Widgets

Mr.Alexis Tsipras, Ο Πολιτικός ΨΕΥΤΗΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ σε Διατεταγμένη Υπηρεσία για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: Οι γερμανοί πήραν κοψοχρονιά τα αεροδρόμια της χώρας
Έγινε στα μουλωχτά και δεν πρόκειται να το δείτε πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Η είδηση περιορίζεται, παρότι σημαντικότατη, στα «ψιλά γράμματα» των εφημερίδων, χωρίς να γίνεται λόγος για τις πολλές προεκτάσεις που έχει το ζήτημα, πολιτικά και οικονομικά.
Η είδηση, λοιπόν, είναι ότι πλέον τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας ανήκουν στην γερμανική εταιρεία Fraport. Tα 14 αυτά αεροδρόμια είναι της Θεσσαλονίκης, της Kέρκυρας, των Xανίων, της Kεφαλλονιάς, της Zακύνθου, του Aκτίου, της Kαβάλας, της Pόδου, της Kω, της Σάμου, της Mυτιλήνης, της Mυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου.
Η τιμή στην οποία πωλήθηκαν ήταν 87.857.142 ευρώ έκαστο, ήτοι συνολικά 1,23 δισ. ευρώ. Κοινώς, οι γερμανοί με ένα περίπου δισεκατομμύριο αποκτούν πλήρη έλεγχο των αερομεταφορών της χώρας. Τιμή... ευκαιρίας θα έλεγε κανείς, ενώ στην πραγματικότητα είναι τιμή... Σύριζα, ο οποίος ορκιζόταν προεκλογικά ότι «δεν θα προέβαινε σε ιδιωτικοποιήσεις».
Όπως αναφέρεται στην ειδησεογραφία, το ΤΑΙΠΕΔ εισηγήθηκε το ξεπούλημα στις 3 Ιουλίου, την εισήγηση επικύρωσε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής στις 13 Αυγούστου και η απόφαση αυτή δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ μόλις χθες. Κοινώς, από εχθές τα αεροδρόμια της χώρας βρίσκονται σε γερμανικά χέρια, έναντι πινακίου φακής. Πρόκειται για το πρώτο ξεπούλημα της κυβέρνησης Σανέλ και θα επακολουθήσουν κι άλλα.
Την απόφαση υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης και οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος, Οικονομίας Γ. Σταθάκης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Σκουρλέτης.
Σε μια άλλη εποχή, οι γερμανοί θα είχαν καταβάλει πολύ μεγαλύτερες προσπάθειες και θα είχαν πολύ μεγαλύτερο κόστος για την απόκτηση 14 αεροδρομίων. Οι δε εγχώριοι συνεργάτες τους θα ονομάζονταν δωσίλογοι. Σήμερα, δώσανε 1,23 δισ. στους συριζαίους, οι οποίοι θέλουν να ονομάζονται ελληνική κυβέρνηση...   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ-ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ! ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

Για το ξεπούλημα των ελληνικών αεροδρομίων
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει αεροδρόμια, λιμένες, υδρογονάνθρακες, δηλαδή την εθνική μας περιουσία και τον πλούτο της Ελλάδος, με δεκανίκια τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ποτάμι, με μοναδική εστία εθνικής αντίστασης την Χρυσή Αυγή.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Το ξεπούλημα των λιμανιών της Ελλάδας στο βωμό του «αριστερού μνημονίου»


Μέσα σε κλίμα γενικού ξεπουλήματος, προχωρούν και οι διαδικασίες πώλησης των λιμένων της χώρας.

