Widgets

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: «ΑΦΑΝΙΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ» ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τέταρτοι στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού! Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για το Δημογραφικό!


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τέταρτοι στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού! Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για το Δημογραφικό

Η Χρυσή Αυγή έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους τα τελευταία χρόνια πώς στόχος του Μνημονίου δεν είναι πρωτίστως η οικονομική καταστροφή της χώρας, αλλά κυρίως η βιολογική εξαφάνιση του Ελληνισμού. Αυτή η ασύμμετρη απειλή, σε συνδυασμό με την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης, θα μετατρέψουν σύντομα εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Η προδοτική συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ, μέσα σε 5 μήνες επέβαλε τα αθλιότερα και καταστροφικότερα για την Πατρίδα μας νομοθετήματα (τρίτο μνημόνιο και λαθρονομοσχέδιο). Την ίδια ώρα, οι απόλυτοι αριθμοί είναι αμείλικτοι: 


Τέταρτη χώρα στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού είναι η Ελλάδα από τότε που "αλυσοδέθηκε" στα εθνοκτόνα Μνημόνια, και μένει να καταγραφεί η ζημιά που θα υποστεί ο εληνικός πληθυσμός μετά την εφαρμογή του νέου και βαρύτερου μνημονιακού ολετήρα που θα ξεπεράσει σε βαρβαρότητα και τα δύο πορηγούμενα μαζί. Το Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με μείωση του πληθυσμού κατά 1,3% από το 2013 έως το 2014.
Το Top 10 κυριαρχείται από τα κράτη μέλη της ΕΕ, όπως η Ισπανία και η Βουλγαρία – και οι δύο παρουσίασαν μείωση του πληθυσμού κατά μισή εκατοστιαία μονάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου. Για την Ισπανία, το ποσό αυτό ανέρχεται σε περίπου 215.000 ανθρώπους, και έχει υποστεί παρόμοια μνημονιακή εξαθλίωση με την χώρα μας. Η Λετονία έπεσε στη δεύτερη θεση στο χάρτη, καθως πλέον η αιμοραγία έχει πιάσει «ταβανι». Από το 2010 περιπου η Λετονία με την «βοήθεια» του ΔΝΤ έχει υποστεί την μεγαλύτερη δημογραφική καταστροφή στον κόσμο, ακόμη και σε σύγκριση με χώρες που βρίσκονται σε πολεμο.
Η Ελλάδα είναι στην 4η θέση και ακόμη δεν έχει πιάσει πάτο. ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ => ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Εθνικά Θέματα και Λαθρομετανάστευση, τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδος

Βρετανία: Ποινή φυλάκισης για όποιον νοικιάζει σπίτια σε λαθρομετανάστες - Στην Ελλάδα νομιμοποιούν την διακίνηση και την μαύρη εργασία!

Είναι να γελάει και να κλαίει ταυτόχρονα κανείς διαβάζοντας τα τεκταινόμενα πέριξ του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα και να κάνει συγκρίσεις με άλλες χώρες.
Διαβάζουμε λοιπόν στον Τύπο ότι«Το μέτρο, το οποίο προβλέπει φυλάκιση μέχρι πέντε ετών για όσους ιδιοκτήτες ακινήτων δεν ελέγχουν τα χαρτιά των ενοικιαστών τους, θα περιληφθεί στο νομοσχέδιο για τη μετανάστευση που προγραμματίζεται να κατατεθεί στο Κοινοβούλιο το φθινόπωρο, δήλωσε την Δευτέρα ο Κρεγκ Κλαρκ, υφυπουργός αρμόδιος για τις τοπικές κοινότητες. Στην προηγούμενη μορφή του, το σχέδιο νόμου προέβλεπε μόνο πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες.»

Ας αφήσουμε τώρα την Βρετανία και ας επανέλθουμε στην Ελλάδα, όπου με το νομοσχέδιο που έδινε ιθαγένεια στους αλλοδαπούς, παράλληλα έγιναν και τα δύο παρακάτω:
  1. Νομιμοποιήθηκε η διακίνηση λαθρομεταναστών, αρκεί να μην τεκμαίρεται κέρδος, δηλαδή να γίνει η είσπραξη πριν και να μην βρεθούν τα λεφτά
  2. Το πρόστιμο για την αδήλωτη – «μαύρη» εργασία λαθρομεταναστών από 1500 ευρώ, έπεσε στα 150 ευρώ.

