Widgets

ΒΙΝΤΕΟ - ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.! ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...

Ηχηρό χαστούκι σε κυβέρνηση, κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και βεβαίως προς τους λακέδες της δημοσιογραφίας, αποτελεί η δραματική αναφορά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορείας Δωδεκανήσου προς την αρμόδια Εισαγγελία, με την οποία προειδοποιούν πως μόνο από θαύμα δεν έχουμε ακόμη θρηνήσει ζωές, θαύμα το οποίο όμως δεν θα διαρκέσει επ' αόριστον!

Στην αναφορά επισημαίνεται ότι «θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας υποβάλουμε την παρούσα, ζητώντας από την Ελληνική Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα ώστε αφενός μεν να αποτρέψει την άμεση και ευθεία απειλή για τα νόμιμα δικαιώματα της ζωής, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της υγείας ημών των αστυνομικών και των λοιπών πολιτών της Κω, που συνεπάγεται η τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Κω το χρονικό διάστημα των τελευταίων μηνών λόγω της αθρόας προσέλευσης παράτυπων μεταναστών και της αδυναμίας των κρατικών υπηρεσιών να ανταποκριθούν στην ταχεία διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών, ώστε να απομακρυνθούν από την Κω, που έχουν ως συνέπεια ολόκληρη η πόλη της Κω (και οσονούπω και ολόκληρο το νησί) να έχουν κατακλυσθεί από χιλιάδες παράτυπους μετανάστες».


Και συνεχίζει: «όλο και πιο συχνά εκδηλώνονται φαινόμενα αντικοινωνικών συμπεριφορών που αποδίδονται σε μετανάστες και, δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να προκληθεί κάποιο σοβαρό περιστατικό που θα κλονίσει τις εύθραυστες κοινωνικές ισορροπίες μεταξύ του τοπικού πληθυσμού (που μέχρι τώρα συμπεριφέρεται απολύτως φιλόξενα) και των μεταναστών και, φυσικά, θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τον τουρισμό της Κω. Δυστυχώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν να βιώσουμε περιστατικά κινδύνου ανθρώπινης ζωής, σοβαρών σωματικών βλαβών, εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ζωής, κατά της περιουσίας και πάσης φύσεως άλλων εγκλημάτων».


Έργα και Ημέρες «κατατρεγμένων προσφύγων»

Η αναφορά περιλαμβάνει και συγκεκριμένα περιστατικά, τα οποία και καταδεικνύουν το μέγεθος της απειλής: «Περί την 10:00'  ώρα της σήμερον τέσσερις Αστυνομικοί προσκολλημένοι στην Β' Δ/νση Αστ/μίας Δωδ/σου  από την Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής μετέβησαν στο Δημοτικό Στάδιο «Ανταγόρας»  (στην ενταύθα Βασ. Γεωργίου) προκειμένου να ξεκινήσουν την διαδικασία ταυτοποίησης των παράτυπων αλλοδαπών που στεγάστηκαν σήμερα (11-08-2015) εκεί για διαμονή και διεκπεραίωση των εγγράφων τους. 

Στον χώρο βρισκόντουσαν κατ' εκτίμηση δύο χιλιάδες (2.000) άτομα οι οποίοι όταν οι τέσσερις Αστυνομικοί εισήλθαν στο γραφείο του γηπέδου για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες ταυτοποίησης, το μεγαλύτερο μέρος των αλλοδαπών τους απέκλεισε εντός του γραφείου διαμαρτυρόμενοι για γρηγορότερη διαδικασία χορήγησης του προσωρινού Υπηρεσιακού Σημειώματος. Οι εν λόγω Αστυνομικοί επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Αστυνομικό Τμήμα Κω για να ζητήσουν βοήθεια και τρεις Αστυνομικοί του Α.Τ.Κω μετέβησαν εκεί με αποτέλεσμα όμως να εγκλωβιστούν και αυτοί και να μην μπορούν να αποχωρήσουν. Τότε με τη σειρά τους επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Α.Τ.Κω και κάλεσαν εκ νέου σε βοήθεια. Άμεσα οχτώ Αστυνομικοί του Τ.Α. Κω και του Α.Τ. Κω μετέβησαν στο Γήπεδο και μετά από πολύωρη προσπάθεια κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους επτά συναδέλφους μας. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής οι αλλοδαποί ενεργώντας ως ομάδα και οργανωμένα έσπασαν παράθυρα, σωλήνες οικοδομικά υλικά (τούβλα, τσιμέντα), τα οποία έριχναν κατά των συναδέλφων απειλώντας ουσιαστικά τη ζωή τους

Κατά τα επεισόδια άγνωστοι αλλοδαποί αφαίρεσαν από τους αστυνομικούς προσωπικά είδη (ρολόι χειρός και γυαλιά ηλίου). Επίσης οι συνάδελφοι αστυνομικοί κατά την άτακτη αποχώρηση τους δεν κατέστη δυνατό να πάρουν τον υπηρεσιακό υλικοτεχνικό εξοπλισμό (ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.λπ.) καθώς απεχώρησαν άρον - άρον από το σημείο καταδιωκόμενοι από το μεγαλύτερο μέρος των δύο χιλιάδων (2.000) μεταναστών, με σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή τους»!


Η γεμάτη απόγνωση αναφορά των αστυνομικών υπαλλήλων στην Κω, καταλήγει με την αγωνιώδη έκκληση:

«Για τους λόγους αυτούς σας γνωστοποιούμε τα ανωτέρω και ζητούμε να παρέμβετε άμεσα και να λάβετε τα απαιτούμενα μέτρα για την αποκατάσταση της στοιχειώδους ομαλότητας, ώστε να είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε σε συνθήκες αξιοπρέπειας και στοιχειώδους τάξης, τις υπηρεσιακές υποχρεώσεις μας, άλλως αδυνατούμε να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που επιβάλει ο ρόλος μας ως οργάνων μιας δημοκρατικής και πολιτισμένης κοινωνίας εν έτει 2015. Τέλος παρακαλούμε να διερευνήσετε αν από τα προαναφερόμενα συντρέχουν προϋποθέσεις αυτεπαγγέλτως διωκόμενων ποινικών αδικημάτων προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια τάξη και ασφάλεια».

Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, η δραματική κραυγή αγωνίας των αστυνομικών στην Κω, βρίσκεται εκτός πλαισίων της επιβαλλόμενης «πολιτικής ορθότητας» και των «αντιρατσιστικών κηρυγμάτων», ως εκ τούτου δεν χρήζει προβολής από τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Ως Χρυσή Αυγή, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε το προφανές: οι αστυνομικοί καταγγέλλουν αυτεπάγγελτα διωκόμενα ποινικά αδικήματα στα οποία η κυβέρνηση της Αριστεράς και το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου, κλείνουν επιδεικτικά τα μάτια. Χρειάζεται άλλη απόδειξη για να χαρακτηρίσει κάποιος το Κράτος αυτό ρατσιστικό εις βάρος των Ελλήνων; www.xryshaygh.com

Γιώργος Επιτήδειος: Όχι στην αντικατάσταση των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Επιτήδειος από την Κω δήλωσε για το ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση:
"Απαιτούμε από την κυβέρνηση να εφαρμόσει άμεσα τον νόμο και να επαναπροωθήσει τους παράνομους μετανάστες στις χώρες προέλευσής τους.
Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπούν οι Έλληνες σε μειοψηφία στην χώρα μας.
Δεν θα επιτρέψουμε να αντικατασταθούν οι Έλληνες από λαθρομετανάστες".  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο υλικό με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!

