Widgets

ΒΙΝΤΕΟ:«ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Το 3ο ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ»Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χαρακτήρισε εγκληματικό το τρίτο μνημόνιο και συνειδητή προδοσία την δέσμευση των ελληνικών υδρογονανθράκων στο ληστρικό ταμείο των 50 δισ. ευρώ.Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου: "Τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου που φέρνει ο Τσίπρας για μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικό είναι χειρότερα ακόμα και από αυτά που έφερνε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και το πλέον εγκληματικό είναι η δέσμευση της εθνικής μας περιουσίας στο ληστρικό ταμείο των 50 δισ. ευρώ με το οποίο οι διεθνείς τοκογλύφοι βάζουν χέρι στο ελληνικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, την μοναδική ελπίδα διεξόδου από την κρίση και το γεγονός αυτό συνιστά συνειδητή προδοσία"  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Φορολογικός ΟΛΕΘΡΟΣ! από SYRIZA και ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! (εκτελούν ΤΥΦΛΑ τις ΕΝΤΟΛΕΣ τους και ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ!, ΟΛΑ)


ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ’ ΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑ’ ΝΑΙ!Στη λογική «Μνημόνιο να’ ναι κι ότι να’ ναι» κινείται η «διαπραγματευτική» ομάδα της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία οπωσδήποτε μέχρι αύριο! Κι όπως καταλαβαίνετε, τέτοιες ώρες – τέτοια λόγια, για να επιτευχθεί άμεσα συμφωνία οι (πρώην… σκληροί) «διαπραγματευτές» τα δίνουν όλα στο κουαρτέτο (πρώην τρόικα).

Από κει και πέρα, έχουν ειδοποιηθεί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων να αφήσουν ότι κάνουν και να επιστρέψουν άρον-άρον στην Αθήνα.Το πρόγραμμα πλέον είναι το εξής: Τρίτη συμφωνία, Πέμπτη (ή ξημερώματα Παρασκευής για τον… γνωστό λόγο) υπερψήφιση του νέου αριστερού Μνημονίου, έγκρισή του από τα κοινοβούλια των χωρών της ευρωζώνης, πρώτη εκταμίευση ζεστού χρήματος την 19η Αυγούστου, πληρωμή της δόσης των 3,2 δις ευρώ στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και προκήρυξη εκλογών – εξπρές για τον Σεπτέμβριο, πριν ο κοσμάκης νιώσει τη «γλύκα» του νέου αριστερού Μνημονίου!  Αυτά τα ολίγα για την ώρα…
 ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:   ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΔΕΞΙΟΙ την ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!


Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για εκλογολογία ημερών

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που παρέμεινε σταθερή στην αντιμνημονιακή της γραμμή και δεν είπε ποτέ ψέμματα στον λαό, γι' αυτό και ο λαός θα μας ενισχύσει ακόμα περισσότερο όποτε κι αν προκηρύξουν εκλογές οι απατεώνες του αριστερού μνημονίου.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Προ των πυλών το νέο αριστερό μνημόνιο: 30 μέτρα - ΦΩΤΙΑ ψηφίζονται άμεσα ως προαπαιτούμενα!


