Widgets

Εθνικά Θέματα και Λαθρομετανάστευση, τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδος


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί.

Ήδη από χθες, γενέθλια μέρα για τον πρωθυπουργό, έφτασαν και μπούκαραν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και την Τράπεζα της Ελλάδος τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα. Ολόκληρη η σφαίρα της ειδησεογραφίας έχει κατακλυστεί από τα ρεπορτάζ σχετικά με την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας, την σταδιακή άρση (ή μη) των capital controls και το αν τελικά ο Τζέφρυ θα μπορέσει να αγοράσει από το «Amazon».

Μπορεί τα θέματα της οικονομίας να είναι εξόχως σοβαρά, όμως για εμάς τους Εθνικιστές η Οικονομία αποτελεί μέσο και όχι αυτοσκοπό. Σαφώς σοβαρότερα για την επιβίωση του Έθνους των Ελλήνων είναι τα ζοφερά νέα που έρχονται από το πεδίο των κρίσιμων Εθνικών Θεμάτων και φυσικά της λαθρομετανάστευσης.

Χρόνια πριν, συγκεκριμένα το 1992, υπό το βάρος των πανεθνικών συλλαλητηρίων, οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν αποφανθεί ότι δεν προτίθενται να συναινέσουν σε μία εκχώρηση του ονόματος στους σκοπιανούς σφετεριστές. Αυτό ουδέποτε ανεκλήθη επισήμως παρά το γεγονός ότι οι υπουργοί εξωτερικών ακολουθούσαν μία εντελώς διαφορετική πολιτική. Τώρα πλέον έχει καταστεί, σιωπηλά, θέση της κυβερνήσεως και όλων των κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής, η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, «με γεωγραφικό προσδιορισμό».

Πριν από λίγες μέρες ο Κοτζιάς έφτασε να κάνει λόγο για στήριξη της εισόδου του Κοσσόβου στους ευρωατλαντικούς οργανισμούς, γεγονός που σηματοδοτεί μία αναγνώριση, ουσιαστικά, του εν λόγω μορφώματος. Ο τρόπος δημιουργίας αυτού του μορφώματος, ως μονομερούς αποσχίσεως μη αναγνωρισμένης μειονότητας, σημαίνει ότι η Ελλάδα δια της αναγνωρίσεως του κρατιδίου, ουσιαστικά αναγνωρίζει και τον τρόπο δημιουργίας του. Αυτό δημιουργεί ένα πολύ σοβαρό προηγούμενο που θέτει σε ευθύ κίνδυνο τη Θράκη μας, η οποία βρίσκεται ήδη στο έλεος των πρακτόρων του τουρκικού προξενείου.

Ίδια μοίρα αναμένεται και στο Κυπριακό, όπου όπως όλα δείχνουν πλησιάζει η ώρα της προδοσίας του «ΟΧΙ» του Κυπριακού Ελληνισμού στο σχέδιο Ανάν, με την πραγματοποίηση ενός παραπλήσιου σχεδίου στα πλαίσια της «διζωνικής - δικοινοτικής ομοσπονδίας», που νομιμοποιεί τον Αττίλα και θέτει τις βάσεις για να βάλει χέρι στην Κύπρο ο τούρκος.

Και στα τρία παραπάνω θέματα η πολιτική του Σύριζα αποτελεί μία συνέχεια της πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που είχαν κάνει όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες της εθνοπροδοσίας, ενώ για άλλη μία φορά η Αριστερά καλείται να δώσει τη χαριστική βολή στον Ελληνισμό.

Υπάρχουν δύο, όμως, ακόμα Εθνικά Θέματα, των οποίων η πορεία κρίνεται - τουλάχιστον - ως ανησυχητική. Το πρώτο είναι το δημογραφικό, στο οποίο παρατηρείται μία μακροχρόνια και συνεχώς επιδεινούμενη μείωση των Ελλήνων. Παράλληλα με αυτό παρατηρείται ένας ολοένα και αυξανόμενος εποικισμός της Πατρίδας μας από πάσης φύσεως λαθρομετανάστες. Οι έποικοι αντικαθιστούν τον εγχώριο πληθυσμό και πλέον φαντάζει πολύ κοντινή η μέρα που οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Ως δευτερεύον κρίνεται το πρόβλημα της οικονομίας, εμπρός σε αυτά τα ζητήματα. Θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η Ελλάς έχει βιώσει ήδη αρκετές χρεωκοπίες τον προηγούμενο αιώνα και το Έθνος επέζησε από αυτές. Όμως από τη δημογραφική βόμβα, την λαθρομετανάστευση και την προδοσία των Εθνικών Θεμάτων, δημιουργούνται οι ιστορικές προϋποθέσεις για τον θάνατο του χιλιόχρονου Έθνους μας. 

Κώστας Αλεξανδράκης

www.xryshaygh.com

ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

turkey-nato

Την 2α Ιουλίου, ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ Τζαίημς Ση δήλωσε στην Κωνσταντινούπολη ότι η πρωτοκαθεδρία της Τουρκίας είναι απαραίτητη για την επίλυση περιφερειακών προβλημάτων. Δυστυχώς, μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων για το δημοψήφισμα, η δήλωση αυτή πέρασε στα «ψιλά» των εφημερίδων και αγνοήθηκε πλήρως από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ση υπεγράμμισε ότι η πρωτοκαθεδρία της Τουρκίας είναι απαραίτητη, καθώς η σημαίνουσα γεωστρατηγική της θέση της επιτρέπει να λειτουργήσει ηγετικά σε πολλά θέματα σε ολόκληρη την περιοχή. Ο Ση είχε κληθεί να συμμετέχει σε ένα «κλειστό» συνέδριο, που διοργανώθηκε στην Βασιλεύουσα από διαφόρους φορείς, την 25η Ιουνίου. Σε αυτό, υπερτόνισε την αξία της «ήπιας ισχύος» (soft power) για την διευθέτηση περιφερειακών ζητημάτων.

