Widgets

Από την φυλακή στις εκλογές: Η Χρυσή Αυγή ήλθε για να μείνει! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


“Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια,
κλέφτες χωρίς μία πήχυ γή και κλέφτες με παλάτια,
ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί
ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή.”


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

Στις 20 Μαρτίου 2015 αποφυλακίστηκα με την παρέλευση 18μήνου παρά μιαν εβδομάδα με τον όρο να είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό! Εδώ και ένα μήνα έχει αρθεί ο όρος αυτός, αλλά είμαι υποχρεωμένος να μην απομακρυνθώ από την περιοχή Αττικής. Στους μήνες αυτούς όπου είχα ενεργεί παρουσία στις εργασίες του κοινοβουλίου έδωσα την μάχη μαζί με τους συναγωνιστές μου ενάντια στο νέο μνημόνιο της αριστεράς, δηλώνοντας ότι όπως ακριβώς είπαμε όχι στην εθνική υποδούλωση της χώρας στους ισχυρούς του χρήματος στην συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, το ίδιο θα κάνουμε και ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ουδείς είναι δυνατόν να κατηγορήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για πολιτική ασυνέπεια, αφού από την πρώτη στιγμή όταν το 2010 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο, σταθερά υποστηρίξαμε την θέση ότι τα μνημόνια δεν πρόκειται να οδηγήσουν σε λύση, αλλά θα χρεώσουν περισσότερο την Πατρίδα μας και θα βυθίσουν ακόμη πιο πολύ τους Έλληνες στην ανέχεια και την δυστυχία. Μια δυστυχία, η οποία είναι για τους περισσότερους συμπατριώτες μας αφόρητη, αφού το απόλυτο ιδανικό, το οποίο καλλιεργήθηκε από το κυρίαρχο σύστημα της μεταπολιτεύσεως, δεν ήταν άλλο από τα υλικά αγαθά. Το τέρας του καταναλωτισμού, ο υλισμός και ο φιλοτομαρισμός σε όλο τους το θλιβερό μεγαλείο επικράτησαν στον λαό μας εξαφανίζοντας την Πίστη στα Ιδανικά. Αυτόν τον βούρκο, αυτό το τέλμα ήλθε να ταράξει με δύναμη ένα νέο Κίνημα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Οι τελευταίοι “πιστοί” ήλθαν μέσα από τα βάθη της Ιστορίας για να πούνε στους Έλληνες ότι υπάρχουν ακόμη Ιδανικά, ότι υπάρχουν ακόμη υπερήφανοι άντρες και γυναίκες, αποφασισμένοι να κάνουν θυσίες για τις Ιδέες τους, χωρίς την προσδοκία του διορισμού, του άθλιου ρουσφετιού, της ευμενούς αντιμετωπίσεως από ένα σάπιο κομματικό κράτος.

Ήδη ευρισκόμεθα ενώπιον νέων εκλογών, στις οποίες εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα λάβει μέρος και κανένας, ακόμη και οι πλέον εμπαθείς και γεμάτοι μίσος εναντίον μας πολιτικοί μας αντίπαλοι, δεν ελπίζει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ευρεθεί εκτός κοινοβουλίου. Η αρχή έγινε με το δήμο Αθηναίων το 2010 και η συνέχεια ήταν το 7% των συνεχών εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Το πολιτικό σύστημα οργίστηκε με την παρουσία των Εθνικιστών στην Βουλή. Το ίδιο οργίστηκαν και τα διεθνή κέντρα αποφάσεων έξω από την χώρα και έτσι άρχισε ένας σφοδρός πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γεμάτος εμπάθεια, μίσος, λάσπη, αποκλεισμό, συκοφαντίες. Δίπλα σε όλα αυτά είχαμε δολοφονίες, πολιτική τρομοκρατία, απαγορεύσεις και τέλος τον Σεπτέμβριο του 2013 μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία, η οποία μας οδήγησε στην φυλακή και όλοι πίστεψαν τότε ότι τέλειωσαν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας τα ΝΕΑ, ο οποίος έλεγε: “Η ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”… Όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όπως όλοι έχουν διαπιστώσει πλέον δεν έδυσε! Αντίθετα, μέσα από την φυλακή έδωσε με επιτυχία τις μάχες των εκλογών του 2014, Ευρωεκλογών και περιφερειακών εκλογών, και αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Μέσα από την φυλακή δώσαμε και την μάχη των εθνικών εκλογών τον Ιανουάριο του 2015 και παραμείναμε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! 

Δεν είχαν να κάνουν στην συγκεκριμένη περίπτωση με κάποιους ουτιδανούς αστούς πολιτικούς, όπως αυτοί που υπήρξαν σε κάποια κόμματα της λεγόμενης ακροδεξιάς. Είχαν απέναντί τους Ιδεολόγους Εθνικιστές, αποφασισμένους για θυσίες και αυτό ήταν προπαντός που εκτίμησε ο λαός, ένα μέρος του οποίου συμπαραστάθηκε θερμά και στάθηκε στο πλευρό της διωκόμενης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με όλη την δύναμη της ελληνικής του ψυχής.

Ας μιλήσουμε όμως για τις επερχόμενες εκλογές στις οποίες μας εμφανίζουν ως τους δύο μονομάχους της εξουσίας την Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά πόσον θα είναι “μονομαχία” και μάλιστα… σκληρή, όπως θέλουν να μας το εμφανίσουν, αμφιβάλλω, αλλά αυτό δεν είναι που έχει σημασία. Σημασία έχει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τέλειωσε με την μορφή τουλάχιστον που ήταν γνωστός μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Και τα καρφιά στο φέρετρο της για πρώτη φορά αριστεράς, τα έβαλαν μόνοι τους, υπογράφοντας νέο μνημόνιο, το οποίο είχαν διακηρύξει προεκλογικά ότι δεν πρόκειται να πράξουν, αλλά το αντίθετο ότι θα καταγγείλουν και τα πρώτα μνημόνια! 

Το μόνο που κατόρθωσαν είναι να ψηφιστεί από την Βουλή ένα εθνομηδενιστικό νομοσχέδιο, αυτό της ιθαγενείας, νομοσχέδιο αντισυνταγματικό σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον νόμο Ραγκούση, το οποίο αντιτίθεται στην ουσία σε αυτήν την ίδρυση και την ύπαρξη του κράτους των Ελλήνων, ενώ κράτους εθνικού όπως προέκυψε από την Επανάσταση του 1821. 

Από την άλλη πλευρά, η Ν.Δ. προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος, αλλά όλα δείχνουν ότι  θα χάσει και άλλο έδαφος και πορεύεται σταθερά προς την πολιτική ανυπαρξία, όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα των νέων εκλογών. Την βαραίνουν στην συνείδηση του λαού τα μνημόνια της κυβερνήσεως Σαμαρά και επιπλέον η συνενοχή της σε αυτό το άθλιο κράτος, το οποίο προέκυψε από τα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης. Δεν είναι όμως μόνον τα παλαιά, είναι και οι νέοι “άθλοι” της Νέας Δημοκρατίας. Είναι η υπερψήφιση του μνημονίου της αριστεράς, του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ από την Ν.Δ., ενός μνημονίου το οποίο υποδουλώνει την χώρα για τις επόμενες γενεές και καταδικάζει σε αφανισμό τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, την μεσαία τάξη της χώρας, ενώ είναι βέβαιον ότι θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ύφεση και θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη ανεργία. 

Η μόνη λύση για τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πλέον μεταβάλλεται σε ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και κατά τούτο αποτελεί γνήσια συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, η μόνη λύση για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ. που προσπαθεί μάταια να βρει τον παλαιό της εαυτό είναι να ενώσουν μαζί την πολιτική τους δυστυχία για να αντιμετωπίσουν τις νέες πολιτικές δυνάμεις, που έρχονται, και ήδη ο αχός τους ακούγεται από τα βάθη της Ιστορίας. 

Τι χρειάζεται η χώρα για να σταθεί και πάλι υπερήφανη ανάμεσα στα έθνη; Χρειάζεται Ιδανικά! Και προπαντός δεν χρειάζεται “λογιστές” υποτεταγμένους στα κελεύσματα των διεθνών δανειστών. Η χώρα χρειάζεται μια επανάσταση ψυχών!

Δημοτικές εκλογές 2010, Εθνικές εκλογές Μαΐου και Ιουνίου 2012, Ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές 2014, Εθνικές εκλογές Ιανουαρίου 2015, σε όλες αυτές τις εκλογικές μάχες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στάθηκε όρθια και θα σταθεί όρθια και στις εκλογές που έρχονται. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ας το πάρουν απόφαση ήλθε για να μείνει! Και να αποτελέσει την μεγάλη ελπίδα του Γένους για τις ημέρες που έρχονται.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


Η ρεαλιστική απάντηση του Εθνικισμού


Η ρεαλιστική απάντηση του Εθνικισμού

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Η συγκυρία για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και την αποδοχή της από την κοινωνία είναι ευνοκή αλλά όχι ευκαιριακή. Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση των προτιμήσεων των εκλογέων σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Όμως οι Εθνικιστές δεν μετρούν την ψυχή τους με το υποδεκάμετρο.

