Widgets

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να μας ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ! Το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ SYRIZA παρεούλα ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!


ΧΑΣΤΟΥΚΙ από τους διεθνείς τοκογλύφους: Νέα εξοντωτικά μέτρα στο τραπέζι!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση του Τσακαλώτου και του Σταθάκη με το κουαρτέτο της τρόικα. Όπως μεταδίδουν τα σχετικά ρεπορτάζ, οι «δανειστές» παρότι ικανοποιημένοι από τις επικύψεις των συριζαίων και των ψεκασμένων υποτακτικών τους, θέλουν ακόμα περισσότερα μέτρα, δηλαδή ακόμα περισσότερους Έλληνες θυσία στο βωμό του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου.
Στο τραπέζι της πολύωρης συζητήσεως που είχαν οι δύο μνημονιακοί υπουργοί με τους τροϊκανούς, τέθηκαν τα ύψη των πρωτογενών πλεονασμάτων, ώστε να φτάσουμε στο 3,5% το 2018, οι ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και το νέο ταμείο ξεπουλήματος, που θα εκποιήσει τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας, με αποκορύφωμα τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας.
Πέραν, όμως, αυτών των σημαντικότατων ζητημάτων, τέθηκε και νέα προϋπόθεση: Η άμεση ψήφιση του τρίτου πακέτου προαπαιτουμένων, καθώς και επιπλέον αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος προς την διαπραγμάτευση του τρίτου μνημονίου. Σας παραθέτουμε την σχετική λίστα, όπως δημοσιεύεται:
  1. κατάργηση της έκτακτης εισφοράς 8% για πολύ πλούσιους (για ετήσια εισοδήματα 500.000 ευρώ και άνω) επειδή θεωρούν πως «το χρήμα θέλει κυνήγι αλλά το πολύ χρήμα ξέρει να κρύβεται» ή να ξεγλιστρά.  Αντιπροτείνουν μάλιστα την θέσπιση ενιαίου συντελεστή 6% για εισοδήματα πάνω από 50.000 ευρώ το χρόνο. Πρόταση η οποία θα μεγαλώσει τα φορολογικά βάρη σε μεσαία και υψηλά εισοδήματα, αλλά θα ελαφρύνει (συγκριτικά με το 8%) τους 230 πιο πλούσιους Έλληνες.
  2. κατάργηση των φοροαπαλλαγών, του ευνοϊκού καθεστώτος και της επιδότησης του πετρελαίου των αγροτών.
  3. αύξηση της προκαταβολής φόρου από το 55% στο 75% για μικρές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζόμενους με «μπλοκάκι».
  4. η κατάσταση στις τράπεζες με τα «κόκκινα» δάνεια και τα capital controls
  5. άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων και άρση εμποδίων αδειοδότησης των επιχειρήσεων
  6. κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων που τους εισπράττουν φορείς, δήμοι και ασφαλιστικά ταμεία, κάτι που θα επιφέρει είτε αύξηση εισφορών, είτε μείωση παροχών με μεταφορά όλου του βάρους στους ασφαλισμένους. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!! ΤΡΕΜΟΥΝ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Τριπλό «ψαλίδι» στις συντάξεις του Σεπτεμβρίου: Μειώσεις σοκ σε κύριες και επικουρικές