Έως τέλος Σεπτεμβρίου και πριν την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για την απόκτηση των μετοχών αρχικά του 51% του κάθε λιμανιού, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί - σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα - και το σχέδιο νόμου, που αφορά τη νέα σύμβαση παραχώρησης, μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και των ΟΛΠ Α.Ε. και ΟΛΘ Α.Ε Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, που θα πρέπει να περάσει από τη βουλή, θα ορίζει τους όρους χρήσης και εκμετάλλευσης της γης, των κτισμάτων και της υποδομής της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, το ποσοστό του ετήσιου ανταλλάγματος προς το κράτος, που αυτή τη στιγμή είναι 2% επί του κύκλου εργασιών ενώ θα αφαιρεθούν από τους οργανισμούς λιμένος οι διοικητικές και ρυθμιστικές εξουσίες.
Σημειώνεται ότι, ανάλογα με τις επενδύσεις που θα γίνουν από το νέο αγοραστή, το ποσοστό κτήσης θα μπορεί να φτάσει μέχρι το 67%. Στις αρχές του έτους η διοίκηση του ΟΛΘ δημοσίευσε τα αποτελέσματα χρήσης του λιμανιού, το οποίο, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, παρουσίασε κέρδη αλλά και αυξητικές τάσεις κερδοφορίας, καθιστάμενο εκ των αποτελεσμάτων του ιδιαίτερα ελκυστική επένδυση.
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο δήμαρχος και οι βουλευτές όλων των κομμάτων της Θεσσαλονίκης έχουν εκφραστεί δημόσια κατά της πώλησης του λιμανιού, με κάποιους από αυτούς μάλιστα να προβαίνουν ακόμα και σε πολεμικές δηλώσεις, για την περίπτωση που επιχειρούνταν, η μερική έστω, αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης του Οργανισμού. Το πρόβλημα όμως είναι ότι πλέον οι περισσότεροι δείχνουν να ανακρούουν πρύμνα και να χαμηλώνουν τους τόνους καθώς πλησιάζει η ώρα της τελικής απόφασης, ποντάροντας προφανώς στη βραχεία μνήμη των αφελών.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οχτώ επενδυτικά σχήματα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου της Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. Πρόκειται για τις εταιρείες 1. APM Terminals, B.V. 2. Deutsche Invest Equity Partners, GmbH 3. Duferco Participations Holding S.A. 4. International Container Terminal Services, Inc 5. Mitsui & Co., Ltd. 6. P&O Steam Navigation Company (DP World) 7. Russian Railways JSC / GEK TERNA S.A. 8. Yilport Holding Inc.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στα όσα υποστήριζε πάντοτε, ενάντια σε κάθε ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού λαού για την ικανοποίηση των διεθνών αρπακτικών. Μπορεί το περιώνυμο τόξο να έχει επιβάλλει τη δικτατορία της σιωπής και να μην προβάλλονται οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά η ώρα που θα πέσουν οι μάσκες πλησιάζει και τότε κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.  ΠΗΓΗ

Εκλογές; Δεν είναι στο χέρι του Τσίπρα - Ό,τι διατάξει το Βερολίνο

Ένα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μετέφερε από "έμπιστη κυβερνητική πηγή" η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή, η οποία εμπεριέχει την γυμνή αλήθεια για τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του επιτελείου Τσίπρα με την ψήφο εμπιστοσύνης και την απόδραση μέσω των θερινών τμημάτων.
Όπως μετέδωσε πριν λίγο από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ το ζήτημα των εκλογών δεν είναι στο χέρι του Τσίπρα και δεν εξαρτάται από το εσωκομματικά του διαλυμένου Σύριζα. Το αν θα γίνουν ή όχι εκλογές στην Ελλάδα θα το αποφασίσουν οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι και από αυτούς πρέπει να πάρουν το "πράσινο φως" οι υποτακτικοί του Μαξίμου.
Ιδιαίτερα μετά από το τριετές Μνημόνιο μαμούθ των 86 δισ. ευρώ, δεν δίνεται κανένα περιθώριο στην κυβέρνηση των υποτακτικών για παρεκκλίσεις. Αυτό που οφείλουν να κάνουν με κάθε τρόπο είναι να ψηφίζουν καταστροφικούς και εθνοκτόνους εφαρμοστικούς νόμους και να συνεχίζουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού ότι όλα γίνονται για το... καλό του!
Απέναντι στους εθνικούς ολετήρες η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για την ανατροπή της κυβέρνησης του Μνημονίου και των λαθρομεταναστών που έχει στόχο να καταστρέψει την Ελλάδα με δεκανίκια την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. ΠΗΓΗ

Έντρομος ο Μανδραβέλης ομολογεί στην “Καθημερινή”: Καταρρέουν τα μεταπολιτευτικά δόγματα, οι Έλληνες θα στραφούν στη Χρυσή Αυγή!

