Widgets

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIΖA - ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: «Η ΕΛΛΑΔΑ θα ΠΛΗΡΩΝΕΙ για ΠΑΝΤΑ τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ»
Μπαλτάς: «Δεν κάνουμε πίσω στις δεσμεύσεις μας προς τους δανειστές, θα εφαρμόσουμε το Μνημόνιο όπως είμαστε υποχρεωμένοι!»


Αισιόδοξος και πρόθυμος να εφαρμόσει το Μνημόνιο που περιλαμβάνεται στο νέο πρόγραμμα του Σύριζα εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Αριστείδης Μπαλτάς…
Με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρώην υπουργός του Σύριζα είπε μεταξύ άλλων «… ότι υπάρχει το μνημόνιο και είμαστε υποχρεωμένοι να το εφαρμόσουμε, δεν κάνουμε πίσω σε αυτή τη δέσμευση προς τους εταίρους, αλλά το ίδιο το μνημόνιο έχει κάποια χαρακτηριστικά, μεγαλύτερες ελαστικότητες και δυνατότητες ευελιξίας, που σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε.»
Μάλιστα σημείωσε πως θα αγωνιστεί με σκοπό να πείσει τον Ελληνικό λαό για «τα ρεαλιστικά αντισταθμιστικά μέτρα που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα…», τονίζοντας πως «αν αυτά τα εμπεδώσουμε και τα αναπτύξουμε σωστά, νομίζω και ο κόσμος θα πειστεί».
Όπως καταλάβατε οι Συριζαίοι έχουν γίνει μνημονιακότεροι και από τους μνημονιακούς της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. Αφού δεν κατάφεραν με το δημοψήφισμα να πάρουν την έγκριση του Ελληνικού λαού για να εφαρμόσουν το πρόγραμμα των δανειστών, τώρα προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι το Μνημόνιο που επί 5 χρόνια καταγγέλλαν, είναι η σωτηρία της πατρίδας!
Έλληνες, στις προσεχείς εκλογές υπάρχει μόνο μια επιλογή: Χρυσή Αυγή για μια Ελλάδα ισχυρή!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ : «Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στρέφονται πλέον ΜΑΖΙΚΑ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»


Μαζική εισροή ψηφοφόρων από παντού για την Χρυσή Αυγή

Συσπείρωση σε πολύ υψηλά επίπεδα δείχνουν για την Χρυσή Αυγή (και το ΚΚΕ) ακόμα και οι –λίγο ή πολύ- «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις.

Επίσης, όπως θα δείτε στο βίντεο αποσπάσματος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega, η Χρυσή Αυγή έχει εισροές ψηφοφόρων από παντού και μηδενικές απώλειες προς άλλα κόμματα!

