Widgets

Στοιχεία - ΣΟΚ: Κρατηθείτε! 55.000 λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα τον… Ιούλιο!


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Η παράνομη έλευση των λαθρομεταναστών τον Ιούλιο αποδείχθηκε τόσο μεγάλη, ώστε ήταν σχεδόν διπλάσια απ΄αυτή του Ιουνίου! Ενώ, λοιπόν, τον Ιούνιο η παράνομη μετανάστευση αφορούσε 31.318 άτομα, τον περασμένο μήνα ο αριθμός της ανήλθε σε 54.899 άτομα! Τα στοιχεία αυτά είναι επίσημα και προέρχονται από αυτά που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό.

Σε 748 περιστατικά συνελήφθησαν συνολικά 54.899 άτομα, με το ερώτημα το οποίο να τίθεται είναι ως που θα τραβήξει αυτή η κατάσταση. Η απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης, με τις θέσεις της ανεκδιήγητης και εκτός τόπου και χρόνου Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία ζει «στην κοσμάρα της», είναι ολοφάνερο ότι λειτουργεί ως πόλος έλξης ολοένα και περισσότερων λαθρομεταναστών.

Όταν μόλις σε ένα μήνα ο αριθμός των λαθρομεταναστών σχεδόν διπλασιάζεται, το πρόβλημα είναι πλέον πάρα πολύ σοβαρό. Επαναλαμβάνουμε, για μια ακόμη φορά, ότι η διαφύλαξη των συνόρων και η αποτροπή εισόδου άλλων λαθρομεταναστών δεν είναι σε καμία περίπτωση «ρατσισμός», αλλά το αυτονόητο δικαίωμα κάθε Κράτους στην προστασία της ύπαρξής του. Οι γραφικοί «αντιρατσιστές» με τις αποτυχημένες ιδεοληψίες τους, δυστυχώς γίνονται πολύ επικίνδυνοι όταν χειρίζονται κρίσιμα θεσμικά πόστα, τα οποία αφορούν τις τύχες όλων μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

www.xryshaygh.com

 Τραγέλαφος Τσίπρα: Για το μεταναστευτικό θα συνεργαστούμε με… την Τουρκία!


Δύο οι πιθανότητες: Ανικανότητα ή εντεταλμένη υπηρεσία;

Η Χώρα μας πλήττεται εδώ και μήνες από ένα πρωτόγνωρο κύμα λαθρομετανάστευσης, το οποίο άγγιξε τα 55.000 άτομα μηνιαίως, μέχρι στιγμής. Σύσκεψη, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να καταρτιστεί το σχέδιο για το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο μας έρχεται από την Τουρκία.

Τι ανήγγειλε, λοιπόν, ο Τσίπρας, κάνοντας δηλώσεις στο περιθώριο αυτής της σύσκεψης; Πρώτον ότι θα πρέπει να δοθούν περισσότερα κονδύλια στις διάφορες ΜΚΟ – σφραγίδες, που ουδέν έργο επιτελούν πέραν της σίτισης μελλοντικών αριστερών βουλευτών. Δεύτερον ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με την… Τουρκία στον συγκεκριμένο τομέα!

Το πρώτο το αντιπαρερχόμαστε καθώς έχει φανεί από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης Σύριζα, ότι τους απασχολεί η εξυπηρέτηση και χρηματοδότηση της εσωκομματικής τους πελατείας, σαν το παλιό Πασόκ. Το δεύτερο, όμως, είναι ο ορισμός της αυτοκαταστροφής και του «συνδρόμου της Στοκχόλμης».

Η Ελλάδα που βιώνει ένα πρωτόγνωρο κύμα λαθρομετανάστευσης, το οποίο είναι μετουσίωση τουρκικού συντεταγμένου σχεδίου, θα.. συνεργαστεί με την Τουρκία για ακύρωση του σχεδίου της. Με την ίδια ακριβώς λογική ο Σύριζα συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με τους διεθνείς τοκογλύφους για την… ακύρωση της λιτότητας. 

Η μόνη συνεργασία που μπορεί να υπάρξει με την Τουρκία στον συγκεκριμένο τομέα, είναι η περαιτέρω ένταση του φαινομένου και μάλλον αυτός είναι ο σκοπός του Σύριζα, έτσι ώστε να φτιάξει πιο γρήγορα ψηφοφόρους με το νέο αντισυνταγματικό έκτρωμα απόδοσης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ «ΠΕΣΚΕΣΙ» ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


Την οριστική απόφαση του να ξαποστείλει από την ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν καταφύγει εκεί, κυρίως από την Συρία, εξεδήλωσε ο νομάρχης Σμύρνης, Mustafa Toprak, στην τουρκική εφημερίδα Sözçü.

Σύμφωνα με την χαρακτηριστική του δήλωση, «Suriyelileri sınır dışı edeceğiz», δηλαδή «θα απελάσουμε στο εξωτερικό τους Σύριους», ετοιμάζεται οργανωμένη επιχείρηση που θα εξαπολύσει τις χιλιάδες των Σύριων που έχουν συγκεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης προς το Αιγαίο, δηλαδή προς τα ελληνικά νησιά, τα οποία ήδη στενάζουν από τον όγκο των προσφύγων που έχουν έρθει από τις τουρκικές ακτές.

Όπως αναφέρεται, καθημερινά ο αριθμός των προσφύγων που θα κατευθύνεται προς την Ελλάδα θα ανέρχεται στις 5.000, με αφετηρία κυρίως το λιμάνι του Çesme ενώ και άλλα λιμάνια μέχρι την περιοχή του Çanakkale έχουν μετατρέπει σε αφετηρίες μεταγωγής των χιλιάδων μουσουλμάνων κυρίως προσφύγων προς τα ελληνικά νησιά. Ο ίδιος ο νομάρχης ζήτησε ενισχύσεις από την τουρκική Στρατοχωροφυλακή και την τουρκική αστυνομία για να αντιμετωπιστεί ο όγκος αυτός που συνεχώς μεγαλώνει και που θα πρέπει τώρα να αποσταλεί «πεσκέσι» στην Ελλάδα!

«Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί», όπως υποστήριξε ο Mustafa Toprak και για τον λόγο αυτό έχει αποφασιστεί να απελαθούν όλες αυτές οι χιλιάδες προς τα πού; Μα φυσικά προς την ελληνική απέναντι πλευρά!