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή» υπό τον τίτλο «το τέλος των μεταπολιτευτικών δογμάτων», ο φιλελεύθερος και βαθιά μνημονιακός δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης προειδοποιεί πως η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να επιβάλλει στον Ελληνικό Λαό ένα δίπολο εξουσίας ΝΔ-Σύριζα, καθιστά αναπόφευκτη την εκλογική γιγάντωση της Χρυσής Αυγής.
Αναφέρει χαρακτηριστικά: «στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου το άθροισμα των δύο μεγάλων δεν σχηματίζει αριθμητικά ένα νέο δικομματισμό, κι εκτός αυτού έχουμε αλλαγή ποιότητας των πολιτικών φαινομένων. Δεν υπάρχουν πλέον οι μεγάλες και γεμάτες παλμό συγκεντρώσεις των μονομάχων και, απ' ό,τι φαίνεται, οι πολίτες μπορεί να υπερψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το έκαναν με βαριά καρδιά. Δύο στους τρεις Έλληνες δήλωναν προεκλογικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εφαρμόσει όσα υπόσχεται».
Συνεχίζει λοιπόν: «Συνεπώς, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των μονομάχων, δεν δημιουργούνται μεγάλα πολιτικά ρεύματα στην κοινωνία. Δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα δημιουργηθεί ένας νέου τύπου διπολισμός Δεξιάς-Αριστεράς στη χώρα, αλλά ο πελατειακός δικομματισμός της μεταπολίτευσης έχει τελειώσει, επειδή δεν έχει πλέον τον τροφοδότη λογαριασμό του κράτους να τον συντηρήσει».
Οπότε οδηγείται στο συμπέρασμα πως: «το τέλος αυτού του δικομματισμού είναι ένας από τους πυλώνες της μεταπολίτευσης που έχουν καταρρεύσει. Στα συντρίμμια του, βέβαια, φύτρωσαν και άνθη του κακού που δεν περιποιούν τιμή σε μια κοινωνία που, σαράντα χρόνια τώρα, τραγουδούσε «δεν θα περά... δεν θα περάσει ο φασισμός». Δυστυχώς στο λίκνο της Δημοκρατίας, όπως συνηθίζουμε να περηφανευόμαστε για τη χώρα μας, το απεχθέστερο από τα φασιστικά κόμματα μπήκε στη Βουλή και τώρα είναι σε θέση να πάρει και την τρίτη εντολή (σ.σ. εννοεί την τρίτη διερευνητική εντολή σε περίπτωση παραίτησης της κυβέρνησης Τσίπρα). Ας ελπίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία από τις φούσκες που δημιούργησε η κρίση, αν και φοβόμαστε το αντίθετο...».
Τέλος, αφού αναφέρεται στην διαμορφωμένη κατάσταση με την απουσία ελπίδας από τα κόμματα της αριστεράς και της δεξιάς, καταλήγει στην έκφραση των μεγαλύτερων φόβων του: «Η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ να ικανοποιήσει όλες αυτές τις ανερμάτιστες υποσχέσεις που σκορπίζει δεξιά κι αριστερά, μαζί με τον βαθιά ριζωμένο κρατισμό των Ελλήνων, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα φαιές εκπλήξεις στο μέλλον». Όπου βεβαίως «φαιές εκπλήξεις», υπονοεί την εκλογική γιγάντωση της Χρυσής Αυγής, ως του μοναδικού πολιτικού φορέα που μπορεί ακόμη και σήμερα να εμπνεύσει και να καλλιεργήσει στους Έλληνες και στις Ελληνίδες την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Για το καλό της Πατρίδος και του Λαού μας, θα αγωνιστούμε με περίσσιο ζήλο και ενθουσιασμό ώστε οι φόβοι του Μανδραβέλη, που απηχούν τους φόβους ενός αντεθνικού και διεφθαρμένου Καθεστώτος, να γίνουν πραγματικότητα   Ευάγγελος Καρακώστας


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παπαχελάς προειδοποιεί το Κλεπτοκρατικό τόξο: Θα μας πάρει όλους σβάρνα η Χρυσή Αυγή
Μείωση μισθών βουλευτών υποσχέθηκε ο Τσίπρας Όσο κατήργησε τα Μνημόνια, άλλο τόσο θα πραγματοποιήσει κι αυτό!
Ένα από τα χοντροκομμένα ψεύδη που μεταχειρίστηκε ο Τσίπρας ούτως ώστε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την επαίσχυντη και προδοτική ψήφιση των μέτρων του Μνημονίου της Αριστεράς, ήταν η περίφημη δήλωση η οποία έτυχε ευρείας δημοσιότητας σχετικά με την πρόθεση μείωσης του βουλευτικού μισθού
Όση προβολή όμως έλαβε η δήλωση προ της ψήφισης του Μνημονίου, άλλο τόσο σκοτάδι την κάλυψε κατόπιν της ψήφισής του. Στην πραγματικότητα, η τοποθέτηση Τσίπρα και η δημόσια έκφραση της πρόθεσης να μειώσει το μισθό της βουλευτικής αποζημίωσης, υπήρξε ένα πυροτέχνημα επικοινωνιακού χαρακτήρα με απειροελάχιστο κόστος για τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών στην εξαιρετικά αμφίβολη περίπτωση να υλοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Χαμένοι στο μνημόνιο (επεισόδιο 3)

