Widgets

ΠΑΝΙΚΟΣ σε ΣΑΠΙΟΥΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Εκτοξεύεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Εντολή για ανακοπή της Οργής του Λαού (Δείξτε Λεβέντη, Ραχήλ, ΛΑ.Ε. ό,τι να ΄ναι, να της ΚΟΨΟΥΜΕ Ψήφους)


Το παραδέχονται πια όλοι: Η Χρυσή Αυγή στις εκλογές θα αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά της!

Πέρα από σύσσωμο τον ελληνικό λαό που γνωρίζει πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στις επερχόμενες εκλογές, καθώς αποτελεί την μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, τώρα πια και οι συστημικές εφημερίδες παραδέχονται ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτοξευθούν!

Μετά λοιπόν από τα "Παραπολιτικά" ακόμα δύο εφημερίδες αποκαλύπτουν την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου. Συγκεκριμένα η Kontra news σημειώνει: "Κινείται ανοδικά - μετά και από την ψήφιση ενός ακόμα Μνημονίου - η Χρυσή Αυγή, ειδικά σε περιοχές που τα προβλήματα είναι οξυμένα".
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η κυριακάτικη "Δημοκρατία", η οποία αναφέρει: "Οι εξελίξεις φαίνεται να ευνοούν τη στρατηγική επιδίωξη του κόμματος να διατηρηθεί ή και να ενισχύσει τη δυναμική του στο νέο Κοινοβούλιο, καθώς διατήρησε σταθερή γραμμή κατά του Μνημονίου σε ολόκληρο το επτάμηνο της διακυβέρνησης Τσίπρα".


Είναι πια κοινή πεποίθηση και σύντομα πραγματικότητα: Η Χρυσή Αυγή θα είναι η ενισχυμένη και μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης!  ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΟΛΑ ένα σενάριο ΣΤΗΜΕΝΟ από ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ για να προλάβουν την ΕΚΡΗΚΤΙΚΉ ΑΝΟΔΟ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Fimotro: Τρόμος σε Σύριζα και ΝΔ, διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή!Αυτό που κρύβουν οι υπερχρεωμένοι νταβατζήδες της ενημέρωσης, αρχίζει δειλά-δειλά και συζητιέται ευρέως από ανεξάρτητους δημοσιογραφικούς κύκλους, οι οποίοι αποκαλύπτουν πια εκείνο που γνωρίζει όλος ο Ελληνικός Λαός: η Χρυσή Αυγή θα γνωρίσει εκρηκτική άνοδο και θα έχει διψήφια ποσοστά στις επικείμενες εκλογές!
Συνεπεία τούτου, γκρεμίζονται τα σχέδια Σύριζα-ΝΔ για μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση, καθώς σ' αυτή την περίπτωση, η Χρυσή Αυγή θα καταστεί Αξιωματική Αντιπολίτευση!
Παραθέτουμε το ρεπορτάζ, όπως δημοσιεύτηκε στην ενημερωτική ιστοσελίδα fimotro, η οποία κάθε άλλο παρά ως φιλο-εθνικιστική μπορεί να χαρακτηριστεί:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Το Fimotro από την αρχή που ανακοινώθηκαν οι εκλογές σας έχει ενημερώσει ότι αυτές οι εκλογές θα έχουν τρομερές εκπλήξεις. Τίποτα δεν είναι σίγουρο και το πολιτικό σύστημα μοιάζει με κινούμενη άμμο. Για το ποιο κόμμα θα έρθει πρώτο έχουμε να γράψουμε πολλά, όχι φυσικά ανάλογα με το ποιο... γουστάρουμε εμείς, αλλά από τι προκύπτει από σοβαρές μετρήσεις και έγκυρες δημοσκοπήσεις που θα καταγράψουν σοβαρά τις τάσεις του εκλογικού σώματος.
Σας ενημερώνουμε πάντως, ότι υπάρχει έντονη ανησυχία στα γραφεία των δημοσκόπων, χωρίς ακόμα να έχουν μετρήσεις αλλά από εκτίμηση βάση της εμπειρίας τους, ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να συγκεντρώσει πανελλαδικά ποσοστά λίγο πάνω από το 10% λόγω του μεταναστευτικού!
Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο σε περιοχές της Βορείου Ελλάδας που βρίσκονται κοντά στα σύνορα των Σκοπίων της Βουλγαρίας και της Αλβανίας η Χρυσή Αυγή να είναι πρώτο κόμμα και μάλιστα με διαφορά! Παρόμοια τάση εκτιμούν δημοσκόποι με τους οποίους συνομιλεί το Fimotro, ότι μπορεί να εμφανιστεί και σε πολλά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στα οποία η αριστερά είχε μεγάλη παράδοση εκλογική και πολιτική!
Όπως καταλαβαίνετε, αυτό σημαίνει ότι θα την ανεβάσει πανελλαδικά σε διψήφια νούμερα στην Επικράτεια, με αποτέλεσμα να είναι τρίτο κόμμα, να περάσει το νέο κόμμα του Λαφαζάνη και να μην μπορούν να συγκυβερνήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επειδή σε αυτή την περίπτωση Αξιωματική Αντιπολίτευση θα είναι η Χρυσή Αυγή!
Για να δούμε τι θα δούμε...  ΠΗΓΗ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Καθαρίζουν τα λαμόγια από λίστες Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου και ακινήτων Λονδίνου! Βαρύτατες ευθύνες Σύριζα, στο κόλπο και ο Τσίπρας...