Πολύωρες είναι οι διαπραγματεύσεις στο Hilton μεταξύ του Τσακαλώτου, του Σταθάκη και των εκπροσώπων των διεθνών τοκογλύφων. Όπως όλα δείχνουν και δημοσιεύουν σχετικά τα καθεστωτικά μέσα, το νέο Memorandum of Understanding, ήτοι Μνημονιάρα αριστερή, είναι σχεδόν έτοιμο και σε λίγες μέρες θα έρθει στη Βουλή προς ψήφιση.
Πολλά ρεπορτάζ, μάλιστα, κάνουν λόγο για ψήφισή του μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, για να μην καταλάβει το πόπολο την ξευτίλα των συριζαίων. Επίσης γίνεται λόγος για το ότι το νομοσχέδιο – τέρας θα έρθει με την γνωστή αγαπημένη μορφή των μνημονιακών, δηλαδή με τη μορφή του κατεπείγοντος και με «ένα νόμο και ένα άρθρο». Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο θα έχει σε ένα άρθρο τη δανειακή σύμβαση και σε ένα ακόμα άρθρο όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα. Βέβαια μπορεί πάλι να παρέμβουν οι Ανέλ και αντί για δύο τα άρθρα τελικά να γίνουν ένα. Λεπτομέρειες…
Το θέμα είναι ότι μέχρι τέλος Αυγούστου το νέο αριστερό μνημόνιο θα είναι πραγματικότητα και η Ελλάδα θα εισέλθει σε μία νέα μνημονιακή εποχή, με ακόμα περισσότερους «θεσμούς» («Από τρεις τους κάναμε τέσσερις» είχε δηλώσει ο Τσίπρας), ακόμα πιο επαίσχυντα μέτρα εναντίον των Ελλήνων, ακόμα πιο στενή δημοσιονομική επιτήρηση και ακόμα πιο αισχρή εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή» τα προαπαιτούμενα μέτρα που θα πρέπει να ψηφιστούν άμεσα, είναι:
1.    Αυστηροποίηση του ορισμού του αγρότη.
2.    Αύξηση του φόρου χωρητικότητας στη ναυτιλία.
3.    Αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ του 2015, ώστε να ξεκινήσει η αποστολή των σημειωμάτων τον Σεπτέμβριο.
4.    Διόρθωση εισπρακτικών μέτρων που υιοθετήθηκαν προσφάτως, δηλαδή του νόμου για τις 100 δόσεις, ώστε να το δικαιούνται λιγότεροι.
5.    Επιστροφή του καθεστώτος συνταγογράφησης φαρμάκων.
6.    Μείωση των τιμών των γενόσημων φαρμάκων για παροχή βοήθειας στις εταιρείες φαντάσματα από το «Πακιστάν» και μείωση της ποιότητας υγείας των Ελλήνων.
7.    Κατάργηση του «αγροτικού πετρελαίου».
8.    Μείωση επιδομάτων για το πετρέλαιο θέρμανσης το 2016.
9.    Μείωση των κονδυλίων για κοινωνική προστασία με στόχο την ετήσια εξοικονόμηση 0,5% του ΑΕΠ.
10. Αναδιάρθρωση δημόσιας διοίκησης.
11. Αντιμετώπιση των αστοχιών στην είσπραξη φορολογικών εσόδων.
12. Κατάργηση του ανώτατου ορίου του 25% επί των μισθών και των συντάξεων για τις κατασχέσεις.
13. Μείωση όλων των ορίων για τις κατασχέσεις στα 1.500 ευρώ.
14. Μεταφορά των υπηρεσιών και του προσωπικού φορολογικών ελέγχων στο ΣΔΟΕ.
15. Δέσμευση ότι δεν θα υπάρξουν άλλες ρυθμίσεις για φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές.
16. Διευκρίνιση των προϋποθέσεων για την επιλεξιμότητα στην καταβολή της ελάχιστης εγγυημένης σύνταξης μετά τα 67 έτη.
17. Έκδοση εγκυκλίων για την πλήρη εφαρμογή του νόμου του 2010 για το ασφαλιστικό, δηλαδή μειώσεις συντάξεων.
18. Σταδιακή εξάλειψη των εξαιρέσεων στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.
19. Διευκρίνιση του καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά, με τις εκπτώσεις να καταργούνται μέχρι το τέλος του 2016.
20. Ολοκληρωμένο σχέδιο για ανακεφαλαιοποίηση, ενίσχυση ρευστότητας τραπεζών και αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων, δηλαδή ξεπούλημα των «κόκκινων δανείων» στα κοράκια.
21. Κατάργηση του νόμου για τη μετενέργεια στις συμβάσεις εργασίας που ψηφίστηκε στις 2 Ιουλίου του 2015, δηλαδή μειώσεις μισθών.
22. Εφαρμογή όλων των συστάσεων του ΟΟΣΑ που προβλέπονταν από την Εργαλειοθήκη Ι (πλην των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων) και όλων των συστάσεων της Εργαλειοθήκης ΙΙ σχετικά με τα μη αλκοολούχα ποτά και τα πετρελαιοειδή.
23. Άνοιγμα επαγγελμάτων, όπως μηχανικοί, συμβολαιογράφοι κ.λπ.
24. Περιορισμός των φόρων υπέρ τρίτων.
25. Μεταρρύθμιση στην αγορά ενέργειας και ειδικά του φυσικού αερίου που θα οδηγήσει σε πλήρη απελευθέρωση το 2018.
26. Έγκριση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων που ήδη έχει αναλάβει το ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
27. Υιοθέτηση των πρακτικών στην Ε.Ε. για το μη μισθολογικό κόστος (επιδόματα, οδοιπορικά κ.λπ.) με εφαρμογή από 1ης Ιανουαρίου 2016, δηλαδή κι άλλες μειώσεις μισθών.
28. Νόμος για την αναδιάρθρωση του ΟΑΣΑ.
29. Προτάσεις μέτρων για μείωση των καθυστερήσεων στις δικαστικές αποφάσεις.
30. Να πουληθούν άμεσα τα περιφερειακά αεροδρόμια και λιμάνια   ΠΗΓΗ