«Ένα πλήθος εις βάρος μας απειλών προκύπτουν για πρώτη φορά στην ιστορία μας», δήλωσε ο Βρεταννός αξιωματούχος. «Τα δεδομένα έχουν αλλάξει από την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Για πρώτη φορά, δυνάμεις του ΝΑΤΟ πρέπει να πράττουν και να σκέφτονται συλλογικά για την υπεράσπιση των μελών της Συμμαχίας στην ανατολική Ευρώπη». Προσέθεσε δε ότι η Τουρκία μπορεί να επιλύσει πολλά από τα προβλήματά της χωρίς το ΝΑΤΟ, αλλά αντιθέτως το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να λύσει τα δικά του χωρίς την Τουρκία! «Η Τουρκία έχει οικονομική και πολιτική σταθερότητα», σημείωσε εμφατικά και, σε μία καταφανή προσπάθεια να κολακεύσει το ακροατήριό του, εξήρε την Τουρκική Δημοκρατία για την επιτυχία της (!), ειδικά όσον αφορά την εκπροσώπηση των γυναικών στο Κοινοβούλιο, καθώς αυτές αποτελούν το 20% των σημερινών μελών της Τουρκικής Εθνοσυνελεύσεως.

Και αν αποτελεί δικαίωμά του το να μην βλέπει την κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην γείτονα χώρα, ο κ. Ση δεν είχε το παραμικρό δικαίωμα να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα ως προς τα τεκταινόμενα στο ψευδοκράτος της κατεχόμενης Κύπρου. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι οι εκλογές στην «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» (όπως την απεκάλεσε) υπόσχονται ευκαιρίες για την επίλυση της σύγκρουσης, που σοβεί στην μεγαλόνησο επί δεκαετίες. Επιπλέον, προσέθεσε ότι η Άγκυρα πρέπει να διατηρήσει τον ηγετικό ρόλο της στο θέμα της Κύπρου και να αναλάβει πρωτοβουλίες, όπως ακριβώς έπραξε την περίοδο του Σχεδίου Ανάν. Τέλος, αξίωσε την επανέναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ευρ. Ένωση.

«Η Τουρκία παίζει ρόλο-κλειδί σε ζητήματα όπως η ασφάλεια των συνόρων, το ενεργειακό και οι πρόσφυγες σε ολόκληρη την περιοχή, που περιλαμβάνει την Συρία, την Κύπρο, την Μεσόγειο και τα Βαλκάνια». Μάλιστα, εστίασε την προσοχή του στο ενεργειακό, που απασχολεί διακαώς τους Αγγλοσάξωνες. Επίσης, τόνισε ότι όλα τα κράτη-μέλη της Συμμαχίας ανησυχούν για τα ζητήματα που θεωρούνται ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια της Τουρκίας! Αλήθεια, πόσοι Έλληνες ανησυχούν για την ασφάλεια της Τουρκίας; 

Ερωτούνται το υπουργείο Εξωτερικών και το υπουργείο Εθν. Αμύνης κατά πόσον ήταν ενήμερα των προκλητικών δηλώσεων του Βρετανού αξιωματούχου και, αν ναι, πως αντέδρασαν. Μήπως ήρθε η ώρα για την χάραξη μίας πραγματικά ανεξάρτητης και πατριωτικής εξωτερικής πολιτικής;

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ-ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ»

i4_a2_1b1__article
Όμιλος Τούρκων επιχειρηματιών με επικεφαλής τον μεγιστάνα Φερίτ Σαχένκ που συνδέεται άμεσα με τον Ταγίπ Ερντογάν, αναζητεί χώρους για την ανέγερση τζαμιών και τεμένων στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα και γενικότερα σε πόλεις όπου ζει μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Προκειμένου δε να μην γίνουν αντιληπτοί, έχουν ως προκάλυμμα εταιρείες από το Κατάρ, που ειδικεύονται στην αγορά ακινήτων και μεγάλων εκτάσεων γης, μέσω θυγατρικών τους στο Λονδίνο και σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΜΠΡΟΣ, έχουν εντοπισθεί δύο – τρεις χώροι στην Αττική, οι οποίοι θα αγορασθούν από την JERMΥN STREET REAL ESTATE FUND IV LP, που είναι εταιρεία αραβικών – τουρκικών συμφερόντων με κύριο μέτοχο την Dogus Group, ιδιοκτησίας του Σαχένκ.
(Η συγκεκριμένη κοινοπραξία έχει αποκτήσει τον Αστέρα Βουλιαγμένης με μόλις 400 εκατ. ευρώ, όσο κάνει και ο άχρηστος ουρανοξύστης που αγόρασε για την στέγαση της θυγατρικής της Finansbank στην Κωνσταντινούπολη η Εθνική Τράπεζα).

Πρόκειται για εκτάσεις όπου υπάρχουν ήδη εγκαταλελειμμένα κτίρια, τα οποία με τις κατάλληλες τροποποιήσεις θα αποτελέσουν ιδανικό χώρο για τεμένη. Παράλληλα, αναζητούνται εντός των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, οικόπεδα που δεν περικλείονται από κτίρια, προκειμένου να χτισθούν κτίρια, τα οποία αρχικά θα λάβουν άδεια λειτουργίας ως «πολιτιστικά κέντρα» και στην συνέχεια θα μετατραπούν σε οργανωμένους χώρους προσευχής και άλλων δραστηριοτήτων.

Ένα απ’ αυτά βρίσκεται στην περιοχή του Μαραθώνα όπου διαβιεί μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων εποικιστών σουνιτικού δόγματος και το άλλο στο Θριάσιο Πεδίο. Σε αυτά δεν θα κατασκευασθούν τζαμιά που αποτελούν μόνο χώρο λατρείας -για την ακρίβεια είναι ευκτήριοι οίκοι-, αλλά τεμένη. Τα τελευταία μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για τα τυπικά θρησκευτικά καθήκοντα των ισλαμιστών, αλλά μπορούν να λειτουργήσουν, κι εδώ είναι το ενδιαφέρον, και ως ιερατικές σχολές.