Να ετοιμάζεστε λοιπόν για καινούργια ανθρωποθύελλα που μας αναμένει, καθώς η πλημμυρίδα των προσφύγων από την Τουρκία αναμένεται να πάρει τρομακτικές διαστάσεις και με τις εντολές του ίδιου του Νομάρχη Σμύρνης.
Ενώ άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ακόμα και η Βουλγαρία, έχουν υψώσει μεγάλα τείχη αποτροπής εισόδου, εμείς σαν ξέφραγο αμπέλι θα βρεθούμε προ νέας επιδρομής που θα ανατινάξει στον αέρα ότι έχει απομείνει από την συνοχή της ελληνικής κοινωνίας, που ήδη έχει καταπονηθεί από την μνημονιακή της καταστροφή!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


Σαπίλα Σύριζα: Πανηγυρίζει η Χριστοδουλοπούλου στο μπομπολο-MEGA για τους καταυλισμούς λαθρομεταναστών σε Πεδίο του Άρεως και Βοτανικό


Σαπίλα Σύριζα: Πανηγυρίζει η Χριστοδουλοπούλου στο μπομπολο-MEGA για τους καταυλισμούς λαθρομεταναστών σε Πεδίο του Άρεως και Βοτανικό

Οι ανίκανοι δεν είναι πάντοτε και ακίνδυνοι. Όταν, μάλιστα, η ανικανότητα τους αυτή συνδυάζεται με τις εμμονές τους στις ξεπερασμένες από τον χρόνο ιδεοληψίες τους, τότε η επικινδυνότητα φτάνει σε πολύ υψηλά σημεία, καθώς χρησιμοποιούν τις όποιες θεσμικές τους ιδιότητες για να προωθήσουν τις εμμονές τους αυτές και να «εκδικηθούν» την κοινωνία που τις είχε μονίμως περιθωριοποιήσει.

Η αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου φροντίζει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να προκαλεί το πανελλήνιο με τις εκτός τόπου και χρόνου και στερούμενες έστω και στοιχειώδους σοβαρότητας δηλώσεις της. Το νέο «χτύπημα» αφορά την ομολογία αδυναμίας διαχείρισης του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στο Πεδίο του Άρεως, με τους εκατοντάδες μαζεμένους λαθρομετανάστες να έχουν μετατρέψει τον χώρο σε καταυλισμό και η «στέγασή» τους εκεί κάτω από απολύτως αντίξοες συνθήκες να έχει μετατρέψει τον ευρύτερο χώρο σε μια υγειονομική βόμβα.

Η κυρα- Τασία δήλωσε ότι «αυτή την στιγμή, ΜΚΟ και αλληλέγγυοι καλύπτουν τα κενά τους κράτους. Χωρίς αυτούς τα πράγματα θα ήταν χειρότερα». Προχωρώντας ακόμη περισσότερο το σκεπτικό της είπε ότι «Το θεωρείτε πρωτότυπο να μένουν στις σκηνές στο Πεδίον του Άρεως; Στην Γερμανία έτσι μένουν οι μετανάστες»! Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ανεκδιήγητη Χριστοδουλοπούλου δηλώνει ότι το κράτος (δηλαδή και αυτή) είναι ανίκανο να καλύψει επιτυχώς το ζήτημα των λαθρομεταναστών στο Πεδίο του Άρεως (και όχι μόνον).

Οι ΜΚΟ και οι «αλληλέγγυοι» (άλλες πονεμένες ιστορίες κι αυτές οι δύο περιπτώσεις) έρχονται εκεί, αφήνουν κάποια είδη πρώτης ανάγκης και μετά πηγαίνουν στην άνεση και την ασφάλεια των δικών τους σπιτιών, αρκετά μακριά από την πηγή των γεγονότων, αφήνοντας τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής να ζουν δίπλα στους «προσωρινά» διαμένοντες εκεί παράνομα εισερχόμενους στην Χώρα. Χώρια που τα «παίρνουν» πλουσιοπάροχα από το κράτος για να το παίζουν «ανθρωπιστές με απευθείας ανάθεση».

Η κυρα-Τασία, μάλιστα, θεωρεί απολύτως φυσιολογικό και σύνηθες το ότι οι λαθρομετανάστες μένουν σε σκηνές, γιατί, όπως υποστηρίζει, έτσι συμβαίνει και στην Γερμανία! Βεβαίως, στη Γερμανία συμβαίνει και κάτι άλλο. Ένας εκεί βουλευτής, το ίδιο «ανθρωπιστής» και «αντιρατσιστής», όπως η Χριστοδουλοπούλου, οι ΜΚΟ και οι «αλληλέγγυοι», πήρε πριν λίγες ημέρες στο σπίτι του δύο μετανάστες από την Ερυθραία, με δικά του έξοδα, δίνοντας έτσι «το καλό παράδειγμα».

Καλούμε, λοιπόν, τόσο την κυρα Τασία όσο και τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους να δώσουν ένα «καλό μάθημα» στον «ρατσισμό» της τόσο καθυστερημένης Ελληνικής Κοινωνίας και να φιλοξενήσουν στα δικά τους σπίτια, με δικά τους έξοδα, αυτούς τους λαθρομετανάστες στο Πεδίο του Άρεως όσο και άλλους. Όταν νιώσουν άμεσα τα καλά της πολυπολιτισμικότητας, την αρμονική συμβίωση και την ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και κουλτούρας σ’ ένα ευρύχωρο σαλόνι και όχι κάτω από τον καυτό ήλιο, τότε ας επανέλθουν για να μιλήσουν για το «χρέος» των υπόλοιπων Ελλήνων.

Όλοι αυτοί, όμως, οι οποίοι δήθεν νοιάζονται για τους όντως ταλαιπωρημένους λαθρομετανάστες, δεν πράττουν το αυτονόητο. Να κάνουν, δηλαδή, ό,τι ακριβώς ζητάνε από τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό. Το έχουμε ξαναπεί, άλλωστε: Οι «αντιρατσιστές» δεν είναι «κορόιδα». Όλους τους άλλους θεωρούν ως τέτοια…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
www.xryshaygh.com


Δολοφονική επίθεση λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων αγροτών στους Ευζώνους - Γιατί οι αρμόδιες αρχές το κρατάνε κρυφό;


Δολοφονική επίθεση λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων αγροτών στους Ευζώνους - Γιατί οι αρμόδιες αρχές το κρατάνε κρυφό;

Με τη ζωή τους κόντεψαν να πληρώσουν δυο αγρότες πατέρας και γιος την προτροπή τους προς μια ομάδα (περίπου 60) λαθρομεταναστών να μην διασχίζουν το χωράφι τους καταστρέφοντας τα σπαρτά και τα συστήματα ποτίσματος αλλά να πηγαίνουν από τον παρακείμενο δρόμο.  

