Widgets

Η Ελλάδα του Μνημονίου: Περίπου 300.000 Έλληνες δεν έχουν να φάνε!


Τόσο η είδηση όσο και ο αριθμός που την συνοδεύει είναι χαρακτηριστικός της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα του Μνημονίου. Στη λίστα αναμονής για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης βρίσκονται 287.584 (!) Έλληνες, που έχουν υποβάλει αίτηση για την ένταξή τους στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοηθείας για απόρους (ΤΕΒΑ). Τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της διαδικασίας οι αιτήσεις που έχουν συμπληρωθεί έφτασαν τις 130.742 (που αντιστοιχούν σε 287.584 άτομα), ενώ έως τις 26 Αυγούστου, που έχει οριστεί ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων, ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

Εικόνες οι οποίες στο παρελθόν παρέπεμπαν σε καταστάσεις τριτοκοσμικών χωρών και κρατών της ανατολικής Ευρώπης στα χρόνια του «υπαρκτού σοσιαλισμού», βλέπουμε ότι δυστυχώς αναβιώνουν σήμερα στην Πατρίδα μας. Συσσίτια και λίστες αναμονής για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος που βιώνει η Πατρίδα μας. Όταν 300.000 περίπου Έλληνες κινούνται επικίνδυνα στα όρια της λιμοκτονίας, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι οι «λύσεις» που πρότειναν οι ακόλουθοι και οι διαχειριστές της μνημονιακής πολιτικής οδήγησαν στην δημιουργία ακόμη περισσότερων προβλημάτων. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Στα όρια της φτώχειας φέρνει τις συντάξεις η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση

Στα όρια της φτώχειας φέρνει τις συντάξεις η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση

Η κυβέρνηση αυτή, η οποία ψευδώς προεκλογικά είχε κάνει σημαία της το «καμία μείωση στις συντάξεις», καθώς και την επαναφορά της 13ης σύνταξης, δείχνει τώρα τις αληθινές της προθέσεις. Την ισοπέδωση της βασικής σύνταξης του ΙΚΑ στα επίπεδα του ορίου της φτώχειας σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με την ομάδα των πιστωτών. Η πρόταση για το νέο συνταξιοδοτικό μοντέλο προβλέπει ότι η βασική σύνταξη θα κυμαίνεται στα 432 ευρώ, «ψαλιδισμένη» κατά 10% από το όριο των 486 ευρώ (μικτά) που είναι σήμερα.

Το σχέδιο «συντάξεις φτώχειας» θα περιλαμβάνεται στο συνολικό πακέτο μεταρρυθμίσεων για το ασφαλιστικό, το οποίο θα κατατεθεί προς διαβούλευση και ψήφιση μέχρι τον Οκτώβριο, με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας. Νωρίτερα, εντός του Αυγούστου, θα νομοθετηθούν οι ρυθμίσεις για τη κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων για τις οποίες η κυβέρνηση καταθέτει σήμερα στους εκπροσώπους των δανειστών την πρότασή της, η οποία προβλέπει αυξήσεις ορίων ηλικίας άμεσα, από το δεύτερο εξάμηνο του 2015.

«Χέρι-χέρι», λοιπόν, η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους δανειστές, θα επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο την ήδη βεβαρυμένη κατάσταση για τους συνταξιούχους με ποσά, τα οποία επί της ουσίας θα είναι επιδόματα επαιτείας και όχι συντάξεις που θα τις δικαιούνται για τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Το Μνημόνιο, συν τοις άλλοις, κατάφερε να καταργήσει τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς και αριστεράς, κατορθώνοντας να τις τοποθετήσει μέσα στο ίδιο πλαίσιο αντεθνικής και αντιλαϊκής συμπεριφοράς. Η κατακρεούργηση των συντάξεων είναι μια από τις πτυχές αυτής της σύγκλισης των συστημικών πολιτικών φορέων του «συνταγματικού τόξου», καθώς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος ταύτισης με τις επιθυμίες και τις εντολές των εταίρων και των δανειστών. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Απόδειξη της κομματικής διαφθοράς: Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη οι Έλληνες, όμως το Κράτος χρεοκοπημένο...


