Widgets

ΒΙΝΤΕΟ: «ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Ξεπούλησαν μέσα σε λίγες ώρες το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων!


Ηλίας Κασιδιάρης: Ξεπούλησαν μέσα σε λίγες ώρες το περήφανο ΟΧΙ των ΕλλήνωνΟ εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε για τις σημερινές διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης:

"Το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων το ξεπούλησαν μέσα σε λίγες ώρες οι πολιτικάντηδες μνημονιακοί αρχηγοί και έδωσαν λευκή επιταγή στον Τσίπρα να υπογράψει νέο Μνημόνιο με επαχθέστερους όρους από αυτούς που καταψήφισε ο ελληνικός λαός και με στόχο το οριστικό ξεπούλημα της Ελλάδος".  πηγή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Το αντισυνταγματικό τόξο υπογράφει νέο Μνημόνιο ενάντια στην λαϊκή βούλησηΕλευθέριος Συναδινός σε Σουλτς: Είσαι πολύ μικρός μπροστά στο μεγάλο μας Έθνος!


Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός κατακεραύνωσε στην σημερινή του ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο τους τοκογλύφους εκβιαστές, καθώς και την κυβέρνηση Τσίπρα που ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο επαχθές Μνημόνιο.

Ο Στρατηγός Συναδινός είπε χαρακτηριστικά:
"Θα ήθελα να αναφερθώ σε σας κ. Σουλτς για την απαράδεκτη παρέμβασή σας όσον αφορά το ελληνικό δημοψήφισμα. Ποιος και με ποια αρμοδιότητα είπατε ότι αν ψηφιστεί το ΟΧΙ οι Έλληνες να ψάχνουν για άλλο νόμισμα. Με ποια νοοτροπία, με ποια αρμοδιότητα, με ποια φασίζουσα νοοτροπία υπεισέρχεστε στα πολιτικά ζητήματα της Πατρίδας μου.
Θα ήθελα να απευθυνθείτε στην γερμανική Καγκελαρία για όσα έπραξε η Γερμανία στους Έλληνες κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. 1.106.000 νεκρούς από απώλειες, εκτελέσεις, ασθένειες και πείνα. 11,5 δισ. κατοχικό δάνειο αναγκαστικό του Γ΄ Ράιχ χωρίς να υπολογιστούν οι τόκοι. Πολλές χιλιάδες δισεκατομμύρια από τις πολεμικές αποζημιώσεις, τις οποίες αρνείστε να συμπεριλάβετε στο χρέος.
Έχετε λοιπόν το θράσος να απευθύνεστε με υποδείξεις σε αυτόν τον υπερήφανο λαό; Πόσο μικρός είστε άραγε κ. Σουλτς σε σχέση με το μεγαλείο ενός έθνους; Θα πρέπει και εσείς και ο κ. Βέμπερ να απευθυνθείτε στην Καγκελάριο της Γερμανίας για τα χρωστούμενα.
Νομίζετε ο Έλληνας θα φοβηθεί και θα σκύψει το κεφάλι που δεν έσκυψε 400 χρόνια δουλείας στην οθωμανική αυτοκρατορία των Τούρκων; Την απάντηση την πήρατε προχθές. ΟΧΙ!
Όχι βέβαια κατηγορηματικά και στην κυβέρνηση Τσίπρα που προετοιμάζεται και προτίθεται να ψηφίσει ένα νέο επαχθές Μνημόνιο για τον ελληνικό λαό. Η ευλογημένη Ελλάδα μπορεί να επιβιώσει με ή χωρίς ευρωζώνη. Η ευρωζώνη θα πρέπει ή να ενοποιηθεί ή να διαλυθεί!"  ΠΗΓΗ

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!


ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ο Τσίπρας ήθελε «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα για να ρίξει την ευθύνη του Μνημονίου στον Ελληνικό Λαό

Μπορεί η κυβέρνηση επισήμως να στήριζε το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, όμως υπήρχαν συγκεκριμένα αδιαμφισβήτητα γεγονότα που εκείνη την κρίσιμη ώρα φάνταζαν τουλάχιστον περίεργα.
Ουδείς κατάλαβε γιατί η κυβέρνηση δεν έκανε τις απαραίτητες προπαρασκευές έτσι ώστε το δημοψήφισμα να διεξαχθεί κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, αλλά αντιθέτως υπέγραψε το ΦΕΚ που έκλεινε τα ΑΤΜ των τραπεζών, δημιουργώντας μόνη της το κλίμα πανικού. Κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο τα αρμόδια όργανα δεν διασφάλισαν την ισομέρεια των απόψεων, αλλά αντιθέτως άφησαν τα ΜΜΕ να λυσσομανούν, τρομοκρατώντας τον Λαό.
Επίσης κανείς δεν κατάλαβε πως ενώ η κυβέρνηση έδινε τον τόνο για «ΟΧΙ» στα μνημόνια, εν τέλει, μετά από την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, μετέφρασε αυτό το βροντερό «ΟΧΙ» ως «εντολή να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας», παίρνοντας την συναίνεση όλων των πολιτικών αρχηγών του πρέσβευαν το «ΝΑΙ» στις προτάσεις Γιούνκερ. Και τέλος θα μπορέσει να εξηγήσει στον Ελληνικό Λαό που είπε «ΟΧΙ» στην πρόταση Γιούνκερ, γιατί πλέον η ίδια πρόταση κατεβαίνει ως πρόταση της Ελληνικής Κυβέρνησης;
Αυτά και άλλα πολλά απάντησε ο Τσίπρας στην προ ολίγων λεπτών ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Συγκεκριμένα, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Σήμερα η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ανεξάρτητα από τις εκτιμήσεις μας, αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να τη δεχθούμε, αισθάνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή από το να διεκδικήσει να απελευθερωθεί από αυτήν την αδιέξοδη πορεία. Και αυτή την επιθυμία, εκπεφρασμένη με τον πιο άμεσο και δημοκρατικό τρόπο καλούμαστε ως κυβέρνηση να  υλοποιήσουμε.»
Κοινώς, ο Τσίπρας εκτιμούσε εξαρχής ότι ο Ελληνικός Λαός θα έλεγε «ΝΑΙ» κάτω από την πίεση της τρομοκρατίας, βάζοντας την δική του υπογραφή αντί του Τσίπρα στο νέο μνημόνιο. Ο Τσίπρας έχοντας την εκτίμηση ότι ο Ελληνικός Λαός θα λυγίσει προχώρησε στο δημοψήφισμα, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά ώστε να ενταθεί το κλίμα της τρομοκρατίας. Ο Τσίπρας στήριζε υποκριτικά το «ΟΧΙ», έχοντας κατά νου ότι το αποτέλεσμα θα βγει «ΝΑΙ».
Τελικά ο Ελληνικός Λαός του έδειξε την πόρτα, αγνοώντας τις σειρήνες της τρομοκρατίας, «ανεξάρτητα από τις εκτιμήσεις του», όπως ευθαρσώς λέει. Και τώρα, που δεν πήρε αυτό που ήθελε από το δημοψήφισμα, προδίδει την Λαϊκή Εντολή και χρησιμοποιεί την πρόταση Γιούνκερ ως δική του.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η Ελλάδα τελεί υπό επίθεση από ένα νέο τρόπο πολέμου τόσο θανατηφόρο όσο μια στρατιωτική επίθεση! Η ''Χρηματοδότηση'' είναι ο νέος αυτός τρόπος πολέμου

Με τέτοια αριστερά, τύφλα να ΄χει η ψοφοδεξιά: Δύο μνημόνια ετοιμάζεται να υπογράψει ο Τσίπρας


