Widgets

ΑΙΣΧΟΣ! και ΝΤΡΟΠΗ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» ΤΟΞΟΥ! ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΪΟΙ «ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ»


Σε μια άκρως προκλητική δήλωση απέναντι σε όλους αυτούς που έντρομοι περιμένουν στις ουρές των τραπεζών και των ΑΤΜ, προέβει στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουπλής λοιπόν, είπε ότι δεν βλέπει «κανένα πρόβλημα» και γελώντας σχολίασε : «Μα τι είναι αυτά που λέτε; 60 ευρώ την μέρα είναι 1.800 ευρώ το μήνα!»


ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Άλλο ένα ψέμα των συριζαίων αποκαλύπτεται: Ποτέ δεν έγινε πρόταση για είσοδο στους BRICS!Εντωμεταξύ τις διαμαρτυρίες των φαρμακοποιών προκάλεσε χθες η έκκληση που τους απηύθυνε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ζητώντας να «δείξουν την ανθρωπιά τους αυτές τις κρίσιμες μέρες και να μη ζητούν συμμετοχή στα φάρμακα από ασθενείς που εκτιμούν ότι αδυνατούν να πληρώσουν», (λες και αν ήθελε δεν θα μπορούσε να καταργήσει τις συμμετοχές των ασφαλισμένων οι οποίες είναι ιδιαίτερα υψηλές),

Δεν φτάνει που έφεραν τους πολίτες σε αυτήν την κατάσταση, προκαλούν και από πάνω με αυτές τις δηλώσεις. Δεν είναι απλώς κατώτεροι των περιστάσεων αλλά και «επικίνδυνοι».  Τα συμπεράσματα δικά σας.  πηγήΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» (ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΤΟΞΟ ΔΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ


Διάγγελμα Αρχηγού Χρυσής Αυγής για το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό τόνισε: ΟΧΙ στο Μνημόνιο των τοκογλύφων - ΟΧΙ στο αριστερό Μνημόνιο του Τσίπρα!
Ακολουθεί απομαγνητοφωνημένο το διάγγελμα του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή:
Ελληνικέ Λαέ, Έλληνες και Ελληνίδες,
Η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται ολόθερμα στον δοκιμαζόμενο σήμερα Λαό, ο οποίος περιμένει στις ουρές των τραπεζών και των καταστημάτων τροφίμων. Ζούμε μια απαράδεκτη κατάσταση, για την οποία ευθύνη ασφαλώς έχει και η κυβέρνηση.
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι απλή και ξεκάθαρη. Δεν ανήκει στον κώδικα αξιών και στην ηθική των Εθνικιστών ο πολιτικός σαλτιμπαγκισμός.
Λέμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα σχετικά με την πρόταση των Ευρωπαίων, την πρόταση Γιούνγκερ, όπως λέμε ΟΧΙ επίσης  και στην πρόταση της κυβερνήσεως, την πρόταση Τσίπρα, την οποία θεωρούμε ένα νέο Μνημόνιο.
Το τι θα συμβεί στην χώρα μας ήταν για εμάς γνωστό και χαρακτηριστικά θα σας αναφέρω τι είπα στην Βουλή των Ελλήνων, στην ομιλία μου, το Σάββατο 27 Ιουνίου του 2015, στην σχετική συζήτηση. Σας διαβάζω αυτολεξεί από τα Πρακτικά της Βουλής: «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ζούμε πραγματικά στιγμές παράξενες και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ναι, υπάρχουν οι ουρές πίσω από τα ΑΤΜ, αυτό είναι ένα γεγονός, όπως είναι γεγονός επίσης ότι την περασμένη εβδομάδα, από ημέρα Δευτέρα, είχαν σπάσει τα τηλέφωνα σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Αθήνα ιδιαιτέρως, που τους έλεγαν: "Βγάλτε τα χρήματά σας από την τράπεζα γιατί οι τράπεζες θα κλείσουν". Δεν το ξέρατε; Όλοι το ξέρατε. Ποιες υπόγειες δυνάμεις κινούνται, λοιπόν, σε αυτόν τον τόπο; Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Είστε σίγουροι ότι κυβερνάτε αυτόν τον τόπο;».
Αυτά είπα στην Βουλή το Σάββατο και κανείς δεν άκουσε το μήνυμα αυτό αγωνίας, το οποίο υπήρχε προς τον Ελληνικό Λαό αλλά και προς τους κυβερνώντες. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτονόητο ότι θα πει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα διότι η πρόταση αυτή των λεγομένων Ευρωπαίων εταίρων, για μας των διεθνών τοκογλύφων, είναι μία πρόταση, η οποία θα υποδουλώσει οικονομικά την Πατρίδα μας, θα βυθίσει την οικονομία μας σε ύφεση και είναι γνωστό, εξάλλου, ότι όπως το 2010 είπαμε ΟΧΙ στο Μνημόνιο, το ίδιο θα πούμε και το 2015. Αν χρειαστεί, το ίδιο θα πούμε και το 2020 και το 2025, γιατί για εμάς τους Εθνικιστές η εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και η υπαγωγή της Πατρίδας μας στο αγγλικό δίκαιο, που σημαίνει δήμευση κάθε εθνικής περιουσίας, είναι απαράδεκτη. Είναι τίποτε άλλο από την μετατροπή της Χώρας μας σε μια αποικία χρέους.
Οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ τεράστιες, τεράστιες και για την ανευθυνότητα, την οποία έδειξε διενεργώντας αυτό το δημοψήφισμα χωρίς να έχει εξασφαλίσει την ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα. Τεράστιες οι ευθύνες, επίσης, και στο πολιτικό σύστημα εν γένει γιατί ό,τι πληρώνουμε σήμερα, η κατάσταση η τραγική των τελευταίων ημερών, δεν είναι αποτέλεσμα της εξαγγελίας του δημοψηφίσματος αλλά μίας ένοχης πολιτικής 40 ολόκληρων χρόνων, μίας πολιτικής σπατάλης, μίζας και ρεμούλας.
Οι ευθύνες του Σαμαρά, του Βενιζέλου και αυτών οι οποίοι κυβέρνησαν στα πέντε χρόνια του Μνημονίου, είναι τεράστιες. Από αυτούς ξεκίνησε το κακό, το οποίο συνεχίζεται και ασφαλώς είναι οι πλέον ακατάλληλοι σήμερα για να δίνουν μαθήματα στον Ελληνικό Λαό. Όμως, από την πλευρά της Ευρώπης, από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, το να διακόψουν την ρευστότητα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα αποτελεί ένα πισώπλατο μαχαίρωμα, όχι μόνον εναντίον της κυβερνήσεως του Αλέξη Τσίπρα αλλά και εναντίον ολοκλήρου του Ελληνικού Έθνους. Δεν έκαναν τίποτε διαφορετικό στο τραπεζικό σύστημα της χώρας και οι Γερμανοί το 1941, όταν κατέκτησαν την Χώρα μας. Δεν χτυπούν, λοιπόν, μόνο την κυβέρνηση αυτοί που έχουν δημιουργήσει την απαράδεκτη σημερινή κατάσταση με τις ουρές στις τράπεζες και στα καταστήματα τροφίμων. Χτυπούν αυτήν την ίδια την Ελλάδα.
Και είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους με μεγάλη ενοχή για το σημερινό κατάντημα, όπως ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σημίτης, ο οποίος μας έβαλε με τεχνάσματα, με πλαστά στοιχεία στο ευρώ, σήμερα να είναι υπέρ του «ναι». Μας προκαλεί εντύπωση να βλέπουμε ανθρώπους με δεδομένη μνημονιακή πεποίθηση, όπως ο κ. Μπουτάρης και ο κ. Καμίνης να είναι και αυτοί υπέρμαχοι του «ναι». Επίσης, η όλη τακτική των μεγάλων καναλιών της διαπλοκής, οι οποίοι προπαγανδίζουν από το πρωί έως το βράδυ μέσα σε ένα κλίμα τρομολαγνείας, μας δείχνει τον σωστό δρόμο, μας δείχνει ότι πρέπει να είμαστε στην αντίπερα όχθη.
Έλληνες και Ελληνίδες, Ελληνικέ Λαέ,
Η Χρυσή Αυγή θα πει ΟΧΙ, θα πει ΟΧΙ στην εθνική υποταγή, θα πει ΟΧΙ στο Μνημόνιο, θα πει ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνγκερ. Όμως, αυτό που προέχει, αυτό που είναι πάνω από όλα, είναι ο Ελληνικός Λαός, μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής, να παραμείνει ενωμένος. Η εθνική ενότητα είναι πάνω από όλα στις δύσκολες ημέρες, οι οποίες έρχονται. Σας καλώ όλους να έχετε μέσα σας βαθειά την πεποίθηση αυτής της εθνικής ενότητος και να την διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού, γιατί μόνο αυτό μπορεί να σώσει την Ελλάδα, μόνον οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα.
Αυτό ας μας γίνει πεποίθηση και από εκεί και πέρα ο Θεός της Ελλάδος ας βοηθήσει το Έθνος μας να βγει από αυτή την δύσκολη περίσταση. Το «ναι» στο δημοψήφισμα θα είναι στην πραγματικότητα ένα «ναι» στην εθελοδουλεία, ένα «ναι» στο να βρεθεί η Πατρίδα μας στο έλεος του ξένου τοκογλυφικού κεφαλαίου.
Το ΟΧΙ θα είναι ένα ΟΧΙ στο Μνημόνιο και εις ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή θα είναι ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνγκερ, αλλά όχι και στην προχειρότητα του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανευθυνότητά του αλλά και στην πρότασή του, η οποία αποτελεί ένα νέο Μνημόνιο.  ΠΗΓΗ

