Widgets

600 ευρώ το κόστος του τοκετού για τις ανασφάλιστες Ελληνίδες, δωρεάν για τις “παράτυπες μετανάστριες”

Διαρκώς πληθαίνουν οι ειδήσεις για ετοιμόγεννες ανήμπορες γυναίκες που κατάφεραν να φθάσουν στη χώρα και να γεννήσουν με ασφάλεια σε κάποιο από τα νοσοκομεία της χώρας. Πράγματι, τέτοιου είδους ειδήσεις φαινομενικά είναι συγκινητικές και βαθιά ανθρώπινες. Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για γυναίκες που γνωρίζουν την ημερομηνία γέννησης (πρόκειται για προγραμματιζόμενη επέμβαση), που εισέρχονται παράνομα σε μια ξένη χώρα διακινδυνεύοντας τη ζωή τη δική τους και του εμβρύου, που είναι διατεθειμένες να πληρώσουν σημαντικά ποσά στους διακινητές τους αλλά παράλληλα απαιτούν από την χώρα που τις φιλοξενεί να τους προσφέρει κάθε διευκόλυνση χωρίς καμία επιβάρυνση. Παραδόξως, το ελλαδικό κράτος σπεύδει να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους, ενώ την ίδια στιγμή αδιαφορεί πλήρως για τις Ελληνίδες εγκυμονούσες ασφαλισμένες και ανασφάλιστες.

Φυσικά και η μητρότητα είναι ιερή έννοια και κάθε γυναίκα δικαιούται έναν ήρεμο και ασφαλή τοκετό, ωστόσο αν οι αρμόδιοι θα ήθελαν να χαρακτηρίζονται ανθρωπιστές, θα όφειλαν καταρχάς να έχουν μεριμνήσει για το σύνολο των πολιτών της χώρας. Ουσιαστικά, οι Ελληνίδες ανασφάλιστες είναι αναγκασμένες να πληρώσουν γύρω στα 600 ευρώ για να γεννήσουν με φυσιολογικό τοκετό, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη όλες τις ελλείψεις και τις αδυναμίες των δημοσίων νοσοκομείων. 

Όσο δε αφορά το Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης, οι εγκυμονούσες δικαιούχοι δεν καλύπτονται όσον αφορά τον τοκετό, αλλά ούτε και την νοσηλεία των νεογέννητων βρεφών τους. Ενώ λοιπόν οι εγκυμονούσες που εισήλθαν λαθραία στη χώρα έχουν όλα τα εφόδια να γεννήσουν άνετα και ήρεμα, αυτές οι παροχές είναι απλησίαστες για τις Ελληνίδες, οι οποίες καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες ώστε να καλύψουν τα έξοδα αυτής της επέμβασης.

Σε μία χώρα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας και γήρανσης πληθυσμού, το κράτος θα έπρεπε να καλύπτει τα έξοδα τοκετού, προγεννητικών και περιγεννητικών εξετάσεων και νοσηλείας νεογέννητων βρεφών, ώστε να βοηθά και να στέκεται δίπλα στις Ελληνίδες μητέρες και στο ιερό έργο που επιτελούν. Οι επιλεκτικές ανθρωπιστικές ευαισθησίες της Διεθνούς Αμνησ(τ)ίας


Οι επιλεκτικές ανθρωπιστικές ευαισθησίες της Διεθνούς Αμνησ(τ)ίας

Όλοι οι «αντιρατσιστές», τελικά, φαίνεται ότι κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος σχετικά με την αντιμετώπιση που πρέπει να υπάρχει απέναντι στους λαθρομετανάστες, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι να φιλοξενούν τους λαθρομετανάστες εκτός από τους ίδιους. Για του λόγου το αληθές, μπορούμε να δούμε το χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποιου Γιώργου Κοσμόπουλου, ο οποίος είναι διευθυντής του Ελληνικού Γραφείου της Διεθνούς Αμνηστίας.

Φωτογραφιζόμενος σε ένα στυλ, το οποίο μας θυμίζει έντονα «γιάπη», ο Κοσμόπουλος έδωσε συνέντευξη για το θέμα των λαθρομεταναστών στο ένθετο περιοδικό της κυριακάτικης «Καθημερινής». Πριν συνεχίσουμε, θα πρέπει να πούμε ότι η Διεθνής Αμνηστία θα μπορούσε άνετα να ονομαστεί… Διεθνή Αμνησία, καθώς απ’ ό,τι φαίνεται είναι πολύ επιλεκτική η ευαισθησία της πάνω στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όταν τα δικαιώματα Βουλευτών και στελεχών  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παραβιάζονταν με τον πιο αποτρόπαιο και χυδαίο τρόπο, όταν η σταλινική θεωρία της συλλογικής ευθύνης αναβίωνε  στον πιο αισχρό και ποταπό βαθμό, όταν οπτικά και ηχητικά ντοκουμέντα απεδείκνυαν ότι πίσω απ’ αυτήν την σκευωρία κρυβόταν ξεκάθαρα η κυβερνητική εντολή Σαμαρά, η Διεθνής Αμνησ(τ)ία δεν είπε το παραμικρό.