Χρυσή Αυγή, τρίτη και φαρμακερή!   
Δείτε το βίντεο:  ΠΗΓΗ
Μνημονιακή φοροκαταιγίδα θα πλήξει τους Έλληνες μετά τις εκλογές - 12,4 δισ. ευρώ η πρώτη εισφορά στους τοκογλύφους
Φόρους άνω των 12,4 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις για τα ακίνητα που διαθέτουν, τα αυτοκίνητα, τον φόρο εισοδήματος, τον φόρο μισθωτών υπηρεσιών, την αυξημένη εισφορά αλληλεγγύης και τα τέλη κυκλοφορίας, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα καταβληθούν μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.Συγκεκριμένα από αύριο Δευτέρα μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 οι περισσότεροι φορολογούμενοι θα πρέπει στο τέλος κάθε μήνα να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν στο ελληνικό Δημόσιο τους ανωτέρω φόρους. Η κακή οργάνωση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών έχει ως αποτέλεσμα να συσσωρεύεται στους τελευταίους μήνες του έτους το πλήθος των φόρων, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις. Στον κακό προγραμματισμό αποδίδεται και η αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Εάν οι φορολογούμενοι ξεκινούσαν την πληρωμή των φόρων που τους αναλογούν από τον Φεβρουάριο εκάστου έτους, ο επιμερισμός τους θα ήταν σωστότερος, ενώ οι υπόχρεοι θα είχαν μεγαλύτερη ευχέρεια για την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεών τους. Ωστόσο, οι εκλογές δεν «επιτρέπουν» τη νωρίτερη καταβολή των φόρων!
Ειδικότερα, οι φόροι ύψους 12,4 δισ. ευρώ που θα καταβληθούν αμέσως μετά τις εκλογές κατανέμονται ως εξής:
• Φόρος εισοδήματος. Την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος θα κληθούν να πληρώσουν την ερχόμενη Δευτέρα εκατομμύρια φορολογούμενοι, οι οποίοι υπέβαλαν τις δηλώσεις τους μετά την παράταση που δόθηκε στα τέλη Ιουλίου. Συνολικά μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου πρέπει να καταβληθούν από τα φυσικά πρόσωπα περισσότερα από 3 δισ. ευρώ. Αντίστοιχα οι επιχειρήσεις θα πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 2 δισ. ευρώ. Σημειώνεται ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες εκτός από την εισφορά αλληλεγγύης καταβάλλουν και τέλος επιτηδεύματος. Μέχρι στιγμής από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων έχουν καταλογισθεί φόροι ύψους 2,8 δισ. ευρώ σε 2,2 εκατ. φορολογούμενους. Μέχρι την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης υπολογίζεται ότι το ποσό αυτό θα ξεπεράσει τα 3 δισ. ευρώ.
• ΕΝΦΙΑ. Τα εκκαθαριστικά του ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο στα τέλη Σεπτεμβρίου αμέσως μετά τις εκλογές. Η πρώτη δόση του φόρου θα πληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου και η τελευταία στα τέλη Φεβρουαρίου. Το ποσό που πρέπει να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων ανέρχεται στα 3,2 δισ. ευρώ (το εισπράξιμο υπολογίζεται σε 2,65 δισ. ευρώ). Σημειώνεται ότι ισχύει και για φέτος η έκπτωση 20% στα κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.
• Τους κρίσιμους μήνες οι οφειλέτες του Δημοσίου θα πληρώνουν ταυτόχρονα με όλα τα ανωτέρω και τη δόση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Συνολικά μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζεται να καταβληθούν περισσότερα από 800 εκατ. ευρώ.
• Από τις αποδοχές του Αυγούστου έχει ξεκινήσει και η παρακράτηση της αυξημένης εισφοράς αλληλεγγύης. Σημειώνεται ότι το ποσό της εισφοράς αλληλεγγύης που προκύπτει για το διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο θα πληρωθεί το 2016 με την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης. Συνολικά από την εισφορά αλληλεγγύης και το φόρο μισθωτών υπηρεσιών και συντάξεων θα καταβληθούν περίπου 2,3 δισ. ευρώ μέχρι το τέλους του έτους.
• Επίσης, τον Δεκέμβριο θα πρέπει να καταβληθεί ποσό ύψους 1,1 δισ. ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας του 2016.
Βέβαια οι ανωτέρω φόροι δεν είναι οι μοναδικοί που θα καταβληθούν από τους 8 εκατ. φορολογούμενους και τις επιχειρήσεις. Συνολικά από τη Δευτέρα και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 θα πρέπει να πληρωθούν φόροι συνολικού ύψους 24,7 δισ. ευρώ (εκ των οποίων τα 12,3 δισ. ευρώ αφορούν τον ΦΠΑ και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης).   ΠΗΓΗ

Για δείτε δω τον άθλιο απατεωνίσκο Τσίπρα, που...διηγείται πως παραπλάνησε τον ελληνικό λαό (τα χαϊβάνια που τον ψήφισαν δηλ.). Τα καλύτερα ψέματα και οι πιο θεαματικές κωλοτούμπες μαζεμένα σε ένα βίντεο... άντε και εις υγείαν των κορόιδων!Εάλω το Φαρμακονήσι: 20 μόνιμοι κάτοικοι και 800 λαθρομετανάστες!

Όταν, πριν από μερικά χρόνια λέγαμε εμείς οι εθνικιστές, ότι αυτοί (και οι προηγούμενοι) έχουν σκοπό να μας κάνουν ξένους στον τόπο μας, κάποιοι νόμιζαν πως… υπερβάλλαμε και μας αποκαλούσαν  κινδυνολόγους.
Να που ήρθε η ώρα της πικρής δικαίωσης! Περισσότεροι, λοιπόν, από 800 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν χθες στο Φαρμακονήσι, των μόλις 20 Ελλήνων μόνιμων κατοίκων, που είναι πλέον μια μικρή μειοψηφία στον τόπο τους και ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια!
Να ένας ακόμα σπουδαίος λόγος, που η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι πλέον αναγκαστική επιλογή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική! ΠΗΓΗ


ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ


Σε λίγες μέρες καλούμαστε να εκλέξουμε την νέα κυβέρνηση που θα κάνει πράξη το 3ο μνημόνιο. Μην τους αφήσετε να το κάνουν πράξη! Δυναμώστε το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα. Δυναμώστε την φωνή της Χρυσής Αυγής, της μόνης καθαρής και γνήσιας αντιμνημονιακής φωνής , που αντιτάσσεται από την πρώτη στιγμή της κοινοβουλευτικής της παρουσίας στο Μνημόνιο και είναι εδώ για να στηρίξει με την υπεύθυνη πολιτική της στάση την βούληση του 62% του Ελληνικού Λαού που είπε «όχι στο μνημόνιο». Πριν πάτε να ψηφίσετε δείτε τι έφεραν οι εθνοσωτήρες της Πρώτης φοράς αριστερά σε συνεργασία με την ψοφοδεξιά και τα δεκανίκια τους.    Η ελπίδα ήρθε αλλά δεν έκανε στάση και το μαρτύριο του Ελληνικού λαού συνεχίζεται:
 1. 2% η αύξηση κρατήσεων στις κύριες συντάξεις
 2. 6% κρατήσεις (για πρώτη φορά) και στις επικουρικές
 3. 35,2% περικοπές στην επικούρηση Ταμείων που θα ενοποιηθούν
 4. 40% πέναλτι για τις πρόωρες αποχωρήσεις
 5. 200 € η κατώτατη χωρίς 15ετία και πριν από το 67ο έτος
Δημόσιο
 • Περικοπές σε αποζημιώσεις για οδοιπορικά, και εκτός έδρας και διανυκτερεύσεις
 • Χαράτσι σε όλες τις μισθολογικές παροχές
Αγρότες
 • Περικοπή επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης
 • Αύξηση φορολογίας στο 20% (2016) και στο 26% (2017)
Επιχειρήσεις
 • Προκαταβολή φόρου στο 100%
 • Αύξηση προκαταβολής φόρου (αναδρομικά) και για το 2014
 • Κατάργηση προκαταβολής φόρου 26% για συναλλαγές με εταιρείες σε φορολογικούς παραδείσους
Φόροι – Πρόστιμα
 • Πρόστιμο έως 150 € (μέσω TAXIS) για Ι.Χ. που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ
 • Αυξάνεται ο φόρος στο οινόπνευμα
Τεκμήρια
 • Επαναφορά φορολόγησης με 26% από το πρώτο ευρώ μέσω τεκμαρτού (και όχι πραγματικού) εισοδήματος
 • Εφαρμογή προκαταβολής φόρου 75% και 100% ακόμα και για τα τεκμαρτά εισοδήματα
ΕΝΦΙΑ
 • Σε πέντε αντί για επτά δόσεις
 • Καταργείται η απαλλαγή από τον συμπληρωματικό φόρο για ενοικιαζόμενα δωμάτια σε ατομικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
 • Παρατείνεται (για το 2015) η έκπτωση 20% για τα μη ηλεκτροδοτούμενα  ΠΗΓΗ
Ιδού η «τεράστια πολιτική ομιλία» του Μεϊμαράκη στη Χαλκίδα - Αποκαλυπτική φωτογραφία