Για οποιαδήποτε απορία, ρωτήστε την Τασία Χριστοδουλοπούλου!  πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά την ηλιοθεραπεία θα γίνουν και φοιτητές οι «πρόσφυγες»

Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Πονοκέφαλο αποτελεί για τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η δραματική μείωση της απόδοσης κλάσεων στρατευσίμων τα επόμενα χρόνια, ως απόρροια του τεράστιου προβλήματος της υπογεννητικότητας που μαστίζει την χώρα μας.

Το 1999 οι στρατεύσιμοι ήταν περίπου 89.000, ενώ το 2029 θα είναι μόλις 43.000. Σε αυτούς δεν συνυπολογίζονται όσοι τελικώς απαλλάσσονται ή προβαίνουν σε ανυποταξία.

Όπως αναφέρουν επιτελείς του Πενταγώνου απαιτούνται δραστικά μέτρα, και σε αυτό το πλαίσιο εξετάζεται ακόμη και σχέδιο για την εθελοντική στράτευση των γυναικών κατά έξι μήνες στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η πρόσληψη 1.000 οπλιτών βραχείας ανακατάταξης με θητεία μέχρι τριών ετών έχει κολλήσει λόγω των δημοσιονομικών προβλημάτων και των περικοπών στον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ ο θεσμός του επαγγελματία οπλίτη έχει καταστεί ανενεργός. Τα τελευταία χρόνια έχουν περιοριστεί κατά 50% οι εισακτέοι στις στρατιωτικές σχολές, τη στιγμή που οι αποχωρήσεις στελεχών λόγω των δυσμενών αλλαγών στο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό συνεχίζονται αμείωτες.

Νέο κύμα παραιτήσεων προκαλεί μάλιστα η επέκταση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης των ενστόλων στο 58ο έτος της ηλικίας τους.
ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από SYRIZA και ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

Η Χρυσή Αυγή για τις νέες απαιτήσεις των τροϊκανών και το κραχ στο χρηματιστήριο


Με μία δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της στην κρατική τηλεόραση, η Χρυσή Αυγή επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τους δανειστές για τα νέα προαπαιτούμενα, ενώ επέκρινε την μνημονιακή πολιτική Σύριζα για το κραχ στο χρηματιστήριο:

"Οι απαιτήσεις των δανειστών για νέα, αιματηρά μέτρα σε φορολογία, εργασιακά και συντάξεις είναι αποτέλεσμα της απόλυτης υποταγής του Σύριζα στην τρόικα και το κραχ στο χρηματιστήριο Αθηνών αποδεικνύει πώς η πολιτική του αριστερού μνημονίου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή κάθε τομέα της εθνικής οικονομίας με απώτερο σκοπό της υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος." ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => 
Το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ SYRIZA ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ τις ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ των ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΧΙ των ΛΑΜΟΓΙΩΝ που τα βγαλαν ΕΞΩ)

“Πόλεμος” στο Αστυνομικό τμήμα της Κω με τους λαθρομετανάστες - Φωτογραφίες, ΒίντεoEKTAKTO: “Πόλεμος” στο Αστυνομικό τμήμα της Κω με τους λαθρομετανάστες - Φωτογραφίες, Βίντεο

