας

Καραϊβάζ: «Θα καρφώσω στο Εσωτερικών Υποθέσεων όποιον Αστυνομικό στείλει μήνυμα υπέρ της Χρυσής Αυγής»Επίδειξη αριστερίστικου, «δημοκρατικού» ήθους από τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, ο οποίος σε ένα ανεπανάληπτο παραλήρημα καταφέρεται κατά όποιου αστυνομικού στέλνει στο blog του επιστολή υπέρ ή προβαίνει σε σχολιασμό θετικό προς τις θέσεις της Χρυσής Αυγής!
Σε κείμενο λοιπόν, το οποίο υπογράφει ο ίδιος ο ακροαριστερός δημοσιογράφος υπό τον τίτλο «Ξεκάθαρες κουβέντες του bloko.gr προς τους αναγνώστες του, ΔΕΝ...» και με φωτογραφία η οποία απεικονίζει σιδηροδέσμιο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής κατά την πρώτη ημέρα της εξαπόλυσης των πολιτικών διώξεων της Χούντας Σαμαρά (την οποία ο Καραϊβάζ επιδοκίμαζε με απύθμενο μίσος και τυμπανοκρουσίες), αναγράφει τα εξής «άκρως δημοκρατικά»:
«Δεν μπορούσαμε όμως να παρασιωπήσουμε μια επιστολή - ΩΔΗ στον φυρερίσκο των νεοναζί του εγκληματικού μορφώματος της χρυσής αυγής και χρέος- υποχρέωση μας ήταν να ζητήσουμε τη διεξαγωγή έρευνας από την ηγεσία της Αστυνομίας, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι είναι αυτοί που επικαλούμενοι την ιδιότητα του αστυνομικού σπέρνουν ιδεολογικό δηλητήριο. Τα ηλεκτρονικά στοιχεία τους λοιπόν και τα στοιχεία οποιουδήποτε άλλου εμφορείτε (διατηρείται η ορθογραφία του πρωτοτύπου) από παρόμοιες απόψεις τις οποίες επιδιώκει να τις δημοσιοποιήσει προς χάριν του προσηλυτισμού, θα τα δίνουμε στις Εσωτερικές Υποθέσεις ή στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα πριν ακόμα να μας ζητηθούν».
Τι λέει δηλαδή ο «δημοκράτης» δημοσιογράφος Καραϊβάζ; Παραδέχεται και ομολογεί τον ρόλο του ως κοινού ρουφιάνου ο οποίος όχι μόνο δεν αποδέχεται την αντίθετη άποψη αλλά επιπλέον δηλώνει αναίσχυντα οτι θα καρφώνει όποιον αστυνομικό στέλνει επιστολή ή σχολιάζει στο blog υπέρ της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, της Χρυσής Αυγής!
Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει άλλωστε, έπραξε τούτο μια φορά και χωρίς να του ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα το ξαναπράξει με μεγάλη χαρά. Εξάλλου, ποιος ξέρει, μπορεί την «δημοκρατική» αυτή τακτική να την έχει αναλάβει και εργολαβικά.
Το κείμενο με υπογραφή Καραϊβάζ, αποτελεί μνημείο «δημοκρατικού», δημοσιογραφικού ήθους, το οποίο αξίζει να διαβάσει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα και όχι μονάχα οι Έλληνες Αστυνομικοί, για να διαπιστώσουν πως ακριβώς εννοούν την δημοκρατική πολυφωνία οι δημοσιογράφοι του μαρξιστικού συρφετού, που κατασυκοφαντούν και λασπολογούν τη Χρυσή Αυγή, ενώ ταυτόχρονα, θαρρώντας πως βρίσκονται σε σταλινικό καθεστώς, επιχειρούν να ποινικοποιήσουν την αντίθετη άποψη.
Παραδίδουμε τον υπερασπιστή των τρομοκρατών Καραϊβάζ, στη χλεύη των Ελλήνων αστυνομικών και πολιτών! Ιδού οι «δημοκράτες» υβριστές μας!  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5387527565395115437

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item