Widgets

ΑΘΛΙΟΙ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΓΟΣΒΗΝΟΥΝ από το ΟΛΕΘΡΙΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! (Εκατοντάδες εκατομμύρια € για τους Λαθρομετανάστες)


Η Ελλάδα του Μνημονίου: Περίπου 300.000 Έλληνες δεν έχουν να φάνε!

Τόσο η είδηση όσο και ο αριθμός που την συνοδεύει είναι χαρακτηριστικός της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα του Μνημονίου. Στη λίστα αναμονής για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης βρίσκονται 287.584 (!) Έλληνες, που έχουν υποβάλει αίτηση για την ένταξή τους στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοηθείας για απόρους (ΤΕΒΑ). Τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της διαδικασίας οι αιτήσεις που έχουν συμπληρωθεί έφτασαν τις 130.742 (που αντιστοιχούν σε 287.584 άτομα), ενώ έως τις 26 Αυγούστου, που έχει οριστεί ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων, ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.
Εικόνες οι οποίες στο παρελθόν παρέπεμπαν σε καταστάσεις τριτοκοσμικών χωρών και κρατών της ανατολικής Ευρώπης στα χρόνια του «υπαρκτού σοσιαλισμού», βλέπουμε ότι δυστυχώς αναβιώνουν σήμερα στην Πατρίδα μας. Συσσίτια και λίστες αναμονής για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος που βιώνει η Πατρίδα μας. Όταν 300.000 περίπου Έλληνες κινούνται επικίνδυνα στα όρια της λιμοκτονίας, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι οι «λύσεις» που πρότειναν οι ακόλουθοι και οι διαχειριστές της μνημονιακής πολιτικής οδήγησαν στην δημιουργία ακόμη περισσότερων προβλημάτων.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ: To ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIZA ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ την ΑΓΡΟΤΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ! Την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

Εθνικό έγκλημα η δέσμευση της εθνικής μας περιουσίας στο ληστρικό ταμείο των 50 δισ. ευρώ

Αποτελεί εθνικό έγκλημα της συγκυβέρνησης υποταγής Σύριζα-Ανέλ η δέσμευση 50 δισ. ευρώ στο ληστρικό ταμείο της τρόικα, που αφαιρεί από την χώρα μας το δικαίωμα εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων της Ελληνικής ΑΟΖ, της μοναδικής ελπίδας για οικονομική άνθηση της Ελλάδος.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Στα όρια της φτώχειας φέρνει τις συντάξεις η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση

Η κυβέρνηση αυτή, η οποία ψευδώς προεκλογικά είχε κάνει σημαία της το «καμία μείωση στις συντάξεις», καθώς και την επαναφορά της 13ης σύνταξης, δείχνει τώρα τις αληθινές της προθέσεις.
Την ισοπέδωση της βασικής σύνταξης του ΙΚΑ στα επίπεδα του ορίου της φτώχειας σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με την ομάδα των πιστωτών. Η πρόταση για το νέο συνταξιοδοτικό μοντέλο προβλέπει ότι η βασική σύνταξη θα κυμαίνεται στα 432 ευρώ, «ψαλιδισμένη» κατά 10% από το όριο των 486 ευρώ (μικτά) που είναι σήμερα.
Το σχέδιο «συντάξεις φτώχειας» θα περιλαμβάνεται στο συνολικό πακέτο μεταρρυθμίσεων για το ασφαλιστικό, το οποίο θα κατατεθεί προς διαβούλευση και ψήφιση μέχρι τον Οκτώβριο, με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας. Νωρίτερα, εντός του Αυγούστου, θα νομοθετηθούν οι ρυθμίσεις για τη κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων για τις οποίες η κυβέρνηση καταθέτει σήμερα στους εκπροσώπους των δανειστών την πρότασή της, η οποία προβλέπει αυξήσεις ορίων ηλικίας άμεσα, από το δεύτερο εξάμηνο του 2015.


