Widgets

ΣΑΠΙΛΑ! «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ»ΤΟΞΟΥ: «Χρεοκοπήστε τη χώρα για να αναλάβει η προδοτική ΝΔουδούλα!»


Γεωργιάδης προς διεθνείς τοκογλύφους: «Χρεοκοπήστε τη χώρα για να αναλάβει η νουδούλα!»Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλούν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ή κατά κόσμον «Μπουμπούκου» και πιστού «σκυλιού» του Σαμαρά και των μνημονίων στο γερμανικό περιοδικό Focus στις 23 Ιουνίου. Στις δηλώσεις αυτές φαίνεται ξεκάθαρα η προτροπή του πολιτικάντη, που έχει υπογράψει όλα τα μνημόνια, να χρεοκοπήσει η χώρα για να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας η επαίσχυντη και επάρατη νουδούλα. Ιδού οι δηλώσεις:
«Θα ήταν καλύτερο να εισαγάγουμε τώρα Έλεγχο Κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να πτωχεύσει υπό έλεγχο. Σε αυτή τη βάση θα μπορούσαμε εμείς με τους δανειστές να διαπραγματευτούμε μια εντελώς νέα λογική συμφωνία».


Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι οι νεοδημοκράτες είναι ικανοί να διαλύσουν τα πάντα, να χρεοκοπήσουν τη χώρα, να φτωχοποιήσουν τον Λαό, να προκαλέσουν και άλλες αυτοκτονίες, αρκεί να διατηρούν την εξουσία, τους παχυλούς μισθούς τους και ό,τι άλλο αυτά συνεπάγονται.
Βεβαίως στους Έλληνες Εθνικιστές, η είδηση των δηλώσεων Γεωργιάδη δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Η ΝΔ και ο... ασταθής πρόεδρός της έφτασε μέχρι του σημείου να καταργήσει την διάκριση των εξουσία, να εγκαθιδρύσει ένα ολόκληρο παραδικαστικό κύκλωμα και να στήσει μία ολόκληρη σκευωρία εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, μόνο και μόνο επειδή έχανε ψηφαλάκια.
Σε όσους, ορθά, προκαλούν φρίκη οι δηλώσεις Γεωργιάδη, απλώς να τους θυμίσουμε την προσταγή Σαμαρά σε ανώτατο δικαστικό, προκειμένου να προφυλακιστούν Βουλευτές.
Ας μην προκαλεί καμία έκπληξη σε κανέναν, η δήλωση Γεωργιάδη. Αυτοί είναι οι νεοδημοκράτες!  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! =>  Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!Το δικό μας ΟΧΙ και το “όχι” των άλλωνΕπειδή λέγονται και γράφονται διάφορα για την στάση της Χρυσής Αυγής στο δημοψήφισμα (από κακόβουλους, που παρασύρουν όμως και κάποιους καλόβουλους…), να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια:
1ον) Η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για σοβαρά θέματα είναι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και όποιος έχει ρίξει έστω και μια ματιά στο πρόγραμμά της, το γνωρίζει καλά.
2ον) Υπήρξε μία πρόταση για δημοψήφισμα επί των προτάσεων των διεθνών τοκογλύφων, την οποία η Χρυσή Αυγή υποστήριξε. Ομοίως, θα υποστήριζε πρόταση για δημοψήφισμα επί των μνημονιακών προτάσεων ύψους 8 δισ. των Τσιπροκαμμένων, απ’ οπουδήποτε κι αν προερχόταν, και –αν γινόταν τέτοιο δημοψήφισμα- η θέση της θα ήταν βεβαίως «ΟΧΙ στο αριστερό Μνημόνιο». Κι είναι βέβαιον, ότι κάποιοι άλλοι, που σήμερα λένε «Ναι», θα έλεγαν «Ναι» και στο αριστερό Μνημόνιο των 8 δισ., με τη δικαιολογία «καλύτερα μια κακή συμφωνία, παρά καθόλου συμφωνία»…  3ον) Συμβαίνει πολλές φορές να ταυτίζεται η ψήφος τελείως διαφορετικών κομμάτων, για κάποια θέματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συγκλίνουν οι θέσεις τους. Για παράδειγμα, σχεδόν πάντα η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι καταψηφίζουν τα νομοθετήματα της παρούσας συγκυβέρνησης… Και, η Χρυσή Αυγή, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ καταψήφιζαν συνήθως τα νομοθετήματα της προηγούμενης κυβερνήσεως. Είναι αστείο, λοιπόν, να μιλάμε για «Μέτωπα»…
4ον) Σε καμία περίπτωση, το δικό μας «Όχι» στο αυριανό δημοψήφισμα, δεν ταυτίζεται με το «Όχι» των Τσιπροκαμμένων. Γιατί η Χρυσή Αυγή λέει «Όχι» σε κάθε Μνημόνιο. Και στα προηγούμενα, αλλά και στο… επόμενο. Οι Τσιπροκαμμένοι, ζητούν αύριο ένα υποκριτικό «Όχι», για να πάνε μεθαύριο ως ικέτες στις αυλές των διεθνών τοκογλύφων και να φέρουν ένα νέο Μνημόνιο, «μέσα σε 48 ώρες», όπως ομολογούν!
5ον) Η Χρυσή Αυγή θα είναι σφόδρα αντίθετα και σ’ αυτό το Μνημόνιο, το «καλό». Ενώ αυτοί που σήμερα την κατηγορούν ότι  συνοδοιπορεί με τους Τσιπροκαμμένους (!!!), θα το ψηφίσουν με χέρια και με πόδια. Γι’ αυτό  σκασμός!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! =Διάγγελμα Αρχηγού Χρυσής Αυγής για το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα


ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ»

Γράφει ο Χρήστος Παππάς

Ματαιοπονούν όσοι θέλουν να βρούνε διαφορές και να επισημάνουν διαφωνίες μεταξύ των μελών της συμμορίας της μεταπολίτευσης. Είτε αν κάποιοι μένουν Ευρώπη είτε αν κάποιοι κηρύσσουν την οκτωβριανή επανάσταση, η πραγματικότητα είναι η αυτή. Δηλαδή πως κοροϊδεύουν όλοι μαζί και εξίσου τον δοκιμαζόμενο ελληνικό Λαό. Ολοι τους έχουν την ίδια έθνοκτόνο αντίληψη : την λατρεία των αγορών , την δουλική εξάρτηση από την Ε.Ε. και το διευθυντήριο των Βρυξελλών καθώς και την εμμονή στην λατρεία του €. Λές και δεν είναι αυτό το ίδιο το νόμισμα του ευρώ μία από τις κυριότερες αιτίες για την σημερινή εικόνα δυστυχίας του Λαού μας.

Λές και η απώλεια του εθνικού νομίσματος δεν έχει καμμία συνέπεια στην ταυτόχρονη απώλεια κάθε ίχνους ,έστω και ελαχίστου, της εθνικής ανεξαρτησίας. Την σκληρή πραγματικότητα αυτή την βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο σήμερα με τον αποκλεισμό και εκβιασμό που υφιστάμεθα εκ μέρους των δήθεν εταίρων και συμμάχων ευρωπαίων τοκογλύφων.

Ο ίδιος ο αργυραμοιβός Σόιμπλε που έκλεισε τις ελληνικές τράπεζες και επέβαλλε το capital controls , δείχνοντας την εκδικητική και σύμπλεγματική του μανία κατά των ελλήνων , δεν είναι ο ίδιος και αυτός συνομιλητής τόσο του Σαμαρά όσο καί του Τσίπρα ; Την Δευτέρα που θα πάει ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες για να υπογράψει την συμφωνία παράδοση θα συναντήσει άλλον έξω του Σόιμπλε ;

Δεξιοί και αριστεροί μνημονιακοί είναι το ίδιο προσκυνημένοι ξενοσυμμορίτες που πρώτιστο ενδιαφέρον και μέλημα έχουν την υποταγή και συμμόρφωση

στα ξένα αφεντικά της πλουτοκρατίας και της δύσμορφης σάπιας γριάς πόρνης που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι απροσκύνητοι έλληνες,οι αγωνιστές του λαϊκού εθνικισμού δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για την Πατρίδα και τον Λαό. Γιά τα παιδιά μας και το μέλλον που δε θα είναι το ίδιο με το σήμερα. Δώσε τη μάχη μαζί μας για να πετύχουμε το καλύτερο. Για τον Λαό και την Πατρίδα.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ !

τώρα ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !

Λαέ έχεις τη δύναμη, εσένα τρέμουν και σε τρομοκρατούν με τα ΜΜΕ.

Πολέμα τους και σύ! Πολέμα τους δυνάστες κατακτητές της Ε. Ε. και την ντόπια συμμορία τους.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !

ΟΧΙ στην υποταγή

ΝΑΙ στην Πατρίδα


Η.Κασιδιάρης: “Κοινός αγώνας με Lega Nord ενάντια στην μετανάστευση και υπέρ των Κρατών Εθνών”
Σε μια εποχή που η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του κόσμου, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικεντρώθηκαν στην επίδραση που μπορεί να έχει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την ευρωπαϊκή πολιτική. Λιγότερη προσοχή, όμως, έχει δοθεί για τις πιθανές συνέπειες για τα εσωτερικά της Ελλάδας. Μια χώρα στην οποία γίνονται όλο και πιο δημοφιλής η Χρυσή Αυγή που θα μπορούσε να πάρει την στήριξη μεγάλου ποσοστού του εκλογικού σώματος.
Τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν σημάνει συναγερμό όταν αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης, όπου ήταν για ένα χρόνο στη φυλακή, αλλά παρόλα αυτά δεν του έδωσαν τον λόγο. Αντιθέτως, συνέντευξη στην Ιταλική Espresso έδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής για όλα τα μείζονα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα.


- Εσείς μόλις βγήκατε από την φυλακή, και πολλοί λένε ότι όλο αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Τσίπρας ήθελε την Χρυσή Αυγή σύμμαχο σε αυτό το δημοψήφισμα. Είναι αλήθεια; Και αν όχι, πως ελευθερωθήκατε ακριβώς αυτές τις ημέρες;
Η Νέα Δημοκρατία οργάνωσε την σκευωρία σε βάρος της Χρυσής Αυγής και ο Σύριζα την στήριξε με όλες τις δυνάμεις του, ψηφίζοντας υπέρ της άρσης ασυλίας μας στη βουλή χωρίς καμία απολύτως νομική τεκμηρίωση. Είμαι ο πρώτος πολίτης στον κόσμο που φυλακίστηκε για… κακουργηματική οπλοκατοχή, γιατί είχα αγοράσει ένα κυνηγετικό όπλο με άδεια από την αστυνομία! Έκατσα έναν ολόκληρο χρόνο στη φυλακή χωρίς λόγο και αποφυλακίστηκα με το πέρας της 12μηνης κράτησής μου, γιατί ο νόμος ορίζει πώς περαιτέρω παράτασή της θα απαιτούσε ειδική τεκμηρίωση. Δημοψήφισμα και λήξη της 12μηνης προφυλάκισης συνέπεσαν χρονικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!! => ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΑ
- Πολλοί λένε ότι σε περίπτωση νίκης του ΝΑΙ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχανε δυνάμεις και εσείς θα κερδίζατε. Είναι αλήθεια;
Δεν είμαι η Πυθία και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή είναι βέβαιο πως θα γιγαντωθεί πολιτικά, γιατί ο λαός θα επιβραβεύσει την υπερήφανη στάση μας απέναντι στις διώξεις και γιατί έχει ήδη καταλάβει πώς είμαστε το μοναδικό κόμμα που λέει την Αλήθεια.
- Η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μοναδικά κόμματα που λένε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Μπορεί να είναι η αρχή μια μελλοντικής συνεργασίας;
Πιο πιθανό είναι να συνεργαστεί η ιταλική κυβέρνηση με τους τζιχαντιστές του ISIS παρά η Χρυσή Αυγή με τον Σύριζα. Ο Σύριζα είναι ένα ακόμα προδοτικό κόμμα του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου και η άθλια ιδεολογία του είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα.
- Πως κρίνεται το έργο του Τσίπρα και του Βαρουφάκη στις συζητήσεις όλον αυτόν τον καιρό;
Ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης και όλοι οι παράγοντες του Σύριζα που έκαναν ταξιδάκια στην Ευρώπη προσποιούμενοι ότι διαπραγματεύονται, είναι ένα τσίρκο που οδήγησε την Ελλάδα σε κοινωνικό και οικονομικό χάος.
- Ποιο το σχέδιο σας να βγείτε από το ευρώ και πως διαφοροποιείται από αυτό του Σύριζα;
Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν είναι άμεσος στόχος της Χρυσής Αυγής. Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα προϋποθέτει ισχυρό πρωτογενή τομέα, που αυτή την στιγμή η χώρα μας δεν διαθέτει. Κύριος στόχος του κόμματός μας είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας και η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών, ιδίως των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου της ελληνικής ΑΟΖ
- Ποιοι είναι οι σύμμαχοι σας στο εξωτερικό; Έχετε σχέσεις με την Λέγκα του Βορρά στην Ιταλία;
Εμείς έχουμε την διάθεση να συνεργαστούμε με πολλά εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης. Θέλουμε να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε έχει κοινά προβλήματα να λύσει και να ξαναφτιάξουμε την Ευρώπη των λαών και της παράδοσης. Όσον αφορά την Ιταλία έχουμε μια συνεργασία με την Lega Nord σε επίπεδο πολιτικής στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, βασιζόμενοι σε κάποιες κοινές θέσεις
- Που είναι;
Ο αγώνας ενάντια στην μετανάστευση, την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, την εθνική κυριαρχία και την άρνηση της εισόδου της Τουρκίας στην Ευρώπη.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΗΣ ΝΔ : ‘ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ IPHONE ‘!!!
varvitsiotis-iphone