Εκεί θα μπορεί να διδάσκεται και να ερμηνεύεται το κοράνι και να έρχονται σε επαφή με πιστούς που είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τις αρχές της σαρίας και τις οδηγίες που θα δώσουν οι μουλάδες. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η λειτουργία τεμένους σε οποιοδήποτε σημείο όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλου του πλανήτη, το καθιστά αυτομάτως τόπο προορισμού για τους ισλαμιστές και δη τους σαλαφιστές, από τους κόλπους των οποίων ξεπήδησε το ISIS και η Αλ Κάιντα.

Τι κρύβεται πίσω από τον Σαχένκ

Στενός φίλος του Τούρκου προέδρου, με τον οποίο συχνά προσεύχεται στο Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) είναι ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας Φερίτ Σαχένκ, που έχει βάλει ως στόχο να επεκτείνει την αυτοκρατορία του και στην Ελλάδα εξυπηρετώντας τα σχέδια του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚ PARTI), και προσβλέποντας στην σταδιακή μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο της Άγκυρας. Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού «Forbes», βρίσκεται στην 395η θέση στην λίστα των πολυδισεκατομμυριούχων, με προσωπική περιουσία που ξεπερνά τα 3,4 δισ. δολάρια. Ο όμιλός του αριθμεί πάνω από 25 εταιρείες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Τουρκίας, η Garanti Bank, ενώ διαθέτει τουλάχιστον 16 κανάλια και ραδιόφωνα.

Παράλληλα, του ανήκει μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της γείτονος χώρας με ειδικότητα στα υδροηλεκτρικά έργα, τους αυτοκινητόδρομους, τους λιμένες και τα νοσοκομεία. Τελευταία δε με πρόσχημα την εταιρεία ανθρωπίνου δυναμικού Humanitas και τις παραφυάδες της, έχει καταφέρει να διεισδύσει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ελλάδα, εκτός από την ανέγερση τζαμιών και τεμένων σε χώρους που θα αποκτήσει μέσω της τουρκο-αραβικής κοινοπραξίας (JSREF IV LP), έχει βάλει στο μάτι όλες τις μαρίνες στο Αιγαίο αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος.

Τις «υπόγειες συναλλαγές» του τις κάνει δια των κεφαλαίων που διαθέτει στην ισπανική τράπεζα Banco Bilbao Vizcaya Argentaria,  στην οποία εικονικά έχει παραχωρήσει ένα μέρος των μετοχών του στην Garanti. Ο ίδιος έχει κατηγορηθεί από τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας ότι μέσω του υποκαταστήματος της τράπεζάς του, που έχει στην Μόσχα, χρηματοδοτούσε στο πρόσφατο παρελθόν, αποσχιστικές τάσεις των Τατάρων της Κριμαίας οι οποίοι διοικούνται από συγγενικό του πρόσωπο.

Ο απόφοιτος του αμερικανικού σχολείου της Ελβετίας (TASIS), θέλει εκτός των άλλων, να ανοίξει και στην χώρα μας εστιατόρια όπου μεταξύ άλλων θα σερβίρονται κατά την διάρκεια του Ραμαζανιού, τα δύο κυρίως γεύματα των μουσουλμάνων κατά τις ημέρες της νηστείας, το Σουχούρ πριν την Ανατολή και το Ιφτάρ μετά την δύση.

Ήδη, για τον σκοπό αυτό έχει αγοράσει τα εμπορικά σήματα των kitchenette (διεθνής κουζίνα) και Gina και Da Mario (ιταλική). Οι κινήσεις του, πάντως, έχουν προκαλέσει την αντίδραση των μουσουλμάνων άλλων εθνικοτήτων, που φοβούνται ότι θα καπελωθούν από την Τουρκία, η οποία φιλοδοξεί να αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του σουνιτικού Ισλάμ, προκαλώντας την αντίδραση άλλων ισχυρών κρατών, όπως η Αίγυπτος και το Πακιστάν.
Δεν θα αποτελέσει, επομένως, έκπληξη, αν ξεσπάσει διαμάχη με απρόβλεπτες συνέπειες μεταξύ των ισλαμιστών που καθοδηγούνται από την Άγκυρα και όσων θέλουν να διατηρήσουν τον εθνικό χαρακτήρα τους.

Πάντως, το ανησυχητικό είναι ότι σε πολλά παράνομα τζαμιά, όπως αυτό που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Θηβών και Δωρίδος στο Αιγάλεω, έχουν εμφανιστεί ιμάμηδες που κηρύσσουν το θρησκευτικό μίσος κατά των ορθοδόξων χριστιανών, ξεχνώντας ότι βρίσκονται λαθραία στην Ελλάδα και η μη απέλασή τους οφείλεται καθαρά στα πολιτικά κόμματα της υποτέλειας και του μισελληνισμού που μας κυβερνούν.

Κι ακόμη δεν έχει ανοίξει το θέμα της επαναλειτουργίας του τζαμιού στο Μοναστηράκι, που ήδη έχει (ξανα)θέσει η τουρκική πλευρά στον ανεκδιήγητο Ελληνόφωνο υπουργό Εξωτερικών, πρώην συνδαιτυμόνα του Γιώργου (Τζέφρι) Παπανδρέου, γνωστού κι ως «ο σύντροφος Σουσλόφ», όταν ήταν στο ΚΚΕ.

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που στην πρόσφατη σύνοδο των ΥΠ.ΕΞ. του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια, χαρακτήρισε «θεϊκή ζαριά» το γεγονός ότι «Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονται στο ίδιο κομμάτι του κόσμου», λέγοντας πως «Ο Θεός έπαιζε τάβλι και έφερε εξάρες. Η μία εξάρα στην Τουρκία, η άλλη σε εμάς».

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλο εμείς, ο άνθρωπος είναι δηλωμένος τουρκόφιλος.