Σε πλυντήριο καθαρισμού και συγκάλυψης τεράστιων σκανδάλων έχει εξελιχθεί η κυβέρνηση Σύριζα, με τον Τσίπρα να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης.

Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Παναγιώτης Δάνης, έχει από 22 Ιουλίου 2015 αποστείλει απόρρητη έκθεση προς τον υπουργό Οικονομικών, με κοινοποίηση μεταξύ άλλων στον πρωθυπουργό Τσίπρα και τον υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς Νικολούδη, στην οποία προειδοποιεί πως ελλοχεύει ο κίνδυνος παραγραφής μέχρι το τέλος του έτους, χιλιάδων υποθέσεων φοροδιαφυγής!

Οι υποθέσεις αυτές αναμένεται να παραγραφούν καθώς η κυβέρνηση αδιαφόρησε στις εκκλήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών ελέγχου να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στην έρευνα, με ενίσχυση σε προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές. Στις υποθέσεις τούτες, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ, 65 cd με κινήσεις λογαριασμών και εμβάσματα προς το εξωτερικό ύψους πάνω από 300.000 έκαστο, καθώς και η λίστα του Λονδίνου, με τις αγορές ακινήτων στη πρωτεύουσα της Αγγλίας από Έλληνες, που φθάνουν το ύψος του 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ!
Στην ίδια κατηγορία υποθέσεων ανήκουν η λίστα Λουξεμβούργου καθώς και λίστες εμβασμάτων κατά την περίοδο της κρίσης, οι οποίες περιλαμβάνουν σκιές και αναγκαιότητα ελέγχου στις κινήσεις λογαριασμών για 54.246 ΑΦΜ.
Πρόκειται βεβαίως για άλλο ένα τεράστιο οικονομικό έγκλημα με εθνικές και κοινωνικές προεκτάσεις, προσφορά της κυβέρνησης της Αριστεράς στους εγχώριους νταβατζήδες της οικονομικής ζωής και στην ολιγαρχία του πλούτου, που εξακολουθεί να κερδοσκοπεί επί της δυστυχίας των Ελλήνων.
Υπενθυμίζουμε ότι προεκλογικά ο Σύριζα υποσχόταν πέραν της κατάργησης των Μνημονίων, την απονομή δικαιοσύνης για εκείνους που έσυραν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και άνοιξαν την πόρτα στα Μνημόνια, για μεγάλες υποθέσεις σκανδάλων όπως οι μίζες των υποβρυχίων, για τους εμπλεκόμενους στις λίστες Λαγκάρντ και Λουξεμβούργου και τέλος, μεταβολή του καθεστώτος αδειοδότησης και λειτουργίας των υπερχρεωμένων μέσων ενημέρωσης.
Τίποτε από αυτά δεν συνέβη, αλλά επιπλέον η κυβέρνηση της Αριστεράς με ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού, έρχεται να συγκαλύψει τα εγκλήματα που κόστισαν δισεκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό δημόσιο και σκληρότατα μέτρα για τον Ελληνικό Λαό.
Στους κλέφτες και ψεύτες της πολιτικής ζωής, του μιντιακού και οικονομικού κατεστημένου, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν απάντηση: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΥΓΩΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ» και ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ! ΕΣΧΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  


