Widgets

Η μάχη της Ελλάδας εναντίον των λαθροεποίκων


Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αγνοούν μια σταδιακά αυξανόμενη απειλή έως ότου είναι πλέον αργά για να την αντιμετωπίσουν. Ίσως αυτό να είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Οι άνθρωποι συνήθως αγνοούν ή αψηφούν δυσάρεστες πραγματικότητες για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και δεν πιστεύουν ότι ένα πρόβλημα είναι υπαρκτό, έως ότου το αντιληφθούν με τα ίδια τους τα μάτια ή κατά το κοινώς λεγόμενο το «ζήσουν στο πετσί τους». Υπάρχουν και μερικοί, κυρίως λόγω ιδεοληψίας, που ούτε τότε το πιστεύουν.

Εάν το βλέπειν ισοδυναμεί με το πιστεύειν, τότε ήρθε η ώρα και στιγμή να πιστέψουμε όλοι. Το πρόβλημα της μαζικής λαθρομετανάστευσης και λαθροεποικισμού σε συνάρτηση με τον ισλαμικό εξτρεμισμό έχει αρχίσει να εξελίσσεται εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα. Η πρόσφατη ένταση στους καλοκαιρινούς μήνες το έφερε στην επικαιρότητα των ΜΜΕ, τα οποία αναγκάστηκαν να το προβάλλουν ως πρώτη είδηση, ενώ επιμελώς επί πολλά έτη προσπαθούσαν να το ενταφιάσουν.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτό το τεράστιο κύμα της λαθρομετανάστευσης θα σταματήσει τους επόμενους μήνες ή χρόνια. Τουναντίον οι συνεχιζόμενοι πόλεμοι στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική που ενεργοποιήθηκαν από την Ουάσιγκτον και τα αμερικανοσιωνιστικά σχέδια, η συνεχώς αυξανόμενη βία των ισλαμοσυμμοριτών του Ισλαμικού Κράτους που δρουν ως μισθοφορικός στρατός των ΗΠΑ και των πειθήνιων συμμάχων τους, η χρηματοδοτούμενη λαθρομετανάστευση από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ σε συνδυασμό με την πληθυσμιακή έκρηξη σε ισλαμικές χώρες της Ασίας και Αφρικής, υποδεικνύει ότι το πρόβλημα θα αυξηθεί τους επόμενους μήνες και χρόνια με γεωμετρική πρόοδο.

Η πρωτογενής αιτία της λαθρομετανάστευσης είναι λοιπόν τα ανωτέρω αναφερθέντα. Η δευτερογενής αιτία είναι αναμφισβήτητα οι μεταναστευτικές πολιτικές που προωθούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ολιγαρχικούς κύκλους και εννοείται ακολουθούνται από τις πειθήνιες τους κυβερνήσεις στην Αθήνα. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούνκερ: «Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν καθήκον να βοηθήσουν τους μετανάστες που φθάνουν στην Ευρώπη και να μην υποκύπτουν στις λαϊκιστικές αντιλήψεις περί απώθησης τους». Με άλλα λόγια δηλαδή οι ευρωπαϊκοί ηγέτες πιστεύουν ότι οι αυτόχθονες και γηγενείς ευρωπαϊκοί λαοί έχουν «καθήκον» να επιτρέψουν την εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων δυσλειτουργικών ισλαμιστών λαθρομεταναστών από την Ασία και Αφρική στις εθνικές κοινότητες της Ευρώπης.

Χιλιάδες λαθρομεταναστών εισβάλλουν καθημερινά στην ελληνική επικράτεια χωρίς καμία, έστω υποτυπώδη, αντίσταση από τις προς τούτο εντεταλμένες υπηρεσίες ασφαλείας του κράτους. Με κάθε πλωτό μέσο, κολυμπώντας, κρυμμένοι σε μεταφορικά μέσα αποβιβάζονται ανενόχλητοι στο ελληνικό έδαφος και μεταβάλλουν βιαίως και με ταχύτατους ρυθμούς τις πληθυσμιακές ισορροπίες των τοπικών κοινωνιών, με αποτέλεσμα να απειλείται ο ελληνικός πολιτισμός, αλλά και η εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πλέον έχει γίνει κατανοητό σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ότι αυτοί που εξέθρεψαν και ανέχτηκαν το πρόβλημα επί πολλά χρόνια μέχρι των ημερών μας, δεν είναι οι κατάλληλοι για να το αντιμετωπίσουν και να το λύσουν

Ο χειρισμός εδώ και αρκετά χρόνια από τις ελληνικές κυβερνήσεις του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης ήταν αδύναμος μέχρι υποψίας, προς την λάθος κατεύθυνση και κυριαρχείτο από ουτοπικές ιδέες και ιδεοληψίες, χωρίς καμία ρεαλιστική βάση πολιτικής. Οι ελληνικές κυβερνήσεις των πολιτικάντηδων με την παντελή έλλειψη πολιτικής και σοβαρότητας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν στοιχειωδώς το κύμα λαθρομετανάστευσης που πλήττει την χώρα, με αποτέλεσμα να προσθέτουν έναν ακόμη σοβαρό παράγοντα για την αποσύνθεση, διάλυση και αποσταθεροποίηση της πατρίδας μας.