Και αυτό που κάθε Εθνικιστής καταθέτει στον πολιτικό αγώνα είναι πράγματι -ή τουλάχιστον αυτό εννοεί η ιδιότητά του αυτή-, η ίδια του η ψυχή. Ο Εθνικισμός δεν είναι κατασκευή αλλά βίωμα που συλλαμβάνεται και ενσαρκώνεται από τους ήρωες του Έθνους, μεταλαμπαδεύεται, διαχειμάζει και ανασταίνεται. Δεν είναι κώδικας ενδυματολογικός, μουσικός ή αναγνωστικός. Δεν υπαγορεύει τι πρέπει να σκέφτεται ο Εθνικιστής, αλλά δίνει την ελευθερία και ενθαρρύνει να σκέφτεται χωρίς υπαγορεύσεις και υποβολείς.

Βέβαια, η ελευθερία της σκέψης και η αυθεντική συμπεριφορά που αναιρεί τους καθωσπρεπισμούς της καπιταλιστικής μηχανικής, υποσκάπτεται συστηματικά με αστείους υπαινιγμούς. Οι Εθνικιστές είναι «λαϊκοί» (το «λαϊκός» θεωρείται βρισιά από τους ελιτιστές της Αριστεράς και τους φιλελεύθερους οπορτουνιστές). Είναι «χωριάτες» όπως τους απαξίωσε η μεταπολεμική νεοαστική τάξη που ήθελε να αποκρύψει ή να εξευγενίσει την καταγωγή της. Είναι «αδαείς», «ανόητοι», δυσλειτουργικοί για το Σύστημα, σίγουρα ύποπτοι, ίσως και «εγκληματίες».

Η κυρίαρχη νομενκλατούρα, δημοσιογραφική, πανεπιστημιακή, μεγαλοαστική και νεόπλουτη, θέλει να τους συντρίψει νομίζοντας πως έτσι θα απελευθερωθεί από τις ενοχές και τα μικρομέγαλα συμπλέγματά της. Συχνά, τα στελέχη του εθνικιστικού κόμματος αναφέρονται στην ανάγκη επιστροφής της χώρας στην Εθνική Παραγωγή. Επειδή η λέξη «επιστροφή» μπορεί να δίνει την εντύπωση του πισωγυρίσματος, είναι απαραίτητο να διευκρινίσουμε τούτο. Ο Εθνικισμός ως τρόπος αντιλήψεως και βιώσεως της ανθρώπινης ύπαρξης πράγματι χαρακτηρίζεται από ένα αίσθημα νοσταλγίας προς μιαν «Χρυσή Εποχή» στην οποίαν ως ιδεατόν οφείλουμε να επιστρέφουμε.
Ο Άνθρωπος ιδωμένος ως μέρος της Φύσης και του Κόσμου, είναι συνδεδεμένος με την γη. 

Όσο πιο βαθιές οι ρίζες του, όσο πιο ευγενής, μεταφέρουσα την προσφορά και την χρησιμότητα η παρουσία του, όσο πιο καλλίκαρπος ο βίος του, τόσο περισσότερο αναγκαίος κι αγαπητός είναι. Η αντίληψη μιας ζωής οργανικά αρμοσμένης και αλληλοσυμπληρούμενης είναι η ουσία του. Γι’ αυτό και μια από τις βασικότερες έννοιες της πολιτικής του Εθνικισμού είναι ο Κοινοτισμός. Το βίωμα της Πατρίδας δημιουργείται και δημιουργεί την Κοινότητα των ομοίων η οποία είναι τόσο μικρή και τόσο μεγάλη όσο οι περιστάσεις ζητούν. Είναι ευπροσάρμοστη ώστε να εξασφαλίζει την ακέραιη συνέχεια της Κοινότητας. Είναι η συνείδηση και η παραδοχή της ύπαρξης του κάθε ανθρώπου από τον εαυτό του αλλά και συλλογική αυτογνωσία.

Από εκεί πηγάζει η ενεργητική υπεράσπιση του δικαιώματος στην ζωή, στην ελευθερία, στην σκέψη, στην ταυτότητα. Αυτό το δικαίωμα μπορεί να ικανοποιηθεί, να εκφραστεί και να αναπτυχθεί μέσα στο πλαίσιο της Κοινότητας. Η Εθνικιστική Κοινότητα δεν είναι δογματική και ηθικοπλαστική ούτε όργανο εξυπηρέτησης του κράτους. Είναι μια οργανική, ζωντανή και εξελισσόμενη πραγματικότητα που δεν έχει ανάγκη από μεταφυσικού τύπου απολυτότητες που οδηγούν στην τυραννία, όμως ταυτόχρονα σέβεται την ιερότητα όσων δεν φαίνονται αλλά ενεργούν.

Ο εθνικιστικός κοινοτισμός είναι έτσι η αποδοχή της ελληνικής πραγματικότητας και του Έλληνα ανθρώπου όπως εκφράζεται στην Κρήτη και την Ρούμελη, τον Μωριά και τα νησιά μας. Είναι αυθεντικός, λαϊκός, ανθρώπινος σε κλίμακα, βαθιά δημοκρατικός και κατά συνέπειαν, φυσικά Αριστοκρατικός. Οι δυτικότροπες ιδεολογικές θεωρίες επιχείρησαν κατά καιρούς να τον αποδομήσουν. Εάν επέζησε ως σήμερα το οφείλει σε προσωπικότητες που τον εξέφρασαν και τον κωδικοποίησαν αλλά και σε ανώνυμους που τον βίωσαν και συχνά θυσιάστηκαν για την Κοινότητα.

Ο Εθνικισμός είναι συνδεδεμένος με την Ελλάδα και τους Έλληνες στο ουσιαστικό πυρηνικό επίπεδο του χωριού, της φάρας, της γενιάς. Έτσι, με τον Εθνικισμό η Ελλάδα γίνεται αντιληπτή ως ένα σύνολο ζωντανό και παλλόμενο, και όχι ένα ως πολιτιστικό προϊόν όπως στην καλύτερη περίπτωση εννοούν οι συστημικοί «πατριώτες» της Αριστεράς και οι ευρωπαϊστές της Δεξιάς. Ο Εθνικιστικός Κοινοτισμός είναι προϋπόθεση της Εθνικής Ελευθερίας. Πρόδρομος της Ελευθερίας του συνόλου είναι η αυτονομία κι αυτή δεν μπορεί παρά να ξεκινά με την σύνδεση με την Ρίζα. Προϋπόθεσή της και αποτέλεσμα, η ελευθερία της σκέψης, της έκφρασης και της επιλογής.

Ο Εθνικισμός επειδή έχει συνείδηση της εθνικής μοναδικότητας, αποκλείει στην πράξη τον μιμητισμό και την υποτέλεια, καλλιεργεί την ανεξαρτησία και την επαναστατικότητα απέναντι σε κάθε προσπάθεια συρρίκνωσης των ελευθεριών. Ο Εθνικισμός, λαϊκός και κοινοτικός, είναι ο μοναδικός ρεαλιστικός δρόμος για την επίτευξη της εθνικής λαϊκής ανασυγκρότησης 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο υλικό με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Κατεβάστε το έντυπο σε pdf ΕΔΩ και διαδώστε το παντού!

Είναι πραγματική η πόλωση; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Οι δημοσκοπήσεις, τα στημένα παιχνίδια και οι εκλογές που έρχονται
Αμέσως μετά την αναγγελία των εκλογών άρχισε ένας ποταμός δημοσκοπήσεων να δημοσιεύεται στις εφημερίδες και να μεταδίδεται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Όλοι γνωρίζουν σε αυτή τη χώρα ότι το παιχνίδι των δημοσκοπήσεων λειτουργεί σαν μέσο όχι διαπιστώσεως των προθέσεων της κοινής γνώμης, αλλά σαν μηχανισμός χειραγωγήσεώς της. Στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσε να αποδεχθεί κανείς ότι είναι ατυχής.

Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επί παραδείγματι σε όλες τις εκλογές την εμφάνιζαν σε πολύ κατώτερη θέση από αυτήν την οποία τελικά κατέκτησε ενάντια σε προβλέψεις, δημοσιεύματα και προπαγάνδα. Προπαγάνδα η οποία έχει σαν κύριο μέσο της, τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις μεγάλες εφημερίδες. 

Ας θυμηθούμε όμως και τις εθνικές εκλογές, του Ιανουαρίου. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις τότε εμφανιζόταν μικρή η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας. Η πρόβλεψή τους αυτή δεν επιβεβαιώθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές με 8 μονάδες διαφορά! Ας έλθουμε τώρα στο πλέον πρόσφατο γεγονός, αυτών των δημοσκοπήσεων για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Και στην περίπτωση αυτή όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έπεσαν πανηγυρικά έξω! Εμφάνιζαν την διαφορά μεταξύ του ναι και του όχι στις 3 περίπου μονάδες και αυτή ξεπέρασε τις 20!