Πάμε, όμως, στα της συνέντευξης του Κοσμόπουλου, για τον οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι στο «βιογραφικό του», όπως αυτό υπάρχει στην εισαγωγή της συνέντευξης, δεν αναφέρεται η εργασία την οποία εξασκεί. Εκτός κι αν η δουλειά του, τελικά, είναι η απασχόλησή του στην Διεθνή Αμνηστία… Θα σταθούμε ιδιαίτερα σε δύο ερωτήσεις που του γίνονται και τις ανάλογες απαντήσεις που αυτός δίνει:

«Η Ελλάδα κινδυνεύει να πλημμυρίσει με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η ISIS; Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι ελληνικές και οι ευρωπαϊκές αρχές θα μπορούν να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο ενός τέτοιου κινδύνου, εάν υπάρχει, μακριά από υστερίες και υπερβολές. Εμείς αυτό που βλέπουμε είναι άνθρωποι οι οποίοι ομαδικά προσπαθούν να διαφύγουν από πολέμους».

Το μόνο που μπορεί να πει κανείς με τέτοιου είδους απάντηση είναι το «σοβαρότης μηδέν». Με εκφράσεις όπως «θέλουμε να ελπίζουμε», «εάν υπάρχει», «Εμείς αυτό που βλέπουμε» είναι ολοφάνερο ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Ακόμα πιο… ενδιαφέρουσα, όμως, είναι η άλλη ερώτηση που του γίνεται, καθώς φυσικά και η απάντηση που αυτός δίνει:
«Έχετε πάρει ποτέ κάποιον μετανάστη στο σπίτι σας; Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να τους πάρουμε σπίτι μας. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι πολλοί Έλληνες έχουν βοηθήσει και ατομικά κόσμο με διάφορους τρόπους. Απλοί άνθρωποι τρέχουν να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στους πρόσφυγες επειδή βλέπουν την απουσία του κράτους».

Πραγματικά, η απάντηση του Κοσμόπουλου είναι «όλα τα λεφτά». Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει φιλοξενήσει ποτέ κάποιον λαθρομετανάστη στο σπίτι του. Μόνο οι κάτοικοι των νησιών και των λαϊκών συνοικιών είναι αυτοί που υποχρεούνται ουσιαστικά να ζουν σε μόνιμη βάση παρέα με τους λαθρομετανάστες και κατά κάποιο τρόπο να τους βάζουν στα σπίτια τους.
Αλήθεια, ο Κοσμόπουλος σε ποια περιοχή διαμένει; Το κόβουμε, πάντως, λιγάκι δύσκολο να μένει σε περιοχή που να βρίθει από την παρουσία αλλοδαπών.

 Τόσο αυτός, λοιπόν, όσο και οι υπόλοιποι τόσο «ευαισθητοποιημένοι» για τα ζητήματα των λαθρομεταναστών «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές» ας δώσουν πρώτοι και… καλύτεροι το παράδειγμα φιλοξενώντας στις δικές τους οικίες και για αόριστο χρονικό διάστημα τους μετανάστες, πρόσφυγες, οικονομικούς μετανάστες, παράτυπους μετανάστες και όπως αλλιώς θέλουν να τους ονομάσουν.

Αλλά, όπως έχουμε πολλές φορές πει ξανά στο παρελθόν, οι «αντιρατσιστές» δεν είναι κορόιδα. Αντιθέτως, θεωρούν όλους τους άλλους ως τέτοια…

Γιώργος Μάστορας

ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ;

lathro_athina
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα σήμερα στάθηκε θέμα σκέψης τα κάποια περιστατικά τα οποία διαδραματίζονται τούτη την ώρα στο κέντρο των Αθηνών. Όντας κάτοικος περιοχής του κέντρου των Αθηνών αντιλαμβάνεστε ότι έχω υποστεί σοκ τους τελευταίους μήνες από τους λαθρομετανάστες και τους τοξικομανείς. Ας τα πάρουμε ένα ένα όμως, ο λόγος που μπουκάρουν τόσοι λαθρομετανάστες βολεύει την κυβέρνηση όπως βολεύει και την υπόλοιπη Ευρώπη άλλωστε όλοι έχουμε ακούσει πως είμαστε μία γερασμένη Ήπειρος και πως χρειαζόμαστε τους λαθρομετανάστες για να συνεχίσει να υφίσταται η Ευρώπη. 

