Widgets

ΖΗΣΤΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΖΗΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Οι μεταστροφές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από την αντιμνημονιακή, αντικαπιταλιστική προεκλογική γραμμή στην πρακτική της υποδούλωσης των ίδιων των στελεχών του και του Ελληνικού Λαού στον ξένο παράγοντα είναι η καλύτερη πολιτική διαπαιδαγώγηση που το Εθνικιστικό Κίνημα θα μπορούσε να ελπίσει. Ο δρόμος προς την Ελευθερία περνά από την ικανότητά μας να διακρίνουμε τις παγίδες του Συστήματος και, είτε να τις οικειοποιούμαστε και να τις χρησιμοποιούμε, ειδάλλως να τις αποφεύγουμε. 

Η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ (και των ΑΝΕΛ) καταδεικνύει ότι είναι πολύ εύκολο να γίνει κανείς καρικατούρα του εαυτού του και να γελοιοποιηθεί. Το Σύστημα της διαπλοκής οικονομικής και πολιτικής εξουσίας διαθέτει τα μέσα για να εκμαυλίσει ανθρώπους καλών προθέσεων, -πολύ περισσότερο αριβίστες και συμφεροντολόγους-, και να τους πείσει ότι η άρνηση του ίδιου του εαυτού τους γίνεται «για το καλό του τόπου». Οι κρατιστές κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται με τους μπολσεβίκους νεοφιλελεύθερους στην περιφρόνησή τους προς τον Λαό, εξαίροντας την αυθεντία τους. Ο Λαός θα πρέπει επομένως να στραφεί «σε αυτούς που ξέρουν» γιατί εκείνοι τουλάχιστον δεν θα ρίξουν το καράβι στην ξέρα, αλλά επιβίβασαν τον Λαό στον Τιτανικό.  

Η «αντίδραση» που τα συστημικά μέσα προβάλλουν στην διαφθορά του Συστήματος είναι υπολογισμένη ώστε να καταλήγει σε ενοχές του Λαού και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις. Οι αποκαλύψεις για υπαλλήλους που παίρνουν παραπάνω χρήματα από τους υπολοίπους, ρίχνοντας έξω το Δημόσιο, είναι ο εύκολος τρόπος να μετατοπίσει κανείς τον βάρος στους άλλους, ενώ και ο ίδιος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είχε ή έχει προνόμια, ακόμη κι αν είναι λιγότερα απ’ ό,τι στο παρελθόν. Πόσοι σημερινοί διαμαρτυρόμενοι δεν άφησαν δήθεν μισοτελειωμένα σπίτια με τα σίδερα να εξέχουν στις ταράτσες για να μην πληρώσουν φόρους; Πόσοι δεν είχαν επιδόματα και δωρεάν παροχές από δημόσιους οργανισμούς ως εργαζόμενοι ή συγγενείς και φίλοι εργαζομένων; Η λίστα είναι μακρά. Έτσι δούλεψε το ελληνικό κράτος και η κομματοκρατία. Με ταξίματα, με εκβιασμούς, με το «κάτι τις» και, κυρίως με τον Διχασμό. Αυτό το κλίμα διχασμού καλλιεργείται και τώρα, και οδηγεί με μαθηματικούς υπολογισμούς στην διαιώνιση της εθελοδουλίας. 

Το νέο κράτος που θέλουμε οι Εθνικιστές, βασίζεται σε μια θεμελιώδη παραδοχή. Δεν είναι ο ισοπεδωτισμός. Πάντοτε θα υπάρχουν αυτοί που δουλεύουν περισσότερο και καλύτερα και αυτοί είναι δίκαιο να αμείβονται για το έργο τους. Δεν είναι η υποκριτική «ισότητα» που δεν υπάρχει πουθενά στην Φύση. Είναι το αίσθημα της εμπιστοσύνης που εκφράζεται και δικαιώνεται από όσους εκπροσωπούν το Κίνημα, το Κόμμα, και το Κράτος, σε ατομικό, διαπροσωπικό και συλλογικό επίπεδο. 