Σε απελπισία οι εκπρόσωποι της Παγκοσμιοποίησης: Έτσι και αλλιώς νικητής η Χρυσή Αυγή!


Βαρυσήμαντη συνέντευξη σε ιταλικό μέσο έδωσε το δεξί χέρι του Ιταλού Ευρωβουλευτή, Altiero Spinelli, ο οποίος θεωρείται εκ των «πατέρων» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του έχει αφιερωθεί το κεντρικό κτήριο του Ευρωκοινοβουλίου. Αξίζει να πούμε, εν είδει παρένθεσης, ότι ο Altiero Spinelli, εκλιπών από το 1986 ήταν κλασσική περίπτωση πρώην κομμουνιστή, ο οποίος κατέληξε φεντεραλιστής, οραματιζόμενος τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.
Στην συνέντευξή του, λοιπόν, ο Pier Virgilio Dastoli, καταρχάς ξεκαθαρίζει το θέμα περί δήθεν «εξόδου από το ευρώ» που χρησιμοποιούν ως επιχείρημα τρόμου τα κανάλια, οι πολιτικάντηδες και οι ολιγάρχεςγια να τρομοκρατήσουν τον Λαό. Συγκεκριμένα είπε: «Όχι, δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την Ευρώπη. Οι συνθήκες που έχουν υπογραφτεί δεν προβλέπουν ότι ένα κράτος μπορεί να αποβληθεί από το ευρώ».
Στην συνέχεια δόθηκαν απαντήσεις σχετικά με την απελπισία που έχει καταλάβει τους απανταχού εκπροσώπους της παγκοσμιοποίησης με την πανευρωπαϊκή άνοδο του Εθνικισμού και ιδιαιτέρως της Ελλάδος, γεγονός που οδήγησε στην πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, που θα έλεγε ο θυμόσοφος Ελληνικός Λαός, η κατάστασή τους.
Αν «βγει» το ΝΑΙ: «Αν νικήσει το ΝΑΙ, οι πολιτικές συνέπειες θα είναι εσωτερικές. Ο Τσίπρας θα πρέπει να παραιτηθεί και να γίνουν νέες εκλογές με το ρίσκο σε αυτήν την περίπτωση να νικήσει η άκρα δεξιά της Χρυσής Αυγής»
Αν «βγει» το ΟΧΙ: «Εμένα αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η πολιτική αστάθεια που μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή στήριξε το ΟΧΙ είναι ένα ανησυχητικό σημάδι. Όλοι γνωρίζουν ότι αν γίνουν εκλογές υπάρχει η πιθανότητα να νικήσουν. Νομίζω ότι η Ευρώπη δεν έχει καταλάβει τι κίνδυνος υπάρχει να αυξηθεί η δύναμη εθνικιστικών κομμάτων ενάντια στην ΕΕ».
Δύσκολα τα πράγματα «σύντροφοι», για να σταματήσετε τον Εθνικισμό, την υγιή έκφραση της βούλησης των Λαών για Πατρίδα και Ελευθερία. Κάντε μία έκτακτη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ με προεδρεύοντα τον Σόρος… ΠΗΓΗ
Δημοψήφισμα σε κλίμα πανικού - Στο έλεος των τοκογλύφων η χώρα

