Widgets

Μας ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ένα ΜΟΡΦΩΜΑ Βολεμένων -Υποκριτών ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ! Πάνω από όλα η ΜΑΣΑ τους!

ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ = ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΑΣ!

Διαβάστε το παρακάτω δημοσίευμα-ανακοίνωση για το ξεπούλημα των 14 ελληνικών αεροδρομίων από την μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων:

«ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ TURBO-ΤΑΜΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ.

Η κυβέρνηση με απόφασή της και κατ’ επιταγήν του κατάπτυστου νέου μνημονίου, παρέδωσε και μάλιστα έναντι ευτελούς τιμήματος, τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια φιλέτα της χώρας, λάφυρο στα γερμανικά συμφέροντα και συγκεκριμένα στη γερμανική εταιρεία Fraport, μετά από σχετική αυθαίρετη εισήγηση της διοίκησης του TAIΠEΔ στις 3 Ιουλίου.

H σχετική απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (KYΣOIΠ) που συνεδρίασε στις 13 Αυγούστου και χθες (17/8) δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Την απαράδεκτη απόφαση υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης και οι υπουργοί Οικονομικών Eυκλ. Tσακαλώτος, Οικονομίας Γ. Σταθάκης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Σκουρλέτης.lafazanis-platforma-1_0

Πρόκειται για την πρώτη ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα που υλοποιείται από την κυβέρνηση του ΣYPIZA. Το τίμημα που θα καταβάλει η Fraport είναι ευτελέστατο και ανέρχεται σε μόλις 1,23 δισ. ευρώ. H υλοποίηση του συγκεκριμένου »project» περιλαμβανόταν στο μνημόνιο έκτρωμα που έγινε νόμος του κράτους στις 14 Αυγούστου. Δηλαδή η κυβέρνηση έσπευσε μία ημέρα νωρίτερα να υλοποιήσει τη δέσμευση που ανέλαβε μέσω του τρίτου μνημονίου».

Σίγουρα, θα υποθέτετε ότι πρόκειται για μια σκληρή ανακοίνωση κόμματος της αντιπολίτευσης. Αλλά, τα φαινόμενα απατούν! Η παραπάνω είναι η επίσημη θέση των λεγόμενων «Λαφαζανίστας», όπως δημοσιεύθηκε στο iskra.gr. Και οι συντάκτες της, που καταγγέλλουν την αρχή του «γενικού ξεπουλήματος της Ελλάδας», παραμένουν βουλευτές και στελέχη του κόμματος που ξεκινά το «γενικό ξεπούλημα της Ελλάδας», χωρίς να ντρέπονται καθόλου!!!  ΠΗΓΗ

Συμπέρασμα: Λαφαζανίστας = Πολιτικοί Απατεωνίστας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Mr.Alexis Tsipras, Ο Πολιτικός ΨΕΥΤΗΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ σε Διατεταγμένη Υπηρεσία για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: Το Δημόσιο θα πάρει λιγότερα χρήματα από όσα κερδίζει από το αεροδρόμιο Κέρκυρας σε ένα χρόνο!Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το ξεπούλημα των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας στην γερμανική Fraport έκανε ο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο οποίος μάλιστα προέρχεται από τον Σύριζα (!) και ο οποίος προαναγγέλλει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, αλλά και τη νομική προσβολή της συγκεκριμένης απόφασης.
Μιλώντας στη HuffPost Greece, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων δήλωσε για τις αντιδράσεις που φέρνουν οι Γερμανοί στην κερδοφόρα για αυτούς συμφωνία: «Τώρα οι Γερμανοί μας ζητούν και τα ρέστα. Είναι μια χρυσή ευκαιρία να το ξανασκεφτούμε. Οι Γερμανοί για να θέλουν να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση, θέλουν να εξυπηρετήσουν ακόμα περισσότερο τα συμφέροντά τους και να ζημιωθεί ακόμα περισσότερο το ελληνικό δημόσιο
«Τότε είχαμε συναντήσει τους κ.κ Φλαμπουράρη και Σταθάκη και με όσα μας είχαν πει δεν είχαμε μεγάλες διαφορές. Μας είχαν πει ότι θα μειωθεί ο χρόνος παραχώρησης από τα 40 χρόνια +10 που προβλέπει η απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ, θα μειωθεί ο αριθμός των αεροδρομίων που θα εκχωρηθούν και ότι η συμμετοχή του δημοσίου θα αυξηθεί σε ποσοστό 50 με 51%, ενώ θα εξετασθεί στο όλο σχήμα να υπάρχει συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Τεχνικών Επιμελητηρίων. Τίποτα από αυτά δεν έγινε».
«Από τη στιγμή που αυτή η απόφαση ελήφθη στο οικονομικό συμβούλιο στο Μαξίμου, στις 13 Αυγούστου, μία ημέρα πριν ψηφιστεί η συμφωνία στη Βουλή, από μόνο του λέει πολλά. Εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς, ότι υπήρξε ζητούμενο και προαπαιτούμενο από κάποια πλευρό. Πρόκειται για ξεπούλημα. Τα χρήματα που θα πάρει το ελληνικό δημόσιο είναι λιγότερα από αυτά που βγάζει το περιφερειακό αεροδρόμιο της Κέρκυρας σε ένα χρόνο.».
Όπως είναι γνωστό τέσσερα  από τα προς πώληση αεροδρόμια, αυτά της Κερκύρας, του Ακτίου, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου εξυπηρετούν την αεροπορική επικοινωνία της Περιφέρειας και κυρίως συμβάλλουν καθοριστικά στο επίπεδο της τοπικής τουριστικής  οικονομίας.
Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε μέσο στο ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας στο οποίο προχωρά αδίστακτα η νεομνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα με με δεκανίκια το ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ και το Ποτάμι. ΠΗΓΗΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΟΙ ΘΡΑΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