Ένταση σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί στον αύλιο χώρο του αστυνομικού τμήματος της Κω, όπου βρίσκονται περίπου 500 μετανάστες και πρόσφυγες, προκειμένου να αποκτήσουν τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετακίνηση τους στην πρωτεύουσα. 
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ένταση ξεκίνησε από μερίδα Ιρακινών, οι οποίοι διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση (περισσότερο από 15 μέρες παραμονής στην Κω) της απόκτησης των εγγράφων τους δημιούργησαν επεισόδιο.
Το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν την γλώσσα για καλύτερη επικοινωνία και επίσης ότι δεν γνωρίζουν καλά τη διαδικασία που απαιτείται, δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την ήδη φορτισμένη κατάσταση... Στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να τους ηρεμήσουν, προκειμένου να σταματήσει η ένταση πιθανότατα χρησιμοποίησαν πυροσβεστικό αφρό για να καταλαγιάσουν τα πνεύματα. 
Στη συνέχεια, ένας ομοεθνής τους, με μεγάφωνο που παραχωρήθηκε από την αστυνομία, προσπάθησε να τους εξηγήσει τη διαδικασία, καθώς και ποιοι έχουν προτεραιότητα, ώστε να ηρεμήσουν και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. 
Όλα αυτά βέβαια συνέβησαν μπροστά σε δεκάδες τουρίστες και ντόπιους, που απογοητευμένοι και απορρημένοι κοιτούσαν το πλήθος των μεταναστών.
Ο έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός, έφτασε στο συμβάν, αφού πληροφορήθηκε ότι υπήρχε ένταση, δήλωσε αγανακτισμένος και απογοητευμένος για τα όσα συμβαίνουν, ενώ δέχθηκε και τα παράπονα πολιτών της Κω για την εν λόγω κατάσταση. 
Πιθανότατα οι τοπικές αρχές, σήμερα κιόλας να κάνουν έντονο διάβημα στην κυβέρνηση για την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση που εξελλίσσεται στο νησί μας... 
Δείτε στα βίντεο που ακολουθουν αποσπάσματα από τα όσα συνέβησαν.  πηγη

Παράδοση άνευ όρων των συριζαίων: Παίρνουν πίσω νομοσχέδια και ετοιμάζουν αριστερό εργασιακό μεσαίωνα με την τρόικα

Τραγελαφική εικόνα παρουσίασαν οι ιθύνοντες του υπουργείου Εργασίας μετά την συνάντηση με την τετράδα των «θεσμών». Ο μεν υπουργός δήλωσε ότι αυτός τους κάλεσε στο γραφείο του για να συζητήσουν το «πως θα απαλύνουν τις επιπτώσεις των προηγούμενων μνημονίων στις εργασιακές σχέσεις», ενώ κύκλοι του υπουργείου ανέφεραν ότι η συνάντηση είχε «χαρακτήρα γνωριμίας».
«Γεια σας, καλώς σας βρήκαμε, εδώ και τώρα απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων, πάρτε πίσω τις μονομερείς ενέργειες και εργασιακός μεσαίωνας», φαίνεται πως ήταν η στιχομυθία της «συνάντησης γνωριμίας». Αυτό εξάγεται από τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, αφού ο υπουργός έκανε ήδη πίσω στο νομοσχέδιο για την αύξηση του κατώτατου μισθού και την απελευθέρωση των διαπραγματεύσεων, που είχαν θεωρηθεί μονομερείς ενέργειες από τους «δανειστές» και η ψήφισή τους μετατίθεται για τις… καλένδες.

Πέρα από την πλήρη παύση της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης, που ήταν έτσι και αλλιώς εκ των ων ουκ άνευ, αφού οι συριζαίοι πλέον είναι… καλά μνημονιακά παιδιά, συζητήθηκαν και άλλα θέματα, που θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν. Συγκεκριμένα τα θέματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των «δανειστών» συμπεριελάμβαναν:
  1. Απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων
  2. Κατάργηση των τριετιών. Αυτό σημαίνει ότι ένας εργαζόμενος με τον κατώτατο ημερομίσθιο που πρόλαβε να συμπληρώσει πριν από τα μνημόνια 9 χρόνια δουλειάς και εισπράττει σήμερα 761,82 ευρώ, θα επιστρέψει στο μισθό των 586 ευρώ χάνοντας 175.82 ευρώ το μήνα.
  3. Καταργήσεις πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, αυξήσεις των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και δραματικές μειώσεις συντάξεων
Τα παραπάνω, οφείλουμε να διευκρινίσουμε, είναι ΕΠΙΠΛΕΟΝ των ήδη ψηφισθέντων μειώσεων μισθών και συντάξεων, για τα οποία έχει ΗΔΗ στείλει εγκύκλιο το ΙΚΑ και οι μειώσεις θα αρχίσουν από την αρχή Σεπτεμβρίου.
Προφανώς οι «σύντροφοι» του Σύριζα πιστοί στην… σοσιαλιστική επανάσταση σχεδιάζουν μαζί με τους εκπροσώπους των «θεσμών» και τις πρόθυμες μνημονιακές δυνάμεις Ανέλ, Πασόκ, ΝΔ και Ποτάμι την βουλγαροποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας.
Σχετικά με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το παραμύθι του Σύριζα κατέρρευσε και η δήθεν διαπραγμάτευση έγινε άνευ όρων παράδοση της χώρας στους δανειστές, που με την επιβολή νέων αιματηρών μέτρων στοχεύουν στη βουλγαροποίηση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.» ΠΗΓΗ

