Widgets

Χρήστος Παππάς: Εθνική Αντίσταση - Έλληνα τέλειωσέ τους!


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή".

Η Ελλάς είναι πια, μια χώρα προτεκτοράτο άνευ λαϊκής κυριαρχίας και εθνικής κυριαρχίας. Η δε ελληνική Βουλή ένα θλιβερό όργανο επικύρωσης αποφάσεων που λαμβάνονται εκτός Ελλάδος και εναντίον της Ελλάδος.  Χρειάστηκαν μόλις 6 μέρες οι κυβερνητικοί του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδείξουν περίτρανα πως είναι εξίσου επικίνδυνοι και πολιτικοί απατεώνες με τους προηγούμενους. Ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στο δημοψήφισμα κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι: «αυτό- το δημοψήφισμα- πρόκειται για μια εντολή να φέρουμε καλύτερη συμφωνία από το τελεσίγραφο που μας δόθηκε στο Eurogroup, δεν πήραμε εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από την Ευρωζώνη». 

Πράγματι δεν πήρατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ καμία εντολή από τον Ελληνικό Λαό να επιβάλετε νέο Μνημόνιο. Προσπαθείτε στο ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται Σαμαράδες στη θέση του Σαμαρά. Δηλαδή αρεστοί στα ευρωπαϊκά και υπεραντλαντικά αφεντικά. Ο λαός εξεφράσθη και το αποτέλεσμά του έχει πολιτικό και νομικό δεσμευτικό αποτέλεσμα. Ο Λαός με το περήφανο «ΟΧΙ» του 62%, είπε ΟΧΙ στο νέο αριστερό μνημόνιο και στη συμφωνία της 13ης Ιουλίου.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ – ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΣ

Έξι μήνες αυτοί σχίσανε το Πρόγραμμά τους και μεταλλάχθηκαν στους χειροτέρους νεοφιλελεύθερους. Δεκαοκτώ μήνες εμείς διωκόμενοι, φυλακισμένοι, με δολοφονημένους συναγωνιστές, με ένα τερατώδες διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα εναντίον μας σταθήκαμε όρθιοι εκφράζοντας όχι μόνο τις αθάνατες ιδέες της Πατρίδος, αλλά και τον πολιτικό ρεαλισμό και τη λαϊκή θέληση. Εξι μόλις μήνες αυτοί οι νεομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, αρκούσαν για να αποδειχθεί ο ρόλος τους και η ανικανότητα τους. 

Το ίδιο ψευδολόγοι με τους Νουδούλους. Τα Ζάππεια  του Σαμαρά του είναι το ίδιο και το αυτό  με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τους λεονταρισμούς του Τσίπρα. Όσο για τον ρεαλισμό που συνεχώς επικαλούνται όλοι τους, είναι το καταφύγιο του φόβου τους και δυστυχώς για την Πατρίδα μας στην παρούσα περίσταση, είναι και το καταφύγιο της προδοσίας τους. Κοινός αγώνας των ευρωπαϊστών της Δεξιάς και της Αριστεράς να προστατευθούν οι αγαπημένες τους αγορές και το ιερό τοτέμ του ευρώ. Οι τοκογλύφοι, τα funds, και οι Τράπεζες του Εξωτερικού ιδιαίτερα, εκεί που δικοί τους βουλευτές και υπουργοί επενδύουν τα κεφάλαια και αργύριά τους.

Κανείς τους δεν μπόρεσε και δεν θέλησε να δει την κρίση  με καθαρή ελληνική ματιά. Αντί του δικαίου, του ορθού και καθαρού και δημοκρατικού, που λέει «υπεράνω όλων ο δήμος», το κράτος του δήμου, η πραγματική Δημοκρατία αν θέλετε, δηλαδή υπεράνω όλων ο Λαός, η Πατρίς, αυτοί συνεχίζουν τη δουλική πολιτική της υποταγής. Συνεχίζουν να εκχωρούν την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία στους δανειστές. 

Υπάρχει Πρωθυπουργός; Ο Πρωθυπουργός κυβερνά; Διαθέτει αυτός ο τόπος κυβέρνηση εμπιστοσύνης; Ο ίδιος, ο κύριος Τσίπρας, ομολόγησε στο Ευρωκοινοβούλιο  ότι «5 μήνες τώρα περισσότερο διαπραγματεύεται παρά κυβερνά». Είναι Πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας ή πρωθυπουργεύων; Είναι ηγέτης της Ελλάδος ή κομιστής και διαχειριστής προτάσεων υποτέλειας; Είναι Πρωθυπουργός ή άθλιος και άεργος ηγετίσκος που παζαρεύει το μέλλον της Πατρίδος; Είναι ελληνικό το όνομα του Πρωθυπουργού ή πραγματικός Πρωθυπουργός είναι ο Σόιμπλε, ο Γιούνκερ και ο Ντάισενμπλουμ;  