ert

Εξαφανίζονται μυστηριωδώς οι εργαζόμενοι ξανά στην ΕΡΤ και στο ΑΠΕ. Τη στιγμή που η ανεργία μαστίζει τον ιδιωτικό τομέα, υπάρχουν δημοσιογράφοι που δεν εμφανίζονται στην εργασία τους. Τι κι αν δόθηκε ολόκληρη μάχη προκειμένου να επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι στην ΕΡΤ; Κάποιων το αυτί δεν ιδρώνει.

Στην ΕΡΤ εντοπίστηκε η απουσία δύο δημοσιογράφων από τον περιφερειακό σταθμό στον οποίο εργάζονται και θα ακολουθήσει η διαδικασία του πειθαρχικού ελέγχου. Κατά την ΠΟΣΠΕΡΤ, το ότι δεν εφαρμόστηκε το προηγούμενο οργανόγραμμα της πρώην ΕΡΤ ΑΕ ευνοεί αυτήν τη συμπεριφορά, η οποία γίνεται ανεκτή από τους προϊσταμένους.

Στην περίπτωση δε του ΑΠΕ, υπήρξε η περίπτωση προσώπου που προσελήφθη σε απαγορευμένο από τη νομοθεσία χρόνο, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου του 2009, και για έξι χρόνια δεν εμφανίστηκε στο ΑΠΕ ούτε έστειλε κάποιο ρεπορτάζ! Η διοίκηση του ΑΠΕ προχώρησε στην απόλυσή του και εξετάζει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει πίσω τη μισθοδοσία των έξι ετών. Στη θέση του θα ζητηθεί να προσληφθεί άνεργος από τη λίστα της ΕΣΗΕΑ.

Να τους χαίρεστε εσείς που τους ξαναπροσλάβατε για να συμπεριφέρονται με αχαριστία και να την κοπανάνε, αντί να δοξάζουν και τον Θεό που έχουν μια δουλειά που τους αμείβει αδρά, ενώ έξω υπάρχουν εκατομμύρια άνεργοι… ΠΗΓΗ
Με τζετ σκι και 2.000 ευρώ ανά κεφάλι μεταφέρουν λαθρομετανάστες οι Τούρκοι στη Λέσβο
Η εγρήγορση των ανδρών του Ελληνικού Στρατού λειτούργησε άψογα στην περίπτωση ενός Τούρκου λαθροδιακινητή, ο οποίος συνελήφθη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος στη Λέσβο.
Τα παρατηρητήρια του Ελληνικού Στρατού είχαν επί σειρά ημερών επισημάνει έναν Τούρκο ο οποίος αρκετές φορές τη μέρα ακολουθούσε με τζετ σκι και δύο άτομα πάνω τη διαδρομή Σαρμουσάκ προς Μυστεγνά Λέσβου. Ενημερώθηκε επί τούτου το Λιμενικό Σώμα, το οποίο οργάνωσε και την επιχείρηση σύλληψης του Τούρκου διακινητή.
Το μεσημέρι της 18ης Αυγούστου, ο Τούρκος με το τζετ σκι και δύο λαθρομετανάστες εμφανίστηκε ξανά. Αποβίβασε τους λαθρομετανάστες και τότε άνδρες του Λιμενικού κινήθηκαν για να τον συλλάβουν. Ο Τούρκος εγκατέλειψε το τζετ σκι και προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη αναζητώντας κρυψώνα στο εσωτερικό του νησιού. Κατόπιν αναζήτησης από το Λιμενικό, ο Τούρκος λαθροδιακινητής συνελήφθη τα ξημερώματα της επομένης.

