Widgets

Καταστρέφουν τη χώρα: Ταφόπλακα για την πρωτογενή παραγωγή το νέο αριστερό μνημόνιο


Έχουμε πολλές φορές τονίσει ότι η μόνη διέξοδος από την κρίση βρίσκεται στην Εθνική Παραγωγή και στον δρόμο προς την επίτευξη της Αυτάρκειας. Το νέο μνημόνιο που κομίζει σήμερα στη Βουλή η συγκυβέρνηση του Μνημονίου κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση, καθιστώντας βέβαιο ότι η χώρα θα παραμένει δέσμια των διεθνών τοκογλύφων για πάρα πολλά χρόνια.

Με εύγλωττη και πολιτικάντικη διατύπωση, το νέο αριστερό μνημόνιο, που κατατέθηκε στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος, επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις για τους αγρότες, που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω συρρίκνωση της Εθνικής Παραγωγής και συνεπαγωγικά της Ελληνικής Οικονομίας συνολικά. Συγκεκριμένα στο έγγραφο που ήρθε στα αγγλικά, αναφέρεται ότι:

«Υιοθέτηση νομοθεσίας για:
Την εξάλειψη των δυνατοτήτων φοροαποφυγής του φόρου εισοδήματος (π.χ. αυστηρότερος προσδιορισμός της ιδιότητας του αγρότη)
Σταδιακή κατάργηση της προνομιακής φορολογικής μεταχείρισης των αγροτών στον κώδικα φορολογίας εισοδήματος έως το 2017.

Κατάργηση των επιδοτήσεων για τους φόρους κατανάλωσης επί του πετρελαίου ντίζελ για τους αγρότες και καλύτερη επιλεξιμότητα, με στόχο την μείωση κατά το ήμισυ των δαπανών, για τα επιδόματα πετρελαίου θέρμανσης στον προϋπολογισμό του 2016.»

Η αγροτική παραγωγή, που δέχεται συνεχή πλήγματα ήδη από τον Ιανουάριο με την υπογραφή Τσίπρα στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αναμένεται να δεχτεί άλλο ένα ισχυρότατο πλήγμα με το τρίτο, αλλά αριστερό, μνημόνιο. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση κινείται στον άξονα δημιουργίας μίας εισαγωγικής οικονομίας που θα είναι αιωνίως δέσμια των μνημονίων.

Υπενθυμίζουμε τις πάγιες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΑΛΙΕΙΑ)

Η αγροτική μας παραγωγή παραμένει όμηρος εγχώριων και ξένων συμφερόντων που δεν θέλουν την Ελλάδα αυτάρκη. Οι βασικές προτάσεις του Κινήματός μας για αναδιάταξη του αγροτικού τομέα είναι οι εξής:

- Επιδότηση της αγροτικής παραγωγής από το ειδικό ταμείο που θα προκύψει από την εκμετάλλευση των ελληνικών υδρογονανθράκων. Έμφαση σε ακριτικές περιοχές και κυρίως στην Θράκη και τις νήσους του Ανατολικού Αιγαίου.

- Διαγραφή χρεών των Ελλήνων αγροτών, κίνηση ανάλογη με αυτή που έπραξε το στρατιωτικό καθεστώς του 1967 και έδωσε νέα ώθηση στην ελληνική αγροτική οικονομία.

- Άμεση σύνδεση αγροτικής παραγωγής και κατανάλωσης. Οριστικό τέλος στην ασυδοσία των μεσαζόντων - αεριτζήδων

- Οργάνωση της παραγωγής σε τοπικό επίπεδο με την υποχρεωτική θέσπιση ομάδων παραγώγων, οι οποίοι θα παράγουν προϊόντα τα οποία ευδοκιμούν στην περιοχή χωρίς την απαίτηση πολλών εισροών. Λόγω μικρού γεωργικού κλήρου αξιοποιούνται καλύτερα μικρές εκτάσεις με παραγωγή προϊόντων με προστιθέμενη αξία, δίνοντας έτσι εργασία σε περισσότερους αγρότες.

- Μητρώο αγροτών, ώστε να προμηθεύονται αφορολόγητο πετρέλαιο ελληνικής παραγωγής καθώς και εφόδια (λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά) από το πλούσιο υπέδαφος της πατρίδας μας χωρίς μεσάζοντες, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Αξιοποίηση των ορυκτών μας για την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων και εδαφολογική χαρτογράφηση από ελληνικά πανεπιστήμια των γεωργικών περιοχών για την κατάρτιση προγραμμάτων λίπανσης και εφοδίων για φυτοπροστασία.

- Προστασία του ελληνικού περιβάλλοντος από τα φυτοφάρμακα των πολυεθνικών κολοσσών (Monsanto, Dow κλπ): Μεθοδευμένη στροφή στη βιολογική γεωργία με σκοπό την προστασία του ιερού περιβάλλοντος της πατρίδας μας από τα χημικά λιπάσματα των ξένων κολοσσών και την άμεση διακοπή της απώλειας συναλλάγματος.

- Υποχρεωτική καθιέρωση της ανακύκλωσης των υπολειμμάτων της αγροτικής παραγωγής για την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων με στόχο την αειφορία σε εθνικό επίπεδο, δρώντας σε τοπικό επίπεδο. 

www.xryshaygh.comΝίκος Μίχος: Χαριστική βολή στους αγρότες το Μνημόνιο της ΑριστεράςΕπίθεση προς την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο βουλευτής Εύβοιας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Μίχος, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή επί της συζήτησης για το νέο Μνημόνιο.

Ο συναγωνιστής Μίχος σημείωσε πως το νέο -σκληρότερο από τα προηγούμενα- Μνημόνιο, το φέρνει η κυβέρνηση της Αριστεράς σε μια περίοδο κατά την οποία το 36% των Ελλήνων βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Για τον αγροτικό κόσμο συγκεκριμένα, προβλέπονται μέτρα τα οποία θα επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο την οικονομική κατάσταση, όπως η σταδιακή κατάργηση της επιδότησης του πετρελαίου.

«Ξεκάνετε τους αγρότες, όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συμπληρώνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να περιορίσει την αγροτική παραγωγή της Ελλάδας στο 3% της συνολικής παραγωγής.

Ο συναγωνιστής Μίχος επισήμανε πως την ώρα που απαιτούνται νέα αιματηρά μέτρα από τον Ελληνικό Λαό, τα κόμματα και τα κανάλια έχουν χρέη εκατομμυρίων στις τράπεζες, υπό την σκανδαλώδη ανοχή της κυβέρνησης της Αριστεράς.

Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των αγροτών και του συνόλου του Ελληνικού λαού και αποτελεί την μοναδική πολιτική δύναμη αντίστασης στα εθνοκτόνα Μνημόνιαwww.xryshaygh.com


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4161026870797865251

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item