Widgets

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΥΠΟΔΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Πραγματικά αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο «βιογραφικό» αυτών που αυτή την στιγμή «κουνάνε το δάχτυλο» στην Ελλάδα, και αποφασίζουν για την ζωή ή τον θάνατο του λαού μας. Ποιοι είναι αυτοί οι «κύριοι»; Ποιο είναι το παρελθόν τους; Είναι τόσο σοβαροί, άμωμοι και αμόλυντοι, ώστε να έχουν το «αλάθητο του Πάπα» και να αποφασίζουν την ζωή ή τον θάνατο των λαών της Ευρώπης; Ας το δούμε.

Απατεώνες υπόδικοι και κοινοί εγκληματίες

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Ο Γιούνκερ υπήρξε πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου επί 19 χρόνια. Ανέλαβε πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το 2014. Aπό την πρώτη στιγμή βρισκόταν υπό πίεση λόγω φερόμενων παράνομων φορολογικών συμφωνιών που σύναψε το Λουξεμβούργο στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του. Σύμφωνα με το «Spiegel», φέρεται ότι έκανε μυστικές φορολογικές συμφωνίες με πολυεθνικές εταιρείες στις οποίες έδωσε σχεδόν πλήρη φοροαπαλλαγή. Πολλές από τις εταιρείες που έστησαν παράρτημα στο Λουξεμβούργο έπαψαν να πληρώνουν φόρους στην χώρα τους, όπου όμως παρήγαγαν και πουλούσαν την μερίδα του λέοντος των προϊόντων τους. Παρά το γεγονός ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο ο Γιούνκερ κατήγγειλε ότι κάθε κράτος-μέλος προωθεί τα εθνικά του συμφέροντα και όχι τα ευρωπαϊκά, το φορολογικό σύστημα της χώρας του είναι ακριβώς ένα από αυτά τα «εθνικά συμφέροντα» για τα οποία κατήγγειλε ο ίδιος τους άλλους. Ως επικεφαλής της κυβέρνησης της χώρας του, ο Γιούνκερ (που παράλληλα ήταν και υπουργός Οικονομικών επί αρκετά χρόνια), βοήθησε στο να εξελιχθεί το Λουξεμβούργο σε φορολογικό παράδεισο, και μπλόκαρε με διάφορους τρόπους κάθε έξωθεν προσπάθεια να διερευνηθεί το φορολογικό του σύστημα. Τον Δεκέμβριο του 2013, όταν ο Γιούνκερ έπαψε να είναι πρωθυπουργός, ο επίτροπος Χοακίν Αλμούνια έλαβε πληροφορίες σχετικά με 22 «περίεργες» φορολογικές συμφωνίες του κ. Γιούνκερ, και έτσι άνοιξε έρευνα στα τοπικά παραρτήματα του Amazon και της Fiat Chrysler. Οι αρχές της χώρας δέχθηκαν ένα φορολογικό μοντέλο που ανέπτυξε η KPMG ειδικά για την Fiat για τα έτη 2012-16. Ως αποτέλεσμα η Fiat γνώριζε ακριβώς πόσο φόρο θα πλήρωνε κάθε χρόνο σύμφωνα με την Επιτροπή, και αυτό ήταν το ποσό των 732.000 ευρώ! Η ετυμηγορία του Αλμούνια για τον Γιούνκερ στην επιστολή είναι αμείλικτη. Οι οικονομικές αρχές του Λουξεμβούργου χάρισαν ένα άδικο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εταιρεία. Η έρευνα για τα αίσχη του Γιούνκερ συνεχίζεται.

Μάρτιν Σουλτς: Καλύπτει την γερμανική εταιρία εξοπλιστικών συστημάτων Rheinmetall Defence Electronics (RDE), που κατηγορείται για μίζες εκατομμυρίων σε Έλληνες στρατιωτικούς και πολιτικούς για οπλικά συστήματα της χώρας μας, την περίοδο 2008-2011. Η Γερμανία που δίνει μαθήματα συμπεριφοράς και ηθικής στους Λαούς της Ευρώπης, είναι η μοναδική χώρα της ΕΕ που δεν έχει επικυρώσει, ούτε τη σύμβαση ποινικού δικαίου του Συμβουλίου της Ευρώπης περί διαφθοράς ούτε τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών κατά της διαφθοράς.

