Widgets

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ και ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ: «ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Γιούνκερ: οι Έλληνες θα παραμείνουν για ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΟΙ των τόκων!»Πανηγυρίζουν οι τοκογλύφοι για το Μνημόνιο της Αριστεράς - Γιούνκερ: οι Έλληνες θα παραμείνουν δούλοι των τόκων!Ξέφρενα πανηγυρίζουν από χθες το βράδυ και με την ολοκλήρωση του Eurogroup οι εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής τοκογλυφίας, με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ να δηλώνει με έκδηλη ικανοποίηση: «Επιτεύχθηκε συμφωνία. Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει αμετάκλητα μέλος της ευρωζώνης»!

Η δήλωση αυτή και η ικανοποίηση που εκφράζει δεν αφορά βεβαίως κάποια ευοίωνη προοπτική που ξανοίγεται για τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Ο τελευταίος, θα υποχρεωθεί να πληρώσει ακόμη ακριβότερα το τίμημα της εκ νέου ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και της αποπληρωμής παλαιότερων δανείων, τα οποία έλαβαν οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις για να εξυπηρετήσουν τις τεράστιες ανάγκες του εκτρωματικού κομματικού Κράτους που δημιούργησαν.


Ούτε σεντ από τα 23 και ίσως περισσότερα εκατομμύρια ευρώ που θα λάβει η κυβέρνηση της Αριστεράς, δεν πρόκειται να αποδοθεί στον εξαθλιωμένο Λαό. Αντιθέτως, το εν λόγω ποσό πρόκειται να δαπανηθεί για αποπληρωμή προηγούμενων δανείων και τόκων και φυσικά για μία ακόμη ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος. Παρά ταύτα, οι απατεώνες της Αριστεράς και μαζί τους οι συνεταίροι της μνημονιακής αντιπολίτευσης πανηγυρίζουν ισχυριζόμενοι πως «σώζουν» την Ελλάδα!
Η δήλωση όμως Γιούνκερ, αποτελεί επιπλέον και την μεγαλύτερη απόδειξη της εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, στον οποίο τόσο οι αξιωματούχοι της διεφθαρμένης Ε.Ε. όσο και τα στελέχη της κυβέρνησης και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έλεγαν ότι μη αποδοχή του Μνημονίου σημαίνει αυτομάτως έξοδο από την ευρωζώνη. Ο Τσίπρας μάλιστα, από βήματος Βουλής είχε το θράσος να υποστηρίξει πως προτίμησε τον συμβιβασμό από τον χορό του Ζαλόγγου!
Ο «χορός του Ζαλόγγου», αναπόφευκτα θα λάβει χώρα στο άμεσο μέλλον. Δεν θα θυσιαστούν όμως οι εξαθλιωμένοι Έλληνες, όπως προσδοκούν τα γεράκια της τοκογλυφίας, αλλά τα Μνημόνια και όσοι τα φόρτωσαν στο Λαό μας. Η Χρυσή Αυγή δεν αποτελείται από Τσιπραίους, Λαφαζάνηδες, Τσακαλώτους και Βαρουφάκηδες, για να παίζουν οι τοκογλύφοι μαζί τους και να κοροϊδεύουν όλοι μαζί σκαιά τον Ελληνικό Λαό.
Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να μεταφέρει καθάρια το μήνυμα του Ελληνικού Λαού στο σφαγείο των Βρυξελλών: ως εδώ, η ασυδοσία σας τελείωσε!   Ευάγγελος Καρακώστας
Μνημόνια εις το διηνεκές: 32 χρόνια η διάρκεια του αριστερού Μνημονίου!
Επικυρώθηκε και από το Eurogroup χθες η μνημονιακή συμφωνία την οποία ψήφισε εκ των προτέρων η ελληνική βουλή με ευρεία πλειοψηφία. Αποφασίστηκε ότι η πρώτη δόση του δανείου θα είναι 26 δισ. ευρώ, που θα πάνε απευθείας στις τράπεζες και στο χρέος, ενώ στην συνέχεια (αν είναι... καλά παιδιά οι συριζαίοι) θα εκταμιευθούν εν καιρώ (με τα ανάλογα μέτρα βεβαίως βεβαίως) άλλα 74 περίπου δισ. ευρώ.
Το ογκώδες τοκογλυφικό δάνειο, που θα σαρώσει ότι έχει απομείνει από την ελληνική οικονομία και θα φτωχοποιήσει ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό Λαό, θα διαρκέσει 32 χρόνια. Κοινώς θα έχουμε μνημόνιο Σύριζα μέχρι το 2047! Στο μεσοδιάστημα θα έχει ξεπουληθεί η Ελλάδα, θα έχει μετατραπεί ο Ελληνικός Λαός σε πληθυσμό – εσμό φτηνού εργατικού δυναμικού και τότε θα έρθουν οι «επενδυτές» - επικυρίαρχοι, που θα καταστήσουν την χώρα μας και επισήμως προτεκτοράτο, υπό την εποπτεία τους.
Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, η φράση του Βαρουφάκη ότι θα πληρώνουμε «εις το διηνεκές». Όντως, οι διεθνείς τοκογλύφοι θα βρίσκονται εδώ τουλάχιστον μέχρι το 2047 για να πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού, να αγοράζουν έναντι πινακίου φακής τα πάντα. Μόνη δύναμη που μπορεί να το σταματήσει αυτό είναι η Χρυσή Αυγή, για αυτό και την πολεμάνε όλοι, φτάνοντας μάλιστα μέχρι του σημείου να διατάξουν την ενεργοποίηση του παραδικαστικού κυκλώματος Σαμαρά και την πολιτική δίωξη εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.ΠΗΓΗ


