Widgets

ΒΙΝΤΕΟ: «ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ από το '74 και μετά ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ και το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ»


«Δημοκρατικό» τόξο: Οι Υπεύθυνοι των Δεινών του Λαού μας


Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Λουκάς Παπαδήμος, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Φώτης Κουβέλης, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος, είναι τα κυριότερα ονόματα εκείνων που συνέβαλαν λιγότερο ή περισσότερο στην καταστροφή της Πατρίδος μας και στην εξαθλίωση του Λαού μας.
Σκάνδαλα, μίζες, ανεξέλεγκτη διόγκωση του κομματικού Κράτους, ισοπέδωση και καταστροφή της εθνικής παραγωγής, παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, Μνημόνια, φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία, λαθρομετανάστευση είναι τα επιτεύγματα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, των κομμάτων δηλαδή τα οποία συναποτελούν σήμερα το λεγόμενο «δημοκρατικό» τόξο.
Οι κλέφτες του ιδρώτα του Λαού μας, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες της Αριστεράς που σήμερα κυβερνά, κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και παίρνουν την εκδίκησή τους, με τη σύμπραξη των διεθνών τοκογλύφων και των τραπεζιτών. Τι Τσίπρας τι Σαμαράς, τι Βενιζέλος τι Καμμένος, η παραμύθα συνεχίζεται υπό το πέπλο της δήθεν σωτηρίας της Ελλάδος.
Τα όσα συμβαίνουν καταδεικνύουν το προφανές: δεν γίνεται να σώσουν την Ελλάδα οι υπεύθυνοι των δεινών της Πατρίδος και του Λαού μας! Δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Ελλήνων αλλά εκείνα των αφεντικών τους σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Ουάσινγκτον!
Τα επιτεύγματα των σωτήρων...  ΠΗΓΗ

Γιάννης Λαγός: Υπεύθυνη η κυβέρνηση για το δημοψήφισμα με το πιστόλι στο κρόταφο 


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά κατά την ομιλία του στην Bουλή αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αρχικά είπε πως πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για καίρια και σημαντικά ζητήματα της πατρίδας μας, καταγγέλλοντας παράλληλα την κυβέρνηση για υποκρισία, αφού ζητάει την ψήφο του Ελληνικού λαού επειδή βρέθηκε σε δύσκολη θέση, ώστε να φύγουν οι ευθύνες από πάνω της.
Στηλίτευσε την στάση της κυβέρνησης που δεν κάνει δημοψήφισμα για την απόδοση ιθαγένειας στου λαθρομετανάστες, το οποίο είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό  ζήτημα που θα καθορίσει τις εξελίξεις στην Ελλάδα για τις επόμενες δεκαετίες. Η Χρυσή Αυγή λέει όχι στην συνέχιση του Μνημονίου, λέμε όχι στο «νταηλίκι» των Ευρωπαίων εις βάρος μας και δεν το δεχόμαστε, είμαστε υπερήφανοι Έλληνες και πρέπει να  αντιδράσουμε σε αυτό.
Η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό τις συνέπειες της καταψήφισης ή υπερψήφισης του δημοψηφίσματος. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει τι θα συμβεί την επόμενη μέρα για να ψηφίσει ελεύθερα. Η Ελλάδα θα έπρεπε σαν κράτος «παίζοντας» με τους Ευρωπαίους να κερδίζει χρόνο ώστε όταν χρειαστεί κάποια στιγμή να έρθει σε ρήξη, να μπορεί η χώρα να έχει τουλάχιστον μια επαρκή πρωτογενή παραγωγή για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε ως έθνος.


Η κυβέρνηση όμως δεν έχει κάνει τίποτα από όλα αυτά, φέρνει δημοψήφισμα την τελευταία στιγμή και παρακαλάει τους δανειστές για παράταση του τρέχοντος προγράμματος. Το δημοψήφισμα έπρεπε να γίνει νωρίτερα για να πάμε ομαλά στην διαδικασία χωρίς την τρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού προκειμένου η απόφασή του να μην παρθεί με ένα τον πιστόλι στον κρόταφο.
Αυτές τις μέρες όμως κανείς δεν μιλάει για το πώς ήρθαμε σε αυτή την κατάσταση. Αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα, βρίσκονται ακόμα μέσα στο κοινοβούλιο, είναι οι  μεγαλοβουλευτές και μεγαλουπουργοί όπου σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους κατέκλεψαν την Ελλάδα.
Είναι πραγματικό θράσος να ομιλούν η Νέα Δημοκρατία και το Πασόκ αυτά τα κοράκια, αυτοί οι βρικόλακες που επί 40 χρόνια έπιναν το αίμα του Ελληνικού Λαού, να βγαίνουν σήμερα και να ζητάνε τα ρέστα. Είναι πραγματικά ντροπή τους γιατί εξαιτίας τους ισοπεδώθηκε η Ελλάδα και οι Έλληνες αυτοκτονούν. Είναι ντροπή τους γιατί οι ηλικιωμένοι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε.«Στο Σύριζα αποδειχθήκατε πολύ λίγοι γιατί δεν τους έχετε φέρει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και ούτε σκοπεύετε να το κάνετε», είπε χαρακτηριστικά.   ΠΗΓΗ


Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!! 

