Widgets

Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» της ΡΕΜΟΥΛΑΣ και των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ μας ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ! - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Η ανθελληνική μνημονιακή παρακαταθήκη της κυβέρνησης “πρώτη φορά αριστερά” - Μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης η Χρυσή Αυγή


Επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σχεδόν του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων, στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, στο θέμα της οικονομίας, τα ΜΜΕ ενισχύουν συνειδητά το γνωστό  παιχνίδι του δικομματισμού στη σύγχρονη εκδοχή του. Είναι όντως παράδοξο, τα κόμματα που κατέστρεψαν τη χώρα να διαγκωνίζονται για να αποδείξουν τη συμβολή τους στην καταστροφή, χωρίς να μεριμνούν για οποιοδήποτε άλλο θέμα που απασχολεί την κοινωνία. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Γιατί ΟΛΑ τα υπόλοιπα ζητήματα που άφησαν ως παρακαταθήκη, με τελευταίο τον εθνομηδενιστικό ΣΥΡΙΖΑ, προοιωνίζουν ακόμα χειρότερο μέλλον για τον ελληνικό λαό: Θυμάται κανείς ποια ήταν τα βασικά- πλην μνημονίου- νομοσχέδια που αμαύρωσαν την κυβερνητική θητεία της καταστροφικής αριστερής παρένθεσης; Το νομοσχέδιο για το τζαμί και το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.
Η Χρυσή Αυγή υπήρξε η μοναδική πολιτική δύναμη που όχι μόνο ανέδειξε το καταστροφικό περιεχόμενο των εκτρωμάτων αυτών, αλλά και έδωσε σκληρές μάχες προκειμένου κανένα από αυτά να μην αποτελέσει νόμο του κράτους. Αντίθετα, η υποτιθέμενη «αντιπολίτευση» της ΝΔ – αυτή που αντιπολιτεύθηκε υπερψηφίζοντας σαν συμπολίτευση όταν κατέρρεε στα κομμάτια του ο ΣΥΡΙΖΑ- όχι μόνο υπερψήφισε το πρώτο από αυτά, αλλά έδωσε και το απαραίτητο πολιτικό άλλοθι στους μαρξιστές, να εφαρμόσουν χωρίς ίχνος αντίδρασης το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.
Περιλαμβάνοντας στους κόλπους της μεταμεληθέντες «πατριώτες της φακής», προσέφερε τη χειρότερη των υπηρεσιών στην πατρίδα, αφού «καθησύχασε» με την ένοχη αφωνία τους το εκλογικό σώμα της ΝΔ, τους συντηρητικούς νοικοκυραίους, στρέφοντας την προσοχή τους αποκλειστικά στην οικονομία και όχι στο έγκλημα που συστηματικά εκτελείται μετατρέποντας τη χώρα σε πυριτιδαποθήκη εθνοφυλετικών εκρήξεων. Η κυρά Τασία, όχι μόνη της αλλά σε συνεργασία με τους δανδήδες της «δεξιάς», με τα κοινά οράματα της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων από τα οποία εμφορούνται όλοι τους,  βρήκε την ευκαιρία με την πλήρη κάλυψη των «εταίρων» και των ΟΗΕδων, να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό, να καταστρέψει εκ βάθρων τις πόλεις και την επαρχία μας, μετατρέποντας καθημερινά τη χώρα σε «χώρο» και τον ελληνικό λαό σε «πληθυσμό».
Αντίστοιχη «δουλειά» έκανε από την άλλη πλευρά η  πολιτική «τσόντα» των ΑΝ.ΕΛ., που συγκεντρώνοντας στις τάξεις της ό, τι πιο καιροσκοπικό διέθετε ο δεξιός μπαξές μετά την αποχώρηση του Καρατζαφέρη από το πολιτικό σκηνικό, περιχαράκωσε στις ψεύτικες υποσχέσεις της τους υπόλοιπους τίμιους πατριώτες που «ξέμειναν» απογοητευμένοι από τη ΝΔ, ρίχνοντάς τους βορά στα σκυλιά του μαρξιστικού εθνομηδενισμού. Έτσι τα προσκυνήματα του αρχηγού τους στο Άγιο Όρος και οι γονυκλισίες, μεταφράστηκαν σε συμπόρευση με κείνους που υποσχέθηκαν στην... «Ένωση αθέων» (!!!) την κατάργηση των θρησκευτικών και του εκκλησιασμού, στην ανέγερση του ισλαμικού τεμένους και το άνοιγμα των συνόρων στις ορδές των ανά την υφήλιο κατατρεγμένων.
Για τους Ορθόδοξους, δηλαδή τη συντριπτική πλειοψηφία των πατριωτών, που καταφέρνουν και ξεγελιούνται- λόγω της ευπιστίας τους και όχι του δόλου- από κάθε θεομπαίχτη, ψηφίζοντας κάθε πικραμένο που τους εξαπατά με δυο μετάνοιες και τρεις παρουσίες σε Επιτάφιο μετά σταυροκοπήματος, η υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής είναι μονόδρομος. Τώρα που κατέπεσαν οι ηλιθιότητες περί «σατανισμού» και «δωδεκάθεου», τώρα που είναι πλέον σε μας γνωστό ποιοι τις διέδιδαν συστηματικά
προκειμένου να ενσπείρουν καινά δαιμόνια ώστε να χειραγωγήσουν τις ψήφους των γνήσιων πατριωτών, τώρα που είναι εμφανές ποιοι έδωσαν πραγματικό αγώνα για την υπεράσπιση των ιδεωδών του Έθνους και της Θρησκείας μας, τώρα καμιά ψήφος δεν πρέπει να παγιδευτεί εκ νέου στα πλοκάμια των νεοταξιτών, των μασόνων και των εθνομηδενιστών, όποια πολιτική προβιά και να φορέσουν. Το ξέρουν και ήδη τρέμουν, όπως αποδεικνύεται από τα κάθε λογής σχόλιά τους.
Κάντε τους εφιάλτες τους πραγματικότητα!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
Δικηγόρος- Μ.Δ.Ε. Ποινικού Δικαίου