17 βουλευτές και “βουλεύτριες” του Σύριζα δήλωσαν πίστη στην μνημονιακή συγκυβέρνηση: Νυν υπέρ πάντων ο βουλευτικός μισθός!

Οι λεονταρισμοί σε συνδυασμό με την φημολογούμενη διενέργεια πρόωρων εκλογών πιθανότατα θα οδηγήσουν σε ακόμη ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα του επιτελείου Τσίπρα. Όπως και με το δημοψήφισμα, έτσι και η πιθανή αίτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης θα οδηγήσει στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που δήθεν επιζητεί ο πρωθυπουργός.
Όλο τον προηγούμενο καιρό η συγκυβέρνηση Σύριζα άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο ρήξης με τους τοκογλύφους - δανειστές, ορκίζονταν στα ιερά και τα όσια ότι δεν θα υπογράψουν Μνημόνιο και ζήτησαν και την λαϊκή ετυμηγορία για την πορεία της χώρας με το δημοψήφισμα. Τελικά τι έκαναν; Υπέγραψαν με χέρια και με πόδια το τρίτο επαχθέστατο Μνημόνιο της Αριστεράς με την συμβολή όλου του κλεπτοκρατικού τόξου και την βοήθεια από το δεκάνικι των καπιταλιστών, το συστημικό ΚΚΕ.
Τώρα με το πρόσχημα της πολιτικής αστάθειας επιχειρεί να εκβιάσει τους δήθεν διαφωνούντες με την προκήρυξη πρόωρων εκλογών (με λίστα...) και ως πρώτο βήμα θέτει την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην μνημονιακή συγκυβέρνηση του Σύριζα.
Τα... λιοντάρια των διαφωνούντων και πιστών αντιμνημονιακών ήδη άρχισαν να νιαουρίζουν! Οι "Λαφαζανίστας" πρόστρεξαν να δηλώσουν πως σκοπός τους δεν είναι να ρίξουν την κυβέρνηση της αριστεράς, αλλά να την ξαναφέρουν στον ίσιο δρόμο. Άρα η αριστερή πλατφόρμα στο χειρότερο σενάριο θα απέχει.
Στους 118 μνημονιακούς συριζαίους, ήδη προστέθηκε ο Αλέξης Μητρόπουλος για... το καλό της Πατρίδας. Άρα πήγαμε ήδη στους 119. Μην ξεχνάμε τους 13 "Σαμούηλ" του Καμμένου, άρα πήγαμε ήδη στους 132.
Σε αυτούς - με την φήμη ακόμη της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης - προστέθηκαν ασθμαίνοντας 17 δήθεν διαφωνούντες του Σύριζα, καθώς πάνω από όλα υπερέχει η ενότητα του κόμματος! Με επιστολή που υπογράφουν σήμερα 17 βουλευτές και "βουλεύτριες" του Σύριζα (Δερμιτζάκης, Διώτη, Ζαχαριάς, Ιγγλέζη, Καββαδία, Κανελλοπούλου, Καραγιαννίδης, Κατριβάνου, Κουρεμπές, Κυρίτσης, Κώτσιας, Λέβα, Μιχαλάκης, Σταματάκη, Σταμπουλή, Τζήκα-Κωστοπούλου, Τσανάκα) τονίζουν ότι πρώτα πρέπει ο Σύριζα να πάει σε συνέδριο, να... δούμε τις διαδικασίες και για εκλογές υπάρχει χρόνος. Με λίγα λόγια δηλώνουν απερίφραστα ότι παρόλο που δεν ψήφισαν το αριστερό Μνημόνιο, θα δώσουν οπωσδήποτε ψήφο εμπιστοσύνης στην αριστερή μνημονιακή κυβέρνηση.
Έτσι φτάσαμε αισίως στους 149! Και ακόμα δεν έχει ζητηθεί η ψήφος εμπιστοσύνης! Από την άλλη πρέπει να τονίσουμε ότι η ψήφος εμπιστοσύνης, δεν είναι πρόταση δυσπιστίας που χρειάζεται 151. Παρέχεται με πλειοψήφια επί των παρόντων και έτσι σε περίπτωση που η ΝΔ - ύστερα από εντολές του ΕΛΚ - απέχει ή ακόμα η αριστερή πλατφόρμα απέχει κι αυτή, καθώς κανείς δεν θέλει την ρετσινιά ότι έριξε την "πρώτη αριστερή κυβέρνηση", η ψήφος εμπιστοσύνης θα δοθεί με μεγάλη άνεση.
Ακόμη, οφείλουμε να συνυπολογίσουμε την στάση του Μνημονιακού Ποταμιού και του Πασόκ, τα οποία με το πρόσχημα της "ευρωπαϊκής πορείας" της χώρας μπορεί να μην υπερψηφίσουν, αλλά σίγουρα με πιθανή αποχή θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τον Μνημονιακό Τσίπρα.
Σε αυτόν τον συρφετό των ξεπουλημένων πολιτικάντηδων που μόνο στόχο έχουν την διατήρηση των προνομίων και του βουλευτικού τους μισθού, μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη Εθνικής Αντίστασης παραμένει η Χρυσή Αυγή! ΠΗΓΗ