Οι τοκοφλύφοι-δανειστές προκειμένου να σύρουν την Ελλάδα μας σε ταπεινωτική συμφωνία υποδούλωση, με την αμέριστη βοήθεια των εγχώριων σφουγγοκωλάριων τους, κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να περιορίσουν την τεράστια δυναμική του ΟΧΙ στο κυριακάτικο δημοψήφισμα.
Μετά το πραξικοπηματικό κλείσιμο των Ελληνικών τραπεζών, οι οικονομικοί δολοφόνοι του Βερολίνου και των Βρυξελλών, προχώρησαν χτες σε μια ακόμα άθλια κίνηση, η οποία θα μείνει στην ιστορία της πατρίδας μας, με τα πιο μελανά χρώματα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» οι τοκογλύφοι δανειστές, άρχισαν να μοιράζουν βρώμικο χρήμα προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο των Ελλήνων γερόντων. Η επιχείρηση κατατρομοκράτησης των μεγάλων σε ηλικία ψηφοφόρων με το κλείσιμο των τραπεζών, δεν έπιασε και οι τοκογλύφοι-δανειστές έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο της φθοράς και της διαφθοράς.   πηγή
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ των ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και των ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΩΝ! Η ΕΛΛΑΔΑ στους ΕΛΛΗΝΕΣ

Δραγασάκης στην ΕΡΤ: Άμα υπογράψουμε μνημόνιο μπορεί και να μην γίνει δημοψήφισμα!

Πολλά ερωτήματα που αναμένεται να απαντηθούν σήμερα άνοιξε η συνέντευξη του Δραγασάκη στην κατακόκκινη και σταλινική ΕΡΤ. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, το δημοψήφισμα αποτελεί πολιτική επιλογή της κυβέρνησης και έτσι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο τελικώς να αποφασιστεί κάτι άλλο. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι ένα πολιτικό θέμα. Η κυβέρνηση η οποία αποφάσισε το δημοψήφισμα, μπορεί να αποφασίσει και κάτι διαφορετικό. Γιατί έγινε το δημοψήφισμα; Γιατί το προκηρύξαμε; Για να πετύχουμε μία συμφωνία η οποία θα εκπληρώνει κάποια κριτήρια». 
Δεν γνωρίζουμε αν η αποστροφή του λόγου του κ. Δραγασάκη αποτελεί κυβερνητική θέση ή προσωπική άποψη, όμως δείχνει την παντελή έλλειψη σοβαρότητας που επικρατεί εντός της κυβέρνησης. Προκηρύσσουν ένα δημοψήφισμα την ώρα που έχουν οι ίδιοι φροντίσει να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να τον οδηγήσουν να ψηφίσει «ΝΑΙ» και ακολούθως προφασίζονται ότι είναι πολιτική τους απόφαση να το «πάρουν πίσω».
Την ίδια ώρα που ο Δραγασάκης ουσιαστικά ανακαλεί το δημοψήφισμα, μέσω δημόσιας (αν και κομματικής) τηλεόρασης, η κυβέρνηση καταθέσει πρόταση που η ειδησεογραφία θέλει όμοια με των «θεσμών» και παράλληλα καταθέτει και τις προτάσεις της για το «Μνημόνιο 3», ύψους 29 δισ. ευρώ. Αναστάτωσαν, δηλαδή, ολόκληρη τη χώρα για 3 δισ. διαφορά που είχε το Μνημόνιο του Γιούνκερ με το Μνημόνιο του Τσίπρα και εν τέλει, σύμφωνα πάντα με την ειδησεογραφία, θα καταλήξουν να υπογράψουν 2 Μνημόνια.
Υπάρχει, δε, και ένα άλλο σενάριο που ακούστηκε, βασισμένο στις δηλώσεις Βαρουφάκη: Η κυβέρνηση θα συμφωνήσει στην υπογραφή του αριστερού μνημονίου με τους διεθνείς τοκογλύφους και μετά θα απαιτήσει από τους Έλληνες να το υπερψηφίσουν, προκειμένου να προσθέσουν, πέρα από τα αιματηρά μέτρα, και το στίγμα της υποταγής στον Ελληνικό Λαό.
Η Χρυσή Αυγή καλεί τον Ελληνικό Λαό, είτε γίνει, είτε δεν γίνει το δημοψήφισμα, να πει ένα μεγάλο «ΟΧΙ» και στο Μνημόνιο των τοκογλύφων και στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες μπορούν να αντέξουν τα πάντα για την Ελευθερία της Ελλάδας. Και φυλακές και δολοφονίες και τρομοκρατία μπορούν να αντέξουν και το έχουν αποδείξει.
Το μόνο που δεν μπορεί να γίνει ανεκτό είναι η υποταγή στους επίδοξους κατακτητές της Πατρίδας μας και ολετήρες του Λαού μας.  ΠΗΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: Οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται, επειδή παραμένουμε αντιμνημονιακοί - ΒΙΝΤΕΟ

