Widgets

Ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν από την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης;


Πίσω από την εσκεμμένη και μόνιμη παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ για τους λαθρομετανάστες κρύβονται πολλές αλήθειες. Όχι μόνο η «δαιμονοποίηση», σε βαθμό πλήρους εξαφάνισης από το λεξιλόγιο των καθεστωτικών δημοσιογράφων, της έννοιας λαθρομετανάστες, η οποία αντικαθίσταται σε μόνιμη βάση από τις λέξεις «πρόσφυγες» και «παράτυποι μετανάστες».

Η απόκρυψη της αλήθειας και πολύ περισσότερο η παραποίησή της έχει να κάνει και με άλλους τομείς όπως στο ότι στο περιθώριο της ενημέρωσης, στο όριο της αποσιώπησης, βλέπουμε τις συγκρούσεις μεταξύ των λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου. Η πολύ βολική, αλλά αναληθής εξήγηση, που δίδεται από τους διαστρεβλωτές της ενημέρωσης για τα περιστατικά αυτά αφορά, υποτίθεται, απλώς τις σειρές προτεραιότητας ανάμεσά τους στις ουρές τις οποίες σχηματίζουν.

Το ότι με το που έρχονται παράνομα στην Χώρα μας οργανώνονται σε ομάδες με βάση τον τόπο καταγωγής τους δεν λέει τίποτα στους εγχώριους υποστηρικτές τους; Οι σύριοι με τους σύριους, οι πακιστανοί με τους πακιστανούς, οι αφγανοί με τους αφγανούς, αφήνοντας στον σκουπιδοτενεκέ, όπου είναι και ο φυσικός τους χώρος, τις διάφορες ξεπερασμένες από την πραγματικότητα θεωρίες για «ταξικά αδέρφια», «οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα» κ.τ.λ., αποδεικνύοντας ότι η εθνική αλληλεγγύη είναι η μόνη φυσική αλληλεγγύη.

Ας το έχουμε αυτό υπ’ όψιν μας μπροστά στο σοβαρό, δυστυχώς, ενδεχόμενο να δούμε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αυτές τις συγκρούσεις μεταξύ των λαθρομεταναστών να έχουν ακόμη πιο εκτεταμένο χαρακτήρα.

Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.com


Χάος στα ελληνικά (;) νησιά: Άλλοι 4000 λαθροεισβολείς πάτησαν σήμερα στην Λέσβο! Σοβαρός τραυματισμός Λιμενοφύλακα στην Σύμη

Χάος στα ελληνικά (;) νησιά: Άλλοι 4000 λαθροεισβολείς πάτησαν σήμερα στην Λέσβο! Σοβαρός τραυματισμός Λιμενοφύλακα στην Σύμη

Η Λέσβος δέχεται τις τελευταίες ημέρες, μία απίστευτη απόβαση – εισβολή λαθρομεταναστών που δεν έχει προηγούμενο…

Μόνο σήμερα το πρωί, οι αρχές ασφαλείας εκτιμούν ότι στο νησί αποβιβάστηκαν περισσότεροι από 4.000 λαθρομετανάστες, με 100 περίπου φουσκωτές βάρκες, ενώ το ρεύμα εισροής συνεχίζεται ολημερίς, με τον αριθμό των λαθρομεταναστών να φτάνει σε εφιαλτικά νούμερα.

Μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, η πολιτεία δείχνει ανήμπορη να βάλει ένα φρένο σε αυτό το φαινόμενο. Η κατάσταση στη Λέσβο είναι εκρηκτική, με τους κατοίκους του νησιού και ιδιαίτερα των κατοίκων της πόλης να ασφυκτιούν, βλέποντας την πόλη τους, να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καταυλισμό μεταναστών.


Η πόλη της Μυτιλήνης τελεί εδώ και λίγες ημέρες υπό κατάληψη, αφού εκτός του λιμανιού όπου στοιβάζονται εκατοντάδες μετανάστες, όλες οι πλατείες και τα πεζοδρόμια στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, έχουν καταληφθεί από σκηνές με ανθρώπους να κοιμούνται καταγής.


Αγανακτισμένοι με το Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό είναι οι κάτοικοι της Μυτιλήνης, αφού θεωρούν ότι μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, παραμένει ένας απλός θεατής των γεγονότων. Όπως και να έχει το θέμα, η αλήθεια είναι ότι επί των ημερών του η Λέσβος, διανύει μία από τις χειρότερες εποχές της ιστορίας τηςlesvosnews


Σοβαρός τραυματισμός Λιμενοφύλακα στην Σύμη σε συμπλοκή με λαθροδιακινητές

Σοβαρό επεισόδιο εξελίχθηκε στα ανοιχτά της Σύμης με θαλαμηγό στην οποία επέβαιναν τρεις διακινητές που μετέφεραν τουλάχιστον 60 λαθρομετανάστες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας λιμενικός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το αρχηγείο του λιμενικού σώματος, περιπολικό σκάφος της frontex εντόπισε τη θαλαμηγό να κινείται ύποπτα και της ζήτησε να σταματήσει για έλεγχο. Η θαλαμηγός ανάπτυξε ταχύτητα και κατά τη διάρκεια της καταδίωξης συγκρούστηκε με το σκάφος της frontex με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Έλληνας λιμενικός.

Στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε η καταδίωξη μετέβη και ο λιμενάρχης της Σύμης με ιδιωτικό σκάφος, ενώ έως τώρα έχουν ταυτοποιηθεί και συλληφθεί τρεις λαθροδιακινητές. Η θαλαμηγός μαζί με τους λαθρομετανάστες οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σύμης όπου βρέθηκε νεκρός ένας νεαρός μετανάστηςwww.xryshaygh.com

Σαουδική Αραβία και Κατάρ προωθούν ορδές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα

Σαουδική Αραβία και Κατάρ προωθούν ορδές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα

Σύμφωνα με Σαουδάραβες και Καταριανούς αξιωματούχους η Ευρωπαϊκή Ένωση, άρα και η Ελλάδα, αναφερόμενη στους λαθρομετανάστες εισβολείς θα πρέπει να χρησιμοποιεί τον όρο «πρόσφυγες». Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει για αυτές τις δυο πάμπλουτες βαχαμπιστικές-σουνιτικές μοναρχίες της Αραβικής Χερσονήσου είναι πόσους μουσουλμάνους «πρόσφυγες» έχουν δεχθεί να φιλοξενήσουν, μια και συν τοις άλλοις οι αποστάσεις από τις εμπόλεμες ζώνες προς την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ είναι πολύ  μικρότερες από ότι αυτές προς την Ευρώπη. Απάντηση: Δεν δέχτηκαν να φιλοξενήσουν κανέναν μουσουλμάνο «πρόσφυγα».