Καλά μέχρις εδώ, όμως αυτοί οι άνθρωποι ερχόμενοι εδώ, κουβαλάνε άλλα πιστεύω προέρχονται από κοινωνίες οι οποίες έχουν άλλη αντίληψη όσον αφορά τη θρησκεία ή τη γυναικεία υπόσταση. Στη πλειονότητά τους είναι ισλαμιστές μια θρησκεία γνωστή για το φανατισμό της και την υποβίβαση της γυναίκας οι οποίοι δε θα διστάσουν να λιθοβολήσουν μια γυναίκα στη μέση της πλατείας η ακόμα και να την υποβάλλουν σε επέμβαση κλειτοριδεκτομής. Και εδώ αρχίζω να σκέφτομαι όλες αυτές οι Ελληνίδες οι οποίες παντρεύονται όσους έρχονται στη χώρα μας, αυτό ονειρεύονταν στη ζωή τους, να είναι υποχείρια ανδρών; 

Προσωπικά σαν γυναίκα φοβάμαι κάθε φορά που περπατάω στο Πεδίον του Άρεως και νιώθω απροστάτευτη -κι ας υπάρχουν δύο αστυνομικοί δήθεν για να επιβάλλουν την τάξη δίπλα σε εκατό Πακιστανούς, Νιγηριανούς και Αφγανούς- όποτε με κοιτάνε περίεργα και μεταξύ τους με σχολιάζουν, ένα απόγευμα δε διστάσανε να με ακολουθήσουν κιόλας!  Το δεύτερο μείζον θέμα είναι οι ναρκομανείς που εκκολάπτονται όσο περνά ο καιρός με ρυθμούς εντόμων πλέον. Υπάρχουν παντού, στο τρένο να ζητιανεύουν, στα στενά γύρω από την Βικτώρια και τα Εξάρχεια να ψωνίζουν τη δόση τους και κυρίως στο Πεδίον του Άρεως, που αποτελεί στέκι τους εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια! 

Η αστυνομία απλά υπάρχει για διακοσμητικούς λόγους που λόγω νομοθεσίας δε μπορεί να κάνει κάτι για ότι γίνεται στο κέντρο και μένει να υπάρχει εκεί που έλαβε εντολή να είναι. Και κάτι τελευταίο, αναρωτιέμαι πως γίνεται δυο αστυνομικοί υπηρεσία στο Πεδίον του Άρεως, να μπορούν να κάνουν καλά 150 τοξικομανείς που υπάρχουν πίσω από το άγαλμα του Βασιλιά. Ως πότε οι κοπέλες μετά την άφιξη των λαθρομεταναστών και την ανομία που επικρατεί θα φοβόμαστε να βγούμε έξω;

Σαπφώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: H κυρά Τασία αντέγραψε το πρόγραμμα της ΝΔ για τους λαθρομετανάστεςΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Βούτση επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: «Αντιρατσιστικές» ΜΚΟ συνεργάζονται με τούρκους δουλέμπορους


Η βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η... ατυχία του συστήματος


Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η κυβέρνηση (ή μάλλον το σύστημα, εφόσον έχουμε πλέον προσωρινή κυβέρνηση…) να πήρε το… μήνυμα από την περιοδεία κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε Κω-Κάλυμνο και την αποθέωση που γνώρισαν, αλλά… ατύχησε.

Έτσι, ενώ έχουν βάλει το «Ελευθέριος Βενιζέλος» να κάνει δρομολόγια… χωρίς ανάσα, μεταφέροντας συνεχώς χιλιάδες λαθρομετανάστες από τα νησιά στον Πειραιά (2.163 κατέφτασαν εχθές το βράδυ…) και επιστράτευσαν και το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο Tera Jet (το οποίο έφερε σήμερα 1.800 λαθρομετανάστες), αυτοί που εισέρχονται στα νησιά είναι πολύ περισσότεροι απ’ αυτούς που φεύγουν. 

Έτσι, έχουμε μία από τα ίδια! Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι εχθές, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μόνο στην Λέσβο, αποβιβάστηκαν πάνω από 4.000 (!!!) λαθρομετανάστες, με 100 φουσκωτά σκάφη! Κανονική απόβαση!

Άρα, η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως κι εκείνο που χρειάζεται δεν είναι προεκλογικά μπαλώματα, αλλά εφαρμογή της πολιτικής της Χρυσής Αυγής: Άμεσο κλείσιμο των συνόρων της χώρας και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών!  Εθνικισμός.net

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Πως η Άγκυρα κατευθύνει τα «ποτάμια» των λάθρο στις ελληνικές ακτές


Εάλω το Φαρμακονήσι: 20 μόνιμοι κάτοικοι και 800 λαθρομετανάστες!

Εάλω το Φαρμακονήσι: 20 μόνιμοι κάτοικοι και 800 λαθρομετανάστες!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όταν, πριν από μερικά χρόνια λέγαμε εμείς οι εθνικιστές, ότι αυτοί (και οι προηγούμενοι) έχουν σκοπό να μας κάνουν ξένους στον τόπο μας, κάποιοι νόμιζαν πως… υπερβάλλαμε και μας αποκαλούσαν… κινδυνολόγους.

Να που ήρθε η ώρα της πικρής δικαίωσης! Περισσότεροι, λοιπόν, από 800 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν χθες στο Φαρμακονήσι, των μόλις 20 Ελλήνων μόνιμων κατοίκων, που είναι πλέον μια μικρή μειοψηφία στον τόπο τους και ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια!