Γ. ΦΡΑΓΚΟΣ


Ανασημασιοδότηση και επανασχεδίαση της Γεωπολιτικής στα Βαλκάνια

Ανασημασιοδότηση και επανασχεδίαση της Γεωπολιτικής στα Βαλκάνια

Τα Βαλκάνια και τα κράτη, ψευδοκράτη που απαρτίζουν αυτό τον γεωγραφικό χώρο επέστρεψαν στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής γεωπολιτικής ως αποτέλεσμα του Νέου Ψυχρού Πολέμου, με τις ΗΠΑ και Ρωσία να βρίσκονται αντιμέτωπες σε μια σύγκρουση δια αντιπροσώπων.

Η ανασημασιοδότηση της γεωπολιτικής στα Βαλκάνια προήλθε από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας την δεκαετία του 1990 και την εξ αυτής απορρέουσα εμφάνιση νέων στρατηγικών δομών και την επανασχεδίαση νέων εθνικών τροχιών. Τα κεντρικά Βαλκάνια που περιλαμβάνουν την Ελλάδα, την Σερβία και το ψευδοκράτος των Σκοπίων αποτελούν την νεότατη προμετωπίδα στον Νέο Ψυχρό Πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας ή για να το θέσουμε καλύτερα, μεταξύ του μονοπολικού και πολυπολικού κόσμου.

Επικεντρωνόμαστε στα κεντρικά Βαλκάνια, διότι τα δυτικά που απαρτίζονται από τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ Αλβανία, Σλοβενία, Κροατία, καθώς και τα προτεκτοράτα του ΝΑΤΟ Βοσνία και Μαυροβούνιο αποτελούν το προπύργιο, τον προμαχώνα της μονοπολικότητας στην περιοχή. Η Αλβανία ιδιαίτερα μπορεί άνευ ενδοιασμού να χαρακτηριστεί ως ο ταραξίας του ΝΑΤΟ και υποκινητής συγκρούσεων κατ’ εντολή των ΗΠΑ και της Τουρκίας, η οποία δρα ως τοποτηρητής και υποηγεμόνας της Ουάσιγκτον.

Έτσι οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. μετατοπίζουν προς τα κεντρικά Βαλκάνια τις παρεμβατικές τους δραστηριότητες ή άλλως τις αποσταθεροποιητικές τους δράσεις, εστιάζοντας στην υπονόμευση των τάσεων για πολυπολικότητα που εκπέμπονται από τους λαούς των χωρών Ελλάδας και Σερβίας. Τα τρωτά σημεία των δυο αυτών χωρών είναι γνωστά, τουτέστιν η καταρρέουσα οικονομία και η απαξίωση της στρατιωτικής ικανότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο τα Τίρανα ως υποκινητής και ταραξίας των ΗΠΑ και της Τουρκίας αποτελεί μια επικίνδυνη απειλή για την ασφάλεια (εσωτερική και εξωτερική) της Ελλάδας και της Σερβίας, κατέχοντας μεγάλο δυναμικό αποσταθεροποίησης όλης της περιοχής με πρόσχημα την «Μεγάλη» Αλβανία. Η Σερβία έχει ήδη γίνει θύμα αυτών των αποσταθεροποιητικών βλέψεων των Τιράνων (βλ. Κόσοβο, Σκόπια), ενώ για την Ελλάδα δεν δύναται να αποκλεισθεί κάτι παρόμοιο.

Κατανοούμε λοιπόν όλοι, πλην των ανδρεικέλων υπευθύνων του υπουργείου Εξωτερικών, πόσο θεμελιώδης και εθνικά σημαντική είναι η προώθηση των καλών σχέσεων και η αύξηση της στρατηγικής συνοχής με την Σερβία, κάτι βέβαια που δεν επιτυγχάνεται με την πρόσφατη de jure αναγνώριση του αλβανικού μορφώματος του Κοσόβου.

Η απειλή της «Μεγάλης» Αλβανίας δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο ενός μονοπολικού συστήματος, αλλά δια μέσου μιας πολυπολικής ενσωμάτωσης εναντίον αυτής της γεωπολιτικής πρόκλησης. Αυτό σημαίνει όμως ότι η Ρωσία αλλά και η Κίνα, ως εκπρόσωποι του πολυπολικού κόσμου θα πρέπει δημοσίως και ξάστερα να διατυπώσουν την στρατηγική τους για τον γεωγραφικό χώρο των Βαλκανίων και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σχετικά με τις προθέσεις τους, δίδοντας έμφαση στην προοπτική της Ευρασιατικής Ένωσης.

Τα κεντρικά Βαλκάνια, η Ελλάδα με την Σερβία, μπορεί να γίνουν η πρώτη φάλαγγα που θα εξεγερθεί εναντίον της μονοπολικότητας στην Ευρώπη, η πρώτη φάλαγγα που θα στείλει το μήνυμα στην ηγεμονία των Σιωνιστών της Ουάσιγκτον. Για να πραγματοποιηθεί όμως αυτό απαιτείται πολιτικός ρεαλισμός και πραγματισμός και πολυπολικές συμμαχίες που θα εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα των τοκογλύφων της ΕΕ, τουτέστιν ο ελληνικός λαός θα πρέπει εκδηλώσει έμπρακτα την αποστροφή του στο εξαρτημένο και αντιδραστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, κοινώς στο πολιτικό προσωπικό του «μνημονιακού τόξου».

Η Ελλάδα, αλλά και η Σερβία, δεν είναι υποχρεωμένη να επιλέξει ως ηγεμόνα την Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ και ως κυρίαρχη δύναμη την φτώχια που της επιβάλλει η ΕΕ. Υπάρχει και μια άλλη προοπτική, τουτέστιν η Ρωσία, η Κίνα, οι BRICS, η λεγόμενη πολυπολική συμμαχία που είναι έτοιμη να προωθηθεί στα Βαλκάνια και να βοηθήσει στην ανάπτυξη, σταματώντας τα πολυσχιδή επικίνδυνα για την εθνική κυριαρχία σχέδια αποσταθεροποίησης των ΗΠΑ, προσφέροντας μια ανόθευτη και πολλά υποσχόμενη συμμαχία οικονομικού και αμυντικού περιεχομένου.