Υπενθυμίζεται ότι, το 30% του βουλευτικού εισοδήματος υπόκειται σε μηδενικό φόρο, ενώ η βουλευτική αποζημίωση έχει αφορολόγητο της τάξεως του 25%. Κατά την περίπτωση λοιπόν στην οποία θα υλοποιούνταν η υπόσχεση Τσίπρα, οι βουλευτές θα έχαναν περί το 10% της ετήσιας ακαθάριστης αποζημίωσής τους, ήτοι περί τα 500 ευρώ το μήνα από τα περίπου 6.000 ευρώ που είναι η μηνιαία ακαθάριστη βουλευτική αποζημίωση. Δεν συνυπολογίζονται σ' αυτά τα έξοδα κίνησης (από 298 μέχρι 648 ευρώ), τα έξοδα οργάνωσης γραφείου (από 739 έως 936 ευρώ) και φυσικά προνόμια όπως τα βουλευτικά Ι.Χ. ή η διαμονή βουλευτών της περιφέρειας σε ξενοδοχεία (ή διάθεση ποσού 1.000 ευρώ για εκείνους που επιλέγουν διαμέρισμα) ή τα 104 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια κατ' έτος!
Επί της ουσίας, η πρόταση Τσίπρα υπήρξε ένα φτηνιάρικο και πολιτικάντικης υφής κακέκτυπο της ξεκάθαρης και σαφούς πολιτικής πρότασης της Χρυσής Αυγής, επί των βουλευτικών προνομίων. Η από έτους 2012 επίσημη διακήρυξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έχει ως εξής:
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ: Οι βουλευτές να μειωθούν σε 200 και να συνταξιοδοτούνται από τα επαγγελματικά τους ταμεία. Καταργούνται όλες οι ασυλίες και τα προνόμια βουλευτών και υπουργών. Γενναία μείωση στο σύνολο των αποδοχών τους. Τα κόμματα δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο και θα ελέγχονται τα οικονομικά τους.
Είναι συνεπώς αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι όσο κατάργησε τα Μνημόνια ο Τσίπρας, άλλο τόσο θα καταργήσει και τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών που εξακολουθούν να πλουτίζουν εν μέσω πενταετούς (και έπεται πολυετής συνέχεια) οικονομικής αφαίμαξης Ελλήνων πολιτών και ελληνικών επιχειρήσεων.
Αντί λοιπόν να μεταχειρίζεται επικοινωνιακού χαρακτήρα πυροτεχνήματα ο Τσίπρας προκειμένου να προβάλλει εαυτόν ως φορέα της πολιτικής κάθαρσης, τον προκαλούμε να αφήσει τα λόγια και να περάσει στις πράξεις: εάν επιθυμεί πολιτική κάθαρση και διαφάνεια, να απαιτήσει τον έλεγχο των ταμείων των κομμάτων από το ΣΔΟΕ.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που ελέγχθηκε πολλάκις από τη συγκεκριμένη οικονομική υπηρεσία, πορίσματα της οποίας πιστοποιούν ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι το μοναδικό ΚΑΘΑΡΟ πολιτικό κόμμα.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα κύριε Τσίπρα και τσανακογλείφτες στρατευμένοι δημοσιογράφοι!  Ευάγγελος Καρακώστας

Γλέζος ο «αντιστασιακός»: Να μην αποτελέσει η αριστερά επταμηνίτικη παρένθεση - Πάνω απ’ όλα η εξουσία!
Δήλωση-Μνημείο εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού εξέδωσε το σύμβολο της Αριστεράς και αντιστασιακός με αντιπαροχές Μανόλης Γλέζος, στην οποία καλεί τα ραμολιμέντα του Σύριζα σε ενότητα προκειμένου να μην αποτελέσει η αριστερά... επταμηνίτικη παρένθεση!
Ο «πολύς» αριστερός Γλέζος δηλαδή ακολουθεί τα χνάρια των δήθεν «ανταρτών» βουλευτών του Σύριζα, που αφενός παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς και αφετέρου εκλιπαρούν να παραμείνει στην κυβέρνηση ο Σύριζα! Στο κλίμα λοιπόν της εκ του ασφαλούς «αντίστασης», ο τέως ευρωβουλευτής του Σύριζα έκανε λόγο για «αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου», η οποία «έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών»!
Προκειμένου όμως να μην αφήσει αμφιβολίες σχετικά με την ιδεολογική και πολιτική «συνέπεια» της αριστεράς, το ζουμί της παρέμβασης το άφησε για το τέλος: «ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί, βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση»!
Για να μην βασανίζονται λοιπόν οι «αγωνιστές» του βολέματος και της κονόμας, Μνημονιάρα της Αριστεράς και διατήρηση της εξουσίας! Τάδε έφη η μορφή της Αριστεράς, Μανόλης Γλέζος, δίνοντας γραμμή για τους νεοσσούς της μαρξιστικής πολιτικής απάτης.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ =ΒΙΝΤΕΟ - ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.! ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...

Εθνικά επικίνδυνοι Τασία και Σύριζα: «Οι μετανάστες εξαφανίζονται»!
Σε νέες τραγελαφικές δηλώσεις προχώρησε η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός για τη μετανάστευση, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία από καθεστωτικό ραδιόφωνο ενημέρωσε περιχαρής τον Ελληνικό Λαό πως «οι μετανάστες εξαφανίζονται»!