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ προς το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: «ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΜΑΣ!»
Για το θεαθήναι οι κόντρες Τσίπρα-Μεϊμαράκη θα συγκυβερνήσουν με αξιωματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής:
"Σύριζα και ΝΔ θα είναι η επόμενη συγκυβέρνηση, γιατί αυτό απαιτεί η τρόικα και οι κόντρες Τσίπρα-Μεϊμαράκη γίνονται για το θεαθήναι, αφού ψηφίζουν χέρι-χέρι όλα τα ανθελληνικά νομοσχέδια για τα μνημόνια, τους λαθρομετανάστες και τα ισλαμικά τεμέν. Μόνη δύναμη αντίστασης στο ξεπούλημα της Ελλάδος είναι η Χρυσή Αυγή που θα αυξήσει ραγδαία τα εκλογικά ποσοστά της και θα είναι η επόμενη αξιωματική αντιπολίτευση".  ΠΗΓΗ
Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο: Συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή

Αριστεροί και ψοφοδεξιοί κοροϊδεύουν προεκλογικά τους Έλληνες, υποστηρίζοντας ότι δεν θα συνεργαστούν μετά τις εκλογές για να εφαρμόσουν μαζί το Μνημόνιο της Αριστεράς.
Στην πραγματικότητα τα δυο μνημονιακά κόμματα τα έχουν ήδη βρει σε όλα και όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, όλη η προσπάθεια του οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου της χώρας προσανατολίζεται στην διαμόρφωση της μεγαλύτερης δυνατής πλειοψηφίας (αθροιστικά) Σύριζα και ΝΔ. Προδιαγράφεται δηλαδή το έγκλημα, στο οποίο ο Ελληνικός Λαός θα έχει βάλει την υπογραφή του κατόπιν της εκ νέου εξαπάτησής του.
Σε κάθε περίπτωση όμως, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης λογαριάζουν δίχως τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Το βέβαιο είναι ότι το σύστημα μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου έχει κάψει το χαρτί της Αριστεράς και οι σκληρά δοκιμαζόμενοι συμπατριώτες μας -οι οποίοι επιβαρύνονται επιπλέον από το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης- συνειδητοποιούν πως η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα για την Πατρίδα μας.
Τα σχέδια, ως εκ τούτου, των δανειστών για τη μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, θα συντριβούν πάνω στο Εθνικό Τείχος της Χρυσής Αυγής, της επόμενης Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Ελλάδος!  ΠΗΓΗ