Γ. Λιναρδής   

www.xryshaygh.com


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - Η Ελληνική Σημαία των Ιμίων και οι Τορπιλάκατοι Τ1 και Τ3 στα ανοικτά της Κερύνειας

ΟI ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ISIS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ISIS
Επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα από καιρού έχει δημοσιεύσει το ΕΜΠΡΟΣ σχετικά με την καθόλου αθώα εισβολή «κατατρεγμένων» λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια, το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sputnik κάνει καθαρά λόγο για εισβολή εκπαιδευμένων ανταρτών του ISIS στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει, οι λαθρέμποροι (τούρκοι, όπως ξέρουμε, στην συντριπτική τους πλειοψηφία) περνούν κρυφά μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη με βάρκες γεμάτες μετανάστες χωρίς ταυτότητα και τα έσοδα τα χρησιμοποιούν για να στηρίξουν οικονομικά την τρομοκρατία.

Αυτό επιβεβαίωσε και η υπηρεσία Eurojust που συντονίζει το δικαστικό έργο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεκάδες χιλιάδες μετανάστες από την Αφρική και την Μέση Ανατολή διέσχισαν την Μεσόγειο από τις αρχές του 2015 και ζητούν άσυλο στην Ευρώπη, αφού πρώτα καταπλεύσουν στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Μάλτα.

Η αρχιεισαγγελέας και επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Ε.Ε., Βελγίδα Michele Coninsx δήλωσε σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα, ότι έχει πληροφορίες για την εισδοχή μελών του ISIL στην Ευρώπη από τις δικαστικές αρχές χωρών μελών της Ε.Ε. και ότι η κατάσταση έχει προκαλέσει συναγερμό. «Δεν τους μετράμε, δεν έχουμε αριθμό και, για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι έχει κανείς», ομολόγησε στους δημοσιογράφους.

Οι χώρες της νοτίου Ευρώπης έχουν επανειλημμένα εκφράσει φόβους ότι ισλαμιστές αντάρτες μπορεί να κρύβονται ανάμεσα στους μετανάστες. Οι ανησυχίες αυτές έχουν ενισχυθεί από τις πρόσφατες επιτυχίες του ISIL που κερδίζει έδαφος στην Βόρειο Αφρική και ιδιαίτερα σε πολλές παραλιακές πόλεις της Λιβύης, καταλήγει η ανταπόκριση του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου.

ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ!

lathrometanastes_immigrants1-thumb-large
H λαθρομετανάστευση αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πιστεύει το 38% των Ευρωπαίων πολιτών, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο. Στη δεύτερη θέση των προβλημάτων είναι η οικονομική κρίση με 27% και τρίτο η ανεργία με 24%. Επιπροσθέτως, έχει αυξηθεί κατά πολύ σε σχέση με προηγούμενες έρευνες η ανησυχία για την τρομοκρατία, η οποία πλέον ανέρχεται στο 17%.

Εις ότι αφορά το πρώτο πρόβλημα, την μετανάστευση, 73 % των Ευρωπαίων δηλώνουν υπέρ μιας κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής. Οι περισσότεροι ευρωπαίοι (51%) είναι θετικοί ως προς τη μετανάστευση από άλλα κράτη μέλη της ΕΕ, αλλά το 56 % είναι αρνητικοί ως προς τη μετανάστευση από χώρες εκτός της ΕΕ.

Άρα, οι Ευρωπαϊκοί λαοί ξυπνάνε από το λήθαργο του «αντιρατσισμού» -που τους επέβαλλε η Νέα Τάξη Πραγμάτων- κι αυτό προφανώς θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των παγκόσμιων αφεντικών!Πιάστηκαν στα πράσα ο Δριτσώφ και τα όργανά του: 33.711 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Ελλάδα από 1 έως 24 Ιουλίου - 1.380 την ημέρα!

Πιάστηκαν στα πράσα ο Δριτσώφ και τα όργανά του: 33.711 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Ελλάδα από 1 έως 24 Ιουλίου - 1.380 την ημέρα!

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν πρόλαβε να χαρεί για πολύ ο σταλινικός κομισάριος Δριτσώφ και τα όργανά του την απόκρυψη του πραγματικού αριθμού των λαθρομεταναστών που εισέρχονται καθημερινώς στα νησιά μας. Βλέπετε, υπάρχουν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, πέρα από την «Κομσομόλσκαγια Πράβδα» του Λιμενικού, που επιτηδείως δίνει ΛΕΙΨΑ στοιχεία! Και μάλιστα δύο διαφορετικές!

Κατ’ αρχάς, ο Διευθυντής του Γραφείου Ευρώπης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Βενσάν Κοστέλ, ο οποίος πραγματοποίησε πενθήμερη επίσκεψη στην Αθήνα, την Λέσβο, την Κω και τη Χίο, ως επικεφαλής κλιμακίου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, δήλωσε ότι όλοι οι δήθεν υπεύθυνοι (Δριτσώφ, Χριστοδουλοπούλωφ και ΣΙΑ) κρύβονται, για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

Από κει και πέρα, αποκάλυψε ότι στην Ελλάδα καταγράφηκαν 109.000 αφίξεις λαθρομεταναστών από την αρχή του έτους και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα (μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν) ξεπέρασε την Ιταλία όπου καταγράφηκαν 90.000 αφίξεις το ίδιο διάστημα και χαρακτήρισε την κατάσταση στα κέντρα πρώτης υποδοχής στα νησιά «ντροπιαστική».

Στο τέλος, αποκάλυψε ότι τον φετινό Ιούλιο μόνο (ως τις 24), «εισήλθαν 33.711 πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα από την Τουρκία». Ήτοι, 1.380 περίπου την ημέρα, μόνο δια θαλάσσης!!! Εκ των οποίων, σχεδόν 1.000 την ημέρα (το γράφουμε και ολογράφως… χίλιοι… για να το δουν οι… ανοιχτομάτηδες της ιστοσελίδας του Λιμενικού) καταφτάνουν μόνο στη Λέσβο!