Όχι ένα, αλλά δύο μνημόνια θα υπογράψει ο Τσίπρας όπως μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Το πρώτο μνημόνιο θα είναι βραχείας διάρκειας, θα περιλαμβάνει τους όρους της προτάσεως Γιούνκερ, που απέρριψε ηχηρά ο Ελληνικός Λαός, και θα αποσκοπεί σε άμεση είσπραξη 7 δισ. ευρώ και τα μέτρα του θα περάσουν από τα θερινά τμήματα της Βουλής, για να μην αντιληφθεί ο Λαός την βαθύτατη προδοσία της νωπής λαϊκής εντολής του. Το δεύτερο μνημόνιο που θα έχει ορίζοντα 2-3 ετών και θα συνοδεύεται επίσης από επαίσχυντα μνημονιακά μέτρα, θα συζητηθεί από τον Σεπτέμβριο και μετά.

     Ουσιαστικά ο Τσίπρας πήρε το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού στην πρόταση Γιούνκερ και το μετατρέπει, με την συναίνεση των πολιτικάντηδων του «δημοκρατικού τόξου» σε ένα τεράστιο «ΝΑΙ». Η μόνη διαφορά της προτάσεως Γιούνκερ με το σχέδιο Τσίπρα είναι κάποιοι αστερίσκοι και κάποιες εξαιρέσεις, που τώρα θα διαφημιστούν ως «νίκη» και θα αναθεωρηθούν από Σεπτέμβριο με το δεύτερο μνημόνιο που θα υπογράψει η συγκυβέρνηση.   ΠΗΓΗ
Απειλούν με κούρεμα καταθέσεων τον φτωχό λαό οι Συριζαίοι εκατομμυριούχοι-oμολογιούχοι της Blackrock!
Αφού πρόδωσε τη βούληση του Ελληνικού Λαού, εκπεφρασμένη κατά μεγαλειώδη τρόπο στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ο Σύριζα απειλεί πλέον και τις καταθέσεις των Ελλήνων. Ενδεικτικό της εξαπάτησης εις βάρος του Λαού, στην οποία επιδίδεται ο Σύριζα και τα στελέχη του, τα όσα δήλωσε ο Δ. Μάρδας σε ερώτηση σχετική με το ενδεχόμενο κουρέματος καταθέσεων:
«Υπάρχει και μια οδηγία της Ε.Ε. που προβλέπει κάποια πράγματα. Αυτό το θέμα δεν το έχουμε συζητήσει εκεί που θα έπρεπε να το έχουμε συζητήσει δηλαδή στα αρμόδια όργανα. Υπάρχουν πολλές λύσεις για να λυθούν τα προβλήματα και δεν είναι η μόνη λύση για να αποκατασταθεί η ρευστότητα».
Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, ο αναπληρωτής υπουργός ακολουθώντας συγκεκριμένη γραμμή της κυβέρνησης, όχι μόνο αποφεύγει κακήν-κακώς να διαψεύσει τη φημολογία αλλά αντιθέτως πυροδοτεί τα χειρότερα σενάρια, τα οποία καταλήγουν στο να βάλουν χέρι οι τοκογλύφοι στις καταθέσεις του Ελληνικού Λαού.
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση απειλεί ευθέως τις οικονομίες του Ελληνικού Λαού, τα στελέχη της κυβέρνησης δεν ανησυχούν διόλου καθώς έχουν φροντίσει να βγάλουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό.
ΥΓ. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δ. Μάρδας, ο οποίος προέβη στις παραπάνω δηλώσεις, είναι το ίδιο άτομο το οποίο έβγαλε χρήματά του στο εξωτερικό μετά τις εκλογές, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων και επικριτικών σχολίων.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνη λύση για να απαλλαγούμε από τα Μνημόνια η Εθνική Παραγωγή