Τζιχαντιστής τρομοκράτης περιμένει στην Κω το καράβι για Πειραιά [εικόνα]
Έφτασε στην Κω ο σφαγέας για να τον περιθάλψει το κράτος τον κομμουνιστοσυμμοριτών!
Αλλά απο απόγονους κατσαπλιάδων και σφαγέων του Ελληνισμού, λογικό να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ τους..

Μια είδηση βόμβα αναδημοσιεύει το blog Σίβυλλα από τοπικά σάιτ της Συρίας.

Σύμφωνα με τη Σίβυλλα ο δολοφόνος του ισλαμικού κράτους και διοικητής ομάδας αποκεφαλιστών, ο 30χρονος Laith Al Saleh, στην αριστερά φωτογραφία ποζάρει με το όπλο του κοντά στο Χαλέπι στη Συρία και στη δεξιά ενώ αναμένει να επιβιβαστεί σε πλοίο από την Κω (το Σάββατο).xryshaygh.blogspot.gr

ΑΙΣΧΟΣ: Ανακλήθηκαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ από την Κω στην Αθήνα - Στο έλεος των λαθρομεταναστών το νησί!Η κυβέρνηση της Αριστεράς, υπό την απόλυτη σιωπή και ενοχή της δήθεν «πατριωτικής» ΝΔ, προκαλεί ευθέως το δημόσιο περί δικαίου αίσθημα και ανοίγει το δρόμο για δραματικές και ανεξέλεγκτες καταστάσεις εις βάρος της δημόσιας ασφάλειας και βεβαίως των Ελλήνων της Κω: με απόφασή της, ανακαλεί τις διμοιρίες των ΜΑΤ που εστάλησαν στο νησί προς ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών αρχών!

Με απόφαση του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. λοιπόν, οι διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν μεταβεί στην Κω από την προηγούμενη εβδομάδα για να αποκαταστήσουν την τάξη, ανακαλούνται στην Αθήνα. Επί του θέματος, ο δήμαρχος Κω προειδοποίησε για τις συνέπειες αυτής της απόφασης-σκάνδαλο: «Αν φύγουν οι διμοιρίες η αστυνομική δύναμη που θα μείνει δε θα μπορεί να καλύψει καταστάσεις κυρίως μεταξύ των μεταναστών και τις επιθέσεις προς τους αστυνομικούς»!

Στην απεγνωσμένη προσπάθεια της κυβέρνησης της Αριστεράς και σύσσωμου του αντισυνταγματικού τόξου να συντηρήσουν τους μύθους της πολυφυλετικής κοινωνίας και του «αντιρατσισμού», τίθενται υπό αδιαμφισβήτητη απειλή οι ζωές τόσο των Ελλήνων πολιτών της Κω (αλλά και των τουριστών του νησιού), όσο και των ολιγάριθμων ανδρών και γυναικών των σωμάτων ασφαλείας στο νησί, που επιχειρούν υπό αντίξοες συνθήκες να διαφυλάξουν την έννομη τάξη, την οποία καταλύουν πρωτίστως η κυβέρνηση Τσίπρα και ακολούθως οι χιλιάδες λαθρομετανάστες! www.xryshaygh.com
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Τελικά το μεγάλο τους πρόβλημα δεν είναι η λαθρομετανάστευση, αλλά η άνοδος της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Εθνικά επικίνδυνοι Τασία και Σύριζα: «Οι μετανάστες... εξαφανίζονται»!

Εθνικά επικίνδυνοι Τασία και Σύριζα: «Οι μετανάστες... εξαφανίζονται»!

Σε νέες τραγελαφικές δηλώσεις προχώρησε η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός για τη μετανάστευση, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία από καθεστωτικό ραδιόφωνο ενημέρωσε περιχαρής τον Ελληνικό Λαό πως «οι μετανάστες εξαφανίζονται»!

Την ίδια δήλωση είχε κάνει προ καιρού, εντούτοις η επιμονή της στην τότε διατυπωμένη θέση της, καταδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος που απειλεί την Ελλάδα και τους Έλληνες. Διότι εάν η αρμόδια υπουργός δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα του ζητήματος με τα νησιά του Αιγαίου να βουλιάζουν στους λαθρομετανάστες, τότε συνάγεται το ασφαλές συμπέρασμα πως καμμία λύση δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Για να είμαστε όμως πιο ακριβείς, οφείλουμε να επισημάνουμε πως οι κατεχόμενοι από αντεθνικά μαρξιστικά συμπλέγματα υπουργοί του Σύριζα, πραγματικά θεωρούν πως ενεργούν για την επίλυση του προβλήματος. Ακριβώς σ' αυτή την πραγματικότητα, έγκειται και η επικινδυνότητά τους: καθώς οι ενέργειές τους όχι απλώς δεν λύνουν αλλά δημιουργούν εκρηκτική διόγκωση του προβλήματος με συνέπειες απρόβλεπτες για τους Έλληνες.

Βεβαίως τις ίδιες παλινωδίες, διέπραξε η κυβέρνηση και στο ζήτημα της δήθεν διαπραγμάτευσης με τους δανειστές. Γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι συνολικά και σε όλους τους τομείς άσκησης πολιτικής ο Σύριζα (και οι συνοδοιπόροι του της ελαφροδεξιάς του Καμμένου), κρίνεται όχι απλώς ανεπαρκής αλλά θανάσιμα επιζήμιος για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Επί του προκείμενου, του μείζονος δηλαδή προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, καταδεικνύεται και η κοινωνικά ανάλγητη στάση των υποτίθεται «κοινωνικά ευαίσθητων»: τόσο ο δήμαρχος Κω επί παραδείγματι, όσο και οι αστυνομικοί της νήσου, έχουν απευθύνει δραματικές εκκλήσεις προς την κυβέρνηση προκειμένου να αποκατασταθεί η δημόσια τάξη και ασφάλεια, καθώς κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Μπρος στις δικαιολογημένες αυτές εκκλήσεις, η κυρά Τασία και ο Σύριζα έχουν εξαφανιστεί, ενθαρρύνοντας εμμέσως την παρανομία και την ασυδοσία των εισβολέωνwww.xryshaygh.com


ΧΑΟΣ! Άγριες συμπλοκές λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης - ΒΙΝΤΕΟ

 


Άγριο ξύλο, βρισιές, συμπλοκές και συνεχόμενες επιθέσεις από τους ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες είναι η καθημερινή εικόνα στα λιμάνια των ελληνικών νησιών.