Σύμφωνα με μαρτυρίες και ενώ με απόλυτα φιλικό τρόπο οι δυο αγρότες προέτρεψαν τους αλλοδαπούς κάποιος εξ αυτών όρμησε στο γιο (Σωκράτη. Τ. ) και τον μαχαίρωσε στον ώμο λίγα μόλις χιλιοστά από την κεντρική αορτή με σκοπό να σκοτώσει και όχι επιπόλαιο χτύπημα είπε γιατρός σχετικά. Τον έσωσε το ότι η αυτοσχέδια λάμα δεν μπόρεσε να εισχωρήσει μέχρι την καρδιακή αορτή, συνέχισε να τον χτυπάει και σε άλλα σημεία με μανία.  

Προφανώς και ο δράστης δεν είχε σε τίποτα να σκοτώσει έναν άνθρωπο έτσι επειδή του έκανε μια παρατήρηση. Αυτοί είναι λοιπόν οι αθώοι και καημένοι λαθρομετανάστες καθώς και οι διακινητές τους, τους οποίους έχει αφήσει ανεξέλεγκτους η πολιτεία. Πέρα δηλαδή από τα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός φτάσαμε σε σημείο να τον απειλούν και να τον σκοτώνουν την ώρα που προσπαθεί να βγάλει ένα μεροκάματο για να ζήσει την οικογένεια του. Γιατί η Αστυνομία το κρατάει κρυφό;

Η Χρυσή Αυγή  χρόνια τώρα καταγγείλει την ανυπαρξία του κράτους στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης η οποία πλέον έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας! Ας αφήσει στην άκρη λοιπόν η κυρία Χριστοδουλοπούλου την υπέρμετρη δήθεν αγάπη της για τους λαθρομετανάστες που ούτε η ίδια δεν έχει ιδέα ποιοι είναι η τι είναι ικανοί να κάνουν και ας δει το πρόβλημα ως έχει. Θρηνούμε και θα θρηνούμε αθώα θύματα διότι ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων!

Χρυσή Αυγή Ν.Ε. Κιλκίς


ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Ένοπλοι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε ελληνικό φυλάκιο στο Φαρμακονήσι


ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Ένοπλοι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε ελληνικό φυλάκιο στο Φαρμακονήσι

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ένας μεγάλος αριθμός "παράνομων μεταναστών", μπήκε στο ακριτικό νησί, το Φαρμακονήσι και μάλιστα πολλοί ήταν οπλισμένοι. Κατευθύνθηκαν απειλητικά προς το φυλάκιο του νησιού.

Οι δυνάμεις που ήταν εκεί ζήτησαν βοήθεια από τη μονάδα Ειδικών Δυνάμεων που βρίσκεται στην Κω. Ευτυχώς δεν υπήρξε συνέχεια στο επεισόδιο και τα χειρότερα τελικά δεν υπήρξαν.

Μέχρι στιγμής το Πεντάγωνο δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.


Καμπούλ θέλουν την Αθήνα: Προχωράει η κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό!


Καμπούλ θέλουν την Αθήνα: Προχωράει η κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό!

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό. Όπως αναφέρουν, σήμερα, τα καθεστωτικά μέσα ο φάκελος της ανέγερσής του βρίσκεται στις υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος για την τελική άδεια. Η ειρωνεία της υποθέσεως είναι ότι πριν λίγο καιρό οι συριζαίοι σταμάτησαν τα σχέδια για γήπεδο του Παναθηναϊκού στον ίδιο χώρο, με πρόσχημα τους… κορμοράνους.

Τι θα απογίνουν, «σύντροφοι», οι κορμοράνοι τώρα που θα χτιστεί ολόκληρο τέμενος (με μιναρέ δηλαδή) στην ίδια ακριβώς περιοχή; Τι έχει να πει το κατακλυσμένο από συριζαίους Υπουργείο «Περιβάλλοντος» τώρα που οι κορμοράνοι θα γίνουν βορά των λαθρομεταναστών;

Πέραν των αστεϊσμών, όμως, η κυβέρνηση σχεδιάζει την δημιουργία ενός ισλαμικού γκέτο στην περιοχή του Ελαιώνα και του Βοτανικού, ως μία απαρχή της ισλαμοποίησης των Αθηνών και κατόπιν ολόκληρης της Ελλάδας. Σε αυτά τα πλαίσια θα πραγματοποιηθεί εντός των ημερών και η μεταφορά εκατοντάδων λαθρομεταναστών στην περιοχή, με έγκριση του λαθροδήμαρχου Καμίνη και μοναδική αντίσταση από την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

Συνένοχο όλο το πολιτικό σύστημα

Υπάρχει μία παρανόηση: Νομίζουν πολύ ότι οι «κομμουνισταί» του Σύριζα προχωράνε στην ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό και ότι οι «πατριώται» της ΝΔ είναι αντίθετοι. Προς απόρριψη αυτού του λογικού σφάλματος, σας παραθέτουμε το ιστορικό της ανέγερσης του εν λόγω τεμένους, που θα αποτελέσει μία εστία εγκληματικότητας, στρατολόγησης τζιχαντιστών και αποσταθεροποίησης μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα της χώρας.

Ύστερα από πολλές άκαρπες προσπάθειες αρκετών ελληνικών κυβερνήσεων, το 2006 νόμος της τότε υπουργού Παιδείας της κυβερνήσεως Κωστάκη (Playstation) Καραμανλή, Μαριέττας Γιαννάκου, όρισε Διαχειριστική Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους, ενώ στη συνέχεια αποφασίστηκε η δημιουργία του στο Ναυτικό Οχυρό του Βοτανικού, κάτι που το υπουργείο Άμυνας αποδέχθηκε το 2010, επί υπουργίας του Ευάγγελου Βενιζέλου. Το Τέμενος χωροθετήθηκε επίσημα στην περιοχή με νόμο του υπουργείου Περιβάλλοντος το 2011. Ακολούθως, το πρώην υπουργείο Υποδομών προχώρησε στις μελέτες και στη συνέχεια προκήρυξε πέντε διαγωνισμούς.