Κι αυτό το βεβαιώνει και ο Κοστέλ, που είπε –εννοώντας την Λέσβο- ότι «μερικά από τα νησιά δέχονται 1.000 αφίξεις την ημέρα», αλλά και ο Γιάννης Γιαννέλης, γεν. γραμματέας Αιγαίου, που δήλωσε σχετικά τα εξής: «Μέσα σε 40 μέρες έχουν φύγει από τη Μυτιλήνη για την Αθήνα 40.000 άνθρωποι. Κάθε μέρα στο νησί φτάνουν 1.000 άτομα». Τα σχόλια δικά σας!

Ξαναπιάστηκαν στα πράσα: "Εξαφάνισαν" 450 λαθρομετανάστες στην Τήλο!

«Στο έλεος του Θεού και της πολιτείας έχει εγκαταλειφθεί η Τήλος, που είχε να αντιμετωπίσει το τελευταίο διήμερο τη φύλαξη, τη σίτιση και την περίθαλψη 450 μεταναστών, που έφτασαν στο νησί μέσα σε λίγες ώρες. Στην Τήλο βγήκαν συγκεκριμένα από την Πέμπτη σε 5 φάσεις 73, 89, 91, 103 και 80 μετανάστες, στη συντριπτική πλειοψηφία τους Συριακής καταγωγής, που φιλοξενήθηκαν στο μοναστήρι «Πολίτισσα» στα Λιβάδια, κοντά στο αστυνομικό τμήμα».

Αυτά γράφει στο χθεσινό της φύλλο η εφημερίδα των Δωδεκανήσων «Δημοκρατική» και βέβαια δε μπορεί να… φαντάστηκε τους 450 λαθρομετανάστες.

Αλλά, για την επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού, οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες, δεν υπάρχουν! Δεν ανακοινώθηκαν ποτέ! Ούτε την Πέμπτη, ούτε την επομένη, ούτε την μεθεπομένη… Κι όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία, ας μπει να δει τα χάλια τους!

(ΥΓ): Ρε σεις, λέτε να ήταν… φαντάσματα;


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακόμα και το Mega αποκαλύπτει τα ψεύτικα στοιχεία του σταλινικού Δριτσώφ για τη λαθρομετανάστευση


Από τον φιλοξενία των Αρχαίων Ελλήνων στην άλωση του Έθνους από τους λαθρομετανάστες

Από τον φιλοξενία των Αρχαίων Ελλήνων στην άλωση του Έθνους από τους λαθρομετανάστες

Ο Θαλής ο Μιλήσιος, ο αρχαιότερος προσωκρατικός φιλόσοφος ο πρώτος των επτά σοφών της αρχαιότητας, είπε την εξής φράση: "Ευχαριστώ τους θεούς που γεννήθηκα ελεύθερος και όχι δούλος, άνθρωπος και όχι ζώον, ΕΛΛΗΝ και ΟΧΙ βάρβαρος".

Ως βάρβαρος, στην αρχαία Ελλάδα, εννοούνταν, ο αλλοδαπός, ο αλλόφυλος γι’ αυτό και «πας μη Έλλην βάρβαρος». Γίνεται συχνά λόγος για τον θεσμό της φιλοξενίας στην αρχαία Ελλάδα, πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν φιλόξενοι άνθρωποι και ακόμα ότι στην αρχαία Ελλάδα ο ξένος είχε μεγάλη σημασία. Ακούγοντας όμως αυτά κάποιος στις μέρες μας θα έλεγε πως ο Θαλής ο Μιλήσιος ήταν ρατσιστής!

Πράγματι, ο θεσμός της φιλοξενίας στην αρχαία Ελλάδα, ήταν ιερός, η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής και ο ξένος προστατεύονταν από τον Ξένιο Δία. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και υπήρχαν ηθικές και υλικές υποχρεώσεις για την φιλοξενία. Ως ξένος, στην αρχαία Ελλάδα, κατά κανόνα εννοούνταν ο Έλληνας που κατοικούσε σε άλλη πόλη.

Η φιλοξενία δεν διαρκούσε επ' αόριστον και για οποιονδήποτε. Αφορούσε μόνο τους περαστικούς, τους ταξιδιώτες, τους αγγελιοφόρους, τους εμπόρους και γενικότερα τους προσωρινούς επισκέπτες. Οι Έλληνες που επιθυμούσαν να μετεγκατασταθούν μόνιμα ή επ' αόριστον σε άλλη ελληνική πόλη-κράτος, δεν θεωρούνταν πλέον φιλοξενούμενοι, αλλά «μέτοικοι» και στη Σπάρτη, ονομάζονταν «περίοικοι», καθώς δεν κατοικούσαν μέσα στην πόλη, αλλά σε πέριξ οικισμούς.

Στην αρχαία Αθήνα, ο κάθε μέτοικος, ήταν υποχρεωμένος να επιλέγει έναν «προστάτη», δηλαδή κάποιον γηγενή εγγυητή, σε αντίθετη δε περίπτωση κινδύνευε να μηνυθεί, αντιμετωπίζοντας την δικαιοσύνη. Ως μέτοικοι, ήταν υποχρεωμένοι να πληρώνουν ειδικό φόρο, το «μετοίκιον». Όσοι δε, δεν πλήρωναν το μετοίκιον, οδηγούνταν προσωρινά στη φυλακή κι αν δεν έβρισκαν χρήματα να πληρώσουν, απελαύνονταν. 