Την ίδια δήλωση είχε κάνει προ καιρού, εντούτοις η επιμονή της στην τότε διατυπωμένη θέση της, καταδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος που απειλεί την Ελλάδα και τους Έλληνες. Διότι εάν η αρμόδια υπουργός δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα του ζητήματος με τα νησιά του Αιγαίου να βουλιάζουν στους λαθρομετανάστες, τότε συνάγεται το ασφαλές συμπέρασμα πως καμμία λύση δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Για να είμαστε όμως πιο ακριβείς, οφείλουμε να επισημάνουμε πως οι κατεχόμενοι από αντεθνικά μαρξιστικά συμπλέγματα υπουργοί του Σύριζα, πραγματικά θεωρούν πως ενεργούν για την επίλυση του προβλήματος. Ακριβώς σ' αυτή την πραγματικότητα, έγκειται και η επικινδυνότητά τους: καθώς οι ενέργειές τους όχι απλώς δεν λύνουν αλλά δημιουργούν εκρηκτική διόγκωση του προβλήματος με συνέπειες απρόβλεπτες για τους Έλληνες.
Βεβαίως τις ίδιες παλινωδίες, διέπραξε η κυβέρνηση και στο ζήτημα της δήθεν διαπραγμάτευσης με τους δανειστές. Γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι συνολικά και σε όλους τους τομείς άσκησης πολιτικής ο Σύριζα (και οι συνοδοιπόροι του της ελαφροδεξιάς του Καμμένου), κρίνεται όχι απλώς ανεπαρκής αλλά θανάσιμα επιζήμιος για τα εθνικά μας συμφέροντα.
Επί του προκείμενου, του μείζονος δηλαδή προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, καταδεικνύεται και η κοινωνικά ανάλγητη στάση των υποτίθεται «κοινωνικά ευαίσθητων»: τόσο ο δήμαρχος Κω επί παραδείγματι, όσο και οι αστυνομικοί της νήσου, έχουν απευθύνει δραματικές εκκλήσεις προς την κυβέρνηση προκειμένου να αποκατασταθεί η δημόσια τάξη και ασφάλεια, καθώς κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.
Μπρος στις δικαιολογημένες αυτές εκκλήσεις, η κυρά Τασία και ο Σύριζα έχουν εξαφανιστεί, ενθαρρύνοντας εμμέσως την παρανομία και την ασυδοσία των εισβολέων. ΠΗΓΗ


Ευεργετηθέντες από το Νόμο Σύριζα οι Γεωργιανοί δολοφόνοι του Έλληνα στην Ύδρα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τους Γεωργιανούς δολοφόνους του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου στην Ύδραοι δύο εκ των επτά εγκληματιών είχαν πρόσφατα αποφυλακιστεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Παρασκευόπουλου!
Όπως έγινε γνωστό, δύο εκ των δολοφόνων είχαν αποφυλακιστεί στις 9 Ιουνίου και 15 Ιουλίου του τρέχοντος έτος, αξιοποιώντας την ευκαιρία των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου που έφερε ο Σύριζα για την αποσυμφόρηση των φυλακών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την σύλληψή τους είχαν στις τσέπες τους τα έγγραφα της αποφυλάκισης.
Ο 30χρονος Ιγκόρ Τσακμάζοφ είχε φυλακιστεί στις 27 Νοεμβρίου 2012 για κλοπές και αποφυλακίστηκε στις 14 Ιουλίου 2015 από τις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο 34χρονος Ιρακλί Κατζάτζεφ, είχε προφυλακιστεί στις 22 Νοεμβρίου 2012 για κλοπές και ληστείες και αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό κατάστημα Τρικάλων στις 9 Ιουνίου 2015. Σημειωτέον ότι και τους δύο συνόδευε η υποσημείωση ότι παρουσιάζουν ιδιαίτερη βίαιη συμπεριφορά.
Παρά ταύτα, το αντεθνικό Κράτος τους χάρισε την ελευθερία και οι Γεωργιανοί εγκληματίες «ανταπέδωσαν» με τη στυγνή δολοφονία ενός Έλληνα μέσα στο ίδιο του το σπίτι! ΠΗΓΗ

Χρυσή Αυγή στο πλευρό των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Κω από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση - Φωτορεπορτάζ
Η Χρυσή Αυγή είναι μόνη πολιτική δύναμη του τόπου που παραμένει δίπλα στον Έλληνα πολίτη και συνεχίζει τον πολιτικό της αγώνα χωρίς καμία παρέκκλιση από τις ιδέες της. Ζητάμε από όλους τους Έλληνες πολίτες την στήριξη στον αγώνα ενάντια στην Νέα τάξη πραγμάτων και την ισοπεδωτική για τα Έθνη παγκοσμιοποίηση μέρος της οποίας είναι και το σχέδιο εισβολής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη χώρα μας το οποίο σε συνδυασμό με τον οικονομικό στραγγαλισμό που επιβάλλει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ σκοπό έχουν τον αφανισμό του Έθνους μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΦΩΤΟ => ΕΔΩ!!!

Κυβέρνηση-τσίρκο: «Άλλος για τη βάρκα μας;» - Στη Θεσσαλονίκη με 3.000 λαθρομετανάστες το κρουαζιερόπλοιο των λαθρομεταναστών