Το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους όπως έχουμε αναλύσει πολλάκις χρηματοδοτείται και από αυτές τις δυο αδίστακτες μοναρχίες. Η επαγγελματική, πολύπειρη και κοστοβόρα προπαγανδιστική μηχανή των τζιχαντιστών, που ειρήσθω εν παρόδω έχει πρόσβαση σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ της Δύσης, έχει κάνει σαφές ότι το κύμα της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη εξυπηρετεί τα σχέδια του Ισλαμικού Κράτους, άρα και τα σχέδια αυτών που το χρηματοδοτούν και αυτών που το έχουν δημιουργήσει. Οι τζιχαντιστές έχουν απέναντι τους, έχουν να αντιμετωπίσουν τον πλήρη ερασιτεχνισμό της ΕΕ τόσο σε πολιτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ασφαλείας. Στην Ελλάδα πέραν αυτής της ερασιτεχνικής αντιμετώπισης προστίθεται και η «ανθρωπιστική» ασχετοσύνη και η ιδεοληψία των επαγγελματιών της Αριστεράς και της ευνουχισμένης και επικίνδυνης πλέον Δεξιάς.

Πίσω από όλα τα τεκταινόμενα σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης κρύβεται ένα καλά οργανωμένο σχέδιο το οποίο συνεπικουρείται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ. Τα τουρκοκάναλα της χώρας μας και οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί της ΕΕ στοχεύοντας στο αυτονόητο ανθρώπινο συναίσθημα δείχνουν εικόνες με λαθρομετανάστες, εικόνες που εστιάζουν πάντα σε «μοναχικές» γυναίκες, κατά προτίμηση με ένα κλαίον παιδί στην αγκαλιά και πίσω από συρματοπλέγματα, τα οποία την εμποδίζουν να τρέξει προς την πολυπόθητη «γη της επαγγελίας». Την εικόνα συνοδεύει σχεδόν πάντα και μια σύντομη συνέντευξη ή λεζάντα για τον πατέρα που έχει χάσει την ζωή του στον πόλεμο ή που περιμένει από την άλλη πλευρά του συρματοπλέγματος για να σμίξει η οικογένεια.

Η πραγματικότητα όμως, η ρεαλιστική εικόνα αυτών των δήθεν μεταναστών ή προσφύγων είναι διαφορετική.

Η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται κυρίως για ορδές μουσουλμάνων συμμοριτών, οι οποίοι βάσει σχεδίου εποικίζουν την Ευρώπη και βέβαια την πληθυσμιακά γερασμένη Ελλάδα, που τελεί υπό οικονομική κατάρρευση. Με τον ρυθμό που εισβάλλουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα σε λίγο χρονικό διάστημα οι σημερινοί Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στην ίδια μας την χώρα και ο κοινωνικός ιστός θα διαρραγεί και θα καταστραφεί.

Για την Ελλάδα το πρόβλημα είναι ζωής ή θανάτου και οι πολιτικάντηδες αδυνατούν ή δεν θέλουν να  προσεγγίσουν, να αναλύσουν το θέμα και να σχεδιάσουν την λύση του προβλήματος, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η προοπτική της ελληνικής κοινωνίας σε μια εθνικά κυρίαρχη Πατρίδα.

Η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα και να εξασφαλίσει το μέλλον του Έθνους είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γ. Λιναρδής

www.xryshaygh.com


ΒΟΜΒΑ: Δραπέτευσε λαθρομετανάστης με πολυανθεκτική φυματίωση! H κυβέρνηση παίζει με την υγεία των Ελλήνων


Λαθρομετανάστης ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με ενεργό πολυανθεκτική φυματίωση δραπέτευσε και συνελήφθη ξανά από την ΕΛ.ΑΣ, προκαλώντας την κινητοποίηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να ελεγχθούν οι άνθρωποι με τους οποίους ήρθε σε επαφή ο δραπέτης!

Κατόπιν εορτής, το Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων έχει ξεκινήσει τη διαδικασία ιχνηλάτησης, δηλαδή αναζητεί όσα άτομα ήλθαν σε επαφή με τον αλλοδαπό κρατούμενο κατά την απόδρασή του ώστε να τα υποβάλλει σε ειδικές εξετάσεις!

Τούτο διότι το νόσημα του λαθρομετανάστη είναι άκρως μεταδοτικό και μάλιστα στην βαρύτερη μορφή του!

Καθίσταται σαφές, ότι πέραν όλων των άλλων πτυχών του μείζονος εθνικού προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, η κυβέρνηση συνειδητά, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία αδιαφορώντας για τις δραματικές συνέπειες των ολέθριων και αντεθνικών χειρισμών της! www.xryshaygh.com


Ιατροί του Ελληνισμού: Προτεραιότητα για την κυβέρνηση η υγεία των λαθρομεταναστών και όχι των Ελλήνων


Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης ζήτησε από τον υπουργό υγείας την επείγουσα συγκρότηση οργανωμένου υγειονομικού δικτύου για την κάλυψη των (λαθρο)μεταναστών. Ζητάει την δημιουργία κέντρων υποδοχής, στελεχωμένων με βασικές ειδικότητες, στα νησιά που δέχονται το (λαθρο)μεταναστευτικό κύμα (Λέρο, Κως, Ρόδος,Οινούσσες, Χάλκη, Σύμη, Αγαθονήσι). Θέλει ακόμα και την δημιουργία κέντρων υγείας στα κέντρα φιλοξενίας τους. Αυστηρή τήρηση των συνθηκών υγιεινής στην υποδοχή τους και την άμεση πρόσληψη υγειονομικού προσωπικού για την εξυπηρέτηση των αναγκών υγείας τους.

Οι ιατροί του Ελληνισμού θα ήθελαν να επιδείκνυε την ίδια ευαισθησία για τις υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων των παραπάνω νήσων, οι οποίες εξυπηρετούνται από κάποιους ‘’ήρωες’’ αγροτικούς ή ή μόνιμους  ιατρούς, όπου υπάρχουν, που με πενιχρά μέτρα προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και καιρού επιτρέποντος να διακομίσουν τα σοβαρότερα περιστατικά με κίνδυνο της ζωής των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ και της Π.Α.

Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να προστατεύσει την δημόσια υγεία από τις μολυσματικές ασθένειες που οι ερχόμενοι από την Μέση Ανατολή φέρουν και οι οποίες λόγω των κακουχιών και του συγχρωτισμού βρίσκουν έδαφος να εξαπλωθούν.Οι εγκαταλελειμμένες υγειονομικές δομές των νησιών αδυνατούν να τις ελέγξουν και η οικονομική υποστήριξή ενός τέτοιου εγχειρήματος λόγω του αριθμού των εισερχομένων και του 3ου μνημονίου είναι απίθανη.