Άγριες συμπλοκές μεταξύ των λαρθοεισβολέων εκτυλίχθηκαν σήμερα μπροστά από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος στην Μυτιλήνη, όπου γίνονται οι καταγραφές των παράνομα εισερχομένων αλλοδαπών στη χώρα μας.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι λαθρομετανάστες, προσπάθησαν να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας και να περάσουν μπροστά από άλλους, για να κερδίσουν χρόνο. Οι «αδικημένοι» αντέδρασαν έντονα, τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι συμπλοκές επεκτάθηκαν. Μάλιστα, σημειώθηκαν και κάποιοι τραυματισμοί.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών οι λαθρομετανάστες θεώρησαν ως υπαίτιους της καθυστέρησης της καταγραφής τους τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, στους οποίους επιτέθηκανwww.xryshaygh.com

Απ’ όλο το Αιγαίο συρρέουν στον Πειραιά οι λαθρομετανάστες


Όσοι θεωρούσαν ότι η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών θα βούλιαζε μονάχα τα νησιά του Αιγαίου, διαψεύδονται πανηγυρικά! Παρά την ένοχη σιωπή των ΜΜΕ, τα οποία σκοπίμως επικεντρώνουν την προσοχή τους στην Κω και στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» το οποίο ναύλωσε η κυβέρνηση της Αριστεράς για να μεταφέρει λαθρομετανάστες, τα δρομολόγια πλοίων από τα νησιά του Αιγαίου προς τον Πειραιά είναι ασφυκτικά γεμάτα από λαθροεισβολείς!


Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το πλοίο «Νήσος Ρόδος», το οποίο αναχώρησε από τη Σάμο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Όπως διαπιστώνει κανείς από τις φωτογραφίες, το πλοίο είναι γεμάτο λαθρομετανάστες οι οποίοι θα αποβιβαστούν στον Πειραιά, δίχως κανένα έλεγχο από το Κράτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλοίο επιβαίνουν άνω των 500 λαθρομεταναστών, οι οποίοι αφού επιβιβαστούν στον Πειραιά θα είναι ελεύθεροι να διασκορπιστούν σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας.


Ο Βοτανικός και η Κως, είναι μέρος μόνο του συνολικού προβλήματος που ακούει στο όνομα λαθρομετανάστευση. Επί της ουσίας και δίχως καμία διάθεση υπερβολής, πρόκειται για πραγματική εισβολή και εποικισμό της Πατρίδος μας, την οποία η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αποτρέπει αλλά ενθαρρύνει με κάθε τρόπο. Στις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στην Ελλάδα, το αντισυνταγματικό τόξο απαντά με χορήγηση στέγης, τροφής και ειδικών ανέσεων όπως air condition, την ίδια ώρα που για τους Έλληνες επιφυλάσσει ακόμη σκληρότερα μνημονιακά μέτρα! Κατά τα λοιπά, όχι, το Κράτος δεν είναι ρατσιστικό απέναντι στον Ελληνικό Λαό...


www.xryshaygh.com


Πάνω από 450 λαθρομετανάστες πέρασαν από την Καβάλα την περασμένη εβδομάδα
Υψηλά στις προτιμήσεις των λαθρομεταναστών, που κατά χιλιάδες εισβάλλουν στη πατρίδα μας είναι η πόλη της Καβάλας μιας και αποτελεί δημοφιλή στάση στο ταξίδι τους για την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη. Την εβδομάδα που μας πέρασε κατέφθασαν στο λιμάνι της Καβάλας από τα νησιά του Αιγαίου, μέσω οχηματαγωγών πλοίων, περισσότεροι από 450 λαθρομετανάστες Συριακής καταγωγής. Στη συνέχεια οι λαθραίοι αυτοί εισβολείς της χώρας μας πήγαν στο υπεραστικό ΚΤΕΛ της πόλης μας ώστε να μεταβούν στην συμπρωτεύουσα.

Όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε συνωστισμός στα εκδοτήρια εισιτηρίων του ΚΤΕΛ με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, για την εξυπηρέτηση της μεγάλης κίνησης, να ενισχύει σε αριθμό τους υπαλλήλους που εργάζονταν στην έκδοση των εισιτηρίων αλλά και να προσθέσει έκτακτα δρομολόγια με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα μόνο στο πρωίνό της Τετάρτης που μας πέρασε προστέθηκαν 3 έκτακτα δρομολόγια προς τη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για τη μεταφορά των Σύριων λαθρομεταναστών!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ Καβάλας σε εφημερίδα της πόλης, οι Σύριοι μετανάστες δεν φαίνονταν εξαντλημένοι ή ταλαιπωρημένοι λόγω των «κακουχιών» αλλά ήταν περιποιημένοι και προσεγμένοι στην εμφάνιση τους και δημιουργούσαν την εντύπωση ότι έχουν οικονομική άνεση.

Με τον τεράστιο και δίχως έλεγχο ρυθμό που εισέρχονται λογής λογής λαθρομετανάστες στη πατρίδα μας πολύ σύντομα τα μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα γεμίσουν ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να αρχίζουν να «υποδέχονται» λαθρομετανάστες και άλλες μικρότερες πόλης όπως η Καβάλα. Έτσι πολύ πιθανόν είναι στο προσεχές μέλλον να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας των λαθρομεταναστών και για την Καβάλα, και η πόλη μας να μετατραπεί από δημοφιλή στάση σε δημοφιλή προορισμό για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την Πατρίδα μας από κάθε γωνιά της Γης. Τότε ο Καβαλιώτης θα νιώσει στο πετσί του το διογκωμένο αυτό πρόβλημα της λαθραίας μετανάστευσης, μιας και μέχρι πρότινος η μόνη του επαφή ήταν μέσω της τηλεόρασης και των ΜΜΕ.

Από την άλλη νησιά του Αιγαίου έχουν στη κυριολεξία βουλιάξει από την λαθραία και ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών από τα σύνορα της Τουρκίας, καθιστώντας τους Έλληνες κατοίκους τους μια πολύ μικρή μειοψηφία και τις αποδυναμωμένες Λιμενικές και Αστυνομικές αρχές απλούς θεατές στο έργο της καταστροφής της χώρας μας. Η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όχι μόνο δε λαμβάνει τα στοιχειώδη μέτρα για να λύσει το πρόβλημα αλλά θέτει σε διαθεσιμότητα αστυνομικούς που προσπαθούν με τις όποιες δυνάμεις και μέσα διαθέτουν να προστατέψουν στοιχειωδώς τους εαυτούς τους και να διαχειριστούν στο ελάχιστο την κατάσταση!

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα λύσει δια παντός το πρόβλημα των λαθρομεταναστών επαναπροωθώντας τους πίσω στις χώρες προέλευσής τους, οχυρώνοντας ξανά τα Εθνικά μας σύνορα και καταργώντας στη πράξη τη κατάπτυστη συμφωνία του Δουβλίνο ΙΙ την οποία ψήφισαν στην Ευρωβουλή όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής, μαζί και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. xa-amthraki.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν air-condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό!

Το Πεδίο του Άρεως υπό την κατοχή των λαθροεισβολέων - Αποκαλυπτικό βίντεο!