Μετά τα αίσχη του Βοτανικού, με κοντέινερ, τρία γεύματα, air condition και λοιπά προνόμια, ο κυβερνητικός θίασος κάνει πραγματικότητα την «αντιμετώπιση» της λαθρομετανάστευσης με. κρουαζιέρες στο Αιγαίο!
Το πολυσυζητημένο ταξίδι του πλοίου Ελ. Βενιζέλος από την Κω ξεκίνησε, αλλά δεν έχει ως προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Στα πλαίσια του νέου προσανατολισμού της μεταναστευτικής πολιτικής της κωμικής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, οι λαθρομετανάστες πρόκειται να «εξαφανιστούν» στη Νύμφη του Θερμαϊκού, τη Θεσσαλονίκη.
Το πλοίο ξεκίνησε με 2.000 λαθρομετανάστες από Κω και θα παραλάβει άλλους 1.000 κατά τις στάσεις που θα πραγματοποιήσει σε Κάλυμνο και Λέρο.
Οι κρουαζιέρες των λαθρομεταναστών προτού «εξαφανιστούν» σε διάφορα σημεία της ελληνικής επικράτειας -όπως και οι προκλητικές ανέσεις των λαθρομεταναστών του Βοτανικού- αποτελούν μια ευγενική χορηγία της κυβέρνησης Σύριζα όχι με χρήματα του κομματικού του ταμείου και του αντίστοιχου των επαγγελματιών «αλληλέγγυων», αλλά με χρήματα του σκληρά δοκιμαζόμενου από τα Μνημόνια Ελληνικού Λαού.
Όσοι Έλληνες δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα ούτε καν να διανοηθούν καλοκαιρινές διακοπές, έχουν τουλάχιστον την «ικανοποίηση» να γνωρίζουν ότι χάρη στην κυβέρνηση της Αριστεράς χιλιάδες «κατατρεγμένοι» κάνουν τις καλύτερες διακοπές της ζωής τους στην Ελλάδα, δίχως μάλιστα να δώσουν ούτε μισό ευρώ!  ΠΗΓΗ
Γεώργιος Γαλέος: Όχι σε οικισμούς εγκατάστασης λαθρομεταναστών στην Κόρινθο, το Ναύπλιο και το Γύθειο

Με πρόσφατη δήλωση της υπουργού Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αναγνωρίζεται ότι ο αριθμός των εισερχομένων λαθρομεταναστών και προσφύγων ξεπέρασε κατά πολύ τις προβλέψεις τους. Ο Υπουργός κ. Φλαμπουράρης, που ορίσθηκε συντονιστής των ενεργειών για την αντιμετώπιση του προβλήματος αποκάλυψε ότι «5.000 πρόσφυγες μπαίνουν καθημερινά στα νησιά».Παρ’ όλα αυτά η προστατευόμενη του κ. Τσίπρα και σύζυγος του κ. Δρίτσα, επιμένει λέγοντας «Όσοι επιθυμούν να φιλοξενηθούν, υπάρχει ανοιχτός χώρος φιλοξενίας στον Ελαιώνα». Ο υπουργός κ. Κουρουπλής, δεν διαμαρτύρεται που έκοψαν 1.000.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό πρόνοιας του υπουργείου του για να αποκτήσουν οι παράνομα εισερχόμενοι στη χώρα μας, στέγη, τροφή, περίθαλψη, κλιματισμό και Ίντερνετ, όλα δωρεάν.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι βουλευτές τους κάνουν πως ξεχνούν ότι στην Ελλάδα του 3ου Μνημονίου, που μόλις υπέγραψαν, διεξάγεται εδώ και 5χρόνια ένας πραγματικός πόλεμος. Ένας πόλεμος με 5.000 νεκρούς, 200.000 κατεστραμμένες επιχειρήσεις και 1.500.000 άνεργους Έλληνες, πρόσφυγες μέσα στην ίδια την πατρίδα μας. Καταστάσεις που δημιούργησαν οι βομβαρδισμοί με τα μνημονιακά μέτρα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Ένας πόλεμος που συνεχίζεται και με την μνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που μέσα σε 6 μόνον μήνες, επέβαλε την κατάσχεση των περιουσιών μας από το κράτος και δημιούργησε νέες στρατιές ανέργων και κατεστραμμένων μικροεπαγγελματιών.
Σ’ αυτές τις καταστροφές έρχονται να προστεθούν οι στρατιές των εισβολέων λαθρομεταναστών που καταλαμβάνουν τα νησιά μας, τις πλατείες της Αθήνας και σε λίγο, τους δρόμους της Κορίνθου του Γυθείου και του Ναυπλίου, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την αρχή, «Πρώτα η Ελλάδα», «Πρώτα οι Έλληνες». Ζητάμε από την κυβέρνηση να πάρει μέτρα και να σταματήσει την εισβολή των αλλοδαπών στην χώρα μας. Κάποιους από τους 150.000 λαθρομετανάστες, που μπήκαν στη χώρα μας τους τελευταίους 6 μήνες, ετοιμάζονται να τους φέρουν να... λιαστούν και στην Πελοπόννησο. Χρειάζεται εγρήγορση για να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη.
Γεώργιος Γαλέος
Βουλευτής Αργολίδας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Οι αλλοδαποί και τα ντόπια λαμόγια που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό θα πέσουν στην τσιμπίδα του “περιουσιολογίου”;
Αρχίσαμε πάλι τα... "αν δεν το δηλώσεις θα το χάσεις" και τα... "θα φτύσουν αίμα όσοι έβγαλαν λεφτά έξω..." και εξαγγέλλονται αυτά από τον Αλεξιάδη μετά από 8 μήνες απραξίας και την ψήφιση ενός δυσβάσταχτου μνημονίου!
Λες και δεν ήξερε ο σιορ Αlexis μας, ότι το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει ως πρωθυπουργός, ήταν να ψηφίσει ένα σύντομο φορολογικό νομοσχέδιο, να αλλάξει τους εισπρακτικούς μηχανισμούς και να καταδιώξει μέχρι θανάτου τους φοροφυγάδες.
«Όποιος δεν το δηλώσει, το έχασε» είναι το μήνυμα που στέλνει, μέσω του Βήματος της Κυριακής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης σε όσους «ξεχάσουν» να συμπεριλάβουν στο νέο Περιουσιολόγιο ακίνητα, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, καταθέσεις και άλλα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτουν είτε στη χώρα είτε στο εξωτερικό.
Όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, για πρώτη φορά, (αριστερά) το υπουργείο Οικονομικών θα είναι σε θέση να γνωρίζει με ακρίβεια ενός ευρώ, την περιουσία όλων των πολιτών. Όποιοι δεν δηλώσουν την περιουσία τους στο κράτος, τότε εφόσον γίνει έλεγχος και εντοπιστούν οι όποιες διαφορές, θα υπάρξουν σκληρά πρόστιμα που θα φτάνουν ώς και την κατάσχεση των περιουσιών που έχουν αποκρυβεί.
"Εξήντα χιλιάδες Ελληνες άνοιξαν τραπεζικούς λογαριασμούς στην Βουλγαρία", αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομίας της Αγοράς, Κράσεν Στάντσεφ, μιλώντας στην εφημερίδα ΣΤΑΝΤΑΡΤ της Σόφιας και εμείς περιμένουμε αργά - αργά να γίνει το περιουσιολόγιο, να κερδίσουν χρόνο οι απατεώνες και τα λαμόγια, αντί να ζητήσει, επισήμως, την λίστα αυτών και όσων ακόμη έχουν βγάλει λεφτά στην Βουλγαρία και όπου αλλού και να τους αλλάξει τα φώτα... ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! =ΒΙΝΤΕΟ - ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.! ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...