Πρέπει υγειονομικώς να απομονώνονται οι φορείς μολυσματικών ασθενειών και να προωθούνται εκτός των συνόρων άμεσα. Δεν είναι δυνατόν Έλληνες να νοσηλεύονται σε ράντζα και να πεθαίνουν περιμένοντας στην λίστα των χειρουργίων και των εντατικών μονάδων για να νοσηλεύονται άνθρωποι ευρισκόμενοι παρανόμως και δια της βίας εδώ και μάλιστα χωρίς δική μας υπαιτιότητα.

ΑΙΔΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΟΥΛΗ - ΑΙΔΩΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ!

Π.ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ- ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

www.xryshaygh.comΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Η Λέσβος έπεσε - Μια μεραρχία λαθρομεταναστών κατέλαβε την Μυτιλήνη! ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Η Λέσβος έπεσε - Μια μεραρχία λαθρομεταναστών κατέλαβε την Μυτιλήνη! ΒΙΝΤΕΟ

Ειδήσεις οι οποίες μοιάζουν περισσότερο με πολεμικά ανακοινωθέντα παρά με δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, καταφθάνουν πλέον από τα νησιά του Αιγαίου μας. Ως εκ τούτου και η παράθεση των γεγονότων προσαρμόζεται σε στρατιωτικά δεδομένα.

Σε αυτό το ύφος, παραθέτουμε προς τον Ελληνικό Λαό το τελευταίο χρονικά πολεμικό ανακοινωθέν, το οποίο μεταφέρει την τραγική είδηση: το νησί της Λέσβου έπεσε, η πόλη της Μυτιλήνης κατελήφθη υπό μιας μεραρχίας λαθρομεταναστών!

Πάνω από 13.000 λαθροεισβολείς βρίσκονται ήδη στο νησί, ενώ η υπάρχουσα μεραρχία των λαθρομεταναστών αναμένεται λίαν συντόμως να ενισχυθεί από νέες.
Στον ακήρυχτο, αλλά απολύτως πραγματικό, πόλεμο που μαίνεται στο Αιγαίο, η κυβέρνηση Σύριζα απαντά με την αποστολή του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο δύναται κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως αποβατικό των λαθρομεταναστών, καθώς μεταφέρει τμηματικά την μεραρχία της Λέσβου στον Πειραιά, προς διευκόλυνση καταλήψεως και της υπόλοιπης ελληνικής επικράτειας.

Μακάρι το σενάριο που περιγράφεται ανωτέρω να ήταν φανταστικό. Δυστυχώς, είναι η πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες των νησιών του Αιγαίου και σύντομα και οι συμπατριώτες μας του ηπειρωτικού κορμού της χώρας.

«Υπάρχει λύση;», θα ρωτήσει κάποιος. Υπάρχει και ακούγεται από κάθε γωνιά της κατεχόμενης Πατρίδος: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!
 www.xryshaygh.comΑυτή την Ελλάδα θέλουμε; Λαθρομετανάστες ποδοπάτησαν γυναίκα αστυνομικό στη Λέσβο!

Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; Λαθρομετανάστες ποδοπάτησαν γυναίκα αστυνομικό στη Λέσβο!

Με θλάσεις στον αυχένα και στο δεξί της χέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης γυναίκα αστυνομικός, η οποία ποδοπατήθηκε από εκατοντάδες λαθρομετανάστες στο χώρο του παλαιού στρατοπέδου όπου στεγάζεται το Κέντρο Ταυτοποίησης.

Το περιστατικό το οποίο απέκρυψαν επιμελώς οι λακέδες του εργολαβικού «ανθρωπισμού» και τα δημοσιογραφικά τους ανδρείκελα, συνέβη αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, περί ώρα 11 το βράδυ της Κυριακής, ένας όχλος 150 περίπου λαθρομεταναστών εισέβαλε βίαια στο χώρο του στρατοπέδου, εγκλωβίζοντας αρχικά και ποδοπατώντας ακολούθως την αστυνομικό η οποία εκτελούσε τη βάρδιά της!

Αποδεικνύεται επί της ουσίας στην καθημερινότητα, η προειδοποίηση τόσο των αρχών όσο και των αστυνομικών των νησιών του Αιγαίου, οι οποίοι έχουν δημοσίως και μέσω επιστολών ακόμη και προς τον πρωθυπουργό επισημάνει τους φόβους τους για ανεξέλεγκτες καταστάσεις, χρησιμοποιώντας την ενδεικτική φράση «υπάρχει κίνδυνος να χυθεί αίμα».

Παρά τις σαφείς προειδοποιήσεις όμως, η αντεθνική κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ επιμένει όχι μόνο να αδιαφορεί περιφρονητικά για τις απεγνωσμένες εκκλήσεις των αρχών και των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου, αλλά επιπλέον ενθαρρύνει την εισβολή ακόμη περισσότερων λαθρομεταναστών, καθιστώντας την κατάσταση χαοτική και εξόχως επικίνδυνη!

Εν κατακλείδι, πόσο ασφαλείς μπορεί να αισθάνονται οι Έλληνες πολίτες των νησιών του Αιγαίου, όταν ακόμη και οι αστυνομικοί που υπηρετούν σ' αυτά βρίσκονται υπό τη συνεχή απειλή των διαθέσεων των λαθροεισβολέων;

Διόλου τυχαία ως εκ τούτου, η εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στην Κω η οποία αντιμετωπίστηκε από εκατοντάδες κατοίκους της νήσου με το γεμάτο αγωνία «Σώστε μας»! www.xryshaygh.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμοντάριστα πλάνα από την αποθεωτική υποδοχή των κατοίκων της Κω στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Fimotro: Μόνη της “παίζει μπάλα” η Χρυσή Αυγή σε νησιά και σύνορα για το μεταναστευτικό

Αυτοί εισβάλλουν στην Ελλάδα: τζιχαντιστές ανατίναξαν το Ναό του Δία στην Παλμύρα της ΣυρίαςΠόσα πληρώνει κάθε μέρα το ελληνικό κράτος για τους λαθρομετανάστες;


Πόσα πληρώνει κάθε μέρα το ελληνικό κράτος για τους λαθρομετανάστες;

Γράφει ο Αντίοχος

Αυτές τις μέρες, στο απογευματινό δελτίο του ΣΚΑΪ, δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι κάθε λαθρομετανάστης κοστίζει στο ελληνικό δημόσιο (δηλαδή στους αγρίως φορολογούμενους Έλληνες…) 6 ευρώ την ημέρα, καθότι τόσα  πληρώνει το κράτος στα κέτερινγκ για το φαγητό τους.