Αποτελειώνει τους συνταξιούχους το νέο μνημόνιο της αριστεράς 
Τα χοντροκομμένα ψέμματα των Συριζαίων τελειώνουν και τον Σεπτέμβριο οι συνταξιούχοι θα νιώσουν τι σημαίνει «Πρώτη φορά Αριστερά».  
Τριπλή κράτηση στην εισφορά ασθενείας θα έχουν τελικά στη σύνταξη που θα πληρωθούν τον επόμενο μήνα 2,5 εκατ. συνταξιούχοι. Η εισφορά ασθένειας 6% ισχύει από 1ης Ιουλίου και θα επιβληθεί αναδρομικά στις κύριες και επικουρικές που πληρώνονται στο τέλος Αυγούστου.
Αυτό αναφέρεται στην εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας που δημοσιεύτηκε. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», από τις αναδρομικές κρατήσεις οι δικαιούχοι κύριας σύνταξης θα έχουν μειώσεις από 29,16 ευρώ έως και 180 ευρώ και από 26,94 έως 53,98 ευρώ στις επικουρικές, όπου η εισφορά 6% θα μπαίνει στα σημερινά καταβαλλόμενα ποσά.
Ειδικά για τις επικουρικές, διευκρινίζεται ότι η εισφορά ασθένειας 6% θα επιβάλλεται στα καταβαλλόμενα ποσά, δηλαδή στις σημερινές συντάξεις που παίρνουν οι δικαιούχοι, μετά τις περικοπές που τους έχουν ήδη επιβληθεί από το 2010 και μετά. Οι υπηρεσίες πρότειναν να επιβάλλεται η εισφορά στο αρχικό και υψηλότερο ποσό σύνταξης, πριν από τις περικοπές του Μνημονίου, όπως ισχύει για τις κύριες συντάξεις, σύμφωνα με σχετική γνωμοδότηση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών. 
Οι νέες κρατήσεις θα εφαρμοστούν από τη σύνταξη Σεπτεμβρίου, που θα πιστωθεί στο τέλος Αυγούστου. Μόνο για αυτή την πληρωμή συνταξιούχοι θα έχουν «μαζεμένες» τις κρατήσεις ενός τριμήνου, για αυτό και τα ποσά που θα είναι σημαντικά μειωμένα. Από τη σύνταξη του Οκτωβρίου όμως και μετά οι κρατήσεις θα γίνονται σε μηνιαία βάση και οι μειώσεις θα είναι μικρότερες, αλλά σταθερές κάθε μήνα.
Δηλαδή, οι κύριες συντάξεις θα «χάσουν» επιπλέον 2% το μήνα της ονομαστικής αξίας τους (πριν από τις άλλες κρατήσεις - περικοπές που επιβάλλονται από το 2010), ενώ η παρακράτηση του επιπλέον 6% το μήνα στις επικουρικές θα γίνεται στα καταβαλλόμενα ποσά ( μετά δηλαδή τις άλλες κρατήσεις). Οι σωρευτικές μειώσεις θα είναι ειδικά για το Σεπτέμβριο 6% στις κύριες (επιπλέον 2% x 3 μήνες) και 18% (6% x 3 μήνες) στις επικουρικές και στο συνολικό εισόδημα από τις συντάξεις 12% κατά μέσο όρο, σύμφωνα με υπολογισμούς.   ΠΗΓΗ
Εν Δυο, Εν Δυο, οι αστράτευτοι συριζαίοι στο στρατό!

«Ούτε μια μέρα στο στρατό», είναι το γνωστό σύνθημα των αριστεριστών. Ο mister Tsipras δεν το τήρησε και ντύθηκε ναυτάκι (κάνοντας θητεία στα… πούπουλα του Πενταγώνου, με «μέσον», όπως παραδέχτηκε σε μία από τις συνεντεύξεις του, το 2008 στο περιοδικό της εφημερίδας «Τα Νέα» «Schooligans», στο οποίο είπε μεταξύ των άλλων: «Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί», άλλοι όμως το τηρούν και με το παραπάνω.
Όπως για παράδειγμα ο… κομμαντάντε Ήσυχος, που έχει υπηρετήσει στο στρατό της… Αργεντίνας (ariba muchachos!), χωρίς αυτό να τον εμποδίσει να γίνει αναπληρωτής κομισάριος Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος για ένα εξάμηνο.
Τώρα αποκαλύπτεται, ότι και ο κοτσιδάτος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης δεν έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.
Μάλιστα, ο Κορωνάκης –αιώνιος φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών, ευρισκόμενος αισίως στο… 22ο έτος των σπουδών του-  ζήτησε και έλαβε δύο εξάμηνες αναβολές για λόγους υγείας (η δεύτερη έληξε τον Νοέμβριο του 2005…), ενώ στην συνέχεια δήλωσε ψευδή διεύθυνση για μην τον βρίσκουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Προφανώς, ο σύντροφος Κορωνάκης έχει κηρυχθεί «ανυπότακτος», για δεύτερη φορά. Καθόλου περίεργο βεβαίως, καθότι τα συντρόφια είναι συνήθως «ανυπότακτα» εις ότι αφορά τις υποχρεώσεις τους προς την Πατρίδα, αλλά απολύτως υποταγμένα στην τρόικα και τους διεθνείς τοκογλύφους!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ: Δείτε την ταπεινή βιλάρα που έκλεισε ο Τσίπρας για να ξεκουραστεί από την “σκληρή διαπραγμάτευση”Ομολογία Σκουρλέτη: Είμαστε απατεώνες, γνωρίζαμε εξαρχής ότι δεν μπορούμε να δώσουμε την 13η σύνταξη