Μάριο Ντράγκι: Γενικός διευθυντής της Goldman Sachs, που μετά έγινε κεντρικός τραπεζίτης της Ιταλίας και συμμετείχε σε σκάνδαλα με ιταλικές και γερμανικές τράπεζες. Η γερμανική τράπεζα με ένα παράγωγο βοήθησε την υπό κατάρρευση ιταλική τράπεζα Banca Monte dei Paschi di Siena SpA να κρύψει ζημίες, προκειμένου να αποφύγει την κρατική στήριξη, αν και τελικά δεν το πέτυχε, σύμφωνα με το δίκτυο Bloomberg. Οι FT έγραψαν ότι έκρυψε χρέος 12 δις ευρώ για να αποφύγει την κρατικοποίηση τα προηγούμενα χρόνια. Η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα δάνεισε στη Monte Paschi περίπου 1,5 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2008 μέσω της συγκεκριμένης συναλλαγής (με τίτλο Project Santorini), σύμφωνα με τα έγγραφα της συμφωνίας που βρίσκονται στην κατοχή του Bloomberg News. Η συναλλαγή βοήθησε τη Monte Paschi να μετριάσει τον αντίκτυπο από τη ζημιά των 367 εκατ. ευρώ από παλαιότερο παράγωγο που είχε συνάψει με την Deutsche Bank. Εκείνη την περίοδο ο Κεντρικός Τραπεζίτης της Ιταλίας ήταν ο Μάριο Ντράγκι, ο οποίος όχι μόνο δεν πήγε φυλακή, αλλά ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες του προς τους Γερμανούς έγινε στην συνέχεια ο επικεφαλής της ΕΚΤ!

Γερούν Ντάισελμπλουμ: Με πλαστό πτυχίο οικονομικών, ο Ολλανδός πολιτικός, ελέγχεται αυτή την στιγμή από το Ολλανδικό κοινοβούλιο για διαφθορά στην ABN Amro, και σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο κ. Ντάισελμπλουμ κατηγορείται ότι έδωσε επιπλέον αμοιβή σε κολλητούς του ανώτατα στελέχη, ενώ κάποιοι άλλοι εργαζόμενοι απολύθηκαν, ή μειώθηκαν οι μισθοί τους. Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών θα υποβληθεί σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg σε εξονυχιστική εξέταση από το Κοινοβούλιο της χώρας του για τους χειρισμούς που έκανε στην κρατική τράπεζα ABN Amro Group. Οι βουλευτές ανησυχούν ότι το ολλανδικό κράτος θα χάσει κάποια δισ. ευρώ από το πακέτο των 22 δισ. ευρώ που έδωσε για να διασώσει την τράπεζα στο απόγειο της χρηματοπιστωτικής κρίσης. Το ολλανδικό Κοινοβούλιο αιφνιδιάστηκε τον περασμένο μήνα, όταν στην ετήσια έκθεση της ABN Amro αποκαλύφθηκε ότι έξι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της έλαβαν επιπλέον 100.000 ευρώ αμοιβή το 2014. Αρκετοί βουλευτές δήλωσαν ότι ο Ντάισελμπλουμ δεν τους είχε ενημερώσει ποτέ για την αύξηση των αμοιβών και τον επέκριναν ότι δεν λαμβάνει υπόψη την αντίδραση των Ολλανδών ψηφοφόρων.

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: ο πρώην εφοριακός, Γερμανός υπουργός Οικονομικών συνηθίζει να κάνει επίκληση στο ευρωπαϊκό δίκαιο και να μιλάει για τους «κανόνες», κανόνες που δεν φαίνεται να ακολουθεί ο ίδιος. Στις αρχές του 2000 όταν ήταν αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, είχε εμπλακεί σε οικονομικό σκάνδαλο που του στέρησε την ηγεσία του, και τον δρόμο για την Γερμανική Καγκελαρία. Το σκάνδαλο αφορούσε «μαύρο χρήμα» και μάλιστα από έμπορο όπλων. Η «τυχαία» αυτοκτονία ενός συνεργάτη του και η πίεση των ΜΜΕ τον ανάγκασαν να εμφανιστεί στην Βουλή και να παραδεχτεί την εμπλοκή και τον χρηματισμό του, με την φράση: «συγνώμη, είπα ψέματα»! Εν συνεχεία παραιτήθηκε από την ηγεσία του κόμματος, στην οποία τον διαδέχθηκε η Άγκελα Μέρκελ, που είχε πρωτοστατήσει στην αποκάλυψη του σκανδάλου!