Να γιατί θέλει ο Τσίπρας εκλογές στις 20 και όχι στις 27 Σεπτεμβρίου


Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ήσαν γνωστές οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ να πάει σε εκλογές σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.
Η αρχική σκέψη του Τσίπρα ήταν να πάει για εκλογές στις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν του έβγαιναν οι ημερομηνίες. Είναι γνωστό ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε να πάει για εκλογές τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, γιατί εκείνη την χρονική περίοδο τα μέτρα του τρίτου Μνημονίου θα είχαν αρχίσει ήδη να γίνονται πολύ αισθητά στις ζωές των Ελλήνων. Τώρα, μαθαίνουμε κι έναν ακόμη λόγο για τον οποίο ο Τσίπρας επιθυμεί να γίνουν οι εκλογές στις 20 και όχι στις 27 Σεπτεμβρίου.
Εάν οι εκλογές πραγματοποιηθούν στις 27 του μηνός, οι συνταξιούχοι θα έχουν εισπράξει την δεύτερη συνεχόμενη σύνταξη μειωμένη, από 2% έως 6%, λόγω αύξησης των εισφορών υγείας. Επίσης, μετά τις 20 Σεπτεμβρίου υπολογίζεται ότι θα αποσταλούν και τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο αρνητικά θα μέτραγαν στους ψηφοφόρους όλα αυτά λίγες ημέρες πριν κληθούν να πάνε στις κάλπες. Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να πάει όσο το δυνατόν νωρίτερα σε εκλογές, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να ξεγελάσει και πάλι τον κόσμο, όπως έκανε στις 25 Ιανουαρίου.
Δεν πρόκειται όμως να τα καταφέρει, και θα ακολουθήσει κι αυτή την μοίρα της κατάρρευσης που είχε και η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.  Γιώργος Μάστορας


Εμφύλιος Μεϊμαράκη - Σαμαρά στην ψοφοδεξιά και στο βάθος συντριβή!

Ήταν στραβό το κλίμα, στην ψοφοδεξιά, «το ’φαγε κι ο γάιδαρος»! Ενώ, λοιπόν, η νουδούλα σέρνεται προς τις εκλογές έχοντας τη νέα ήττα στο… τσεπάκι, ξέσπασε και εμφύλιος πόλεμος των… προσωρινοπροεδρικών του Μεϊμαράκη με τους… παλαιοπροεδρικούς του Σαμαρά.
Η αιτία του «εμφυλίου» πολέμου είναι άγνωστη, αλλά η αφορμή της επίσημης κήρυξής του δόθηκε με την αποκαθήλωση των κάδρων του Σαμαρά από την Συγγρού, πράξη συμβολική, που προφανώς σημαίνει ότι ο Μεϊμαράκης θα ξορκίσει την περίοδο της σαμαροκρατίας κατά την προεκλογική περίοδο και δεν θα αναφερθεί καθόλου στο… success story της.
Ακολούθησαν οργισμένες επιθέσεις στον βαρύμαγκα Βαγγέλα από τους διαδικτυακούς… ταλιμπάν του Σαμαρά, με απειλές για… ολική επαναφορά του… εκπεσόντος. Σε απάντηση, ο Βαγγέλας όρισε έξι εκπροσώπους της νουδούλας για την προεκλογική περίοδο (Βούλτεψη, Καλαφάτη, Κεδίκογλου, Παναγιωτόπουλο, Τασούλα και Σταϊκούρα), αποκλείοντας τις γνωστές… ντουντούκες του Σαμαρά (Μακοβορίδη, Μπουμπούκο, Άννα-Μισέλ και δε συμμαζεύεται…). Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι «συστήθηκε» στους ολιγάρχες των ΜΜΕ, να βάλουν τα «μπουμπούκια» του Σαμαρά στη «μαύρη λίστα».  
Πρακτικά, όλα αυτά σημαίνουν ότι ακόμα και οι ελάχιστες ελπίδες που είχε η νουδούλα να κερδίσει τις εκλογές εξανεμίζονται με τον «εμφύλιο» και οδεύει ολοταχώς προς ολοκληρωτική συντριβή!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => Η Μαγνησία έστειλε το μήνυμα της Νίκης: Κοσμοσυρροή στην πρώτη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Οχετός Κουτσούμπα: Μυξοκλαίγονται τα κομμούνια επειδή οι Έλληνες γιγαντώνουν την Χρυσή Αυγή!
Νέο οχετό λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας που εδρεύει στον Περισσό. Σε σύναξη μπολσεβίκων, ο γενικός γραμματέας της συμμορίας άρχισε να μυξοκλαίγεται με οδυρμό, επειδή ο Ελληνικός Λαός ενισχύει συνεχώς τη μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, τη Χρυσή Αυγή!