Όλη η σαπίλα της προεκλογικής ψευδολογίας των πολιτικών σαλταδόρων του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει, σε σχεδόν καθημερινή βάση, από τα στόματα των ίδιων των συριζαίων. Ένα ακόμη δείγμα της εξαπάτησης των Ελλήνων από τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η ομολογία του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνου Σκουρλέτη από το βήμα της Κ.Ε. του κόμματος, ότι ακόμη και αν όλα είχαν εξελιχθεί κατ΄ευχήν, θα ήταν δύσκολο να δώσουν στο τέλος του χρόνου την 13η σύνταξη, την οποία είχαν υποσχεθεί προεκλογικά. Για την ακρίβεια, ο Σκουρλέτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στα πλαίσια της Κ.Ε., είπε, αναφερόμενος στην συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι «ακόμα και αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να δώσουμε την 13η σύνταξη, τον Δεκέμβριο».
Με απλά λόγια, εξαρχής στον ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ψέματα και εξαπατούσαν συνειδητά τον Ελληνικό Λαό, λέγοντάς του ότι θα επαναφέρουν την 13η σύνταξη, προκειμένου να του υφαρπάξουν την ψήφο. Ομολογεί ο Σκουρλέτης ότι ακόμη κι αν δεν είχαν προβεί στην συμφωνία της έλευσης του τρίτου Μνημονίου στις 13 Ιουλίου, πάλι θα τους «ήταν δύσκολο» (δηλαδή αδύνατον) να επαναφέρουν την 13η σύνταξη.
Κοινώς, κορόιδεψαν ασύστολα τους Έλληνες, και ιδιαιτέρως τους συνταξιούχους, για ψηφοθηρικούς λόγους. Αυτό το εσωτερικό «ξεκατίνιασμα» του ΣΥΡΙΖΑ βγάζει, συν τοις άλλοις, και όλο το μέγεθος της πολιτικής απάτης αυτού του συνονθυλεύματος των συνιστωσών και των τάσεων που λιγουρεύτηκαν και γεύτηκαν την εξουσία.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Εξοντώνουν την Ελληνική Νεολαία: Πρωταθλήτρια στην ανεργία των νέων η μνημονιακή Ελλάδα


Τα μνημόνια υποτίθεται ότι "σώζουν την χώρα", σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις των ταγών των μνημονιακών κομμάτων Σύριζα, Ανέλ, Πασόκ, ΝΔ και Ποτάμι. Δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό, όμως, πως γίνεται να «σώζεται η χώρα», την ίδια στιγμή που εξοντώνεται η Ελληνική Νεολαία ή οδηγείται σε αναγκαστική μετανάστευση.
Ζοφερά είναι τα στοιχεία που παρουσίασε σήμερα η Eurostat, σύμφωνα με τα οποία η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία των νέων, με ποσοστό 25,6% έναντι 22,5% της δεύτερης Ισπανίας και 11,1% του μέσου όρου της Ευρωζώνης.
Ένας στους τέσσερις (και πλέον…) νέους δεν μπορεί να βρει δουλειά, προκειμένου να ξεκινήσει την ζωή του, να ξεκινήσει να προσφέρει στην οικογένεια και το Έθνος του. Αυτό το ομολογουμένως μαύρο στατιστικό στοιχείο, έχει προφανή αντανάκλαση και στο δημογραφικό της χώρας, αλλά και στην Οικονομία της, αφού οι νέοι, που έχουν τις περισσότερες δυνατότητες προσφοράς, μένουν εκτός αγοράς εργασίας.
Μόνη λύση η απεμπλοκή από τα μνημόνια και η πλήρης εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας σε νέες παραγωγικές βάσεις, με άξονα την πρωτογενή παραγωγή. Για να αποκτήσει ελπίδα, η ελπίδα του τόπου, η Ελληνική Νεολαία!  ΠΗΓΗ
«Βουλιάζει» το Αιγαίο από την συνεχή εισροή λαθρομεταναστών