Ας εξετάσουμε τώρα τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Πάλι εμφανίζουν οριακή την διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας και αυτό είναι ευκολονόητο ότι ωφελεί και τα δύο παραπάνω κόμματα, αφού δημιουργεί ένα κλίμα πολώσεως και οδηγεί τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους στην μια ή την άλλη πλευρά. Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο των δημοσκοπήσεων αυτών είναι τα υψηλά ποσοστά που δίνουν στην Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Να έχει σχέση αυτό με το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ενώσεως Κεντρώων μονίμως αποτυχών εδώ και δεκαετίες δήλωσε ότι θα είναι υπέρ του μνημονίου και ότι η Μέρκελ έσωσε την Ελλάδα; Και πως είναι δυνατόν έναν πολιτικό και ένα κόμμα, το οποίο χλεύαζαν επί δεκαετίες οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εφημερίδες ξαφνικά να τον αγάπησαν και να του αφιερώνουν ατέλειωτο τηλεοπτικό χρόνο και δισέλιδα αφιερώματα στις κυριακάτικες εφημερίδες;

Για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτήν την φορά οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι προσεκτικές. Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες την εμφανίζουν σταθερά τρίτο κόμμα με μικρή όμως διαφορά από το τέταρτο. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουμε αυτό δεν ισχύει. Το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι σημαντικά μεγαλύτερο και το αποκρύπτουν… Το αποκρύπτουν γιατί στην περίπτωση που το εμφανίσουν μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δεν αιφνιδίασαν καθόλου την Ευρώπη και τους δανειστές. Απεναντίας όλα δείχνουν ότι τις ήθελαν για να καθαρίσει το πολιτικό τοπίο. Εάν δε μελετήσουμε σε βάθος τα αποτελέσματα, τα οποία εμφανίζουν, το σχέδιό τους είναι μια σταθερή και με μεγάλη πλειοψηφία κυβέρνηση, η οποία θα εφαρμόσει το τρίτο και πλέον σκληρό μνημόνιο εις βάρος του Ελληνικού Λαού. 

Στα σχέδιά τους υπάρχει ένα μελανό σημείο. Υπάρχει κάτι το οποίο προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξουδετερώσουν. Θέλουν δηλαδή με απλά λόγια και αυτό είναι ευκρινές μία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ. και αυτός είναι ο μόνος συνδυασμός ο οποίος θα δώσει σταθερή κυβέρνηση με μεγάλη πλειοψηφία. Εάν όμως, έλθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτο κόμμα, τότε θέλουν δεν θέλουν, θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση και αυτό αποτελεί μια μεγάλη ανατροπή στα σχέδιά τους, αφού είναι βέβαιον ότι μία ενδεχόμενη κυβέρνηση Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μεγάλη πολιτική φθορά και το μέλλον θα αναδείξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν  μία μεγάλη πολιτική δύναμη στον δημόσιο βίο.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Το κάλεσμα του Εθνικού Αγώνα ηχεί ξανά


Έμειναν πλέον λιγότερες από 20 ημέρες από τη τέλεση της 2ης εθνικής εκλογικής αναμέτρησης μέσα στο 2015. Και αυτό διότι το κομματικό συνονθύλευμα που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε –δυστυχώς- στο έπακρο τα όσα είχε προβλέψει η Χρυσή Αυγή.  Απόλυτη αποδοχή στις απαιτήσεις  των πάσης φύσεως τοκογλύφων και άνευ όρων υποταγή – με την υπογραφή του 3ου, σκληρότερου και εθνοκτόνου μνημονίου. Και όλα αυτά υπό τη –κουρελιασμένη πλέον! – προσχηματική σημαία του αντιμνημονιακού θιασώτη. 7 μήνες πλήρους ανικανότητας, αριστερίζουσας  ψευτο-αλαζονείας, παροιμιώδους ανευθυνότητας  και  προκλητικού εμπαιγμού σε βάρος του πολύπαθου ελληνικού λαού.

Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών  αποτελεί τη  μοναδική πολιτική δύναμη που δε παρέκκλινε εκατοστό από όλα όσα πρεσβεύει μέσω των Ιδεών και των πολιτικών αγώνων της. Ποτέ!  Στέκει ως το έσχατο ατσάλινο ανάχωμα  της Φυλής και του Έθνους μας ενάντια σε όλους όσους αναίσχυντα επιβουλεύονται γη και ύδωρ. Παρά το συγχρονισμένο, ολοένα κλιμακούμενο πόλεμο εναντίον της από το ψευδεπίγραφα επονομαζόμενο συνταγματικό τόξο και τα μέσα μαζικής διαφθοράς δεν έκανε ούτε βήμα πίσω. Σε αντίθεση φυσικά με τα όσα πράττουν καθημερινά τα κατά κόρον διαφημιζόμενα κομματίδια – αισχρά παράγωγα του επί δεκαετίες αμαρτωλού και ανθελληνικού συστημικού μηχανισμού.

Ενώ τα νησιά μας γίνονται καθημερινά τόπος προορισμού για χιλιάδες λαθρομετανάστες  αμφιβόλου προελεύσεως – και ταυτόχρονα  τόπος μαρτυρίου για τους Έλληνες κατοίκους των -δημιουργώντας ανυπέρβλητα προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες,  οι (αν) αρμόδιοι πολιτικάντηδες  αρκούνται για 7 ολόκληρους  μήνες σε μία άνευ προηγουμένου συρραφή γελοιοδέστατων  και αντεθνικών λογύδριων  καμαρώνοντας πάνω στους βδελυρούς υπουργικούς τους θώκους.  Όμως οι ανάξιοι πρώτοι του θλιβερού παρόντος σύντομα θα γίνουν οι θλιβεροί ουραγοί του ένδοξου μέλλοντος.

Ζυγώνει λοιπόν ξανά η ώρα που οι πολιτικοί αγώνες θα δώσουν τους καρπούς τους μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Και ο πανδαμάτωρ χρόνος, αυτός ο μέγας κριτής , ηγέτης και συνοδοιπόρος των Αληθινών Ιδεολογιών θα σταθεί στο πλάι του μοναδικού ελληνικού εθνικιστικού κινήματος. Οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας και το –ακριβοπληρωμένο-υπηρετικό τους προσωπικό θα συνεχίσουν λυσσαλέα αυτό που τα ξένα κέντρα συμφερόντων διακαώς επιτάσσουν: τη φίμωση, με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος της Χρυσής Αυγής. Θα προσπαθήσουν. Θα αποτύχουν. Ξανά. Όπως τόσες φορές στο πρόσφατο παρελθόν, έτσι και στο παρόν. Και αυτό διότι μόνο οι ακλόνητες Αξίες, και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής μπορούν να κάνουν το Έθνος αυτό πραγματικά ανεξάρτητο,  υπερήφανο, δυνατό και πάλι. Όπως του αξίζει δηλαδή.

Για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που ανατέλλει.

Χρήστος Νάστος

www.xryshaygh.com


ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ !

simaiesxa__article

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Πριν από δύο χρόνια, όλοι εμείς που σταθήκαμε και στεκόμαστε στα πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου, γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά ότι, οι διώξεις εναντίον του κινήματος μας εκτός από άδικες ήταν και παράνομες. Ωστόσο υπομείναμε καρτερικά την όλη διαδικασία, έχοντας πίστη ότι όλα μια μέρα θα διορθωθούν. Και δεν πέσαμε έξω σε αυτή την επιλογή μας. Μπορεί ακόμη να μην έχουμε φθάσει στηνπλήρη δικαστική δικαίωση του κινήματός μας, αλλά το γεγονός και μόνο που η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής αναπνέει τον αγέρα της ελευθερίας, έστω και με αντισυνταγματικούς όρους, αυτό σμιλεύει μία αυξανόμενη δόση ελπίδας τόσο για εμάς, όσο και κατ’ επέκταση για τη Χώρα μας. 

Είναι η πρώτη φορά που η καθεστωτική «καθημερινή», δια μέσω του αρθρογράφου της κ. Ιορδανίδη, βλέπει τα πολιτικά δρώμενα διαφορετικά απ’ ότι τα γνωρίζαμε έως σήμερα. Σας μεταφέρω αυτολεξεί, απόσπασμα από το χθεσινό άρθρο του κ. Ιορδανίδη, από την «καθημερινή της Κυριακής»: «Πολλοί προεξοφλούν την εξαφάνιση των ΑΝΕΛ και του κ. Πάνου Καμμένου· αλλά παρόμοιες προβλέψεις διατυπώθηκαν στο παρελθόν και διαψεύσθηκαν. Το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ωστόσο, είναι διαφορετική περίπτωση. 

Παρά τις δικαστικές διώξεις, τον άτυπο αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, τον περιορισμό κινήσεως του γραμματέα της Νίκου Μιχαλολιάκου κατά την προεκλογική περίοδο, δεν εμφανίζει σημεία κάμψεως – το αντίθετο ενδεχομένως θα συμβεί. Μεγάλος «σύμμαχος» της Χρυσής Αυγής είναι το μεταναστευτικό ρεύμα, που ενισχύει όλα τα κόμματα της σκληρής δεξιάς στην Ευρώπη, όπως και η αναβίωση του εθνικισμού λόγω της άτεγκτης δημοσιονομικής πολιτικής, της καταλύσεως κάθε έννοιας κυριαρχίας, πρωτίστως στον οικονομικό τομέα και όχι μόνον, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.». Άμεσα ο κ. Ιορδανίδης, μας αναφέρει, χωρίς να μπαίνει σε σχολιασμούς, για τις δικαστικές διώξεις, μας λέει για τον άτυπο αποκλεισμό μας από τα ΜΜΕ, μας λέει για τον περιορισμό κινήσεων του αρχηγού μας. 

Εμμέσως, πλην σαφώς, μας λέει για το δίκαιο το οποίο δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής. Εγώ αυτό το χαρακτηρίζω ως «άρση» του δημοσιογραφικού εναντίον μας κατεστημένου. Ξαφνικά έπαψαν οι χαρακτηρισμοί, εδώ που τα λέμε έχουν ξεφτίσει, ναζί, φασίστες, μόρφωμα, νεοναζί κλπ. Ξαφνικά αποκαλούμαστε με το όνομα του πολιτικού μας φορέα, της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι τυχαίο αυτό το άρθρο από την «καθημερινή». Μπορεί οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να μην θέλουν να μας βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και οι παρατρεχάμενοι, αυτών, δημοσιογράφοι θα εξευτελιστούν εντελώς για τους σκοπούς του πολιτικού κατεστημένου. Όλοι τους, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, γνωρίζουν την άνοδο που έχει αυτή τη στιγμή η Χρυσή Αυγή. 