Φόροι δίχως όρια: ΑΦΜ και στα νεογέννητα Ελληνόπουλα για να τους καταχωρηθεί το μερίδιο από το παράνομο μνημονιακό χρέος
Το πόσο έχουν ξεπουλήσει την Πατρίδα μας τα μνημονιακά ανδρείκελα και το πόσο έχουν υποδουλώσει τις μελλοντικές γενιές αποκαλύπτει η παρακάτω απίστευτη είδηση:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν από την 1η Ιανουαρίου του 2016 με την εγγραφή τους στο ληξιαρχείο θα λαμβάνουν και Αριθμό Φορολογικού Μητρώου! Από τον Ιανουάριο του 2016 θα ανοίξει τις πύλες τους και το περιουσιολόγιο και οι φορολογούμενοι με τους κωδικούς που έχουν για το TAXISnet θα μπαίνουν στη νέα εφαρμογή για να επιβεβαιώνουν τα στοιχεία τους.
Σε περίπτωση που δεν συμφωνούν με αυτά που θα έχουν πει στο περιουσιολόγιο, θα πρέπει με τα απαραίτητα παραστατικά να πηγαίνουν στην εφορία τους για να κάνουν τις διορθώσεις.  Σε πρώτη φάση το περιουσιολόγιο θα περιλαμβάνει τις τραπεζικές καταθέσεις, τα ακίνητα και δαπάνες που γίνονται για αγορές αυτοκινήτων ή δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία, και σε δεύτερη φάση, πιθανόν από το 2017, θα ενταχθούν έργα τέχνης και κοσμήματα, αφού προηγουμένως αυτά εκτιμηθούν. Για όσους... ξεχάσουν να δηλώσουν εισοδήματα, οι ποινές μπορεί να φτάσουν ακόμη και σε έμμεση κατάσχεση εισοδημάτων.
Το πιο απίστευτο και δυστυχώς πραγματικό όλων όμως είναι ότι κάθε νέος Έλληνας που γεννιέται θα έχει ως βασική υποχρέωση να καταχωρηθεί στην εφορία και να λάβει ΑΦΜ.
Ο στόχος προφανής: να του καταχωρηθεί ποιο μέρος του αναλογεί από το παράνομο μνημονιακό χρέος, για να ξέρει από τα γεννοφάσκια του τι χρωστάει στους διεθνείς τοκογλύφους!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:  Mr.Alexis Tsipras, Ο Πολιτικός ΨΕΥΤΗΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ σε Διατεταγμένη Υπηρεσία για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!


Moody’s: Μετά την παραίτηση Τσίπρα θα φτιάξουμε την μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση που μας βολεύει!


Το βολικό σενάριο για τους τοκογλύφους, ώστε να μπορούν να προχωρήσουν απρόσκοπτα στο ξεπούλημα της Ελλάδας και την διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού με τα Μνημόνια και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αποκαλύπτει ο οίκος αξιολόγησης Moody's.
Όπως σημειώνουν η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης του είναι “credit positive” για την φερεγγυότητα του ελληνικού Κράτους, καθώς αυτή η κίνηση «προσφέρει την πιθανότητα μίας πιο συνεκτική κυβέρνηση που θα μπορούσε να βελτιώσει τις προοπτικές εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων του τρίτου πακέτου διάσωσης και να μειώσει το ρίσκο ρευστότητας και χρηματοδότησης».
Όπως γράφουν χαρακτηριστικά: "Θεωρούμε ότι ο κ. Τσίπρας έχει ζητήσει τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών προκειμένου να αναζητήσει μία φρέσκια εντολή για την εφαρμογή της τελευταίας συμφωνίας με τους πιστωτές της Ελλάδας. Η παραίτηση του προσφέρει τις προοπτικές σχηματισμού μίας πιο αποτελεσματικής κυβέρνησης, είτε από έναν πιο μετριοπαθή ΣΥΡΙΖΑ ή σε συνεργασία με άλλες φιλοευρωπαϊκά κόμματα".
Όπως σημειώνει η Moody's, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Τσίπρας παραμένει δημοφιλής στους ψηφοφόρους και είναι πιθανή μια δεύτερη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Απ' τη στιγμή που οι νέες εκλογές θα διεξαχθούν μόλις 8 μήνες μετά τις προηγούμενες το Σύνταγμα ορίζει ότι τα ψηφοδέλτια των κομμάτων θα καταρτιστούν με λίστα και δεν θα ισχύσει η σταυροδοσία. Κάτι που θα επιτρέψει στην ηγεσία του Σύριζα να ελέγξει ποιοι θα μπορούν να επανεκλεγούν, να απομακρύνει τα πιο ριζοσπαστικά στοιχεία στο σχηματισμό της νέας κυβέρνησης. Όμως, ακόμα και αν δεν κερδίσει την πλειοψηφία, οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα που επιτρέπει και απαιτεί από το κόμμα να αναζητήσει κάποια συμφωνία με τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα, πιθανότατα θα ενισχύσει την πολιτική σταθερότητα στη χώρα και θα αμβλύνει τους κινδύνους εφαρμογής του προγράμματος.
Έτσι, δικαιώνεται και η αρχιτοκογλύφος Μέρκελ που δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "η παραίτηση Τσίπρα είναι μέρος της λύσης και όχι μέρος της κρίσης".
Απέναντι σε ολόκληρο το αντισυνταγματικό τόξο με τα δεξιά κι αριστερά δεκανίκια του παραμένει μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης η Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ

Ψεύτες και Προδότες: ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως, από την αρχή οι συριζομούρηδες έψαχναν τρόπο να φορτώσουν στη θέληση του ελληνικού λαού την μνημονιακή κωλοτούμπα τους. Το επιχείρησαν στο δημοψήφισμα –με κλειστές τράπεζες και τον κοσμάκη απένταρο- ελπίζοντας σε επικράτηση του «ναι», δεν τους βγήκε, το επιχειρούν και τώρα με τις εκλογές.
Και δεν το κρύβουν κιόλας!

Μιλώντας, λοιπόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm, η κυβερνητική εκπρόσωπος Γεροβασίλη, είπε τα εξής εξωφρενικά:

«Αυτή τη στιγμή ο τόπος έχει μεγαλύτερη από ποτέ ανάγκη από  αριστερή διακυβέρνηση. Ο λόγος είναι, ότι υπάρχει συμφωνία, υπάρχουν όροι οι οποίοι θα πρέπει να υλοποιηθούν. Ο μεγάλος αγώνας, ο διαρκής, αυτής της κυβέρνησης θα είναι να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις των μέτρων της συμφωνίας, να αξιοποιήσει τα θετικά της σημεία. Η κοινωνία ζήτησε να έχουμε μια συμφωνίαμε τους καλύτερους δυνατούς όρους».

Καταλάβατε τώρα τι ζητούν στις εκλογές; Να επικυρώσουμε το νέο αριστερό Μνημόνιο μας ζητούν, κι αν επανεκλεγούν, αύριο που θα νιώσει ο λαός τη… γλύκα αρχίσει να διαμαρτύρεται, να τον αποστομώσουν: «Υπήρχε συμφωνία, υπήρχαν οι όροι προς υλοποίηση. Τους ξέρατε και μας ψηφίσατε. Τώρα σκάστε»!  
πηγή
(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη σταθερή αντιμνημονιακή επιλογή!
Σφάχτηκαν αφγανοί και πακιστανοί στην Κω για το συσσίτιο της Τασίας - Σε έκρυθμη κατάσταση το νησί

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδας περίπου 20 αφγανών και των πακιστανών που διαμένουν στο "Κάπτεν Ηλίας" στην Κω σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι την ώρα διανομής του συσσιτίου.
Ο λόγος της συμπλοκής όπως αναφέρει το aegeanews.gr ήταν η σειρά κατά τη διανομή του συσσιτίου (και σύμφωνα με την αστυνομία επειδή οι Πακιστανοί έχουν καταλάβει όλο το κτήριο του παλιού ξενοδοχείου ενώ οι Αφγανοί μένουν στα γύρω αγροκτήματα κάτω απ’ τα δέντρα).

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής (χρησιμοποιήθηκαν πέτρες, σουγιάδες κλπ) και τραυματίσθηκαν αρκετοί λαθρομετανάστες (κομμένα χέρια, σπασμένα κεφάλια, βουλωμένα μάτια κλπ).
ζΕπίσης, εκείνη την ώρα έτυχε να περνά ΙΧ που οδηγούσε ξενοδοχοϋπάλληλος, ο οποίος επέστρεφε από τη δουλειά του και από τις πέτρες που πετούσαν του έσπασαν το παρμπρίζ.

Με την άφιξη του περιπολικού και την επέμβαση της αστυνομίας, απομακρύνθηκε η ομάδα των Αφγανών και τα πνεύματα ηρέμησαν.