Αποκάλυψη - ΒΟΜΒΑ Ρωμανιά: Οι μνημονιακοί νόμοι έρχονται έτοιμοι απ’ έξω - Εμείς απλά τους ψηφίζουμε 

Οριστικό «ξεβράκωμα» της ζητωμνημονιακής συγκυβέρνησης Σανέλ (με λίγο «τσόντα» νουδούλα, κλεφτοΠασόκ και μπομπολοπόταμο) επεφύλαξε η συνέντευξη του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά, στο MEGA.
Ιδού τι είπε: «Και στις προηγούμενες κυβερνήσεις, και τώρα, οι νόμοι έρχονται έτοιμοι απ’ έξω. Δεν τους φτιάχνουμε εμείς. Ο πίνακας αυτός υπακούει σε μια μαθηματική λογική. Έχει προκύψει από έναν αλγόριθμο. Στην πράξη δεν βγαίνει, βέβαια. Είναι παράλογος. Είναι τρέλα. Σκέτη τρέλα. Επί αυτού διαπραγματευόμαστε»
Ο πίνακας στον οποίο αναφέρεται ο Ρωμανιάς είναι εργασία του στέλεχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Τζουζέπε Καρόνε, την οποία παρέδωσε στην ελληνική κυβέρνηση και στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και αφορά τη μείωση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, που οδηγεί συν τοις άλλοις σε μεγάλες αυξήσεις ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.
Η κυβέρνηση των ξενόδουλων συνεχίζει το έργο της νουδούλας και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι παραλάμβαναν τους νόμους από τους ξένους επικυρίαρχους, τους μετέφραζαν (μερικές φορές) και κατόπιν τους ψήφιζαν και τους έκαναν νόμους του Ελληνικού Κράτους. Η ξένη επικυριαρχία στην πατρίδα μας συνεχίζεται κανονικά με την συγκυβέρνηση Σανέλ, των νέων υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων.
Πρόκειται ουσιαστικά για την πλήρη επιβεβαίωση των όσων μόνο η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει! Θυμίζουμε: ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ! Στα αγγλικά μοιράστηκε το νέο Μνημόνιο - Δείτε τις εικόνες!  ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Ο Βαρουφάκης «δίνει» (και πάλι) τον Τσίπρα: Ήταν αποφασισμένος να υπογράψει το τρίτο μνημόνιο παρά το “ΟΧΙ” του Ελληνικού Λαούew