«Χέρι-χέρι», λοιπόν, η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους δανειστές, θα επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο την ήδη βεβαρυμένη κατάσταση για τους συνταξιούχους με ποσά, τα οποία επί της ουσίας θα είναι επιδόματα επαιτείας και όχι συντάξεις που θα τις δικαιούνται για τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Το Μνημόνιο, συν τοις άλλοις, κατάφερε να καταργήσει τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς και αριστεράς, κατορθώνοντας να τις τοποθετήσει μέσα στο ίδιο πλαίσιο αντεθνικής και αντιλαϊκής συμπεριφοράς. Η κατακρεούργηση των συντάξεων είναι μια από τις πτυχές αυτής της σύγκλισης των συστημικών πολιτικών φορέων του «συνταγματικού τόξου», καθώς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος ταύτισης με τις επιθυμίες και τις εντολές των εταίρων και των δανειστών. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο υλικό με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής - Κατεβάστε το σε pdf και διαδώστε το παντού!

Η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής για διέξοδο από την οικονομική κρίση κυκλοφόρησε σήμερα και ξεκίνησε να διανέμεται σε ολόκληρη την χώρα. Μπορείτε να προμηθευτείτε το έντυπο υλικό από τα κατά τόπους γραφεία μας, αλλά και να το εκτυπώσετε σε κόλλες Α4 διπλής όψεως, κατεβάζοντάς το από τον σχετικό σύνδεσμο στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας μας.  
Κάθε Έλληνας μπορεί να σπάσει την συνωμοσία σιωπής της διαπλοκής διανέμοντας τα έντυπα της Χρυσής Αυγής (σε εισόδους πολυκατοικιών, σε σταθμευμένα οχήματα, σε χώρους εργασίας), αλλά και στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το πλήρες, πολυσέλιδο και αναλυτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου στην τελική του μορφή θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα αποτελεί το βασικό πολιτικό κείμενο του προσεχούς Συνεδρίου του κόμματος.
Ακολουθεί η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής για μία ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα:
ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
(τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και όπλα) - Εθνικό σχέδιο αποκέντρωσης και επανέναρξης της πρωτογενούς παραγωγής: Ο Έλληνας να γυρίσει στο χωράφι, στο εργοστάσιο, την παραγωγή και την σκληρή εργασία. Εύκολες λύσεις και δωρεάν δανεικά δεν υπάρχουν. Σκληρή δουλειά και αξιοκρατία για να σηκώσουμε και πάλι ψηλά την Ελλάδα.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ (πετρελαίου, φυσικού αερίου, πολυτίμων μετάλλων). Deutsche Bank: «427 δισ. ευρώ κέρδος μπορεί να αποδώσουν τα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης» - Bloomberg: «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού στην Ευρώπη ξεπερνώντας τη Φινλανδία».
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΗΓΩΝ: Απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, μέσω της επιδότησης της εγχώριας παραγωγής σε κάθε τομέα. Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέει ο Καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης: «1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της Πατρίδας».
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ TOY ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ με βάση το Διεθνές Δικαίο. Δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση (510 δισ. ευρώ). Εμπορικές συμφωνίες με Ρωσία, Ιράν, Κίνα για παράλληλη τροφοδοσία της εγχώριας αγοράς.
ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ
Χωρικά Ύδατα στα 12 Ναυτικά Μίλια: Έλεγχος Αιγαίου Πελάγους και Στενών των Δαρδανελίων. Εφαρμογή του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Κατάργηση χρηματοδότησης κομμάτων (η Χρυσή Αυγή λειτουργεί άρτια χωρίς να λαμβάνει ούτε μισό ευρώ από το δημόσιο ταμείο). Μείωση αριθμού βουλευτών σε 180, κατάργηση φοροαπαλλαγών και προνομίων, εξομοίωση βουλευτικού μισθού με αυτόν του Ανωτέρου Αξιωματικού.
ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και έλαβαν θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων από τις χρεωκοπημένες τράπεζες. Συντριβή της διεφθαρμένης πλουτοκρατίας. Οριστικό τέλος στην αφαίμαξη του ελληνικού πλούτου από αυτούς που ελέγχουν το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα.
ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ: Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα υπάρχει ακραίος πλούτος και ακραία φτώχεια, ενώ τα μεσαία στρώματα οδηγούνται στην ανέχεια. Στόχος της Χρυσής Αυγής η άμεση συμπίεση των δύο άκρων με στόχο την δημιουργία μίας, ενιαίας και εύρωστης μεσαίας τάξης.
ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ και τα χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων. Φοροαπαλλαγές για επενδυτές, επιχειρηματίες, πλοιοκτήτες που απασχολούν μόνο Έλληνες εργαζομένους και μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στο εθνικό τραπεζικό σύστημα - Κατάργηση γραφειοκρατίας για έναρξη επιτηδεύματος – Νέες επιχειρήσεις εντός 24ωρου.
ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: Άμεση απόλυση όσων προσελήφθησαν παράνομα και αναξιοκρατικά. Άμεση μετάταξη σε παραγωγικές θέσεις εργασίας όσων δημοσίων υπαλλήλων δεν έχουν ουσιαστικό αντικείμενο ενασχόλησης. Να μη ζει το υδροκέφαλο Δημόσιο εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλά να ξεκινήσει να λειτουργεί παραγωγικά και προς όφελος του συνόλου.
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ Σχέδιο απέλασης όλων των αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στην χώρα. Προστασία των Ελλήνων παραγωγών και προώθηση των προϊόντων τους στην εγχώρια αγορά. Έλεγχος του καρτέλ της αγοράς τροφίμων. Επιδότηση της μητρότητας, φοροελαφρύνσεις για τα νέα ζευγάρια που αποκτούν παιδί και γενναίες ενισχύσεις τριτέκνων / πολυτέκνων.
ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Κατεβάστε το έντυπο σε pdf και διαδώστε το παντού!     ΠΗΓΗ
Τσίπρας προς μεγαλοκαναλάρχες: Μην δείχνετε τις εικόνες χάους με τους λαθρομετανάστες γιατί δυναμώνει η Χρυσή Αυγή! - ΒΙΝΤΕΟ