Βεβαίως, είναι κομματάκι δύσκολο να υπολογίσουμε το ακριβές ποσόν, καθότι τα τσιράκια του σταλινικού κομισάριου Δριτσώφ συνεχίζουν απτόητα να αποκρύπτουν τον πραγματικό αριθμό των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα. Τώρα που τελειώνει ο μήνας, θα ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία Αυγούστου από διάφορες πηγές (εκτός από τα τσιράκια του Δριτσώφ). Μέχρι τότε, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε…
Αλλά, υπάρχει μια πολύ πρόσφατη δήλωση του «συντονιστή» της συγκυβέρνησης και υπουργού Επικρατείας μπάρμπα-Αλέκου Φλαμπουράρης – Φραπεδιάρη, ότι «5.000 πρόσφυγες μπαίνουν καθημερινά στα νησιά».

Άρα, 5.000 λαθρομετανάστες Χ 6 ευρώ έκαστος = 30.000 ευρώ την ημέρα και κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ το μήνα, μόνο για την σίτισή τους! Χώρια τα καράβια που τους πηγαίνουν στην Αθήνα, τους υπαλλήλους που απασχολούν και τα υπόλοιπα…

Συμπέρασμα: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Αλλά μόνο για τους λαθρομετανάστες… Εθνικισμός

Οι αστυνομικοί της Β. Δωδεκανήσου απαντούν στον φτηνό πολιτικάντη Καμμένο: Στοχοποιεί αστυνομικούς για να καλύψει τα κυβερνητικά εγκλήματα!

Οι αστυνομικοί της Β. Δωδεκανήσου απαντούν στον φτηνό πολιτικάντη Καμμένο: Στοχοποιεί αστυνομικούς για να καλύψει τα κυβερνητικά εγκλήματα!

Με μια εξόχως δεικτική ανακοίνωση, απάντησαν οι αστυνομικοί της Β. Δωδεκανήσου στο τηλεοπτικό παραλήρημα Καμμένου, μετά τις εντονότατες και οργισμένες αποδοκιμασίες εκατοντάδων κατοίκων, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κω.

Ως γνωστόν, ο θεομπαίχτης ελαφροδεξιός Καμμένος, επιχείρησε να αποδώσει την αυθόρμητη και απολύτως δικαιολογημένη αντίδραση των κατοίκων του νησιού στο πρόσωπό του, σε «προβοκάτσια Χρυσαυγιτών», φθάνοντας μέχρι του αισχίστου σημείου χυδαιότητας και πολιτικαντισμού να στοχοποιεί αστυνομικούς!

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Βορείας Δωδεκανήσου, η οποία ξεσκεπάζει τα χοντροκομμένα ψεύδη Καμμένου και δη την ανήθικη στοχοποίηση συναδέλφων τους:

«Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες των πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. και τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας κ Πάνο Καμμένο να στοχοποιεί αστυνομικούς ως υποκινητές των επεισοδίων σε βάρος του στο νησί της Κω, αποδίδοντας σε αυτούς τεχνηέντως  την αντίδραση των ακριτών για την εγκατάλειψη που βιώνουν και όχι στα αποτελέσματα της πολιτικής που ασκείται.

Η συμπεριφορά αυτή δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους και για τον λόγο αυτό συνεδρίασαν σήμερα εκτάκτως τα διοικητικά μας συμβούλια και αποφάσισαν ομόφωνα την απόλυτη στήριξη των συναδέλφων μας, οι οποίοι ενοχοποιήθηκαν άδικα. Η ανάδειξη της αλήθειας και η αποκατάσταση των συναδέλφων μας, αποτελεί για εμάς θέμα τιμής και θα επιδιωχθεί με κάθε ένδικο ή άλλο μέσο μας παρέχει ο νόμος.

Κλείνοντας θέλουμε να καλέσουμε την φυσική μας ηγεσία να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων και να συμβάλει εμπράκτως στην επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε (μεταναστευτικό, έλλειψη προσωπικού κ.λ.π. ) καθώς από την μέχρι τώρα στάση της, εκτός από τις ηθικές ευθύνες που προκύπτουν, πιθανόν να υπάρχουν και Πειθαρχικές -  Ποινικές,  τις οποίες είμαστε αποφασισμένοι να αναζητήσουμε». www.xryshaygh.com

Κυβέρνηση «ευθύνης»: Ο Καμμένος βγήκε στη θάλασσα για να επιβλέψει την απρόσκοπτη διακίνηση λαθρομεταναστών

Κυβέρνηση «ευθύνης»: Ο Καμμένος βγήκε στη θάλασσα για να επιβλέψει την απρόσκοπτη διακίνηση λαθρομεταναστών

Τί κι αν τα νησιά του Αιγαίου βουλιάζουν στους λαθρομετανάστες και η κατάσταση για τους Έλληνες έχει γίνει από ασφυκτική έως άκρως επικίνδυνη; Ο υπουργός Εθν. Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές του, πιστός στο δόγμα «ναι στις υπουργικές θέσεις, όχι στις ευθύνες»!


Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πηγές, ο μνημονιακός Πάνος συνελήφθη να απολαμβάνει αμέριμνος την θάλασσα και τον ήλιο, διότι προφανώς, δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί! Το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης άλλωστε, το έχει «επιλύσει» με τις κρουαζιέρες από τα νησιά του Αιγαίου προς το λιμάνι του Πειραιά, όπου καθημερινά πλέον, αποβιβάζονται χιλιάδες λαθρομετανάστες.


Ενδεχομένως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι εάν βαίνει ομαλώς και απρόσκοπτα η λαθροδιακίνηση από τα νησιά του Αιγαίου προς τον Πειραιά, με υπογραφή-σφραγίδα της αντεθνικής κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ! www.xryshaygh.com


Συνεχίζεται η διακίνηση λαθρομεταναστών από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα: ακόμη 2.500 αποβιβάστηκαν στον Πειραιά

Συνεχίζεται η διακίνηση λαθρομεταναστών από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα: ακόμη 2.500 αποβιβάστηκαν στον Πειραιά

Σε ένα απέραντο πεδίο λαθροδιακίνησης έχει μετατραπεί η ελληνική επικράτεια με αποκλειστική ευθύνη της εθνικά επικίνδυνης συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ.
Το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο έχει ναυλωθεί με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, πηγαινοέρχεται από τα νησιά προς τον Πειραιά, αποβιβάζοντας χιλιάδες λαθρομεταναστών οι οποίοι ανεξέλεγκτα ακολούθως, κινούνται προς κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Στόχος της κυβέρνησης δεν είναι βεβαίως η επίλυση του προβλήματος, αλλά η απόπειρα να αποσυμφορηθεί η χαοτική κατάσταση στα νησιά, ελέω εκλογών. Με απλά λόγια, Σύριζα-ΑΝΕΛ επιχειρούν δι' αυτού του σκαιού τρόπου να ξεγελάσουν τους Έλληνες του Αιγαίου, μετατοπίζοντας -προεκλογικά πάντα- μέρος του προβλήματος.