Τελικώς η τελική νομική επικύρωση του έργου έγινε στα μέσα Μαΐου με τις θετικές ψήφους Σύριζα, Νδ, Πασόκ, Ποτάμι, ΚΚΕ και την ανοχή του κυβερνητικού εταίρου Πάνου ΚαμμένουΈτυχε, δηλαδή, μεγαλύτερης αποδοχής και από το… αριστερό μνημόνιο, αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Η Χρυσή Αυγή και οι πολιτικοί απατεώνες του μνημονιακού τόξου.

www.xryshaygh.com


Κραυγή αγωνίας ανίκανης κυβέρνησης: Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το μεταναστευτικό! – Οι βίλες σας γεμίσανε;


Κραυγή αγωνίας ανίκανης κυβέρνησης: Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το μεταναστευτικό! – Οι βίλες σας γεμίσανε;

Χθες μόλις είδαμε την παραδοχή μίας κυβέρνησης για την ανικανότητά της να διαπραγματευτεί επί του ασφαλιστικού. Σήμερα έχουμε μία ακόμα παραδοχή ανικανότητας, που αφορά το μείζον θέμα των λαθρομεταναστευτικών ροών.

Συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής ΓΓ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Τζανέτος Φιλιππάκος, διορισμένος ως πολιτευτής των Ανέλ, δήλωσε σε καθεστωτικό μέσο: «Δυστυχώς φτάσαμε σε μη διαχειρίσιμο νούμερο εισροής μεταναστών τις τελευταίες πέντε ημέρες σε όλα τα νησιά του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου!»

Νωρίς, το θυμήθηκε ο πολιτευτής των Ανέλ ότι το ζήτημα είναι τεράστιο. Έπρεπε να φτάσουμε στους 30.000 λαθρομετανάστες το μήνα προκειμένου να χαρακτηριστεί ως πρόβλημα το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Γιατί, όμως, χαρακτηρίζεται ως «μη διαχειρίσιμο» το πρόβλημα από τον αναπληρωτή Γ.Γ. του υπουργείου; Γέμισαν μήπως οι βίλες των συριζαίων; Έβαλε λαθρομετανάστες στο υπουργείο της η κυρά Τασία; Πλημμύρισαν τα γραφεία του Σύριζα και των Ανέλ από «πρόσφυγες προς περίθαλψη»; Δώσατε την κομματική επιχορήγησή σας για την σίτισή τους;

Όσο δεν τα έχετε κάνει αυτά, ούτε οι δηλώσεις ανικανότητας δεν μπορούν να διασώσουν την εικόνα μίας κυβέρνησης που μετέτρεψε την χώρα σε απέραντο καταυλισμό και της επέβαλε και ένα αιματηρό μνημόνιο από πάνω. 

www.xryshaygh.comΤο σιωνιστικό σχέδιο για την φυλετική αποδόμηση της Ευρώπης


Το σιωνιστικό σχέδιο για την φυλετική αποδόμηση της Ευρώπης

Ο Αμερικανός Thomas Barnett είναι γεωστρατηγικός αναλυτής και εξέχων στοχαστής θεμάτων σχετικά με την Παγκοσμιοποίηση. Ο Thomas Barnett αναφέρει τα εξής σχετικά με την επιβολή στην Ευρώπη των στόχων των Αμερικανοσιωνιστών: «Ο απώτερος στόχος είναι η ισοπέδωση όλων των ευρωπαϊκών χωρών μέσω της μίξης όλων των φυλών, με σκοπό την δημιουργία μιας ράτσας χρώματος ανοιχτού καφέ»

Επίσης αναφέρει ότι το αποτέλεσμα μιας τέτοιας μίξης που θα επέλθει μέσω της ακατάσχετης λαθρομετανάστευσης θα είναι το μέσο IQ των Ευρωπαίων να μειωθεί τις επόμενες δεκαετίες από το 115 που είναι σήμερα στο 90. Ένας μέσος όρος IQ 90 σημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι θα είναι ανίκανοι για να καταλαβαίνουν τα αυτονόητα, αλλά αρκετά ικανοί για να εργάζονται σαν σκλάβοι. Ως επακόλουθο τα ευρωπαϊκά κράτη, ή τέλος πάντων ότι θα απομείνει από αυτά, δεν θα μπορέσουν ποτέ να αγωνιστούν εναντίον των παγκόσμιων ηγεμονικών βλέψεων της σιωνιστικής Ουάσιγκτον.

Να παραθέσουμε ότι ο θεμελιωτής του οράματος για την Ενωμένη Ευρώπη Richard Coudenhove-Kalergi είχε προ πολλών δεκαετιών αναφέρει το εξής: «Η ευρασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος θα αντικαταστήσει την ποικιλία των λαών της Ευρώπης με την ποικιλία των προσωπικοτήτων».

Η μαζική λαθρομετανάστευση από την Αφρική και Ασία προς την Ευρώπη είναι πλέον σαφές στον καθένα ότι εξυπηρετεί τους στόχους της σιωνιστικής Ουάσιγκτον και των επιγόνων του Coudenhove-Kalergi στις Βρυξέλλες. Τα σχέδια της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών συσχετίζονται και επικαλύπτονται και με τα οράματα και τις ιδέες της Αριστεράς για έναν «νέο άνθρωπο» (neuer Mensch) τον οποίο είχε περιγράψει και προδιαγράψει ο Marx στα έργα του.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η λαθρομετανάστευση και ο λαθροεποικισμός της χώρας μας και της Ευρώπης είναι ένα σχέδιο που έχει προπαρασκευαστεί στα εργαστήρια των Σιωνιστών. Η λαθρομετανάστευση Αφρικανών και Ασιατών έχει ως μοναδικό στόχο την μίξη των φυλών της Ευρώπης και την δημιουργία ενός «νέου ανθρώπου», κατά τον ιουδαίο Marx, με νεγροειδή χαρακτηριστικά, κατά τoν μασόνο Coudenhove-Kalergi. Αυτός ο νέος άνθρωπος που θα δημιουργηθεί δεν θα έχει φυλετικά χαρακτηριστικά, δεν θα έχει καταγωγή, δεν θα έχει ιστορική γλώσσα.

Γ. Λιναρδής
www.xryshaygh.com

Την ώρα που ο ελληνικός λαός πεινάει… κάρτα τροφίμων μόνο για λαθρομετανάστες! - Αποκλειστικό ρεπορτάζ από την «Εμπρός»


Την ώρα που ο ελληνικός λαός πεινάει… κάρτα τροφίμων μόνο για λαθρομετανάστες! - Αποκλειστικό ρεπορτάζ από την «Εμπρός»

Γράφει ο Γεώργιος Φράγκος

Την επέκταση της λίστας των δικαιούχων της κάρτας αλληλεγγύης, με την προσθήκη σ’ αυτή χιλιάδων λαθρομεταναστών που κατά κύματα πλέον εποικίζουν την... ηλιόλουστη χώρα μας, προτείνει η αρμόδια αναπληρωτής υπουργός Θεανώ Φωτίου. Μοναδική προϋπόθεση για να συμπεριληφθούν στον σχετικό κατάλογο, που προβλέπει την επιδότηση σίτισης μέχρι 220 ευρώ το μήνα και για περίοδο 270 ημερών, είναι να αιτηθούν να τους αναγνωρισθεί το καθεστώς πολιτικού πρόσφυγος.