Χαρακτηριστικό της κομμουνιστικής μυθοπλασίας κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών (την οποία η ΝΔ του Σαμαρά μετέτρεψε σε παράνομη πολιτική δίωξη), είναι το παραλήρημα Κουτσούμπα, το οποίο παραθέτουμε αυτολεξεί: «...Καραμπινάτο συστημικό παιδί του είναι αυτή η ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Μην ξεχνάτε ότι ο χιτλερισμός, ο φασισμός, ο Μεταξάς, μέσα από κοινοβουλευτικές διαδικασίες αναδείχτηκαν. Κανένας Έλληνας και Ελληνίδα εργαζόμενη, κανένας νέος και νέα δεν πρέπει να επιτρέψει, να της δώσει τη δυνατότητα να κομπάζει ότι είναι τρίτη πολιτική δύναμη, να βγαίνει λάδι μόνο και μόνο επειδή μέσα κι έξω από τη Βουλή βγάζει άναρθρες αντιμνημονιακές κραυγές. Κανένα συγχωροχάρτι μη δώσουν οι γειτονιές του Πειραιά και της Β' Αθήνας στους στυγνούς δολοφόνους...»!
Το γεγονός και μόνο οτι επικεντρώνεται σε Πειραιά και Β΄ Αθήνας φανερώνει πως η Χρυσή Αυγή επελαύνει στις προαναφερθείσες περιφέρειες, ενώ η συμμορία του καταποντίζεται. Γιατί όμως Πειραιά και Β΄ Αθήνας; Διότι εκεί είναι οι λαϊκές γειτονιές που κατανόησαν την πολυετή απάτη των κομμουνιστών και στράφηκαν μαζικά προς τη Χρυσή Αυγή!
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά στην πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο την εμπιστεύεται ο Ελληνικός Λαός,
Σε αντίθεση με το ΚΚΕ, που από κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας μετεξελίχθηκε σε συνιστώσα της ΝΔ και πραίτορα των Μνημονίων!  ΠΗΓΗΕφημερίδα Συντακτών: Άνετα τρίτη η Χρυσή Αυγή με αέρα ανόδου σε διψήφια ποσοστά!


Δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata η οποία δημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών» αναδεικνύει ξεκάθαρα την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση, με διαφορά από το τέταρτο κόμμα και με ποσοστό αναποφάσιστων 25,5%!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 6,5%, το οποίο με αναγωγή ανέρχεται περίπου στο 9%. Επιβεβαιώνονται συνεπώς όλες οι πληροφορίες αναφορικά με τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από μια σειρά δημοσκοπήσεων οι οποίες πρόκειται να δημοσιευθούν το σαββατοκύριακο, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.
Το γεγονός δε, οτι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Prorata, η οποία έγινε για λογαριασμό της απόλυτα εχθρικής προς τη Χρυσή Αυγή, ακροαριστερής φυλλάδας «Εφημερίδα των συντακτών», προσδίδει βαρύνουσα σημασία στα πολιτικά συμπεράσματα. Το κυριότερο εξ αυτών είναι ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 9% περίπου, με διαρκώς αυξητικές τάσεις.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η στρατευμένη, είτε φιλελεύθερη είτε μαρξιστική, δημοσιογραφία προειδοποιεί συνεχώς αυτό τον καιρό για τον μείζονα κίνδυνο εκρηκτικής αύξησης των ποσοστών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Αφού λοιπόν και οι ακροαριστεροί υβριστές και διώκτες του Κινήματος υποχρεώνονται να το αναδείξουν καθαρά και ξάστερα στην τρίτη θέση και πολύ κοντά σε διψήφια ποσοστά, αντιλαμβάνεται ο καθένας πως η Χρυσή Αυγή έχει αποκτήσει μια τεράστια δυναμική απήχησης στον Ελληνικό Λαό, την οποία δεν μπορούν να ανακόψουν τα συστηματικά ψεύδη των κομμάτων της κλεπτοκρατίας και των πληρωμένων κονδυλοφόρων.
Από την άλλη πλευρά βεβαίως, ούτε κατ' ελάχιστο δεν πρέπει να επαναπαύονται οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος: όσο υψηλότερα θα είναι η Χρυσή Αυγή, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η Εθνική Αντίσταση και συνεπώς τόσο εγγύτερα θα βρίσκεται για το Λαό μας η ώρα της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης!  ΠΗΓΗ

Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα που θα έχει σημαντική άνοδο στις εκλογές!