Εθνική Αντίσταση: Το λαθρονομοσχέδιο ισοδυναμεί με 1000 Μνημόνια!Κατ’ εντολή Μέρκελ ο διορισμός Τσακαλώτου στο ΥΠΟΙΚ!Η χρονική συγκυρία της απομάκρυνσης Βαρουφάκη από το υπουργείο Οικονομικών και της αντικατάστασής του από τον μέχρι πρότινος αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτο, οδηγεί στην εξαγωγή κρίσιμων συμπερασμάτων, τα οποία προμηνύουν και την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών.
Η αντικατάσταση Βαρουφάκη, θα μπορούσε κάλλιστα να ερμηνευθεί πολιτικά στην περίπτωση εκείνη κατά την οποία θα είχε επικρατήσει το «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου. Χρεώνοντάς του την δραματική επιδείνωση των διαπραγματεύσεων και το τέλμα στο οποίο αυτές είχαν περιέλθει, η απομάκρυνση Βαρουφάκη θα λειτουργούσε ως κίνηση καλής θέλησης, ούτως ώστε να κατευναστούν οι δανειστές και να ανοίξει ο δρόμος προς την επανέναρξη των επαφών και τη συμφωνία. Συνέβη όμως το απροσδόκητο για την κυβέρνηση Τσίπρα και παρά τις απεγνωσμένες της προσπάθειες να ενθαρρυνθεί το κλίμα τρομοκρατίας προς επικράτηση του «Ναι»: ο Ελληνικός Λαός απάντησε «Όχι» στην πρόταση των δανειστών.
Κι ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Τσίπρας περιέβαλε τον υπουργό Οικονομικών του με μια ομπρέλα προστασίας από κάθε επίθεση στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας, άξαφνα και μετά από ένα δημοψήφισμα με ξεκάθαρο μήνυμα αντίστασης στα μνημόνια, ο πρωθυπουργός προχώρησε σε κίνηση ματ: οδήγησε σε παραίτηση τον υπουργό του, αντικαθιστώντας τον με τον Ευ. Τσακαλώτο!
Γιατί όμως επέλεξε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο; Από την τριμερή του Μαΐου στη Ρίγα της Λετονίας, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά στις επαφές με τους δανειστές, ο Τσακαλώτος κέρδισε τη συμπάθειά τους και δη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Μέρκελ. Το μετριοπαθές (έως υποτακτικό) του ύφος και τα άψογα αγγλικά του, υποχρέωσαν την Μέρκελ να ρωτήσει τον Αλέξη Τσίπρα: «ο κύριος είναι Έλληνας»; Η θετική απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού έδινε το πράσινο φως στη πλευρά των δανειστών να ποντάρουν το μέλλον των διαπραγματεύσεων στον ενεργότερο ρόλο του Τσακαλώτου.
Είναι προφανές και στον πλέον αδαή, πως η αιφνίδια αναβάθμιση και τοποθέτηση Τσακαλώτου στη θέση του υπουργού Οικονομικών, αποτελεί περισσότερο προσωπική επιλογή Μέρκελ παρά Τσίπρα. Κρίνεται δε αναγκαίο, να ερμηνευθεί σε συνάρτηση με το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών το οποίο κατέληξε στην κοινή απόφαση του αντισυνταγματικού τόξου για επίτευξη συμφωνίας -Νέου δηλαδή Μνημονίου- με τους τοκογλύφους των Βρυξελλών και του Βερολίνου.
Το γιατί, λοιπόν, επελέγη ο Τσακαλώτος για το υπουργείο Οικονομικών είναι ταυτόσημο με το ερώτημα γιατί έγινε το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και η σύνταξη του κοινού ανακοινωθέντος: και τα δύο ερωτήματα απαντώνται από την εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος παρά τη θέλησή του, θα υποστεί τα δεινά ενός ακόμη -του χειρότερου- Μνημονίου.  Ευάγγελος Καρακώστας
ΧΑΜΟΣ στη Μυτιλήνη - Σε εξέλιξη εξέγερση των λαθρομεταναστών που θέλουν να πάνε στον Πειραιά! (Βίντεο)Σε εξέλιξη βρίσκεται η νέα εξέγερση μεταναστών στον καταυλισμό του Δήμου Λέσβουστον Καρά – Τεπέ…
Περίπου 1.000 άτομα προτάσσοντας γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής τους και για τη μεγάλη καθυστέρηση της έκδοσης του πολυπόθητου εγγράφου που τους επιτρέπει να ταξιδέψουν προς Πειραιά.
Να σημειώσουμε ότι ο αριθμός των μεταναστών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Μόρια και στον Καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά - Τεπέ υπερβαίνει τα 4.500 άτομα.
Η αναταραχή ξεκίνησε αργά χθες το βράδυ και παρά τις προσπάθειες να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, η εξέγερση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! Ζητάνε ΕΝΙΣΧΥΣΗ από την Ε.Ε. ΜΟΝΟ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Ηλίας Κασιδιάρης: “Η Ελλάς προώρισται να ζήση και θα ζήση”!Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης επισήμανε αρχικά πως η ψήφιση του παρόντος λαθρονομοσχεδίου είναι μείζονος εθνικής σημασίας και ισοδυναμεί με χίλια Μνημόνια!