Πρόσφατα η εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" είχε αποκαλύψει την βεβήλωση του Πεδίου του Άρεως από τις ορδές των λαθρομεταναστών. 20 μέρες μετά η κατάσταση παραμένει ίδια και χειρότερη στον ιερό χώρο όπου κείτονται τα ιερά λείψανα των Ηρώων της Εθνεγερσίας.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο! Θυμίζουμε τι γράφαμε στις 23 Ιουλίου:
Το Πεδίον του Άρεως σχεδιάστηκε το 1934 με σκοπό να τιμηθούν οι Ήρωες της Επανάστασης του 1821, γι΄ αυτό και είναι διακοσμημένο με τις μαρμάρινες προτομές των 21 ηρώων κατά μήκος της λεγόμενης οδού Αγωνιστών του 21.


Εντός του Πεδίου βρίσκεται το Μνημείο των Ιερολοχιτών, αλλά και η Εκκλησία των Αγ. Ταξιαρχών, όπου κείτονται εντός Μνημείου τα οστά του Αλέξανδρου Υψηλάντη, Αρχηγού της Φιλικής Εταιρείας και φωτοδότη Πρίγκηπα της Ελληνικής Επαναστάσεως.


Αντιλαμβανόμεθα, λοιπόν, ότι πρόκειται για ένα Άλσος ύψιστης σημασίας για το Ελληνικό Έθνος, ιδιαιτέρως την στιγμή που αυτό βρίσκεται υπό κατοχή. Το μνημείο αυτό θα έπρεπε να αποτελεί σημείο αναφορά και λαμπρό Παράδειγμα για ένα Έθνος που οφείλει να δώσει νέες μάχες για την Ελευθερία του.


Αντίθετα με όλα τα παραπάνω, βλέπουμε ότι στο Πεδίον του Άρεως λαμβάνει χώρα μία κατάληψη ύψιστης προσβολής απέναντι σε αυτό το μαχόμενο Έθνος. Εκατοντάδες λαθρομεταναστών έχουν μετατρέψει αυτό το Λαμπρό Μνημείο σε καταυλισμό. Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που μεταδίδονται από τα ΜΜΕ και δείχνουν το Πεδίο του Άρεως να έχει κατακλυστεί από σκηνές, που φιλοξενούν λαθρομετανάστες. Εικόνες που, βεβαίως, έρχονται ως συνέχεια μίας εγκατάλειψης χρόνων, που βιώνει το Πεδίο.


Το γεγονός ότι η πλειονότητα, αν όχι το σύνολο, αυτών των λαθρομεταναστών είναι ισλαμιστές, είναι μία επιπρόσθετη προσβολή έναντι του βαθύτατου συμβολισμού του εν λόγω Πεδίου, αφού αυτό δημιουργήθηκε για να τιμήσει Έλληνες που έδωσαν τον υπέρ πάντων Αγώνα ενάντια στην Οθωμανική κατοχή.


«Εκεί που κρέμαγαν οι καπεταναίοι τ' άρματα, κρεμούν τώρα οι γύφτοι τα νταούλια» είναι η φράση που μοιραία έρχεται κατά νου για ένα Έθνος που φαίνεται να βρίσκεται σε βαθύτατη παρακμή, ώστε να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα οικονομικά, δηλαδή με την τσέπη του, αφήνοντας τα Μνημεία και τους Τάφους των Ηρώων του έρμαια των λαθρομεταναστών και του κάθε πολιτικάντη.

Η εικόνα κατάληψης στο Πεδίο των Ηρώων οφείλει να δείξει στους Έλληνες τι πρόκειται να συμβεί συντόμως στην Πατρίδα μας και να τους θέσει σε αγωνιστική εγρήγορση ενάντια στην παρακμή. www.xryshaygh.com


ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;


Σκηνές από παράνομους μετανάστες στην Ισπανία. Εικόνες από το τι μας ξημερώνει σε μια Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, την ίδια ώρα που οι γείτονες μας στέλνουν καθημερινά «πεσκέσι» χιλιάδες από αυτούς, ενώ καραδοκούν σε κάθε ευκαιρία να παραβιάζουν την εθνική μας κυριαρχία.

Στην Ισπανία έχουν χάσει πλέον κάθε έλεγχο με τους μετανάστες από την Αφρική. Βίαιες διαδηλώσεις, χτυπούν πολίτες, καταστρέφουν καταστήματα, κλείνουν κεντρικούς δρόμους και απειλούν την αστυνομία. Η ίδια η αστυνομία έχει σοβαρό πρόβλημα να προστατεύσει το λαό.

Μια «ωραία» πρόγευση από το τι μας περιμένει μέσα στην Αθήνα και σε άλλες ελληνικές μεγαλουπόλεις. http://nikosxeiladakis.gr/

Με οχήματα της πυροσβεστικής μεταφέρθηκαν οι λαθρομετανάστες στον wi-fi καταυλισμό του Ελαιώνα υπό το βλέμμα της κυρά-Τασίας!


Με οχήματα της πυροσβεστικής μεταφέρθηκαν οι λαθρομετανάστες στον wi-fi καταυλισμό του Ελαιώνα υπό το βλέμμα της κυρά-Τασίας!

Ολοκληρώθηκε εν μέσω θέρους η μεταφορά των λαθρομεταναστών από το Πεδίον του Άρεως στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Βοτανικού, με αρκετούς ωστόσο από αυτούς να φεύγουν νωρίτερα αφού δεν επιθυμούσαν τη μεταφορά τους!
Στο χώρο του Ελαιώνα έχουν τοποθετηθεί 90 κοντέινερ με όλα τα κομφόρ (ψύξη - θέρμανση), συνολικής χωρητικότητας 700 ατόμων. Στην καταμέτρηση, πάντως, οι πρόσφυγες που αποβιβάστηκαν από τα πούλμαν που τους μετέφεραν, ήταν 171.


Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σύνολό τους μεταφέρθηκαν τελικά 171 άτομα, με πέντε λεωφορεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (!), ενώ 30 αρνήθηκαν να ακολουθήσουν και παραμένουν στο Πεδίον του Άρεως. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των καταγεγραμμένων στο Πεδίον του Άρεως προσφύγων ανερχόταν στους 295. Παράλληλα, θα αστυνομεύεται η περιοχή προκειμένου να αποτραπεί η προσέλευση άλλων λαθρομεταναστών, στους οποίους, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, θα συστήνεται να πηγαίνουν στις εγκαταστάσεις του Βοτανικού.


Ο νέος χώρος που φιλοξενεί τους λαθρομετανάστες, διαθέτει αποθήκες, παιδότοπο, τραπεζαρία, χώρους συνάθροισης, βαν του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ θα μπει wi-fi, προκειμένου να μπορούν να επικοινωνήσουν με  φίλους και οικογένειες
Στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα παρούσα ήταν και η υπουργός λαθρομετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία επέβλεπε από το αυτοκίνητο την όλη επιχείρηση.Κάτοικοι του Ελαιώνα συγκεντρώθηκαν έξω από το οικόπεδο του δήμου Αθηναίων στην οδό Αγίου Πολυκάρπου 89, το οποίο έχει παραχωρηθεί για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων και των μεταναστών από το Πεδίον του Άρεως. Οι κάτοικοι οι οποίοι έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ασφαλιστικά μέτρα και εξώδικο κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα καταγγέλλουν την κυβέρνηση πως "παρανομεί" και πως "δεν μας ρώτησε για την μετεγκατάσταση των μεταναστών".Εμείς απλά να τονίσουμε ότι οι κυβερνήσεις των ανθελλήνων ΠΟΤΕ δεν έκαναν καμία τέτοια επιχείρηση για τους Έλληνες άνεργους και άστεγους που περιφέρονται κατά χιλιάδες στην Αθήνα.