Παραθέτουμε αποσπασματικά την πολιτική ανάλυση της ενημερωτικής οικονομικής ιστοσελίδας Bankingnews:
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα από αυτά που βρίσκονταν στην Βουλή που θα εμφανίσει καθαρή και αδιαμφισβήτητη άνοδο στις εκλογικές τις επιδόσεις.
Στις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου - κατά το πιθανότερο - θα επιβεβαιωθεί αυτό που όλοι βλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι πάλι σε άνοδο. Πόση άνοδο, δεν είναι ξεκάθαρο, αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η Χρυσή Αυγή θα βγει κερδισμένη από τις εκλογές, έχοντας διασφαλίσει ότι θα είναι τρίτο κόμμα.
Η Χρυσή Αυγή είχε λάβει 6,28% στις εκλογές του Ιανουαρίου ή 388 χιλιάδες ψήφους και είναι πολύ πιθανό να προσεγγίσει τις ψήφους που είχε λάβει στις ευρωεκλογές του 2014. Η εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν είναι συγκυριακή όπως πολλοί θα υποστηρίξουν. Οι μετανάστες ή λαθρομετανάστες και το νέο μνημόνιο επιτρέπουν στην Χρυσή Αυγή να ενισχύσει τα εκλογικά της ποσοστά.
Το γεγονός ότι φυλακίστηκαν, αποκλείστηκαν αλλά όχι απλά παραμένουν ζωντανοί ως κόμμα αλλά ενισχύουν και τα εκλογικά τους ποσοστά αποδεικνύει ότι σε μερίδα των Ελλήνων έχει ριζώσει η ιδέα του εθνικιστικού και πατριωτικού ιδεώδους. Ο κομμουνισμός έχει ξεθωριάσει, είναι απολίθωμα του χθες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, το μείγμα ευρωπαίων αριστερών και μπολσεβίκων, διέψευσε τις προσδοκίες, μετρήθηκαν και κρίθηκαν λειψοί. Η ΝΔ είναι μνημονιακό κόμμα, έχει εγκαταλείψει την Δεξιά, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας έχει στραφεί στην Χρυσή Αυγή. Το μεγάλο στοίχημα της Χρυσής Αυγής όμως δεν είναι η αύξηση των ποσοστών από το 6% στο 8% ή 9%.
Το μεγάλο στοίχημα της Χρυσής Αυγής είναι η μετεξέλιξη του από κόμμα διαμαρτυρίας σε κόμμα θέσεων, προτάσεων, σε κόμμα που έχει προοπτική διακυβέρνησης.  ΠΗΓΗ
Αρχίζει η εκστρατεία παραπληροφόρησης: Έρχονται οι πρώτες μαϊμού-δημοσκοπήσεις
- Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ - 
Την πεπατημένη των εκλογικών αναμετρήσεων από το 2012 και μέχρι τις τελευταίες του Ιανουαρίου του 2015 θα ακολουθήσουν οι νταβατζήδες της ενημέρωσης, με δημοσκοπήσεις-μαϊμού δια των οποίων θα επιχειρείται η διαμόρφωση πολιτικού κλίματος σύμφωνου με τις προσδοκίες των διεθνών δανειστών.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που διαθέτει η Χρυσή Αυγή, το ερχόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται να δημοσιευθεί σε εφημερίδες μια σειρά δημοσκοπήσεων, κοινά σημεία των οποίων είναι τα εξής:
Πρώτον, για την Χρυσή Αυγή έχει πέσει γραμμή να εμφανίζεται πολύ κοντά -και δη προς τα κάτω- στα ποσοστά των εκλογών του Ιανουαρίου και δεύτερον, η διαφορά ποσοστών μεταξύ Σύριζα και ΝΔ να αναδεικνύει (και να αφήνει την προοπτική) ντέρμπι.
Ξεκάθαροι στόχοι της συγκεκριμένης μεθόδευσης είναι να εξαπατηθούν πατριώτες ψηφοφόροι για να ψηφίσουν ΝΔ (ώστε να μην είναι πρώτο κόμμα ο Σύριζα, τακτική ανάλογη με εκείνη που ακολουθήθηκε στην προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου) και κυρίως, να αποφευχθεί να αναδειχθεί ξανά ως τρίτη πολιτική δύναμη ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.
Τα πραγματικά δείγματα των δημοσκοπήσεων τα οποία παραδίδονται σήμερα στις εφημερίδες και τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή μας, φέρουν τη Χρυσή Αυγή ολοκάθαρα τρίτο κόμμα και με διαφορά από εκείνα που ακολουθούν.
Τα ποσοστά της δε, κυμαίνονται στο 9% με συνεχείς ανοδικές τάσεις. Σημειώνεται επίσης, ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων σε όλες τις δημοσκοπήσεις θα υπερβαίνει το 12%.  ΠΗΓΗ