Πρόκειται για μια πολιτική απάτη του Σύριζα, καθώς θα όφειλε να φέρει σε δημοψήφισμα το παρόν λαθρονομοσχέδιο και να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός.

Προτεραιότητα της παρούσας συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ είναι η σίτιση και η φροντίδα των λαθρομεταναστών και όχι των Ελλήνων, καθώς για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η δημιουργία νέων στρατιών ψηφοφόρων.

Μια μελλοντική εθνική κυβέρνηση θα καταργήσει το παρόν λαθρονομοσχέδιο - έκτρωμα με ένα νόμο και ένα άρθρο! Η Χρυσή Αυγή θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την οριστική κατάργηση του παρόντος λαθρονομοσχεδίο.

Οι προδότες πολιτικάντηδες μετέτρεψαν το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων σε ένα υποτακτικό "Ναι" σε ένα νέο επαχθές Μνημόνιο.

Ο Συναγωνιστής κατέληξε λέγοντας πως το απώτερο μήνυμα του πολιτικού Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή συνοψίζεται στην ιστορική φράση: "Η Ελλάς προώρισται να ζήση και θα ζήση"!
  ΠΗΓΗ

Χρήστος Παππάς: Να αποσυρθεί οριστικά το λαθρονομοσχέδιο

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς στο θέμα που τέθηκε για αναβολή της σημερινής συζήτησης του λαθρονομοσχεδίου λόγω της συνόδου κορυφής ήταν ξεκάθαρος: Να αποσυρθεί οριστικά το λαθρονομοσχέδιο και να μην ξαναέρθει! Τελικά η συζήτηση και η ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου προχωρά κανονικά.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Συμπαθητική” επίδοση για εισβολή: Μόλις... 1105 λαθρομετανάστες μας προτίμησαν τη Δευτέρα

Μιχάλης Αρβανίτης σε υστερικούς Συριζαίους: Μπορείτε να το βουλώσετε επιτέλους; Φωτογραφίες, Βίντεο


Ο βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης επισήμανε στην σημερινή του ομιλία στην Ολομέλεια πως την ίδια ώρα που σχεδόν όλοι οι πολίτες παρακολουθούν τις εξελίξεις για την εθνική οικονομία, επιχειρείται με το παρόν λαθρονομοσχέδιο η διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού της Πατρίδας.
Ο Συναγωνιστής Αρβανίτης τόνισε τους κινδύνους από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση για την υγεία, την δημόσια ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη.
Στις συνεχείς διακοπές και προκλήσεις από τους Συριζαίους απάντησε με αποφασιστικό τρόπο ο Συναγωνιστής Αρβανίτης (4:52).
Μετά το πέρας της δυναμικής ομιλίας του ο Συναγωνιστής Αρβανίτης επέστρεψε με ηχηρό τρόπο το επαίσχυντο λαθρονομοσχέδιο στην Τασία Χριστοδουλοπούλου.  ΠΗΓΗ