Απόδειξη της κομματικής διαφθοράς: Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη οι Έλληνες, όμως το Κράτος χρεοκοπημένο...

Οι έρευνες των διεθνών οργανισμών επιβεβαιώνουν αυτά που ψιθυρίζει ο Ελληνικός Λαός και καταγγέλλει μονάχα η Χρυσή Αυγή: το γεγονός δηλαδή ότι παρά την εργατικότητα των Ελλήνων υπό αντίξοες εργασιακές συνθήκες, το Κράτος έχει χρεοκοπήσει και ο Λαός βρίσκεται δέσμιος της αισχρής δουλείας των τόκων!

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα του ΟΟΣΑ την οποία δημοσιοποίησε το Bloomberg, οι Έλληνες είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός στην Ευρώπη, με τους Ρώσους να ακολουθούν στη δεύτερη θέση. Παρά ταύτα, η παραγωγικότητα των Ελλήνων βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν ανά ώρα εργασίας κυμαίνεται στο 36,2 έναντι του 50 που αποτελεί τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Προφανώς, κάτι δεν πάει καλά στην Ελλάδα, καθώς η εργατικότητα των Ελλήνων δεν αντικατοπτρίζεται σε αντίστοιχη παραγωγικότητα.

Θα είχε ενδιαφέρον να γίνει σύγκριση της ανωτέρω έρευνας με μια αντίστοιχη για την διαφθορά των πολιτικών ηγεσιών των χωρών της Ε.Ε.. Διότι καθίσταται βεβαία η πρωτιά για τις ελληνικές κυβερνήσεις και το δαπανηρό και επιζήμιο κομματικό κράτος που αυτές έχουν δημιουργήσει. Το οποίο και ερμηνεύει κατά τον καλύτερο τρόπο το λόγο για τον οποίο, ενώ οι Έλληνες εργάζονται σκληρότερα απ' όλους τους Ευρωπαίους, το Κράτος έχει χρεοκοπήσει και οι επίδοξοι «σωτήρες» μοιράζουν αφειδώς λύσεις μέσω δυσβάσταχτων και αντεθνικών Μνημονίων και στραγγαλιστικών νέων δανείων! www.xryshaygh.com

Εξοντώνουν την Ελληνική Νεολαία: Πρωταθλήτρια στην ανεργία των νέων η μνημονιακή Ελλάδα


Εξοντώνουν την Ελληνική Νεολαία: Πρωταθλήτρια στην ανεργία των νέων η μνημονιακή Ελλάδα

Τα μνημόνια υποτίθεται ότι "σώζουν την χώρα", σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις των ταγών των μνημονιακών κομμάτων Σύριζα, Ανέλ, Πασόκ, ΝΔ και Ποτάμι. Δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό, όμως, πως γίνεται να «σώζεται η χώρα», την ίδια στιγμή που εξοντώνεται η Ελληνική Νεολαία ή οδηγείται σε αναγκαστική μετανάστευση.

Ζοφερά είναι τα στοιχεία που παρουσίασε σήμερα η Eurostat, σύμφωνα με τα οποία η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία των νέων, με ποσοστό 25,6% έναντι 22,5% της δεύτερης Ισπανίας και 11,1% του μέσου όρου της Ευρωζώνης.

Ένας στους τέσσερις (και πλέον…) νέους δεν μπορεί να βρει δουλειά, προκειμένου να ξεκινήσει την ζωή του, να ξεκινήσει να προσφέρει στην οικογένεια και το Έθνος του. Αυτό το ομολογουμένως μαύρο στατιστικό στοιχείο, έχει προφανή αντανάκλαση και στο δημογραφικό της χώρας, αλλά και στην Οικονομία της, αφού οι νέοι, που έχουν τις περισσότερες δυνατότητες προσφοράς, μένουν εκτός αγοράς εργασίας.

Μόνη λύση η απεμπλοκή από τα μνημόνια και η πλήρης εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας σε νέες παραγωγικές βάσεις, με άξονα την πρωτογενή παραγωγή. Για να αποκτήσει ελπίδα, η ελπίδα του τόπου, η Ελληνική Νεολαία! www.xryshaygh.com

Η Ελλάδα πάνω από τα κέρδη - Ανακεφαλαιοποίηση των νοικοκυριών κι όχι των τραπεζών!