Όλοι τους γνωρίζουν ότι τα τρία τελευταία κοινοβουλευτικά έτη ήταν για το Λαϊκό Σύνδεσμο έτη ωρίμανσης. Όλοι τους γνωρίζουν ότι οι πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγήςπέρα από σταθερές, έτυχαν και πλήρους επιβεβαίωσης. Όλοι τους γνωρίζουν, αλλά και αναγνωρίζουν πλέον ότι, η άνοδος των εθνικιστικών κινημάτων στην Ευρώπη, υπήρξε αποτέλεσμα των λάθος δημοσιονομικών- μεταναστευτικών πολιτικών χειρισμών, όλων των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων. Η τελευταία αυτή παρατήρηση του κ. Ιορδανίδη, αποδεικνύει περίτρανα ότι, η άνοδος της Χρυσής Αυγής μόνο ως ψήφος αντίδρασης ή τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Προ καιρού, όλοι εμείς που αρθρογραφούμε για τον «εθνικισμό», επισημαίναμε το γεγονός ότι, κάποια στιγμή ο τροχός θα γυρίσει. Να λοιπόν που επαληθευτήκαμε πανηγυρικά.

Καλόν αγώνα, συναγωνιστές !

http://ethnikismos.net/


ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ, ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

xrysh-aygh_imia

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας «Εμπρός», Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη «Εγέρθητι».

Η αμετροέπεια είναι σύμπτωμα των υπερφίαλων πριν τον κατακρυμνισμό τους. Η αισιοδοξία βασισμένη στην πίστη και εκφρασμένη με την δράση, είναι το γνώρισμα των νικητών. Με τον ισχυρό κραδασμό των αποτελεσμάτων του ελληνικού δημοψηφίσματος ακόμη αισθητό, η Ευρώπη των ακριβοπληρωμένων χαρτογιακάδων προσπαθεί να εμφανιστεί ανεπηρέαστη από τις διαμαρτυρίες των λαών που συνεχώς εξαπλώνονται. Το ψυχολογικό παιχνίδι προγραμματίζεται στα κλειστά γραφεία της βρυξελλιώτικης νομενκλατούρας, και παίζεται στο γήπεδο των ΜΜΕ.

Εκεί η συζήτηση έχει σκοπίμως και αποκλειστικά τοποθετηθεί στο οικονομικό πεδίο στο οποίο εξ ορισμού οι λαοί βρίσκονται σε άμυνα. Σε άμυνα όμως βρίσκονται και οι οικονομικοί παράγοντες της Ε.Ε. Όσο και αν φαίνεται δύσκολο, η θέληση των λαών όταν έχουν αποφασισμένες ηγεσίες μπορεί να ανατρέψει καταστάσεις που θεωρούνται δεδομένες. Σε ομιλία του στο «Ambassadors Week» στο Παρίσι, την εβδομάδα αυτή, το μέλος του Εκτελεστικού Συμβου- λίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενουά Κερέ, δήλωσε με κενόδοξη βεβαιότητα, που αποδεικνύει την άγνοια της Ιστορίας και την περιφρόνηση των Λαών: “Η Ευρωζώνη είναι αμετάκλητη και όχι απλώς ένα σύστημα σταθερών ισοτιμιών, καθώς η έξοδος μίας χώρας θα οδηγούσε αναπόφευκτα όλους τους οικονομικούς παράγοντες να αναρωτηθούν ποια θα είναι η επόμενη”.

Η σκέψη και μόνον ότι μια απόφαση μερικών περαστικών ανθρώπων για ένα νόμισμα από τα εκατοντάδες της παγκόσμιας Ιστορίας, είναι «αμετάκλητη» προκαλεί τον γέλωτα. Ο αξιωματούχος συνέχισε λέγοντας πως «Αυτή η δήλωση είναι ακόμη πιο αναγκαία, καθώς οι πρόσφατες διαπραγματεύσεις σχετικά με την Ελλάδα έχουν αφήσει να βγει από το μπουκάλι το τζίνι της εξόδου μίας χώρας (έστω και προσωρινά) από το ευρώ», αποκαλύπτοντας τους φόβους των υπαλλήλων του κατασκευάσματος της Ε.Ε. Και σημείωσε πως «η νομισματική ένωσή μας θα παραμείνει ατελής, δεν θα είναι τόσο ευημερούσα όσο θα μπορούσε και θα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο επανειλημμένων κρίσεων, εάν δεν μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές και πολιτικές διαφορές μας».

Στα χνάρια του Κερέ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας σε φοιτητές της Ακαδημίας Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου, είπε: «Η Ελλάδα έχει πάρει την οριστική απόφαση να συνεχίσει, και μάλιστα με τρόπο αδιαπραγμάτευτο, την πορεία της μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μέσα στον σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη». Αυτή είναι η δημοκρατική αντίληψη για την λαϊκή βούληση. «Σκληρός πυρήνας» για τους εντολοδόχους των ξένων, μέτρα εξαθλίωσης για τους Έλληνες πολίτες. Και συνέχισε ο ΠτΔ. λέγοντας πως «θα αγωνιστούμε για να δημιουργήσουμε κοινούς δημοκρατικούς θεσμούς, κοινό Δίκαιο σχετικά με την προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του κοινωνικού κράτους, έτσι ώστε να καλυφθεί το δημοκρατικό έλλειμμα, που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ΕΕ».

Είναι πράγματι λυπηρό, προερχόμενο από τον ύπατο πολιτειακό άρχοντα, αλλά αποκαλυπτικό της υποκρισίας του Συστήματος, οι ίδιοι που με τις πολιτικές τους κατέστρεψαν την Οικονομία, την Εθνική παραγωγή και τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων, να υπόσχονται να… προστατεύσουν το κοινωνικό κράτος. Στην κοντή μνήμη που καλλιεργεί η τηλεοπτική δημοκρατία ποντάρουν οι συστημικοί πολιτικοί που κυβερνούν την Ελλάδα επί σειρά δεκαετιών, όπως ο κ. Mεϊμαράκης ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του: «Θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει πολιτικές οι οποίες θα βοηθήσουν στη μείωση των μεταναστευτικών ροών».

Αυτοί που μετέτρεψαν τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων σε υπηρέτες των μεταναστών τους οποίους μάλιστα μπορούν ατιμώρητα (στο όνομα του «αντιρατσισμού») να προπηλακίζουν, έχουν το θράσος να ασκούν κριτική σε ένα κόμμα που δεν κυβέρνησε ακόμη. Το καθεστώς θα ήθελε να δει τους Έλληνες να μετατρέπονται σε σύγχρονους Ινδιάνους.

Γραφικούς, πλήρως υποταγμένους στο δόγμα «Βλέπε-Ακου-Σώπα» ή περιχαρακωμένους σε συλλόγους και φολκλόρ ως εθνικές μειονότητες στην ίδια τους την Πατρίδα, είτε πρόκειται για την χώρα μας είτε για την ήπειρό μας. Οι εκλογές, όσο προσχηματικά και αν διεξάγονται σε κλίμα οικονομικής ασφυξίας για την Χρυσή Αυγή και με αποκλεισμό του αρχηγού και βουλευτών της από το να επισκέπτονται κατά την προεκλογική περίοδο την περιφέρεια, θα δώσουν μια νέα ευκαιρία στους Έλληνες να απαντήσουν ένα γερό ΟΧΙ στις πολιτικές αυτών που τους εξαθλιώνουν και ταυτόχρονα ισχυρίζονται υποκριτικά ότι θα προστατεύσουν τα δικαιώματά τους.

Και ένα ισχυρό ΝΑΙ στον Εθνικισμό, την μοναδική απάντηση και τον μόνο αντίπαλο του Συστήματος. http://ethnikismos.net/Καταναλωτισμός: ο «σιωπηλός δολοφόνος» του ΕλληνισμούΚαταναλωτισμός: ο «σιωπηλός δολοφόνος» του Ελληνισμού

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη ο προκάτοχος και promoter του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκος Αλαβάνος, μεταξύ των άλλων δήλωσε: «οι πολιτικές ιδεολογίες και το ποιο κόμμα ή συνασπισμός κομμάτων θα κυβερνήσει τη χώρα μετά τις εκλογές δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Σημασία έχει να έχει ο κόσμος ψωμί».

Προφανώς όμως με τη λέξη «ψωμί» ο κύριος Αλαβάνος δεν κυριολεκτούσε. Πιστεύω ακράδαντα ότι τη χρησιμοποίησε συμβολικά, υπονοώντας επί της ουσίας, όχι τα στοιχειώδη προς το ζην, όπως η σημειολογία της λέξης ψωμί αφήνει να εννοηθεί, αλλά την ύπαρξη ή μη καταναλωτικής ευχέρειας με την ευρεία της έννοια.

Μια έννοια που κατά την περίοδο της μεταπολίτευσης κυριάρχησε στην πολιτική ιδεολογία όλων των κομμάτων του «δημοκρατικού τόξου», κυβερνώντων και «αντιπολιτευομένων» και προπαγανδίστηκε από αυτά ως υπέρτατο αγαθό και αυτοσκοπός της ζωής.