Να ένας ακόμα σπουδαίος λόγος, που η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι πλέον αναγκαστική επιλογή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!  Εθνικισμός.net

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

lathro_lesvos
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Η κατάσταση πλέον της κρατικής ανικανότητας και ανευθυνότητας, καθώς και του θράσους των λαθρομεταναστών, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην Μυτιλήνηεμπρός στα έντρομα μάτια των κατοίκων, μεταξύ λαθρομεταναστών οι οποίοι ξήλωσαν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα του Λιμενικού και χρησιμοποιώντας τα σαν σιδερολοστούς χωρίστηκαν σε ομάδες βάσει εθνικότητας και άρχισαν να συμπλέκονται και να χτυπιούνται μεταξύ τους.

Και ειλικρινά και ας μας κρίνει ο καθένας όπως θέλει το να χτυπιούνται μεταξύ τους δεν μας ενδιαφέρει ποσώς, αυτό τους υπαγορεύει η πολιτισμική τους κουλτούρα, με αυτά τα ήθη και έθιμα έζησαν στις χώρες από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν, αυτά εφαρμόζουν όπου βρίσκονται. Όπως πριν λίγες μέρες στη Νιγηρία το πλήθος μαχαίρωσε και έκαψε ζωντανό έναν άνδρα, επειδή είχε κλέψει…… μια κατσαρόλα σούπα, έτσι και οι απρόσκλητοι επισκέπτες που μας κουβαλήθηκαν με τις ευχές και τα welcome των ανθελλήνων και δοσίλογων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά αυτής της εξαμβλωματικής φυσιογνωμίας που διετέλεσε αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, θεωρούν ως απόλυτα φυσιολογική και ενδεδειγμένη διαλεκτική και ως τρόπο διεκδίκησης στην προτεραιότητά τους για μετακίνηση στον Πειραιά τον σιδερολοστό και το μαχαίρι.

Αλλά εδώ προκύπτουν δυο ερωτήματα. Πρώτον ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να συμπεριφέρονται σε ένα τόπο που εισήλθαν λαθραία και φιλοξενούνται καταχρηστικά, με την ζωώδη υποκουλτούρα των χωρών τους -και αυτό δεν αποτελεί ρατσιστικό σχόλιο, αλλά αναμφισβήτητη πραγματικότητα-  εκδηλώνοντας την επικίνδυνη αντικοινωνικότητα, καθώς και την εγκληματική τους συμπεριφορά; Από πού αντλούν αυτό το θράσος να δυναμιτίζουν την καθημερινότητα μιας τοπικής κοινωνίας η οποία τους ανέχεται διάγοντας σε κατάσταση ομηρίας, εξ αιτίας ενός άθλιου κρατικού μηχανισμού και μίας νοσηρής ιδεοληψίας των κυβερνώντων;

Δεύτερον πόσος καιρός πιστεύετε ότι θα χρειαστεί, ώστε να ξεθαρρέψουν εντελώς και να στραφούνεναντίον εντόπιων κατοίκων ή πόσο πιθανά επίφοβο είναι να βρεθεί ανάμεσα τους κάποιος υποκινητής που να υποδαυλίσει τον θρησκευτικό τους φανατισμό και να τους υποδείξει ως πραγματικό τους εχθρό τους Έλληνες αλλόθρησκους;

Ειλικρινά τότε τι μέλλει γενέσθαι, όταν όλος αυτός ο πολυάριθμος συρφετός, ενωθεί και στραφεί εναντίον των τοπικών κοινωνιών; Ποιoς από τους σημερινούς κυβερνώντες, θα μπορέσει να εξομαλύνει και να συγκρατήσει αυτή την κατάσταση;

Πλέον η αγανάκτηση και το μένος των περισσοτέρων Ελλήνων έχει ξεχειλίσει. Η σύληση, η καταστροφή και ο εξευτελισμός της Πατρίδας μας για το έτσι θέλω κάποιων συμπλεγματικών και φαιδρών προσώπων που η κατάρα τους τοποθέτησε σε κέντρα εξουσίας, δεν μπορεί πλέον να γίνει ανεκτή. Ακόμη και άνθρωποι φιλήσυχοι και ανθρωπιστές δεν δύνανται πλέον εμπρός σε αυτή την τριτοκοσμική λαίλαπα που κινδυνεύει να ερημώσει απ άκρη σ΄άκρη την Ελλάδα, να διάκεινται ευνοϊκά ή έστω ουδέτερα.

Πλέον η Πατρίδα, η Φυλή και ο Πολιτισμός μας αφανίζονται, η καθημερινότητα και η ζωή μας κινδυνεύουν. Ήρθε η ώρα όλοι οι Έλληνες εμπρός σε ένα φρικτό μέλλον που ορθώνεται εμπρός μας απειλητικό, να αντιδράσουν, να εγερθούν και να τιμωρήσουν με την ψήφο τους τους υπαίτιους.

Ο Ελληνισμός έχει ανάγκη μιας κυβέρνησης που να εμφορείται από Εθνικιστικά Ιδεώδη, που να θέτει υπεράνω όλων την Πατρίδα και τον Λαό και που θα μπορέσει να δώσει τέλος σε αυτή τη μάστιγα που απειλεί εμάς και τα παιδιά μας.