Η Ελλάδα πάνω από τα κέρδη - Ανακεφαλαιοποίηση των νοικοκυριών κι όχι των τραπεζών!

Άρθρο του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" .

Για τη Χρυσή Αυγή και το οικονομικό της πρόγραμμα για έξοδο της χώρας από την κρίση το κεφάλαιο «τράπεζες» αποτελεί ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο εντός της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωή της χώρας και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι θέσεις μας γύρω από αυτό το σημαντικό ζήτημα έχουν σκοπίμως παρερμηνευτεί, με αποτέλεσμα να θεωρούμαστε αντίθετοι σε έννοιες όπως για παράδειγμα αυτή των επενδύσεων και της προσέλκυσης κεφαλαίων. Απαντώντας απλά επί του συγκεκριμένου θέματος ξεκαθαρίζουμε εκ προοιμίου πως για τους Έλληνες εθνικιστές άλλο πράγμα είναι το επενδυτικό κι άλλο το τοκογλυφικό κεφάλαιο, όπως επίσης ότι επένδυση δε μπορεί να θεωρηθεί το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στους διεθνείς τοκογλύφους.

Η θέση μας αυτή αυτομάτως μας διαχωρίζει από τον υπόλοιπο πολιτικό θίασο των ημερών μας που ανάγει σε μείζον εθνικό όραμα την με κάθε κόστος λειτουργία των ιδιωτικών τραπεζικών ιδρυμάτων, ακόμα κι όταν αυτά βλάπτουν την οικονομία μας και αποδεκατίζουν τα ήδη χαμηλά εισοδήματα των Ελλήνων. Εξάλλου η αντίθεση μας στην ανακεφαλαιοποίηση από το υστέρημα του ελληνικού λαού των τραπεζών, όπως αυτή συντελέστηκε κατά τα τελευταία έτη για τρεις συνεχόμενες φορές, αποδείχθηκε η μόνη ορθή επιλογή, καθώς τα λεγόμενα μας επιβεβαιώθηκαν από τις σημερινές δραματικές εξελίξεις.

Η Χρυσή Αυγή, λοιπόν, είχε καταγγείλει το γεγονός πως με τις υπάρχουσες οικονομικές δομές και απουσία σταθερού νομικού και επιχειρηματικού πλαισίου που θα εξασφαλίζουν την αυτονομία των ρόλων ανάμεσα σε ιδιώτες και τράπεζες θα οδηγηθούμε στην αέναη χρηματοδότηση των τελευταίων μέσα από μια αιματηρή φορολογία των ιδιωτών, η οποία όχι μόνο θα φαντάζει ως αναγκαίο κακό, αλλά ως πρώτιστη υποχρέωση αφού για το δόγμα των ημερών μας οικονομία χωρίς τράπεζες είναι μια οικονομία νεκρή.

Τελικά, το υστέρημα των Ελλήνων που αξιοποιήθηκε για την ανακεφαλαιοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών αποδείχτηκε ανίκανο να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα που τις χαρακτηρίζουν και μετά από τρεις συνεχόμενες απόπειρες «ομαλοποίησης» της λειτουργίας τους ο Έλληνας πολίτης θα κληθεί να ξαναπληρώσει το στρατηγικό τους λάθος που τις οδήγησε κάτω από το όριο των «stress test» και προ του φαινομένου της χρεοκοπίας. Η τέταρτη επιχειρούμενη απόπειρα ανακεφαλαιοποίησης των ίδιων τραπεζών (των 4 συστημικών) δεν πρόκειται να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, γιατί αυτό δεν αφορά τη λειτουργία των τραπεζών αλλά την καθίζηση της οποιασδήποτε παραγωγικής διαδικασίας και την απαξία του εργατικού δυναμικού.