Φώτης Γραικός: Ντροπή για το κοινοβούλιο να διαπραγματεύεται την ιθαγένεια των Ελλήνων

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Φώτης Γραικός κατά την ομιλία του για το λαθρονομοσχέδιο τόνισε εμφατικά πως είναι ντροπή για το κοινοβούλιο να διαπραγματεύεται την ιθαγένεια των Ελλήνων και το μέλλον του Έθνους.
Κατήγγειλε τους βουλευτές του Σύριζα ότι επηρεάζονται από την συμπλεγματική τους ύπαρξη και το μίσος για την καταγωγή τους για να μηδενίσουν οτιδήποτε Ελληνικό.
«Ο Ελληνισμός πέρασε 400 χρόνια τουρκοκρατίας και πολλές άλλες δυσκολίες αλλά επέζησε, όσο και αν προσπαθείτε να τον διαλύσετε δεν θα τα καταφέρετε» δήλωσε χαρακτηριστικά. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φόρος πολυτελούς διαβίωσης στους πολυτέκνους, με τεκμήριο τα πολλά παιδιά!
Στα σκουπίδια, εκεί που της αρμόζει, το μέλλον της ψοφοδεξιάς

Η κατάντια της ΝΔ έφτασε σε τέτοιο σημείο ώστε η παραίτηση από την αρχηγία της του Αντώνη Σαμαρά, αντί να αποτελεί την είδηση της ημέρας, να θεωρείται ως κατωτέρας αξίας και σημασίας νέο ακόμη και από την παραίτηση του Βαρουφάκη. Ένα ακόμη δείγμα της απελπιστικής και μη αναστρέψιμης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το άλλοτε κραταιό αυτό κόμμα εξουσίας. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, τα όσα συμβαίνουν μετά το τέλος της εποχής Σαμαρά, οδηγούν σε έναν άμεσο κίνδυνο της απόλυτης πολιτικής γελοιοποίησής της, αν δούμε τόσο τον ευρύ αριθμό των όσων ακούγεται ότι θα διεκδικήσουν το χρίσμα του νέου αρχηγού της ΝΔ όσο και για το ποιους πρόκειται.
Ο μέχρι τώρα αριθμός των υποψήφιων δελφίνων είναι σχεδόν διψήφιος, ενώ περιπτώσεις όπως του Τατούλη ή του Κικίλια, οι οποίες ακούγεται ότι θα αποτελούν πιθανή υποψηφιότητα, προκαλούν μόνο τον γέλωτα. Βλέποντας το πάνθεον των ατόμων που παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ ως «σωτήρες» της ΝΔ αυτό που παρατηρούμε είναι ένα ετερόκλητο και ανομοιογενές συνονθύλευμα διψασμένων για εξουσία πολιτικάντηδων. Αποτυχημένοι περιφερειάρχες, «πατριώτες» καιροσκόποι που αναβαπτίστηκαν στην κολυμβήθρα του πιο σκληρού φιλελευθερισμού, λυσσασμένοι υπερασπιστές του Μνημονίου, ταυτιζόμενοι με τον γερμανικό παράγοντα, εκτός τόπου και χρόνου πολιτικοί γόνοι των βορείων προαστίων κ.ο.κ.
Η ΝΔ είναι ένα κόμμα σε παρατεταμένη πολιτική κρίση, πλήρως αναξιόπιστο, ηθικά διακορευμένο, οικονομικά καταχρεωμένο, χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Η σαφής τοποθέτηση της νέας ηγεσίας (όποια κι αν είναι αυτή) σε πολύ πιο μνημονιακές θέσεις και η μεταστροφή της ακόμα περισσότερο προς την κεντροδεξιά και τον φιλελευθερισμό θα ανοίξει κι άλλο διάπλατα τις πόρτες, προκειμένου οι εναπομείναντες πατριώτες ψηφοφόροι της να εγκαταλείψουν οριστικά και αμετάκλητα το κομματικό αυτό ερείπιο και να αναζητήσουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την πολιτική στέγη που απαιτείται για κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα και Ελληνίδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑΙ ψήφισαν οι ψευτοεπαναστάτες των Εξαρχείων - Συναγωνίστηκαν σε ραγιαδισμό το Κολωνάκι!