Υπάρχει μια αντίληψη η οποία ονομάζεται «δημοσιοϋπαλληλική» και κατηγορείται για όλα τα δεινά του τόπου, και στον αντίποδά της, το δίκαιο του «ελεύθερου επαγγελματία». Ούτε όμως ο δημόσιος υπάλληλος της κρατιστικής κουλτούρας «του προϊσταμένου», ούτε ο ελεύθερος επαγγελματίας του ασύδοτου κέρδους  αρμόζουν στο Εθνικιστικό όραμα. 

Μιλώντας τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα, στην εκδήλωση τιμής για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, έκλεισα την ομιλία μου καλώντας τους συνέλληνές μου να ζήσουν σαν ελεύθεροι άνθρωποι, να ζήσουν σαν Έλληνες. Η Ελευθερία που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επιδιώκει, και προσβλέπει στην επικράτησή της προς όφελος του Λαού μας, δεν είναι μια επιβαλλόμενη κατάσταση. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει σε κανέναν να είναι Ελεύθερος. Και κανείς δεν μπορεί να κάνει κανέναν να ζει σαν σκλάβος, εάν αυτός πρώτος δεν του παραδώσει τα κλειδιά της ζωής του. 

Η απόφαση της υπαγωγής σε ένα Σύστημα, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, είναι απόφαση προσωπική. Κάθε ένας έχει την επιλογή να αποφασίσει, λίγοι το τολμούν. Έργο του Εθνικιστικού Κινήματος είναι να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στους αγωνιστές του να κάνουν την επιλογή της Ελευθερίας. Αυτό σημαίνει ιδεολογική ενδυνάμωση, ηθική στήριξη και αλληλοβοήθεια. Σημαίνει διαχείριση του ανθρώπων και των υπαρχόντων και εν δυνάμει πόρων. Σημαίνει ακόμη περισσότερο, εμπιστοσύνη.  

Η επιλογή της Ελευθερίας σημαίνει επιλογή της Αλήθειας, και αυτή η επιλογή ξεπερνά τις σειρήνες της εξουσίας και της ψευδαίσθησης εξουσίας πάνω στους άλλους, των τιμών και των ανέσεων, του κέρδους, ακόμα και της πνευματικής κολακείας. Τότε τα έργα και η προσφορά του καθενός σχηματίζουν τον σπόρο  της γονιμότητας και γεννούν την ευχαρίστηση της προσφοράς και την ελπίδα της συνέχειας.  

Οι Εθνικιστές είμαστε οι κατ’ εξοχήν ιδεοκράτες και οι κατ’ εξοχήν υλιστές. Οι κατ’ εξοχήν ρομαντικοί και οι κατ’ εξοχήν πραγματιστές. Οι Εθνικιστές είμαστε ποιητές. Η ποίηση προϋποθέτει την ονειροπόληση αλλά αποκτά οντότητα με το ποιείν, δηλαδή την δράση. Η Φύση, ο Θεός ή όπως αντιλαμβάνεται κανείς το Σύμπαν, είναι ο υπέρτατος καλλιτέχνης και ο υπέρτατος μαθηματικός. Αυτόν τον διττό δρόμο της Δημιουργίας, της συνδημιουργίας του Κόσμου, έχουν επιλέξει οι Εθνικιστές. Μαζί με την Φύση, και όχι ενάντιά της. Υλοποιώντας όπως ο τεχνίτης με την χαρά του καλλιτέχνη και την συγκίνηση του δημιουργού.  

Ίσως βέβαια κάποιους να μην τους ενδιαφέρει η Ελευθερία. Ίσως να ονειρεύονται μια θέση γραναζιού στο τερατώδες μηχάνημα που κάνει τον άνθρωπο υπάλληλο, δηλαδή δούλο των προκαταλήψεων, των νόμων, των συμφερόντων. Είναι μια από τις πιο πονηρές πλεκτάνες του νου, που επέβαλλε ως κυρίαρχη πρακτική ο σύγχρονος κόσμος. Να αυτοϋποβαθμίζεται ο άνθρωπος από κύριος της ζωής του και συνδημιουργός του κόσμου, σε μια βίδα, ένα μοχλό, ένα παξιμάδι. Ένα εξάρτημα που δεν μπορεί να βγει από το στενό αγκάλιασμα των άλλων εξαρτημάτων γιατί φοβάται πως θα τους στερήσει τον δικό τους ρόλο του εξαρτήματος, μα και θα χάσει την αξία που το Σύστημα τον έκανε να πιστέψει πως έχει και που δεν είναι παρά η διατήρηση της δυναμικής του ίδιου του Συστήματος της υποδούλωσης και της εκμετάλλευσης. 