Η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να ανταπεξέλθει και να λύσει το πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μόνο πολιτικό κίνημα που μπορεί να προσφέρει στον Έλληνα πολίτη την κοινωνική αυτοπεποίθηση του και την εθνική του κυριαρχία. Ας μη μας διαφεύγει ότι αυτή την στιγμή 3,5 εκατ. ισλαμιστές λαθρομετανάστες έχουν στρατοπεδεύσει στα τουρκικά παράλια, έτοιμοι να εισβάλλουν στην πατρίδα μας.

Αυτή την «μάχη» μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δύναται να φέρει νικηφόρα εις πέρας.

Γ. Λιναρδής

www.xryshaygh.comΜαχαιρώματα και άγριες συμπλοκές αλλοδαπών στην Λέσβο δίπλα σε έντρομους τουρίστες! Ξαναψηφίστε Σύριζα για να έρθουν και σπίτι σας - ΒΙΝΤΕΟΜαχαιρώματα και άγριες συμπλοκές αλλοδαπών στην Λέσβο δίπλα σε έντρομους τουρίστες! Ξαναψηφίστε Σύριζα για να έρθουν και σπίτι σας - ΒΙΝΤΕΟ


Τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα στην Πατρίδα μας τους φέρνουν οι "κατατρεγμένοι" και συγκεκριμένα στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου χθες σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές.
Ομάδες λαθρομεταναστών που κατασκήνωσαν εκεί περιμένοντας να έρθει ένα πλοίο για να τους μεταφέρει στον Πειραιά, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η σάγρια και αιματηρή σύγρκουση εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών, Ελλήνων και ξλενων τουριστών, που περίμεναν στην προβλήτα για να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής.

Αντί όμως να επιβιβαστούν στο πλοίο τους, είδαν τους λαθρομετανάστες να σφάζονται μεταξύ τους και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη.


Αυτή η νέα Ελλάδα που ονειρεύονται οι καπιταλομαρξιστές και η... ελπίδα που επιτέλους ήρθε από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα. Σε 7 μόλις μήνες διακυβέρνησης με την αρωγή ΟΛΩΝ των μνημονιακών κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου κατάφεραν να διαλύσουν τον εθνικό και κοινωνικό ιστό και έχουν το θράσος να διεκδικούν ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού.

ΟΧΙ στα Μνημόνια, ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες - Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! www.xryshaygh.com

Βούλιαξε η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες και ο Αβραμόπουλος της ΝΔ βλέπει... λαϊκισμό


Βούλιαξε η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες και ο Αβραμόπουλος της ΝΔ βλέπει... λαϊκισμό

Θράσος απύθμενο από το νεοδημοκράτη επίτροπο της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλο: ενώ τα νησιά του Αιγαίου ασφυκτιούν από την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, ο ψοφοδεξιός πολιτικάντης αντί να δώσει λύσεις, κατηγορεί εκείνους που διαμαρτύρονται για την δραματική κατάσταση ως «λαϊκιστές»!

Ο επίτροπος λοιπόν, επί των ημερών του οποίου η Ελλάδα δέχεται διαδοχικά κύματα εισβολής από λαθρομετανάστες, επιμένει υποκριτικά να κάνει λόγο για «ανάγκη κατανομής των προσφύγων», θέση για την οποία ομιλεί από αρχής της θητείας του, δίχως να έχει πράξει το παραμικρό επί τούτου.

Καθότι όμως, ως γνήσιο τέκνο του ελλαδικού πολιτικαντισμού, αποφεύγει να αναγνωρίσει τις τεράστιες ευθύνες του, καταφεύγει στο ασφαλές καταφύγιο της εξαπόλυσης κατηγοριών προς εκείνους που βιώνουν το πρόβλημα σε όλη του την έκταση. Όπως δηλαδή ο Καμμένος και το κόμμα του κατηγορούσαν τους εκατοντάδες κατοίκους της Κω που τον αποδοκίμασαν ως «άτομα του περιθωρίου», έτσι και ο νεοδημοκράτες Αβραμόπουλος εκτοξεύει κατηγορίες περί λαϊκισμού, οι οποίες βεβαίως, τον εκθέτουν ακόμη περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού Λαού.

Να μη λησμονούμε ότι προ ολίγων μηνών μόνο, ο νεοδημοκράτης Αβραμόπουλος μοίραζε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Σύριζα και σε στελέχη της όπως η Τασία Χριστοδουλοπούλου, για την «επιτυχημένη» μεταναστευτική της πολιτική! Όλα αυτά φυσικά, αποδεικνύουν τότε: είτε με αριστερά, είτε με ψοφοδεξιά κυβέρνηση, το μείζον εθνικό θέμα της λαθρομετανάστευσης οξύνεται με απρόβλεπτες συνέπειες. Μόνο μια Εθνική Ηγεσία μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, διότι μόνο μια Εθνική Ηγεσία μπορεί να εντοπίσει την αιτία του προβλήματος και να λάβει μέτρα.

Στους πολιτικάντηδες και στο θράσος τους, ο Ελληνικός Λαός θα απαντήσει με μια ισχυροποιημένη Χρυσή Αυγή, για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Ευάγγελος Καρακώστας

www.xryshaygh.com


ΟΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

«Δεν μπορούμε να «χωνέψουμε» παραπάνω ξένους, γιατί θα υπάρξει στις πόλεις μας ανεξέλεγκτη βία και φόνοι.»
Γερμανός Καγκελάριος, HELMUT SCHMIDT, το 1981 σε μια συνεδρίαση του DGB στην Γερμανία. Σκεφτείτε τι θα έλεγε σήμερα!