Δολοφόνος Τζιχαντιστής ανάμεσα στους "πρόσφυγες" από τη Συρία που διαμένουν ΔΩΡΕΑΝ σε πλοίο στην ΚΩ! Καμιά ενέργεια μέχρι στιγμής από το άθλιο κράτος της "αριστεράς"


tzixant1σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή και η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" είχαν αποκαλύψει την ύπουλη προσπάθεια αιμοδιψών Τζιχαντιστών, με τη βοήθεια πρακτόρων της Τουρκίας και εγχώριων ΜΚΟ, να περάσουν τα σύνορα ως "πρόσφυγες", καταλήγοντας στην Ευρώπη από όπου θα οργάνωναν το "μυστικό χαλιφάτο" τους και τρομοκρατικές ενέργειες. Τι θα πουν τώρα οι ΣΥΡΙΖΑιοι και η κυρά Τασία για την παρακάτω αποκάλυψη;!

Ο “προσφυγας ” Laith al Salech, 30 ετών Αριστερά τον Ιανουάριο με το Χαλιφάτο στο Χαλεπι, δεξιά το Σάββατο περιμένοντας το πλοίο από την Κω για την Αθήνα.
Οι συγγενείς του ζουν στην Ολλανδία, όπου και κατευθύνεται προφανώς για να μεταδώσει τα φώτα του Τζιχαντισμού, τα στοιχεία από συριακές πηγές.  ΠΗΓΗ

tzixan2 

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ!

Χιλιάδες απελπισμένοι ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι την προ κρίσεως περίοδο έχτιζαν σπίτια σε νησιά και δημοφιλείς προορισμούς για τις διακοπές τους, τώρα, αδυνατώντας να τα ξεφορτωθούν καθώς οι αγοραπωλησίες έχουν παγώσει, προχώρησαν στην λύση της ενοικίασης τους.
Ο λόγος απλός: Τα ανεξόφλητα δάνεια, ο ΕΝΦΙΑ, η δυσβάσταχτη φορολογία, τα κουτσουρεμένα εισοδήματα και το υψηλό κόστος συντήρησης σπρώχνουν πολλούς στην τουριστική αξιοποίηση του ακινήτου τους. Η μίσθωση κατοικιών σε τουρίστες φαίνεται ότι αποτελεί πλέον μία από τις ελάχιστες διεξόδους για όσους επέλεξαν να επενδύσουν στο real estate.
Όπως αναφέρουν στελέχη του υπουργείου Τουρισμού, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο οι ιδιοκτήτες ακινήτων ενδιαφέρονται να νοικιάζουν σπίτια και εξοχικές κατοικίες που είχαν για δική τους χρήση, προκειμένου να έχουν ένα επιπλέον εισόδημα.