Μια έννοια όμως που λειτούργησε σαν βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, μετατρέποντας έναν σπουδαίο και ιστορικό λαό όπως είναι οι Έλληνες, στην κουλτούρα και την πυραμίδα αναγκών των οποίων, παραδοσιακά η αρετή αξιολογούνταν ως αξία υπέρτερη της καταναλωτικής ευχέρειας και της ευζωίας, σε μια άμορφη μάζα τρυφηλών και αξιολύπητων βολεψάκηδων, όπου πράγματι δεν παίζει κανένα ρόλο το ποιο κόμμα του «δημοκρατικού» τόξου κυβερνάει και πως κυβερνάει, αρκεί να «μασάμε» καλά.

Η αλλαγή αυτή στην κουλτούρα και τα αξιακά πρότυπα των Ελλήνων, είναι το μεγάλο «επίτευγμα» της μεταπολίτευσης και της τηλεόρασης. Με μια λέξη είναι η «ηθική» της μεταπολίτευσης και των μεταπολιτευτικών ΜΜΕ. Μια ηθική απολύτως ασύμβατη με τον Ελληνισμό και συμβατή μόνο με το νέο τύπο μαζανθρώπου που προωθεί η παγκοσμιοποίηση και την νοοτροπία του homo economicus που αυτή θέλει να επιβάλλει.

Χρειάστηκε περίπου μισός αιώνας «κολύμπι» μέσα στα τηλεοπτικά βοθρολύματα, την ψευτοκουλτούρα και την πολιτική σαπίλα της μεταπολίτευσης, για να υιοθετήσουν αρκετοί Έλληνες (ευτυχώς όχι όλοι) αυτή την ηθική και να ξεχάσουν ότι όταν οι πρόγονοί τους το 1821 ύψωσαν το λάβαρο της Επανάστασης και έπιασαν στα χέρια τους τα όπλα τα ιερά, δεν φώναξαν: καταναλωτική ευχέρεια ή θάνατος, ούτε ψωμί ή θάνατος, αλλά:λευτεριά ή θάνατος!

Εκείνοι λοιπόν οι άνθρωποι, που η καταναλωτική τους ευχέρεια ήταν στο ένα τοις εκατό από αυτή που διαθέτουμε εμείς σήμερα ή ίσως και ακόμη πιο κάτω, είχαν το σθένος να προτάξουν ως σύνθημα στον επαναστατικό τους αγώνα όχι τη διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής με την έννοια της καταναλωτικής ευχέρειας, όπως στη γαλλική ή την μπολσεβίκικη επανάσταση. Αλλά το δικαίωμα να υπάρχουν ως άνθρωποι και ως Έλληνες, όπως αυτοί οι ίδιοι κρίνουν και επιθυμούν και όχι όπως κάποιοι άλλοι επιδιώκουν να τους επιβάλλουν ότι πρέπει να επιθυμούν. Εκβιάζοντάς τους μάλιστα με αποστέρηση καταναλωτικών αγαθών και κοινωνική αναταραχή, δηλαδή ξεβόλεμα και μείωση της καταναλωτικής τους ευχέρειας.

Είναι αφελής όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έσυραν το «κάρο» του μνημονιακού εξανδραποδισμού της χώρας μας μέχρι εκεί που μπορούσαν και στη συνέχεια αυτό που δεν μπορούσαν να κάνουν αυτοί, ανέλαβε να το συνεχίσει ο «αριστερός επαναστάτης» Αλέξης.

Είναι αφελής όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι η «αριστερή πλατφόρμα» βρίσκεται σε απόλυτη συνεννόηση με τον Αλέξη. Ότι η αντιπαράθεσή τους είναι θεατρική και αποσκοπεί σαν ένα νέο είδος «κιβωτού» να διασώσει την «τιμή» της αριστεράς, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρεύσει. Μια σωστική λέμβος στο βυθιζόμενο καράβι, όταν το μνημόνιο αρχίσει να εφαρμόζεται. Μια λέμβος που θα περισυλλέξει σιγά - σιγά όλους τους «μετανιωμένους ναυαγούς» της αριστεράς, που θα «καταλάβουν» ότι ήταν λάθος τους που στήριξαν τον μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και θα επανέλθουν στον «ορθό» αριστερό «αντιμνημονιακό» δρόμο για να τους ξαναβρούμε μπροστά μας λίγο παρακάτω με ένα καινούργιο υποτίθεται αφήγημα.

Είναι αφελής όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό, καθώς και οι συνεχείς εναλλαγές των κομμάτων στην εξουσία, είναι πράγματα στημένα από τους ξένους. Από το πανάθλιο ΚΚΕ που φυτοζωεί και το κρατάνε στη ζωή σαν ασθενή στην εντατική επειδή το χρειάζονται και θα πεθάνει σε ένα δευτερόλεπτο αν τραβήξουνε την «πρίζα», μέχρι την ψοφοδεξιά της ρεμούλας, της φάπας και των ευρωλιγούρηδων, του κατά συρροή παραβάτη των νόμων και του συντάγματος, ημιανοπτικού «ψοφόμαγκα» Σαμαρά και του γραφικού βαρύμαγκα, Βαγγέλα, που ομολογουμένως βγάζει πολύ γέλιο.

Είναι αφελής όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι όλα αυτά γίνονται σε πλήρη και αγαστή συνεννόηση και συνεργασία όλων των κομμάτων του πολιτικού φάσματος μεταξύ τους και υπό την καθοδήγηση του ξένου αφέντη, παρ’ όλες τις «άγριες» κόντρες και τις καθημερινές τηλεοπτικές κοκορομαχίες.

Με μοναδική εξαίρεση φυσικά την παράνομα διωκόμενη Χρυσή Αυγή, που τα τηλεοπτικά τους μαγαζιά έχουν αποκλείσει από το δημόσιο διάλογο, γιατί έτσι γουστάρουν οι μαγαζάτορες, μιας και το πολίτευμά μας («εργολαβική δημοκρατία»), για τη λαϊκή αποδοχή και καταξίωση του οποίου μάλιστα πολλοί μπουζουκοσυνθέτες αγωνίστηκαν μέσα από το καλλιτεχνικό τους έργο κατά τη μεταπολίτευση, τους το επιτρέπει.

Όλοι τους ανεξαιρέτως αποτελούν ενεργούμενα των ξένων, που επιχειρούν να εδραιώσουν την πολιτική τους ύπαρξη, διαγκωνιζόμενοι για το ποιος θα τους εξυπηρετήσει καλύτερα, ώστε με τη στήριξή τους να πάρει την κουτάλα της εξουσίας. Συγκαλύπτοντας αριστοτεχνικά την ξενοδουλεία τους, «πουλάνε» στους Έλληνες τα μνημόνια που τους δίνουν οι ξένοι, σαν το λιγότερο κακό που υπό τις παρούσες συνθήκες είναι εφικτό.

Μόνο που δεν διευκρινίζουν ότι η επιλογή τους είναι η λιγότερο κακή, υπό την προϋπόθεση ότι στην κορυφή της αξιολογικής τους κλίμακας τοποθετούν ως υπέρτατο αγαθό, την καταναλωτική ευχέρεια. Την απώλεια αυτού του αγαθού κραδαίνουν προς εκφοβισμό των Ελλήνων, χωρίς να όμως να ομολογούν τι παραχωρούν σαν αντάλλαγμα. Υποχωρούν μπροστά στο δίλημμα κι ας γίνει «πόρνη η Ρωμιοσύνη», όπως είπε και ο Παλαμάς. Κι ας έγινε το πρόσφατο δημοψήφισμα με θεούς και δαίμονες υπέρ του μνημονίου και ο λαός σε ποσοστό 62% είπε ότι προτιμάει να πεινάσει και να δυστυχήσει, αλλά μην πέσει η Ελλάδα στην «πορνεία».

Η εξήγηση είναι μια και μοναδική: Οι περισσότεροι από αυτούς, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, έχουν «λερωμένη τη φωλιά» τους. Για αυτό και τρέμουν την άνοδο της μοναδικής πατριωτικής δύναμης και συμπλέουν στις τόσο εξόφθαλμα παράνομες διώξεις της Χρυσής Αυγής.

Όσο για τις επερχόμενες εκλογές, το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο: Ή ΣΥΡΙΖΑ με ΠΟΤΑΜΙ στην κυβέρνηση ή ΝΔ με ΠΟΤΑΜΙ. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση «μηδέν εις το πηλίκιον» για τον ελληνικό λαό, όπως θα έλεγε και ο ανεπανάληπτος … τιμονιέρης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ΓΑΠ / Jeffry Papandreou. Ή αν προτιμάτε «το πεοτήρι», κατά τον δυσαρθρικό «Euclid» / Ευκλείδη Τσακαλώτο, θα παραμείνει μισοάδειο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι εραστές της «ΚΟΥΤΑΛΑΣ», αναμένεται να κονταροχτυπηθούν σκληρά και μάλιστα με χτυπήματα «κάτω από τη μέση» για να πολώσουν το κλίμα και να είναι αυτοί τα χαϊδεμένα παιδιά, οι νέοι υπηρέτες του ξένου δυνάστη, οι διαχειριστές του μνημονίου και του πλήρους αφελληνισμού του ελληνικού κράτους.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

www.xryshaygh.comΠέρνα στην Αντεπίθεση: Ανακοίνωση του Μετώπου Νεολαίας
Έπειτα από ένα σύντομο αλλά απαραίτητο διάλλειμα για ξεκούραση, το Μέτωπο Νεολαίας επιστρέφει δυναμικά στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για την επιβίωση της Πατρίδας μας.
Όντας το πιο δυναμικό και αγωνιζόμενο κομμάτι της ελληνικής νεολαίας αρνούμαστε να αφήσουμε τους συνομήλικούς μας να συμβιβαστούν με την παρακμή του σύγχρονου κόσμου και είμαστε αποφασισμένοι να τους αφυπνίσουμε από τη λήθη.