Όταν περάσεις την σύνορα της Βορείου Κορέας παράνομα, σε τιμωρούν με 12 χρόνια δουλειά σκλαβιάς.
Όταν περάσεις τα ιρανικά σύνορα παράνομα, θα σε φυλακίσουν απεριόριστο χρονικό διάστημα.
Όταν περάσεις τα αφγανικά σύνορα παράνομα, σε εκτελούν εν ψυχρώ.
Όταν περάσεις στην Σαουδική Αραβία τα σύνορα παράνομα, επίσης σε φυλακίζουν για απεριόριστο χρονικό διάστημα.
Όταν θελήσεις να περάσεις τα κινέζικα σύνορα παράνομα, πολύ πιθανόν θα χαθούν για πάντα τα ίχνη σου.
Όταν περάσεις παράνομα τα σύνορα στην Βενεζουέλα, σε ονομάζουν spy και σαν κατάσκοπος πλέον η ζωή σου κρέμεται από μια κλωστή.
Όταν περάσεις στην Κούβα τα σύνορα παράνομα, επίσης σε παλουκώνουν αμέσως μέσα στην φυλακή.

Τι γίνεται σήμερα όταν περάσεις τα ελληνικά σύνορα παράνομα; Βαπτίζεσθε πρόσφυγας και τρέχουν όλοι να σε εξυπηρετήσουν, να σου εξασφαλίσουν τα απαραίτητα με δημόσιες δαπάνες την ίδια ώρα που η χώρα περνά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση της σύγχρονης ιστορίας της.

Άραγε αυτή θα είναι η Ελλάδα μετά από λίγα χρόνια με όλο αυτό τον παράνομο όγκο που εισρέει ανεξέλεγκτα και που στο προσεχές μέλλον θα πάρει τις διαστάσεις άνθρωποθύελλας οργανωμένη από ξένα κέντρα με κύριο στόχο την πολτοποίηση του ελληνικού λαού και όχι μόνο;

Ποιος θα μας σώσει από αυτή την σύγχρονη ανεπανάληπτη για την ελληνική ιστορία εισβολή;


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Κάποιοι «δημοκράτες» ερμηνεύουν «λανθασμένα» τον προορισμό τού Ελληνικού Έθνους. Είναι εκείνα τα σκόπιμα λάθη που αντικατέστησαν την Μεγάλη Ιδέα τής Φυλής μας με τις μικρές και δανεικές ιδέες για λυκοφιλίες με τούς εχθρούς μας και για την εφήμερη καλοπέραση τού υλικού ευδαιμονισμού. Κι έτσι τειχίσαμε τις μίζερες υπάρξεις μας στον καθημερινό και ψεύτικο μικρόκοσμό μας, αδιαφορώντας για την αλλοίωση τής εθνικής μας ταυτότητας και την διαρκή αιμορραγία ελληνικών ψυχών.

Μην απορούμε για την λοβοτομή που εξαπλώθηκε από την απεθνικοποιημένη παιδεία ίσαμε την ελληνική κοινωνία. Μην απορούμε για την αδιαφορία στον πόνο τού διπλανού μας έναντι τής προελάσεως των μνημονίων, μήτε για την εισβολή γυρολόγων, εποικιστών, τοκοφόρων και λογχοφόρων μισελλήνων. Ο Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε πει πως η γενιά εκείνη των Ελλήνων που θα ξεχάσει τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες και τούς σκλαβωμένους αδερφούς μας θα είναι η τελευταία γενιά Ελλήνων. Και είχε απόλυτο δίκιο.

Μα εμείς μήτε θέλουμε μήτε αποδεχόμαστε την επιχειρούμενη γενοκτονία σε βάρος τού Ελληνισμού μας. Βαστούμε καθαρή την ψυχή μας, υπακούμε στην συνείδηση τού ιερού χρέους προς τούς μεγάλους νεκρούς και τα παιδιά μας όπου χρωστάμε, αφενός μεν την Τιμή τού Έλληνα, αφετέρου δε την σκυτάλη τής Φυλής που παραλάβαμε.

Ακούσαμε τις προάλλες να μιλούν για το στήσιμο μιας μνημονιακής γέφυρας. Να σέρνουν την χώρα σε μηχανισμούς χρηματοοικονομικής ενίσχυσης για να διατηρήσουν δήθεν αντιστεκόμενοι την Ιερή Ελλάδα μέσα στις τραπεζικές θυρίδες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Διαβάσαμε επιπλέον για το στήσιμο μιας άλλης γέφυρας που αφορούσε την έρευνα και την διάσωση τουρκοφερμένων λαθρομεταναστών την οποία στήσανε οι Τούρκοι πάνω από το Αγαθονήσι.