Οι μέτοικοι, παρ' ότι είχαν αρκετά δικαιώματα, εν τούτοις δεν επιτρέπονταν να κατέχουν θέσεις εξουσίας και να συμμετέχουν στις συνελεύσεις και τις αποφάσεις του δήμου. Επίσης οι ξένοι έπρεπε να σέβονται την πόλη-κράτος που επισκέπτονταν και δεν μπορούσαν μάλιστα να πηγαίνουν όπου θέλουν χωρίς άδεια. Ειδικά μάλιστα, εάν πήγαιναν σε ιερές τοποθεσίες και ναούς χωρίς άδεια, τότε καταδικάζονταν σε θάνατο όπως και φυσικά εάν προέβαιναν σε ποινικά κολάσιμες πράξεις ειδικά κατά της ζωής.

Στην Σπάρτη τα πράγματα ήταν λίγο αυστηρότερα και συμφώνως προς την Λυκούργειο νομοθεσία, η οποία ενίσχυσε τα μέτρα αυτοπροστασίας της Σπαρτιατικής Πολιτείας έναντι των ξένων, απαγορεύτηκε η άνευ αδείας των αρχών εγκατάσταση ξένων στη Λακωνική γη, προκειμένου να αποτραπεί ο εκμαυλισμός της σπαρτιατικής νεολαίας και ο εκφυλισμός της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, της λαϊκής κοινότητος των Λακεδαιμονίων.

Επίσης στην Σπάρτη αλλά και στην Αθήνα του Περικλή είχαν πολιτικά δικαιώματα ΜΟΝΟ όσοι είχαν και τους δυο γονείς Σπαρτιάτες ή Αθηναίους αντίστοιχα. Ακόμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες συμμετείχαν ΜΟΝΟ οι Έλληνες το γένος.

Και ερχόμαστε στο σήμερα όπου βλέπουμε την χώρα μας να έχει κατακλυστεί από παράνομους εισβολείς, λαθρομετανάστες. Εισβάλει ο οποιοσδήποτε θέλει όποτε θέλει. Κάνει ό,τι θέλει χωρίς να σέβεται τους νόμους και τις αξίες που επικρατούν στην χώρα μας και μάλιστα προσπαθώντας να επιβάλλει τους δικούς του. Τους δίνονται συνέχεια όλο και περισσότερα δικαιώματα και σε πολλές περιπτώσεις έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν ίσα ή ακόμα και περισσότερα δικαιώματα από αυτά των Ελλήνων. Η αντιμετώπισή τους αλλά και τα προνόμια που τους παρέχονται στους διάφορους τομείς της κοινωνικής ζωής, τις περισσότερες φορές, φθάνουν στο σημείο να είναι πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα των Ελλήνων.

Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα. Τους δίδεται «Ελληνική ιθαγένεια», προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να τους «ελληνοποιήσουν» ώστε να σπάσουν έτσι την φυλετική συνέχεια του Έθνους μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα. Όμως, τα όσα συμβαίνουν σήμερα δεν ήρθαν από το πουθενά, αλλά αποτελούν την φυσιολογική εξέλιξη μίας σειράς προδοτικών χειρισμών. Όλη αυτή η τραγική κατάσταση που επικρατεί είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολουθήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να ακολουθείτε μέχρι και σήμερα.

Όλοι θυμόμαστε τα κέντρα φιλοξενίας με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις, πράγματα που λείπουν από χιλιάδες Έλληνες. Βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα το προεκλογικό σύνθημα του Σύριζα για νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών. Πριν λίγους μήνες με την μεταφορά (με πούλμαν μάλιστα!) και την απόδοση νομιμοποιητικών εγγράφων στους λαθρομετανάστες που βρίσκονταν στην ΑμυγδαλέζαΚαι πριν λίγες ημέρες είδαμε την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου, του αισχρού νομοθετήματος, με το οποίο παρέχεται ακρίτως, αφειδώς και αντισυνταγματικώς η ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς.

Και εκτός όλων αυτών κάποιοι τολμούν να κάνουν λόγο για ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, καταπατώντας μάλιστα το Σύνταγμα των Ελλήνων και παραβαίνοντας φυσικά την Συνθήκη της Λοζάνης. Την στιγμή μάλιστα που στην τουρκία καταστρέφουν και ξεριζώνουν οποιοδήποτε Ελληνικό στοιχείο υπάρχει, μετατρέπουν τις εκκλησίες μας σε τζαμιά, οι όποιοι Έλληνες ζουν εκεί ζουν κάτω από το φόβο και εδώ κάποιοι θέλουν να τους φτιάξουν τζαμιά! 

Αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς, καταφέραμε να αποτινάξουμε τον μουσουλμανικό ζυγό από την πατρίδα μας, έχουμε υποστεί ξεριζωμούς και γενοκτονίες, κάποιοι έδωσαν την ζωή τους για να είναι αυτή η χώρα ελεύθερη και τα ανθελληνικά κόμματα δρουν εις βάρος των Ελλήνων προδίδοντας το αίμα, τους αγώνες και τις θυσίες χιλιάδων ηρώων.

Θα έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα για το λαθρονομοσχέδιο και να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός για το μείζον αυτό ζήτημα όπως επίσης και για το εάν επιθυμεί την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα αλλά όχι εις βάρος των Ελλήνων.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα θυμίζουν ξενοδοχείο 5 αστέρων. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός και φυλάκιση σε ειδικούς χώρους κράτησης όπου θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

Η Χρυσή Αυγή ήταν η μόνη φωνή που εδώ και δεκαετίες πριν έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν σταμάτησε και δεν θα σταματήσει να είναι η φωνή της αλήθεια και να πηγαίνει ενάντια σε οτιδήποτε ανθελληνικό. 