Μ.Βαρβιτσιώτης: «Χρεοκοπία είναι να μην μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές στο iphone!!! – Έχει σοβαρά προβλήματα.. ο άνθρωπος
Και για να γνωρίζουμε δια ποίον ομιλούμε -Ιδού τι έλεγε το 2003 ο πολιτικός κλώνος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης γιά την ελληνική Σημαία χωρίς να τον ψέξει ουδείς από τους ομοστάβλους του στο κόμμα της ρεμούλας και της προδοσίας.

Ελληνική σημαία και Βαρβιτσιώτης

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης – 2003
«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει την Ελληνική σημαία»

Μετά την βαρυσήμαντη δήλωση και τα άρθρα υποστήριξης από το ‘βήμα’ και τον ‘ιο’ της τότε ‘ελευθεροτυπίας’ ο τύπος, δυστυχώς, εξελέγη και πάλι βουλευτής. Ο Καραμανλής εκτιμώντας το θάρρος του τον έχρισε Υφυπουργό Εξωτερικών

Πόσο πατριδοκάπηλοι και υποκριτές ήσαν και είναι οι ραγιάδες πεμπτοφαλαγγίτες της «ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ;
«Πατριώτες» της ΝΔ και του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ γιατί δεν μιλάτε;  ΝΑΙ δεν είστε καραγκιόζηδες, ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΕΙΣΤΕ !!!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεντεύξεις Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου σε ΜΜΕ της Β. Ελλάδος για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα - 5 ΒΙΝΤΕΟ

ΜΑΣ ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ: 405.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ! Με αφορμή το δημοψήφισμα της Κυριακής, η βρετανική εφημερίδα Guardian μας πληροφορεί ότι περίπου μισό εκατομμύριο Έλληνες δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν την Κυριακή. Και αυτό διότι βρίσκονται εκτός Ελλάδας και βάση του νόμου στην χώρα, πρέπει να επιστρέψουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Όπως τονίζει εν συνεχεία σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat (τα οποία δεν έχουν δημοσιευθεί από κανένα ΜΜΕ, για προφανείς λόγους…), μετά την οικονομική κρίση, έχουν φύγει εκτός χώρας περισσότεροι από 405.000 Έλληνες!!! Και είναι σίγουρο, πως όσο συνεχίζεται αυτή η άσχημη κατάσταση, συνεχώς θα φεύγουν κι άλλοι…


(ΥΓ): Και βέβαια, δεν στενοχωριούνται οι κάθε λογής κυβερνώντες –Σαμαροβενιζέλοι και Τσιπροκαμμένοι- γιατί είναι σε εξέλιξη μια νεοταξίτικη διαδικασία  αντικατάστασης των Ελλήνων που φεύγουν στα ξένα, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης. Με λαθρομετανάστες!  ΠΗΓΗ