Εσύ όμως αναγνώστη γνωρίζεις πλέον καλά το αληθινό πρόσωπο της ψευδοδημοκρατίας τους. Γνωρίζεις  ποιό είναι το περίφημο δημοκρατικό τόξο και ποιος ο αντιλαϊκός και αντεθνικός του ρόλος. Από το 2012 γνώρισες καλά τους μερκελιστές της μασονοδεξιάς του Σαμαρά. Σήμερα, τρία χρόνια μετά αναρωτιέσαι και πάλι: αυτή είναι η Αριστερά; Οι και όσοι αριστεροί είναι υπερήφανοι για αυτή την Αριστερά; Μια Αριστερά-όχημα για την ολοκλήρωση των πιο δολίων σχεδίων εναντίον της Ευρώπης με επίκληση την ίδια την Ευρώπη και την ευρωπαϊκή ενότητα. Αριστερά που πλήττει την καρδιά της Ευρώπης των Εθνών-Κρατών. Αριστερά που πλήττει την συνοχή των Ευρωπαϊκών Λαών, τα διαφορετικά ήθη και τις πατροπαράδοτες αξίες Ελλήνων και Ευρωπαίων.

Φάνηκε λοιπόν ξεκάθαρα ο ρόλος της εθνομηδενιστικής Αριστεράς  και με την ψήφιση του προσφάτου λαθρονόμου, που παρέχει την ιθαγένεια στους ξένους λαθροεισβολείς.  

Αποκαλύφθηκαν με τις  πολιτικές κινήσεις των δέκα τελευταίων ημερών, εντός και εκτός Ελλάδος πως είναι οι πιο καλοί μαθητές της Νέας Τάξης και πειθήνια όργανα της διεθνούς πλουτοκρατίας και πιο ατλαντιστές και από αυτό το ίδιο το ίνδαλμά τους, τον Πρόεδρο Ομπάμα. Οι προδότες της μεταπολίτευσης κατέστησαν την Ελλάδα υπόδουλη και καταχρεωμένη έως το 2199, χρεωμένη για αιώνες. Κατέστησαν την δοξασμένη και περήφανη Πατρίδα μας, μια αέναη αποικία χρέους, ένα θλιβερό κακέκτυπο εξαρτώμενου κρατιδίου με πλούσιο μεν παρελθόν, αλλά χωρίς κανένα μέλλον. 

Οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν νομιμοποιούμε κανένα αντιλαϊκό και μνημονιακό  μέτρο. Πολύ περισσότερο, δεν τους νομιμοποιούμε ακόμη και με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα, Νικόλαου Μιχαλολιάκου στα Συμβούλια των Πολιτικών Αρχηγών. Είμαστε στο πλευρό του Ελληνικού Λαού και αντιστεκόμαστε. Έχουμε έντιμο, καθαρό και γνήσια ελληνικό πολιτικό λόγο και δεν παίζουμε μικροκομματικά παιχνίδια. Πολύ δε περισσότερο δεν παίζουμε με το μέλλον της Πατρίδας και του Λαού.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Η Βουλή την περασμένη (Μεγάλη) Παρασκευή με 251 προθύμους, με 251 δοσιλόγους ευρωπαϊστές ψήφισε ένα νέο τρίτο Μνημόνιο. Και ο νέος Παπαδήμος Αλέξης Τσίπρας προσκύνησε και έκανε καπάκια με τους κατακτητές προχθές στις Βρυξέλες. Συμφώνησε στην καταστροφή της Ελλάδος. Οι νεοραγιάδες ας χαρούν την ρευστότητα. Για όλους όμως τους απροσκύνητους και πραγματικούς έλληνες του ΟΧΙ τίποτα δεν έχει χαθεί. Η εθνική αντίσταση είναι εδώ και Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Καταγγέλλουμε στον Ελληνικό Λαό τους πολιτικούς τσαρλατάνους του ΣΥΡΙΖΑ που  βαδίζουν στα ίδια μνημονιακά αχνάρια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Εμείς οι Χρυσαυγίτες στεκόμαστε υπερήφανα πολιτικά αντίθετοί τους, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, εκφράζοντας την πραγματική Εθνική Αντιπολίτευση.  Σας ζητώ να κρατήσετε ψηλά το κεφάλι, να μην φοβάστε την προπαγάνδα των ΜΜΕ. Ο φόβος της χρεοκοπίας είναι ψευδής. Η χρεοκοπία των Ελλήνων και του Ελληνικού Κράτους είναι υπαρκτή. Η Ελλάς έχει χρεοκοπήσει τουλάχιστον ηθικά από το 1974. Σήμερα οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες πρέπει να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να πολεμήσουμε πολιτικά εναντίον όλων των πεμπτοφαλαγγιτών του αντιλαϊκού τόξου. Το  ‘’δημοκρατικό τόξο’’ 41 χρόνια τώρα, από τον Ιούλιο του ’74 έως και σήμερα Ιούλιο του 2015, διαλύει την πατρίδα.