Η μόνη λύση για έξοδο της χώρας από την κρίση θα επιτευχθεί μέσα από την ανακεφαλαιοποίηση των νοικοκυριών, την επιδότηση της εργασίας, την ανασύσταση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και την αξιοποίηση των τραπεζών ως βοηθητικού επενδυτικού εργαλείου κι όχι ως μοχλό εξόντωσης της επιχειρηματικότητας και μέσο εκβιασμού προ της διενέργειας δημοψηφισμάτων. Για εμάς κανένα οικονομικό όφελος δεν μπορεί να υπερβαίνει το εθνικό συμφέρον και καμία τράπεζα δε μπορεί να λειτουργεί παρασιτικά στο όνομα μιας κακώς νοούμενης οικονομικής δραστηριότητας.

Μελέτη - ΣΟΚ: 4 στους 10 Έλληνες υπό καθεστώς απόλυτης φτώχειας


Μελέτη - ΣΟΚ: 4 στους 10 Έλληνες υπό καθεστώς απόλυτης φτώχειας

Την επιβεβαίωση του αυτονόητου αποτέλεσε η μελέτη της ΓΣΕΕ σύμφωνα με την οποία την τελευταία 5ετία ο φτωχός πληθυσμός στην Ελλάδα υπερδιπλασιάστηκε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 4 στους 10 κατοίκους της χώρας να έχουν διαθέσιμο εισόδημα μικρότερο του αντίστοιχου ορίου φτώχειας του 2009. Το ποσοστό απόλυτης φτώχειας των μισθωτών πλήρους απασχόλησης το 2009 ανερχόταν στο 7,6%, ενώ το 2012 στο 19,7%. Για τους αυτοαπασχολούμενους πλήρους απασχόλησης το ίδιο ποσοστό υπολογιζόταν το 2009 στο 23,5%, ενώ το 2012 είχε αυξηθεί στο 37,4%.

Πιο σημαντική ήταν η επιδείνωση για τους εργαζόμενους μερικής απασχόλησης, για τους οποίους το ποσοστό απόλυτης φτώχειας από 30,1% το 2009 αυξήθηκε σε 51,7% το 2012… Παράλληλα, ο αριθμός των ανέργων τετραπλασιάστηκε, καθώς αυξήθηκε από 364.000 το τρίτο τρίμηνο του 2008 σε 1,342 εκατομμύρια το πρώτο τρίμηνο του 2014. Αξιοσημείωτο είναι το υψηλό ποσοστό ανεργίας στις γυναίκες και στους νέους, καθώς και στους μακροχρόνια ανέργους, ενώ στο σύνολο της ελληνικής οικονομίας χάθηκαν ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας. Το ποσοστό φτώχειας των ανέργων αυξήθηκε από 34,8% το 2009 σε 65,5% το 2012. Αύξηση καταγράφεται και στα ποσοστά φτώχειας των συνταξιούχων, από 18,6% το 2009 σε 31,3% το 2012.

Το πιο εφιαλτικό στην όλη υπόθεση είναι το ότι η έλευση και του τρίτου Μνημονίου, αυτή τη φορά από την «πρώτη φορά Αριστερά» συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αναμένεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο τους δείκτες της φτώχειας και της ανεργίας στο επόμενο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε πολύ σύντομα παραπάνω από τους μισούς Έλληνες να βρίσκονται σε καθεστώς φτώχειας και ανασφάλειας. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τέταρτοι στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού! Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για το Δημογραφικό


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τέταρτοι στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού! Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για το Δημογραφικό

Η Χρυσή Αυγή έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους τα τελευταία χρόνια πώς στόχος του Μνημονίου δεν είναι πρωτίστως η οικονομική καταστροφή της χώρας, αλλά κυρίως η βιολογική εξαφάνιση του Ελληνισμού. Αυτή η ασύμμετρη απειλή, σε συνδυασμό με την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης, θα μετατρέψουν σύντομα εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Η προδοτική συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ, μέσα σε 5 μήνες επέβαλε τα αθλιότερα και καταστροφικότερα για την Πατρίδα μας νομοθετήματα (τρίτο μνημόνιο και λαθρονομοσχέδιο). Την ίδια ώρα, οι απόλυτοι αριθμοί είναι αμείλικτοι: 

Τέταρτη χώρα στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού είναι η Ελλάδα από τότε που "αλυσοδέθηκε" στα εθνοκτόνα Μνημόνια, και μένει να καταγραφεί η ζημιά που θα υποστεί ο εληνικός πληθυσμός μετά την εφαρμογή του νέου και βαρύτερου μνημονιακού ολετήρα που θα ξεπεράσει σε βαρβαρότητα και τα δύο πορηγούμενα μαζί. Το Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με μείωση του πληθυσμού κατά 1,3% από το 2013 έως το 2014.