Τούτες τις ώρες που δεν είναι περισσότερο κρίσιμες αλλά είναι αποφασιστικές όσο καμία άλλη ώρα για την Πατρίδα, τον Λαό, και κάθε ένα και κάθε μία από μας, σας απευθύνω έκκληση. Γκρεμίστε αυτό το Σύστημα! Αφήστε τις Διχόνοιες για αυτούς που έχουν ψυχές δούλων. Προσευχηθείτε την ακατάλυτη επιθυμία της Δημιουργίας που ζει σε κάθε δέντρο και κάθε βοτάνι. Ζήστε ως Ελεύθεροι Άνθρωποι. Ζήστε ως Έλληνες! 

Το πνεύμα της Νιότης ενάντια στον παρηκμασμένο μοντέρνο κόσμο

Το πνεύμα της Νιότης ενάντια στον παρηκμασμένο μοντέρνο κόσμο

Εδώ και δεκαετίες η χώρα μας έχει μπει σε τροχιά εξαναγκασμένης παρακμής και ολικής ισοπέδωσης της όποιας εθνικής αντίστασης από την παγκοσμιοποιητική πανούκλα. Βιώνουμε μια εφιαλτική πραγματικότητα την οποία πολλοί νέοι έχουν αποδεχθεί σαν φυσική τάξη, διαιωνίζοντας με την αδράνειά τους τη σαπίλα του σύγχρονου κόσμουΟρισμένοι από εμάς, που δεν έχουν εντάξει τον εαυτό τους στις ορδές των αποχαυνωμένων μαζανθρώπων, ψάχνουν τρόπους να ανατρέψουν το κακό που έχει ήδη γίνει και να δώσουν στον ελληνικό λαό έναν τρόπο να ελπίζει ξανάΓια τους νέους Εθνικιστές και Εθνικίστριες, η αναζήτηση αυτή δεν είναι απλά μια στομφώδης απαλλαγή από τα ενοχικά σύνδρομα, όπως συμβαίνει με τους αριστερούς και τους δεξιούς. Είναι έμπρακτος και συνειδητοποιημένος Αγώνας στο πλευρό του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής.


Ο Robert Brasillach (Ρομπέρ Μπραζιγιάκ) λίγο πριν την εκτέλεσή του, με αιτία τις Ιδέες του, από τους Δημοκράτες νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είχε συγκλονιστικά γράψει ότι «το Δίκαιο […] βρίσκεται σ’ αυτή τη γωνιά της γηραιάς Ευρώπης απ’ όπου ξεκίνησε, εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια, ο Λευκός πολιτισμός∙ κατοικεί στη Θέληση ενός κόσμου, στον οποίο το Δίκαιο και η Δύναμη θα βασιλέψουν, αδιαφιλονίκητα, το ένα δίπλα στο άλλο. […] Με τον ερχομό του νέου έτους, ας μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις, αλλά, το σημαντικότερο, ας μην χάσουμε την πίστη μας στη ζωή.»

Στην οριακά ζωντανή Ελλάδα του 2015 η πολεμική του Αιώνιου Εχθρού είναι αισθητή παντού και ο κοινός νους αντιλαμβάνεται ότι αυτή τη στιγμή δεν διώκεται απλώς η πολιτική παρουσία της Χρυσής Αυγής αλλά καταπολεμάται η ίδια η προοπτική ενός δυνατού και πνευματικά ανεξάρτητου ελληνικού έθνους στον μελλοντικό γεωστρατηγικό χάρτη. Μερικές φορές όλα μοιάζουν να έχουν χαθεί. Όταν οργανώνεται λοιπόν ένας νέος ή μια νέα στο Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, βαδίζει ενάντια σε ένα Τέρας: Αυτό των εθνοκτόνων επιταγών από σκοτεινά κέντρα εξουσίας. Μόνο με μελέτη, σκέψη και δράση μέσα από τις τάξεις μας μπορεί κανείς να δηλώνει ότι υψώνει τη φωνή του ενάντια σε κάτι από τα παραπάνω.