Η Αριστερά του Δημοσίου και το Μνημόνιό της

Εκείνοι που τυφλωμένοι από τις εξαγγελίες της Αριστεράς προσδοκούσαν εθνική αξιοπρέπεια, κατάργηση των Μνημονίων και ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, θα πρέπει να ξύπνησαν δυσάρεστα με το επαχθέστερο των Μνημονίων, το οποίο φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή των Τσίπρα και Καμμένου.
Οι υπογραφές των Τσίπρα και Καμμένου, προστίθενται σ' εκείνες των Τζέφρυ Παπανδρέου, Σαμαρά και Βενιζέλου που κοσμούσαν τα προηγούμενα Μνημόνια, εκείνα που η Αριστερά και ο Καμμένος χαρακτήριζαν ως εθνική προδοσία!
Ποτέ άλλοτε οι λέξεις δεν έχασαν σε τέτοιο βαθμό την σημασία τους, όσο όταν ο Καμμένος εξέδιδε ανακοίνωση με το πέρας της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδος του κομματιδίου του, στην οποία αναφέρει το εκπληκτικό «η συμφωνία που έρχεται σήμερα προς ψήφιση είναι μια συμφωνία η οποία πρέπει να αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων»!
Για όποιον δεν κατάλαβε, ο Καμμένος και οι βουλευτές του ψηφίζουν Μνημόνιο για να τελειώσουν τα Μνημόνια! Περίμενε, μήπως, κανείς εκ των εξαπατηθέντων ψηφοφόρων τους πως θα εγκατέλειπαν ηρωικά τους υπουργικούς θώκους για να σώσουν την Ελλάδα; Η εποχή των Ηρώων έχει παρέλθει, τώρα ζούμε την εποχή των «επαναστατών» της Αριστεράς και των Καμμένων!
Τούτη η εποχή βεβαίως, θα παρέλθει συντόμως και το θετικό μέσα στην τραγωδία είναι ότι θα παρέλθει ανεπιστρεπτί. Στην πραγματικότητα, η Αριστερά δεν έφερε στη Βουλή το τρίτο Μνημόνιο, έφερε την πολιτική της καταδίκη και την υπέγραψε μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.
Η Πατρίδα και ο Λαός δεν χρεοκοπούν, διότι δεν είναι ούτε εταιρεία, ούτε κομματικός συνεταιρισμός προώθησης συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων.
Οι Έλληνες εξαθλιώνονται και εξαθλιώνονται για να ευημερούν και να κερδοσκοπούν οι τράπεζες, οι ολιγάρχες του πλούτου και φυσικά το καρκίνωμα του Έθνους, το αισχρό και άθλιο πελατειακό-κομματικό Κράτος. Η ύφεση και η ανάκαμψη είναι στάδια του οικονομικού κύκλου, έρχονται και παρέρχονται. Εκείνο όμως το οποίο θα παραμείνει αναμφισβήτητα, είναι το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου και η υποθήκευση της ευημερίας των επερχόμενων γενεών. Τούτο ακριβώς είναι το έγκλημα που συντελείται στην Πατρίδα μας σήμερα και στην πλάτη του Λαού μας, τον οποίο σκοπίμως τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης αποπροσανατολίζουν με στημένους σκυλοκαυγάδες μεταξύ στελεχών του Σύριζα.
Η Χρυσή Αυγή μπορεί να τελεί υπό διωγμό και να είναι θύμα της συνωμοσίας σιωπής, αποκλεισμένη από όλα τα καταχρεωμένα κανάλια, εντούτοις επιβεβαιώνεται διαρκώς από την καθημερινότητα. Διότι μόνον η Χρυσή Αυγή είχε σαφώς και ξεκάθαρα προειδοποιήσει τους συμπατριώτες μας: επανάσταση βολεμένων δεν υπήρξε ποτέ και η ελληνόφωνη Αριστερά είναι ο κατ' εξοχήν βολεμένος του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος.
Τελικώς, η Αριστερά δεν υλοποίησε όχι μόνο το περιλάλητο και πολυδιαφημισμένο της πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης αλλά προπαντός το από δεκαετιών διακηρυχθέν σύνθημά της περί «ταξικού πολέμου». Καθότι απλούστατα, εάν το έπραττε θα έπρεπε να οδηγήσει σε ομαδικό χαρακίρι των νεόπλουτων στελεχών της!
Εν κατακλείδι, επανερχόμαστε στην ωμή πραγματικότητα: το ψευτοδίλημμα «μνημόνιο ή αντιμνημόνιο», υπήρξε το κατασκεύασμα των διεφθαρμένων για να αποτρέψουν το μοναδικό δίλημμα των καιρών. Το οποίο συνοψίζεται στη φράση «ή με τη Χρυσή Αυγή ή με τους απατεώνες».  Ευάγγελος Καρακώστας
Είσαι λαθρομετανάστης; Το Μνημονιακό Κράτος σε πάει κρουαζιέρα