Αυτό είναι το επίσημο ανθελληνικό κράτος που εφαρμόζει τον πιο σκληρό ρατσισμό κατά των Ελλήνων! www.xryshaygh.com

Κράτος εν κράτει ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών στον Βοτανικό - Με ανέσεις “σεΐχη” οι κατατρεγμένοι


Προνόμια και ανέσεις που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν είχαν φανταστεί και τα οποία κανένα κράτος στη γη -πλην της ελληνόφωνης Μπανανίας- δεν πρόκειται ποτέ να τους εξασφαλίσει, απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες που μεταφέρθηκαν με κυβερνητική εντολή στο Βοτανικό.


Σε έναν χώρο ο οποίος στην πραγματικότητα θα αποτελούσε πολυτέλεια για μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού που διαβιεί στην εξαθλίωση, οι λαθροεισβολείς απολαμβάνουν πέραν της στέγης, του κλιματισμού, του δικτύου αποχέτευσης, υδροδότησης και ηλεκτρικού ρεύματος, τρία γεύματα την ημέρα, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, υπό την εξόχως «αυστηρή» προϋπόθεση να εισέρχονται στον καταυλισμό συγκεκριμένη ώρα η οποία θα αποφασιστεί!
Όπως μάλιστα ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους συνεργάτες της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, το μενού των τριών γευμάτων είναι συμβατό με την θρησκεία τους! Όπερ σημαίνει ότι το «ελληνικό» Κράτος όχι μόνο κατά παράβαση του Συντάγματος και των Νόμων ανέχεται τους εισβολείς και τους φιλοξενεί, αλλά προσαρμόζεται στις απαιτήσεις τους λες και είναι οι Έλληνες υπόχρεοι στους λαθρομετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα!
Εξίσου τραγελαφικό το γεγονός της απόφασης υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων να καθαρίζουν το χώρο δυο φορές την ημέρα! Γιατί δεν πάνε να τους καθαρίζουν οι πολιτικοί τους προστάτες της κυβέρνησης, οι τάχα «ευαίσθητοι» δημοσιογράφοι και οι κατ' επάγγελμα «αλληλέγγυοι»;
Ο λογαριασμός, φυσικά, από τα προνόμια Σεΐχηδων που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες, δεν θα βαραίνει ούτε την κυβέρνηση των λαθρολάγνων, ούτε τους α λα καρτ «ανθρωπιστές» δημοσιογράφους και κρατικοδίαιτους αντιρατσιστές αλλά τον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.
Για να αποκατασταθεί η συνταγματική νομιμότητα και να εφαρμοστούν οι Νόμοι του Κράτους, επιβάλλεται πρωτίστως να εκλείψουν πολιτικά τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα που επενδύουν το πολιτικό τους μέλλον στους λαθρομετανάστες. ΠΗΓΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Η ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΤΑΣΙΑ

lathro_xristosoulopoulou
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η γριά (στην κυριολεξία) χτενίζεται.

Άνθρωποι καθημερινά χάνουν την δουλειά τους, καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, οικογένειες ξεσπιτώνονται και δεν έχουν καν τα απαραίτητα για να επιβιώσουν, συνάνθρωποι μας με σοβαρές ασθένειες δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα φάρμακα που είναι αναγκαία για τη ζωή τους, τα δημόσια νοσοκομεία δεν έχουν ούτε σεντόνια για τις κλίνες και η κυρία Χριστοδουλοπούλου ανησυχεί και κόπτεται για τη δημιουργία χώρων υποδοχής και φιλοξενίας των λαθρομεταναστών.

Όπως λοιπόν δήλωσε στην Καθημερινή η υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, ενόψει των συνεχώς αυξανόμενων ροών, «η κυβέρνηση σκέπτεται να οργανώσει καταυλισμούς σε διάφορα σημεία της χώρας, ώστε να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες φιλοξενίας, να αυξήσει τις δυνατότητες και το προσωπικό των υπηρεσιών ασύλου προκειμένου οι αιτούντες άσυλο να μπορούν να διεκπεραιώνουν τα αιτήματά τους σε εύλογο χρόνο. Επίσης σε όλους τους τόπους υποδοχής προσφύγων θα οργανωθούν υπηρεσίες πρώτης υποδοχής για τους ευάλωτους πληθυσμούς, τους ασθενείς, τις εγκύους, όπως επιτάσσει η ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Ειλικρινά είναι σχεδόν αδύνατο κατ αρχάς να κατανοήσουμε και κατόπιν να επεξηγήσουμε την πνευματική διαστροφή και την διαταραγμένη προσωπικότητα αυτής της κυρίας η οποία αναίσχυντα και προκλητικά ομιλεί για αύξηση προσωπικού ασύλου και διεκπεραίωση σε εύλογο χρόνο (!!!!!) των αιτημάτων του κάθε απρόσκλητου εισβολέα, την ίδια στιγμή που στις διάφορες δημόσιες υγειονομικές υπηρεσίες και στα άθλια νοσοκομεία εκκρεμούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα αιτήματα και προσφυγές Ελλήνων πολιτών για φάρμακα, εισαγωγή για εγχειρήσεις και εξετάσεις, φυσικοθεραπείες, αναπηρικά επιδόματα, ενώ στα πάντα υπάρχει σημαντική έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού λόγω περικοπών.

Πώς είναι δυνατόν ένα στέλεχος της κυβέρνησης να περιφρονεί και να απορρίπτει τα τόσο σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν την Ελληνική κοινωνία και να αγωνιά μήπως και οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες κακοπέσουν. Εν κατακλείδι αν δεν τους αρέσει η υποδοχή και η διαμονή στην Ελλάδα ας μην μας επιλέγουν σαν Χώρα. Άλλωστε κανείς δεν τους κάλεσε και κανείς δεν τους θέλει, εκτός από την κυρά Τασία και κάποιους άλλους που διακατέχονται όπως και αυτή από συμπλεγματική ιδεοληψία. Στρεβλές προσωπικότητες που αρνούνται τη Φυλή και τον Λαό τους.

Επίσης η κυρία υφυπουργός επέκρινε την απόφαση του δημάρχου στην Κω ο οποίος αρνήθηκε να συνεργαστεί για να δημιουργηθούν σταθμοί υποδοχής λαθρομεταναστών στο νησί του. Κι εμείς λέμε. Μπράβο στον δήμαρχο που υπεράνω των απρόσκλητων και ανεπιθύμητων εισβολέων, υπεράνω ενός δήθεν ανθρωπισμού και μίας κίβδηλης συμπόνοιας, έθεσε την προστασία της τοπικής Ελληνικής κοινωνίας.