Στην πολιτική σκηνή της χώρας τα πάντα γίνονται προκειμένου να περιοριστεί η δυναμικής της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που μάχεται ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων που απεργάζεται την οικονομική και βιολογική εξόντωση των Ελλήνων, μέσω του μνημονίου, της πολιτικής απατεωνιάς και της λαθρομετανάστευσης.
Στο τέλος της συνεδρίασης, λοιπόν, για το μεταναστευτικό, ο Τσίπρας έδωσε ντιρεκτίβα προς τους καναλάρχες, λέγοντας: «Απευθύνομαι στις δυνάμεις εκείνες που, στα λόγια τουλάχιστον, θέλουν να αντιμετωπίζουν ως πρόβλημα την εξάπλωση ρατσιστικών ιδεών και αντιλήψεων, της μισαλλοδοξίας. Μια εξάπλωση ιδεών, που έχει οδηγήσει, ως αποτέλεσμα, να διευρύνονται τα κοινοβουλευτικά έδρανα με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Και απευθύνομαι και στα ΜΜΕ διότι ορισμένα εξ αυτών εξέθρεψαν αυτό το φαινόμενο…»
Δηλαδή, δεν είναι πρόβλημα ότι υποβαθμίζεται η ζωή των Ελλήνων. Ούτε είναι πρόβλημα η έξαρση της εγκληματικότητας. Δεν είναι καν πρόβλημα η κατάληψη δημόσιων χώρων από λαθρομετανάστες. Το πρόβλημα του Τσίπρα και ολάκερου του πολιτικού συστήματος είναι η «άνοδος της Χρυσής Αυγής». Αυτό σημαίνει ότι άνευ μίας ισχυρής Χρυσής Αυγής, οι πολιτικάντηδες θα συνέχιζαν να καταστρέφουν την Ελλάδα και να χλευάζουν τον Ελληνικό Λαό.
Αλήθεια, όμως, τι μας θύμισε η φράση του Τσίπρα; Μια παλαιότερη δήλωση του… Τσακαλώτο, όταν δεν ήταν τόσο γνωστός για τα… άψογα ελληνικά του. Ιδού: «δεν σας κρύβω ότι η σκανδαλολογία έχει την τάση περαιτέρω απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, προς όφελος είτε ενός απολιτίκ κλίματος είτε, ακόμα χειρότερα, της Χρυσής Αυγής».  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!:  ΣΑΠΙΛΑ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ από το SYRIZA: ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! (Θέμα χρόνου ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ από την ΙΔΙΑ τους την ΠΑΤΡΙΔΑ)

Τραγέλαφος Τσίπρα: Για το μεταναστευτικό θα συνεργαστούμε με την Τουρκία!