Αυτή είναι η πολυπολιτισμική Ελλάδα λαθροεποίκων του Σύριζα!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΟΗΕ: 21 χιλιάδες λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα μέσα σε μια βδομάδα - 3.000 την ημέρα!  Βουλγαρία και ψευδοκράτος των Σκοπίων επιστρατεύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις για την φύλαξη των συνόρων τους - Η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι...

Ειλικρινά αυτό που αντιμετωπίζουμε ως Λαός και ως Φυλή είναι απίστευτο. Η επιβίωση, η καθημερινότητα και το μέλλον μας, να εξαρτώνται και να καθορίζονται, από τις προσωπικές δοξασίες και το συμπλεγματικό άλγος, ενός ανισόρροπου συνειδησιακά και λογικά προσώπου που η κατάρα και η μαύρη μας τύχη το έκανε να είναι υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής. Είναι ένα θέμα το οποίο έχουμε σχολιάσει και αναλύσει κατά κόρον, αλλά τελικά διαπιστώνουμε ότι είναι ανεξάντλητο.
Πώς μπορούμε να σταματήσουμε να κατακρίνουμε την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, χαρακτηρίζοντάς την ως πρόσωπο επικίνδυνο για την Πατρίδα και τον Λαό, όταν καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες κατακλύζουν τα νησιά μας δημιουργώντας έκρυθμες και ανατρεπτικές καταστάσεις που τορπιλίζουν τη ζωή και την καθημερινότητα των κατοίκων.
Πώς μπορούμε να σταματήσουμε να την κατηγορούμε, ως ανθέλληνα και πολέμιο της Φυλής της, όταν χιλιάδες τριτοκοσμικοί εισβολείς μεταφέρονται με τα πλοία της γραμμής στον Πειραιά και από εκεί αφήνονται ανεξέλεγκτοι προκειμένου να μετατρέψουν την πρωτεύουσα σ’ έναν τεράστιο οχετό.
Πώς μπορούμε να πάψουμε να επισημαίνουμε ότι οι νοσηρές διεθνιστικές ιδεοληψίες αυτού του προσώπου καθώς και ο ψευδής ανθρωπισμός του αποτελούν ταφόπλακα για τον Ελληνισμό.
Αφ ης στιγμής τα Σκόπια και η Βουλγαρία δυο επίσης ευρωπαϊκές χώρες ενισχύουν όχι μόνο με συνοριοφύλακες αλλά και με στρατό την παραμεθόριο τους, προκειμένου να μην επιτρέψουν στους απρόσκλητους επιδρομείς να εισέλθουν στα εδάφη τους, η θεία Τασία σχεδιάζει καταυλισμούς σε όλη τη Χώρα μεριμνώντας να έχουν ανέσεις και να παρέχουν καλού επιπέδου διαβίωση, μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσει γι αυτό τον σκοπό οικονομικά κονδύλια, που προορίζονται για την στήριξη και την αρωγή των δεκάδων χιλιάδων πλέον αναξιοπαθούντων Συμπατριωτών μας.
Αγαπητοί για μια ακόμη φορά θα έλθουμε σε αυτό που αναφέραμε μήνες πριν και που δυστυχώς έχει επιβεβαιωθεί περίτρανα. Αν η αστική δημοκρατία οδήγησε τη Χώρα σε οικονομικό Μεσαίωνα ο ΣΥΡΙΖΑ την οδηγεί στη Λίθινη Εποχή. Πλέον δεν υπάρχει χρόνος για γογγυσμούς και μεμψιμοιρίες.
Ο κάθε Έλληνας, ο κάθε Πατριώτης που αγαπά αυτόν τον Τόπο και ενδιαφέρεται για το μέλλον των παιδιών του, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η Χώρα δεν είναι δυνατόν να σωθεί και να ξεφύγει από τον φρικτό Λαβύρινθο, από την οικονομική κατοχή και από την κοινωνική και πολιτισμική υποταγή που του επέβαλαν και του επιβάλουν οι διάφορες κυβερνήσεις ανθελλήνων και δοσίλογων. Όσο αυτοί μας εξουσιάζουν το μέλλον μας θα είναι υποθηκευμένο και δυσοίωνο και η ζωή μας θα κινείται σε μια ιλιγγιώδη παρακμιακή πορεία.
Η μόνη λύση, η μόνη ελπίδα για το Έθνος είναι να ενισχύσουμε με την ψήφο μας το Εθνικιστικό Κίνημα, να δώσουμε την εξουσία και τη δύναμη σε πραγματικούς Έλληνες, σε ιδεολόγους που θα μοχθήσουν και θα αγωνιστούν για την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς δυνάστες, για το τέλος της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης και για την Αναγέννηση  του Ελληνισμού.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   ΒΙΝΤΕΟ - ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.! ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...