Αυτοί είναι οι απατεώνες και εγκληματίες που μας δίνουν μαθήματα ως αντιπρόσωποι του Δικαίου και της τιμιότητας, και συμβουλές συμπεριφοράς στους λαούς που μετά εκτελούν. Αυτοί είναι και οι καταξιωμένοι «προφέσορες» που μας υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουμε, αποκαλώντας μας διεφθαρμένους και τεμπέληδες, και μας λένε ποιο είναι το καλό για εμάς και τη χώρα μας….

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΠΡΟΣ (Φ.107)

H «ΑΛΛΗ» ΕΥΡΩΠΗ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

MHNYMATA-1
Η Ευρώπη του Σόιμπλε και της Μέρκελ, των εκβιαστών και των τοκογλύφων, είναι η Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά δεν είναι η Ευρώπη. Η «άλλη» Ευρώπη δεν βρίσκεται μόνο στις σκέψεις κάποιων ρομαντικών. Γίνεται ήδη πράξη με την παρουσία Εθνικιστών βουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και με εθνικιστικά κινήματα που γνωρίζουν άνοδο σε ολόκληρη την Ευρώπη.

DANIEL CARLSEN - Danskernes Parti

Η αποδοχή από τον Τσίπρα της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης θα κάνει τα πράγματα χειρότερα για την Ελλάδα. Από την Δανέζικη οπτική γωνία, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι οι Έλληνες δεν μας χρωστάνε χρήματα. Οι μόνοι που κερδίζουν όταν η Ελλάδα πληρώνει το χρέος της είναι οι πολυεθνικές ιδιωτικές τράπεζες, που σε καμία περίπτωση δεν προστατεύουν τα συμφέροντα των εθνών της Ευρώπης. Έτσι θα θέλαμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας με τον Ελληνικό λαό.

Αν η Ελλάδα πάει για να λύσει την κρίση, δεν βλέπω κάποια άλλη επιλογή από την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να ξεκινήσει να ανακτά την εθνική της κυριαρχία που έχασε τις πρόσφατες δεκαετίες. Είναι σημαντικό να υπογραμμίσω ότι η εθνική κυριαρχία έχει χαθεί με πολλούς τρόπους, όχι μόνο πολιτικά και δικανικά διαμέσου της αποκαλούμενης «συνεργασίας» με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και με τον έλεγχο της προσφοράς χρήματος. Σε όλα τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αποφασισμένο διά νόμου ότι η απαίτηση φερεγγυότητας για τις ιδιωτικές τράπεζες είναι το 8% των σταθμισμένων στοιχείων του ενεργητικού. Αυτό δίνει την δυνατότητα στις τράπεζες να ελέγχουν την ροή χρήματος. Απ΄ την άλλη όμως δεν είναι νόμιμο για ανεξάρτητα έθνη να τυπώνουν χρήμα, εάν το απαιτεί η χρηματοοικονομική τους κατάσταση. Αυτό φυσικά δεν είναι βιώσιμο και πρόκειται για την κύρια αιτία για την χρηματοπιστωτική κρίση, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας.

Οι εθνικιστές ποτέ δεν πρέπει να δεχτούν την απώλεια της δημοσιονομικής τους κυριαρχίας. Ως εκ τούτου, είναι ειλικρινής μου ελπίδα ότι η προδοσία των Ελλήνων ψηφοφόρων από τον Τσίπρα θα οδηγήσει στην Χρυσή Αυγή στην πάλαι ποτέ ισχυρή Ελλάδα. Δεν πιστεύω ότι οι υπόλοιποι Έλληνες πολιτικοί έχουν ούτε το θάρρος αλλά και τη θέληση να εφαρμόσουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες.

UDO VOIGHT - ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ NPD
ΟΧΙ στην Προδοσία  του Ελληνικού Λαού!