Στην κατάθεσή του, ο Τούρκος ομολόγησε πως στο Σαρμουσάκ των μικρασιατικών παραλίων λειτουργεί επιχείρηση παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών με τζετ σκι προς τη Λέσβο. Το κόστος μεταφοράς για έκαστο λαθρομετανάστη ανέρχεται στα 2.000 ευρώ. Υπολογίζεται δε, πως η επιχείρηση έκανε τουλάχιστον 6 δρομολόγια ημερησίως.
Πόσοι εκ των λαθρομεταναστών είναι στην πραγματικότητα πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, παραμένει άγνωστο. Το γεγονός παραμένει όμως ότι η λαθρομετανάστευση πέραν όλων των άλλων αποτελεί ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο για ζητήματα που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας μας.
Τούτο όμως, όπως και οι λοιπές σοβαρότατες συνέπειες του φαινομένου, αποτελούν ψιλά γράμματα για τους κατ' επάγγελμα αντιρατσιστές και περισσότερο για μια ανίκανη κυβέρνηση συμπλεγματικών αριστεριστών.  ΠΗΓΗ
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Κως: Λαθρομετανάστες κλείδωσαν στο τμήμα αστυνομικούς - Οι Έλληνες φοβούνται για την ζωή τους!Το νησί βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκηςΝέα επεισόδια έλαβαν χώρα σήμερα το πρωί έξω από το Αστυνομικό τμήμα της Κω, όπου οι μετανάστες συγκεντρώθηκαν, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την καθυστέρηση διεκπεραίωσης των εγγράφων τους.

Οι λαθρομετανάστες έκλεισαν τον δρόμο, δημιουργώντας έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Μάλιστα από αυτούς, κάποιοι έκαναν καθιστική διαμαρτυρία στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εγκλωβιστεί εντός του αστυνομικού τμήματος, χωρίς να μπορούν να επέμβουν.

Όπως διαβάσαμε στο kostoday η υποστελέχωση της αστυνομίας και η πολύωρη αναμονή έχει σαν αποτέλεσμα να εκδηλώνονται τέτοιες συμπεριφορές σε βάρος των στελεχών του αστυνομικού τμήματος. ΠΗΓΗ
Τέσσερις αποκαλύψεις - φωτιά στρατηγού της Αστυνομίας για τους λαθρομετανάστες

Μια έκθεση-φωτιά «υψηλόβαθμου στελέχους της λεωφόρου Κατεχάκη» -ήτοι κάποιου στρατηγού- «διέρρευσε» στο καθεστωτικό «Βήμα». Και οι αποκαλύψεις που κάνει είναι σοκαριστικές!
Πρώτη αποκάλυψη, που έχει να κάνει με τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εντοπίζονται να εισβάλλουν καθημερινώς στα νησιά μας και καταγράφονται στα επίσημα στοιχεία: «Φτάσαμε να μπαίνουν περίπου 3.500 κάθε ημέρα από τα νησιά».
Δεύτερη αποκάλυψη, που αφορά –στο περίπου- τον αριθμό των λαθρομεταναστών που δεν εντοπίζονται από το Λιμενικό και την Αστυνομία και που αποφεύγουν να καταγράφονται στα «κιτάπια» και στα επίσημα στοιχεία – ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και φανατικοί τζιχαντιστές: «Δεκάδες χιλιάδες, κυρίως από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κ.α., που εισήλθαν τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας δεν εμφανίστηκαν στις υπηρεσίες της Αττικής να «ταυτοποιηθούν» και μας είναι άγνωστο ποιοι μπορεί να είναι ανάμεσά τους. Οι διαμαρτυρίες ξένων πρεσβειών μας και άλλων παραγόντων μάς οδήγησαν να στείλουμε ομάδα τουλάχιστον 60-70 εξειδικευμένων αστυνομικών στα νησιά να ελέγχουμε πάλι αυτούς που έρχονται… Το πρόβλημα είναι ωστόσο με τους πρόσφυγες από χώρες όπως το Αφγανιστάν και άλλες χώρες όπου δρα ο ISIS  ή η Αλ Κάιντα. Αυτοί  συνήθως  δεν εμφανίζονται – όπως κάνουν οι σύροι πρόσφυγες – για να νομιμοποιηθούν. Το πρώτο επτάμηνο του 2015 μπήκαν περίπου 50.000 μετανάστες από χώρες όπως το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και η Σομαλία, εκ των οποίων φαίνεται να ελέγχθηκε σχετικά μικρό ποσοστό». Πόσο είναι το «μικρό ποσοστό» αυτών που είναι καταγεγραμμένοι; Ας πούμε –λίαν επιεικώς- ο ένας στους πέντε. Εφόσον, λοιπόν, υπολογίζεται ότι έχουν εισέλθει καμιά 50αριά χιλιάδες από δαύτους, στον συνολικό αριθμό των 156.000 εισερχομένων λαθρομεταναστών το επτάμηνο του 2015, προσθέστε και καμιά 40αριά χιλιάδες που δεν έχουν καταγραφεί!