Ο «τρελός του χωριού» Γιάννης Βαρουφάκης «έδωσε» (και πάλι) τον Τσίπρα, με συνέντευξή του σε ξένο έντυπο, υποστηρίζοντας αυτό το οποίο έχει αντιληφθεί πλέον όλος ο κόσμος ως πραγματικότητα. Ότι δηλαδή, ο Τσίπρας το βράδυ του δημοψηφίσματος και του θριάμβου του «όχι» σκεφτόταν ήδη το πώς θα συνθηκολογήσει.
Συγκεκριμένα, ο ναρκισσιστής πρώην υπουργός Οικονομικών έσπασε την σιωπή του(…) με συνέντευξή του στο αυστραλιανό περιοδικό «The Monthly». Ο ενδυματολογικός μιμητής του κινηματογραφικού πρωταγωνιστή Ταμτάκου δήλωσε ότι «ορισμένα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, μόλις λίγες ώρες αργότερα προσπάθησαν να μετατρέψουν το “όχι” σε “ναι”, δηλαδή σε μια συνθηκολόγηση».
Χαρακτήρισε την αντίδραση του Τσίπρα ως αποθαρρυντική, παρά την άνετη επικράτηση του «όχι», ενώ προχωρώντας ακόμη πιο πέρα υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός κοιτώντας τον του είπε «καταλαβαίνεις ότι δεν θα δώσουν ποτέ μια συμφωνία σε σένα και σε μένα, θέλουν να μας ξεφορτωθούν».
Με απλά λόγια, δηλαδή, σύμφωνα με τα όσα λέει ο Βαρουφάκης, ο Τσίπρας προχώρησε στην διενέργεια ενός δημοψηφίσματος και «πούλησε» ελπίδα στον Λαό, ενώ στην πραγματικότητα ήταν πεπεισμένος ότι οι εταίροι και οι δανειστές δεν ήταν διατεθειμένοι να συμφωνήσουν μαζί του.
Ανεξάρτητα, όμως, από το εκδικητικό «δόσιμο» του Τσίπρα από τον συμπλεγματικό και αλαζόνα Βαρουφάκη, μόνο και μόνο επειδή ο τελευταίος υποχρεώθηκε από τον πολιτικό του προϊστάμενο σε παραίτηση, είναι ολοφάνερο ότι ο πρωθυπουργός διεξήγαγε ένα δημοψήφισμα κάνοντας τα πάντα για την επικράτηση του «ναι» (κλειστές τράπεζες, capital control, ελευθερία κινήσεων στα συστημικά ΜΜΕ να κινδυνολογούν και να καλλιεργούν κλίμα τρόμου κτλ).
Όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να εφαρμόσει στο ελάχιστο τα όσα προεκλογικά είχε εξαγγείλει, αρχικά έκανε σκόπιμη καθυστέρηση, για να φτάσει στις 30 Ιουνίου που τελείωνε το πρόγραμμα, ενώ στην συνέχεια πέταξε την ευθύνη της απόφασης στον Ελληνικό Λαό, ελπίζοντας ότι θα του δώσει το «ναι» προκειμένου να έχει την δικαιολογία που χρειαζόταν για την έλευση και την υπογραφή του τρίτου ΜνημονίουΟ Λαός, όμως, του χάλασε τα σχέδια, αναγκάζοντάς τον να εξευτελιστεί πλήρως, δείχνοντας το απύθμενο βάθος (και θράσος) της υποκρισίας που διέπει την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση.
Το εγωπαθές «νούμερο» δεν έκανε τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώσει, για μια ακόμη φορά, το ξεπούλημα της Πατρίδας και του Λαού που έκανε ο Τσίπρας προς τους διεθνείς τοκογλύφους.  Γιώργος Μάστορας
Υπό διάλυση οι Ανέλ, παρακαλάνε τον Τσίπρα να τους ενσωματώσει στον ΣύριζαΠληθαίνουν οι πληροφορίες ότι στις ερχόμενες εκλογές, οι οποίες απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αργήσουν και πολύ, οι ΑΝΕΛ, μπροστά στο φάσμα της εκλογικής συντριβής και της επακόλουθης εξόδου από την Βουλή, δεν θα κατέβουν αυτοτελώς αλλά σε κοινή κάθοδο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την Κυριακή, μάλιστα, υπήρχε ολοσέλιδο κείμενο για το ζήτημα αυτό στην «Real News», σύμφωνα με την οποία «η Αριστερή Πλατφόρμα θα αντικατασταθεί από τους ΑΝΕΛ δημιουργώντας ένα κόμμα εξουσίας που θα κινείται στον κεντροαριστερό χώρο. Η εμπιστοσύνη άλλωστε των δύο αρχηγών, Αλ. Τσίπρα - Π. Καμμένου, μέχρι στιγμής έχει σφυρηλατηθεί μέσα από αντίξοες συνθήκες αφού οι ΑΝΕΛ κατάφεραν να κρατηθούν “μπετόν αρμέ” στις δύο κρίσιμες ψηφοφορίες στηρίζοντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στη μνημονιακή στροφή. “Σε μια τέτοια περίπτωση θα συστρατευτούμε στις εκλογές για να εξασφαλίσουμε υψηλό ποσοστό με το οποίο θα μπορέσουμε να κυβερνήσουμε με άνεση”, είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ».
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο Καμμένος δηλώνει ότι «όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δεν το σκεφτόμαστε καταρχήν. Έχουμε δική μας πολιτική γραμμή και κόκκινες γραμμές. Συνεργαζόμαστε άρτια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια προοπτική».
Πολύ ενδιαφέροντα, όμως, είναι και τα όσα αναφέρονται στην συνέχεια του ρεπορτάζ, όπου γράφονται τα εξής: «Από την πλευρά των βουλευτών δεν υπήρξε σοβαρός αντίλογος. Ορισμένοι μάλιστα βρήκαν την “ιδέα” ως τη λύση στην πιθανή εκλογική πτώση των ΑΝΕΛ εξαιτίας της μνημονιακής στροφής που έκανε μπροστά στο ενδεχόμενο της εξόδου της χώρας από το ευρώ.Υπό αυτή την έννοια ο μόνος σοβαρός αντίλογος των βουλευτών ήταν η διασφάλιση της επανεκλογής τους. Ο Π. Καμμένος φέρεται να τους καθησύχασε αφού υποστήριξε ότι σε μία τέτοια περίπτωση η επανεκλογή των βουλευτών των ΑΝΕΛ θα είναι κομμάτι της συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ με δεδομένο ότι θα υπάρξουν κενά στις λίστες αν ο Αλ. Τσίπρας αποφασίσει να αντικαταστήσει πολλούς από τους 39-40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν καταψηφίσει τα μέτρα. Ο Π. Καμμένος διαβεβαίωσε τους βουλευτές του ότι θα εξασφαλίσει την επανεκλογή όχι μόνο των 13 βουλευτών που εξελέγησαν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά και των πρώην βουλευτών που είχαν εκλεγεί στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και έχασαν την έδρα τους στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση».