Έλληνα μία επιλογή έχεις. Τέλειωσέ τους!  

Αυτοί σε καταστρέφουν. Έλληνες να είστε σίγουροι ότι μέσα από τη μάστιγα του Μνημονίου θα έρθουν καλύτερες μέρες λευτεριάς, εθνικής ανεξαρτησίας και κοινωνικής δικαιοσύνης. 

ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΠΑΠΠΑΣ 

www.xryshaygh.comH Eλλάδα των μνημονίων και η ευθύνη της Χρυσής Αυγής

H Eλλάδα των μνημονίων και η ευθύνη της Χρυσής Αυγής

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

H Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο μπορεί να εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός. Πρώτον γιατί η ηγεσία του δεν πτοείται από διώξεις, ύβρεις και φυλακίσεις, αλλά υπερασπίζεται τις θέσεις της που είναι θέσεις εθνικής ανεξαρτησίας και κοινωνικής αξιοπρέπειας. Δεύτερον γιατί όσοι την ακολουθούν και την στηρίζουν έχουν πίστη και θέληση που δεν κάμπτουν ούτε αυτές οι σφαίρες του παρακράτους. Τρίτον, γιατί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνοι που δεν επιδόθηκαν σε κυβιστήσεις όπως όλων των κομμάτων του μνημονιακού τόξου. Αυτές οι διαπιστώσεις βρίσκουν την Χρυσή Αυγή και πάλι «εναντίον όλων». Είναι η μόνη, αλλά δεν είναι, και ούτε πρέπει να είναι μόνη.

Η Αριστερά, όπως απέδειξε και η πρόσφατη μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί το άλλοθι των Καπιταλιστών για να φοβερίζουν τον λαό και να τον ωθούν είτε σε κατευθυνόμενες και αποτυχημένες εξεγέρσεις, είτε στις ασφαλείς αγκάλες των «πατερούληδων» της Δεξιάς. Διεθνιστικές και απάτριδες και οι δύο τάσεις του κοινοβουλευτισμού, αποκαλύφθηκαν με την επιβολή του νέου μνημονίου. Σε κομματικό επίπεδο, οι πρακτικές της Αριστεράς αναπαράγουν στα εκκολαπτήρια του Ρήγα, του Περισσού, και των άλλων αριστερίστικων γκρουπούσκουλων, στελέχη που διαχέονται σε όλα τα συστημικά κόμματα, αλλά δεν οδηγούν τον λαό παρά στην απομόνωση, την απελπισία και το μίσος.

Είναι εύκολο να πιστέψει κανείς ότι δεν υπάρχει πιθανότητα αλλαγής, και να παραιτηθεί από την διεκδίκηση ενός καλύτερου, δικαιότερου, ελεύθερου Αύριο, παραχωρώντας έτσι το δικαίωμα στα κόμματα της κλεπτοκρατίας να εξακολουθήσουν να κάνουν κουμάντο στην πολιτική και στην καθημερινότητά μας. Αν και μεταπολίτευση και κοινοβουλευτισμός χρεωκοπούν, η καθημερινότητα ζητά λύσεις, αναγκαία επαναστατικές αλλά όχι καταδικασμένες να αποτύχουν, όπως συνέβη με την ρητορική ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται επομένως εμπρός σε ένα ιστορικό καθήκον και μια επιλογή η οποία θα γίνει πιο επιτακτική στους επόμενους μήνες. Καθώς ο λαός θα διαπιστώνει τα αποτελέσματα του μνημονίου της Αριστεράς, καθώς νέα σχήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους για να εκμεταλλευθούν κομματικά το αντιμνημονιακό 62% του ελληνικού λαού, η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να είναι έτοιμη να απαντήσει με τον δικό της τρόπο και στον δικό της χρόνο στην πρόκληση.