Θυσία για την παραμονή τής Ελλάδος στην ψευτοευρώπη η μνημονιακή γέφυρα. Κατόρθωμα προδοτικής συναλλαγής των γραικύλων πολιτικάντηδων τής αστικής δημοκρατίας που επισφραγίζει την υπαγωγή τής χώρας στα δίκαια των τοκογλύφων δήθεν εγγυητών τής ασφάλειάς μας. Από την μια πλευρά λοιπόν έχουμε το ξεπούλημα τής εθνικής κυριαρχίας. Και από την άλλη πλευρά έχουμε την εκχώρηση πλέον και εδαφικής κυριαρχίας, όταν το Αιγαίο μας έχει καταστεί πεδίο συγκυριαρχίας με τούς Τουρκομογγόλους, τα πιστότερα σκυλιά τού νεοταξισμού.

Μα και στην Ελεύθερη Θράκη Μας τα πράγματα κινούνται στην ίδια φθίνουσα πορεία. Είδαμε την Τουρκία να διατείνεται για την προσφορά οικονομικής βοήθειας προς την Πατρίδα μας. Τούς οθωμανιστές να επιδιώκουν την εξαγορά ελληνικής γης που απελευθερώθηκε με αίμα καθαγιασμένο ελληνικό. Και επιπλέον η Τουρκία, η προσωρινά καθήμενη τυραννικώς επί τής Ελληνίδος Γης Ιωνίας και Πόντου, να φτιάχνει οργανώσεις τουρκικής αλληλεγγύης για να περιοδεύουν, να στηρίζουν και να επιβάλλουν επί τής ουσίας την τουρκικότητα στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς τής Θράκης Μας και των λοιπών βαλκανικών και ελληνικών επί τής ουσίας εδαφών.

Τις δικές μας γέφυρες τις φτιάχνουμε για να συνδέσουμε την Μητροπολιτική Ελλάδα με τούς προσωρινά αλύτρωτους αδερφούς μας στην γεωφυσική μας γειτονιά. Ο υδάτινος ορίζοντας τού Αιγαίου μας είναι αποκλειστικά ελληνική λίμνη, μια γέφυρα ασκήσεως απολύτως ελληνικού γεωπολιτικού ελέγχου. Και ακόμη μια πύλη που οδηγεί την Ελλάδα ως γεωφυσικό παρατηρητήριο στον έλεγχο τού ενεργειακού και διαμετακομιστικού παράγοντα.

Η Ελλάς έχει ως κυρίαρχο και αποκλειστικό της δικαίωμα την ευημερία που αποτελεί το προϊόν των δικών της χεριών. Επιπροσθέτως, δικαιούμαστε να αποδώσουμε εθνική ασφάλεια στο Κράτος που παραλάβαμε για να διατηρήσουμε αναλλοίωτο τον ελληνικό και ορθόδοξο χαρακτήρα του. Έχουμε ιερή υποχρέωση διά μέσω τής ελληνικής στρατηγικής ανάπτυξης να επανακτήσουμε την εθνική κυριαρχία και να μεγιστοποιήσουμε την εδαφική κυριαρχία τής Ελλάδος.

Η Ελλάς θα πάψει να κινδυνεύει όταν εκλείψουν οι εχθροί μας. Και οι εχθροί μας θα εξαλειφθούν όταν επανακτήσουμε τα ιστορικά εδάφη μας και φτιάξουμε τα σύνορα τής καρδιάς μας. Η διαιώνιση τής Ράτσας βασίζεται επάνω στην ορμητική διάθεση των συγκαιρινών Ελλήνων να φτάσουν και να ξεπεράσουν τις γενιές που μάς έδωσαν το δικαίωμα σε λεύτερη ζωή. Και η διαιώνιση τού Εθνικού μας Κράτους βασίζεται στο ταίριασμα τής γης και τής ψυχής, στο ζωντάνεμα τής εθνικής μνήμης, σμίγοντας τα αδέρφια μας που μάς προσμένουν στις προαιώνιες εστίες μας με την Μάνα και Αυτοκρατόρισσα Ελλάδα.

Στην Κύπρο, στην Σμύρνη και την Αγιά Σοφιά και ακόμη παραπέρα στην Κόκκινη Μηλιά. Με όρθιο κεφάλι Βυζάντιο και πάλι. Κάποιοι δεν πίστεψαν ποτέ στο όνειρο. Κάποιοι άλλοι το δυναμίτισαν με το χρήμα και τα ψεύτικα ιδανικά. Τώρα όμως που οι παλαιοί κατακτητές και οι εντολείς τους ξαναγύρισαν στον τόπο τού εγκλήματος με την άδεια των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων, τώρα που μάς θέλουν αποδεκατισμένους σκλάβους, τώρα ακριβώς ορθωνόμαστε σιδερόφρακτη στρατιά τού πορφυρογέννητου Ελληνισμού.

Με Λαϊκή και Εθνικιστική Εξουσία. Με Πίστη στο Θεό και την Φυλή. Με εμπιστοσύνη στην δύναμη τού Ελληνικού Στρατιωτικού Ατσαλιού. Με την σύμπνοια των Δυνάμεων τού Έθνους. Χάρισμα στην Εσπερία τα πολιτικάντικα σκύβαλα. Το Εθνικό Συμφέρον και η Ελευθερία των Ελλήνων, αυτά και μόνον, φτιάχνουν συμμαχίες.