Ο Αγώνας αυτός δεν έχει καμία σχέση με τους ψευδεπίγραφους αγώνες της Αριστεράς που αποσκοπούν σε υψηλότερες υλικές απολαβές και με τους οποίους έχουν ηρωοποιήσει χρόνια τώρα τα συστημικά Μέσα, δεξιά και αριστερά. Ο δικός μας Αγώνας αποτελεί ευθύνη για μια Πατρίδα που πεθαίνει. Αποτελεί υπέρτατο καθήκον προς τους νεκρούς μας Ήρωες, τον Γιώργο και τον Μάνο. Αποτελεί έμπρακτη πίστη στον Αρχηγό μας και όσους συναγωνιστές βρίσκονται στις φυλακές για όλους εμάς, αμετανόητοι και υπερήφανοι για τον πόλεμο που τους ασκεί το εθνοκτόνο καθεστώς.

Αυτή η ενσυνείδητη δράση αντικατοπτρίζει την αντίσταση της Εθνικίστριας και του Εθνικιστή στις σιωνιστικές μαριονέτες και δεν αφορά απλώς μια πολιτική επιλογή, όπως συμβαίνει στους κομματικούς στρατούς της διαφθοράς. Σε αυτόν τον ζωτικό αγώνα, εκτός από τις άμεσες καταδιωκτικές κινήσεις του ανθελληνικού καθεστώτος, με τις παράνομες και ντροπιαστικές για τη δικαιοσύνη προφυλακίσεις από το κράτος και την άσκηση ένοπλης τρομοκρατίας από το παρακράτος, βρίσκουμε απέναντί μας τα όπλα του συστήματος ενάντια στην αναγέννηση της ελληνικής νοοτροπίας. Μιας νοοτροπίας που μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον αντίποδα στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρεατομηχανή που έχουν εγκαθιδρύσει οι σιωνιστές και που βιολογικά και οικονομικά μας ωθεί στον αφανισμό.

Πνευματικά ωστόσο ο αφανισμός βρίσκεται πιο κοντά, καθώς η πραγματική ρίζα του κακού βρίσκεται στην «ψυχή» του νεοέλληνα ψηφοφόρου, του κακού αυτού Έλληνα που διαθέτει γνώμη χωρίς γνώση, άποψη χωρίς κρίση και αυτού που αφομοιώνει με ευλάβεια την προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο νεοέλληνας του τίποτα, ο νεοέλληνας του βολέματος, ο αδιάφορος για τις κραυγές του Έλληνα που αργοπεθαίνει, αλλά πολύ συγκινημένος για τις κραυγές οποιουδήποτε άλλου λαού, αποτελεί το προϊόν μηχανισμού σιωνιστικής προπαγάνδας τουλάχιστον μιας εκατονταετίας, που έχει ως στόχο τη διάβρωση του οικονομικού ιστού κάθε κράτους και την αρπαγή της γης και των φυσικών του πόρων χωρίς σοβαρό εμπόδιο.

Το να είσαι δραστηριοποιημένος στο Μέτωπο Νεολαίας σημαίνει ότι δεν αλλοιώθηκες από το δελεαστικό “lifestyle” των ημερών, δεν αφομοίωσες την πλύση εγκεφάλου του μαρξιστή ινστρούχτορα στον χώρο εκπαίδευσής σου, σημαίνει ότι δεν δίστασες να πας κόντρα στο οικείο σου περιβάλλον προκειμένου να ακολουθήσεις μια Ιδέα. Σημαίνει ότι αποφάσισες να εναντιωθείς στα νέα ήθη, στον αρρωστημένο σύγχρονο τρόπο ζωής, σημαίνει ότι δεν σε έπεισε η χαοτική προπαγάνδα που τόσα δισεκατομμύρια έχουν ξοδευτεί παγκοσμίως για αυτήν, και που όμως δεν κατάφερε να μας υπνωτίσει όλους, απόδειξη ότι οι παγκόσμιοι κυρίαρχοι είναι μεν κυρίαρχοι αλλά δεν είναι παντοδύναμοι.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!