Ποιο είναι το συμπέρασμα που βγαίνει απ’ όλα αυτά που αναφέρει η εφημερίδα, αλλά πολύ περισσότερο επιβεβαιώνονται από την ίδια την ροή των γεγονότων;
α) Ότι οι ΑΝΕΛ βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με τον ΛΑΟΣ το 2012 και την ΔΗΜΑΡ το 2014 και το 2015. Η συμμετοχή τους στην κυβερνητική εξουσία, ως συνοδοιπόροι στην μνημονιακή διαδρομή, τους αφυδατώνει πολιτικά και εκλογικά.
β) Οι μόνες υπαρκτές «κόκκινες γραμμές» για τους ΑΝΕΛ είναι το πώς θα μπορέσουν να παραμείνουν στην εξουσία.
γ) Το ίδιο ακριβώς σκέφτονται και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ. Η επανεκλογή τους αποτελεί την μόνη «κόκκινη γραμμή», στην οποία δεν κάνουν πίσω.

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η μέχρι πρότινος εκλογική τους δεξαμενή στερεύει, με τους μέχρι τώρα ψηφοφόρους τους να στρέφονται επί το πλείστον προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν έχουν την παραμικρή αντίρρηση το κόμμα τους να πάρει, έστω και ατύπως, την θέση μιας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ και να αντικαταστήσει την «Αριστερή Πλατφόρμα», η οποία αναμένεται να αποχωρήσει. Όλα δείχνουν ότι και αυτό το πολιτικό μόρφωμα θα έχει ουσιαστικά εξαϋλωθεί, πριν καν συμπληρώσει τέσσερα χρόνια ύπαρξης.   Γιώργος Μάστορας

Bankingnews: Με απευθείας ανάθεση σε BlackRock και Lazard η συγγραφή του νέου Μνημονίου - Ξεπληρώνονται τα μερίδια Σταθάκη - Τσακαλώτου


Τα πρόσωπα που εξουσιοδοτούνται να προσλάβουν στρατιές ξένων συμβούλων για τη διαπραγμάτευση και τη συγγραφή της νέας δανειακής σύμβασης είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

«Αγγελία» για την πρόσληψη χρηματοοικονομικών συμβούλων με συμβάσεις τρίμηνης διάρκειας που θα «γράψουν» το τρίτο Μνημόνιο έβαλε η κυβέρνηση δίνοντας δουλειά στους ξένους οίκους.