Εμπρός στα όσα συμβαίνουν, οι έννοιες των όρων ρατσισμός και ξενοφοβία χάνουν παντελώς το νόημά τους, διότι πλέον ομιλούμε για Εθνική Άμυνα, για προστασία της Ελληνικής κοινωνίας, για σωτηρία της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας.

Μόνο με ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα θα δοθεί τέλος στον καθημερινό εφιάλτη που αν εξελιχθεί θα μας οδηγήσει ως Έθνος και Λαό στη Λίθινη εποχή.
Έλληνες, τώρα ξέρετε τι πρέπει να ψηφίσετε. http://ethnikismos.net/


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Μυτιλήνη: Άγριες συμπλοκές με σιδερόβεργες μεταξύ λαθρομεταναστών - Φωτογραφίες, Βίντεο


Νέες αιματηρές συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης…

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε σήμερα το λιμάνι της Μυτιλήνης στη Λέσβο με δεκάδες λαθερομετανάστες να συγκρούονται μεταξύ τους έξω από το λιμεναρχείο της πόλης! Η κατάσταση στη Λέσβο φαίνεται να βρίσκεται εκτός ελέγχου βρίσκεται η Μυτιλήνη όπου φτάνουν συνεχώς μαζικά λαθρομετανάστες.

Κατά τη διάρκεια της καταγραφής τους έξω από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, ομάδες λαθρομεταναστών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, σκορπώντας τον τρόμο σε όσους βρίσκονταν στο γύρω χώρο.Οι λαθρομετανάστες ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου και με αυτά άρχισαν τα κονταροχτυπήματα και τα κυνηγητά ανάμεσα σε ομοεθνείς τους, γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες που έτρεχαν να απομακρυνθούν από το σημείο των συμπλοκών. Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματισθούν δύο από αυτούς από χτυπήματα στο κεφάλι ενώ τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν ελαφρότερα.


lesvosnews.gr

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ Η΄ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;
homeland_29082015__large
Πρόσφατα, μια από τις ιστοσελίδες της αριστεράς, δημοσιεύθηκε συνέντευξη με πρόσφυγες – λιποτάκτες της Συρίας. Η ερώτηση – και γενικότερα το άρθρο – είχε ως θέμα το λόγο για τον οποίο οι Σύριοι αυτοί προτίμησαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους.

Η απάντηση είναι πως στη Συρία πολεμούν για τα συμφέροντα κάποιων αφεντικών, πολυεθνικών και των Αμερικανών. Δεν υπάρχει ιδεολογία και όλη αυτή η σφαγή που συντελείται, είναι ανούσια. Όταν θέλησαν να μιλήσουν, κινδύνεψε η ζωή τους από όλες τις παρατάξεις.  Αναφέρεται πως κατάντησαν μαριονέτες και πως θα επιστρέψουν αργότερα για να φτιάξουν την πατρίδα τους, όπως θέλουν αυτοί.  Το άρθρο κλείνει λέγοντας : «Αυτή είναι η δική μου κατάθεση σε όσους ρωτούν «γιατί δεν έμειναν να πολεμήσουν». Η απάντηση είναι απλή: γιατί υπάρχουν πόλεμοι δίχως νόημα. Ο πόλεμος αυτός είναι δίχως νόημα.»

Αλήθεια, τι έπρεπε να απαντήσουν οι Έλληνες στην Περσική εισβολή το 480 π.Χ.; Ότι οι μόνοι που έχουν συμφέρον από αυτή τη νίκη είναι οι μεγαλοκτηματίες της Αθήνας, της Σπάρτης και άλλων Ελληνικών πόλεων-κρατών; Τότε δεν πολέμησαν και οι κατώτερες κοινωνικές τάξεις; Το ίδιο δεν έγινε και με την παρηκμασμένη Βυζαντινή αυτοκρατορία κατά των Οθωμανών; Όλοι μαζί εναντίον ενός βάρβαρου δυνάστη, ενώθηκαν. Μήπως το 1821 πολέμησαν μόνο οι πλούσιοι; Φυσικά και όχι. Ακόμα και η Ψωροκώσταινα προσέφερε τον οβολό της για την ελευθερία του έθνους. Μήπως στους Βαλκανικούς πολέμους, στον Α΄ και Β΄ παγκ. πόλεμο οι πτωχοί αδιαφόρησαν; Οι μόνοι που φώναζαν κατά των «ιμπεριαλιστικών πολέμων» ήταν οι γνωστοί δοσίλογοι της αριστεράς που ονειρεύονταν τη διεθνή κομμούνα.

Όταν μιλάμε για πόλεμο, φυσικά αναφερόμαστε σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Όμως στην ερώτηση αν πρέπει να πάρουμε τα όπλα και αν πρέπει να πολεμήσουμε η απάντηση είναι απλή: Δεν πολεμάμε για συμφέροντα πολυεθνικών και άλλων κρατών. Πολεμάμε για να προστατέψουμε τα ιδανικά μας, τη φυλή μας, τις οικίες μας, τους γονείς, τις γυναίκες, τα παιδιά μας, όλους όσους αγαπάμε και όλους όσους συμμερίζονται την αγάπη μας για αυτά τα ιδανικά και τις αξίες. Αυτό είναι το όραμα που ενέπνευσε τους υπερασπιστές της χώρας μας. Στον πόλεμο δεν πηγαίνει ποτέ κανείς για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα πλουσίων ή εταιριών. Πηγαίνει γιατί πρέπει να υπερασπισθεί την πατρίδα. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει η έννοια της Πατρίδας να έχει νόημα και περιεχόμενο, αυτό ακριβώς που μάχεται ο διεθνιστικός μαρξισμός.