Ως προς τις θέσεις και τις ιδέες της η Χρυσή Αυγή αποτελεί πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία, και ας μην έχει αυτό εκφραστεί εκλογικά κάτω από τις πιέσεις και την προπαγάνδα των ΜΜΕ. Χωρίς να φέρει καμία ευθύνη για τις καταστροφικές πολιτικές των κομμάτων του μνημονίου, με καθαρή σκέψη και καθαρά χέρια, είναι η μοναδική εθνική και λαϊκή επιλογή. Οι συνθήκες είναι εδώ. Θα ηγηθεί του ρεύματος της ελληνικής κοινωνίας που λέει ΟΧΙ στην υποδούλωση και τους εκβιασμούς, σε μια επανάσταση ελπίδας και προοπτικής;

Οι Ελληνες Εθνικιστές έχουν δώσει τις εξετάσεις τους, και θα τις ξαναδώσουν όποτε χρειαστεί. Εμπρός μας υπάρχει ένα φορτίο δυσανάλογο της ευθύνης μας. Είναι όμως πάντοτε στα χέρια των κατ’ αρχήν ολίγων, των Επαναστατών, να ανορθώνουν τις συνειδήσεις, το φρόνημα, και εν τέλει, τον Λαό και την Πατρίδα. Ένα παράλληλο εσωτερικό και εξωτερικό χτίσιμο είναι αναγκαίο, ενωτικό, εθνικό. Εμπρός στις προκλήσεις των καιρών, με συνείδηση του ποιοι είμαστε, με καθαρό όραμα του πού πηγαίνουμε, με αντίληψη και της ιδεολογικής διαύγειας και της πολιτικής αναγκαιότητας που συνεπάγεται ο πολιτικός μας αγώνας, θα απαντήσουμε και πάλι: Πρώτα η Ελλάδα. Μέχρι την Νίκη.


Ομολογία με πόνο από τα “Νέα”: Η περήφανη ελληνική νεολαία στηρίζει σύσσωμη την Χρυσή Αυγή!


Ομολογία με πόνο από τα “Νέα”: Η περήφανη ελληνική νεολαία στηρίζει σύσσωμη την Χρυσή Αυγή!

Τους πιο μύχιους φόβους της εξέφρασε η καθεστωτική εφημερίδα "Τα Νέα" με σημερινό της άρθρο για την στάση της ελληνικής νεολαίας απέναντι στο δημοψήφισμα. Όπως -προκύπτει από στατιστικές μελέτες η ελληνική νεολαία, το πιο δυναμικό και δημιουργικό κομμάτι του ελληνισμού, ψήφιζε μαζικά ΟΧΙ σε ποσοστό περίπου 75%.

Αυτό το συντριπτικό και περήφανο ΟΧΙ βέβαια προδόθηκε λίγες μέρες μετά από την νεομνημονιακή κυβέρνηση του Τσίπρα που είπε ένα δουλοπρεπές "Ναι" στην λιτότητα, την υποταγή και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
Ο τρόμος λοιπόν συλλήβδην του κατεστημένου είναι το πού θα κατευθυνθούν μαζικά οι προδομένοι νέοι της Πατρίδας μας που δεν ανέχονται άλλο την κοροϊδία και τον εμπαιγμό από τους εξωνημένους πολιτικάντηδες. Την απάντηση δίνει στην εφημερίδα η Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας του Παντείου, Αλεξάνδρα Κορωναίου:

"Πρώτο κόμμα στις επιλογές των νέων είχε αναδειχθεί στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερο η Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι ήδη κακός οιωνός και φοβάμαι ότι θα υπάρξει μια τάση προς τα εκεί. Η Χρυσή Αυγή θα φανεί ως το μόνο αντισυστημικό κόμμα. Ένα κόμμα με περηφάνεια".


Είναι σαφές πως η γνήσια Λαϊκή και Εθνικιστική πολιτική δύναμη της Χρυσής Αυγής με την ώθηση της απροσκύνητης ελληνικής νεολαίας θα πρωτοστατήσει στον Αγώνα για την αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού και των διεθνών τοκογλύφων, ώστε να επανέλθει στην χώρα μας η Εθνική Ανεξαρτησία και η Λαϊκή Κυριαρχία!

www.xryshaygh.com

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ - ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Η ΩΡΑ ήλθεν, ω Άνδρες Έλληνες. Προ πολλού οι λαοί τής Ευρώπης, πο­λεμούντες υπέρ 
των ιδίων δικαιωμάτων και ελευθερίας αυτών, μάς επρο­σκάλουν εις μίμησιν. 
Αυτοί, καίτοι οπωσούν ελεύθεροι, επροσπάθησαν ό­λαις δυνάμεσι να αυξήσωσι την ελευθερίαν, 
και δι' αυτής πάσαν αυτών την ευδαιμονίαν.
Οι αδελφοί μας και φίλοι είναι πανταχού έτοιμοι, οι Σέρβοι, οι Σου­λιώται, και όλη η Ήπειρος, 