Βεβαίως, οι ολοένα και αυξανόμενες αφίξεις λαθρομεταναστών στα νησιά, δυσχεραίνουν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Επιπλέον όμως και αντίθετα από τις προσδοκίες των λαθρολάγνων της συγκυβέρνησης, επιτείνουν το πρόβλημα στην Αθήνα και σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος, όπου συνωστίζονται οι λαθροεισβολείς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το μείζον πρόβλημα δεν... εξαφανίζεται, όπως διακήρυσσε η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός για τη μετανάστευση Τασία Χριστοδουλοπούλου, αποτυπώνοντας με εξαιρετική σαφήνεια τον ανθελληνισμό των δήθεν «ανθρωπιστών» της αριστεράς του Τσίπρα και της ελαφροδεξιάς του Καμμένου. www.xryshaygh.com


Βουλγαρία και ψευδοκράτος των Σκοπίων επιστρατεύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις για την φύλαξη των συνόρων τους - Η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι...

Βουλγαρία και ψευδοκράτος των Σκοπίων επιστρατεύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις για την φύλαξη των συνόρων τους - Η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι...

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Ειλικρινά αυτό που αντιμετωπίζουμε ως Λαός και ως Φυλή είναι απίστευτο. Η επιβίωση, η καθημερινότητα και το μέλλον μας, να εξαρτώνται και να καθορίζονται, από τις προσωπικές δοξασίες και το συμπλεγματικό άλγος, ενός ανισόρροπου συνειδησιακά και λογικά προσώπου που η κατάρα και η μαύρη μας τύχη το έκανε να είναι υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής. Είναι ένα θέμα το οποίο έχουμε σχολιάσει και αναλύσει κατά κόρον, αλλά τελικά διαπιστώνουμε ότι είναι ανεξάντλητο.

Πώς μπορούμε να σταματήσουμε να κατακρίνουμε την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, χαρακτηρίζοντάς την ως πρόσωπο επικίνδυνο για την Πατρίδα και τον Λαό, όταν καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες κατακλύζουν τα νησιά μας δημιουργώντας έκρυθμες και ανατρεπτικές καταστάσεις που τορπιλίζουν τη ζωή και την καθημερινότητα των κατοίκων.

Πώς μπορούμε να σταματήσουμε να την κατηγορούμε, ως ανθέλληνα και πολέμιο της Φυλής της, όταν χιλιάδες τριτοκοσμικοί εισβολείς μεταφέρονται με τα πλοία της γραμμής στον Πειραιά και από εκεί αφήνονται ανεξέλεγκτοι προκειμένου να μετατρέψουν την πρωτεύουσα σ’ έναν τεράστιο οχετό.

Πώς μπορούμε να πάψουμε να επισημαίνουμε ότι οι νοσηρές διεθνιστικές ιδεοληψίες αυτού του προσώπου καθώς και ο ψευδής ανθρωπισμός του αποτελούν ταφόπλακα για τον Ελληνισμό.

Αφ ης στιγμής τα Σκόπια και η Βουλγαρία δυο επίσης ευρωπαϊκές χώρες ενισχύουν όχι μόνο με συνοριοφύλακες αλλά και με στρατό την παραμεθόριο τους, προκειμένου να μην επιτρέψουν στους απρόσκλητους επιδρομείς να εισέλθουν στα εδάφη τους, η θεία Τασία σχεδιάζει καταυλισμούς σε όλη τη Χώρα μεριμνώντας να έχουν ανέσεις και να παρέχουν καλού επιπέδου διαβίωση, μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσει γι αυτό τον σκοπό οικονομικά κονδύλια, που προορίζονται για την στήριξη και την αρωγή των δεκάδων χιλιάδων πλέον αναξιοπαθούντων Συμπατριωτών μας.

Αγαπητοί για μια ακόμη φορά θα έλθουμε σε αυτό που αναφέραμε μήνες πριν και που δυστυχώς έχει επιβεβαιωθεί περίτρανα. Αν η αστική δημοκρατία οδήγησε τη Χώρα σε οικονομικό Μεσαίωνα ο ΣΥΡΙΖΑ την οδηγεί στη Λίθινη Εποχή. Πλέον δεν υπάρχει χρόνος για γογγυσμούς και μεμψιμοιρίες.

Ο κάθε Έλληνας, ο κάθε Πατριώτης που αγαπά αυτόν τον Τόπο και ενδιαφέρεται για το μέλλον των παιδιών του, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η Χώρα δεν είναι δυνατόν να σωθεί και να ξεφύγει από τον φρικτό Λαβύρινθο, από την οικονομική κατοχή και από την κοινωνική και πολιτισμική υποταγή που του επέβαλαν και του επιβάλουν οι διάφορες κυβερνήσεις ανθελλήνων και δοσίλογων. Όσο αυτοί μας εξουσιάζουν το μέλλον μας θα είναι υποθηκευμένο και δυσοίωνο και η ζωή μας θα κινείται σε μια ιλιγγιώδη παρακμιακή πορεία.

Η μόνη λύση, η μόνη ελπίδα για το Έθνος είναι να ενισχύσουμε με την ψήφο μας το Εθνικιστικό Κίνημα, να δώσουμε την εξουσία και τη δύναμη σε πραγματικούς Έλληνες, σε ιδεολόγους που θα μοχθήσουν και θα αγωνιστούν για την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς δυνάστες, για το τέλος της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης και για την Αναγέννηση  του Ελληνισμού. Εθνικισμός

Σφάχτηκαν αφγανοί και πακιστανοί στην Κω για το συσσίτιο της Τασίας - Σε έκρυθμη κατάσταση το νησί

Σφάχτηκαν αφγανοί και πακιστανοί στην Κω για το συσσίτιο της Τασίας - Σε έκρυθμη κατάσταση το νησί

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδας περίπου 20 αφγανών και των πακιστανών που διαμένουν στο "Κάπτεν Ηλίας" στην Κω σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι την ώρα διανομής του συσσιτίου.


Ο λόγος της συμπλοκής όπως αναφέρει το aegeanews.gr ήταν η σειρά κατά τη διανομή του συσσιτίου (και σύμφωνα με την αστυνομία επειδή οι Πακιστανοί έχουν καταλάβει όλο το κτήριο του παλιού ξενοδοχείου ενώ οι Αφγανοί μένουν στα γύρω αγροκτήματα κάτω απ’ τα δέντρα).


Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής (χρησιμοποιήθηκαν πέτρες, σουγιάδες κλπ) και τραυματίσθηκαν αρκετοί λαθρομετανάστες (κομμένα χέρια, σπασμένα κεφάλια, βουλωμένα μάτια κλπ).


Επίσης, εκείνη την ώρα έτυχε να περνά ΙΧ που οδηγούσε ξενοδοχοϋπάλληλος, ο οποίος επέστρεφε από τη δουλειά του και από τις πέτρες που πετούσαν του έσπασαν το παρμπρίζ.Με την άφιξη του περιπολικού και την επέμβαση της αστυνομίας, απομακρύνθηκε η ομάδα των Αφγανών και τα πνεύματα ηρέμησαν.


Αυτή είναι η πολυπολιτισμική Ελλάδα λαθροεποίκων του Σύριζα! www.xryshaygh.com


Κατάληψη κάμπινγκ στη Λέσβο από λαθροεισβολείς. Ό,τι άφησαν πίσω μετά το πέρασμά τους είναι το αποκρουστικό θέαμα που αντικρίζουμε...


*** ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΛΕΓΟΝΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ (ΣΤΕΓΑΣΗ, ΣΙΤΙΣΗ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΛΠ)... ***


Ιδού γιατί το υπουργείο Ναυτιλίας δίνει ψευδή στοιχεία: 28.260 λαθρομετανάστες εισέβαλαν το τελευταίο 20ήμερο!


Ιδού γιατί το υπουργείο Ναυτιλίας δίνει ψευδή στοιχεία: 28.260 λαθρομετανάστες εισέβαλαν το τελευταίο 20ήμερο!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα, το Λιμενικό δίνει ελλιπή (δηλαδή ψευδή) στοιχεία για τον αριθμό των λαθρομεταναστών που… προτιμούν καθημερινά την Ελλάδα.

Αυτό άρχισε να συμβαίνει σταδιακά από την Παρασκευή 9 Ιουλίου, ενώ την προηγουμένη είχε σημειωθεί ρεκόρ… προτιμήσεων - 1.655 μέσα σε μια μέρα, μόνο δια θαλάσσης! Έτσι, εμφανίζονται από τότε 200-300 καθημερινά, αριθμός προφανώς ψευδής, αν κρίνουμε ότι ο μέσος ημερήσιος όρος του Ιουνίου ήταν 1.042 λαθρομετανάστες και υπήρχε καθημερινά αυξητική τάση.

Για να καταλάβετε τι γίνεται, το άρθρο αυτό γράφεται τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και ο απολογισμός που εμφανίζουν οι ξεδιάντροποι κόκκινοι ψεύτες για το Σάββατο, είναι… 47 λαθρομετανάστες!

Ποια είναι η πραγματικότης; Ότι το τελευταίο 20ήμερο (από 23 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου), έχουν εισέλθει στα νησιά μας - κρατηθείτε!- 28.260 λαθρομετανάστες! Ήτοι, 1.442 την ημέρα! Και ότι μόνο το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου (που οι αριθμοί που εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα του Λιμενικού ήταν τουλάχιστον αστείοι…) καταγράφηκαν 4.266 λαθρομετανάστες!

(ΥΓ): Όσο και να λυσσάνε τα τριτομνημονιακά κουμούνια του υπουργείου Ναυτιλίας και οι πρόθυμοι εκτελεστές των παρανόμων εντολών τους, η ενημέρωση του ελληνικού λαού δε θα σταματήσει ποτέ! Εθνικισμός.net

Ασύμμετρη απειλή: Κρίσιμα ερωτήματα για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση


Ασύμμετρη απειλή: Κρίσιμα ερωτήματα για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση

Η αθρόα λαθρομετανάστευση, η οποία γιγαντώνεται καθώς στην πατρίδα μας εισβάλλουν περί τους 1000 λαθρομετανάστες καθημερινά, είναι μια υπαρκτή ασύμμετρη απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε πρόσφατα ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό για την απειλή της λαθρομετανάστευσης.

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ: «Μέτρα προς αντιμετώπιση της ασύμμετρης απειλής λόγω της αθρόας εισβολής παρανόμων στα ελληνικά νησιά» 

Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στην Λέσβο από τα μικρασιατικά παράλια δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Στην διαδρομή από το Μανταμάδο προς την Μυτιλήνη έχουν καταστρέψει ακόμα και τα εκκλησάκια. Πέρα από τους βανδαλισμούς έχουν καταγραφεί έστω και ανεπίσημα - εκτός των πρόσφατων επεισοδίων - μικροκλοπές, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμοί και φθορές σε κινητές και ακίνητες περιουσίες. Τα τοπικά μέσα και οι φορείς προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, σχετικά με το κίνητρο των βανδαλισμών αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουν τον όρο «θρησκευτικές διαφορές». Όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε άλλο παρά τυχαία δεν είναι, ειδικά εάν λάβουμε υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες είναι στην πλειονότητά τους μουσουλμάνοι.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός

Εάν προτίθεται αν λάβει μέτρα και ποια θα είναι αυτά προς αντιμετώπιση της έκρυθμης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στα νησιά του Αρχιπελάγους και ιδιαιτέρως στην νήσο Λέσβο, με τις έκνομες πράξεις των παρανόμων εισβολέων που προσβάλλουν όχι μόνο το θρησκευτικό συναίσθημα των κατοίκων του αλλά και κάθε έννοια πολιτισμού;
Είναι ικανοποιημένος από το μέχρι τώρα έργο της Αστυνομίας στα εν λόγω νησιά προς διασφάλιση της νομιμότητας, της εύρυθμης οικονομικής και κοινωνικής ζωής ή δηλώνει και πάλι «ανεπάρκεια προσωπικού»;

Με δεδομένη την ανεπαρκή στελέχωση των αστυνομικών δυνάμεων και την πολιτική βούληση συναδέλφων του όπως για παράδειγμα της υπουργού κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, καθώς επίσης και με δεδομένη την θέση που εξέφρασε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο MEGA όπου ανέφερε σχετικά με την οικονομική κρίση και τα εξής: "Αδύναμοι όντες 300.000 μετανάστες να μας στείλουν από τα σύνορα η Τουρκία, θα καταστραφεί η χώρα, δεν θα καταστραφεί η δραχμή ή το ευρώ"προτίθεται να ζητήσει την συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης προς αντιμετώπιση της ασύμμετρης απειλής που θα διαλύσει την χώρα όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε;