Προς ενημέρωση των τριτοκοσμικών, έχει δημιουργηθεί κλιμάκιο νομικών που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ήδη παρέχουν συμβουλές στις διάφορες οργανώσεις των μουσουλμάνων που έχουν ιδρυθεί παράνομα στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελληνικής  Επικράτειας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΜΠΡΟΣ, το θέμα έχει προκαλέσει ρήξη ανάμεσα στους παλαιότερα αφιχθέντες και στους νεοεισερχόμενους από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, καθώς οι πρώτοι θεωρούν ότι με την πρόταση της Φωτίου θα βγουν εκτός λίστας αυτοί και οι οικογένειές τους, ειδικά αν παρουσιάζουν εισόδημα άνω των 3.600 ευρώ ετησίως.

Βέβαια, ως πρόσχημα θα χρησιμοποιηθεί η δήθεν «ανθρωπιστική κρίση» που μαστίζει τους αλλογενείς, αρκετοί εκ των οποίων, σύμφωνα με δημόσιες καταγγελίες Ελλήνων πολιτών, μεταξύ των οποίων και δημάρχων, παραγγέλλουν φαγητό από delivery και μένουν σε ξενοδοχεία μόλις νυχτώσει, ενώ την ημέρα περιφέρονται ως «κακομοιριασμένοι» που εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους για πολιτικούς και θρησκευτικούς λόγους. Ήδη, σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από τραπεζικούς κύκλους και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης, 8 στους 10 κατόχους της συγκεκριμένης κάρτας είναι αλλοδαποί, κυρίως προερχόμενοι από τις όμορες Βαλκανικές χώρες (Αλβανία, Βουλγαρία).

Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη ότι πολλά υποκαταστήματα μεγάλων αλυσίδων σούπερ-μάρκετ κατακλύζονται τις τελευταίες ημέρες από Βαλκάνιους που έλαβαν την περασμένη Παρασκευή, την πρώτη δόση του επιδόματος αλληλεγγύης. Πράγματι, από τους 146.360 δικαιούχος, μέχρι στιγμής, του συγκεκριμένου βοηθήματος, πάνω από 120.000 είναι από τις δύο παραπάνω χώρες. Μάλιστα, ένα μεγάλο ποσοστό από τους Αλβανούς εμφανίζονται σαν Έλληνες, αφού εκμεταλλευόμενοι «παράθυρο» του νόμου για την μετανάστευση, που είχε συντάξει η Βάσω Παπανδρέου ως υπουργός Εσωτερικών προ περίπου 14ετίας, ελληνοποίησαν τα ονοματεπώνυμά τους γινόμενοι κυριολεκτικά εν μία νυχτί «πατριωτάκια μας».

Κάρτες μόνο για αλλοδαπούς Διευθυντής τραπέζης μιλώντας στο ΕΜΠΡΟΣ τονίζει ότι «δέχτηκε όπως κι άλλοι συνάδελφοί του πιέσεις από την διοίκηση του χρηματοπιστωτικού του ιδρύματος, προκειμένου να διευκολύνει τις διαδικασίες για την έκδοση των αναγκαίων πιστωτικών καρτών σε αλλογενείς». Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί από τους τελευταίους δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για τις επιδοτήσεις που επέβαλλε ο σχετικός νόμος, όπως το εισοδηματικό κριτήριο ή τα συμβόλαια ενοικίασης κατοικίας, που είχαν ημερομηνία παλαιοτέρων ετών. Εκείνο που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι οι περισσότεροι κάτοχοι της κάρτας σίτισης λαμβάνουν παράλληλα και επίδομα στέγασης. Προκειμένου δε να το λάβουν -κι εδώ υπάρχουν καταγγελίες- εκβίαζαν τους ιδιοκτήτες των σπιτιών τους ότι «θα φύγουν, αν δεν υπογράψουν νέο «φρέσκο» συμβόλαιο, αφήνοντας απλήρωτα ενοίκια πολλών μηνών».

Στο εν λόγω πρόγραμμα, που περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα καταστήματα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (σούπερ-μάρκετ, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, αρτοποιεία κ.ά.), προβλέπεται ότι όσοι δεν καταναλώσουν ολόκληρο το ποσό που τους αναλογεί ανά μήνα, να χρησιμοποιήσουν το υπόλοιπό τους για το επόμενο, μαζί με τα χρήματα που στο μεταξύ θα τους πιστωθούν. Προκειμένου δε να ενταχθούν όσο γίνεται περισσότεροι τριτοκοσμικοί στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους), η Φωτίου έδωσε παράταση στην προθεσμία αιτήσεων για την «Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή» μέχρι τις 26 Αυγούστου.

Μέχρι στιγμής οι σχετικές αιτήσεις έχουν υπερβεί τις 30.000 με την συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν καταθέσει τα σχετικά έγγραφα να είναι υπήκοοι άλλων κρατών ή να έχουν ελληνοποιηθεί με τους εθνοκτόνους νόμους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Ένα μεγάλο ποσοστό, πάντως, των αιτούντων αφορά λαθρομετανάστες που είτε παντρεύτηκαν εικονικά Έλληνες πολίτες είτε απέκτησαν μαζί τους παιδιά, προκειμένου να λάβουν την υπηκοότητα, μετά την απόκτηση της οποίας... αποφάσισαν να χωρίσουν.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

Γέμισε πάλι η Ομόνοια από λαθρομετανάστες που «λιάζονται» στην πλατεία


Γέμισε πάλι η Ομόνοια από λαθρομετανάστες που «λιάζονται» στην πλατεία

Πίσω από την σιωπή που έχει επιβάλει η καθεστωτική προπαγάνδα τόσο της πολιτικής ορθότητας όσο και της κυβέρνησης, η «κατάληψη» της πλατείας Ομονοίας από τους λαθρομετανάστες (οι οποίοι επιμένουν να «λιάζονται» σύμφωνα με την τόσο… επιτυχημένη αστοχία της γραφικής, πλην επικίνδυνης, κυρά Τασίας) συνεχίζεται.