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας
Λέει η κυβέρνηση ότι δήθεν στηρίζει το «ΟΧΙ», όμως από μόνη της φροντίζει να σπρώχνει τον Λαό να ψηφίσει «ΝΑΙ». Όχι μόνο δεν φρόντισε ώστε να διεξαχθεί το δημοψήφισμα εν ηρεμία, αλλά μόνη της επέβαλε τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων, διαδίδοντας παράλληλα φήμες ότι αυτοί θα γίνουν ακόμα πιο αυστηροί.
Με το «πιστόλι στον κρόταφο» βάζουν τον Λαό να απαντήσει σε ένα ψεύτικο δίλημμα, ανάμεσα στο Μνημόνιο των τοκογλύφων και στο Μνημόνιο της συγκυβέρνησης. Και τα δύο μνημόνια περιλαμβάνουν εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, Αγγλικό Δίκαιο και πολλά δισ. φόρων, που θα πλήξουν βάναυσα τους Έλληνες.
Οι τοκογλύφοι θέλουν το «ΝΑΙ» για να καταστήσουν συνένοχο τον Ελληνικό Λαό. Η κυβέρνηση θέλει, επίσης, το «ΝΑΙ» ως άλλοθι για να ακολουθήσει μνημονιακή πολιτική, διατηρώντας αντιμνημονιακή ρητορεία. Οι νταβατζήδες της ενημέρωσης θέλουν το «ΝΑΙ» για να συνεχίσουν να εισπράττουν κονδύλια την ώρα ο Λαός πένεται.
Όλοι μαζί στήνουν ένα σκηνικό τρόμο. Ποτέ δεν είδαν τις ουρές με τα συσσίτια ή τις σφαλιάρες που έτρωγε ο Βενιζέλος, αλλά τώρα βλέπουν τις ουρές στα ΑΤΜ, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να εντείνουν τον φόβο που οδηγεί στο «ΝΑΙ» και την υποταγή.
Η Ελλάδα πτώχευσε το 1827. Πτώχευσε και το 1843, όμως λίγα χρόνια μετά ακουμπούσε την Μεγάλη Ιδέα. Πτώχευσε και το 1932, όμως λίγα χρόνια μετά έκανε ολόκληρη την Ευρώπη να παραμιλά, αντιστεκόμενη σε τέσσερις ταυτοχρόνως επιτιθέμενους στρατούς, οι δύο εκ των οποίων ανήκαν σε υπερδυνάμεις της εποχής.
Το αν θα γίνει το δημοψήφισμα παραμένει άγνωστο, αφού ο ίδιος ο Τσίπρας παρακαλάει για ένα Μνημόνιο της τελευταίας στιγμής, για να υπογράψει ως δήθεν νικητής μίας δήθεν σκληρής και μέχρι τέλους «διαπραγμάτευσης».
Η Χρυσή Αυγή καλεί τον Ελληνικό Λαό, είτε γίνει, είτε δεν γίνει το δημοψήφισμα, να πει ένα μεγάλο «ΟΧΙ» και στο Μνημόνιο των τοκογλύφων και στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες μπορούν να αντέξουν τα πάντα για την Ελευθερία της Ελλάδας. Και φυλακές και δολοφονίες και τρομοκρατία μπορούν να αντέξουν και το έχουν αποδείξει.
Το μόνο που δεν μπορεί να γίνει ανεκτό είναι η υποταγή στους επίδοξους κατακτητές της Πατρίδας μας και ολετήρες του Λαού μας.  ΠΗΓΗ

Το DNA του "εθνάρχη" μίλησε

Από το “ευχαριστούμε τους αμερικανούς” στο “παρακαλούμε τους αμερικανούς”