Το NPD διακηρύσσει την αλληλεγγύη του στη μάχη του Ελληνικού Λαού για Εθνική Κυριαρχία. Η εφαρμογή του τελεσιγράφου στην ελληνική πολιτική σκηνή, που ο Ελληνικός Λαός αντιμάχεται, των εξωτερικών ιδρυμάτων όπως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πρέπει να αποτελέσουν σημείο αναφοράς και παράδειγμα για τα άλλα Ευρωπαϊκά Έθνη.

Είναι απογοητευτικό το γεγονός πως, μόνο μια εβδομάδα μετά το ξεκάθαρο «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015, ο Πρωθυπουργός Τσίπρας δέχθηκε τις, σημαντικά σκληρότερες, απαιτήσεις της Τρόικα, αδιαφορώντας για την θέληση του Ελληνικού Λαού. Το NPD βλέπει το πραγματικό πρόγραμμα για την Ειρήνη στην Ευρώπη, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή στα εθνικά νομίσματα, η μόνη πιθανότητα να αποφύγουμε συγκρούσεις εντός της Ηπείρου μας.

Συγκεκριμένα, το NPD απορρίπτει το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων που επιβλήθηκε στους Έλληνες από τους Θεσμούς. Από την δική μας επίπονη εμπειρία και την ιδιωτικοποίηση των κρατικών εταιρειών της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, ξέρουμε εμείς οι Γερμανοί πως τέτοιες εκστρατείες εκποίησης αυξάνουν την ανεργία και ενθαρρύνουν πρακτικές διαφθοράς.

Το NPD πιστεύει πως μια καλύτερη σχέση με τη Ρωσία, αν το επιλέξει η ελληνική κυβέρνηση, είναι άξια υποστήριξης. Οι Έλληνες μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα πως υπάρχουν και εναλλακτικός δρόμος από την συμμετοχή στο ΝΑΤΟ για ολόκληρη την Ευρώπη, εάν αυτές επιδιωχθούν συστηματικά και χωρίς φόβο για τις αντιδράσεις της Ουάσιγκτον.

ROBERTO FIORE - Γραμματέας FORZA NUOVA


H ΕΕ επιβάλει δρακόντεια μέτρα χωρίς προηγούμενο στην Ελλάδα, αφού πρόκειται για μια πραγματική λεηλασία. Επιβάλουν την πώληση όλου του δημόσιου πλούτου με πολιτικές δακρύων, αίματος και πείνας. Το τράνταγμα με την νίκη στο δημοψήφισμα επιβραβεύοντας την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, πνίγηκε από τους σκληρούς νόμους των τοκογλύφων.

Η μόνη λύση που είχε ο Τσίπρας ήταν το να βγει από το ευρώ, με την επιστροφή στην δραχμή διαμέσου ενός κοινωνικού συμφώνου που θα αφορούσε την εκτύπωση χρημάτων με πίστωση στον λαό και φυσικά μια συμφωνία με το BRICS .

Δυστυχώς αυτό δεν ήρθε, διότι τα στελέχη του Σύριζα έχουν διαβάσει πάρα πολύ τον Μαρξ – ο οποίος μιλά για τραπεζική απάτη με κάποια ασάφεια διότι δεν δίνει λύσεις – και σπουδαγμένοι σε προγράμματα του London School of Economics and Political Science, αλλά αγνοούν τα πραγματικές έννοιες της κυριαρχίας του νομίσματος και του εθνικού κράτους. Έννοιες που επέτρεψαν για παράδειγμα στον Περόν και σε άλλου εθνικιστές να ξαναορθώσουν την οικονομία και να βγάλουν τους λαούς τους από την μιζέρια.