Το αδιέξοδο των ψευτοσυμμάχων και το άνοιγμα εστιών ανάφλεξης αναμεταξύ τους είναι ευχής έργο. Η δε συσπείρωση τού λαού μας και η πολεμική μας ετοιμότητα είναι η εγγύηση για το μεγάλωμα τού Ελληνικού Έθνους που ευλογεί ο Θεός και καλεί η δικαιοσύνη τής Φυλής μας.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ

simaies-thermopylesth__article

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου λοιπόν. Αυτό σημαίνει με μαθηματική ακρίβεια πως σκοπός των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας είναι να εκτελέσουν την εντολή των διεθνών τοκογλύφων για τον σχηματισμό «βιώσιμης», δηλαδή σταθερής κατοχικής και προδοτικής κυβερνήσεως ψευτορωμιών που θα εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου τής Ελλάδος μας σε όλα τα επίπεδα τής πολιτικής. Σε οικονομικό, σε κοινωνικό και σε εθνικό επίπεδο. Λίγοι και μειοψηφικοί ραγιάδες μέσα σε μικρότερη Ελλάδα.

Για να σχηματιστεί όμως σταθερή προδοτική κυβέρνηση, χρειάζεται απαραιτήτως συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Αν αυτή η συγκυβέρνηση γινόταν τώρα, μετά την ψήφιση τού τρίτου μνημονίου, τα δύο βασικά κόμματα τού Συστήματος θα εγκαταλείπονταν από τούς εναπομείναντες ψηφοφόρους τους που αυταπατώνται πως υπάρχει πιθανότητα ανάκαμψης. Γι’ αυτόν τον λόγο η Νέα Δημοκρατία προσποιείται τον θυμωμένο διαφωνούντα, διαισθανόμενη παράλληλα την συνέχεια τής λαϊκής οργής.
Τα κόμματα τού συνταγματικού τόξου, αντικρίζοντας τα ισχνά εκλογικά ποσοστά που θα καταγράψουν, θα σπεύσουν να σχηματίσουν οικουμενική κυβέρνηση «εθνικής ενότητας και σωτηρίας» τού νεοταξικού καθεστώτος τους. Θα πάνε όλοι μαζί οι ανθέλληνες. Για να πληρωθεί έτσι ο λόγος που μού είχε πει ο αείμνηστος παππούς μου. «Θα δεις ότι θα μείνουν δύο κόμματα, οι προδότες και οι πατριώτες».

Εκεί θα φτάσουμε. Οι Ανθέλληνες και οι Έλληνες. Η λύση είναι μία. Σαρωτική Νίκη τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού. Και τα μάτια ανοικτά ενάντια στην υποκίνηση των λαθραίων και βάρβαρων φίλων των Σταυρωτήδων. Στον δρόμο τής λευτεριάς λοιπόν.

ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Εθνικισμός, η μόνη απάντηση στα προβλήματα της Ελλάδας


Εθνικισμός, η μόνη απάντηση στα προβλήματα της Ελλάδας

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι". 

Ο Γάλλος εθνικιστής ηγέτης Ζαν-Μαρί Λεπέν χρησιμοποιεί μια ενδιαφέρουσα φράση: «Προτιμούμε να ηττηθούμε με βάση τις ιδέες μας, παρά να εκλεγούμε με αυτές των αντιπάλων μας». Μάθημα συμπυκνωμένης πολιτικής για ολόκληρο το πολιτικό φάσμα. Αλλά για κάποιους, είναι πλέον αργά. Οι πολιτικές διαφορές του παλαιοκομματισμού έλιωσαν κάτω από τις ακραίες συνθήκες της μνημονιακής κατοχής.
Το δίλημμα είναι πλέον ξεκάθαρο: υποδούλωση ή εθνική ανεξαρτησία; Τα υπόλοιπα είναι ωμή απάτη. Αλλά δεν μας εκπλήσσουν. Είναι τακτική των πολιτικών όταν έρχονται στην ανάγκη να πάρουν αποφάσεις, να λιποτακτούν. Αντίθετα με τα διαδεδομένα, λιποταξία δεν είναι η εγκατάλειψη των συμβάσεων μιας άρρωστης δημοκρατίας αλλά η φυγή από την αξιοπρέπεια και την αλήθεια. Στον πολιτισμό των αδυνάμων που είναι κυρίαρχος τούτη την εποχή, η Δειλία είναι το πιο εύκολο κοινωνικό μάθημα, και οι πολιτικοί ηγέτες δεν αποτελούν εξαίρεση.

Μόλις οι συνέπειες των πράξεών τους τους προλάβουν, καλούν τον λαό να τους ξεπλύνει με την ψήφο του. Έτσι, κανείς δεν είναι ένοχος αλλά άπαντες συνυπεύθυνοι. Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά ηγεσία. Ενδεικτικό της ακαταλληλότητας του κ. Τσίπρα, και συμβολικό της νοσούσης δημοκρατίας, είναι πως πρόδωσε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο μοναδικό δημοψήφισμα της Μεταπολιτευτικής περιόδου. Τι πήγε λοιπόν στραβά στον ΣΥΡΙΖΑ; Όπως απεδείχθη, ο κ. Τσίπρας και οι τυχοδιώκτες που τον ακολουθούν, δεν έχουν ιδέα από διακυβέρνηση. Έχουν όμως ιδεοληπτικές εμμονές που μεταφράζονται σε προτεραιότητες αντίθετες προς τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Μα δεν φταίει μόνον αυτό.