Κανένας δεν περισσεύει, σε κανέναν δεν χαριζόμαστε!

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας «Εμπρός», Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη «Εγέρθητι»

Η άνοδος που καταγράφει η Χρυσή Αυγή σε διαδοχικές σφυγμομετρήσεις από ελληνικές και ξένες εταιρείες και οργανισμούς, αλλά και η κατάρρευση του σαθρού κατηγορητηρίου εναντίον της, και η αποκάλυψη των σκευωρών όπως ο Ντογιάκος, έχει δυο συνέπειες. Από την μια έχει προκαλέσει την μήνη όσων επένδυσαν για το επαγγελματικό τους σκαρφάλωμα στον «αντιφασισμό». Δημοσιογράφοι και χασοδίκες, βλέπουν την πλεκτάνη εναντίον του Κινήματος να πανθομολογείται από έντυπα που πρωτοστάτησαν εναντίον του, όπως τα καθεστωτικά Νέα που έγραψαν την εβδομάδα αυτή με θλίψη πως «Αν όμως η δίωξη είναι εφικτή, δεν συμβαίνει το ίδιο με την καταδίκη»Από την άλλη έχει ανοίξει την διάθεση αρκετών δημοσίων και μη προσώπων είτε να την εναγκαλισθούν (και πάλι) είτε να επιχειρήσουν να οικειοποιηθούν το κίνημα με το πρόσχημα της βελτίωσης της εικόνας του. Είναι μαθημένη και η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός της από τις λυκοφιλίες και τις ευκαιριακές επιθέσεις φιλίας με πρόσχημα το ενδιαφέρον για την παράταξη.

Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα, και να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, μα και να μην χάνουν τον χρόνο τους όσοι ονειρεύονται έτοιμη πελατεία για τα μα γαζάκια τους. Η Χρυσή Αυγή έχει χτιστεί με διαδοχικές πράξεις αυτοθυσίας δεκάδων αγωνιστών και ιδεολόγων που έβαλε ο καθένας το λιθαράκι του στην οικοδόμηση ενός κινήματος που άντεξε στον χρόνο και τις επιθέσεις από έξω κι από μέσα.

Οι δοκιμασίες των τελευταίων δύο ετών ξεχώρισαν την ήρα από το σιτάρι. Όσοι επιχείρησαν ή σχεδιάζουν να επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν το Κίνημα ως όχημα προσωπικών φιλοδοξιών γνωρίζουν και όσοι δεν γνωρίζουν θα μάθουν ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες που έδωσαν και δίνουν σκληρούς αγώνες στο προσωπικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον, ξέρουν να απομονώνουν τους «αλεξιπτωτιστές» και τους επίδοξους «σωτήρες», αλλά και να δίνουν τις πρέπουσες απαντήσεις σε όσους περιφρονούν την λαϊκή βούληση.

H πολιτική δίωξη εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, καταρρέει. Οι «σωτήρες» της Αριστεράς αποκαλύφθηκαν. Τώρα έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή διαθέτει ανθρώπους με ικανότητες, όλων των ηλικιών και των ειδικοτήτων. Οι άνθρωποι της δεν χρηματοδοτούνται από ΜΚΟ, δεν περνούν από το payroll κανενός και δεν έχουν κάνει την απάτη επάγγελμα με γραβάτα και κου στούμι. Σε αυτούς τους αγωνιστές και βέβαια στην ηγεσία του Κινήματος εναπόκειται να διαφυλαχθούν και να αξιοποιηθούν αυτοί οι αγώνες.

Όπως γυρίζουμε την πλάτη στην ψευτοδημοκρατία της Μεταπολίτευσης έτσι γυρίζουμε την πλάτη και ορθώνουμε τοίχο στους Αρλεκίνους του λεγομένου «χώρου». Σε όλους αυτούς που βλέπουν στην Χρυσή Αυγή μια σημαία ευκαιρίας για να εξαπατήσουν (πάλι) όπως οι παλαιοκομματικοί προστάτες τους. Σε αυτούς που μας προσεγγίζουν έχοντας το απατηλό όνειρο να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη και να πληρώσουν το αρρωστημένο τους «εγώ» πάνω στις πλάτες και τους αγώνες των αγωνιστών του εθνικιστικού κινήματος. Στο χέρι μας είναι να τους στείλουμε στον κάλαθο της ανυποληψίας. Σε αυτά τα κοράκια του «πατριωτισμού» σε αυτές τις παρεούλες του παλαιοκομματισμού, τα κατάλοιπα του βαθέως ΠΑΣΟΚ, της προδοτικής ακροδεξιάς και των λοιπών δυνάμεων της εξαπάτησης του λαού, είμαστε σταθερά αντίπαλοι και μόνον αντίπαλοι.