Από το τέλος του 2013 μέχρι και σήμερα έχουν εκδοθεί περίπου 2.100 ειδικά σήματα λειτουργίας τουριστικής επιπλωμένης κατοικίας. Οι Κυκλάδες είναι… πρωταθλήτριες σε αυτόν τον τομέα, αφού από την αρχή του έτους έχουν εκδοθεί περισσότερα από 710 σήματα, ενώ και πέρυσι υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είχαν παραχωρηθεί 1,370 σήματα, όταν το 2013 αντίστοιχα είχαν δοθεί μόλις 90!

Την μερίδα του λέοντος στις ενοικιάσεις κατοικιών κατέχει η Μύκονος, όπου την υψηλή περίοδο οι βίλες νοικιάζονται έως και 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Ακολουθούν η Σαντορίνη, η Πάρος και η Τζια.

Πυρετωδώς εργάζονται τους τελευταίους μήνες και οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Θεσσαλίας, προκειμένου να διεκπεραιώσουν τα δεκάδες αιτήματα που δέχονται.

Τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία, η Περιφερειακή Υπηρεσία παραχωρούσε σε καθημερινή βάση τουλάχιστον δύο άδειες. Έντονο ενδιαφέρον εκδηλώνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε Πήλιο, Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο. Ανοδική τάση εμφανίζει η μίσθωση κατοικιών και στην Πελοπόννησο.

Τα περισσότερα αιτήματα προέρχονται από ιδιοκτήτες που έχουν χτίσει σπίτια στο γραφικό Τολό του νομού Αργολίδας.

Τη δεύτερη θέση μοιράζονται οι νομοί Μεσσηνίας και Λακωνίας. Εκτός από τους ιδιοκτήτες ακινήτων στα κυκλαδίτικα νησιά και στις δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της ελληνικής επικράτειας, ενδιαφέρον για την απόκτηση του ειδικού σήματος ΕΟΤ εκδηλώνουν και πολλοί ιδιοκτήτες από περιοχές του νομού Αττικής όπως Σούνιο, Λαγονήσι κλπ.

Είναι τραγικό πάντως να προσπαθείς για χρόνια ολόκληρα να φτιάξεις μια περιουσία και στο τέλος να μην μπορείς να τη συντηρήσεις και να αναγκάζεσαι να την ενοικιάζεις στον καθέναν… Γιατί δεν είναι όλοι πλούσιοι όσοι κατάφεραν να φτιάξουν μια εξοχική κατοικία για να πηγαίνουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους να ξεκουράζονται. Εκεί καταντήσαμε όμως, και ποιος ξέρει τι άλλο μας περιμένει… ΠΗΓΗ


Καμαρώστε τον «μεταρρυθμιστή»: 4 εκατ. ευρώ το χρόνο δίνει ο Καμίνης για το δημοτικό ραδιόφωνο που τον εκθειάζει
 


Το άλλοτε πουλέν του Τζέφρυ Παπανδρέου και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, ο εκ των πρωτοστατών της πολιτικής προπαγάνδας προκειμένου να παραμείνει η χώρα δεμένη στις αλυσίδες των Μνημονίων, ο σφοδρός πολέμιος της κοινωνικής στήριξης των αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας από τη Χρυσή Αυγή, ο φορέας «νέων ηθών στην πολιτική» και του «ευρωπαϊκού» ανέμου, δεν ήταν δυνατό να παρεκκλίνει από τη γραμμή εκείνων που τον ανέδειξαν: το νέο του επίτευγμα είναι η αποκάλυψη της σπατάλης 4 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84!
Ο εν λόγω δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός, έχει βεβαίως μηδενική ακροαματικότητα ή για να είμαστε πιο ακριβείς, κατώτερη του 1%! Εντούτοις, ποιεί έργο πολιτικό, εκθειάζοντας τον λαθροδήμαρχο Καμίνη και απασχολεί άτομα του περιβάλλοντός του. Ως εκ τούτου η λειτουργία του κρίνεται απαραίτητη και συνεπώς ο δήμαρχος θεωρεί δικαιολογημένη την σπατάλη 4 εκατομμυρίων ευρώ από τα χρήματα των δημοτών, ούτως ώστε να καλύπτεται το δυσθεώρητο κόστος λειτουργίας του.
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία τα οποία θέλουν το κονδύλι μισθοδοσίας να ανέρχεται στις 451.364 ευρώ, ενώ οι «εξωτερικοί συνεργάτες» του σταθμού καρπώνονται ένα ποσό της τάξεως των 148.572 ευρώ. Το κόστος των αμοιβών των συνεδριάσεων του Δ.Σ. ανέρχεται σε 5.798 ευρώ, ενώ μόλις για το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου 2015, το Δ.Σ. ενέκρινε απολογισμό με κόστος λειτουργίας ύψους 930.000 ευρώ!


Αν στα στοιχεία αυτά, συνυπολογισθεί το γεγονός της επιβάρυνσης των δημοτών ελέω των προνομίων που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες, αντιλαμβάνεται ο καθένας πως ο λαθροδήμαρχος Αθηναίων ακολουθεί την πεπατημένη των πολιτικάντηδων παλαιάς κοπής! ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9070141310028075705

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item