Εξετάζοντας την προέλευση των πρόσφατων λαθροεισβολέων, οι οποίοι προφανέστατα δασκαλεμένοι, δηλώνουν «Σύριοι πρόσφυγες», εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι μόνο το ένα τρίτο από αυτούς κατάγονται από τη Συρία. Από αυτούς η συντριπτική πλειοψηφία είναι άντρες 20-40 ετών. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι δεν πρόκειται για «αμάχους» αλλά για «φυγόμαχους» ή αλλιώς λιποτάκτες. Πρόκειται για ανθρώπους που εγκαταλείπουν την «Πατρίδα», ακριβώς γιατί δεν την νιώθουν ως τέτοια. Το θέμα της εθνικής συνείδησης στον αραβικό κόσμο είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και συνδέεται τόσο με το ισλάμ όσο και με την αποικιοκρατική πολιτική των μεγάλων δυνάμεων τον 19ο και τον 20ο αιώνα.

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Με τη φυγή το μόνο που καταφέρνουν, είναι να βρίσκουν μια ωραία αφορμή για να αποφύγουν το χρέος τους και φυσικά, μετά δεν υπάρχει πιθανότητα να γυρίσουν ώστε να δημιουργήσεις κάτι ωραίο στον τόπο από τον οποίο κατάγονται. Μετά είναι αργά. Άλλοι θα ελέγχουν τη χώρα τους, γιατί όταν αυτή τους είχε ανάγκη, προτίμησαν να την εγκαταλείψουν και να γίνουν λιποτάκτες και απάτριδες. Πιτσάκης Γεώργιος – Τ. Ο. Ν. Μηχανιώνας

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Ενα χωριό... Τζιχαντιστών δύο ώρες από τα σύνορα!

Μόλις 200 χιλιόμετρα από τους Ευζώνους, κοντά στα σύνορα του Κοσόβου με την ΠΓΔΜ, στον δρόμο Σκοπίων-Πρίστινας, βρίσκεται ένα άντρο των τζιχαντιστών στα Βαλκάνια.

Ενα χωριό... Τζιχαντιστών δύο ώρες από τα σύνορα
ΤΟ ΚΑΤΣΑΝΙΚ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Πρόκειται για την πόλη Κάτσανικ, με πληθυσμό 30.000 Αλβανούς Κοσοβάρους, στην οποία τα τελευταία τρία χρόνια έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 24 άτομα τα οποία έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος και πολεμούν στις τάξεις των τζιχαντιστών στη Συρία και στο Ιράκ, ενώ είναι άγνωστος ο πραγματικός αριθμός των ομοϊδεατών τους στην πόλη αυτή του Νοτιοανατολικού Κοσόβου. Ανάμεσά τους και ο πιο γνωστός τζιχαντιστής από τα Βαλκάνια, ο διαβόητος Λαβντρίμ Μουτζαχέρι, διοικητής των Αλβανών τζιχαντιστών που πολεμούν στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους και προέρχονται εκτός από το Κόσοβο και από άλλες περιοχές όπου ζουν Αλβανοί, την Αλβανία, την ΠΓΔΜ και τη Σερβία. Μόνο από το Κόσοβο ο αριθμός αυτός εκτιμάται στα 300 άτομα, σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα «Κόχα Ντιτόρε» της Πρίστινα.
Με τo θέμα των τζιχαντιστών του Κάτσανικ ασχολήθηκε και ο βρετανικός «Telegraph», ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο που αναφέρονται σε πληροφορίες και στοιχεία που θέλουν ακραία ισλαμιστικά στοιχεία να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν το μεγάλο προσφυγικό κύμα μέσω των Βαλκανίων για να φτάσουν στη Δυτική Ευρώπη, προετοιμάζοντας μελλοντικά αιματηρά τρομοκρατικά χτυπήματα.
Με το όνομα Αμπού Αμπντουλάχ ο Κοσοβάρος, όπως είναι γνωστός στις τάξεις του ISIS, ο Μουτζαχέρι είναι ένας αιμοσταγής ισλαμιστής και ένας από τους πλέον καταζητούμενους από τις αρχές της Δύσης. Οι φοβερές εικόνες του στο facebook τον Ιούλιο του 2014, που έδειχναν τον 24χρονο τότε Κοσοβάρο να πρωταγωνιστεί σε πράξεις απίστευτης θηριωδίας, προκάλεσαν παγκόσμιο σοκ. Απαθανατιζόταν αρχικά να ετοιμάζεται να αποκεφαλίσει έναν 19χρονο Σύρο με ένα μαχαίρι και στη συνέχεια να κρατάει στα χέρια του το κομμένο κεφάλι.
Ο «χασάπης» Μουτζαχέρι (αριστερά) που προπαγανδίζει τη στράτευση στην Τζιχάντ ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στις τάξεις του ισλαμικού χαλιφάτου. Κουρδικές πηγές λένε ότι ο αιμοσταγής ισλαμιστής σ