Αυτό προβλέπει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που εκδόθηκε την περασμένη Παρασκευή από το υπουργείο Οικονομικών και με την οποία «ανοίγει ο δρόμος» να προσληφθούν με απευθείας αναθέσεις έργου και κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, όπως αναφέρεται, χρηματοπιστωτικοί οίκοι, νομικά γραφεία και ιδιώτες, που θα εργαστούν ως σύμβουλοι της κυβέρνησης για την υποστήριξη της διαπραγμάτευσης με το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Μπουτάρης καλωσορίζει τούρκους ποδηλάτες που θα επισκεφτούν το μουσείο του σφαγέα Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη-Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνδράμει σε «πολιτιστική εκδήλωση» που διαφημίζει την «πολυπολιτισμικότητα» της Θεσσαλονίκης-    
Όπως είναι γνωστός ο ρόλος των ΜΚΟ που υποτίθεται ότι ασχολούνται με οικολογικά, κοινωνικά, ανθρωπιστικά κι άλλα συναφή θέματα, άλλο τόσο γνωστός είναι και ο ρόλος των πολιτιστικών εκδηλώσεων συγκεκριμένων φορέων, κάτω από τους οποίους βρίσκουν στέγη επώνυμοι και ανώνυμοι ανθέλληνες που απεργάζονται διάφορους τρόπους για να προσβάλλουν την Ελλάδα και την ιστορία της. Από τις επετειακές εκδηλώσεις της ψευτοεπανάστασης του Ίλιντεν των Σκοπιανών στα χωριά της Φλώρινας και της Έδεσσας, τις θρησκευτικές εορτές των Τούρκων πρακτόρων στη Θράκη μέχρι και της ποδηλατοδρομίες «πολιτών» στη Θεσσαλονίκη, κοινός παρονομαστής όλων των εν λόγω εκδηλώσεων είναι ο αλυτρωτικός τους χαρακτήρας και η ανάδειξη μιας «άλλης» ιστορίας.


Η είδηση της επίσκεψης Τούρκων ποδηλατών που βρίσκονται σε περιοδεία για την ανάδειξη της πολυπολιτισμικής ταυτότητας της πόλης και την αποκάλυψη την οθωμανικής πολιτιστικής κληρονομιάς αντί να προκαλέσει τις αντιδράσεις των αρχών, τις οδήγησε σε μια επίδειξη πρωτοφανούς εθνικής αναισθησίας, καθώς αύριο, αμέσως μετά την περιήγηση των ποδηλατών στο μουσείο του Κεμάλ, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει προς τιμήν τους συνέντευξη τύπου!
Τη στιγμή που η πόλη της Θεσσαλονίκης βουλιάζει από την ανέχεια, την ανεργία των νέων και υποφέρει από την απραγία της δημοτικής αρχής που αρνείται (ή αδυνατεί) να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της που αφορούν, έστω, στοιχειώδη έργα υποδομής ο δήμαρχος Μπουτάρης εμμένει στην προβολή και ανάδειξη της υποτιθέμενης οθωμανικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνοντας την καταγγελία της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη όταν σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου τον χαρακτήρισε τουρκόφιλο.
Οι όψιμες αντιδράσεις και οι προσβλητικές εκφράσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης εναντίον του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης μόνο τον ίδιο μπορούν να προσβάλλουν, αφού ο Μπουτάρης πέρα από ψεύτης αποδεικνύεται -λόγω έλλειψης αντίληψης και πολιτικής κρίσης- και εθνικά επικίνδυνος, καθώς για πολλοστή φορά δείχνει να αποδέχεται ανενόχλητος την προσβλητική κίνηση των προσκεκλημένων του να επισκέπτονται το μουσείο του σφαγέα του ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ.  Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη 

“Καθημερινή”: Εκλογές χωρίς τις προβλεπόμενες διερευνητικές εντολές υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής

Παραίτηση του πρωθυπουργού mister Tsipra και εκλογές-εξπρές προαναγγέλλει η –σταθερά- μνημονιακή ναυαρχίδα «Καθημερινή της Κυριακής», αλλά χωρίς να προηγηθούν οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το Σύνταγμα σε τέτοιες περιπτώσεις, διερευνητικές εντολές. Μάλιστα, η έντυπη ντουντούκα του Μνημονίου αναφέρει και τη δικαιολογία που θα επικαλεστεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, στο συνταγματικό πραξικόπημα που θα κάνει για να αποφύγει τις διερευνητικές εντολές. Ιδού:
«Μάλιστα, εάν προκηρυχθούν εκλογές, φέρεται αποφασισμένος να οδηγήσει ο ίδιος τη χώρα στις κάλπεςχωρίς να προηγηθούν διερευνητικές εντολές και σχηματισμός υπηρεσιακής κυβέρνησης. Σε σχετική αναφορά έχει προβεί ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης χωρίς να αποσαφηνίσει τη διαδικασία. Εικάζεται, όμως, ότι η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει σε διασταλτική ερμηνεία του άρθρου 41 παρ. 4 του Συντάγματος και να επικαλεστεί ότι η προηγούμενη Βουλή δεν διαλύθηκε για τη διεξαγωγή εκλογών, αλλά εξαιτίας της αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας».
Ποιος είναι ο λόγος που δε θα πάμε σε διερευνητικές εντολές, αν γίνουν πρόωρες εκλογές; Ότι, εντολή παίρνουν υποχρεωτικά οι αρχηγοί των τριών πρώτων κομμάτων, άρα και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, που θα είναι πρωθυπουργός για τρεις ημέρες! Πολύ βαρύ αυτό για να το αντέξει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στο ΚΚΕ για την κατάρρευση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής
ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ: Ανακοίνωση συμπαράστασης της ΝΔ στον Παπασταύρου με εντολή Σαμαρά!

Αμετανόητη και αδιόρθωτη ως προς τις καταστροφικές επιλογές της η ΝΔ δείχνει ότι δεν έχει διδαχθεί τίποτα από την απέχθεια και την οργή των Ελλήνων κατά της διαφθοράς. Με μια ανακοίνωση ενδεικτική του ότι δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο προς το καλύτερο η ΝΔ έκρινε ότι «η συκοφαντία σε βάρος του κ. Παπασταύρου συνεχίζεται, αλλά πέφτει στο κενό»! Ο Μεϊμαράκης προσβάλλει ευθέως (και προσπαθεί να πιέσει;) την Δικαιοσύνη που, προφανέστατα, θα έχει σοβαρά στοιχεία όταν καλεί τον κάθε Παπασταύρου ως ύποπτο φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
Το δε πολιτικά δυσάρεστο είναι ότι, στο εξής, και ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ (όπως και ο προκάτοχός του Αντώνης Σαμαράς) θα μένει άφωνος στην Βουλή και θα δίνει την εικόνα ενόχου, όταν το κόμμα του θα ταυτίζεται από τους πολιτικούς του αντιπάλους με φαινόμενα, όπως η βαριά φοροδιαφυγή και η άρνηση έρευνας της «λίστας Λαγκάρντ» και άλλων παρόμοιων λιστών.
Είναι ολοφάνερο ότι σ’ αυτή την ανακοίνωση «έχει βάλει το χεράκι του» και ο πρώην αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Και αν αυτός έχει ιδιαίτερους προσωπικούς λόγους να απλώσει προστατευτικό πέπλο για τον εξ απορρήτων σύμβουλό του, το θέμα είναι ότι και ο νυν μεταβατικός (;) αρχηγός της ΝΔ πέφτει στην παγίδα, καθώς αυτή η «λαχτάρα» να υπερασπιστεί τον Παπασταύρου είναι πολύ πιθανόν να του γυρίσει μπούμερανγκ. Κάτι τέτοια περιστατικά, όμως, είναι που δείχνουν ότι η ΝΔ είναι μονίμως συνδεδεμένη με φαινόμενα διαφθοράς και γι’ αυτό ο πολιτικός και εκλογικός της κατήφορος είναι οριστικά μονόδρομος.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο βαρύμαγκας Βαγγέλας, η κόλαση του ευρώ και τα καταχθόνια σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Ελλάδα!  ΚΑΙ Οι νεοδημοκράτες ολετήρες της Ελληνικής Νεολαίας να μην μιλάνε για την ανεργία των νέων

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1646152886611805719

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item