Ανταγωνιστές οι Έλληνες εθνικιστές, οι αετοί των εθνικών ιδεών δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι με τα σαπρόφυτα των γυρολόγων της Δεξιάς που προσφέρουν τις επί πληρωμή υπηρεσίες τους διακινώντας non paper στους εχθρούς του Κινήματος. Ας το καταλάβουν εχθροί και φίλοι. Το Κίνημά μας μεγάλωσε και ενηλικιώθηκε μέσα από αγώνες, φυλακίσεις, δολοφονίες.

Έχοντας σαφείς πολιτικές και ιδεολογικές αρχές, αρχές που έχτισε με θυσίες και αγώνες δεκαετίες τώρα, βάζοντας γερά θεμέλια στο κίνημα που λέγεται Χρυσή Αυγή, απέκτησε τα τρία τελευταία χρόνια μια βίαια πολιτική εμπειρία του κοινοβουλευτικού παιχνιδιού. Πλέον, το Εθνικιστικό Κίνημα μπορεί να σταθεί όρθιο και στιβαρό, ελπιδοφόρο για το Έθνος και τον λαό παρά τους διωγμούς και την λάσπη παίζοντας καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις τόσο της Ελλάδας όσο και των αδελφών Ευρωπαϊκών λαών.

Το Κίνημα πορεύεται χωρίς να χάνει τον αυθεντικό λαϊκό πρωτοποριακό και ρηξικέλευθο χαρακτήρα του. Κανένας δεν περισσεύει αλλά και σε κανέναν δεν θα χαρίσουμε τους αγώνες μας. Στις φλέβες μας ρέει το αίμα των προγόνων μας (ΑΙΜΑ) γιατί πάνω απ’ όλα και πέρα από οποιοδήποτε πολιτικό, ψηφοθηρικό και μικροκομματικό όφελος βάζουμε την εθνική και κοινωνική αξιοπρέπεια (ΤΙΜΗ) και γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε εθνικιστές ιδεολόγοι και πολιτικοί στρατιώτες του αιώνιου Ελληνισμού. 