Όπως ήταν αναμενόμενο, η μπουρζουαζία του Κολωνακίου απεδείχθη εξόχως υποτακτική προς τους τοκογλύφους, επιλέγοντας το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα σε ποσοστό άνω του 70%. Ακόμη πιο αναμενόμενο όμως, το γεγονός ότι το Κολωνάκι δέχεται τον ισχυρό ανταγωνισμό εκ μέρους των «ελευθεριακών», των «προοδευτικών», εκείνων με τους «ανοιχτούς ορίζοντες» που κατοικοεδρεύουν στα Εξάρχεια!
Το βράδυ «κατά της εξουσίας», με μολότοφ και καταστροφή της περιουσίας του απλού κοσμάκη και το πρωί Μνημόνιο και άγιος ο Θεός! Ενδεχομένως, φοβήθηκαν οι «επαναστάτες» τα capital controls και την είδηση περί κουρέματος των καταθέσεων
Ίσως οι αναρχικοί των Εξαρχείων να είναι και φανατικότεροι τηλεθεατές του καναλιού του Αλαφούζου, απ' ότι οι νεοδημοκράτες. Σε κάθε περίπτωση, απεδείχθη ότι ο αναρχικός χώρος συντάχθηκε πίσω από τη γραμμή «ο φόβος φυλά τα έρμα». Άγνωστο αν η γραμμή αποφασίστηκε σε κάποια από τις περίφημες συνελεύσεις του χώρου, σίγουρο όμως είναι ότι η επόμενη συνέλευση θα προχωρήσει σε αποτίμηση του αρνητικού αποτελέσματος και στην αναζήτηση νέων τρόπων δράσης για να πειστεί ο Ελληνικός Λαός να προσκυνήσει τους τοκογλύφους!  ΠΗΓΗΗ ήττα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και των δημοσκόπων - Θα επιληφθεί επιτέλους ο εισαγγελέας;