Τα χθεσινά παρακάλια του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου προς τις ΗΠΑ μας γύρισαν το νου 19 χρόνια πίσω, σε στιγμές εθνικής ντροπής. Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 1996, αμέσως μετά την τραγωδία (προδοσία) των Ιμίων, όταν ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης έλεγε το φρικιαστικά περιβόητο «ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ» για την… παρέμβασή της στα τότε γεγονότα, προκαλώντας μ’ αυτή την δήλωσή του αηδία και ανατριχίλα σ’ όλους, όσοι διακατέχοντο από γνήσιο εθνικό φρόνημα.
Χθες, μιλώντας ο Παυλόπουλος στους Ελληνοαμερικανούς φοιτητές του American Hellenic Institute, δήλωσε «παρακαλώ πολύ τις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή την μεγάλη χώρα, να ενισχύσουν την Ελλάδα σ’ αυτήν την κρίσιμη στιγμή».
Μια τέτοια έκφραση, όπως το «παρακαλώ πολύ», δείχνει, αν μη τι άλλο, μια εικόνα της Χώρας ως ικέτη και ζητιάνου, ενός φουκαρά, ο οποίος παρακαλά για ελεημοσύνη. Όταν, λοιπόν, ο πρώτος πολίτης αυτής της Χώρας συμπεριφέρεται ως ένας άνθρωπος ο ποίος εκλιπαρεί απεγνωσμένα για βοήθεια την υπερδύναμη του πλανήτη, η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δεν είναι καθόλου καλή.
Οποιαδήποτε απόπειρα βοήθειας και συμπαράστασης (και όχι επαιτείας και «φιλανθρωπίας») θα έπρεπε να γίνει με όλο το κύρος και τον σεβασμό που πρέπει να χαρακτηρίζει τον ΠτΔ μιας Υπερήφανης Χώρας, η οποία όντως δοκιμάζεται αλλά σε καμία περίπτωση δεν χάνει την Αξιοπρέπειά της. Θλιβερά παρελθοντολογικά φαινόμενα, όπως του «νάνου» Σημίτη και του εθνικά ανεπαρκούς και χειροκροτητή των μνημονιακών κυβερνήσεων Παπούλια, δεν πρέπει πλέον να επαναληφθούν.  Γιώργος Μάστορας
Επιστράτευσαν τις πολιτικές μούμιες του Σημίτη και του Καραμανλή υπέρ των Μνημονίων


Αφού κατέστρεψαν συθέμελα την Ελλάδα, διαλύοντας την εθνική της παραγωγή και λαφυραγωγώντας τα δημόσια ταμεία, οι πολιτικοί νεκροθάφτες του Ελληνικού Λαού επανεμφανίζονται επί των ερειπίων που οι ίδιοι δημιούργησαν, δίνοντάς μας συμβουλές για το «καλό» μας.

Οι «καλοκάγαθοι» διαμορφωτές της κοινής γνώμης, προκειμένου να προσδώσουν ακόμη δραματικότερο τόνο στην επιτακτική αποδοχή των Μνημονίων, επιστράτευσαν τους καταστροφείς της ελληνικής οικονομίας Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή. Όπως ήταν αναμενόμενο, υπό διαφορετικές συνθήκες: ο πρώην πρόεδρος του κλεφτοΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε στους Έλληνες μέσω γραπτής δήλωσης, ο δε πρώην πρόεδρος της ΝΔ μέσω ζωντανού τηλεοπτικού μηνύματος.

Και οι δύο, επειδή «καίγονται» για το «καλό» της Πατρίδας και του Λαού -το έχουν άλλωστε αποδείξει!- συνέκλιναν στην ανάγκη της επιλογής του Ναι στο δημοψήφισμα της Κυριακής, για να παραμείνει (όπως δήλωσαν) η Ελλάδα στην Ευρώπη και στο ευρώ.

Το χειρότερο, όμως, δεν είναι ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί -εκ των κυρίων υπεύθυνων της οικονομικής καταστροφής και της χρεοκοπίας- επενδύουν στον φόβο και καταφεύγουν στον πειθαναγκασμό. Το πλέον αισχρό είναι ότι ο Κώστας Καραμανλής επικαλέστηκε για να τρομάξει τους Έλληνες πως το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα εθνικής ασφάλειας!

Ο Ελληνικός Λαός λοιπόν, ερωτά τον κύριο Καραμανλή: Η Ελλάδα απειλείται από τον κουμπάρο σας, Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ή μήπως από τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που εσείς φέρατε στη χώρα;  ΠΗΓΗ
Κατάρρευση Καμμένων: 4 βουλευτές διαφοροποιήθηκαν, παρελθόν ο Δαμαβολίτης


Εικόνα τσίρκου και παιδικής χαράς δίνει η συγκυβέρνηση (και) με τις παλινδρομήσεις της πάνω στο θέμα του κυριακάτικου δημοψηφίσματος. Δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ τάσσονται ευθέως υπέρ του «ναι», ενώ απόσυρση του δημοψηφίσματος ζητούν ακόμη δύο βουλευτές του κόμματος.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε ότι εάν το δημοψήφισμα πραγματοποιηθεί, θα ψηφίσει υπέρ της Ευρώπης, ενώ επίσης κάλεσε τον ΠτΔ να παρέμβει. «Κάνω έκκληση στον ΠτΔ να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να ακυρώσει το δημοψήφισμα», είπε χαρακτηριστικά. Την σκυτάλη πήρε ένας ακόμη βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο Κώστας Δαμαβολίτης, ο οποίος δήλωσε ότι θα ψηφίσει «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, επειδή θεωρεί «ότι το δημοψήφισμα τελικά είναι ευρώ εναντίον δραχμής». Ο Δαμαβολίτης ήδη διαγράφηκε!
«Είμαι υπέρ του "ναι"», ξεκαθάρισε, επισημαίνοντας ότι «την Κυριακή καλώ τον κόσμο να ψηφίσει "ναι"», αδειάζοντας εντελώς την γραμμή των ΑΝΕΛ. Επίσης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος με δήλωσή του θεωρεί ότι «ΔΕΝ υφίσταται πλέον κανένα ζήτημα δημοψηφίσματος» και ζητεί την μη διεξαγωγή του. Στο ίδιο μήκος κύματος ο Νίκος Μαυραγάνης μίλησε για "νόθο δημοψήφισμα".
Είχε προηγηθεί η χθεσινή παρέμβαση ενός ακόμη βουλευτή των ΑΝΕΛ, του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος ζητούσε κι αυτός την απόσυρση του δημοψηφίσματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η επιλογή του δημοψηφίσματος ήταν λάθος, υπογραμμίζοντας ότι είναι κάτι που η κυβέρνηση πρέπει να το διορθώσει.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι ΑΝΕΛ βρίσκονται σε μια τεράστια εσωκομματική κρίση, η οποία απειλεί την ακεραιότητα του κόμματος, καθώς τέσσερις βουλευτές αμφισβητούν ευθέως την κυβερνητική θέση και άποψη για το δημοψήφισμα. Η όλη κατάσταση θυμίζει τον εκφυλισμό του ΛΑΟΣ τον Φεβρουάριο του 2012, σε πολύ χειρότερη μορφή τώρα όμως. Ταυτόχρονα, δημιουργείται και τεράστιο ενδοκυβερνητικό πρόβλημα αφού είναι ξεκάθαρο πως ούτε μέσα στην κυβέρνηση πλέον πιστεύουν στην χρησιμότητα του δημοψηφίσματος. Θεωρητικά μπορεί να υποστηρίζουν το «όχι» (όσοι το υποστηρίζουν...) για την Κυριακή, αλλά οι πράξεις τους ωθούν συνεχώς προς το «ναι». Οι εταίροι και οι δανειστές διευκολύνονται έτσι πολύ ως προς τις επιδιώξεις τους για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.  Γιώργος ΜάστοραςΠαυλόπουλος: Το δημοψήφισμα διχάζει - Μονόδρομος η παραμονή της χώρας στο ευρώ


ΠΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ;
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ; ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ;
ΤΙ ΡΩΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ;
Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΙΤΗΤΑ ;
ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΑΚΗ ΜΟΥ ;   ΠΗΓΗ
Ο Βαρουφάκης στέλνει το μήνυμα: Έτσι κι αλλιώς θα αποδεχτούμε σκληρά μνημονιακά μέτρα!Μπορεί ο Βαρουφάκης να αερολογεί περί δήθεν παραιτήσεώς του στο Bloomberg, όμως μιλώντας ενώπιον των Ελλήνων πολιτών, φρόντισε ώστε να καταστήσει σαφές ότι σε κάθε περίπτωση ο Σύριζα είναι έτοιμος να δώσει γη και ύδωρ στους δανειστές.
Αυτό φάνηκε, άλλωστε, και από το διάγγελμα Τσίπρα, ο οποίος τόνισε ότι «το όχι στοχεύει σε καλύτερη συμφωνία», εννοώντας το «όχι» του Σύριζα, ο οποίος προσπαθεί να υφαρπάξει την αντιμνημονιακή πεποίθηση των Ελλήνων και να την μετατρέψει σε ένα νέο αριστερό μνημόνιο. Το τι θα περιλαμβάνει αυτό το νέο αριστερό μνημόνιο το έδειξε ξεκάθαρα η τελευταία πρόταση Τσίπρα προς τους «θεσμούς», όπου γινόντουσαν δεκτές όλες οι απαιτήσεις του πακέτου Γιούνκερ.
Πιο «λαϊκά» και πιο κατανοητά, σε σχέση με τις σελίδες του εγγράφου, τα είπε ο Βαρουφάκης, ο οποίος αναλύοντας την στρατηγική του Σύριζα είπε: «Είμαστε διατεθειμένοι να αποδεχθούμε και σκληρά μέτρα εφόσον το πλαίσιο στο οποίο θα ενταχθούν θα είναι βιώσιμο. Τη Δευτέρα το πρωί θα πρέπει στο πλαίσιο του Eurogroup να βρούμε μια συμφωνία».
Κοινώς και για να γίνονται τα πράγματα ξεκάθαρα:
Ο Σύριζα είτε νωρίτερα, είτε την Δευτέρα θα υπογράψει ένα νέο σκληρό μνημόνιο, με μόνη απαίτηση ένα κατάλληλο επικοινωνιακό περιτύλιγμα για να μην γυρίσουν άμεσα στο 4%. Η μόνη πραγματικά αντιμνημονιακή δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή, της οποίας το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα δεν σημαίνει αποδοχή του νέου αριστερού μνημονίου που θα φέρει ο Τσίπρας, αλλά καταψήφιση της οποιασδήποτε «συμφωνίας» περιλαμβάνει εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού.  ΠΗΓΗ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδού ποια είναι η «Επιτροπή του ΝΑΙ» στην υποταγή των Μνημονίων - Φωτογραφίες

Πώς έγινε η βίαιη μετάβαση από την Δραχμή στο Ευρώ το 2002 - Μια απάντηση σε όσους...ξεχνούν και ψηφίζουν «ΝΑΙ» 

ΑΝΑΛΥΣΗ: ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ - EΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ 

Τα διαχρονικά ΟΧΙ των Ελλήνων 

Η ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ


ΕΛΛΗΝΕΣ! ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ! 

Τρέμει «το Ποντίκι» την αναπόφευκτη τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής

Βλέποντας από την δική του οπτική γωνία το αναπόφευκτο γεγονός της ραγδαίας πολιτικής ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» εκφράζει με έντονο τρόπο την ανησυχία του για την άμεση αυτή εξέλιξη στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας. Υπό τον τίτλο, λοιπόν, «Αναταραχή θέλει η Χρυσή Αυγή» γράφονται σε κάποιο σημείο, αφού προηγουμένως γίνεται αναφορά για «τρομολαγνικό σενάριο περί εθνικού διχασμού», τα εξής:
«Αντίθετα, από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση αυτοί που επωφελούνται δεν είναι άλλοι από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση η παθητική στάση και πλήρης απουσία των χρυσαυγιτών από το προσκήνιο, την ώρα που η χώρα βρίσκεται μισό βήμα από το χείλος του “γκρεμού”. Πριν από λίγο καιρό το “Ποντίκι” είχε προειδοποιήσει για τον “κρυφό πόθο” της Χ.Α., που δεν ήταν άλλος από την αποτυχία μιας ενδεχόμενης αριστερής κυβέρνησης. Αφού τότε, όπως πιστεύουν οι χρυσαυγίτες, θα άνοιγε διάπλατα ο δρόμος της εξουσίας για τη Χρυσή Αυγή. Είναι αποκαλυπτικό της επιδίωξης αυτής ένα άρθρο το οποίο δημοσίευσε ο Ν. Μιχαλολιάκος στις 5 Ιουνίου 2015 στην ιστοσελίδα της Χ.Α.».
Και αφού παραθέτουν το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καταλήγουν ως εξής: «Τα γεγονότα, 20 ημέρες μετά, υπάρχει κίνδυνος να τον επιβεβαιώσουν, εφόσον δεν διατηρηθεί η ψυχραιμία και εξακολουθήσει να καλλιεργείται η διχόνοια μεταξύ των πολιτών από τους ουκ ολίγους καλοθελητές, φανατικούς και μη…».
Είναι ολοφάνερη η έντονη ανησυχία που διέπει «Το Ποντίκι», ως μια έντυπη συνιστώσα του «συνταγματικού τόξου». Εις ό,τι αφορά, όμως, τα όσα γράφουν για «παθητική στάση και πλήρης απουσία των χρυσαυγιτών από το προσκήνιο» τι ακριβώς θέλουν να μας πουν από «Το Ποντίκι»; Θα μας καθορίσουν και την πολιτική μας τακτική;
Αν πάντως, θεωρούν ότι όντως υπάρχει «παθητική στάση» και «πλήρης απουσία από το προσκήνιο» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ιδού η ευκαιρία να συμφωνήσουν οι υπεύθυνοι του εντύπου με τους υπόλοιπους μιντιάρχες και να πάψουν να αποκλείουν με αντιδημοκρατικό τρόπο την φωνή της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, με εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές και ψηφοφόρους. Έτσι, θα έχουν την δυνατότητα να πληροφορούνται για τις θέσεις μας και τις κινήσεις μας σε καθημερινή βάση.
Κάτι τέτοιο, όμως, θα επισπεύσει ακόμη πιο γρήγορα την τεράστια άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κι αυτό σίγουρα θα προκαλέσει πολύ περισσότερη αναταραχή, τόσο σ’ αυτούς όσο και στους πολιτικούς τους συμμάχους στο ψευδεπίγραφο «συνταγματικό τόξο».


Επιστολή Γιώργου Πετρόχειλου υπέρ του ΟΧΙ
Αγαπημένοι εχθροί και φίλοι – Αγαπημένες εχθρές και φίλες.
Θα ήθελα πολύ να μου απαντήσετε και να πάρετε θέση σε μια ερώτηση που με βασανίζει καιρό τώρα.
-Αν κάποιος εγκληματίας, βιαστής και δολοφόνος μπει μέσα στο σπίτι σας, βιάσει και σκοτώσει τα παιδία σας, τη γυναίκα σας και καταστρέψει όλα τα δικά σας πρόσωπα, το σπίτι σας και σας κάνει ζωντανό νεκρό. Σας κλέψει το χαμόγελο της ζωής και σας σπρώξει σε αργό βασανιστικό θάνατο. Εσείς όταν βρεθείτε δίπλα του και σας δοθεί η ευκαιρία να αντιδράσετε, τι θα κάνατε; Θα τον αγκαλιάσετε και θα τον φιλήσετε;
Ή θα του δώσετε μια σπρωξιά να πέσει στον γκρεμό και να πάει στο διάολο; Γιατί αν δεν τον ρίξετε εσείς, θα σας ρίξει αυτός αφού γλυτώσατε από την καταστροφή που σας προκάλεσε.
-Στο πρόσωπο αυτού του εγκληματία, του βιαστή, του δολοφόνου που σκοτώνει 6 χρόνια τώρα την οικογένεια μου που είναι το ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ, που βιάζει τη μάνα μου που είναι η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ… βλέπω τους ελεεινούς τοκογλύφους της Δύσης και τους βρωμερούς ντόπιους σαπιοφραγκάτους λακέδες τους που όλοι τους, μαζί με τα πουλημένα αντιλαϊκά και ανθελληνικά ρουφιανοκάναλα που δεν δίνουν δεκάρα από τις εκατοντάδες εκατομμύρια που χρωστάνε στο ταμείο της ΕΛΛΑΔΑΣ μας. Αυτούς που μας παραπλανούν και μας κοροϊδεύουν 6 χρόνια τώρα με τους πληρωμένους δοσίλογους κοντυλοφόρους τους, παίζοντας, διαφημίζοντας και διαλαλώντας τα μνημόνια, τους τοκογλύφους «ντόπιους και ξένους» και προσπαθώντας να πείσουν τον ταλαιπωρημένο αλλά περήφανο και ηρωικό Ελληνικό λαό ότι το συμφέρον του είναι εκτός από τον βιασμό και τη δολοφονία του, να χορέψει και τον χορό του Ζαλόγγου που τον σπρώχνουν τα εδώ κυβερνητικά ρεμάλια των προηγούμενων 6 χρόνων αγκαλιά με τους πραγματικούς ναζιστές της Δύσης που σκοπό έχουν να μας αφανίσουν και να αρπάξουν το πιο όμορφο φιλέτο του κόσμου… την ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!
Θα τους αφήσουμε;
Δεν ρωτάω τους βουτυροφραγκάτους, ρωτάω εσένα περήφανε Έλληνα και περήφανη Ελληνίδα. Ότι δεν καταφέρανε με τα όπλα εδώ και αιώνες θα το καταφέρουν με τη βρωμερή και δολοφονική τους πολιτική;
Θα πούμε ΝΑΙ στον βιασμό; ΝΑΙ στο έγκλημα; ΝΑΙ στο διώξιμο των παιδιών μας; ΝΑΙ στην αρπαγή της χώρας μας; ΝΑΙ στην εξαφάνιση του πιο ισχυρού νομίσματος της Ευρώπης εδώ και 50 χρόνια, της δραχμής; ΝΑΙ στην καταστροφή της κτηνοτροφίας, της γεωργίας, της αλιείας και της βιομηχανίας μας; ΝΑΙ στην αυτοκτονία 10.000 Ελλήνων; ΝΑΙ στην αλλοίωση του έθνους μας με 3.500.000 λαθρομετανάστες ύποπτης προέλευσης; ΝΑΙ στην καταστροφή της παιδείας, της υγείας και της εργασίας; ΝΑΙ στην σταθερότητα που μας λένε οι κλέφτες βουτυροφραγκάτοι που μόνο στη τσέπη τους θα κάνει καλό και όλους εμάς θα μας σβήσουν; ΝΑΙ στην τρομοκρατία των ηλικιωμένων και των αδυνάτων που αφού τους φτώχυναν, τους λένε να λένε κι ευχαριστώ για τα ψίχουλα που τους αφήνουν; ΝΑΙ στην παντελή έλλειψη ασφάλειας και την εγκληματική δράση των λαθροπαρανόμων; Ή θα πούμε ΝΑΙ στην καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων που ήταν τα πιο πλούσια στην Ευρώπη;
Σε τι θα πεις ΝΑΙ φοβερέ μου Έλληνα; Εγώ πάντως καταγράφω την απάντηση μου:
ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΑΤΕ! ΟΞΩ Π ……ΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΟΥ.
Με αγάπη και ελπίδα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ

Δύο απόπειρες βιασμού ανηλίκων από λαθρομετανάστη στη Λέσβο
Την Τετάρτη 01-07-2015 το βράδυ, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης κοντά στη Θερμή, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας υπήκοος Αφγανιστάν ηλικίας 26 ετών, ο οποίος κατηγορείται κατά περίπτωση, για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, τις βραδινές ώρες της 30-06-2015, ο 26χρονος ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας μία 17χρονη και τη θώπευσε σε σημείο του σώματός της. Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ακόμη ότι ο δράστης κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, πραγματοποίησε ασελγείς χειρονομίες, σε βάρος ακόμη μίας 17χρονης.
Ο συλληφθείς ο οποίος διαμένει νόμιμα στη χώρα, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης. Το προανακριτικό έργο, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.  ΠΗΓΗ
Ο συνοδοιπόρος του Καμίνη και ικέτης του Τσίπρα για ένα υπουργείο τολμά να πιάνει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή
Τα καλοπληρωμένα χαλκεία της Συγγρού έχουν πιάσει φωτιά την τελευταία κυρίως εβδομάδα, με κύριο στόχο την Χρυσή Αυγή. Το κατάπτυστο ψεύδος που χρησιμοποιούν, συνοψίζεται στην αθλιότητα πως «η Χρυσή Αυγή στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα».
Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της Συγγρού είναι τόσο φαιδροί, ώστε μέσα στην παραζάλη να πείσουν τους αδαείς πως «η Χρυσή Αυγή στηρίζει Σύριζα», επιχειρούν κακήν-κακώς να αποκρύψουν όχι απλώς ότι ο Σαμαράς και η μνημονιακή ΝΔ ισοπέδωσαν την ελληνική οικονομία, αλλά το μεγαλύτερο έγκλημα το οποίο δεν έγινε πραγματικότητα αλλά αποτελεί ακόμη και σήμερα διακαή πόθο του ίδιου και της ΝΔ: η μεγάλη συγκυβέρνηση με το Σύριζα!
Ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο πρότεινε στο Σύριζα να συγκυβερνήσουν για το «καλό» της χώρας αλλά επιπλέον, απηχώντας καταφανώς τις θέσεις του Βερολίνου, καλούσε σε κυβέρνηση μνημονιακής -και όχι εθνικής- ενότητας με επικεφαλής τρίτο πρόσωπο, εκτός του Τσίπρα και του ίδιου.
Το αναμφισβήτητο αυτό γεγονός, αποδεικνύει περίτρανα πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναλάβει εργολαβικά για λογαριασμό των διεθνών τοκογλύφων, την υπογραφή του Νέου Μνημονίου. Εξ ου και η λύσσα του για την υπερίσχυση του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Να μην ανησυχεί ο Σαμαράς και η ΝΔ: ο Τσίπρας και ο Σύριζα θα υπογράψουν το Νέο Μνημόνιο και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, όπως έπραξαν και εκείνοι.
Εξίσου τραγελαφικό, να αμφισβητεί η μασονοδεξιά των τοκογλύφων τον πατριωτισμό της Χρυσής Αυγής, διασπείροντας το κωμικό πως η Χρυσή Αυγή συμπορεύεται με τους νεομπολσεβίκους του Σύριζα. Η Χρυσή Αυγή μένει απαρέγκλιτα πιστή στις πολιτικές της διακηρύξεις, συνεπώς τάσσεται αναφανδόν κατά των Μνημονίων. Όπως, ασφαλώς, πιστή στον πολιτικαντισμό μένει η ΝΔ, η οποία συντάσσεται με το κλεφτοΠΑΣΟΚ της Φώφης, του Βενιζέλου και του Σημίτη, με το μπομπολέικο και τον ποταμίσιο πρόεδρό του, με τον λαθροδήμαρχο Καμίνη και τον τουρκολάγνο Μπουτάρη.
Η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει η μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη, η οποία αγωνίζεται για μια Πατρίδα Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη. Η ΝΔ θα παραμείνει η συμμορία του «η Κύπρος κείται μακράν», του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, της κουμπαριάς με τον Ερντογάν και της «ελληνοτουρκικής φιλίας», της ανέγερσης τζαμιού και της υποδοχής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, των Μνημονίων και της υποταγής. Μας χωρίζει η άβυσσος, γιατί οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είναι με την Ελλάδα, ενώ η ΝΔ του Σαμαρά είναι με τους τοκογλύφους!    ΠΗΓΗ
Ο ανιστόρητος Πύρρος Δήμας

Η φράση «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» ταιριάζει με τα λόγια και τα έργα αρκετών πολιτικάντηδων του «συνταγματικού τόξου».

Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας, ο οποίος με τα όσα πράττει τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ξεχάσει ο κόσμος τα λαμπρά κατορθώματά του ως αρσιβαρίστα και να τον κατηγορεί για τα πεπραγμένα του ως πασόκου. Επειδή, λοιπόν, εκτίμησε ότι με το «όχι» θα γίνουμε Αλβανία του Χότζα, καθώς όπως είπε οι ουρές του θύμισαν τα παιδικά του χρόνια που περίμενε δύο φορές τον μήνα για γάλα και τρόφιμα, έχουμε να του πούμε τα εξής: Αν το έκανε για «να την μπει» στους φιλομαοϊκούς και νοσταλγούς του κομμουνιστικού καθεστώτος της Αλβανίας, που βρίσκονται στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, τον καταλαβαίνουμε.

Επειδή, όμως, ήταν μικρό παιδί τότε και ίσως να μην… θυμάται τι συνέβαινε την δεκαετία του ’80, να του θυμίσουμε εμείς τι έκανε το ΠΑΣΟΚ (του οποίου υπήρξε βουλευτής) εκείνη την περίοδο για την Βόρειο Ήπειρο. Ο Ανδρέας Παπανδρέου χαρακτήριζε «υπόδειγμα ελεύθερης χώρας» την Αλβανία, οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν έβλεπαν στο ελάχιστο την κατάφωρη παραβίαση των εθνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών (στον ίδιο ως Χειμαριώτη, δεν αναγνωριζόταν η Ελληνική Εθνική Καταγωγή από το αλβανικό κράτος, ενώ το ίδιο ισχύει μέχρι σήμερα), όχι μόνο κατηγορούσαν ως «φασίστες» τον Σεβαστιανό και όλους τους υπόλοιπους Έλληνες που διαμαρτύρονταν υπέρ των Βορειοηπειρωτών, αλλά με την στάση τους προσέφεραν τεράστια βοήθεια στην Αλβανία για την εξαπάτηση των διεθνών επιτροπών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που εξέταζαν τις καταγγελίες κατά του καθεστώτος.

Και βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παπούλιας στις επισκέψεις που έκανε στην Αλβανία τηρούσε σιγή ιχθύος για την καταπίεση και την τραγική κατάσταση που βίωναν οι Βορειοηπειρώτες. Πολύ χειρότερα, μάλιστα, τον Αύγουστο του 1987, ο Παπούλιας, ως υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ, υπέγραψε την κατάπτυστη άρση της εμπολέμου κατάστασης η οποία «χαντάκωνε» τους σκλαβωμένους αδερφούς μας. Αν δεν τα ξέρει ή αν δεν τα θυμάται ο Δήμας όλα αυτά ας τα μάθει, λοιπόν. Αλλά να μην μας κάνει μαθήματα πατριωτισμού, από την στιγμή που υπηρετεί ένα κόμμα το οποίο προξένησε τεράστια ζημιά στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

Γιώργος Μάστορας


Δημοσκόπηση zougla.gr: Η Χρυσή Αυγή εκφράζει το ελεύθερο φρόνημα του Ελληνικού Λαού και ενισχύεται συνεχώς!
Την ώρα που οι νταβατζήδες της ενημέρωσης ετοιμάζονται να εξαπολύσουν τις μαϊμούδες από το κλουβί, δηλαδή τις στημένες δημοσκοπήσεις, ήρθε στο φως της δημοσιότητα μία δημοσκόπηση του zougla.gr, προκειμένου να ρίξει φως στο πολωμένο σκηνικό των ημερών, το οποίο επιτείνει το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργούν τα κανάλια, με την σφραγίδα της ανικανότητας Σύριζα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας, που διεξήχθη με πολύ μεγαλύτερο δείγμα από τις «μαϊμούδες» και αφότου φυσικά σταθμίστηκε το δείγμα, το «ΟΧΙ» δείχνει να επικρατεί οριακά με 51%, έναντι 42% του «ΝΑΙ»γεγονός που φυσικά θα προσπαθήσουν (και ίσως το επιτύχουν με την συνεργασία των ανίκανων της συγκυβέρνησης) να ανατρέψουν οι καναλάρχες και οι εργολάβοι.

Όσον αφορά την αποτύπωση των εξελίξεων στα ποσοστά των κομμάτων φαίνεται ότι ο Σύριζα διατηρεί τα ποσοστά των εκλογών, ενώ αντιθέτως η ΝΔ καταποντίζεται χάνοντας πάνω από έξι ποσοστιαίες μονάδες. Η Χρυσή Αυγή ενδυναμώνεται εμφανώς, ενώ οι υπόλοιπες μνημονιακές δυνάμεις φυλλορροούν όντας στα πρόθυρα της εξόδου τους από τη Βουλή.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι την ίδια στιγμή που οι πολίτες έχουν «παγώσει» με τις διαρκείς κωλοτούμπες του Σύριζα, αγκαλιάζουν την Χρυσή Αυγή που πρεσβεύει την πραγματική βούληση για ελευθερία και απαλλαγή από τα εθνοκτόνα μνημόνια. Η επερχόμενη μνημονιακή κωλοτούμπα του Σύριζα ακόμα και αν ενδυθεί την πίστη σε ένα δημοψήφισμα που γίνεται σε κλίμα πανικού, θα οδηγήσει στην διόγκωση της Χρυσής Αυγής και το ξεφούσκωμα των μνημονιακών δυνάμεων του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου.  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7306881933782799021

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item