Κάθε αρνητική πρόβλεψη έχει ξεπεράσει το δυσεπίλυτο πρόβλημα των λαθρομεταναστευτικών ροών στα νησιά του Αιγαίου. Αύξηση 295% στις συλλήψεις λαθρομεταναστών καταγράφηκε το πρώτο τρίμηνο του 2015 σε σχέση με του 2014, φθάνοντας στη χώρα μας 96.550 άτομα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία Σύροι και Αφγανοί, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. Μόνο το μήνα Ιούλιο το Βορειοανατολικό Αιγαίο έγινε πύλη εισόδου για 32.644 λαθρομετανάστες (21.314 στη Λέσβο, 7.650 στη Χίο και 3.680 στη Σάμο) όταν ολόκληρη την περσινή χρονιά έφτασαν στα τρία αυτά νησιά περίπου τους 25.000. Μέσα σε ένα μήνα, η Μυτιλήνη δέχτηκε το διπλάσιο αριθμό παράνομα εισερχόντων μεταναστών απ΄όσο είχε περιθάλψει καθ΄όλη τη διάρκεια του 2014, κοντά στους 11.000 λαθρομετανάστες.

«Μέσα σε 40 μέρες έχουν φύγει από τη Μυτιλήνη για την Αθήνα 40.000 άνθρωποι. Κάθε μέρα στο νησί φτάνουν 1.000 άτομα, σταθερά φιλοξενούμε 4.000 άτομα έχοντας ελάχιστες υποδομές», επισημαίνει με δηλώσεις του ο Γιάννης Γιαννέλης, γεν. γραμματέας Αιγαίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ (Εμείς οι «κακοί ρατσιστές» προειδοποιούσαμε εδώ και χρόνια το τι θα συμβεί στην Πατρίδα μας)
Με δεδομένη όχι απλά την ανυπαρξία φύλαξης των συνόρων μας, αλλά πολύ περισσότερο την θέληση της κυβέρνησης να καταστήσει την Ελλάδα διεθνή τόπο υποδοχής και εγκατάστασης των λαθρομεταναστών, η κατάσταση θα χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο.
Την ίδια ώρα που η Χώρα μας «θα βουλιάζει» από τα συνεχή κύματα των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών, οι μόνοι που χαίρονται με την τραγική αυτή κατάσταση είναι οι εκτός τόπου και χρόνου εγχώριοι συμπλεγματικοί διεθνιστές που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σ΄έναν μόνιμο χώρο πολυπολιτισμικής χοάνης.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!