Η δημοσιογραφία του «τζουκ μποξ»: Ρίξε κέρμα να τραγουδήσω
Τι σχέση μπορεί να έχει, άραγε, η δημοσιογραφία με το γνωστό μηχάνημα εκτέλεσης τραγουδιών, το αλήστου μνήμης «τζουκ μποξ»; Ο όρος «δημοσιογράφος τζουκ μποξ» είναι αδόκιμος ή μήπως τελικά έχει μια υπαρκτή βάση πάνω στην οποία στηρίζεται;
Δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε πολύ, καθώς η ίδια η ροή των γεγονότων έχει αποδείξει ότι ο «δημοσιογράφος τζουκ μποξ» είναι μια διαχρονική «αξία». Είναι ο «επαγγελματίας» της ενημέρωσης εκείνος, ο οποίος αντέχει στην φθορά του χρόνου, ακριβώς γιατί δεν «βασανίζει» το μυαλουδάκι του με «φτηνές» έννοιες, όπως, φιλότιμο, ευαισθησία, ενδοιασμοί, ηθικοί φραγμοί, εθνικό φρόνημα, κοινωνική αλληλεγγύη και άλλες τέτοιες περιττές και συχνά επιβλαβείς για την φαρδιά τσέπη και την υγεία του κάθε αναίσθητου. Το παν είναι τα λεφτά, καθώς όπως λέει και το γνωστό «σκυλάδικο» άσμα: «για τα λεφτά τα κάνεις όλα»…
Έτσι, λοιπόν, λειτουργεί ο «δημοσιογράφος τζουκ μποξ»: Του δίνουν χρήματα. Τα παίρνει και ύστερα «ενημερώνει», τόσο υπέρ αυτού «που τα έσκασε» όσο και εναντίον του οποιουδήποτε εχθρού του πληρωτή. Όπως με το «τζουκ μποξ» τις περασμένες δεκαετίες έριχνες ένα κέρμα και άκουγες το τραγούδι που σου άρεσε, έτσι και τώρα ρίχνεις στον δημοσιογράφο μπόλικα κέρματα κι αυτός, ως ένα είδος «τζουκ μποξ», σου… τραγουδάει όποιον σκοπό σου αρέσει.
Ας τα έχουμε όλα αυτά υπ’ όψιν, όχι μόνο για την προεκλογική περίοδο, αλλά και για όσα συνέβησαν πριν απ’ αυτήν και όσα θα συμβούν αργότερα. Ας μην αιφνιδιαστούμε καθόλου, αν διαπιστώσουμε ότι δημοσιογράφοι και εκδοτικά συμφέροντα αλλάξουν ξαφνικά γνώμες για πρόσωπα και καταστάσεις, αφού θα λειτουργήσει το σύνδρομο του «τζουκ μποξ» που περιγράψαμε προηγουμένως. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται για αλλαγή γνώμης. Γνώμη δεν μπορούν να αλλάξουν όσοι δεν είχαν ποτέ…Το μόνο που αλλάζουν είναι αφεντικό, χορηγό, χρηματοδότη, με το κοινό να προσπαθεί να αντιληφθεί τους λόγους της μεταστροφής τους.
Με δεδομένο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν διέθεσε και δεν θα διαθέσει ποτέ κέρματα για την σίτιση «δημοσιογράφων τζουκ μποξ», αλλά και επειδή οι χρηματοδότες αυτής της συνομοταξίας έχουν ένα χρόνιο είδος ισχυρής αλλεργίας τόσο προς το Κίνημα όσο και προς τις ιδέες του Λαϊκού Εθνικισμού, είναι ολοφάνερο γιατί υπάρχει αυτή η «στρατευμένη» και «εργολαβική» κατασκευή συκοφαντικών ειδήσεων για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και αυτή την φορά, όμως, θα τους νικήσουμε!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 993769961321625309

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item