Financial Insyghts: Όταν αποτύχει η αριστερά στην Ελλάδα, θα κυριαρχήσει η Χρυσή Αυγή

Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρο τον κόσμο των διεθνών τοκογλύφων, εν όψει της υπογραφής του τρίτου αριστερού μνημονίου. Σύμφωνα με όλους τους διανοούμενους, τα φερέφωνα και τους ερευνητές του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων, ο Τσίπρας θα πρέπει να στηριχθεί πάση θυσία, προκειμένου να μην τεθεί εν αμφιβόλω η ξένη κατοχή, την οποία βιώνει η Πατρίδα μας.

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία ερευνών, Financial Insyghts, η ελληνική οικονομία έχει καταποντιστεί, το χρηματιστήριο έχει χάσει το 90% της αξίας του από το 2007 και οι κοινωνικές συνθήκες επιδεινώνονται ραγδαία. Πού είναι, όμως, το πρόβλημα για τους αμερικανούς καπιταλιστές; Προφανώς όχι στο ότι ο κόσμος πεινάει ή ότι διαλύεται η ελληνική κοινωνία. Αυτά δεν είναι προβλήματα για τους μνημονιακούς, αλλά απλές συνέπειες της «δημοσιονομικής προσαρμογής».

Το πραγματικό «πρόβλημα» για τους διεθνείς επικυρίαρχους, περικλείεται στην παρακάτω πρόταση της αναλύσεώς τους: «Στην Ελλάδα καιροφυλαχτεί το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής το οποίο βάλλει κατά της άκρας αριστεράς. Η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να ενισχυθεί περαιτέρω αν αποτύχει η Αριστερά στην Ελλάδα.»

Γιατί η Χρυσή Αυγή θα «κόψει» το πάρτι με τις μίζες, τις ρεμούλες και τις επιδοτήσεις της πλουτοκρατίας. Γιατί η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τις ανάγκες ενός Λαού, τον οποίο θέτουν στην λαιμητόμο για λίγα παραπάνω κέρδη. Γιατί η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ότι θα κάνει θυσίες γι’ αυτόν τον τόπο και τον Λαό του. Γι’ αυτό οι απανταχού καπιταλιστές και μνημονιακοί προειδοποιούν και διέταξαν την πολιτική σκευωρία εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόδειξη της κομματικής διαφθοράς: Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη οι Έλληνες, όμως το Κράτος χρεοκοπημένο...


Και Μνημόνιο και Ασυλία στη διαφθορά με υπογραφή της Αριστεράς

Η υπογραφή του Μνημονίου της Αριστεράς ήταν η αρχή μονάχα του ξετυλίγματος της απάτης των Τσίπρα-Καμμένου εις βάρος του Ελληνικού Λαού: το κερασάκι στην μνημονιακή τούρτα είναι η εκπεφρασμένη πρόθεση της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ να «θέσουν στο αρχείο» όχι απλώς υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων αλλά το ίδιο το υπουργείο!
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πηγές, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην κατάργηση του υπουργείου καταπολέμησης της διαφθοράς, κατ' απαίτηση τάχα των δανειστών. Στην πραγματικότητα, Τσίπρας και Καμμένος προκειμένου να περισώσουν το πολιτικό τους μέλλον, έχουν παράσχει λευκή επιταγή στους μέχρι πρότινος «ορκισμένους τους εχθρούς», ήτοι πολιτικούς αντιπάλους και οικονομικό-μιντιακό κατεστημένο.
Τούτο επιβεβαιώνεται από μια είδηση σαφώς ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο η κυβέρνηση συμφώνησε παρασκηνιακά για το κουκούλωμα των μεγάλων οικονομικών σκανδάλων τόσο της προμνημονιακής περιόδου, όσο και αυτής των μνημονίων: με απόφαση του Εφετείου της Αθήνας σταματούν οι έλεγχοι της Εφορίας για καταθέσεις προ του Σεπτεμβρίου του 2010!
Τούτο με τη σειρά του σημαίνει πως χορηγείται ασυλία μεταξύ άλλων στους εμπλεκόμενους στη λίστα Λαγκάρντ και στους κατόχους των εμβασμάτων του εξωτερικού, που φρόντισαν να βγάλουν τα χρήματά τους σε τράπεζες εκτός Ελλάδος, όταν οι κυβερνήσεις απαιτούσαν την οικονομική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού.
Πλέον, η κυβέρνηση της Αριστεράς (με την ευγενική σύμπραξη Καμμένου) θέτουν υπό την προστατευτική τους αγκάλη όσους «μεγαλούργησαν» επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στις πλάτες πάντοτε των Ελλήνων που δοκιμάζονται αγρίως από τις εγχώριες μαριονέτες των διεθνών τοκογλύφων!  ΠΗΓΗ
Το «Έθνος» του Μπόμπολα καλεί ευθέως σε κατάλυση του πολιτεύματος: Να επέμβουν οι «δανειστές» για να μην έχουμε εκλογές!