«Περίεργη» δήλωση Τσίπρα για «μπαχαλάκηδες»: «Δεν ξέρω αν ήταν προβοκάτορες μυστικών υπηρεσιών»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση του Τσίπρα, η οποία όμως πέρασε σχεδόν απαρατήρητη σε σχέση με τα υπόλοιπα λεγόμενά του, στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον κομματικό ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα το φαινόμενο των παρακρατικών κύκλων, οι οποίοι δρουν είτε με ντόπια στοιχεία είτε με «ενισχύσεις» από το εξωτερικό.
Απαντώντας στον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη για τη στάση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης της 15ης Ιουλίου ενάντια στην νέα μνημονιακή συμφωνία, ο Αλέξης Τσίπρας ακούστηκε να θυμώνει και κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι δεν κάλυψαν την «άλλη πλευρά των γεγονότων», δηλαδή ότι συνελήφθησαν 15 αλλοδαποί για «μια συρροή από βόμβες που εξερράγησαν μπροστά στον κόσμο». «Δεν ήταν μετανάστες στη χώρα. Δεν ξέρω αν ήταν προβοκάτορες κέντρων μυστικών υπηρεσιών, θα αποδειχθεί αυτό. Μπορεί να ήταν αλληλέγγυοι, δεν με ενδιαφέρει… Πρέπει να καταλάβουμε ότι ορισμένες ενέργειες ή κινήσεις, αντικειμενικά λέω, όχι συνειδητά, λειτουργούν προβοκατόρικα. Τότε λοιπόν η δημοκρατική αστυνομία τι πρέπει να κάνει σε μια διαδήλωση που κινδυνεύουν οι διαδηλωτές να καούν ζωντανοί; Πρέπει να το αφήσει να εξελιχθεί μέχρι να καεί και να σκοτωθεί άνθρωπος;», συνέχισε ο πρωθυπουργός.
Στον Τσίπρα ανέλαβε να απαντήσει η ανεπίσημη έντυπη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ, η «Εφημερίδα των Συντακτών», μια απάντηση η οποία ξεκινά ως εξής: «Δεν φάνηκε καλά πληροφορημένος ο πρωθυπουργός σχετικά με την αστυνομική καταστολή στη συνέντευξή του “Στο Κόκκινο”».
Στην συνέχεια η φυλλάδα δίνει την δική της εκδοχή για τις συλλήψεις, η οποία δεν μας ενδιαφέρει, όπως δεν μας ενδιαφέρει, επίσης, ότι από «τα αριστερά» επιτέθηκαν στον Τσίπρα και την κυβέρνηση οι νομικοί Κώστας Παπαδάκης και Γιάννα Κούρτοβικ, γνωστοί τόσο για τις αντιεθνικιστικές τους απόψεις καθώς και για την υπεράσπιση τρομοκρατών. Ως εκ τούτου, δεν μας ενδιαφέρει ό,τι κι αν λένε.
Το ζητούμενο είναι άλλο. Ότι ο ίδιος ο Τσίπρας (άθελά του άραγε;) αναγκάζεται ουσιαστικά να παραδεχθεί ότι στην Χώρα μας κινούνται «προβοκάτορες κέντρων μυστικών υπηρεσιών». Ανεξάρτητα αν «του ξέφυγε» ή αν το έκανε για λόγους αυτοσυντήρησης της δικής του κυβερνητικής εξουσίας, ξεδιπλώνεται πλέον ο Μίτος της Αριάδνης, ο οποίος οδηγεί σε ξεκάθαρα παρακρατικές ομάδες «αντιφασιστών», τόσο εγχώριων όσο και «εισαγόμενων», οι οποίοι παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια της εξουσίας. Τώρα, αν σ΄αυτά τα βρώμικα παιχνίδια οι διάφορες εξουσιαστικές κλίκες του καθεστώτος αντιμάχονται μεταξύ τους για την καλύτερη διαφήμιση, εξυπηρέτηση και προώθηση των δικών τους στενών συντηρητικών συμφερόντων και «βγάζουν στην φόρα» τα… ανδραγαθήματά τους, είναι χρήσιμο μόνο ως προς τα αποκαλυπτήρια των βρώμικων σκοπών τους.
Αυτό που μένει, είναι μια κυβέρνηση η οποία έχει χάσει εντελώς τον μπούσουλα και σκοτεινές και υποχθόνιες παρακρατικές δυνάμεις, οι οποίες πολλές φορές αυτονομούνται και αποκτούν την πεποίθηση ότι μπορούν να λειτουργήσουν και πέρα από τις όποιες κυβερνητικές εντολές.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
.
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1745196952616218113

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item