Οι νοσταλγοί του Σιδερένιου Παραπετάσματος εγκατέλειψαν τον μπούσουλα της φιλολαϊκής πάλης. Υστερούν έτσι μοιραία έναντι της Δεξιάς και κάνουν πάλι την βρώμικη δουλειά των συντηρητικών. Οι συνεργάτες των τοκογλύφων πρώτης γενιάς, Νεοδημοκράτες και Πασόκοι, είναι καπιταλιστές χωρίς αναστολές. Έχουν επομένως προτεραιότητα στην πληροφόρηση και την στήριξη των ξένων κέντρων. Σκοπός του κ. Τσίπρα με την διεξαγωγή των πολύ πρόωρων εκλογών, είναι να παγιδεύσει όσους ψηφοφόρους μπορέσει, πριν εφαρμοστούν τα μέτρα του νέου μνημονίου που ψήφισε η κυβέρνησή του και να εμποδίσει την εσωκομματική αντιπολίτευση να οργανωθεί. Φθηνός και προβλέψιμος παλαιοκομματικός επαναστάτης.

Όσο οι καλοκαιρινές διακοπές διατηρούν την ευφορική επίδρασή τους στην ψυχολογία του λαού, και πριν την φορολογική επιδρομή, τον νέο ΕΝΦΙΑ, και τον εργασιακό χειμώνα που έρχεται, επιχειρεί μια αναβάπτιση της κυβέρνησής του. Ελπίζει ότι η προεκλογική ατμόσφαιρα θα αποστρέψει την προσοχή από τις καραβιές των λαθρομεταναστών και ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν πριν οι επιπτώσεις της εκτός ελέγχου τριτοκοσμικής εισβολής, φανούν στις μεγάλες πόλεις. Όμως, η φράση της υπουργού αρμόδιας για την μεταναστευτική πολιτική, Τασίας Χριστοδουλοπούλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Ελαιώνα, πριν καν ανακοινώσει την διάλυση της κυβέρνησής του, είναι χαρακτηριστική του αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται: «Δυστυ- χώς το προσφυγικό θα αποτελέσει την αιχμή της προεκλογικής καμπάνιας όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αδιαφορώντας αν πριμοδοτούν συγκεκριμένο κόμμα και συγκεκριμένη ιδεολογία».

Αναφέρεται βεβαίως στο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, στην Χρυσή Αυγή. Όπως η καθημερινή δημοσκόπηση του δρόμου δείχνει, η Χρυσή Αυγή θα διατηρήσει την ισχυρή επιρροή της στις λαϊκές γειτονιές και θα ενισχυθεί, ενδεχομένως εντυπωσιακά. Κανένα άλλο πολιτικό κόμμα δεν έχει λύσεις λογικές και εφαρμόσιμες. Το παλαιοκομματικό τόξο και ο κ. Τσίπρας που προσχώρησε τάχιστα σε αυτό, το γνωρίζει. Με νωπή την μελάνη της υπογραφής του, ο κ. Τσίπρας δεν έχει τίποτε νέο να υποσχεθεί. Μια συγκυβέρνηση από τις δυνάμεις του αντιλαϊκού και αντεθνικού μπλοκ είναι η μόνη λύση που μπορεί να δώσει το σύστημα. Έτσι όμως θα φέρει απέναντί του ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό. Και την Χρυσή Αυγή.

Κανείς πλέον δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν ήξερε. Η χειρότερη απάτη είναι η αυταπάτη που οδηγεί με βεβαιότητα στην εθελοδουλεία. Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέστησε σαφές στους δεξιούς ψηφοφόρους ότι λεονταρισμοί όπως αυτοί του κ. Καμμένου δεν έχουν καμία αξία, αφού αυτός δεν στάθηκε ικανός να επηρεάσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης σε κρίσιμα ζητήματα όπως η ψήφιση των μνημονίων και το μεταναστευτικό. Οι αριστεροί ψηφοφόροι από την μεριά τους έμαθαν ότι πολιτική δεν γίνεται με εξυπνάδες τυπωμένες σε μπλουζάκια και γραμμένες στους τοίχους. Οι γερομαρξιστές τύπου Φλαμπουράρη και Φίλη είναι άκρως επικίνδυνοι εθνικά. Οι νεομαρξιστές φαιδροί, και όλοι μαζί αμελητέοι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η πρώτη φορά Αριστερή αντιπολίτευση στην πρώτη φορά Αριστερή κυβέρνηση είναι από κατασκευής παντελώς αναξιόπιστη. Οι «αντιφρονούντες» ψήφισαν με χέρια και με πόδια το «μνημόνιο της Αριστεράς» και τους νόμους για την ιθαγένεια και την μετανάστευση. 
Χρησιμοποιήθηκαν για να αποτρέψουν την ανάθεση της διερευνητικής εντολής στην Χρυσή Αυγή. Ως παλαιές κοινοβουλευτικές καραβάνες έχουν στόχο, μαζί με το ΚΚΕ και τον επιχειρησιακό βραχίονα του παρακράτους ΑΝΤΑΡCIA, να βάλουν σε ασφαλές για το Σύστημα κανάλι, την αντιμνημονιακή αντίδραση. Είναι δύσκολο να κατανοηθεί αλλά πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψιν στον πολιτικό σχεδιασμό η ανθρώπινη αδυναμία που ονομάζεται Ελπίδα, και η οποία κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι κάποιος ή κάποιοι θα αλλάξουν τακτική και συνήθειες δια της εμπειρίας ή της νουθεσίας.