Κανένα όριο δεν υφίσταται πλέον στην ρατσιστική πολιτική που εφαρμόζει το αντεθνικό, Μνημονιακό Κράτος εναντίον των Ελλήνων. Διότι όχι μόνο τους εξαθλιώνει απαιτώντας δυσβάσταχτα, αιματηρά και άδικα φορολογικά μέτρα, αλλά επιπλέον τους υποχρεώνει να πληρώνουν το νέο, "ιδιοφυές" μέτρο "καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης" που ακούει στο όνομα κρουαζιέρα!
Στα πλαίσια αυτής της ρατσιστικής πολιτικής, το πλοίο "Ελ. Βενιζέλος" ναυλώθηκε από την κυβέρνηση, με χρήματα όχι βεβαίως των κονομημένων "αντιρατσιστών" και των μνημονιακών απατεώνων Σύριζα και ΑΝΕΛ, αλλά με εκείνα των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων, για να προσφέρει σε 2.500 λαθρομετανάστες που εισέβαλαν στην Κω μια αλησμόνητη κρουαζιέρα στο Αιγαίο!
Ακόμη μία απόδειξη οτι το Κράτος-οπερέτα των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα και το Λαό μας!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! =>  ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ - Ακόμα ένας Έλληνας νεκρός από χέρια αλλοδαπών εγκληματιών - ΘρήνοςΧάος στην Κω: Ξεκίνησαν οι ανεξέλεγκτες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟΟμάδα λαθρομεταναστών, κυρίως από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράν πιάστηκαν στα χέρια σήμερα το μεσημέρι, έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω. Στον νησί η κατάσταση παραμένει έκρυθμη, με χιλιάδες λαθρομετανάστες να παραμένουν σε πρόχειρες κατασκηνώσεις και καταυλισμούς στο λιμάνι και την παραλία, ενώ την ίδια ώρα, το πολίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βρίσκεται από την Παρασκευή στο νησί, προκειμένου να τους φιλοξενήσει, παραμένει άδειο.
Το μεσημέρι του Σαββάτου τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ των δεκάδων μεταναστών που περίμεναν έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια, να πετούν πέτρες μεταξύ τους και να επεκταθούν οι συμπλοκές, που κράτησαν για περίπου μία ώρα.
Η κατάσταση στο νησί της Κω παραμένει δραματική εν μέσω της τουριστικής περιόδου σύμφωνα με το kostoday. Μηνύματα απόγνωσης και αγωνίας από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες που βρίσκονται στη Βασιλέως Γεωργίου, όπου έχουν μεταφερθεί πλέον οι λαθρομετανάστες. Ο Δήμος χωρίς επαρκή μέσα και υποδομές, καλείται να διαχειριστεί το πρόβλημα της άφιξης σε καθημερινή πλέον βάση, χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων.
Φεύγουν χίλιοι και φτάνουν άλλοι τόσοι... Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Ουσιαστικά, αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν είναι λύση στο πρόβλημα που υπάρχει αλλά η μεταφορά του σε άλλα σημεία. Τίποτα δεν λύνεται κρύβοντας το απλά και δεν αρκεί η αντιμετώπιση του στην κορυφή του παγόβουνου. Η μεταφορά τους στο γήπεδο όχι απλά δεν έλυσε το πρόβλημα, αλλά το διόγκωσε. Τα κεντρικά σημεία της πόλης στο λιμάνι “άδειασαν” και “γέμισε” η επίσης πολυσύχναστη και κεντρική παραλιακή οδός της Βασιλέως Γεωργίου.
Παντού σκηνές, άνθρωποι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, που αρνούνται να εισέλθουν στο γήπεδο και ζητάνε την άμεση διευθέτηση των εγγράφων τους, ώστε να αποχωρήσουν, γονείς που πλένουν τα παιδιά τους δημόσια, παιδιά που ζητούν βοήθεια, σκουπίδια παντού.  Το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα, λόγω του μεγέθους του δεν λύνεται με ημίμετρα. Πρέπει να δοθούν λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη την πραγματική του διάσταση. Το ίδιο πρόβλημα αργότερα θα μεταφερθεί στην Αθήνα. Αυτή είναι η λύση;
Την ίδια στιγμή συνεργεία του δήμου, με φορτηγά έχουν μεταφερθεί σε πάρκα του νησιού (και πιο συγκεκριμένα στο πάρκο πίσω από τη Vodafone), που πραγματικά η εικόνα που αντικρίζεις είναι τραγική. Σκηνές, σωσίβια, ρούχα, τόνοι σκουπιδιών, ακόμη και στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας που βρίσκεται εκεί. Δεν γλιτώνουν ούτε τα θρησκευτικά μνημεία από όλη την κατάσταση.
Η ΚΩΣ ΕΚΜΠΕΜΠΕΙ SOS!!!  ΠΗΓΗ