Αθήνα, 22/06/2015

Ο ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παράλληλα, κατατέθηκε και σχετική επίκαιρη ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό.

www.xryshaygh.comΛαθρο-τουρισμός με την ανοχή του κράτους


Λαθρο-τουρισμός με την ανοχή του κράτους

Πολλοί είναι αυτοί που δήλωναν πως η Ελλάδα είναι μια τουριστική χώρα και θα πρέπει να επενδύσει στον τουρισμό της, προκειμένου να μπορέσει να ανασάνει οικονομικά και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

Η αριστερή... ανάπτυξη ήρθε με τον λαθροτουρισμό, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες προτιμούν τα ελληνικά νησιά αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, όπως τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι πολιτικοί ταγοί αυτού του τόπου μας τονίζουν. Η κατάσταση πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου καθώς η Λέρος, η Σύμη, η Χίος, η Σάμος και η Μυτιλήνη είναι από τα νησιά του Αιγαίου που υποφέρουν κυριολεκτικά από την εισροή των παράνομων εποίκων. Η ασφάλεια των νόμιμων κατοίκων κινδυνεύει, η κοινωνική δομή έχει διαταραχθεί και δημοτικές, αστυνομικές και λιμενικές αρχές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την αντιμετώπιση ή την καταστολή του φαινομένου.

Πιο συγκεκριμένα, στην Λέρο, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που εισέρχεται στο νησί αγγίζει τους 100 καθημερινώς. Στο πλαίσιο ενός παράλογου ανθρωπισμού, χαίρουν «φιλοξενίας» στον προαύλιο χώρο του λιμενικού ξαπλώνοντας στο τσιμέντο, στεγνώνοντας τα ρούχα τους στα κάγκελα και με τα σώματά τους να είναι γεμάτα εξανθήματα. Όλα αυτά συντελούν στη μη τήρηση των κανόνων υγιεινής θέτοντας έτσι σε άμεσο κίνδυνο την δημόσια υγεία των κατοίκων της Λέρου.

Στην Σύμη, από την άλλη, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έχει καταγραφεί το τελευταίο εξάμηνο φτάνει τους 4.000, οι οποίοι φιλοξενούνται στο κτίριο του λιμενικού και της αστυνομίας. Αξιοσημείωτο είναι πως οι επιχειρήσεις διάσωσης των λαθρομεταναστών πραγματοποιούνται με τα ήδη ελατωμματικά σκάφη του λιμενικού, τα οποία έχουν διατεθεί κυρίως για την χρήση τους ως πλωτά ασθενοφόρα και όχι για την περισυλλογή των παράνομων μεταναστών.

Η ιεροσυλία, φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει καθώς η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών που πιάνουν λιμάνι στην Πατρίδα μας είναι μουσουλμάνοι. Έτσι, στην Χίο το κοντέρ της παράνομης εισβολής χτυπάει κόκκινο καθώς καθημερινώς υποδέχεται τουλάχιστον 250 λαθρο-εισβολείς. Το θράσος τους, βέβαια, δεν έχει όρια καθώς έχουν μετατρέψει σε καταυλισμό το νεκροταφείο του Μερσινιδίου. Χριστιανικοί τάφοι χρησιμοποιούνται ως παγκάκια, οι μαρμάρινες πλάκες του νεκροταφείου έχουν μετατραπεί σε απλώστρα για την μπουγάδα των μουσουλμάνων ενώ τα καντήλια που ανάβουν στους τάφους των εκλιπόντων προσώπων χρησιμοποιούνται ως ποτήρια για να πίνουν νερό και γάλα οι παράνομοι μετανάστες.

Αποκρουστική είναι και η εικόνα στην Σάμο. Μπορεί από τις διάφορες ημερίδες και τα τηλεπαράθυρα να καλεί η κυβέρνηση τους Έλληνες να αποδεχτούν τους λαθρομετανάστες γιατί είναι ηθική και νομική τους υποχρέωση, αλλά το ίδιο το κράτος εδώ και 4,5 μήνες δεν έχει αποστείλει την παραμικρή οικονομική βοήθεια, όπως κατά τα λεγόμενά του πάντα οφείλει, προκειμένου οι 500 και πλέον λαθρομετανάστες της Σάμου να σιτιστούν. 

Τέλος, στην πολύπαθη Μυτιλήνη η υποδοχή των 400 λαθρομεταναστών καθημερινά δεν μπορεί πλέον να εγγυηθεί την ειρηνική διαβίωση που ονειρευόταν τα αριστερά και δεξιά φερέφωνα. Τις προηγούμενες ημέρες Σύροι και Αφγανοί συνεπλάκησαν, ενώ λίγες ημέρες μετά εξεγερμένοι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε λιμενικούς απαιτώντας την δωρεάν μεταφορά τους στο λιμάνι του Πειραιά.

Όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν στην μείωση του τουρισμού και στην αύξηση του λαθρο-τουρισμού. Άλλωστε αυτή δεν είναι η γη της επαγγελίας την οποία ευαγγελίζεται τόσα χρόνια η αριστερά; www.xryshaygh.com


«Σάλεψε η κυρά Τασία» …Ο Στρατός θα σιτίζει λέει τους Λαθρομετανάστες!


xristodulopulou
Είπαμε να είμαστε αριστεροί στην ιδεολογία ,είπαμε να μην μας κόφτει για πολύ ,αλλά το να δηλώνει μια Υπουργός της Αριστερής Κυβέρνησης του Σύριζα οτι ο Στρατός να σιτίζει τους Λαθρομετανάστες παραπάει!

Αλήθεια εκείνος ο Σταυροφόρος του Παναγίου Τάφου τι λέει συμφωνεί με τις δηλώσεις της Κυρά Τασίας ; Και αν ναι αφού ο Στρατός μας μπορεί να σιτίζει λαθρομετανάστες γιατί δεν σιτίζει τους απόρους και φτωχούς  Συμπατριώτες μας;
Πλέον από τα μισθωμένα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα περνάμε στους καταυλισμούς των 2.000 λαθρομεταναστών  έκαστος, καθώς η κατάσταση τείνει να βγει εκτός ορίων.
Η κυρία Χριστοδουλοπούλου  σύμφωνα με το protothema.gr αποκαλύπτει επίσης ότι από τον Αύγουστο θα φτάσουν τα χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ενωση για τη σίτιση των προσφύγων, ενώ μέχρι τότε θα τους σιτίζει ο Στρατός.
Οσον αφορά δε το πλήγμα στον τουρισμό από την εικόνα των πεινασμένων και εξαθλιωμένων μεταναστών στα νησιά μας, έδωσε μια «προχωρημένη» απάντηση:
«Ο τουρίστας γνωρίζει πού έρχεται. Εξάλλου οι τουρίστες πάνε όπου υπάρχουν παραξενιές. Πάνε στην Ινδία όπου πεθαίνουν τα παιδιά στον δρόμο, δεν έχω δει να έχει ανακοπεί το τουριστικό ρεύμα. 
Πάνε στην Αίγυπτο όπου κοιμούνται οι άνθρωποι στα νεκροταφεία. Γιατί δηλαδή, τι θα κάνει ο Σύρος σε αυτόν που πάει για μπάνιο;». Τέλος, τόνισε πως τη Δευτέρα θα μεταβεί στη σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τη διαχείριση του ζητήματος των προσφύγων στην Ελλάδα.
Ο Ντίρλα -Ντα-Ντιρλά -Ντα!…Μας τα έλεγαν αλλά δεν τα πιστεύαμε!
http://veteranos.gr/