Ο «χασάπης» Μουτζαχέρι (αριστερά) που προπαγανδίζει τη στράτευση στην Τζιχάντ ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στις τάξεις του ισλαμικού χαλιφάτου. Κουρδικές πηγές λένε ότι ο αιμοσταγής ισλαμιστής σκοτώθηκε σε μια περιοχή λίγο έξω από τη Μοσούλη.
Η κατηγορία για τον νεαρό Σύρο ήταν πως ήταν κατάσκοπος στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους. Στα τέλη Αυγούστου του 2014 από κουρδικές πηγές υπήρξαν πληροφορίες ότι ο «χασάπης» Μουτζαχέρι μαζί με έναν ακόμη τζιχαντιστή σκοτώθηκαν κοντά στην ιρακινή περιοχή Τελ Αφάρ, 50 χιλιόμετρα από τη Μοσούλη. Ομως πέντε μήνες νωρίτερα κουρδικές πηγές έδιναν πάλι τον Μουτζαχέρι να έχει σκοτωθεί σε άλλο σημείο, γεγονός που κάνει κάποιους να υποστηρίζουν ότι ο Κοσοβάρος ίσως να μην είναι νεκρός.
«Στην πόλη που έγινε η πρωτεύουσα των τζιχαντιστών στα Βαλκάνια», το Κάτσανικ, όπως την αποκαλεί ο «Telegraph», οι παρατηρητές κάνουν λόγο για αλλαγή της συμπεριφοράς μιας μερίδας του κόσμου εδώ και κάποια χρόνια. Η πόλη περιγράφεται ως μία από τις πιο συντηρητικές του Κοσόβου. Ανδρες με γένια φορώντας το παντελόνι τους πάνω από τους αστραγάλους, όπως θέλει και εμφανισιακά το συντηρητικό Ισλάμ τους μουσουλμάνους, και γυναίκες που καλύπτουν τα κεφάλια τους ή και τα πρόσωπά τους με μαντίλες είναι πλέον μια πολύ συνηθισμένη εικόνα. Να σημειωθεί ότι στο Κάτσανικ μετά τον πόλεμο του 1999 είχε αποκαλυφτεί ένας μαζικός τάφος με 81 κατοίκους πόλης, που είχαν σκοτώσει οι Σέρβοι, και ρίχνει ακόμη βαριά τη σκιά στην πόλη.
Ο Laith Al Saleh (αριστερά) όταν ήταν διοικητής μιας ομάδας 700 ανταρτών του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA). Σαν... πρόσφυγας έφτασε, μέσω Τουρκίας, στην Κω, στην Αθήνα, στη συνέχεια πήρε τον δρόμο
Ο Laith Al Saleh (αριστερά) όταν ήταν διοικητής μιας ομάδας 700 ανταρτών του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA). Σαν... πρόσφυγας έφτασε, μέσω Τουρκίας, στην Κω, στην Αθήνα, στη συνέχεια πήρε τον δρόμο για τα Σκόπια και μας... ευχαριστεί με το σήμα της νίκης αναζητώντας την τύχη του στην Ευρώπη.
Δούλευε σε αμερικανική βάση

Σε μια απόσταση λίγων χιλιομέτρων, στον γειτονικό δήμο του Φεριζάι-Ουρόσεβατς, όπως τον ονόμαζαν οι Σέρβοι, στήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα στρατόπεδα-βάση των ΗΠΑ στην Ευρώπη, αυτό του Bondsteel. Το περίεργο είναι ότι στο στρατόπεδο Bondsteel των ΗΠΑ εργάσθηκε αρχικά για ένα μικρό διάστημα ο Λ. Μουτζαχέρι και στη συνέχεια μέσω μιας ιδιωτικής εταιρείας προσλήφθηκε και δούλεψε για τις συμμαχικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν.
Οταν επέστρεψε, υποστήριζε ανοιχτά τις ιδέες του ριζοσπαστικού Ισλάμ και ήρθε σε σύγκρουση με τον ιμάμη του κεντρικού τζαμιού του Κάτσανικ, ενώ απείλησε ότι θα σκοτώσει κληρικούς και δημόσια πρόσωπα. Προπαγάνδιζε τη στράτευση στο Τζιχάντ και από το 2012 ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στις τάξεις του Ισλαμικού Χαλιφάτου στο Ιράκ και στη Συρία. Εμφανίσθηκε μάλιστα μπροστά στις κάμερες να καίει το διαβατήριό του, προκειμένου να δείξει ότι πλέον δεν έχει πατρίδα, παρά μόνο το χαλιφάτο.
Ούγγροι στρατιώτες στην κατασκευή του φράκτη στα σύνορα με τη Σερβία.
Ούγγροι στρατιώτες στην κατασκευή του φράκτη στα σύνορα με τη Σερβία.
ΜΕ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Φόβοι στην Ευρώπη για... εισβολή φανατικών ισλαμιστών