Εκτός από τους καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται βλέποντας ότι εκτός από την οικονομική κρίση η παρουσία στην περιοχή τους σε μόνιμη βάση των λαθρομεταναστών δρα κι αυτή αρνητικά και αποθαρρυντικά για την έλευση πελατών, η όλη εικόνα του κέντρου της πρωτεύουσας λειτουργεί αποτρεπτικά για τους Αθηναίους, οι οποίοι αποφεύγουν την κίνηση στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η εκτός τόπου και χρόνου κυρά Τασία και οι εκ του ασφαλούς «αλληλέγγυοι» (στις πλάτες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, βεβαίως) αντί να κουνάνε με θράσος και αναίδεια το δακτυλάκι τους και να πιπιλίζουν την καραμέλα του «ρατσισμού», ας τους μαζέψουν στα δικά τους σπίτια, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν πολύ χώρο για την άνετη φιλοξενία των λαθρομεταναστών, κάνοντας έτσι πράξη πρώτοι αυτοί όλα όσα απαιτούν από τους συμπατριώτες μας.

Όταν μοιραστείτε την οικία σας, τα χρήματά σας, το φαγητό σας και οτιδήποτε άλλο με τα «ταξικά αδέρφια» από το Πακιστάν, την Συρία, το Αφγανιστάν, τότε δικαιούστε να διατυπώσετε άποψη για το τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι Έλληνες. Οι «αντιρατσιστές», όμως είναι οι χειρότεροι ρατσιστές στην πραγματικότητα, καθώς δεν κάνουν το παραμικρό, ενώ μπορούν άνετα, απ’ αυτά που ζητούν από τους υπόλοιπους Έλληνες. Προφανώς, θεωρούν όλους τους άλλους Έλληνες ως «κορόιδα».

Γιώργος Μάστορας


www.xryshaygh.com


Ελληνική Αυγή για την Αθήνα: “ΟΧΙ στους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών” - Υπάρχει σχέδιο μετατροπής Ελαιώνα και Βοτανικού σε Ισλαμαμπάντ


Ελληνική Αυγή για την Αθήνα: “ΟΧΙ στους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών” - Υπάρχει σχέδιο μετατροπής Ελαιώνα και Βοτανικού σε Ισλαμαμπάντ


Με αφορμή την θλιβερή κυβερνητική πολιτική, που έχει γεμίσει την πρωτεύουσα της χώρας με λαθρομετανάστες, αλλά και την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής Αρχής, η Παράταξη "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη Νόμοι, τους οποίους οφείλουν να σεβαστούν οι απαράδεκτοι παράγοντες του υπουργικού συμβουλίου, αλλά και ο δήμαρχος Αθηναίων (και κάτοικος Χαλανδρίου) Καμίνης. Σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία, όποιος αλλοδαπός εισέρχεται παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, πρέπει να επαναπροωθείται στη χώρα προέλευσής του. Οι άθλιοι καταυλισμοί που έχουν στηθεί στο κέντρο των Αθηνών και αποτελούν υγιειονομικές βόμβες και εστίες εγκληματικότητας, πρέπει άμεσα να ξηλωθούν. 

Ο Αθηναίος πολίτης βιώνει μία κατάσταση χαοτική, μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης ανέχειας και οικονομικού μαρασμού, που γίνεται αφόρητο λόγω των ανεξέλεγκτων κυμάτων λαθρομεταναστών, που έχουν πλημμυρίσει όλες τις λαϊκές συνοικίες της πρωτεύουσας. 


Η νέα, παράνομη κυβερνητική απόφαση για τη δημιουργία καταυλισμού λαθρομεταναστών στην περιοχή Ελαιώνα- Βοτανικού (και συγκεκριμένα στην Αγίου Πολυκάρπου 95) δίπλα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο συνιστά ευθεία παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας και έγκλημα σε βάρος των Αθηναίων πολιτών. Αν το γεγονός αυτό συνδυαστεί με τον νόμο που ψήφισαν πρόσφατα όλα τα κόμματα της βουλής (πλην της Χρυσής Αυγής) για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην ίδια περιοχή, αποδεικνύεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο μετατροπής του Ελαιώνα και του Βοτανικού σε Ισλαμαμπάντ. 

Η δημοτική Αρχή είναι παντελώς ανύπαρκτη και ταυτίζεται με την κυβέρνηση Σύριζα. Ο ανεκδιήγητος Καμίνης - αντί να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο - έκανε μία... ανάρτηση στο Twitter και δήλωσε ότι συμφωνεί απόλυτα με την μετατροπή του Δήμου Αθηναίων σε χώρο διαμονής λαθρομεταναστών.


Προφανώς ο Τσίπρας, όταν αγωνιζόταν να ακυρωθεί το έργο κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, δεν ενδιαφερόταν για τους «κορμοράνους» και τα υπό εξαφάνιση πτηνά, αλλά στόχευε στη δημιουργία ενός πυρήνα χιλιάδων ισλαμιστών στην καριδά της Αθήνας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι για την κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους έχουν συμπράξει όλα τα μεγάλα ονόματα της διαπλεκόμενης εργολαβίας (κοινοπραξία Μπόμπολα, Κόκκαλη κ.ο.κ.). 

Ακόμα και το γελοίο επιχείρημα που προτάσσουν οι οπαδοί του εποικισμού της χώρας από λαθρομετανάστες (ότι η περιοχή είναι... ακατοίκητη) αποδεικνύεται έωλο. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε κάνοντας χρήση της εφαρμογής Google maps, δίπλα ακριβώς στον επίμαχο χώρο της Αγίου Πολυκάρπου 19 κατοικούν πολίτες, οι οποίοι μάλιστα έχουν στο μπαλκόνι τους την ελληνική σημαία.  Αυτούς τους Έλληνες πολίτες μισεί η μνημονιακή χούντα του Τσίπρα, με άξιο συμπαραστάτη της τον λαθροδήμαρχο Καμίνη.


Η δημοτική παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου μέσου, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου για να πάψει αυτή η άθλια ανθελληνική πολιτική, που προωθεί η ξενοκίνητη κεντρική εξουσία, δηλαδή ο υποταγμένος στην τρόικα Σύριζα, και αποδέχεται άνευ όρων η μνημονιακή δημοτική αρχή. Με ανοικτές συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και παρεμβάσεις, αλλά και με προσφυγές στις αρμόδιες δικαστικές αρχές θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα.

Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

www.xryshaygh.com


Μετά την… ηλιοθεραπεία θα γίνουν και φοιτητές οι «πρόσφυγες»


Μετά την… ηλιοθεραπεία θα γίνουν και φοιτητές οι «πρόσφυγες»

Μια απίστευτη απόφαση εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, η οποία όπως φαίνεται έχει την συναίνεση τόσο της γνωστής και μη εξαιρετέας κυρά Τασίας, όσο και του υπουργού ενάντια στην Αριστεία, Μπαλτά.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο οποίο συναινούν οι μνημονιακοί – λαθρολάγνοι υπουργοί, επιτρέπεται η άνευ εξετάσεων εισαγωγή των «προσφύγων» στα Πανεπιστήμια, στων οποίων την έδρα φτάνουν. Αυτό, προφανώς, εις βάρος των Ελλήνων φοιτητών που και εξετάσεις δίνουν και πλέον θα δουν τις διαθέσιμες θέσεις να μειώνονται.

Όπως αναφέρεται σε σχετικές δηλώσεις η «φοίτηση» των «προσφύγων» θα περιλαμβάνει και οικονομική επιβάρυνση των Ελλήνων, αφού πλέον οι λαθρομετανάστες θα δικαιούνται αυτομάτως παραμονή στην φοιτητική εστία και δωρεάν σίτιση, πάλι εις βάρος των Ελλήνων φοιτητών και των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου που θα δουν το σοβαρό πρόβλημα που βιώνουν να γίνεται μόνιμο.

Σχετικά με αυτή την είδηση λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή Υποψηφίου Διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίο, ο οποίος προφανώς δεν δύναται να πει μεγαλόφωνα την άποψή του, δεδομένης της αριστερής δικτατορίας που επικρατεί στα Πανεπιστήμια ολόκληρης της χώρας.

«Το περιεχόμενο του δελτίου τύπου, με ημερομηνία 27.7.2015, και θέμα «Διερεύνηση δυνατότητας εγγραφής προσφύγων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου», μου προκάλεσε όχι απλώς βαθειά απογοήτευση αλλά δικαιολογημένη αγανάκτηση. Αγανάκτηση ενός Έλληνα πολίτη ο οποίος φέρει και την φοιτητική ιδιότητα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ενός Έλληνα πολίτη, ο οποίος πέρα από τις σπουδές του, είναι παντρεμένος, εργάζεται, πληρώνει φόρους, υπηρέτησε πλήρη στρατιωτική θητεία και εν καιρώ μείζονος κρίσης επέλεξε να συνεχίζει να παλεύει για ένα καλύτερο αύριο για αυτόν, την οικογένειά του και την χώρα μας. Ενός Έλληνα, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ξαφνικά στην κοινωνική ζωή του τόπου αλλά αποτελεί μέρος μίας ιστορικής συνέχειας. Πατάω ελεύθερα το λιγοστό χώμα των νησιών μας και απολαμβάνω το δικαίωμα στην εργασία, στην οικογένεια και στην Παιδεία γιατί οι πρόγονοι μου συμμετείχαν σε όλους τους πολεμικούς και κοινωνικούς αγώνες του Έθνους και για κάποιους από αυτούς το νήμα της ζωής κόπηκε πρόωρα ή υπέστησαν διώξεις για τις ιδέες τους.

Αναφέρεται στο δελτίο τύπου ότι «το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δύναται να στηρίξει κοινωνικούς μηχανισμούς που θα συμβάλλουν στη δημιουργία πολιτικών και δράσεων για την ευνοϊκότερη υποδοχή, αποδοχή, συνύπαρξη και αλληλεπίδραση των παραπάνω ομάδων πληθυσμού με την ελληνική κοινωνία, παρέχοντας παράλληλα σημαντικό ανθρωπιστικό έργο.» Πραγματικά, εκπλήσσομαι! Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, δεν έχει αρκετούς πόρους για να εξοπλίσει τα εργαστήριά του! Ως ελάχιστο αναφέρω τις μεγάλες ελλείψεις εξοπλισμού, λογισμικού και αναλωσίμων στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδιασμού Προϊόντων και Συστημάτων στην Σύρο καθώς και την έλλειψη δυνατότητας πρόσληψης ακαδημαϊκού προσωπικού. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει δωρεάν σίτιση στους περισσότερους φοιτητές. Προβλήματα, με την παροχή συγγραμμάτων συνεχίζουν να υπάρχουν. Ας μην αναφέρουμε το ζήτημα των φοιτητικών εστιών ή άλλων παροχών. Τώρα αναφέρεται ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δύναται να στηρίξει την υποδοχή παράτυπων μεταναστών!Πως; Βρέθηκαν πόροι για την στήριξη του διδακτικού έργου και την επίλυση των προβλημάτων των ντόπιων φοιτητών και μάλιστα περισσεύουν για να μπορούμε να δεχτούμε πλήθη παράτυπων μεταναστών; Εν καιρώ κρίσης και δραστικών περικοπών; Πως; Το λιγότερο το οποίο θα μπορούσα να σχολιάσω στα αναγραφόμενα περί δυνατότητας στήριξης κοινωνικών μηχανισμών είναι ότι είτε πρόκειται για ψεύδη ασύστολα, είτε ότι εσκεμμένως επιχειρείται περαιτέρω υποβάθμιση του διδακτικού έργου και της φοιτητικής μερίμνης με σκοπό την εξυπηρέτηση μίας κακώς νοούμενης «προοδευτικής» πολιτικής στο μεταναστευτικό ζήτημα.

Πέρα από την περικοπή πόρων, η εισαγωγή παράτυπων μεταναστών ή προσφύγων φοιτητών θα προκαλέσει περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση στο Πανεπιστήμιο. Εκτός, εάν στον ευρύτερο σχεδιασμό προβλέπεται μείωση των θέσεων για τους Έλληνες φοιτητές, οπότε στην περίπτωση αυτή, θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου, για τον οποιοδήποτε σχεδιασμό σας (ή την παντελή έλλειψη αυτού, αν κρίνω από σωρεία πράξεων και παραλείψεων)

Οι οποιοδήποτε πόροι, θα ήταν προτιμότερο να δοθούν για την ενίσχυση του διδακτικού έργου και της στήριξης των Ελλήνων φοιτητών, πολλοί από τους οποίους εγκαταλείπουν τις σπουδές τους λόγω οικονομικών δυσχερειών. Περαιτέρω υποβάθμιση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δεν θα συνεισφέρει στην «συνολική αναπτυξιακή πολιτική για τη χώρα, με πολιτικά, πολιτιστικά και οικονομικά οφέλη» όπως επιδιώκετε.