οπλοφορούντες μάς περιμένουσιν· ας ενωθώ­μεν λοιπόν με Ενθουσιασμόν! 
η Πατρίς μάς προσκαλεί!
Η Ευρώπη, προσηλώνουσα τους οφθαλμούς της εις ημάς, απορεί διά την ακινησίαν μας. 
Ας αντηχήσωσι λοιπόν όλα τα Όρη τής Ελλάδος από τον Ήχον τής πολεμικής μας Σάλπιγγος, 
και αι κοιλάδες από την τρομε­ράν κλαγγήν των Αρμάτων μας. Η Ευρώπη θέλει θαυμάση 
τας ανδραγα­θίας μας, οι δε τύραννοι ημών τρέμοντες και ωχροί θέλουσι φύγει απ' έ­μπροσθέν 
μας.
Οι φωτισμένοι λαοί τής Ευρώπης ενασχολούνται εις την αποκατά­στασιν της ιδίας ευδαιμονίας· 

και πλήρεις ευγνωμοσύνης διά τας προς αυ­τούς των Προπατόρων μας ευεργεσίας, επιθυμούσι 
την ελευθερίαν της Ελ­λάδος.
Ημείς, φαινόμενοι άξιοι της προπατορικής αρετής και του παρόντος αιώνος, είμεθα εύελπεις, 

να επιτύχωμεν την υπεράσπισιν αυτών και βοή­θειαν· πολλοί εκ τούτων φιλελεύθεροι θέλουσιν έλθη, 
διά να συναγωνι­σθώσι με ημάς. Κινηθήτε, ω φίλοι, και θέλετε ιδή μίαν Κραταιάν δύναμιν 
να υπερασπισθή τα δίκαιά μας! Θέλετε ιδή και εξ αυτών των εχθρών μας πολλούς, οίτινες, 
παρακινούμενοι από την δικαίαν μας αιτίαν, να στρέψωσι τα νώτα προς τον εχθρόν και 
να ενωθώσι με ημάς· ας παρρησιασθώσι με ειλικρινές φρόνημα, η Πατρίς θέλει τους εγκολπωθή! 
Ποίος λοιπόν εμπο­δίζει τους ανδρικούς σας βραχίονας; ο άνανδρος εχθρός μας είναι ασθενής 
και αδύνατος. Οι στρατηγοί μας έμπειροι και όλοι οι ομογενείς γέ­μουσιν ενθουσιασμού! 
Ενωθήτε λοιπόν, ω ανδρείοι και μεγαλόψυχοι Έλ­ληνες! Ας σχηματισθώσι φάλαγκες εθνικαί, 
ας εμφανισθώσι πατριωτικές λεγεώνες, και θέλετε ιδή τους παλαιούς εκείνους κολοσσούς του 
δεσποτισμού να πέσωσιν εξ ιδίων, απέναντι των θριαμβευτικών μας Σημαιών! Εις την φωνήν 
της Σάλπιγγός μας όλα τα παράλια του Ιονίου και Αιγαίου πελάγους θέλουσιν αντηχήσει· 
τα Ελληνικά πλοία, τα οποία εν καιρώ ειρήνης ήξεραν να εμπορεύωνται, και να πολεμώσι, 
θέλουσι σπείρει εις όλους τους λιμένας του τυράννου με το πυρ και την μάχαιραν, την φρίκην 
και τον θάνατον...
Στρέψατε τους οφθαλμούς σας, ω Συμπατριώται, και ίδετε την ελεεινήν μας κατάστασιν! 

Ίδετε εδώ τους Ναούς καταπατημένους! εκεί τα τέκνα μας αρπαζόμενα διά χρήσιν αναιδεστάτην 
της αναιδούς φιληδονίας των βαρβάρων τυράννων μας! Τους οίκους μας γεγυμνωμένους, 
τον αγρούς μας λεηλατισμένονς και ημάς αυτούς ελεεινά ανδράποδα!
Είναι καιρός να αποτινάξωμεν τον αφόρητον τούτον ζυγόν, να ελευθερώσωμεν την Πατρίδα, 

να κρημνίσωμεν από τα νέφη την ημισέληνον, να υψώσωμεν το σημείον, δι' ου πάντοτε νικώμεν· 
λέγω τον Σταυρόν, και ούτω να εκδικήσωμεν την Πατρίδα, και την Ορθόδοξον ημών Πίστιν 
από την ασεβή των ασεβών καταφρόνησιν.
Μεταξύ ημών ευγενέστερος είναι, όστις ανδρειοτέρως υπερασπισθή τα δίκαια της Πατρίδος, 