Και ο δοτός πρωθυπουργός του Μνημονίου και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ ψηφίζει «ΝΑΙ»
Ένας – ένας οι υπεύθυνοι για την πενταετή δυστυχία του Ελληνικού Λαού στοιχίζονται για να υπερασπιστούν την συνέχεια της εκχώρησης της Εθνικής Κυριαρχίας και της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού. Μετά τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Σημίτη, τον Γιωργάκη Παπανδρέου, τον Καραμανλή (του playstation) και όλους τους άλλους, ήρθε και η ώρα για τον δοτό πρωθυπουργό και πάροικο της συνοικίας Μπίλντεμπεργκ, Λουκά Παπαδήμο, να λύσει την σιωπή του. Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του:
«Το αληθινό και κρίσιμο ερώτημα που καλείται να απαντήσει ο ελληνικός λαός είναι:
επιλέγουμε να επιτύχουμε την οικονομική ανάπτυξη, να διασφαλίσουμε τη νομισματική σταθερότητα, να ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή και να διατηρήσουμε την εθνική ασφάλεια, συμπορευόμενοι και συνεργαζόμενοι με τους άλλους λαούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στηριζόμενοι στα οφέλη που απορρέουν από ένα ισχυρό νόμισμα, το ευρώ;
Ή επιλέγουμε την άγονη αντιπαράθεση με τους λαούς και τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που τελικά μπορεί να μας ωθήσει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία, ως μοναχικοί καβαλάρηδες, και που πιθανότατα θα οδηγήσει σε νομισματική αστάθεια, οικονομική δυσπραγία και γεωπολιτική απομόνωση, και σε όσα αυτά συνεπάγονται για την ευημερία της κοινωνίας και την ασφάλεια του έθνους;

ΔΙΑΒΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην Real News: Το ΟΧΙ θα είναι μια πράξη εθνικής υπερηφάνειας και ένας θρίαμβος
Πρέπει να συλλογιστούμε με μεγάλη προσοχή το πραγματικό νόημα του δημοψηφίσματος και τις πιθανές συνέπειες του αποτελέσματός του. Και πρέπει να αποφασίσουμε με σύνεση και νηφαλιότητα ποιόν δρόμο θέλουμε να ακολουθήσουμε.
Είμαι πεπεισμένος ότι το ΝΑΙ στην Ευρώπη και το ΝΑΙ στο ευρώ είναι η σωστή επιλογή που υπηρετεί ασφαλέστερα το εθνικό συμφέρον και θα εξασφαλίσει ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον για ανάπτυξη, σταθερότητα, ασφάλεια και κοινωνική ευημερία.»
Ύστερα από τα παραπάνω γίνεται ευκόλως αντιληπτή, ποια θα πρέπει να είναι η στάση του Ελληνικού Λαού. Παρά το γεγονός ότι το αριστερό μνημόνιο είναι προ των πυλών, ασχέτως της επιλογής των Ελλήνων, θα πρέπει να καταστεί σαφές στους ταγούς της δυστυχίας ότι ο Λαός τους αποδοκιμάζει και δεν τους επιτρέπει να εξέλθουν από το πολιτικό χρονοντούλαπο της ιστορίας, στο οποίο τους έχει καταδικάσει.  ΠΗΓΗ
..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΑΙΣΧΟΣ! και ΝΤΡΟΠΗ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» ΤΟΞΟΥ! ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΪΟΙ «ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ»


ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ «ΟΧΙ» ΚΑΙ ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΓράφει ο Αντίοχος
Επειδή λέγονται και γράφονται διάφορα για την στάση της Χρυσής Αυγής στο δημοψήφισμα (από κακόβουλους, που παρασύρουν όμως και κάποιους καλόβουλους…), να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια:

1ον) Η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για σοβαρά θέματα είναι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και όποιος έχει ρίξει έστω και μια ματιά στο πρόγραμμά της, το γνωρίζει καλά.