Λιάνα Τσολιάκου
Τ.Ο. Δυτικής Αττικής


Τζιχαντιστές φτάσανε στη χώρα με πλαστά διαβατήρια - Μην ξεχάσουν να πάρουν ιθαγένεια από την κυρά Τασία

Τζιχαντιστές φτάσανε στη χώρα με πλαστά διαβατήρια - Μην ξεχάσουν να πάρουν ιθαγένεια από την κυρά Τασία

Όπως αναφέρει, σχετικώς, σήμερα το αστυνομικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα», η οποία ιδεολογικώς πρόσκειται στον λεγόμενο «προοδευτικό» χώρο και συνεπώς δεν την συμφέρει να αναπαραγάγει τέτοιες ειδήσεις, στη χώρα μας έφτασαν 4-5 εμπλεκόμενοι με το Ισλαμικό Χαλιφάτο, χρησιμοποιώντας πλαστά διαβατήρια.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα: «Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις ελληνικές διωκτικές αρχές, επείγον ενημερωτικό έγγραφο που στάλθηκε τις τελευταίες ώρες από την ΕΥΠ (ύστερα από συνεργασία και με ξένες υπηρεσίες) για την παρουσία στην χώρα μας, τουλάχιστον 4-5 υπόπτων για συμμετοχή στον ISIS και οι οποίοι φέρεται να έχουν διαβατήρια από την Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΥΠ οι ύποπτοι «τζιχαντιστές» ήλθαν στην χώρα μας αεροπορικώς και έχει ζητηθεί κατεπειγόντως ο εντοπισμός τους. Οι πρώτες έρευνες πάντως -σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες έχει συμμετάσχει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία- έχουν αποβεί άκαρπες. Σύμφωνα με πληροφορίες έλεγχος έγινε στις λίστες επιβατών από πτήσεις από την Μέση Ανατολή, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Οπως ανέφεραν αξιωματούχοι της λεωφόρου Κατεχάκη που έχουν γνώση του θέματος «στα στοιχεία που δόθηκαν κι από την ΕΥΠ δεν υπάρχουν τα πλήρη ονόματα των υπόπτων ενώ καταγράφεται η ηλικία τους. Η έρευνα παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τους αναφερόμενους τζιχαντιστές και πόσο βάσιμοι είναι οι σχετικοί φόβοι για την παρουσία στην χώρα μας και τη δράση τους. Δεν φαίνεται ωστόσο μια απλή υπόθεση αναφοράς τζιχαντιστών στην χώρα μας. Οφείλουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με το συγκεκριμένο ζήτημα, λόγω του συνεχούς φόβου αλλά και της πίεσης των ξένων υπηρεσιών για ένοπλα κτυπήματα σε ευρωπαϊκό έδαφος».

Προ ημερών είχε προηγηθεί μία σύλληψη ενός λαθρομετανάστη στη Μυτιλήνη, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του σε ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση, όμως οι ιθύνοντες αρνούνται να δουν σοβαρά την υπόθεση.

Μιας και η χώρα μας πλέον είναι γεμάτη από τζιχαντιστές, μην ξεχάσει η κυρά Τασία να τους δώσει ιθαγένεια. Για να μπορεί να λέει μετά ότι οι τρομοκράτες ήταν «Έλληνες».

Η κατάσταση, βεβαίως, είναι εξόχως σοβαρή, όμως είναι σίγουρο ότι η «πρώτη φορά αριστερά» θα αρνηθεί να ασχοληθεί. Πιθανότερο είναι ότι μετά από ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα από τους τζιχαντιστές, σύσσωμο το «δημοκρατικό» τόξο θα προειδοποιεί για την «άνοδο της ακροδεξιάς», όπως έχει γίνει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Τυπική αντίδραση πολιτικάντη, δηλαδή!
«Βουλιάζει» το Αιγαίο από την συνεχή εισροή λαθρομεταναστών

«Βουλιάζει» το Αιγαίο από την συνεχή εισροή λαθρομεταναστών


Κάθε αρνητική πρόβλεψη έχει ξεπεράσει το δυσεπίλυτο πρόβλημα των λαθρομεταναστευτικών ροών στα νησιά του Αιγαίου. Αύξηση 295% στις συλλήψεις λαθρομεταναστών καταγράφηκε το πρώτο τρίμηνο του 2015 σε σχέση με του 2014, φθάνοντας στη χώρα μας 96.550 άτομα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία Σύροι και Αφγανοί, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. 


Μόνο το μήνα Ιούλιο το Βορειοανατολικό Αιγαίο έγινε πύλη εισόδου για 32.644 λαθρομετανάστες (21.314 στη Λέσβο, 7.650 στη Χίο και 3.680 στη Σάμο) όταν ολόκληρη την περσινή χρονιά έφτασαν στα τρία αυτά νησιά περίπου τους 25.000. Μέσα σε ένα μήνα, η Μυτιλήνη δέχτηκε το διπλάσιο αριθμό παράνομα εισερχόντων μεταναστών απ΄όσο είχε περιθάλψει καθ΄όλη τη διάρκεια του 2014, κοντά στους 11.000 λαθρομετανάστες.

«Μέσα σε 40 μέρες έχουν φύγει από τη Μυτιλήνη για την Αθήνα 40.000 άνθρωποι. Κάθε μέρα στο νησί φτάνουν 1.000 άτομα, σταθερά φιλοξενούμε 4.000 άτομα έχοντας ελάχιστες υποδομές», επισημαίνει με δηλώσεις του ο Γιάννης Γιαννέλης, γεν. γραμματέας Αιγαίου.

Με δεδομένη όχι απλά την ανυπαρξία φύλαξης των συνόρων μας, αλλά πολύ περισσότερο την θέληση της κυβέρνησης να καταστήσει την Ελλάδα διεθνή τόπο υποδοχής και εγκατάστασης των λαθρομεταναστών, η κατάσταση θα χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο.

Την ίδια ώρα που η Χώρα μας «θα βουλιάζει» από τα συνεχή κύματα των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών, οι μόνοι που χαίρονται με την τραγική αυτή κατάσταση είναι οι εκτός τόπου και χρόνου εγχώριοι συμπλεγματικοί διεθνιστές που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σ΄έναν μόνιμο χώρο πολυπολιτισμικής χοάνης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


www.xryshaygh.com

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - Έτσι φτάνουν στα νησιά μας καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες… Ακούει κανείς;;;


Έτσι φτάνουν στα νησιά μας καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες…. Ακούει κανείς;;;
Posted by Νακος Μαρουγκας on Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7517136532993641337

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item