Η χώρα μας, οφείλει να παρέχει ανθρωπιστική στήριξη προς όσους και όσες καταφεύγουν στη χώρα μας αναζητώντας σωτηρία από πολέμους και εγκλήματα που λαμβάνουν χώρα στα εδάφη τους, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και στα μέτρα των οικονομικών δυνατοτήτων της. Η διαφορά από την παροχή ελάχιστης ανθρωπιστικής βοήθειας, η οποία ήδη είναι δύσκολη λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας, μέχρι την πλήρη συμμετοχή προσφύγων στην Ανώτατη Εκπαίδευση με σημαντικό κόστος για το κράτος, είναι μεγάλη, δεν δικαιολογείται και αποτελεί σπατάλη Εθνικών και Κοινωνικών πόρων.

Η σχετική με το ζήτημα Ομάδα Εργασίας που συγκροτήθηκε με Απόφαση του Πρύτανη, Καθηγητή Στέφανου Γκρίτζαλη, κατόπιν εισήγησης του πρώην Πρύτανη κ. Θεμιστοκλή Λέκκα, Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με σκοπό τη διερεύνηση των προϋποθέσεων εγγραφής σε Τμήματα του Ιδρύματος των αιτούντων άσυλο στη χώρα μας, αγνοούσε την ύπαρξη των ανωτέρω ανησυχιών σε μεγάλο αριθμό πολιτών και φοιτητών;

Όσο για το επιχείρημα περί εξωστρέφειας και διεθνοποίησης του Ιδρύματος, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει ήδη επιτύχει σημαντική διεθνοποίηση της δράσης και εξωστρέφεια. Είναι αρκετοί οι ξένοι φοιτητές οι οποίοι συμμετέχουν σε προγράμματα Erasmus, στα θερινά ακαδημαϊκά σχολεία και ως υποψήφιοι διδάκτορες. 
Αρκετοί από αυτούς, προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πολλοί από αυτούς πληρώνουν δίδακτρα παρακολούθησης εκπαιδευτικών κύκλων και θερινών σχολείων, οι δε ξένοι φοιτητές ανταλλαγής ή έρευνας συνεισφέρουν με ιδίους πόρους στις σπουδές τους και στην τοπική κοινωνία χωρίς να την επιβαρύνουν. Αυτό απέχει πολύ από την στήριξη ρακένδυτων και πεινασμένων προσφύγων φοιτητών, την οποία εγώ και αρκετοί συμπολίτες μου δεν επιθυμούμε να επιβαρυνθούμε, εν μέσω σοβαρότατης Εθνικής κρίσης.

Πιστεύω ότι οι κύριοι καθηγητές και μέλη της Ομάδας Εργασίας και της Συγκλήτου θα λάβουν υπόψη τις ανησυχίες των Ελλήνων πολιτών. Θέλω να πιστεύω ότι η σύνεση και η σωφροσύνη θα κυριαρχήσουν και ότι δεν θα ληφθούν αποφάσεις οι οποίες θα παρατείνουν την κρίση στην Ανώτατη Εκπαίδευση.»

www.xryshaygh.com


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: EKTAKTO: “Πόλεμος” στο Αστυνομικό τμήμα της Κω με τους λαθρομετανάστες - Φωτογραφίες, Βίντεο

Συμμορία από ρομά (με στολές αστυνομικών!) καταλήστευε την Δυτική Αττική - Να τους υιοθετήσει η κυρα-Τασία...


Βρετανία: Ποινή φυλάκισης για όποιον νοικιάζει σπίτια σε λαθρομετανάστες - Στην Ελλάδα νομιμοποιούν την διακίνηση και την μαύρη εργασία!

Γαλλία και Βρετανία ζητούν βοήθεια για 200 λαθρομετανάστες - Στην Ελλάδα μπαίνουν 36.000 το μήνα και οι πολιτικάντηδες σιωπούν!


Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Τσεχία για να σταματήσουν οι απελάσεις! Την κάνουν για Ελλάδα που είναι όλα τσάμπα...XOΥΡΙΕΤ: ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΝ…ΤΟΥΡΚΩΝ


Με ένα άκρως προκλητικό δημοσίευμα με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Burası Yunanıstan Türklerin olacak», η τουρκική εφημερίδα Hürriyet αποκαλύπτει ότι οι μεγάλες και διεθνώς γνωστές ελληνικές τουριστικές μαρίνες θα περάσουν σε τουρκικά χέρια, υλοποιώντας το παλιό όνειρο των Τούρκων να κυριαρχήσουν σε ένα πολύ ευαίσθητο χώρο όπως είναι αυτός του Αιγαίου πελάγους.

Συγκεκριμένα η τουρκική εφημερίδα σε ανταπόκριση της από την Μυτιλήνη, αναφέρει ότι η γνώστη τούρκικη εταιρεία Setur, που ανήκει στον γνωστή οικογένεια των Τούρκων μεγιστάνων, Vehbi Koç, εκμεταλλευομένη την ελληνική οικονομική κρίση και το βγάλσιμο στο σφυρί των ελληνικών μαρίνων ετοιμάζεται να εξορμήσει για να αγοράσει σε συμφέρουσες τιμές δυο μεγάλες ελληνικές τουριστικές μαρίνες σε πρώτη φάση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της εταιρείας, Üstün Özbey, η τουρκική εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει τα παζαρέματα για την αγορά αυτών των δυο μαρίνων που θα τις προσθέσει στην μεγάλη αλυσίδα των μαρίνων που βρίσκονται υπό την κατοχή της τουρκικής εταιρίας, με δυνατότητα φιλοξενίας 6 χιλιάδων 58 ιδιωτικών κότερων.

Ο Üstün Özbey δήλωσε χαρακτηριστικά πως οι μαρίνες αυτές, από τις οποίες η μια βρίσκεται στην Μυτιλήνη, έχουν άξια όσο και το… πετρέλαιο του Αιγαίου και αποκτά ιδιαίτερη σημασία ότι θα περάσουν σε τουρκικά χεριά σαν ένα σημαντικό βήμα για την τουρκική κυριαρχία στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο. Έτσι το αντιλαμβάνονται στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Άρχισε δηλαδή το μεγάλο ελληνικό ξεπούλημα και οι Τούρκοι πάντα πρώτοι, τρέχουν να αρπάξουν ότι μπορούν.

Αλήθεια, η εθνική κυριαρχία ξεπουλιέται σε Τούρκους στον βωμό της ελληνικής οικονομικής και εθνικής κρίσης και δεν βρίσκεται κανένας να σταματήσει αυτό το καινούργιο κατρακύλισμα!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 4319355130496976790

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item