Τρίτη αποκάλυψη, που αφορά τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εισέρχονται ημερησίας από το τμήμα του φράχτη του Έβρου που κατέρρευσε λίγες ημέρες μετά την άνοδο στην εξουσία των Τσίπρα και Καμμένου, λόγω «κακοκαιρίας» όπως είπαν και που δεν επισκευάστηκε: «Έχουμε  αναφορές ότι περίπου 700-800 επιχειρούν κάθε ημέρα να περάσουν τον Έβρο στο σημείο όπου δεν υπάρχει ο φράχτης».
Τέταρτη αποκάλυψη, που απαντά στο ερώτημα τι γίνονται οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα – μένουν εδώ ή… «εξαφανίζονται», όπως ισχυρίστηκε η κυρά-Τασία: «Ελάχιστοι από τους περίπου 150.000 μετανάστες που εισήλθαν στην Ελλάδα εφέτος έχουν αναχωρήσει».
Απίστευτα κι όμως αληθινά και εφιαλτικά που κάνουν την επιλογή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν, επιτακτική ανάγκη!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Τα νησιά του Αιγαίου αλώθηκαν από λαθρομετανάστες και οι πολιτικάντηδες αγωνιούν για τα λαθροκονδύλια της Ε.Ε.!

Ξενοδοχείο για λαθρομετανάστες στον Ελαίωνα - Χωρίς τρόφιμα οι πολύτεκνες οικογένειες με απόφαση της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα

Όπως έγινε γνωστό από το Δελτίο Τύπου της ΑΣΠΕ (Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος) η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε τη διακοπή διανομής τροφίμων στις πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες όπως είναι φυσικό βάλλονται εντονότερα από τις συνέπειες της κρίσης της χώρας. Οι πολύτεκνες οικογένειες εξαιρούνται από τις διανομές φρούτων, λαχανικών, τροφίμων και λοιπής βοήθειας με απόφαση του αρμοδίου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σε πρώτο επίπεδο, η απόφαση αυτή επιδεικνύει τον χαλκευμένο και παρηκμασμένο «ανθρωπισμό» που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου απέναντι στην αδιαφορία και τη σκληρότητα για την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια, παρατηρείται μια αυξανόμενη και παράλογη φροντίδα για το μέλλον των λαθρομεταναστών, οι οποίοι εισέβαλλαν στη χώρα, μη σεβόμενοι εθνικά σύνορα και διεθνείς κανόνες δικαίου.

Οι πόροι του κράτους επαρκούν, σύμφωνα με την κυβέρνηση, ώστε να διαμένουν και να σιτίζονται οι λαθρομετανάστες με όλες τις ανέσεις και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες παραδόσεις τους. Ωστόσο, όσον αφορά την στοιχειώδη παροχή βοήθειας στις ελληνικές οικογένειες φαίνεται πως... δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Άλλωστε, όπως θα υποστήριζε και η αρμόδια υπουργός για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής η ενίσχυση των πολύτεκνων δεν συνεπάγεται την είσπραξη ευρωπαϊκών κονδυλίων.
Σε δεύτερο επίπεδο, αυτή η είδηση, σε συνδυασμό με την αλματώδη άνοδο της ανεργίας, την κατάργηση αρκετών προνομίων για τις πολύτεκνες οικογένειες και την συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού δείχνει κάτι παραπάνω από αδιαφορία για την ελληνική οικογένεια. Δυστυχώς φανερώνεται μίσος απέναντι σε κάθε παραδοσιακή ελληνική αξία και κατ’ επέκταση μίσος για τους ίδιους τους Έλληνες, τους Ζωντανούς και τους Αγέννητους.   ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στα ψέμματα της ψοφοδεξιάς: Τα στατιστικά στοιχεία για τη λαθρομετανάστευση είναι ράπισμα για τους ψευτοπατριώτες της ΝΔ


ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΣ ΚΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...!!!


Συμπολίτισσα μας έπεσε θύμα επίθεσης από παράνομους μετανάστες οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την έσπρωξαν από το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε,με αποτέλεσμα κατά την πτώση της να τραυματιστεί.  Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κω για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες,αλλά όπως πληροφορηθήκαμε είναι καλά στην υγεία της. kosnews24.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6313309864859895854

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item