Ιδού οι ρατσιστικές δολοφονίες: 12 ληστείες μετά φόνων σε σπίτια Ελλήνων έχουν πραγματοποιήσει Γεωργιανοί τα τελευταία τρία χρόνια

Ιδού οι ρατσιστικές δολοφονίες: 12 ληστείες μετά φόνων σε σπίτια Ελλήνων έχουν πραγματοποιήσει Γεωργιανοί τα τελευταία τρία χρόνια

Εκτενές ρεπορτάζ για τον πανικό που έχει πέσει στην αστυνομία από την επικείμενη αποφυλάκιση -χάρις τον τελευταίο νόμο των Τσιπροκαμμένων για «αποσυμφόρηση» των φυλακών- 50 σκληρών Γεωργιανών κακούργων, είχε το «Βήμα της Κυριακής».

Και μεταξύ των άλλων αποκαλύψεων, υπήρχε στο ρεπορτάζ και αυτή για τον ακριβή αριθμό των ληστειών από Γεωργιανούς σε σπίτια ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων, που έχουν καταλήξει στον θάνατο των θυμάτων, λόγω αγρίων βασανιστηρίων:

«Όσον αφορά τη χαρτογράφηση των συμμοριών, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν: 

«Τα τελευταία χρόνια εξαρθρώθηκαν τουλάχιστον 30 συμμορίες Γεωργιανών – οι πέντε από αυτές χρησιμοποιούσαν και την απειλή του «σιδερώματος» των θυμάτων τους – που θεωρείται ότι σε αρκετές περιπτώσεις κακοποιούν μέχρι θανάτου… Την τελευταία τριετία έχουμε άλλες 12 δολοφονίες από άτομα αυτής της εθνικότητας στη διάρκεια ληστειών στο Χαλάνδρι, στην Κυψέλη, στη Φιλοθέη, στον Άγιο Παντελεήμονα, στη Θεσσαλονίκη, στα Γιάννινα και αλλού. Μόλις προ μερικών μηνών είχαμε εξαρθρώσεις και άλλων συμμοριών από Γεωργιανούς στην Τρίπολη, στο Αγρίνιο και αλλού».

Και βέβαια, ο συγκεκριμένος αριθμός αφορά μόνο υποθέσεις που εξιχνίασε η αστυνομία και συνέλαβε ή έστω ταυτοποίησε τους δράστες. Κι ως γνωστόν, μικρό μέρος αυτών των υποθέσεων εξιχνιάζεται από την αστυνομία… Άρα, ο αριθμός των θυμάτων είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος!

(ΥΓ): Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! Εθνικισμός.net

Στην πολυπολιτισμικότητα απαντάμε Εθνικά


Πολυπολιτισμικά φεστιβάλ διοργανώθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες σε Λεμεσό και Λάρνακα. Τα συγκεκριμένα "αντιρατσιστικά" φεστιβάλ είχαν ως στόχο την αποδοχή και ενσωμάτωση των μεταναστών στην κυπριακή κοινωνία. Όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς η Ευρωπαϊκή Ένωση ρίχνει πολύ χρήμα στα συγκεκριμένα προγράμματα. Άλλωστε, για όσους έχουν μάτια και βλέπουν, η Ε.Ε. ποτέ δεν έκρυψε την εμπάθειά της προς τα εθνικά κράτη και την συμπάθειά της προς την ακατάπαυστη μετανάστευση.
Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν "πολυπολιτισμικά" κράτη, μίγματα διάφορων εθνών που το μόνο που θα τους ενδιαφέρει θα είναι ο υλιστικός τρόπος ζωής. Θέλουν να μετατρέψουν τους Λαούς σε μία απέραντη καταναλωτική αγέλη, άνθρωπους κοσμοπολίτες χωρίς εθνική ταυτότητα. Πώς το πετυχαίνουν αυτό; Μα φυσικά δημιουργώντας συναισθήματα ενοχής στους ντόπιους. Κανείς δεν μιλάει για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Κύπρου, κανένος επιτρόπου δεν ιδρώνει το αυτί του. Στην σημερινή εποχή ο όρος "αντιρατσισμός" εννοείται ως μία ευθεία επίθεση κατά των Ελλήνων της Κύπρου, οι οποίοι βλέπουν την πατρίδα τους να λεηλατείται στην κυριολεξία από παράνομο ξένο πληθυσμό. Προσπαθούν να δημιουργήσουν συναισθήματα ενοχής και να χαρακτηρίζουν κάθε πράξη, η οποία αποσκοπεί στην επιβίωση του ελληνισμού, ως ρατσιστική!
Κάποιοι έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τρεις χιλιάδες χρόνια ελληνικής Ιστορίας στο νησί, αλλά να ξέρουν πολύ καλά πως δεν θα τους περάσει. Τα φυλετικά ένστικτα που ενυπάρχουν στον κάθε άνθρωπο θα αφυπνισθούν και θα διεκδικήσουν αυτό που προστάζει η ίδια η φύση: καμία πρόσμιξη, διατήρηση των φυλών. Ο Λαϊκός Εθνικισμός αυτό ακριβώς άλλωστε πρεσβεύει και οι Έλληνες Εθνικιστές της Κύπρου έχουν ως πρώτο μέλημα και ως κύριο στόχο τη διαφύλαξη και την επιβίωση του Eλληνισμού. http://www.elamcy.com/


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο υλικό με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μάχη της Ελλάδας εναντίον των λαθροεποίκων

ΟΗΕ: 21 χιλιάδες λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα μέσα σε μια βδομάδα - 3.000 την ημέρα!

ΒΙΝΤΕΟ - ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.! ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...

Τελικά το μεγάλο τους πρόβλημα δεν είναι η λαθρομετανάστευση, αλλά η άνοδος της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

ΕΛΛΗΝΑ θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Τι δεν κατάλαβες;


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 1939150392590035049

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item