Είθε το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν και άλλοι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, προβάλλοντας ευθαρσώς την αντίθεση τους στην εγκληματική αδιαφορία και ανευθυνότητα της καρικατούρας που παριστάνει την υφυπουργό της μεταναστευτικής πολιτικής και όλων των υπόλοιπων λαθρολάγνων που ηθελημένα ή άθελά τους εξυπηρετούν τα σχέδια της Τουρκίας οι οποίοι προωθούν προς τα ελληνικά νησιά στρατιές λαθρομεταναστών προκειμένου να καταστρέψουν τον τουρισμό και να δημιουργήσουν ανεπανόρθωτα κοινωνικά προβλήματα.

Όλοι τελικά συνειδητοποιούμε ποιός είναι ο απώτερος στόχος της κυρίας Χριστοδουλοπούλου. Άλλωστε τον είχαμε επισημάνει σε προηγούμενο κείμενο.
Να μετακινήσει από τα νησιά προς την πρωτεύουσα πλήθη μεταναστών και κατόπιν σε όλη την επικράτεια δημιουργώντας κέντρα φιλοξενίας. Με άλλα λόγια Ασιατικά και Αφρικανικά χωριά.

Μπορείτε να σκεφθείτε τι κολοσσιαία προβλήματα θα προκύψουν για τον εντόπιο πληθυσμό, όταν δίπλα τους δημιουργηθούν καταυλισμοί, στους οποίους θα στοιβαχτεί αυτή η λιμασμένη ακρίδα; Τι κλοπές, τι πλιάτσικο, τι προστριβές και τι ακόμη χειρότερα πρόκειται να συμβούν;

Ήδη στην Κω οι λαθρομετανάστες έδειξαν την κουλτούρα και την ευγνωμοσύνη τους που τους περιμαζέψαμε από τη μέση του πελάγους και δεν τους αφήσαμε να πνιγούν, με επεισόδια, συγκρούσεις με το λιμενικό και την αστυνομία, βανδαλισμούς και κλοπές.

Ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν όλοι ότι αυτή η κυβέρνηση εκτός από την οικονομική υποτέλεια την οποία συνεχίζει να εφαρμόζει, εκτός από το ότι αποτελεί πειθήνιο όργανο των Ευρωπαίων τοκογλύφων, απαρτίζεται από ανεύθυνα και μειωμένης σοβαρότητας άτομα και κυρίως από δοσίλογους και ανθέλληνες.

Αν η κυρία υφυπουργός είναι διεθνίστρια και ανθρωπίστρια, αν νιώθει συμπόνοια για τον κάθε τριτοκοσμικό εισβολέα ας φιλοξενήσει κάποιους από αυτούς στο σπίτι της μαζί με τον σύντροφό της (!!!!!!) στην ζωή, όπως λένε τα ΜΜΕ κύριο Δρίτσα.


Αυτό είναι πιο έντιμο και πιο ουσιαστικό από το να φωτογραφίζεται χαμογελώντας ανάμεσα σε Αφρικανές. http://ethnikismos.net/

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΥΠΗΡΞΑΝ ΣΕ…»ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Περίπου 50 λαθρομετανάστες, κυρίως από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράν συγκρούστηκαν μεταξύ τους το μεσημέρι του Σαββάτου, έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω.

Στον νησί η κατάσταση είναι τραγική, με χιλιάδες ανθρώπους να παραμένουν σε πρόχειρες κατασκηνώσεις και καταυλισμούς στο λιμάνι και την παραλία, ενώ την ίδια ώρα, το πολίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βρίσκεται από την Παρασκευή στο νησί, προκειμένου να τους φιλοξενήσει, παραμένει άδειο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ των δεκάδων λαθρομεταναστών που περίμεναν έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια, να πετούν πέτρες μεταξύ τους και να επεκταθούν οι συμπλοκές, που κράτησαν για περίπου μία ώρα.


undefined

Η κατάσταση στο νησί της Κω παραμένει δραματική εν μέσω της τουριστικής περιόδου σύμφωνα με το kostoday. Μηνύματα απόγνωσης και αγωνίας από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες που βρίσκονται στη Βασιλέως Γεωργίου, όπου έχουν μεταφερθεί πλέον οι λαθρομετανάστες.

Ο Δήμος χωρίς επαρκή μέσα και υποδομές, καλείται να διαχειριστεί το πρόβλημα της άφιξης σε καθημερινή πλέον βάση, χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων.
Φεύγουν χίλιοι και φτάνουν άλλοι τόσοι.. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο..Ουσιαστικά, αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν είναι λύση στο πρόβλημα που υπάρχει αλλά η μεταφορά του σε άλλα σημεία.. Τίποτα δεν λύνεται κρύβοντας το απλά και δεν αρκεί η αντιμετώπιση του στην κορυφή του παγόβουνου.

Η μεταφορά τους στο γήπεδο όχι απλά δεν έλυσε το πρόβλημα, αλλά το διόγκωσε..Τα κεντρικά σημεία της πόλης στο λιμάνι «άδειασαν» και «γέμισε» η επίσης πολυσύχναστη και κεντρική παραλιακή οδός της Βασιλέως Γεωργίου. Παντού σκηνές, άνθρωποι στιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, που αρνούνται να εισέλθουν στο γήπεδο και ζητάνε την άμεση διευθέτηση των εγγράφων τους, ώστε να αποχωρήσουν, γονείς που πλένουν τα παιδιά τους δημόσια, παιδιά που ζητούν βοήθεια, σκουπίδια παντού.

Τουρίστες και ντόπιοι μοιράζουν φρούτα ή ότι άλλο διαθέτουν, ώστε να βοηθήσουν.. Οι προσωρινές δομές που η κυβέρνηση προτείνει προϋποθέτουν τις κατάλληλες συνθήκες για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων των τοπικών κοινωνιών, στα όρια των οποίων θα λειτουργούν οι δομές αυτές. Πού είναι αυτές οι συνθήκες;;

Το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα, λόγω του μεγέθους του δεν λύνεται με ημίμετρα. Πρέπει να δοθούν λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη την πραγματική του διάσταση. Το ίδιο πρόβλημα αργότερα θα μεταφερθεί στην Αθήνα. . Αυτή είναι η λύση;;;;

Την ίδια στιγμή συνεργεία του δήμου, με φορτηγά έχουν μεταφερθεί σε πάρκα του νησιού (και πιο συγκεκριμένα στο πάρκο πίσω από τη Vodafone), που πραγματικά η εικόνα που αντικρύζεις είναι τραγική. Σκηνές, σωσίβια, ρούχα, τόνοι σκουπιδιών, ακόμη και στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας που βρίσκεται εκεί. Δεν γλιτώνουν ούτε τα θρησκευτικά μνημεία από όλη την κατάσταση.

Η ΚΩΣ ΕΚΜΠΕΜΠΕΙ SOS!!!