Ούτε 200 άτομα δε μάζεψε ο Βαγγέλας στην Χαλκίδα - Οι μισοί ήταν βουλευτές, υπάλληλοι και έμμισθοι της ΝΔ.
Από ένα τυχαίο πλάνο της ΕΡΤ μάθαμε για την ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τους «δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Χαλκίδας» ότι ήταν και αυτή τελικά ένα πυροτέχνημα, ανάλογο της ομιλίας Σαμαρά τον Γενάρη στο Σύνταγμα.
Με το ζόρι μαζεύτηκαν 150-200 άτομα και αυτοί μεταφερόμενοι από τα χωριά, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα «Κατοχικά Νέα» το καλύτερο ήταν ότι κάτι λεωφορεία που έβαλαν κατέβηκαν με 2-3 άτομα μέσα. Δεν έβαζαν ταξί να μην πλήρωναν τσάμπα τόσα λεφτά;  ΠΗΓΗ
Αγριεύει ο εμφύλιος στην ψοφοδεξιά Οι Σαμαρικοί καταγγέλλουν «στημένο παιχνίδι» και «υπόγειο ντιλ με τον Τσίπρα»!
Λέγαμε χθες για τον εμφύλιο πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην ψοφοδεξιά, μεταξύ των σαμαροφρόνων και όλων των άλλων. Και επιβεβαιωνόμαστε, για μια ακόμα φορά, καθώς ο ψοφοδεξιός εμφύλιος αγριεύει επικίνδυνα! Τόσο, που αυτή τη φορά τα «σκάγια» των σαμαρικών δε σταμάτησαν στον Μεϊμαράκη, αλλά πήραν και τον… «Θεό» Καραμανλή!
Έτσι, το διαδικτυακό όργανο του… εκπεσόντος Φον Αντωνάκη (που θέλει να πάρει την εκδίκησή του για το… σουτ που έφαγε από την αρχηγία της νουδούλας τη νύχτα του δημοψηφίσματος…), δημοσιεύει άρθρο με τίτλο: «Υπόγειο ντιλ Τσίπρα – Καραμανλή;» και υπότιτλο «Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένo;», με αφορμή τη σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Ιδού:
«Αν και δεν έχει μεγάλη σημασία η θητεία της νέας κυβέρνησης, υπάρχουν πολλοί συμβολισμοί στην επιλογή των προσώπων…
Τι βλέπουμε από τη σύνθεση της κυβέρνησης; Το πρώτο ότι έχει πολλούς Καραμανλικούς και το δεύτερο ότι έχει πολλούς αριστερούς και κεντροαριστερούς της επιλογής Τσίπρα. Για τους δεύτερους ήταν αναμενόμενο, για τους πρώτους όμως; Επανέρχεται το ερώτημα: Δεν βρίσκει ο Τσίπρας στελέχη που μπορούν να σταθούν σε μια κυβέρνηση από την αριστερά και καταφεύγει στη Νέα Δημοκρατία που έχει βγάλει άξιους; Ή μήπως κάποιοι που μιλούν για προσέγγιση Τσίπρα – Καραμανλή εδώ και μήνες επιβεβαιώνονται; Μια κυβέρνηση με ένα σωρό Καραμανλικούς και Πρόεδρο της Δημοκρατίας Καραμανλικό πόση σχέση μπορεί να έχει με την αριστερά;
Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχει γίνει κάποιο υπόγειο ντιλ των δύο πλευρών. Δεν πιστεύουμε ότι έτσι ο Τσίπρας βάζει πόδι και στον συντηρητικό χώρο και στρώνει το χαλί σε Καραμανλικούς πλην νεοδημοκράτες, ψηφοφόρους να στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές αποστερώντας και την τελευταία ελπίδα της ΝΔ.
Τα συμπεράσματα δικά σας για το τι συμβαίνει κι αν υπάρχει «γάμος». Όμως, πρέπει κάποια στιγμή να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους στη ΝΔ. Ποιοι είναι με ποιους και σε τι στοχεύουν. Απλά πράγματα. Η δημιουργική ασάφεια των… συνιστωσών της ΝΔ κάνει πολύ κακό και πριμοδοτεί τον χειρότερο πρωθυπουργό της ιστορίας, τον Αλ. Τσίπρα. Αφήστε που δημιουργεί πρόσφορο έδαφος και για «ανώμαλες» προσεγγίσεις».
(ΥΓ): Έλληνες Πατριώτες, μείνετε μακριά από το σκυλοκαυγά τους! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!  ΠΗΓΗ
Νέα γκέλα απ΄ τον Βαγγέλα: «Απαιτείται συναίνεση», δηλαδή ψηφίστε με για να συγκυβερνήσω με τον Σύριζα!

Ότι η νουδούλα δεν έχει «εκλογικό αφήγημα», για να συγκινήσει τα… πλήθη, έλεγε προχθές το «Βήμα», αλλά ο Βαγγέλας έχει και παραέχει! Και ποιο είν’ αυτό; Η μελλοντική μνημονιακή συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Όπου σταθεί, λοιπόν, κι όπου βρεθεί ο Βαγγέλας μιλάει για τη… συναίνεση και τα… καλά της. Το ίδιο έκανε και στην Βοιωτία, όπου σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι μας τελείωσαν οι «σωτήρες» και οι μονοκομματικές κυβερνήσεις κι ότι ήρθε η ώρα της συναίνεσης και της μετριοπάθειας – εννοώντας πως ήρθε ο καιρός της «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ:  
«Ήθελα να εκπέμψω ένα μήνυμα, ότι πρέπει όλοι να συνεργαζόμαστε θεσμικά, για να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Πέρασαν οι εποχές που μονοκομματικές κυβερνήσεις και που «σωτήρες» μπορεί να έδιναν από μόνοι τους λύσεις. Απαιτείται από τη συνθετότητα των προβλημάτων, η οποία υπάρχει, την πολυπλοκότητα, να μπορούμε να συζητάμε οι πολιτικές δυνάμεις, να συνεννοούμεθα, να έχουμε την απαραίτητη συναίνεση και μετριοπάθεια για να βρίσκουμε τις λύσεις. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα συνεργαστεί με όλους τους δημοκράτες, που έχουν άποψη, για να βρούμε τις λύσεις…».
Συμπέρασμα: όποιος ψηφίσει νουδούλα, θα είναι σα να ρίχνει… μισή ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ!   Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ = > Άρχισε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ της ΒΟΛΕΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ... ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΦΟΡΩΝ και ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6891082967153915832

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item