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου αποτέλεσε, συν τοις άλλοις έναν πραγματικό κόλαφο, για μια ακόμη φορά, τόσο για την «ενημέρωση» που παρείχαν τα συστημικά ΜΜΕ, όσο και για τις «μετρήσεις» που δημοσίευαν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, τόσο την εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα, όσο και κατά τα «αποτελέσματα» που έδωσαν αμέσως μόλις έκλεισαν οι κάλπες. Ξεκινώντας από το τελευταίο, αποδείχθηκε για πολλοστή φορά η «αξιοπιστία» των εταιρειών δημοσκόπησης, οι οποίες όλη την εβδομάδα έδειχναν ότι υπήρξε «αντιστροφή κλίματος», με το «ναι» να βρίσκεται μπροστά από το «όχι». Τα ίδια και την Κυριακή το απόγευμα, όπου σε μια «βελτιωμένη» εκδοχή των ψεμάτων τους, έδειχναν μια υπεροχή 2-4 μονάδων του «όχι», αφήνοντας όμως και μια μικρή χαραμάδα αισιοδοξίας ότι… μπορεί να βγει το «ναι», έστω και οριακά με 50,5%.
Το αποτέλεσμα, το πραγματικό αποτέλεσμα, είναι γνωστό: πάνω από 22% η υπεροχή του «όχι» σε σχέση με το «ναι». Ουδείς, φυσικά, δημοσκόπος είχε την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί και να βάλει λουκέτο στην εταιρεία του. Αντιθέτως, στην οποιουδήποτε είδους επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα συνεχίσουν να δημοσιεύουν «δημοσκοπήσεις» με αμφιβόλου αξίας και αποτελεσματικότητας μετρήσεις.
Στο ίδιο μήκος κύματος και τα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία κυριολεκτικά ξεσάλωσαν στην τρομολαγνεία και την παραπληροφόρηση, στην απεγνωσμένη όσο και συστηματική προσπάθειά τους να κατευθύνουν τον κόσμο προς το «ναι». Ήταν πραγματικά αισχρός ο τρόπος με τον οποίο τα εγχώρια ΜΜΕ συντάχθηκαν με την μορφή διατεταγμένης υπηρεσίας στο πλευρό των εταίρων και των διεθνών τοκογλύφων, επιδιώκοντας να εκβιάσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Και τι δεν είδαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα της μιας και παραπάνω εβδομάδας, από την προκήρυξη του δημοψηφίσματος μέχρι και την διεξαγωγή του. Μονόπλευρη παρουσίαση της κατάστασης, άμεση προπαγάνδιση του «ναι», «ρεπορτάζ» που παρέπεμπαν με το οπτικό υλικό τους στη Νότιο Αφρική, «αναλύσεις» μεσσιανικού χαρακτήρα και φυσικά απίστευτη προβολή των κομματικών φερέφωνων του «ναι», δηλαδή της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. Μαζί μ’ αυτούς, διάφοροι ξοφλημένοι, αποτυχημένοι και λαομίσητοι της πολιτικής ζωής του Τόπου, όπως ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής, ο Σημίτης και άλλοι, οι οποίοι με απύθμενο θράσος και δίχως να αισχύνονται στον ελάχιστο βαθμό, κινδυνολογούσαν ασύστολα, κουνούσαν επιδεικτικά το δάκτυλό τους και έδιναν συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να χειριστεί ο Ελληνικός Λαός την ψήφο του. Αυτά τα πολιτικά απολιθώματα διενήργησαν, έστω και άθελά τους, με τέτοιο τρόπο ώστε να ωθήσουν τους Έλληνες να πράξουν σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση απ’ αυτή που θα ήθελαν με τις άθλιες τοποθετήσεις τους.
Επειδή, λοιπόν, ακούγεται ότι θα ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηλεοπτικοί σταθμοί και άλλα ΜΜΕ παραβίασαν την εκλογική νομοθεσία με τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα του δημοψηφίσματος, έχουμε την εύλογη απορία αν πραγματικά αυτή η έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους, ή απλώς θα αποτελέσει μια ακόμη λεκτική ενέργεια με «άσφαιρα πυρά», δίκην ενός φτηνού εντυπωσιασμού.
Εμείς, ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έχουμε νιώσει ουκ ολίγες φορές την «στοργή» και την «αγάπη» τόσο των δημοσκοπικών εταιρειών, όσο και των καθεστωτικών ΜΜΕ. Γι’ αυτό, άλλωστε, και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα με τα όσα συνέβησαν γύρω από το δημοψήφισμα. Το γεγονός, πάντως, της αρνητικής αντιμετώπισης που έχει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους καθεστωτικούς αυτούς στυλοβάτες (ΜΜΕ, εταιρείες δημοσκοπήσεων) δείχνει, αν μη τι άλλο ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, χωρίς να εξαρτιόμαστε από τα κυκλώματα της διαφθοράς και της διαπλοκής που λυμαίνονται τον Τόπο.
Γιώργος Μάστορας
Υ.Γ. Αξία έχει μία ομολογία που έγινε στην πρωινή εκπομπή του Βήμα FM. Εκεί οι δημοσιογράφοι μεμφόμενοι την επέμβαση του εισαγγελέα για το αίσχος των ΜΜΕ, παραδέχτηκαν ότι και οι ίδιοι παρέβηκαν συνειδητά το νόμο, ώστε να μη δώσουν βήμα στη Χρυσή Αυγή. Θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας με αυτή την υπόθεση στην οποία υπάρχει δημόσια ομολογία; Συγκεκριμένα ομιλούμε για την πρωινή εκπομπή "Σεμνά και Ταπεινά" από το δημοσιογραφικό "δίδυμο" Κακούση - Πετρόπουλου.   ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9084861856637125129

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item