Εάν οι διαφωνούντες στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ΝΔ είχαν την τόλμη να αρθρώσουν τις αντιρρήσεις τους, να υποστηρίξουν τις απόψεις τους, και αν δεν έβρισκαν ανταπόκριση από τις ηγεσίες, να τις καταγγείλουν και να φύγουν προς άλλους σχηματισμούς ή πηγαίνοντας επιτέλους στο σπίτι τους, ο τόπος θα είχε ενδεχομένως ωφεληθεί, και πάντως δεν θα καταγράφονταν ως συνυπαίτιοι της αποσύνθεσης και της αποφοράς του δημοσίου βίου. Ο Αλέξης Τσίπρας όπως πριν από αυτόν ο Αντώνης Σαμαράς, πρόδωσε τις προσδοκίες που ο ίδιος δημιούργησε και περιφρόνησε την λαϊκή εντολή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πριν από αυτόν, οδηγεί την χώρα στην καταστροφή με νέα Μνημόνια, με ανύπαρκτη ηγεσία, με δουλικότητα έναντι των ξένων μηχανισμών και των διεθνών παράκεντρων εξουσίας. Όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα του μνημονια- κού τόξου, παρά τις προεκλογικές λεκτικές διαφοροποιήσεις, είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης. Ο Εθνικισμός είναι η μόνη απάντηση στα προβλήματα που φόρτωσαν την Ελλάδα Δεξιά και Αριστερά.

Η Χρυσή Αυγή θα είναι σύντομα και επίσημα η εθνική αντιπολίτευση. Η Εθνική Αντίσταση της Πατρίδας και του Λαού.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Η όμαιμη φυλετική και λαϊκή κοινότητα, η καλούμενη ως Έθνος, χαρακτηρίζεται από την ορμέμφυτη επιδίωξη τής συμπτύξεως συμπαγών πολιτειακών οργανισμών. Το Έθνος δηλαδή διακατέχεται από την ανάγκη σχηματισμού κράτους προκειμένου να θωρακισθεί από εξωτερικές απειλές και να επιβάλλει στο γεωπολιτικό του περιβάλλον την δημιουργικότητα και την ισχύ του, με άλλα λόγια τον πολιτισμό του. Μονάχα έτσι υφίσταται Έθνος και μονάχα τότε υπάρχει λογική στην ύπαρξη τού λαού.

Πολιτισμούς δημιουργούν μονάχα τα ελεύθερα έθνη. Ελεύθερα έθνη είναι μονάχα τα δυνατά έθνη. Και φυσικά έθνη είναι οι λαοί που έχουν κοινές καταβολές και κοινές αξίες. Μα τα δυνατά έθνη προκειμένου να παραμείνουν τέτοια, να διατηρηθούν δηλαδή στην ζωή, έχουν κανόνες σταθερούς και στόχους αμετάβλητους. Σκέφτονται διαρκώς τρόπους αναπτύξεως και εξαπλώσεως τής Εθνικής Κοινότητας. Εργάζονται για την αυτάρκεια. Διδάσκουν την γνώση τής Ράτσας τους στα παιδιά τους. Και πολεμούν για να αποδιώξουν τα μισερά και ξένα σώματα από την γη τους.

Σκέψη, Εργασία και Πολεμική Αρετή. Ιδού η λογική τής ζωής που ταυτίζεται με την λογική τού Έθνους. Αυτοδιάθεση και Ελευθερία. Φιλοσοφία και Δύναμη. Αυτογνωσία και Εθνική Ισχύς. Είναι τα απαραίτητα συστατικά στοιχεία προκειμένου να μείνει η Φυλή ένας συμπαγής και κυρίαρχος λαός. Όταν υπάρχει ταύτιση πολιτείας και πολιτών, όταν η ανάπτυξη τής πολιτείας είναι το έργο των πολιτών, όταν η ισχυρή προσωπικότητα τής πολιτείας είναι αποτέλεσμα τής εξουσίας των δικών της πολιτών, τότε δεν υπάρχει χώρος μήτε για τυραννία μήτε για κατοχή.

Η ταύτιση όμως πολιτείας και πολιτών δεν είναι μια αφηρημένη έννοια ούτε στοιχείο μεταφερομένων τυχοδιωκτικών μαζών. Ο συγχρονισμός τής Εθνικής Κοινότητας είναι ζήτημα απόφασης να παραμείνει ο τόπος που γεννηθήκαμε αποκλειστικά στα χέρια τής Φυλής. Ο δε γενέθλιος τόπος είναι το άθροισμα τού χώματος, των Παραδόσεων και των ψυχών, είναι το Αίμα και η Γη, το Εθνικό Στράτευμα και το Κάστρο, είναι η κοινή απόφαση να παραμείνουμε λαός με Πίστη και Εθνική Ταυτότητα διακριτή, κατά δική μας.