Αντίσταση στο νέο ξεπούλημαΜερικές μέρες πριν ακούσαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να χαριεντίζεται σε μία συνέντευξή του σε τουρκική εφημερίδα, λέγοντας πως θα του άρεσε η διάδοχη κατάσταση στην Κύπρο μετά από μία λύση να ονομάζεται «Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου». Το κρύο αυτό αστείο του Προέδρου της Δημοκρατίας προφανώς δεν πολυάρεσε στους Έλληνες της Κύπρου αναγκάζοντας τον Εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης να διαψεύσει την είδηση και να δώσει στην δημοσιότητα το ηχητικό της συνέντευξης. Προφανώς τα eventsκαι τα lowpolicyactivities, μεταξύ αυτού και του κατοχικού ηγέτη, τον έχουν κάνει να πιστεύει πως με αστεία και τσιτάτα θα πείσει τους Τούρκους για μια λύση, αλλά κυρίως θα κάνει την κοινωνία ακόμη πιο δεκτική στην λύση που ετοιμάζουν να μας σερβίρουν.
Παρά ταύτα οι εκδηλώσεις χαμηλής πολιτικής συνεχίζονται από τους «δύο ηγέτες». Με τους γνωστούς μεταφερόμενους χειροκροτητές, οι Αναστασιάδής και Ακκιντζί παρακολούθησαν θεατρική παράσταση στον πύργο του Οθέλλου στην Αμμόχωστο. Το ότι για μία ακόμη φορά ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας επισκέπτεται ως τουρίστας εδάφη της πατρίδας του που είναι κατεχόμενα από μια ξένη δύναμη, φαίνεται πως ελάχιστους ενδιαφέρει και ενοχλεί… Το μόνο που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να διατηρηθεί το «momentum» και το «καλό κλίμα», ούτως ώστε να έχουμε μια λύση έτοιμη μέχρι τα Χριστούγεννα. Άλλωστε οι Τούρκοι δεν κρύβονται και το λένε στις δηλώσεις τους πως μέχρι τις αρχές του νέου έτους να υπάρχει έτοιμο το σχέδιο που θα υποβληθεί σε ταυτόχρονα δημοψηφίσματα!
Διότι το 2016 είναι χρονιά βουλευτικών εκλογών και κάποιοι γνωρίζουν πως μετά από αυτές τις εκλογές και όταν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα είναι εντός Βουλής, η διαδικασία λύσης (πλασάροντας ένα ανθελληνικό σχέδιο) είναι πολύ πιο δύσκολή απ’ ότι σήμερα. Όλα λαμβάνονται υπόψη ιδιαίτερα από τους μεθοδικούς Αγγλοσάξονες των δύο πλευρών του Ατλαντικού.
Επιστρέφω όμως στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μου θυμίζει λίγο η όλη εικόνα της «φιλίας» με τον Ακκιντζί, τότε λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές όταν έγινε το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κύπρο. Τότε οι προπαγανδιστές της Πινδάρου συνέχεια μας έλεγαν πόσο ορθή είναι η επιλογή του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει φίλους στην Ευρώπη οι οποίοι κατά μεγάλο ποσοστό είναι και κυβέρνηση στις χώρες τους. Όπως όλοι θυμόμαστε όλοι αυτοί οι φίλοι του κ. Αναστασιάδη έβαλαν, στο μοιραίο Eurogroup, το πιστόλι στον κρόταφο σύμφωνα με την δική του πρόταση «αναγκάζοντάς» τον να υπογράψει το κούρεμα ως μέρος του μνημονίου για την κυπριακή οικονομία.
Αλήθεια έχει διδαχθεί κάτι από εκείνη την ιστορία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή μήπως πιστεύει πως ο καλοκάγαθος Ακκιντζί είναι καλύτερος από τους Ευρωπαίους εταίρους μας; Μήπως πρέπει να του θυμίσουμε πως πίσω από τον Ακκιντζί βρίσκεται η νεοθωμανική Τουρκία του Ερντογάν και του Νταβούτογλου; Μια Τουρκία που ενώ είχε έρθει σε σχεδόν συνολική συμφωνία με τους Κούρδους δεν δίστασε να αθετήσει ακόμη μια φορά το λόγο της και να επαναρχίσει τις επιχειρήσεις της κατά του PKK. Μια Τουρκία που για να διασφαλίσει τα συμφέροντά της σχεδιάζει να εισβάλει στη Συρία αδιαφορώντας για το διεθνές δίκαιο και την μη επέμβαση στα εσωτερικά άλλων κρατών.
Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, στην περιοχή της Αν. Μεσογείου, μας δείχνουν ποια πορεία δεν πρέπει να ακολουθήσουμε, δηλαδή αυτή του συμβιβασμού με τους νεοθωμανούς της Άγκυρας. Αν κάποιοι επιμένουν να ονειρεύονται ας ξυπνήσουν επιτέλους και ας κοιτάξουν τι γίνεται μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα από τις ανατολικές ακτές της πατρίδας μας.
Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, θα πρέπει επιτέλους να δείξουμε αν είμαστε διατεθειμένοι να επιβιώσουμε μακροπρόθεσμα σε αυτή τη γη. Ιδιαίτερα σε εμάς πέφτει το βάρος της ευθύνης να σηκώσουμε το λάβαρο της αντίστασης, στους σχεδιασμούς των ξένων και των εδώ υποτακτικών τους. Εμείς θα είμαστε οι μπροστάρηδες στο επερχόμενο δημοψήφισμα και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα σταθούμε εμπόδιο σε οποιαδήποτε λύση δεν θα κατοχυρώνει την συνέχεια του Ελληνισμού σε αυτή τη γη!
Χρίστος Χρίστου
Πρόεδρος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 7190099355179161487

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item