και ωφελιμωτέρως την δουλεύσει. Το έθνος συναθροιζόμενον θέλει εκλέξει τους Δημογέροντάς του, 
και εις την ύψιστον ταύτην Βουλήν θέλουσιν υπείκει όλαι μας αι πράξεις...
Ας καλέσωμεν λοιπόν εκ νέου, ω Ανδρείοι και μεγαλόψυχοι Έλληνες, την ελευθερίαν 

εις την κλασικήν γην της Ελλάδος! Ας συγκροτήσωμεν μάχην μεταξύ του Μαραθώνος και 
των Θερμοπυλών! Ας πολεμήσωμεν εις τους τάφους των Πατέρων μας, οι οποίοι, 
διά να μάς αφήσωσιν ελευθέρους, επολέμησαν και απέθανον εκεί! Το αίμα των τυράννων 
είναι δεκτόν εις την σκιάν του Επαμεινώνδου Θηβαίου, και του Αθηναίου Θρασυβούλου, 
οίτινες κατετρόπωσαν τους τριάκοντα τυράννους, εις εκείνας του Αρμοδίου και Αριστογείτονος, 
οι οποίοι συνέτριψαν τον Πεισιστρατικόν ζυγόν, εις εκείνην του Τιμολέοντος, 
όστις απεκατέστησε την ελευθερίαν εις την Κόρινθον και τας Συρακούσας, 
μάλιστα εις εκείνας του Μιλτιάδου και Θεμιστοκλέους, του Λεωνίδου και των τριακοσίων, 
οίτινες κατέκοψαν τοσάκις τους αναριθμήτους στρατούς των βαρβάρων Περσών, 
των οποίων τους βαρβαροτέρους και ανανδροτέρους απογόνους πρόκειται εις ημάς σήμερον, 
με πολλά μικρόν κόπον, να εξαφανίσωμεν εξ ολοκλήρου. 
Εις τα όπλα λοιπόν φίλοι· η Πατρίς Μάς Προσκαλεί!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ


Την 24ην Φεβρουαρίου 1821
Εις το γενικόν στρατόπεδον του Ιασίουhttp://xristospappas.blogspot.com

Η Αριστερά κατάντησε την χώρα εικονική αποικία

Η Αριστερά κατάντησε την χώρα εικονική αποικία

Ένδεια, βάσανα, ταλαιπωρία, φτώχεια, επιδημίες, θάνατος. Συνθήκες που ισοδυναμούν με πόλεμο και επίθεση που δέχτηκε η πατρίδα μας από την νεοιμπεριαλιστική ΕΕ τα τελευταία πέντε χρόνια, συνθήκες που επαυξάνονται με την παράδοση-συνθηκολόγηση άνευ όρων από την Αριστερά, μια πολιτική παράταξη που είναι βαπτισμένη στην προδοσία του έθνους και της πατρίδας.

Στην πεντάμηνη κυβερνητική της παρουσία η Αριστερά αφού μετονόμασε την τρόικα σε «θεσμούς», το μνημόνιο σε συμφωνία και το όχι του δημοψηφίσματος σε ναι, παρέδωσε στην δεύτερη «ΒΑΡΚΙΖΑ» της ιστορίας της τα όπλα, αυτή την φορά στον μισητό ιδεολογικό εχθρό που υποτίθεται ότι είναι ο «νεοφιλελευθερισμός» και τα διάφορα συμπαρομαρτούντα.

Η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά», η κυβέρνηση της «αξιοπρέπειας», του «λαού» και της «περηφάνιας» παραδόθηκε στους «τρομοκράτες δανειστές» και το επόμενο βήμα της πιθανότατα θα είναι να ζητήσει την εύνοια των Τιράνων για να οριοθετήσουμε την ΑΟΖ  του Αργοσαρωνικού και την αμυντική βοήθεια των Σκοπιανών έναντι των τουρκικών παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου, με αντάλλαγμα την ονομασία «Μακεδονία».

Η απεχθής, αξιοθρήνητη, απόβλητη, χαμερπής, δουλική, ταπεινωτική συμφωνία της Αριστεράς με τους νεοιμπεριαλιστές της ΕΕ συγκαταλέγεται, ασχέτως αν υλοποιηθεί ή όχι, μεταξύ των πλέον άθλιων προδοσιών στην ιστορία του ελληνικού λαού. Η απόφαση της Αριστεράς για το τρίτο μνημόνιο καθορίστηκε από τα συμφέροντα της ολιγαρχίας των Σιωνιστών που διοικούν την χώρα σε αγαστή συνεργασία με την νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ και το «συνταγματικού τόξο». Ο Τσίπρας συμφώνησε με τους «θεσμούς» όχι για να σώσει τον ελληνικό λαό από την καταστροφή, όπως ισχυρίζεται, αλλά για να γλιτώσει από την καταστροφή τις σιωνιστικών συμφερόντων τράπεζες και να παραδώσει τον εθνικό πλούτο στους ολιγάρχες και νεοιμπεριαλιστές. Οδηγεί τον λαό στον αφανισμό, μετατρέπει την χώρα σε εικονική αποικία, μόνο και μόνο για να σώσει το τομάρι του.