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:Πολυσύνθετο σκηνικό συγκρούσεων και λαθρομετανάστευσης στην Τουρκία - Νέα ροή προσφύγων και στην ελληνική επικράτειαΤρεις αστυνομικοί και επτά πολίτες τραυματίστηκαν από επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο σε αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης (φωτ). Από τότε που η Άγκυρα άρχισε τις επιχειρήσεις εναντίον του ΙSIS και των Κούρδων, έχουν αρχίσει οι επιθέσεις εναντίον τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας.

Η Τουρκία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πολυσύνθετο σκηνικό συγκρούσεων, που περιλαμβάνει την εμπλοκή της σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στην επικράτεια γειτονικών χωρών, αλλά και τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό της.

Το εκρηκτικό περιβάλλον, που απειλεί να αποσταθεροποιήσει πολιτικά και οικονομικά την Τουρκία, προκαλεί εύλογη ανησυχία και στην Ελλάδα. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Ενδεχόμενη εθνικιστική έξαρση στη γειτονική χώρα μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μέσω μιας απόπειρας εξαγωγής της κρίσης, ενώ είναι πιθανή και μια επιδείνωση της ήδη δραματικής κατάστασης που παρατηρείται με τη ροή προσφύγων στην ελληνική επικράτεια.

«Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα από μια τεράστια εισδοχή προσφύγων θα ήταν τεράστιες. Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ πρέπει να κινηθούν άμεσα και να την βοηθήσουν ώστε να είναι σε θέση να διαχειρισθεί αυτό το βάρος, ιδιαίτερα τη στιγμή που η οικονομική κατάσταση στη χώρα είναι τόσο άσχημη», τονίζει στην «Κ» ο πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ, ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης.

Το παζλ καθίσταται ακόμη πιο περίπλοκο από την παρατεταμένη πολιτική αβεβαιότητα στην Τουρκία, καθώς δύο μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου δεν έχει ακόμη σχηματισθεί κυβέρνηση και αν αυτό δεν συμβεί μέχρι την Κυριακή, θα προκηρυχθούν νέες εκλογές. Πάντως, οι προσπάθειες συνεχίζονται και διαφαίνεται το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός «Μεγάλου Συνασπισμού» από το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και τους κεμαλιστές του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος.

«Εάν η Τουρκία διολισθήσει στη βία, θα πληγεί η σταθερότητα της χώρας και θα υπάρξει εθνικιστική έξαρση που θα δυσχεράνει κάθε προοπτική επίλυσης του Κυπριακού, αλλά και συνέχισης του θετικού κλίματος στις διμερείς ελληνοτουρκικές σχέσεις», επισημαίνει στην «Κ» ο επικεφαλής του Κέντρου Οικονομικής και Εξωτερικής Πολιτικής της Κωνσταντινούπολης, Σινάν Ουλγκέν, ο οποίος υπογραμμίζει επίσης την οικονομική διάσταση: «Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έχει ωφεληθεί από την ακμάζουσα τουρκική οικονομία, τόσο από επενδύσεις όσο και από τη μεγάλη αύξηση των Τούρκων τουριστών που επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά. Υπό αυτό το πρίσμα, η πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση της Τουρκίας θα πλήξει σημαντικά την Ελλάδα».

Τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, αλλά και το Κουρδικό, έχουν πιάσει φωτιά. Η στρατηγική διαφοροποίηση σε σχέση με τη στάση της Δύσης και οι τακτικές παλινδρομήσεις που εξόργιζαν την Ουάσιγκτον δείχνουν να έχουν φθάσει στο τέλος τους. Έπειτα από δύο χρόνια κατά τα οποία η Άγκυρα και το ISIS απέφευγαν να συγκρουσθούν θεωρώντας ότι η μεταξύ τους στρατιωτική αντιπαράθεση θα αποδυνάμωνε και τις δύο πλευρές, η τουρκική κυβέρνηση άρχισε πολεμικές επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατίας που περιλαμβάνουν αεροπορικές επιδρομές εναντίον μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, αλλά και των ανταρτών του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ.

Αν και η Τουρκία λεκτικά τασσόταν υπέρ του αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους, δεν είχε συμμετάσχει σε αυτόν επιχειρησιακά, ενώ δεν επέτρεπε ούτε τη χρήση των βάσεών της γι’ αυτόν τον σκοπό. Ο Ερντογάν θεωρούσε ότι ο κύριος εχθρός της Τουρκίας είναι το καθεστώς Άσαντ στη Συρία και όχι το ISIS την απήχηση και ενίσχυση του οποίου απέδιδε στη δυσφορία των Σουνιτών με το αλεβιτικό καθεστώς του Άσαντ.

«Η εξελισσόμενη σύγκρουση της Τουρκίας με το ΡΚΚ και με το ISIS αφορά και την Ελλάδα», επισημαίνει στην «Κ» ο διευθυντής του German Marshall Fund για την Ευρώπη, Ιαν Λέσερ. «Ως σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και ως γείτονας η Ελλάδα έχει ίδιον όφελος από την ασφάλεια και τη σταθερότητα της Τουρκίας και προσβλέπει σε μια πολυμερή προσέγγιση της κατάστασης. Τα ελληνικά συμφέροντα θα πληγούν από μια έξαρση του τουρκικού εθνικισμού, τη δημιουργία ενός αισθήματος ανασφάλειας και τι μπορεί να σημαίνει μια τέτοια εξέλιξη για την οικονομία της Τουρκίας, αλλά και για τη σχέση της με την Ε.Ε.».

Για την εκρηκτική κατάσταση στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ και τη Συρία δεν ανησυχεί μόνον η Ελλάδα. Ελλοχεύουν κίνδυνοι για ολόκληρη τη Δύση. Ο ναύαρχος Σταυρίδης εκτιμά ότι «η κατάσταση στη Συρία και στο Ιράκ εξακολουθεί να είναι σε αρνητική κατεύθυνση, καθώς η μηχανή του Ισλαμικού Κράτους διατηρεί υπό τον έλεγχό της σημαντικά τμήματα και των δύο χωρών και οι επιτυχείς αντεπιθέσεις είναι λίγες». 

Χαιρετίζει τη στροφή της Άγκυρας, αλλά επισημαίνει την αναγκαιότητα συνολικής αντιμετώπισης του φαινομένου: «Η ουσιαστική ένταξη της Τουρκίας στη συμμαχία με συμμετοχή σε αεροπορικές επιδρομές και παροχή πρόσβασης στις βάσεις της είναι υποβοηθητική, αλλά απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια από όλη τη Συμμαχία».

Σειρά επιθέσεων από τρομοκράτες

Η εκτεταμένη αναταραχή στη χώρα περιλαμβάνει τρομοκρατικές επιθέσεις όπως αυτή κατά του αμερικανικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη από το Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο, που αναλαμβάνοντας την ευθύνη υποσχέθηκε πως «ο αγώνας θα συνεχισθεί έως ότου ο ιμπεριαλισμός και οι συνεργάτες του εγκαταλείψουν τη χώρα μας και κάθε εκατοστό του εδάφους μας απελευθερωθεί από τις αμερικανικές βάσεις». Επίσης, τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επιθέσεις εναντίον τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας, εβδομάδες αφότου η Άγκυρα άρχισε τις επιχειρήσεις εναντίον του ΙSIS και των Κούρδων.

Σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης, ένα όχημα γεμάτο εκρηκτικά χρησιμοποιήθηκε σε επίθεση εναντίον αστυνομικού τμήματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αστυνομικών και επτά πολιτών. Ένας από τους δράστες σκοτώθηκε στη διάρκεια της βομβιστικής επίθεσης, ενώ δύο άλλοι κι ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν στην ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε. Επίσης, τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν όταν το τεθωρακισμένο όχημά τους επλήγη από εκρηκτικά σε δρόμο της Σιλώπης, ενώ ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και επτά τραυματίστηκαν όταν Κούρδοι αντάρτες άνοιξαν πυρ εναντίον στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Σιρνάκ. Αντιμέτωπο με ένα πολεμικό σκηνικό, το καθεστώς Ερντογάν προχώρησε σε εκατοντάδες συλλήψεις υπόπτων.

Αθανάσιος Έλλις - Καθημερινή 

Ακόμα και οι Αμερικανοί απειλούν με απέλαση τους λαθρομετανάστες - Μόνο η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι

Ακόμα και οι Αμερικανοί απειλούν με απέλαση τους λαθρομετανάστες - Μόνο η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι

Όταν ακόμη και ο επικρατέστερος εκ των υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, επισημαίνει πως η λαθραία μετανάστευση θα παταχθεί στην περίπτωση που εκείνος εκλεγεί στο αξίωμα του Προέδρου, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πως η Ελλάδα αποτελεί το μοναδικό παγκοσμίως Κράτος όπου οι εισβολείς φιλοξενούνται με όλες τις ανέσεις και ακολούθως προς επιβράβευση, λαμβάνουν και την ελληνική ιθαγένεια!

Ο Ντόναλντ Τραμπ λοιπόν, ο επικρατέστερος μέχρι τούτη τη στιγμή υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016, υπήρξε σαφής και ξεκάθαρος αναφορικά με τις προθέσεις του στο μεταναστευτικό: «πρέπει να φύγουν... ή έχουμε χώρα ή δεν έχουμε»!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση προκάλεσε σάλο στα σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης και στους κύκλους των Δημοκρατικών. Απηχεί εντούτοις την ολοένα και αυξανόμενη πεποίθηση στις τάξεις των απλών Αμερικανών ότι πρέπει να τεθεί ένα τέρμα στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση την οποία ενθάρρυνε στο μέγιστο βαθμό η διακυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.

Κι ενώ η συζήτηση για το μεταναστευτικό έχει ανοίξει για τα καλά στις ΗΠΑ, στην σκληρά δοκιμαζόμενη από την ανέχεια και την ανεργία Ελλάδα, η αντίθεση στις αθρόες μεταναστευτικές ροές προς την ελληνική επικράτεια αποτελεί σχεδόν ποινικό αδίκημα.

Το Κράτος των Αθηνών όχι μόνο δεν προστατεύει τα σύνορα της χώρας αλλά αντιθέτως διαμορφώνει για τους λαθρομετανάστες συνθήκες ικανές για την πολυετή παραμονή τους στην χώρα. Αποδεικνύεται δηλαδή ότι η Ελλάδα είναι -εξαιτίας εκείνων που την κυβερνούν- το μοναδικό ίσως ξέφραγο αμπέλι σε όλη την γη! www.xryshaygh.com


ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ...!!! ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ!

Από ελονοσία προσβλήθηκε ένας 55χρονος κάτοικος χωριού των Τρικάλων, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης.Όπως αναφέρει το trikaladay.gr, οι γιατροί προσπαθούν να διαπιστώσουν την αιτία προσβολής του,ΑΝ δηλαδή προέρχεται από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού ή αν ο 55χρονος «κόλλησε» από άλλον άνθρωπο που φέρει τη νόσο.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ΚΕΕΛΠΝΕΟ η ελονοσία (malaria) είναι λοιμώδες νόσημα που προκαλείται από το παράσιτο «πλασμώδιο» της ελονοσίας και μεταδίδεται κυρίως μέσω τσιμπήματος μολυσμένου ανωφελούς κουνουπιού.

Η ελονοσία ενδημεί σε σχεδόν 100 χώρες, κυρίως της υποσαχάριας Αφρικής και της Ασίας. Στην Ελλάδα η νόσος εκριζώθηκε το 1974, μετά από εντατικό και επίπονο πρόγραμμα καταπολέμησης (1946–1960).

Έκτοτε, καταγράφονται στην Ελλάδα ετησίως περίπου 20-50 περιστατικά που σχετίζονται -στη μεγάλη τους πλειονότητα- με ταξίδι ή παραμονή σε ενδημική για την ελονοσία χώρα (εισαγόμενα περιστατικά).

Ωστόσο, από το 2009 έως το 2013 καταγράφονταν ετησίως κρούσματα ελονοσίας με ενδείξεις εγχώριας μετάδοσης σε διάφορες περιοχές της χώρας: επτά κρούσματα το 2009, τέσσερα το 2010, 42 κρούσματα το 2011, 20 το 2012 και τρία το 2013. Το 2014 δεν καταγράφηκε εγχώρια μετάδοση της νόσου σε καμία περιοχή της χώρας
trikaladay.gr 

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ! ΑΠΟ 100 ΜΕΧΡΙ 700 ΕΥΡΩ Η ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ  ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ!


Την ώρα που όλοι ασχολούνται με τους  «εντός, εκτός και επί τα αυτά» Λαφαζανίστας-Καραγκιοζίστας και με τα επί των… διαδικαστικών καμώματα της πορφυρογέννητης αφέντρας Ζωής, οι ενταύθα υπάλληλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων (του υπουργείου Εσωτερικών) ενεργοποίησαν τη διαδικασία για τα αιτήματα κτήσης Ελληνικής Ιθαγένειας από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κι έβγαλαν το… τιμολόγιο της ελληνικότητας για τους «νέους Έλληνες» («Παράβολο Ιθαγένειας»)!

Έτσι, για την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας Αλλογενών Αλλοδαπών η ταρίφα ορίστηκε στα 700 ευρώ, για επανυποβολή αιτήματος Αλλογενών Αλλοδαπών στα 200 ευρώ, για υποβολή / επανυποβολή αιτημάτων πολιτών Ε.Ε., ανιθαγενών / πολιτικών προσφύγων στο ένα κατοστάρικο, για αιτήματα λόγω γέννησης ή φοίτησης σε ελληνικό σχολεία, επίσης ένα κατοστάρικο! Η πληρωμή της ταρίφας θα γίνεται στις τράπεζες και στα Ταχυδρομεία και θα ακολουθεί την αίτηση στο… Γιουσουρούμ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, στο αlbanians.gr…

(ΥΓ):
Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι ποτέ! Τώρα το φωνάζουμε, σύντομα θα κληθούμε να το κάνουμε πράξη, με τη βοήθεια του Θεού και τη θέληση του ελληνικού λαού!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 3922329180556911716

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item