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε, όταν η σκευωρία βρισκόταν στην κορύφωσή της, που το «Έθνος» του Μπόμπολα, λειτουργώντας ως δημοσιογραφική προμετωπίδα του κυκλώματος των επίορκων (δικαστικών, αστυνομικών και παρακρατικών) και των πολιτικών απατεώνων, είχε φτάσει να κατηγορήσει την Χρυσή Αυγή για «προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος». Στα πλαίσια αυτής της φαιδρής κατηγορίας, που εν τέλει κατέπεσε πριν καν αρχίσει η ανάκριση, για να μην ξεφτιλιστεί το κύκλωμα ακόμα περισσότερο, οι ευφάνταστοι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής είχαν αρχίσει να… φαντασιώνονται ακόμα και… τανκς!
Τώρα στη χώρα μας επικρατεί μία άκρατη εκλογολογία, η οποία είναι αμφιβόλως δικαιολογημένη. Αυτή η εκλογολογία βρίσκει σφόδρα αντίθετους τους ταγούς του μνημονίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής, αφού έχουν βρει, στο πρόσωπο του Τσίπρα, τον άνθρωπο που προτίθεται να υπογράψει τα πάντα εναντίον των Ελλήνων. Διαβάζουμε, λοιπόν, στο «Έθνος» του Μπόμπολα, σε άρθρο του Ερρίκου Μπαρτζινόπουλου:
«Όπως τον Ιούνιο του 2012 για να γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς και τον περασμένο Ιανουάριο για να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Κι αν κάποιος μπορεί να αποτρέψει το νέο ολίσθημα είναι τελικά οι εταίροι. Μήπως θα πρέπει να περιλάβουν μια σχετική ρύθμιση στις μνημονιακές απαιτήσεις τους;»
Τι βλέπουμε εδώ; Απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος, με όχημα τους δανειστές και τα μνημόνια; Μήπως εν τέλει οι ουραγοί του μεγαλοεργολάβου θα κατεβάζουν και τα τανκς στους δρόμους για να μην χάσουν το «πουλέν» τους, Αλέξη Τσίπρα, και τις αναθέσεις δημοσίων έργων που συνεπάγεται η διαιώνιση της μνημονιακής κατοχής της Πατρίδος μας; Καλεί, ευθέως, την παρέμβαση ξένων δυνάμεων ώστε να μην έχουμε εκλογές στην Ελλάδα;
Βεβαίως, αυτό που λέει ο αρθρογράφος του «Έθνους» είναι ναι μεν κατάλυση της δημοκρατίας, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Πατρίδα μας μεταπολιτευτικά. Είτε μιλήσουμε για την προδοσία του «ΟΧΙ» από τον Τσίπρα, είτε πάμε παλαιότερα, όταν οι δανειστές πρόσταζαν ευθέως την πολιτική που ακολουθούσε η εκάστοτε κυβέρνησή μας, η Ελλάς κυβερνάται από υποτακτικούς ξένων επικυρίαρχων.
Τρανή απόδειξη περί του λόγου το αληθές είναι ότι μετά από εντολή ξένων κέντρων εξουσίας ξεκίνησε η πολιτική δίωξη εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, επειδή η Χρυσή Αυγή αρνήθηκε τα κελεύσματα του καθεστώτος των δοσίλογων.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ => ΑΘΛΙΟΙ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΓΟΣΒΗΝΟΥΝ από το ΟΛΕΘΡΙΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! 


Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο - Ζητούν και αυτοί catering και air-condition!  


Πριν από λίγο, οργανωμένες ομάδες εκατοντάδων λαθρομεταναστών επιτέθηκαν σε άνδρες του Λιμενικού Σώματος στην Κάλυμνο, απαιτώντας catering και air-condition! Οι παράνομοι εισβολείς, αντιλαμβανόμενοι πως δεν βρίσκονται πλέον σε οργανωμένο κράτος, αλλά σε μπανανία, πήραν αέρα και πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά την Τρόικα, η Αριστερά ικανοποιεί και όλες τις απαιτήσεις των λαθρομεταναστών: Δενδροφύτευση στον Βοτανικό για τους λαθρομετανάστες!

Μούγκα από τους λαθρολάγνους: Μπαγκλαντεσιανός επιχείρησε να βιάσει αγοράκι 2.5 ετών, επειδή συνηθίζεται στην πατρίδα του!

Σοκαριστική η είδηση η οποία έρχεται από το Ρέθυμνο και η οποία όπως ήταν φυσικό, δεν έλαβε τα φώτα της δημοσιότητος που της αρμόζουν: 30χρονος μπαγκλαντεσιανός επιχείρησε να βιάσει παιδάκι 2,5 χρονών, το οποίο γλίτωσε χάρη στη παρέμβαση της γιαγιάς του!

Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η γιαγιά του παιδιού αντιλήφθηκε την απουσία του. Ανάστατη άρχισε να το αναζητεί, οπότε ενστικτωδώς κινήθηκε προς την οικία απέναντι από τη δική της, όπου κατοικούν Μπαγκλαντεσιανοί. Η γιαγιά κάλεσε αμέσως την αστυνομία όταν είδε από το παράθυρο τον λαθρομετανάστη να θωπεύει το παιδάκι και έσπευσε να το προστατέψει. Αστυνομικοί που κατέφθασαν συνέλαβαν τον Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος στην κατάθεσή του υποστήριξε πως είναι αθώος διότι στην πατρίδα του η απεχθής ενέργειά του δεν είναι παράνομη αλλά αντίθετα συνηθίζεται!
Αυτά είναι τα μεθεόρτια της λαθρομετανάστευσης και της επιβαλλόμενης πολυφυλετικής κοινωνίας, για την οποία κόπτεται η Αριστερά και τα τελευταία χρόνια και η ψοφοδεξιά. Την ίδια ώρα κατά την οποία λαθρομετανάστες εγκληματούν διότι αυτό συνηθίζεται στις πατρίδες τους, τα μέσα ενημέρωσης βομβαρδίζουν τους Έλληνες για το δράμα των λαθρομεταναστών που στερούνται catering και air condition!   Θαυμάστε την κοινωνική τους «ευαισθησία»...  ΠΗΓΗ
Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την άδικη δίωξη Έλληνα Αστυνομικού στην Κω

Οι Έλληνες Αστυνομικοί, που καλούνται να αντιμετωπίσουν το χάος της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης στα νησιά του Αιγαίου, θα έπρεπε να τιμώνται ξεχωριστά από την Πολιτεία και όχι να διώκονται δι' ασήμαντον αφορμή.   

Οι αρμόδιοι του Σύριζα, που εσκεμμένα μετέτρεψαν την Κω σε Ισλαμαμπάντ, ας αναλάβουν οι ίδιοι την υποδοχή χιλιάδων εισβολέων καθημερινά στις πολυτελείς κατοικίες τους. Μόνο τότε θα καταλάβουν υπό ποιες συνθήκες πράττουν το καθήκον τους οι Άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι λοιδορούνται από τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης και τους κήρυκες του ανθελληνισμού.   Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιχειρεί «απόδραση» στη Νέα Υόρκη η παρέα του κολλητού του Σαμαρά, Παπασταύρου


Δραματικές εξελίξεις: Εισβολή λαθρομεταναστών στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω - Τραυματισμοί αστυνομικών!

Η κατάσταση στην Κω έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πριν λίγη ώρα ορδές λαθρομεταναστών εισέβαλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κω και τραυμάτισαν αστυνομικούς, που μετά την δίωξη του συναδέλφου τους φοβούνται ακόμα και να αμυνθούν όταν κινδυνεύει η ζωή τους. Το ξεφτιλισμένο "κράτος" των συριζαίων έχει βυθίσει στο χάος ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο και οι Έλληνες πολίτες ζουν πλέον υπό ένα καθεστώς άμεσης κατοχής και τρομοκρατίας.