Η προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ, αναμενόμενη όπως είχαμε προβλέψει, και οι φρικιαστικές συνέπειες αυτής της προδοσίας κάνουν σαφές σε όλο τον ελληνικό λαό ότι η μόνη ρεαλιστική πολιτική είναι η εθνοκεντρική πολιτική του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή.    

Γ. Λιναρδής

www.xryshaygh.com


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ σε όλα τα Μνημόνια

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ σε όλα τα Μνημόνια

Από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Βουλή στις 11 Ιουλίου 2015.

Eίκοσι πέντε λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα μίλησε ο κύριος Πρωθυπουργός, ο κ. Αλέξης Τσίπρας και δεκαπέντε λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Σ' αυτά τα σαράντα ολόκληρα λεπτά δεν άκουσα μία λέξη που αποτελεί τον πρωταγωνιστή της δημόσιας και της πολιτικής ζωής της χώρας, τη λέξη «μνημόνιο». Είναι προφανές ότι αυτή η συμφωνία θα είναι «memorandum».

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να θυμίσω, μέσα από τα ίδια τα Πρακτικά στις 7 Ιουλίου του 2012, στις Προγραμματικές Δηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας, παίρνοντας θέση και παραφράζοντας τον Κάτωνα τον Τιμητή ο οποίος έλεγε το «Carthago delenda est», είχα πει «Memorandum delenda est» και ότι για να υπάρχει ανάπτυξη και πρόοδος στο έθνος των Ελλήνων, πρέπει κατ' αρχάς να καταργηθεί το μνημόνιο. Το μνημόνιο δεν καταργείται μ' αυτή τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ.

Έρχομαι, όμως, τώρα στο κείμενο αυτό της Συμφωνίας, από το οποίο επιγραμματικά θα αναφερθώ σε ελάχιστα σημεία όχι τόσο για το μέγεθος των μέτρων ούτε για το γεγονός ότι αποτελούν αναμφίβολα ένα μνημόνιο. Και είναι μνημόνιο ακόμα και αν για λόγους αβρότητας δεν αποκληθεί μνημόνιο, διότι δεν καταγγέλλονται τα δύο προηγούμενα μνημόνια.Τουτέστιν, παραμένει η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και οι δανειακές συμβάσεις, οι οποίες διέπονται από το αγγλικό δίκαιο. Τουτέστιν, η Ελλάδα είναι μια αποικία χρέους όπου μπορεί ο καθένας να κατασχέσει το οτιδήποτε σ' αυτή τη χώρα.


Ξηλώνουν την Εθνική Παραγωγή - Διαλύουν την Ελληνική Οικονομία

Έρχομαι στο σημείο εκείνο που δείχνει τη γενικότητα και την αοριστία αυτού του κειμένου και λέει «θα καταργήσει τους μειωμένους συντελεστές στα νησιά, ξεκινώντας από τα νησιά με υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα και που αποτελούν τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς». Λέει ότι από εκεί θα αρχίσει. Δεν μας λέει, όμως, πού θα καταλήξει. Δεν είναι συγκεκριμένο σχετικά με το πού θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά. Συνεχίζω σε ένα άλλο σημείο πάλι του κειμένου αυτού, όπου έχουμε το πρωτοφανές στοιχείο να αναφέρετε την εξάλειψη των δυνατοτήτων φοροαποφυγής από φόρο εισοδήματος με περιορισμό, για παράδειγμα, του ορισμού του αγρότη. 

Το 1981 η πατρίδα μας ήταν μια χώρα κατά βάσιν αγροτοκτηνοτροφική. Και συμφωνήσαμε και μάλιστα υπογράψαμε και ειδική συμφωνία για πρόωρη συνταξιοδότηση των αγροτών, ούτως ώστε να μειωθεί σε δραματικό βαθμό, σε ελάχιστο βαθμό, η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή της Ελλάδας. Έτσι σήμερα είμαστε ένα κράτος εξαρτώμενο, το οποίο κυριολεκτικά θα πεινάσει εάν σταματήσουν οι εισαγωγές. Και αυτή τη λανθασμένη πολιτική, αντί να γίνει μία γενναία προώθηση της πρωτογενούς παραγωγής προς την κατεύθυνση της εθνικής ανάπτυξης, της προωθήσεως της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, η σύμβαση αυτή την προωθεί και μάλιστα με λήψη αυστηρών μέτρων για την αύξηση του φόρου εισοδήματος των αγροτών και, επίσης, για κατάργηση των φορολογικών απαλλαγών που είχαν σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης των αγροτών.