Τα δυτικά Βαλκάνια τα τελευταία χρόνια έκαναν εξαγωγή τζιχαντιστών και μετρούν ήδη πολλούς «μάρτυρες του Ισλάμ». Μόνο από το Κόσοβο οι νεκροί στη Συρία και στο Ιράκ καταγράφονται σε περίπου 60 άτομα. Αυτό για το οποίο ανησυχούν οι ηγεσίες των χωρών τους δεν είναι μόνο η διεύρυνση της επιρροής τους και η στρατολόγηση κι άλλων νέων για να πολεμήσουν μέσα από τις τάξεις του Ισλαμικού Χαλιφάτου, αλλά και η μελλοντική επιστροφή τους στις πατρίδες τους στα Βαλκάνια ως φανατικών τζιχαντιστών. Κι ακόμη η απειλή να δημιουργήσουν ένα εφαλτήριο από τα Βαλκάνια εναντίον της Ευρώπης. Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν απειλητικές αναρτήσεις του Ισλαμικού Χαλιφάτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις οποίες επιχειρείται να στοχοποιηθούν χώρες της περιοχής, όπως το Κόσοβο, η Αλβανία, η ΠΓΔΜ, η Βοσνία - Ερζεγοβίνη, ενώ πρόσφατη ήταν και η απειλή ότι θα εισβάλουν στην Κωνσταντινούπολη. «Χαίρετε Βαλκάνιοι, πλησιάζουν καλύτερες μέρες, είμαστε το Ισλαμικό Κράτος...», αναφέρουν και καλούν τους μουσουλμάνους της περιοχής να ενταχτούν στο Ισλαμικό Κράτος. Μόλις τον περασμένο Μάιο στο Σβόρνικ της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ένας 24χρονος που συνδεόταν με ακραίους ισλαμιστικούς κύκλους εισέβαλε πάνοπλος σε αστυνομικό τμήμα φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ»(«Ο Θέος είναι μεγάλος») και πρόλαβε να σκοτώσει έναν αστυνομικό και να τραυματίσει άλλους δύο πριν σωριαστεί νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.
Ατακτες εισροές

Αυτό που πολλαπλασιάζει τις ανησυχίες και τους φόβους στα Βαλκάνια και στη Δυτική Ευρώπη είναι η μαζική προώθηση στην περιοχή τζιχαντιστών και το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτούν τη σημερινή άτακτη εισροή των χιλιάδων προσφύγων μέσω του λεγόμενου βαλκανικού διαδρόμου. Πρόσφατη είναι η περίπτωση του ισλαμιστή Laith («λιοντάρι» στα συριακά) Al Saleh, πρώην διοικητή μιας ομάδας 700 περίπου ανταρτών του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού»-FSA, ο οποίος συμμετείχε στις φονικές μάχες ενάντια στον συριακό στρατό του στην πόλη Αλέπο, αλλά και στις συγκρούσεις στην πόλη Καμπάνι. Σαν... πρόσφυγας έφτασε μέσω της Τουρκίας στην Κω και από εκεί με το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ταξίδεψε στην Αθήνα. Στη συνέχεια πήρε τον δρόμο για την ΠΓΔΜ και εκεί τον εντόπισαν δημοσιογράφοι ξένων πρακτορείων να δηλώνει ότι αποκηρύσσει την προηγούμενη δράση του και θέλει να πάει στην Ολλανδία. Ενας άλλος ισλαμιστής από τη Λιβύη, ο αποκαλούμενος δόκτωρ Αχμέντ, εντοπίστηκε πάλι από δημοσιογράφους σαν πρόσφυγας στο Βελιγράδι, πριν πάρει τον δρόμο για την Ουγγαρία. Εντύπωση προκάλεσαν οι ανοιχτές απειλές του για εκδίκηση στον «αιματηρό κατακτητή», όπως αποκάλεσε το ΝΑΤΟ και τον «αμερικανικό σατανά», και ότι οι γυναίκες τους θα γεννήσουν πολλά παιδιά στην Ευρώπη και πολύ γρήγορα θα αλλάξει το πρόσωπό της. ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΛΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο υλικό με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν από την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης;

Η μάχη της Ελλάδας εναντίον των λαθροεποίκων

ΟΗΕ: 21 χιλιάδες λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα μέσα σε μια βδομάδα - 3.000 την ημέρα!

ΒΙΝΤΕΟ - ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.! ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...

Τελικά το μεγάλο τους πρόβλημα δεν είναι η λαθρομετανάστευση, αλλά η άνοδος της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

ΕΛΛΗΝΑ θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Τι δεν κατάλαβες;

Κομισιόν: Κονδύλια €2,4 δισ. για ''αντιμετώπιση'' της λαθρομετανάστευσης

ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν air-condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό!

Στοιχεία - ΣΟΚ: Κρατηθείτε! 55.000 λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα τον… Ιούλιο!

Εθνικά Θέματα και Λαθρομετανάστευση, τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδος

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 5619288036411418698

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item