Τουρκική πρόκληση στα Ίμια: Επιχείρησαν απόβαση ειδικών δυνάμεων της Ακτοφυλακής για να “διασώσουν” λαθρομετανάστες

Όλα ξεκίνησαν όταν τούρκοι δουλέμποροι αποβίβασαν στην ανατολική Ίμια περίπου 30 λαθρομετανάστες.
Το γεγονός ότι οι δουλέμποροι ήταν προμετωπίδα της τουρκικής προκλητικής ενέργειας που επακολούθησε δείχνει ότι το τουρκικό κράτος βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την παρακρατική, όπως αποδεικνύεται, επιχείρηση εποικισμού της Ελλάδας με λαθρομετανάστες.
Αμέσως μετά εμφανίστηκε η τουρκική Ακτοφυλακή, η οποία επιχείρησε να αποβιβάσει ομάδα ανδρών της, προκειμένου δήθεν να συλλάβει τους λαθρομετανάστες. Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό, που αμέσως έστειλε τους άνδρες του. Οι πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται από το Λιμενικό, λένε ότι οι Τούρκοι παρά τις αντιδράσεις των Λιμενικών κατόρθωσαν κι έβγαλαν στην ανατολική Ίμια μέλη πληρώματος ακταιωρού!
Τελικά μετά από τη “ναυμαχία” και τις έντονες αντεγκλήσεις μεταξύ των πληρωμάτων των σκαφών, το Λιμενικό πήρε από τα Ίμια τους 25 μετανάστες. Οι υπολοιποι επιβιβάστηκαν σε τουρκική ακταιωρό. Πηγές του Λιμενικού υποστηρίζουν πάντως ότι κι αυτούς τους πέντε δεν τους παρέλαβαν από τη βραχονησίδα αλλά τους περισυνέλλεξαν από τη θάλασσα.  ΠΗΓΗ

Το ΠΑΣΟΚ απέθανε! Νέες μνημονιακές δυνάμεις αναδεικνύουν οι δανειστές

Οι τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις σε συνδυασμό με τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα, οδηγούν σε ορισμένα ασφαλή συμπεράσματα: Πρώτον, καθίσταται βεβαία η «εξαύλωση» του κόμματος Καμμένου, του οποίου οι προεκλογικές αντιμνημονιακές κορώνες θρυμματίστηκαν με την πανηγυρική υπογραφή του Μνημονίου της Αριστεράς.