Σας καλούμε να πυκνώσετε τις τάξεις του Μετώπου Νεολαίας και της Χρυσής Αυγής για να διεκδικήσουμε την Πατρίδα μας από τα αρπακτικά του συστήματος.
Το Μέτωπο Νεολαίας θα βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 31/8 και κάθε Δευτέρα και ώρες 19.00 – 21.00 στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης, Λ. Μεσογείων 131.

Πέρνα στην Αντεπίθεση

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΤΕΛΟΣ!

tropos-zois-kai-skepsis-enos-ellina-ethnikisti
Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Η Ιστορία του ανθρώπου είναι η Ιστορία των Εθνών. Η ακμή, η πτώση, η πορεία τους στον χρόνο. Ως Έλληνες δικαιούμαστε να αισθανόμαστε αφενός τυχεροί για ό,τι μας δόθηκε αφετέρου υπερήφανοι για τον βαθμό που το εξελίξαμε. Ενίοτε με το πνεύμα, άλλοτε με την λόγχη, αλλά σχεδόν πάντα με συνδυασμό των δύο, χαράξαμε την ενδοξότερη πορεία όλων, γεγονός που αποδεικνύεται από την θεμελιώδη συμβολή μας στον παγκόσμιο πολιτισμό και στην ευρύτερη μεταρσίωση ,όχι μόνον ημών των ιδίων, αλλά του είδους. Παραταύτα, λαμβάνοντας υπ όψιν την σωρεία εξαφανισμένων λαών, οι οποίοι σήμερα απαντώνται ως λήμματα σε λεξικά ή επικεφαλίδες θεματικών κύκλων σε ιστορικά πονήματα, υποχρεούμαστε να αναγάγουμε σε κορυφαίο εθνικό άθλο την ίδια την διατήρηση της αναλλοίωτης ύπαρξής μας.

Με άλλα λόγια, εν έτει 2.015 οι Έλληνες είμαστε ακόμα εδώ. Τρεις παράγοντες συνέδραμαν αποφασιστικά σε τούτο. Πρώτον, διαφυλάξαμε ως κόρη οφθαλμού την γενετική μας σύσταση,απορρίπτοντας εκ πεποιθήσεως πάσα μορφή επιμεικτικής στρέβλωσης. Δεύτερον, τιμώντας τον αυτοχθονισμό μας κρατήσαμε με νύχια και δόντια την γη μας, αν και κατά τους τελευταίους αιώνες υπέστημεν σοβαρές εδαφικές απώλειες. Τρίτον, μείναμε πιστοί στην Ιδεαλιστική θεώρηση της ζωής.

Το τρίπτυχο που συνιστά το είναι μας στοχοποιήθηκε και βάλλεται αδυσώπητα και χυδαία. Αιμα, Γη, Ιδέα.Η απώλεια ενός έστω εκ των τριών στοιχείων αρκεί για μα επιφέρει συνολική καταστροφή, κατάσταση την οποία πεισματικά αρνήθηκε να παραδεχτεί η συλλογική συνείδηση. Όμως, μετά από δεκαετίες με την χώρα στον αυτόματο πιλότο, και με την φούσκα της αυταπάτης να έχει πλέον σκάσει, ξυπνήσαμε βίαια από τον λήθαργο, για να αντικρύσουμε γύρω μας τον όλεθρο. Εκατομμύρια αλλοδαποί εισέβαλαν και συνεχίζουν καθημερινά να εισβάλλουν στην πατρίδα μας, επιχειρώντας την ολοκλήρωση του εποικιστικού σχεδίου

Το κράτος στράφηκε κατά του Έλληνα όταν αυτός αντέδρασε στις δολοφονίες, τους βιασμούς, τις λεηλασίες των ξένων, ενώ με την πολιτική του διόγκωσε το δημογραφικό πρόβλημα, το οποίο σε συνδυασμό με την εκρηκτική τεκνοποιϊα των επήλυδων, θα μας έχει, με μαθηματική ακρίβεια, καταστήσει μειοψηφία μέσα στην χώρα μας σε λίγα μόλις χρόνια. Κάθε πράξη αντίστασης σε αυτό σπιλώνεται λυσσαλέα από το σαθρό διαπλεκόμενο καθεστώς, το οποίο έχει παραδώσει σε αμφιλεγόμενους εταίρους την εθνική κυριαρχία με την δικαιολογία λήψης οικονομικών ενισχύσεων, πάντα βέβαια με την μορφή έντοκου δανεισμού.

Αφού λοιπόν πήραμε και παίρνουμε χρήματα από τους διεθνείς θεσμούς, γιατί αυτοκτονούμε; Γιατί πεινάμε; Γιατί είμαστε άνεργοι; Γιατί γίναμε καταθλιπτικοί; Γιατί πολύ απλά πραγματικός κυβερνήτης του τόπου είναι η τραπεζική χούντα που αφαιμάσσει τον φορολογούμενο για να ανακεφαλαιοποιηθεί ξανά και ξανά, καθώς έχει σκορπίσει τις καταθέσεις μας σε <<επενδύσεις>> σε χρηματοοικονομικά παράγωγα υψηλού ρίσκου, αποκόπτωντας την πρόσβαση μας στα χρήματά μας και δίνοντας λογαριασμό μόνο στα ξένα αφεντικά της. Ως επιστέγασμα έχουμε το προσωπικό του πολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου να ποντάρει στην ανελέητη πλύση εγκεφάλου των πολιτών προκειμένου να σώσει το τομάρι του.

Εξαιτίας όλων των παραπάνω, οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δεν είναι άλλη μία επίσκεψη στο παραβάν ελαφρά τη καρδία. Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Ειδικά τώρα που κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί το άλλοθι της άγνοιας. Τώρα που ,με το μνημόνιο της αριστεράς, ολόκληρη η μεταπολίτευση ξεγυμνώθηκε. Οι αυτουργοί, τα θλιβερά απομεινάρια της επάρατης γενιάς του πολυτεχνείου μαζί με τους απογόνους και επιγόνους τους είναι πλέον έκθετοι. ΛΑΟΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ (και ΛΑΕ, ως χθες ΣΥΡΙΖΑ),ΚΚΕ ,ένα ευρύ πολιτικό φάσμα με ένα πάγκοινο στοιχείο: την συμμετοχή στην προδοσία των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Αυτό είναι και το μόνο για το οποίο δεν μπορούν να μας κατηγορήσουν. Πολλά μπορούν να μας προσάψουν, αλλά ποτέ ότι βλάψαμε τους Έλληνες, ότι κλέψαμε τους Έλληνες, ότι καταχραστήκαμε την εμπιστοσύνη τους. Γι αυτό μπορούμε να τους κοιτάζουμε κατάματα και να ζητάμε την ψήφο τους, χωρίς να πολιτικαντίζουμε τάζοντας το ανέφικτο. Όχι, η λύση που προτείνουμε είναι ρεαλιστική, εν πολλοίς αυτονόητη. Είναι η επιστροφή στο φυσιολογικό, το ομαλό.