Δύο οι πιθανότητες: Ανικανότητα ή εντεταλμένη υπηρεσία;


Η Χώρα μας πλήττεται εδώ και μήνες από ένα πρωτόγνωρο κύμα λαθρομετανάστευσης, το οποίο άγγιξε τα 55.000 άτομα μηνιαίως, μέχρι στιγμής. Σύσκεψη, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να καταρτιστεί το σχέδιο για το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο μας έρχεται από την Τουρκία.
Τι ανήγγειλε, λοιπόν, ο Τσίπρας, κάνοντας δηλώσεις στο περιθώριο αυτής της σύσκεψης; Πρώτον ότι θα πρέπει να δοθούν περισσότερα κονδύλια στις διάφορες ΜΚΟ – σφραγίδες, που ουδέν έργο επιτελούν πέραν της σίτισης μελλοντικών αριστερών βουλευτών. Δεύτερον ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με την… Τουρκία στον συγκεκριμένο τομέα!
Το πρώτο το αντιπαρερχόμαστε καθώς έχει φανεί από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης Σύριζα, ότι τους απασχολεί η εξυπηρέτηση και χρηματοδότηση της εσωκομματικής τους πελατείας, σαν το παλιό Πασόκ. Το δεύτερο, όμως, είναι ο ορισμός της αυτοκαταστροφής και του «συνδρόμου της Στοκχόλμης».
Η Ελλάδα που βιώνει ένα πρωτόγνωρο κύμα λαθρομετανάστευσης, το οποίο είναι μετουσίωση τουρκικού συντεταγμένου σχεδίου, θα.. συνεργαστεί με την Τουρκία για ακύρωση του σχεδίου της. Με την ίδια ακριβώς λογική ο Σύριζα συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με τους διεθνείς τοκογλύφους για την… ακύρωση της λιτότητας. 
Η μόνη συνεργασία που μπορεί να υπάρξει με την Τουρκία στον συγκεκριμένο τομέα, είναι η περαιτέρω ένταση του φαινομένου και μάλλον αυτός είναι ο σκοπός του Σύριζα, έτσι ώστε να φτιάξει πιο γρήγορα ψηφοφόρους με το νέο αντισυνταγματικό έκτρωμα απόδοσης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς. ΠΗΓΗ
Στοιχεία - ΣΟΚ: Κρατηθείτε! 55.000 λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα τον Ιούλιο!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
Η παράνομη έλευση των λαθρομεταναστών τον Ιούλιο αποδείχθηκε τόσο μεγάλη, ώστε ήταν σχεδόν διπλάσια απ΄αυτή του Ιουνίου! Ενώ, λοιπόν, τον Ιούνιο η παράνομη μετανάστευση αφορούσε 31.318 άτομα, τον περασμένο μήνα ο αριθμός της ανήλθε σε 54.899 άτομα! Τα στοιχεία αυτά είναι επίσημα και προέρχονται από αυτά που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό.
Σε 748 περιστατικά συνελήφθησαν συνολικά 54.899 άτομα, με το ερώτημα το οποίο να τίθεται είναι ως που θα τραβήξει αυτή η κατάσταση. Η απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης, με τις θέσεις της ανεκδιήγητης και εκτός τόπου και χρόνου Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία ζει «στην κοσμάρα της», είναι ολοφάνερο ότι λειτουργεί ως πόλος έλξης ολοένα και περισσότερων λαθρομεταναστών.