Δεύτερον, όπως αναφέρει και δημοσίευμα της εφημερίδος «Δημοκρατία», το ΠΑΣΟΚ θα δώσει σκληρότατη και αδυσώπητη μάχη προκειμένου να εισέλθει στην επόμενη Βουλή. Η ληξιαρχική πράξη τέλους του ΠΑΣΟΚ δηλαδή, μπορεί να αναβλήθηκε ελέω ΝΔ και Σαμαρά μέχρι πρότινος, πλέον όμως καθίσταται αναπόφευκτη.
Τρίτον, η λαϊκή κατακραυγή κατά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υποχρεώνει τους δανειστές και την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου να αναζητήσουν σύγχρονες μνημονιακές δυνάμεις, προς εξαπάτηση των Ελλήνων ψηφοφόρων. Το ρόλο που διαδραμάτισαν προ ολίγων ετών τα κόμματα Καρατζαφέρη και Κουβέλη θα κληθούν να παίξουν κόμματα όπως το Ποτάμι του εκπροσώπου του Μάρτιν Σουλτς, Σ. Θεοδωράκη, καθώς και άλλα, τα οποία χαίρουν της υπέρμετρης προβολής των ΜΜΕ. Τέτοια ακριβώς είναι τα κόμματα Λεβέντη και Γκλέτσου, τα οποία έχουν και μια συγκεκριμένη αποστολή: να ανακόψουν στο μέτρο του δυνατού την εκλογική εκτίναξη της Χρυσής Αυγής.
Εντούτοις, οι εγκέφαλοι αυτών των μεθοδεύσεων αντιμετωπίζουν ήδη ένα σοβαρό πρόβλημα: η Χρυσή Αυγή αυξάνει διαρκώς την επιρροή της στο εκλογικό σώμα, ενώ τα κόμματα-αναχώματα κερδίζουν μεν πόντους αλλά αδυνατούν να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή. Περιορίζονται δηλαδή στο να ψαρεύουν ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ και το Σύριζα, ψηφοφόρους οι οποίοι θα αντιληφθούν ξανά κατόπιν εορτής το μέγεθος της απάτης που στήνεται στην πλάτη τους.
Σε κάθε περίπτωση, η πορεία του χρόνου και των πολιτικών εξελίξεων είναι εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα καταδείξουν περίτρανα πως η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει τη θέληση να θέσει τέλος στην δουλεία των Μνημονίων και στο ξεπούλημα της Ελλάδος είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.  ΠΗΓΗ

Λίγες μέρες πριν την εορτή της Παναγίας ο “ποιητής” - υπουργός Παιδείας Κουράκης συναντήθηκε με την Ένωση Αθέων