Χρειάζεται αγώνας για να επιβιώσουμε ως έθνος, δουλειά για να επιβιώσουμε ως άτομα. Βήμα προς βήμα μπορούμε να ανακτήσουμε όσα απωλέσαμε. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή, αλλά κάτι καλύτερο: σχέδιο για το μέλλον και πίστη για τη Νίκη. Ως λαός αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία, ως Λαϊκός Σύνδεσμος αξίζουμε την ψήφο σου. http://ethnikismos.net/Ο ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΘΗΝΑ 31-8-2015.
Οι λαοί που ευημερούν και μακροημερεύουν έχουν την ευλογία τού Θεού και το τίμιο αίμα των πολεμιστών τους να τούς διακρίνει από τον εσμό υπόδουλων και τυράννων. Διότι άγος για την ανθρώπινη ιστορία αποτελούν τόσο οι τυχοδιώκτες δολοφόνοι και άρπαγες ψυχών και χωμάτων ξένων όσο και τα έθνη εκείνα που κρύβονται πίσω από την δειλία και την προδοσία για να δικαιολογήσουν την σκλαβιά τους. Τα δε έθνη που αξίζουν να ζουν είναι εκείνα που σηκώνουν ιερό πόλεμο για να κρατήσουν μια πέτρα δική τους, για να σώσουν μια ψυχή.
Η ιερότητα τού ανθρωπίνου προσώπου είναι η πραγματική υπόσταση τής Φυλής και ο σκοπός τής ύπαρξης αυτής. Η ευγνωμοσύνη προς τον Πατέρα Θεό, η Τιμή στους Προγόνους, η αποφασιστικότητα για την συνέχεια τού Ελληνικού Έθνους. Να γίνουμε πρόμαχοι τής φύσης μας και κατακτητές τής απόλυτης ελευθερίας. Η δε απόλυτη ελευθερία είναι το αυτεξούσιο, η υλοποίηση των πόθων τού Ελληνισμού, το ζωντάνεμα τής ιστορίας. Να κυβερνώ τα πρέπει και τα θέλω μου. Χιλιάδες πρέπει και θέλω μαζί να ανοίγουν τον δρόμο προς την Μεγάλη Ελλάδα.
Ούτε ένας Έλληνας θλιμμένος. Ούτε ένας Έλληνας σκλάβος. Ούτε ένας ναός, ούτε ένα κάστρο, ακόμη και ερειπωμένα και χορταριασμένα από την κατοχή, στα χέρια βαρβάρων. Ούτε για μια στιγμή παραπάνω παραμονή στις τύχες τής Ελλάδος για τούς λειψούς και τούς ενδοτικούς ηγετίσκους. Ούτε μισό στρέμμα γης στα νεοταξικά τρωκτικά τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Όσο υπάρχει έστω και ένας πονεμένος Έλληνας μες στην Εθνική μας Κοινότητα, για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες, για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχει αναπαμός.
Η λύπη είναι για όλους. Η χαρά είναι για όλους. Η Νίκη τού Ελληνισμού έρχεται από όλες τις δυνάμεις τής Φυλής μας. Το Σώμα τού Ελληνισμού μας είναι βαθιά πληγωμένο. Οι πληγές ανάμεσά μας και γύρω από την ελληνίδα γεωπολιτική γειτονιά τής Χερσονήσου τού Αίμου. Από την στιγμή που υπάρχουν κεφαλές οι οποίες έχουν αναγνωρίσει κρατική υπόσταση σε κατσαπλιάδες που μάς ζητούν εθνική σάρκα, εδάφη και πόρους ελληνικούς, αυτό αρκεί για να αποκοπούν αυτές οι κεφαλές από την ζωή μας. Είναι άλλωστε οι ίδιες κεφαλές που μάς οδήγησαν στην νεοταξική προκρούστεια κλίνη τού τεχνητού χρέους.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι απαιτήσεις τοκογλύφων και βαρβάρων επιτείνουν την παρουσία τους γύρω από τον λαιμό τού Έθνους ταυτόχρονα. Εκείνοι που ζητούν να πάρουν και την στάχτη από το τζάκι μας, όπως ακριβώς προφήτεψε ο μαρτυρικός Εθναπόστολος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, αποδέχτηκαν την ξένη κηδεμονία και την ουσιαστική διακυβέρνηση των ψευτοευρωπαίων. Οι ίδιοι αφήνουν χώρο στον ψευτομακεδονισμό των Σκοπιανών που περιμένουν μαζί με τους φίλους τους τούς Τούρκους να μάς επιτεθούν. Και πιο εκεί, πράκτορες των ψευτοεμφυλίων επιχειρούν χαλασμό.
Καιρός για το σάλπισμα ενός άλλου πολέμου, δίκαιου και αληθινά ιερού. Καιρός να πάρουμε τα κλειδιά τής Πατρίδος στα χέρια μας. Να εξοπλίσουμε το Έθνος με το αληθινό χρέος, με την αθάνατη Μεγάλη Ιδέα. Να εκκαθαρίσουμε το τοπίο από τούς σάπιους. Να πιάσουμε κατόπιν τις θέσεις μας στις επάλξεις τού Κάστρου τής Φυλής μας. Για τις ψυχές όσων φύγανε αδικαίωτοι. Για τούς αγέννητους που δεσμά αιχμαλωσίας δεν θα δούνε. Για τον Αλύτρωτο μα και Αδούλωτο Ελληνισμό που μάς περιμένει καρτερικά στις Προαιώνιες Ελληνικές Εστίες. Για εμάς και τα παιδιά μας.
Δεν θα περιμένω να έρθει το κακό πάνω από τον πεσμένο στο χώμα Ελληνισμό μου. Γιατί αυτός ο Ελληνισμός είμαι εγώ, είναι το παραμικρό κύτταρο τού σώματός μου, το αίμα που τρέχει ζεστό στις φλέβες μου. Δεν θα κάτσω να μετράω ευρώ και μέρες σύνταξης, όταν θέλουν να με αντικαταστήσουν με ξένους και να μού πάρουν την πίστη μου. Δεν θα αρκεστώ να κλαίω την Βόρειο Ήπειρο και την Κύπρο Μου, να μού πάρουν την Θράκη μου.
Θα τρέξω να πάρω τα κλειδιά τής εξουσίας. Θα σπεύσω να βάλω φιτιλιές για να ξυπνήσει η ελληνική μου ράτσα. Θα αναστήσω το διεκδικητικό πνεύμα τού ιερού ελληνισμού. Θα φέρω τον Εθνικοκοινωνισμό μου στην πολεμίστρια ελληνική κοινωνία και ευθύς στο τρανό Ελληνικό Έθνος. Θα κάμω την γη μου εργαστήριο προκοπής και προμαχώνα αγώνα εθνικής ανεξαρτησίας και ισχύος.
Θα γεμίσω τις οδούς τής Πολιτείας με Μαχητές και θα φουντώσω το όνειρο στην πράξη, από τα στρατόπεδα τού Ελληνικού Στρατού έως τις Πύλες τής Ελλάδος, για Κραταιά Ελλάδα. Και σαν κάμουν το λάθος οι «δυνατοί» των καιρών, εγώ ευθύς θα αγκαλιάσω την Βόρειο Ήπειρο και την Κύπρο και πάσα αλύτρωτη πατρίδα μου. Και η Ελεύθερη Θράκη θα αγκαλιάσει την Αδούλωτη Ανατολική Ρωμυλία ως διαβατήριο για την Πόλη τής καρδιάς μου και τον Πόντο.
Ελλάς – Στρατός – Εθνικισμός. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Την Ελευθερία του την έχει όποιος έχει ψυχή αλύγιστη και δύναμη ατσάλινη που δεν βλέπει όρια και αριθμούς παρά μονάχα την επίτευξη τής αποστολής. Να κάνουμε την πλάση όπως τής ταιριάζει. Μια Ελληνίδα Ηγεμόνισσα. Να γενούμε Έλληνες σε όλα μας. Κι όταν ο Άνομος γυρεύει να μάς καταπιεί, ο Έλλην κάμει ό,τι και ο Μεγαλέξανδρος. Ενώνει τούς Έλληνες και συντρίβει το Θηρίο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Είμαστε το Αύριο κι αυτοί είναι το χθες!


Πολιτικός Αγώνας δεν είναι μόνον οι εκλογές, αλλά μόνον οι εκλογές αποτυπώνουν την αποτελεσματικότητα ή αναποτελεσματικότητα του Πολιτικού Αγώνος. Υπό αυτή την αρχή πορεύονται και πρέπει να πορεύονται, οι Αγωνιστές και οι Αγωνίστριες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Υπό αυτή την αρχή θα κατακτηθεί και η Τελική Νίκη. Επισήμως πλέον, βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο προς τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Οι τελευταίες εκλογικές διαδικασίες έχουν προσδώσει στον Πολιτικό μας Οργανισμό την εμπειρία να διεξάγει πολιτικές μάχες υπό τις πλέον δυσμενείς συνθήκες. Όποιος αμφισβητεί τούτο, ας μας υποδείξει ένα κόμμα το οποίο διεξήγαγε όχι μία αλλά τρεις εκλογικές αναμετρήσεις με τον Αρχηγό του παράνομα και αντισυνταγματικά στη φυλακή και μαζί του, τη μισή σχεδόν κοινοβουλευτική ομάδα. Ένα κόμμα το οποίο υφίσταται επί τρία, τουλάχιστον, συναπτά έτη την κατασυκοφάντηση και τη λασπολογία δίχως την παραμικρή δυνατότητα απαντήσεως. Ένα κόμμα το οποίο έχει δεχθεί δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις με αποκορύφωμα την θρασύδειλη δολοφονία των μελών του, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Μην κουράζεστε, δεν υπάρχει.Οι πολλοί, πολιτικοί αντίπαλοι κυρίως αλλά και φίλοι υπό την ευρεία έννοια, έσπευσαν στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2013 και με την απαρχή της παράνομης πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, να προδικάσουν το πολιτικό τέλος της. Οι πιο λυσσασμένοι αντίπαλοί μας, χαιρέκακα έκαναν λόγο ακόμη και για πολιτικό αφανισμό των Εθνικιστών. Ανήγαγαν την εργολαβική λάσπη του δημοσιογραφικού συρφετού σε γνώμονα εκλογικής επιρροής του Κινήματος. Διαψεύστηκαν πανηγυρικά και μεγαλειωδώς, διότι λογάριασαν δίχως την κοινωνία, δηλαδή τον Ελληνικό Λαό.Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι πολιτικοί μας αντίπαλοι φρονούσαν πως με τα χοντροκομμένα τους ψεύδη θα χτίσουν ένα τείχος μεταξύ Ελληνικού Λαού και Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, οι Αγωνιστές και οι Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής -η Ψυχή του Κινήματός μας- δια του Πολιτικού τους Αγώνος συνέβαλαν στο να ορθωθεί μεγαλοπρεπώς το Οχυρό της Πίστεως των συμπατριωτών μας στο Κίνημα. Όταν τα ψοφίμια της ξενοκρατίας και της κλεπτοκρατίας υποστήριζαν χαιρέκακα και απαξιωτικά πως η Χρυσή Αυγή φυλλοροεί, το Δέντρο της Θελήσεώς μας ανέπτυσσε ακόμη ισχυρότερες ρίζες στην ελληνική κοινωνία. Κι όταν με μαρξιστική -τάχα «δημοκρατική» αυθάδεια- έκραζαν υστερικά πως «δεν θα περάσουν», Εμείς Περάσαμε!Τώρα πλέον, το Δέντρο της Θελήσεώς μας ήρθε η ώρα να υψώσει του κλαδιά του προς τον ουρανό!Δεκάδες εγχώριοι δημοσιογραφίσκοι και πολιτικάντηδες καριέρας, εκχέουν το «δημοκρατικό» τους δηλητήριο επισημαίνοντας την απειλή της εκρηκτικής ανόδου της Χρυσής Αυγής στις προσεχείς εκλογές του Σεπτεμβρίου. Κανείς δεν τους ρώτησε για ποιόν συνιστά η Χρυσή Αυγή απειλή: για τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα ή μήπως για το Καθεστώς του ραγιαδισμού και της υποτέλειας; Η απάντηση είναι προφανής και ερμηνεύει και το αδυσώπητο μένος και τη λύσσα όλου του αντισυνταγματικού τόξου και των μηχανισμών του, εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή προτάσσει απέναντι στην τρομολαγνεία των τοκογλύφων και στη φαυλοκρατία των εγχώριων διεφθαρμένων ψευδοσωτήρων, την επιτακτική αναγκαιότητα της στροφής στην Εθνική Παραγωγή. Η παραγωγή και η επίτευξη κατά το μέτρον του δυνατού της αυτάρκειας, είναι οι ικανές και αναγκαίες συνθήκες προκειμένου η Πατρίδα και ο Λαός μας να αποκτήσουν την Ελευθερία τους. Για να επιτευχθούν όμως τούτοι οι στόχοι, επιβάλλεται η Ελλάς να σπάσει τα δύο δεσμά που την οδηγούν αργά και μεθοδικά στον εθνικό θάνατο: το Μνημόνιο της Αριστεράς και την λαθρομετανάστευση.Οι πολιτικοί αναλυτές μέχρι σήμερα, σκοπίμως αποφεύγουν να αναφερθούν στις θέσεις της Χρυσής Αυγής επί των κρισιμότερων ζητημάτων που απασχολούν το Λαό μας. Εντούτοις, αδυνατούν πια να αποκρύψουν τα συμπεράσματα και τις εκτιμήσεις τους, τα οποία συγκλίνουν στο εξής: το Μνημόνιο της Αριστεράς και κυρίως το λαθρομεταναστευτικό, θα αυξήσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.Η επανάπαυση όμως, είναι βούτυρο στο ψωμί των πολιτικών μας αντιπάλων. Τουναντίον, όσα σήμερα υποχρεώνονται να ομολογήσουν και να αποκαλύψουν τόσο οι φιλελεύθεροι όσο και οι μαρξιστές ινστρούχτορες της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, θα πρέπει να μας γεμίζουν με ακόμη περισσότερη Πίστη και Θέληση στην ιερότητα του Πολιτικού μας Αγώνος, ο οποίος έχει Πανελλήνιο αντίκτυπο. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες καλούνται να υψώσουν σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος τις Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης και να αγωνιστούν με ακατάβλητο πείσμα για να διαλυθεί κάθε ψευδαίσθηση που έχει επί δεκαετίες καλλιεργηθεί στον Λαό μας και θέλει την ευημερία και ολάκερο το μέλλον της Ελλάδος να εξαρτάται από την ελεημοσύνη των ξένων.Βροντοφωνάζουμε λοιπόν, με όλη τη δύναμη της Ελληνικής μας Ψυχής: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!Ευάγγελος Καρακώστας