Όταν μόλις σε ένα μήνα ο αριθμός των λαθρομεταναστών σχεδόν διπλασιάζεται, το πρόβλημα είναι πλέον πάρα πολύ σοβαρό. Επαναλαμβάνουμε, για μια ακόμη φορά, ότι η διαφύλαξη των συνόρων και η αποτροπή εισόδου άλλων λαθρομεταναστών δεν είναι σε καμία περίπτωση «ρατσισμός», αλλά το αυτονόητο δικαίωμα κάθε Κράτους στην προστασία της ύπαρξής του. Οι γραφικοί «αντιρατσιστές» με τις αποτυχημένες ιδεοληψίες τους, δυστυχώς γίνονται πολύ επικίνδυνοι όταν χειρίζονται κρίσιμα θεσμικά πόστα, τα οποία αφορούν τις τύχες όλων μας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Άρθρο του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή«
Η απαρέγκλιτη από το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον πολιτική σταδιοδρομία του Λαϊκού Συνδέσμου κατά τα τρία έτη εκπροσώπησης του στην ελληνική βουλή έχει διαμορφώσει ένα ξεκάθαρο πολιτικό τοπίο, το οποίο από τη μία μεριά απαρτίζεται από όλες τις πολιτικές δυνάμεις που τάσσονται υπέρ του μνημόνιου και από την άλλη από τη Χρυσή Αυγή, που έμπρακτα εναντιώνεται απέναντι σε κάθε είδους «συμφωνία με τους εταίρους». Αυτή η -ας μας επιτραπεί η έκφραση- μονοπωλιακή εκπροσώπηση του αγώνα κατά της μνημονιακής λαίλαπας όχι μόνο ξεγυμνώνει πολιτικά όλα τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά εξουδετερώνει την όποια επιρροή ασκούσαν εντός της ελληνικής κοινωνίας πρόσωπα και σχηματισμοί, που μέχρι και την ημέρα της υπογραφής του τρίτου μνημονίου από το ΣΥΡΙΖΑ παριστάνανε εκ του ασφαλούς την ιδανική λύση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των τοκογλύφων δανειστών.

Αυτό που σήμερα, όμως, έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός ότι ενώ το κυβερνών κόμμα έχει πλέον πλήρως υποταχθεί στην τρόικα και ήδη προετοιμάζεται για να εφαρμόσει τα αιματηρά μέτρα, όλη η ειδησεογραφία και η σχετική αρθρογραφία στον ηλεκτρονικό κι έντυπο Τύπου παραλείπει να σχολιάζει την σκληρή κριτική που ασκεί η Χρυσή Αυγή στη συγκυβέρνηση, αλλά δεν παραλείπει να σχολιάζει την κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΥΡΙΖΑ. Με άλλα λόγια, ολόκληρος ο δημοσιογραφικός κόσμος ασχολείται με τις γραφικότητες και τις εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις της Αριστερής Πλατφόρμας και του κ. Λαφαζάνη, αποκρύπτοντας έτσι από την κοινή γνώμη πως η μοναδική πολιτική δύναμη που δικαιούται να μιλάει για την ανατροπή των μνημονιακών μέτρων είναι η Χρυσή Αυγή, η μόνη δηλαδή που δεν τα ψήφισε!

Αντιθέτως, για να παραμείνει αλώβητος ο ΣΥΡΙΖΑ από την κρίση στην οποία έχει περιέλθει λόγω της ενσωμάτωσης του στο μνημονιακό μπλοκ και για να ελέγξει τις όποιες διαρροές, αλλά και για να διατηρήσει τα εκλογικά του ποσοστά στα ίδια επίπεδα με αυτά που τον οδήγησαν στην εξουσία, φροντίζει ώστε αυτή η κριτική που ασκείται από τα ίδια του τα στελέχη να χαίρει της αντίστοιχης προβολής από τα ΜΜΕ, ούτως ώστε να πλανάται η απατηλή εικόνα της αντιμνημονιακής Αριστεράς. Παρά όμως τις επικοινωνιακές αλχημείες των σαλτιμπάγκων του ΣΥΡΙΖΑ οι εξελίξεις θα ευνοήσουν μόνο τη Χρυσή Αυγή, δηλαδή το μοναδικό κόμμα που εκπροσωπεί το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων απέναντι στα μνημόνια. Όσο για τους υπόλοιπους που παριστάνουν τις κορυφαίες ιστορικές προσωπικότητες χωρίς ωστόσο να διαθέτουν το σθένος να αποχωρίζονται λόγω διαφωνιών και ιδεολογικών παρεκκλίσεων τις ανέσεις τους, τους προτρέπουμε να βρουν έναν βολικό ρόλο εντός της παρένθεσης που θα αποτελέσει το κόμμα τους και οι συνιστώσες του.  Ματθαιόπουλος Αρτέμης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΩΝ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ» (ή μήπως κάτι άλλο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?»


Πρώτη φορά Αριστερά: Κατάσχουν τις περιουσίες που δεν δηλώθηκαν στο κτηματολόγιο!