Στα κρυφά, λίγες ημέρες πριν από την γιορτή της Παναγίας αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης να συναντήσει την Ένωση Άθεων! Πριν από λίγες ημέρες το στέλεχος της κυβέρνησης (ο οποίος κάποτε συναντούσε επίσης κρυφά συναντούσε τον τούρκο πρέσβη στη Θράκη) αποφάσισε και τώρα να κινηθεί αναλόγως, καθώς το υπουργείο δεν εξέδωσε καμία σχετική ανακοίνωση. Η Ένωση Αθέων φρόντισε φυσικά να δημοσιοποιήσει την συνάντηση, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ όπως αναφέρουν του ζήτησαν με υπόμνημα να εξαφανιστεί οποιαδήποτε επαφή των σχολείων με κάθε μορφή θρησκείας.  
Ο… ποιητής εκ του προχείρου Κουράκης «εξέφρασε την πρόθεσή του να επιλυθούν τα όποια ζητήματα το συντομότερο δυνατόν». 
Και ποια είναι τα ζητήματα αυτά παρακαλώ; Απαλλαγή από τα Θρησκευτικά για όλους, κατάργηση καταγραφής θρησκεύματος σε δελτία μαθητών και σε απολυτήρια, διευκρίνιση τρόπου αίτησης για απαλλαγή από συμμετοχή σε εκκλησιασμούς, διευκρίνιση τρόπου διεξαγωγής πρωινής προσευχής, κατάργηση απαγγελίας και τήρηση σιγής, ώστε καθένας που θέλει πραγματικά να προσευχηθεί να μπορεί να το κάνει.  
Να σημειώσουμε εδώ ότι τα παραπάνω όμορφα αναφέρονται ως… επείγοντα, ενώ στο υπόμνημα υπάρχουν άλλες δύο κατηγορίες: τα μεσοπρόθεσμα και τα μακροπρόθεσμα. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα μεσοπρόθεσμα, η Ένωση Αθέων ζήτησε από τον Κουράκη την αφαίρεση των θρησκευτικών αναφορών από βιβλία άλλων μαθημάτων, την αφαίρεση των υπερβολών και αναληθειών από τα βιβλία Θρησκευτικών, όπως για παράδειγμα «αναφορές σε θαύματα ως να ήταν αληθινά και σε δόγματα ως να ήταν η μοναδική και απόλυτη θρησκεία» (αλήθεια, ποιος θα το κρίνει αυτό); 
Η μακριά λίστα περιλαμβάνει, φυσικά, και τα μακροπρόθεσμα αιτήματα, μια ουσιαστική ταφόπλακα στην Ορθοδοξία: κατάργηση των εκκλησιασμών, της πρωινής προσευχής και του αγιασμού, απομάκρυνση θρησκευτικών συμβόλων από τις σχολικές αίθουσες, κατάργηση εορτασμού των αποκαλούμενων «Τριών Ιεραρχών» ως προστατών των ελληνικών γραμμάτων και θέσπιση εορτασμού Ημέρας της Παιδείας, κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών στο δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο και άλλα πολλά. 
Να μην έχει κανείς αμφιβολία ότι οι Άθεοι αυτά που ζητούν θα τα πετύχουν σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εκπρόσωπο του ποιητή Κουράκη, οι οποίοι έχουν σκοπό της ζωής τους να σβήσουν οτιδήποτε ελληνικό, θρησκευτικό και παραδοσιακό από τον τούτο τον τόπο.   ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ

Ξεκίνησε το πλοίο των λαθρομεταναστών: Πήρε μόνο τους λαθρομετανάστες μίας ημέρας!
Ξεκίνησε το πλοίο των λαθρομεταναστών: Πήρε μόνο τους λαθρομετανάστες μίας ημέρας!

Τα ξημερώματα τελικά επετράπη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το πλοίο που ενοικίασε η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων για τους λαθρομετανάστες, να δέσει στο λιμάνι της Κω, προκειμένου να επιβιβαστούν οι 2500 λαθρομετανάστες τους οποίους χωράει. Τελικώς επιβιβάστηκαν μόνο 200, οπότε αναμένεται και συνέχεια στα ευτράπελα. Ο λόγος για τη μεταμεσονύχτια (1:15) επιχείρηση είναι προφανώς ο ίδιος για τον οποίο τα μνημόνια ψηφίζονται ξημερώματα: Για να αποφύγουν το ρεζίλεμα οι τσιπροκαμμένοι.
Όπως αναφέρεται σχετικά επιλέχτηκε για λόγους ασφαλείας να μπουν στο πλοίο μόνο Σύριοι και μόνο αυτοί που εισήλθαν στη χώρα χθες. Προφανώς οι λιμενικοί αντιλαμβάνονται την αλήθεια που είπε μεν ο Ένγκελς, αλλά αρνούνται να δουν οι νεομαρξιστές του Σύριζα. Ότι, δηλαδή, «η κάθε μειονότητα καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της». Προς επίρρωση των παραπάνω, την ώρα της επιβίβασης ομάδα Ιρακινών έφτασε για να διαμαρτυρηθεί για την προτεραιότητα που έλαβαν οι σύριοι. 
Το γεγονός ότι το πλοίο πήρε μόνο την... σοδεία μίας ημέρας δείχνει το έωλο εγχείρημα των Τσιπροκαμμένων. Αν απαιτείται ένα πλοίο για να παραλάβει τους λαθρομετανάστες μίας ημέρας, από ένα μόνο νησί, τότε τι πρόκειται να γίνει; Θα δημιουργηθεί μία πλωτή χώρα (σε μέτρο πληθυσμού) την οποία θα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, μόνο και μόνο για να μην εισπράξει το πολιτικό κόστος η κυβέρνηση των γραφικών και των ανίκανων; Θα δεσμευτεί, μήπως, το σύνολο του εμπορικού (και πολεμικού στη συνέχεια;) στόλου της χώρας, προκειμένου να στεγαστούν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που μας στέλνει η Τουρκία;  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1756305155559500024

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item