2ον) Υπήρξε μία πρόταση για δημοψήφισμα επί των προτάσεων των διεθνών τοκογλύφων, την οποία η Χρυσή Αυγή υποστήριξε. Ομοίως, θα υποστήριζε πρόταση για δημοψήφισμα επί των μνημονιακών προτάσεων ύψους 8 δις των Τσιπροκαμμένων, απ’ οπουδήποτε κι αν προερχόταν, και –αν γινόταν τέτοιο δημοψήφισμα- η θέση της θα ήταν βεβαίως «ΟΧΙ στο αριστερό Μνημόνιο». Κι είναι βέβαιον, ότι κάποιοι άλλοι, που σήμερα λένε «Ναι», θα έλεγαν «Ναι» και στο αριστερό Μνημόνιο των 8 δις, με τη δικαιολογία «καλύτερα μια κακή συμφωνία, παρά καθόλου συμφωνία»…

3ον) Συμβαίνει πολλές φορές να ταυτίζεται η ψήφος τελείως διαφορετικών κομμάτων, για κάποια θέματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συγκλίνουν οι θέσεις τους. Για παράδειγμα, σχεδόν πάντα η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι καταψηφίζουν τα νομοθετήματα της παρούσας συγκυβέρνησης… Και, η Χρυσή Αυγή, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ καταψήφιζαν συνήθως τα νομοθετήματα της προηγούμενης κυβερνήσεως. Είναι αστείο, λοιπόν, να μιλάμε για «Μέτωπα»…

4ον) Σε καμία περίπτωση, το δικό μας «Όχι» στο αυριανό δημοψήφισμα, δεν ταυτίζεται με το «Όχι» των Τσιπροκαμμένων. Γιατί η Χρυσή Αυγή λέει «Όχι» σε κάθε Μνημόνιο. Και στα προηγούμενα, αλλά και στο… επόμενο. Οι Τσιπροκαμμένοι, ζητούν αύριο ένα υποκριτικό «Όχι», για να πάνε μεθαύριο ως ικέτες στις αυλές των διεθνών τοκογλύφων και να φέρουν ένα νέο Μνημόνιο, «μέσα σε 48 ώρες», όπως ομολογούν!

5ον) Η Χρυσή Αυγή θα είναι σφόδρα αντίθετα και σ’ αυτό το Μνημόνιο, το «καλό». Ενώ αυτοί που σήμερα την κατηγορούν ότι… συνοδοιπορεί με τους Τσιπροκαμμένους (!!!), θα το ψηφίσουν με χέρια και με πόδια. Γι’ αυτό  σκασμός! ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημα Στοιχεία: Είμαστε πρωταθλητές στηλαθρομετανάστευση


Ρεπορτάζ με επίσημα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR) για την ροή λαθρομεταναστών στις χώρες της Μεσογείου μέσα στο 2015, έκανε το γαλλικό κανάλι TV5, στο οποίο αναδεικνυόμαστε… πρωταθλητές Ευρώπης, ξεπερνώντας την μέχρι πρότινος πρώτη, Ιταλία!
Έτσι, η συνολική αύξηση της λαθρομετανάστευσης στην Μεσόγειο είναι της τάξεως του 80% (!!!),την ίδια ώρα που –σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για το πρώτο 5μηνο του 2015- στην Ελλάδα είναι… 700% (το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πέρυσι είχαμε χοντρικά 7.000 λαθρομετανάστες και φέτος έχουμε 47.000).
Στην συνέχεια του ρεπορτάζ, παρουσιάστηκαν τα μέχρι την 29η Ιουνίου στοιχεία, για την ανάδειξη του… πρωταθλητού Ευρώπης στις… προτιμήσεις των λαθρομεταναστών, και για πρώτη φορά στα χρονικά η Ελλάς ξεπερνά (οριακά) την Ιταλία, με 68.000 λαθρομετανάστες έναντι 67.500! Το ίδιο χρονικό διάστημα, στην Ισπανία εισήλθαν μόλις 1.230 λαθρομετανάστες, όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα μέσα σε μια μέρα!

Και βέβαια, το πρόβλημα είναι απείρως μεγαλύτερο στην Ελλάδα από την Ιταλία, καθώς εμείς έχουμε πληθυσμό 10 εκατομμύρια, ενώ η Ιταλία 60… Παρ’ όλα αυτά, τα ΜΜΕ των ολιγαρχών και τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου (ακόμα και τα εμφανιζόμενα ως… ευαίσθητα για το θέμα), δε λένε λέξη για την αθρόα αυτή εισβολή! Και οι μόνοι που μιλάνε γι’ αυτή την ειρηνική εισβολή είναι οι χρυσαυγίτες…  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 572304053721076750

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item