Παλαιοτέρα υπήρχε το ρητό "αν θες να το σώσεις να το δηλώσεις", αυτό τη ρητό ήρθε να κάνει πράξη η πιο θατσερική κυβέρνηση των τελευταίων ετών έτσι χιλιάδες ακίνητα που δεν δηλώθηκαν στο Κτηματολόγιο και χαρακτηρίστηκαν «αγνώστου ιδιοκτήτη» αναμένεται να αλλάξουν χέρια έως το τέλος του χρόνου και να περάσουν στη δικαιοδοσία του Δημοσίου!
Συνολικά υπολογίζεται ότι 200.000 ακίνητα σε όλη τη χώρα είναι «αγνώστου ιδιοκτήτη». Πρόκειται για ακίνητα σε 340 περιοχές όλης της χώρας, των οποίων η κτηματογράφηση άρχισε την περίοδο 1997-99. Μερικές χιλιάδες από αυτά αναμένεται να προστεθούν στη δημόσια περιουσία μέσα στους ερχόμενους έξι μήνες. Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος αυτών των ακινήτων έχει αρχίσει ήδη από την 1η Αυγούστου στο Κιλκίς και ακολουθούν περιοχές στην Αργολίδα, στη Φθιώτιδα και σε ακόμη 17 περιοχές.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κτηματολογίου, από τα προαναφερθέντα 200.000 ακίνητα περίπου 160.000 είναι οικόπεδα και αγροτεμάχια και 40.000 κτίρια, διαμερίσματα και καταστήματα. Οι ιδιοκτήτες αυτών των ακινήτων μπορούν να προσφύγουν δικαστικώς, αλλά μόνο για να διεκδικήσουν χρηματική αποζημίωση και όχι για να ανακτήσουν το ακίνητο.
Τα «αγνώστου ιδιοκτήτη» ακίνητα που θα περιέλθουν στο Δημόσιο θα υπάγονται πλέον στην ευθύνη του υπουργείου Οικονομικών. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει σχέδιο για την αξιοποίησή τους, ενώ δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ούτε για το πόσα από αυτά ανήκουν ήδη στο Δημόσιο, επειδή έως το καλοκαίρι του 2013 το Δημόσιο δεν ήταν υποχρεωμένο να δηλώνει την περιουσία του στο Κτηματολόγιο.
Άλλη μια κίνηση της πρώτης φορά αριστερά που δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο. Μόνη λύση η Χρυσή Αύγη η μόνη αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη. ΠΗΓΗ


ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΜΜΕ


Ιδού πως παρουσιάζουν οι «αλληλέγγυοι» του TVXS (και άλλων ΜΜΕ) που κόπτονται για την «αλληλεγγύη» αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζουν, θέλουν εμείς να πληρώνουμε τα πάντα, το έγκλημα που συμβαίνει καθημερινά στην χώρα με την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι καταλήγουν στο κέντρο των Αθηνών!

«Μπαίνοντας στο πάρκο από την πλαϊνή είσοδο δεν έβλεπα σκηνές, μόνο ανθρώπους να κυκλοφορούν. Στο μυαλό μου προσπαθούσα, άθελά μου, να διακρίνω πρόσφυγες και μετανάστες που εδώ και λίγο καιρό ζουν στο Πεδίον του Άρεως.
Προχωρώντας πιο βαθιά είδα τις σκηνές.Προχωρώντας πιο βαθιά είδα τις σκηνές. Φιλοξενούν την προσπάθεια διαφυγής ανθρώπων, ολόκληρων οικογενειών που έχουν γνωρίσει το σκληρότερο πρόσωπο της ζωής, αυτό του πολέμου.
Ψάχνουν μόνο έναν τόπο. Έναν τόπο ειρηνικό για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.
Στην πλειοψηφία τους νεαρά άτομα και οικογένειες που προέρχονται από το Αφγανιστάν Πέρασαν από την Τουρκία στην Μυτιλήνη και από κει ταξίδεψαν στην Αθήνα. Η Ελλάδα όπως δηλώνουν οι ίδιοι αποτελεί μόνο ένα πέρασμα γι’ αυτούς.
Οι περισσότεροι θέλουν να φτάσουν στη Γερμανία.
Συγκινητική ήταν η στάση αλληλέγγυων πολιτών, οι οποίοι έφερναν προμήθειες και των γιατρών που έρχονταν για να τους εξετάσουν. Η κοινότητα των Αφγανών σε συνεργασία με το Στέκι Μεταναστών και το Φόρουμ Μεταναστών συντόνιζαν τις προσπάθειες. Οργάνωναν παιδικά παιχνίδια, μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια και γεύματα».