Να συμβεί αυτό με εμάς, να συμβεί αυτό με τούς υπόλοιπους λαούς και να συντριφτεί αμείλικτα όποιος θελήσει να αλλοιώσει τις αξίες και την περιουσία τού Έθνους μας. Σύμμαχοι με το δικό μας Αίμα. Φίλοι με κείνους που μάς σέβονται. Εχθροί με κείνους που μισούν τον Θεό μας, την Πατρίδα μας, τον λαό μας. Κι όταν δούμε να απειλείται η υπόστασή μας, να απαλλοτριώσουμε τον παγκόσμιο τυχοδιώκτη. Τον δε «λογικό» πολιτικάντη που μπήκε στην ζωή μας με δανεικές πλάτες να τον καταδικάσουμε σε αφανισμό.

Είδαμε τις προάλλες τούς «λογικούς» τυράννους τής Ιερής Ελλάδος μας να ομονοούν στην εκπόρνευση τής Πατρίδος μας στο χρηματοοικονομικό πορνείο τής Εσπερίας. Τούς είδαμε να κοστολογούν από κοινού με τούς σιωνιστές τοκογλύφους το Οικόπεδο τής Φυλής μας, τον πλούτο τον ενεργειακό και τον φυσικό και την ιστορία μας ολάκερη με το μάκρεμα τής τοκογλυφικής αλυσίδας έως τα δισέγγονά μας. Να μάς κρατούν διά τής ψυχολογικής και πολιτικής βίας στην εβραιώπη που αποκαλούν Ευρώπη. Να στενεύουν τον κλοιό τον τραπεζιτικό για την εισδοχή των αντίχριστων καρτών και σφραγισμάτων.

Είδαμε ακόμη μέσα στον γενικό ορυμαγδό τής σκοπίμως επιβαλλόμενης φτώχιας, να επεκτείνεται η νόθευση τής ελληνικής πολιτείας με ξένους όχι μόνο στην εξουσία μα και στην κοινωνία. Είδαμε ένα δήθεν κράτος που υποτίθεται πως δεν μπορεί να ταΐσει τα γεννήματά του, να γεμίζει πόλεις, χωριά και νησιά με ισλαμιστές λαθρομετανάστες σε ιλιγγιωδώς αυξανόμενους ρυθμούς καθημερινά. Ακούσαμε τα γειτονικά νεοταξικά μορφώματα που γυρεύουν πάντα από ελληνικά χώματα ορμώμενα να μάς πάρουν ό,τι έχει απομείνει, να μάς λέγουν πως θα μάς βοηθήσουν… οικονομικά!

Αυτή είναι η παράφρων λογική τής αστικής δημοκρατίας και τού διεθνιστικού συρφετού, τού μαρξιστικού, τού σοσιαλιστικού και τού φιλελεύθερου εσμού με τις «δημοκρατικές» παραφυάδες από κοινού. Να υπηρετούν τον μισάνθρωπο, μισόθεο και μισελληνικό σιωνισμό. Να στέλνουν τον Ελληνισμό είτε στον θάνατο είτε στα τέσσερα σημεία τής γης. Να δίδουν γη και ύδωρ ελληνικό σε κείνους που οι πρόγονοί μας διώξανε με το τίμιο αίμα τους στα πεδία των μαχών. Να «σώσουν» τον Έλληνα σκοτώνοντας το Ελληνικό Έθνος σε συνεργασία με όλους τούς τυράννους τής γης.

Εάν η λογική τού εσχατολογικού καιρού μας είναι η υπηρεσία τού ξένου αφέντη, εγώ ο Έλλην εμμένω στην επιλογή που ταιριάζει στην Ράτσα μου. «Τρελός» Έλλην που μάχεται και κερδίζει την ελευθερία του. Ενάντια σε όλα τα θεριά τής οικουμένης. Σε όλους τούς καιρούς, ακόμη και στους πιο δύσκολους καιρούς. Και όσο πιο δύσκολοι είναι οι καιροί, τόσο πιο άγρια, τόσο πιο λυσσαλέα, με πιο αγριωπή χαρά πολεμώ. Για να παραμερίσω τις κακοπλασίες τής νεοταξικής φύσης. Για να τσακίσω την βαρβαρότητα. Για να κάνω αφέντη τής οικουμένης τον Ανίκητο Ελληνισμό.

Λογική συνιστά ο Θεός και τα Δημιουργήματά Του. Θεός και Ελληνική Φυλή. Κανείς νόμος δεν μπορεί να ξεπεράσει την φυσική νομοτέλεια. Να ευγνωμονούμε τον Πλάστη μας που εκείνος θέλησε να μάς δώσει σημαντική αποστολή, υψηλή νόηση και προσωπικότητα.

Να σπουδάζουμε τούς μεγάλους μας προγόνους με την ασυγκράτητη ορμή να φτιάξουμε έναν διαρκώς καλύτερο Ελληνισμό. Να θέλουμε να βαστήξουμε τούς Ναούς και τον Οίκο τής Φυλής κατά δικά μας. Να κάνουμε σύγχρονο πολιτισμό που να μάς προσφέρει συνάμα ανεξαρτησία και ευημερία. Και να απλώσουμε πλέρια στα φυσικά της σύνορα την Πατρίδα. Να κάνουμε τον Ελληνισμό κυρίαρχο και ηγεμονικό. Η λογική τής ζωής. Ιδού η λογική τού Λαϊκού Εθνικισμού μας.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο υλικό με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5430072373868940419

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item