Τζάμπα οι τεμενάδες! Λαφαζανίστας: Είναι ανοησία να περιμένουμε βοήθεια από την Ρωσσία

«Υπάρχει εναλλακτική», είναι η μόνιμη απάντηση των Λαφαζανίστας-Κουδουνίστρας-Πολιτικών Απατεωνίστας, όταν τους ρωτούν τι προτείνουν για το μέλλον της χώρας πέρα από το Μνημόνιο. Αλλά αυτή την «εναλλακτική» τη φυλάνε ως… επτασφράγιστο μυστικό, αφήνοντας τη… φαντασία του καθενός να οργιάζει.
Βεβαίως, το μυαλό όλων όταν ακούει τη λέξη «εναλλακτική», πάει στην Ρωσσία. Φρόντισαν, άλλωστε και οι ίδιοι οι Λαφαζανίστας –την εποχή της… «σκληρής διαπραγμάτευσης»- να καλλιεργήσουν τέτοιες ελπίδες, πότε με τα ταξίδια στην Μόσχα και το… Λένινγκραντ, πότε «διαρρέοντας» ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να μας δώσει 5 δισ. ως… προκαταβολή για τον αγωγό του… μέλλοντος, πότε ότι από στιγμή σε στιγμή προσχωρούμε στους BRICS, και πότε με… βαθύτατους τεμενάδες στο αφεντικό της Gasprom. Τελικά, όλα αυτά αποδείχτηκαν παραμύθια της Χαλιμάς και ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν αποκάλυψε ότι ουδέποτε του ζητήθηκε οικονομική βοήθεια από την ελληνική πλευρά.
Τώρα, οι Λαφαζανίστας κ.λπ. τα… γυρίζουν, ενθυμούμενοι την… Γιάλτα. Έτσι, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Μεταμνημονιακά και άλλα», που δημοσίευσε το διαδικτυακό τους όργανο (“Iskra”), υποστηρίζουν τα εξής:  
«Στο κέντρο του προβλήματος είναι η Ανεξαρτησία της χώρας. Δηλαδή η δυνατότητα να αποφασίζει η Αθήνα εντός των υπαρκτών συσχετισμών ισχύος διεθνώς, λαμβάνοντας υπόψη τις ποικίλες συγκλίσεις, αποκλίσεις, και συγκρούσεις, ρευστές και μεταβαλλόμενες, των ισχυρών παικτών που έχουν άμεσο λόγο στη χώρα και στην περιοχή μας. Είναι ανοησία να περιμένουμε βοήθεια από τη Ρωσία αν εκτιμηθεί πχ ότι η Μόσχα αποδέχεται ως δεδομένο πως η Ελλάδα ανήκει στη Δύση και ότι δεν είναι διατεθειμένη να το αμφισβητήσει. Επιχειρήσαμε να το αγνοήσουμε μετά τη Γιάλτα και το πληρώσαμε με εμφύλιο. Δεν μπορεί να μιλάμε για «πολιτική αγωγών» όταν δεν εξαρτάται από εμάς και να «αγνοούμε» ότι η Τουρκία, πρώτος και άμεσα ενδιαφερόμενος, υποχωρεί (από τη συμφωνία με τη Ρωσία) λόγω των αμερικανικών πιέσεων, κλπ. Από τη ναυμαχία του Ναυαρίνου ως σήμερα ο διεθνής παράγων ήταν ο αποφασιστικός για τις εσωτερικές εξελίξεις».
Κι αν δεν είναι η «εναλλακτική» τους η Μόσχα, τότε ποια είναι; Προφανώς, η… Βενεζουέλα του συντρόφου Μαδούρο, που δεν έχει ούτε… χαρτί υγείας!
(ΥΓ): Και να ήθελαν αρχικά οι Ρώσσοι να βοηθήσουν την Ελλάδα, μόλις είδαν με ποιους είχαν να κάνουν, σίγουρα το μετάνιωσαν. Βλέπετε, στα αρχεία των ρωσσικών υπηρεσιών υπάρχουν και οι φάκελοι της σοβιετικής εποχής, οι οποίοι σίγουρα περιλαμβάνουν τους λεγάμενους, που τότε ήτανε στελέχη του ΚΚΕ κι είχαν επαφές με την σοβιετική πλευρά…  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5788052306387798660

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item