Η δακρύβρεχτη εισαγωγή, το κείμενο «ανθρωπιάς» και είναι από άρθρο της Άννας Αμπάτη για το tvxs.gr

Από το ρεπορτάζ, προκύπτει πως οι περισσότεροι άνθρωποι στο Πεδίον του Άρεως είναι Αφγανοί λαθρομετανάστες και όχι Σύριοι πρόσφυγες, όπως κακώς αναφέρουν κάποια άλλα «αλληλέγγυα» ΜΜΕ..

Επομένως θα πρέπει να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας και να μηνυθούν αυταπαγγέλτως όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι που παρουσιάζει το Πεδίον του Άρεως με πρώτη την αρμόδια υπουργό για τις άθλιες κατά καιρούς δηλώσεις της που ενθαρρύνουν την εισβολή και διαιωνίζουν το χάλι μας.

Η κατάσταση αυτή, η οποία επηρεάζει και τη ζωή των κατοίκων των όμορων περιοχών, αφού δεν μπορούν να κάνουν χρήση αναψυχής σε αυτούς τους χώρους, αλλά και παρατείνει το μαρτύριο των λαθρομεταναστών,οι οποίοι ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής.

Η περιοχή αυτή τη στιγμή είναι βόμβα έτοιμη να σκάσει και είναι θέμα λίγων εβδομάδων να σκάσει και να επηρρεάσει- να είστε σίγουροι – ολόκληρο το κέντρο της πόλης!

Μόλις θα αρχίσουν τα κρύα και όταν καταλάβουν οι Αφγανοί πως δεν μπορούν να φύγουν από την χώρα μας, επειδή δεν θεωρούνται πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες, και αφού τους ξεσηκώσουν οι διάφοροι περίεργοι των ΜΚΟ που κάνουν περατζάδες στις σκηνές, δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο…
 ΠΗΓΗΣτον καιρό του αριστερού μνημονίου - Άρθρο του Ν.Γ. ΜιχαλολιάκουΗ Αγγλία, η λαθρομετανάστευση και η “αντιρατσιστική” Ελλάδα
Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια σκληρής προπαγάνδας με έντονες μαρξιστικές αποχρώσεις κατά του μνημονίου εκ μέρους της κυβερνώσας αριστεράς, ήλθε ο καιρός για το… αριστερό μνημόνιο. Ήδη οι πρώτοι νόμοι ψηφίστηκαν και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος. 
Για το πως λειτουργεί το κοινοβούλιο χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας, ο οποίος μοιράστηκε στους βουλευτές και υπήρξε η απαίτηση, η οποία έγινε και πράξη, να υπερψηφιστεί και υπερψηφίστηκε μέσα σε λίγες ώρες. Μόνο που το νομοθέτημα αυτό αποτελείτο από… 977 σελίδες(!) και όπως αντιλαμβάνεστε ήταν πρακτικά αδύνατο όχι μόνο να διαμορφώσει άποψη, αλλά ούτε απλά και να το αναγνώσει ο οποιοσδήποτε βουλευτής. Όλη αυτή τη διαδικασία έχουν το θράσος να την αποκαλούν δημοκρατία… 
Μέσα στα πλαίσια λοιπόν, της βιασύνης του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα για το νέο αριστερό μνημόνιο ακούγεται κάθε είδος ψεύδους και τερατολογίας. Πριν αναφερθώ σε αυτό όμως, θέλω να εκφράσω την άποψή μου για ένα νέο είδους πατριωτισμού, ο οποίος εμφανίζεται εάν όχι τα τελευταία έτη, τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες. Αναφέρομαι στον “πατριωτισμό του ευρώ”, σύμφωνα με τον οποίο κάθε Έλληνας ο οποίος θεωρεί ότι θα μπορούσε να ζήσει η χώρα καλύτερα χωρίς το ευρώ, αυτόχρημα χαρακτηρίζεται προδότης! ..... . >>> H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1902166367731578146

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item