Την στιγμή την οποία στα πρόσωπα αυτών που κρατούν τις τύχες των λαών στα χέρια τους, εμφανίζεται η ωμότητα και το μίσος στον πόλεμο ενάντια των « PIGS», μπαίνουν στην πλέον στην φάση της εξόντωσης χρησιμοποιώντας όχι πυρηνικά αλλά τοκογλυφικά μέσα. Η Ελλάδα είναι σε ένα σταυροδρόμι: η πείνα ή να φύγει από το ευρώ. Μόνο ένας ριζοσπαστικός εθνικισμός μπορεί να ξαναφέρει πίσω τις ελπίδες του ελληνικού λαού.
MHNYMATA-2
LORENZO FONTANA - Αρχηγός ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας Lega Nord

Η απόφαση του Τσίπρα να αποδεχθεί τις προτάσεις των τοκογλύφων, είναι καταστροφική για την Ελλάδα. Πρόδωσε την δημοκρατία, πρόδωσε τον λαό του, κάνοντας τον να πιστεύει ότι θα τον έβγαζε από αυτήν την κατάσταση. Έκανε τον επαναστάτη στην Ελλάδα και τον υπηρέτη στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων.

Τα μέτρα αυτά θα θάψουν την Ελλάδα ακόμη πιο βαθειά και θα δημιουργήσουν μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. Οι λύσεις από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι ριζοσπαστικές. Άμεση αποχώρηση από το ευρώ και από την συνθήκη του Μάαστριχ. Εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και συνεργασία με την Ρωσία σε γεωπολιτικά και όχι μόνο, θέματα.

Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να καταλάβουν ότι το ευρώ δεν είναι το νόμισμα που μπορεί να φέρει την ανάπτυξη. Η εθνική κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτη για την κάθε χώρα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εξυπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια τα συμφέροντα των Ευρωπαίων πολιτών. Αυτό το γραφειοκρατικό κατασκεύασμα πρέπει να καταστραφεί.

 SIMONE DI STEFANO - Αντιπρόεδρος Casa Pound

Από την αρχή, πίστευα ότι ο Τσίπρας μέσα του ήθελε το ΝΑΙ. Μετά από την παράδοσή του στην Τρόικα, μπορούμε να πούμε ότι έγινε ο πιο μεγάλος παλιάτσος της Ευρώπης μαζί με τον Renzi. Αυτή η ηλιθιότητα δείχνει ότι η αριστερά καθώς και κινήματα των «επαναστατών» σαν αυτά των Podemos και του Grillo, δεν θα έχουν ποτέ το κουράγιο ακόμη και με την λαϊκή εντολή, να γίνουν πραγματικά επαναστατικά. Αυτό που κάνουν στον λαό σας με την βοήθεια του Τσίπρα είναι ντροπιαστικό. Η ιδέα, να απαλλοτριώσουν την δημόσια περιουσία για 50 δις, είναι μια ιδέα ηλιθίων με δίπλωμα. Στην Ελλάδα όπως και στην Ιταλία, όπως παντού στην Ευρώπη, μόνο οι εθνικιστικές δυνάμεις μπορούν να βγάλουν τους λαούς από την άβυσσο.

«Υποστηρίζουμε τον ελληνικό λαό και τους μόνους αληθινούς υπερασπιστές του, τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής!»

Για να λάβουμε θέση στην περίπτωση της Ελλάδας, δεν χρειαζόμαστε οικονομικούς εμπειρογνώμονες. Γιατί για μας, η πολιτική πρέπει να κατευθύνει την οικονομία και όχι το αντίστροφο.

Οι επιλογές μας πρέπει να είναι επιλογές αρχών! Για την αυτοδιάθεση των λαών ενάντια στις επιταγές της ευρω-παγκοσμιοποίησης! Για να προστατευτούν οι εργάτες από τον κόσμο του χρήματος, το τραπεζικό σύστημα, υψηλή χρηματοδότηση και την δουλεία των τόκων!
Την ώρα που η λεγόμενη επαναστατική αριστερά για άλλη μια φορά πρόδωσε το λαό, η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται όλο και περισσότερο ως η μόνη δύναμη αντιπολίτευσης σε ένα πολιτικό και οικονομικό σύστημα που δεν θα πρέπει να προσπαθήσει κανείς να σώσει ή να βελτιώσει, αλλά πρέπει να καταστραφεί!

Είναι η Ευρώπη του χρήματος που πρέπει να μεταρρυθμιστεί, όχι η Ελλάδα!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ Τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας του!
ΣΤΗΡΙΞΗ στην Χρυσή Αυγή και στους αγωνιστές που διώκονται!

ΝΑΤΙΟΝ – Βέλγιο

ΕΜΠΡΟΣ (Φ.107)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7673161123821209440

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item