Με μία απεγνωσμένη έκκληση προς κάθε αρμόδιο φορέα, ο Δήμαρχος Κω προσπαθεί να διασώσει ό,τι ε΄χει απομείνει όρθιο στο νησί του: Ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: ”Είναι η τελευταία προειδοποίηση που απευθύνω στην Πολιτεία. Στην Κω έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 7.000 παράνομοι μετανάστες, η διαχείριση του προβλήματος είναι πλέον αδύνατη.Προειδοποιώ ότι ο κίνδυνος να χυθεί αίμα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις είναι υπαρκτός. Η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της: -Να μετακινηθούν άμεσα, με δρομολόγηση πλοίου αλλά και με τη συνδρομή ακόμα και του Πολεμικού Ναυτικού, οι 7.000 παράνομοι μετανάστες από την Κω. -Να έρθουν άμεσα στην Κω , ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα επεισόδια αλλά και ακραίες καταστάσεις. -Να τελειώσει ο μύθος με τη διαδικασία ταυτοποίησης.
Στην Κω με 7.000 παράνομους μετανάστες και 600-800 να φτάνουν καθημερινά, δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση. Ας το πάρουν απόφαση επιτέλους. -Να υπάρξει φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων μας, πόσους παράνομους μετανάστες μπορεί να αντέξει η Κως; Πόσους μπορεί να αντέξει η Ελλάδα; Ο Δήμος Κω έκανε μια προσπάθεια , προσπαθώντας να μεταφέρει στο γήπεδο τη δομή ταυτοποίησης. Προσπάθησε να υποκαταστήσει το Κράτος που είναι απών από την αντιμετώπιση του προβλήματος. Αποδείχθηκε όμως ότι το πρόβλημα δεν είναι πλέον διαχειρίσιμο. Ο κ.Πρωθυπουργός, οφείλει να δώσει λύση εντός της ημέρας.

Μήπως και ο Δήμαρχος Κω είναι ρατσιστής; μήπως είναι και αυτός Χρυσαυγίτης; Φυσικά καμία αντίδραση δεν υπήρξε από το γελοίο ανδρείκελο που παριστάνει τον Πρωθυπουργό στην δραματική έκκληση από την Κω.
Ο dear Alexis αυτή την στιγμή κάνει... επικύψεις στην τρόικα και αδυνατεί να ασχοληθεί με τα τραγικά προβλήματα του ελληνικού λαού.  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΟΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΝ «ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

lathro_tsipras

Δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, στο οποίο αναφερόταν ότι ο υφυπουργός Οικονομικών Τόμας Στέφεν, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των «Θεσμών» με στελέχη των υπουργείων Οικονομικών της Ευρωζώνης που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, είχε ζητήσει η Ελλάδα να «τακτοποιήσει» το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες για να υπογραφεί το νέο αριστερό Μνημόνιο, διέψευσε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.«Το υπουργείο το απορρίπτει», αναφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) και συνεχίζει μεταφέροντας ότι ο κ. Στέφεν υπενθύμισε στην τηλεδιάσκεψη ότι η Ελλάδα πρέπει, βάσει της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής στις 12 Ιουλίου, να εκσυγχρονίσει τη δημόσια διοίκησή της και ότι αυτό πρέπει να ενσωματωθεί ανάλογα στο Μνημόνιο Συναντίληψης. «Ο εκσυγχρονισμός αυτός συμπεριλαμβάνει, αυτονοήτως, όλους τους τομείς της ελληνικής δημόσιας διοίκησης», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου στο dpa.

Άρα, συμπεριλαμβάνει στα «αυτονόητα» και την «τακτοποίηση» των λαθρομεταναστών, κι ας το διαψεύδει για τα μάτια του κόσμου!

(ΥΓ):
Τι εννοούν «τακτοποίηση»; Να τους κρατάμε με κάθε τρόπο εδώ στην Ελλάδα, για να μην πάνε στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης – και κυρίως στη Γερμανία!  πηγη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΣΑΠΙΛΑ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ από το SYRIZA: ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! (Θέμα χρόνου ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ από την ΙΔΙΑ τους την ΠΑΤΡΙΔΑ)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2151305704688914352

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item