Το Top 10 κυριαρχείται από τα κράτη μέλη της ΕΕ, όπως η Ισπανία και η Βουλγαρία – και οι δύο παρουσίασαν μείωση του πληθυσμού κατά μισή εκατοστιαία μονάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου. Για την Ισπανία, το ποσό αυτό ανέρχεται σε περίπου 215.000 ανθρώπους, και έχει υποστεί παρόμοια μνημονιακή εξαθλίωση με την χώρα μας. Η Λετονία έπεσε στη δεύτερη θεση στο χάρτη, καθως πλέον η αιμοραγία έχει πιάσει «ταβανι». Από το 2010 περιπου η Λετονία με την «βοήθεια» του ΔΝΤ έχει υποστεί την μεγαλύτερη δημογραφική καταστροφή στον κόσμο, ακόμη και σε σύγκριση με χώρες που βρίσκονται σε πολεμο. 
Η Ελλάδα είναι στην 4η θέση και ακόμη δεν έχει πιάσει πάτο.  

Ιδού όμως και τα αποτελέσματα της Eurostat το 2014

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα, που στην προμετωπίδα του προγράμματός του θέτει προτάσεις για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος:

ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα. Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:
  • Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
  • Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.   
  • Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων. www.xryshaygh.com
Αργός θάνατος για Ελλάδα και Ευρώπη το δημογραφικόΦαινομενικά η είδηση παρουσιάζει μόνο στατιστικού περιεχομένου ενδιαφέρον. Είναι όμως έτσι; Μιλάμε για την πληροφορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ότι δηλαδή μέσα στα επόμενα 35 χρόνια ο πληθυσμός της Γης θα ανέλθει στα 9,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους, αυξανόμενος δηλαδή κατά 2,4 δισ. μέχρι το 2050. Αναμένεται δε το 2100 ο αριθμός αυτός να φτάσει τα 11,2 δισ. ανθρώπους.

Τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία αυτής της έρευνας βρίσκονται στο γεγονός ότι η Ινδία προβλέπεται να πάρει την πρώτη θέση από την Κίνα, στον κατάλογο των χωρών με τον μεγαλύτερο πληθυσμό, ενώ πολύ πιο ενδιαφέρον είναι το ότι οι μισοί από τα 2,4 δισ. ανθρώπους που θα προστεθούν μέσα στα επόμενα 35 χρόνια θα είναι σε ελάχιστες Χώρες, με πρώτη την Ινδία, και μετά τη Νιγηρία, το Πακιστάν, το Κονγκό, την Αιθιοπία, την Τανζανία, τις ΗΠΑ, την Ινδονησία και την Ουγκάντα.

Παρατηρούμε, δηλαδή, ότι στον κατάλογο αυτό δεν βρίσκεται ούτε μια ευρωπαϊκή Χώρα, γεγονός το οποίο αποδεικνύει περίτρανα το έντονο δημογραφικό πρόβλημα που μαστίζει τη Γηραιά Ήπειρο. Η Ελλάδα είναι μια από αυτές τις Χώρες που αντιμετωπίζουν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, αλλά τα «σαΐνια» που διαφεντεύουν τις τύχες του Τόπου νομίζουν ότι με την μαζική απόδοση της Ιθαγένειας σε αλλοδαπούς θα λυθεί το ζήτημα. Η Ελλάδα και η Ευρώπη αργοπεθαίνουν από την έλλειψη των νέων γενιών, αλλά δυστυχώς κάποιοι νοιάζονται μόνο για την εξυπηρέτηση και την προώθηση των διεθνιστικών και κοσμοπολιτικών τους ιδεοληψιών. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 7124966388523521007

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item