Αφοπλίζουν τη χώρα

Συνεχίζω σχετικά με τη συμφωνία και αναφέρομαι σε αυτό που είπε προηγουμένως ο Υπουργός κ. Τσακαλώτος δίνοντας μία σολομώντειο λύση η οποία θα ικανοποιούσε ίσως τον κυβερνητικό εταίρο, το εάν τα 100.000.000 ή τα 200.000.000 μείωση θα είναι από τις προμήθειες ή από το προσωπικό, δηλαδή βλέποντας και κάνοντας. Αυτό που είναι η πραγματικότης είναι ότι εδώ είναι σαφέστατο ότι μιλάμε για μείωση του προσωπικού και των προμηθειών. Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Βέλγιο ούτε Λιχτενστάιν ούτε Λουξεμβούργο! Είναι μία χώρα η οποία βρίσκεται υπό απειλή, υπό απειλή επίσημη διατυπωμένη από τη Βουλή της Τουρκίας με το casus belli εάν επεκτείνει τα 12 μίλια στο Αιγαίο. Και οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι θέλουν να μειώσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας ακόμη και στο προσωπικό, πού ήταν αλήθεια τη νύχτα των Ιμίων

Πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια, τις δεκαετίες ολόκληρες όπου απειλείται ο ελληνισμός από την Τουρκία; Απούσες. Και θα είναι απούσες, διότι δεν έχουν τη δύναμη. Διότι η Ευρώπη, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, μπορεί να είναι ένας οικονομικός και πολιτικός γίγας, αλλά στην ουσία είναι ένας νάνος, διότι δεν διαθέτει στρατό. Και αυτό που τελικά επικρατεί ακόμη και μέχρι τις ημέρες μας είναι η πολιτική των κανονιοφόρων. Και έτσι βλέπουμε να κυριαρχούν στον κόσμο οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την ίδια στιγμή που βρίσκονται σε οικονομικό μαρασμό, γιατί με τα αεροπλανοφόρα τους, με τους βομβαρδισμούς τους, με τους τυχοδιωκτικούς τους πολέμους, επιβάλλουν και την οικονομική τους πολιτική.

Χέρι - Χέρι «αντιμνημονιακοί» και μνημονιακοί

Ζούμε, όμως, και κάποια πράγματα τα οποία ξεφεύγουν από κάθε όριο της λογικής. Μας έλεγε η Νέα Δημοκρατία και τα λοιπά κόμματα, τα οποία υπεστήριξαν το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα, ότι εάν έβγαινε το «ΟΧΙ» την επόμενη ημέρα η Ελλάδα θα έβγαινε από το ευρώ. Και τους βλέπουμε τώρα χέρι-χέρι με την Κυβέρνηση, που υποστήριξε το «ΟΧΙ», να πηγαίνουν να υποστηρίξουν το ευρώ και να παραδίδουν γη και ύδωρ, να λένε «Συμφωνία θέλουμε και ό,τι να 'ναι»! Ε, όχι! Εμείς δεν συμφωνούμε πάνω σε αυτό το σημείο.

Και θέλω να πω ότι κατόρθωσε η Κυβέρνηση μαζί με τα κόμματα του «ΝΑΙ» σε κοινή συμφωνία να ενώσουν τον ελληνικό λαό, να ενώσουν τον ελληνικό λαό στην απελπισία, στις ουρές των ΑΤΜ και έτσι και κάθε ψηφοφορία που γίνεται, ακόμη και η σημερινή, μέσα σε αυτό το κλίμα, είναι μια ψηφοφορία η οποία περιέχει το στοιχείο της νοθείας.

Πάρα ταύτα, η Χρυσή Αυγή, μην υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος και συμπάσχοντας απόλυτα με τις ουρές των συμπατριωτών μας στα ΑΤΜ, που είναι θύματα μιας ανευθυνότητας, αλλά και των οικονομικών δολοφόνων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θα σας πει: «Όχι! Δεν σας δίνω την εξουσιοδότηση γι' αυτήν τη συμφωνία! Δεν σας δίνουμε την εξουσιοδότηση να εκχωρήσετε εθνική κυριαρχία!

Δεν δεχόμαστε το αγγλικό δίκαιο! Θέλουμε την Ελλάδα και ας τρώγουμε πέτρες, όπως έλεγαν στον καιρό της ΕΟΚΑ!».

www.xryshaygh.com


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3265886057551851773

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item