www.xryshaygh.com


ΟΧΙ στους υποκριτές που μας εξαθλιώνουν, ΝΑΙ στους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής

ΟΧΙ στους υποκριτές που μας εξαθλιώνουν, ΝΑΙ στους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Η αμετροέπεια είναι σύμπτωμα των υπερφίαλων πριν τον κατακρυμνισμό τους. Η αισιοδοξία βασισμένη στην πίστη και εκφρασμένη με την δράση, είναι το γνώρισμα των νικητών. Με τον ισχυρό κραδασμό των αποτελεσμάτων του ελληνικού δημοψηφίσματος ακόμη αισθητό, η Ευρώπη των ακριβοπληρωμένων χαρτογιακάδων προσπαθεί να εμφανιστεί ανεπηρέαστη από τις διαμαρτυρίες των λαών που συνεχώς εξαπλώνονται. Το ψυχολογικό παιχνίδι προγραμματίζεται στα κλειστά γραφεία της βρυξελλιώτικης νομενκλατούρας, και παίζεται στο γήπεδο των ΜΜΕ.

Εκεί η συζήτηση έχει σκοπίμως και αποκλειστικά τοποθετηθεί στο οικονομικό πεδίο στο οποίο εξ ορισμού οι λαοί βρίσκονται σε άμυνα. Σε άμυνα όμως βρίσκονται και οι οικονομικοί παράγοντες της Ε.Ε. Όσο και αν φαίνεται δύσκολο, η θέληση των λαών όταν έχουν αποφασισμένες ηγεσίες μπορεί να ανατρέψει καταστάσεις που θεωρούνται δεδομένες. Σε ομιλία του στο «Ambassadors Week» στο Παρίσι, την εβδομάδα αυτή, το μέλος του Εκτελεστικού Συμβου- λίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενουά Κερέ, δήλωσε με κενόδοξη βεβαιότητα, που αποδεικνύει την άγνοια της Ιστορίας και την περιφρόνηση των Λαών: “Η Ευρωζώνη είναι αμετάκλητη και όχι απλώς ένα σύστημα σταθερών ισοτιμιών, καθώς η έξοδος μίας χώρας θα οδηγούσε αναπόφευκτα όλους τους οικονομικούς παράγοντες να αναρωτηθούν ποια θα είναι η επόμενη”.

Η σκέψη και μόνον ότι μια απόφαση μερικών περαστικών ανθρώπων για ένα νόμισμα από τα εκατοντάδες της παγκόσμιας Ιστορίας, είναι «αμετάκλητη» προκαλεί τον γέλωτα. Ο αξιωματούχος συνέχισε λέγοντας πως «Αυτή η δήλωση είναι ακόμη πιο αναγκαία, καθώς οι πρόσφατες διαπραγματεύσεις σχετικά με την Ελλάδα έχουν αφήσει να βγει από το μπουκάλι το τζίνι της εξόδου μίας χώρας (έστω και προσωρινά) από το ευρώ», αποκαλύπτοντας τους φόβους των υπαλλήλων του κατασκευάσματος της Ε.Ε. Και σημείωσε πως «η νομισματική ένωσή μας θα παραμείνει ατελής, δεν θα είναι τόσο ευημερούσα όσο θα μπορούσε και θα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο επανειλημμένων κρίσεων, εάν δεν μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές και πολιτικές διαφορές μας».

Στα χνάρια του Κερέ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας σε φοιτητές της Ακαδημίας Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου, είπε: «Η Ελλάδα έχει πάρει την οριστική απόφαση να συνεχίσει, και μάλιστα με τρόπο αδιαπραγμάτευτο, την πορεία της μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μέσα στον σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη». Αυτή είναι η δημοκρατική αντίληψη για την λαϊκή βούληση. «Σκληρός πυρήνας» για τους εντολοδόχους των ξένων, μέτρα εξαθλίωσης για τους Έλληνες πολίτες. Και συνέχισε ο ΠτΔ. λέγοντας πως «θα αγωνιστούμε για να δημιουργήσουμε κοινούς δημοκρατικούς θεσμούς, κοινό Δίκαιο σχετικά με την προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του κοινωνικού κράτους, έτσι ώστε να καλυφθεί το δημοκρατικό έλλειμμα, που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ΕΕ».

Είναι πράγματι λυπηρό, προερχόμενο από τον ύπατο πολιτειακό άρχοντα, αλλά αποκαλυπτικό της υποκρισίας του Συστήματος, οι ίδιοι που με τις πολιτικές τους κατέστρεψαν την Οικονομία, την Εθνική παραγωγή και τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων, να υπόσχονται να… προστατεύσουν το κοινωνικό κράτος. Στην κοντή μνήμη που καλλιεργεί η τηλεοπτική δημοκρατία ποντάρουν οι συστημικοί πολιτικοί που κυβερνούν την Ελλάδα επί σειρά δεκαετιών, όπως ο κ. Mεϊμαράκης ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του: «Θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει πολιτικές οι οποίες θα βοηθήσουν στη μείωση των μεταναστευτικών ροών».

Αυτοί που μετέτρεψαν τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων σε υπηρέτες των μεταναστών τους οποίους μάλιστα μπορούν ατιμώρητα (στο όνομα του «αντιρατσισμού») να προπηλακίζουν, έχουν το θράσος να ασκούν κριτική σε ένα κόμμα που δεν κυβέρνησε ακόμη. Το καθεστώς θα ήθελε να δει τους Έλληνες να μετατρέπονται σε σύγχρονους Ινδιάνους.

Γραφικούς, πλήρως υποταγμένους στο δόγμα «Βλέπε-Ακου-Σώπα» ή περιχαρακωμένους σε συλλόγους και φολκλόρ ως εθνικές μειονότητες στην ίδια τους την Πατρίδα, είτε πρόκειται για την χώρα μας είτε για την ήπειρό μας. Οι εκλογές, όσο προσχηματικά και αν διεξάγονται σε κλίμα οικονομικής ασφυξίας για την Χρυσή Αυγή και με αποκλεισμό του αρχηγού και βουλευτών της από το να επισκέπτονται κατά την προεκλογική περίοδο την περιφέρεια, θα δώσουν μια νέα ευκαιρία στους Έλληνες να απαντήσουν ένα γερό ΟΧΙ στις πολιτικές αυτών που τους εξαθλιώνουν και ταυτόχρονα ισχυρίζονται υποκριτικά ότι θα προστατεύσουν τα δικαιώματά τους.

Και ένα ισχυρό ΝΑΙ στον Εθνικισμό, την μοναδική απάντηση και τον μόνο αντίπαλο του Συστήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7593527033406740980

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item