   Ο βουλευτής Σερρών, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, αρχικά κατήγγειλε από βήματος της βουλής την πατριδοκάπηλη ΝΔ η οποία προφασιζόμενη ένα διαδικαστικό θέμα αποχώρησε από τη συζήτηση, δείχνοντας με συμβολικό τρόπο την επερχόμενη εξαφάνιση της και από την πολιτική ζωή του τόπου, όταν την ίδια στιγμή τα θύματα της σκευωρίας της, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συνεχίζουν πιστοί τον αντιμνημονιακό τους αγώνα.
Σε σχέση με το επερχόμενο δημοψήφισμα ο Συναγωνιστής ανέφερε πως το κλίμα τρομοκρατίας που επιβάλλουν τα εγχώρια και διεθνή κέντρα εξουσίας αποσκοπούν στον εκβιασμό του εκλογικού σώματος και την υποταγή του στους διεθνείς τοκογλύφους δια της αποδοχής της πρότασης των «δανειστών», εφόσον οι ανακεφαλαιοποιημένες από το υστέρημα του ελληνικού λαού τράπεζες χορηγούν με τη σταγόνα πενιχρά χρήματα στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.
Κλείνοντας εξέφρασε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής σχετικά με την αντιμετώπιση του μνημονιακού προβλήματος, θέση που απορρίπτει όλες τις προτάσεις είτε αυτές αφορούν τις προτάσεις των «θεσμών» είτε αυτές της συγκυβέρνησης. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε, ο ελληνικός λαός θα κληθεί να υποστεί τις συνέπειες της πολιτικής ενός νέου μνημονίου που θα φέρει την υπογραφή της αριστεράς.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Α. Γρέγος: Ανάλγητες και προκλητικές οι μνημονιακές πολιτικές για τα ΑμεΑ - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Ηλίας Παναγιώταρος: Η Χρυσή Αυγή πορεύεται στον δύσκολο δρόμο της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Τιμής


Ο Βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, στην συζήτηση από βήματος βουλής για το επικείμενο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή απορρίπτει  την οδό της υπερχρεωμένης δουλοπρέπειας στους διεθνείς τοκογλύφους και πορεύεται στον δύσκολο δρόμο της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Τιμής.
Σε μια Ελλάδα με κατεστραμμένο τον πρωτογενή τομέα, με 1,5 εκατομμύριο ανέργους, με 10.000 αυτόχειρες συμπολίτες μας, με 200.000 Έλληνες να μεταναστεύουν στο εξωτερικό για εύρεση εργασίας, με 3,5 εκατομμύρια παράνομους μετανάστες, είναι πασιφανές ότι σκοπός των εταίρων μας είναι η διάλυση της Πατρίδας μας, η εξαφάνιση των Εθνών και η εγκαθίδρυση κοινοτήτων πολιτισμικά πολτοποιημένων.
Τέλος, ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος κατήγγειλε τα διεφθαρμένα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα οποία έχουν το θράσος να ομιλούν, όταν επί 40 χρόνια καταλήστευαν το βιός των Ελλήνων, απεμπολούσαν την Εθνική Κυριαρχία και οδηγούσαν την χώρα στο καθεστώς των κατάπτυστων και επαχθών μνημονίων.  ΠΗΓΗ

Ηλιόπουλος: Όχι στο Μνημόνιο και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε χθες στο Ράδιο Βέρα από τα κελιά της Τιμής, όπου παραμένει παράνομα προφυλακισμένος για 18 μήνες.
Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος τόνισε αρχικά πως το τσίρκο του Σύριζα φτάνει στην κορύφωσή του με την δήθεν διαπραγμάτευση, την στιγμή που είναι έτοιμοι για μια ακόμη μνημονιακή κυβίστηση.
Αν ο Σύριζα είχε πραγματική διάθεση να δώσει στον λαό το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον του, έπρεπε να κατεβάσει στο δημοψήφισμα την δική του πρόταση (των 8 δισ. ευρώ υφεσιακών μέτρων) και όχι να γίνεται ερώτημα επί μίας ανύπαρκτης πρότασης.
Η "πρώτη φορά αριστερά" του Σύριζα αθέτησε όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις και παραμένει στο ίδιο μνημονιακό μοτίβο, ενώ η θέση του ΚΚΕ είναι παντελώς αλλοπρόσαλλη.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει πάντα πιστή στις θέσεις της: Όχι στο Μνημόνιο και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.  ΠΗΓΗ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πότε ζήτησε ο Σύριζα προσφορά από Όμιλο Πληροφορικής για το δημοψήφισμα;Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίεςμέρες προ του διαγγέλματος Τσίπρα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, η οποία έγινε ώρα 01.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στέλεχος της κυβέρνησης απευθύνθηκε σε γνωστό Όμιλο λογισμικού και πληροφορικής στην Ελλάδα, προκειμένου να λάβει προσφορά της εταιρίας αναφορικά με τη διενέργεια εκλογών ή δημοψηφίσματος!
Προφανώς η προσφορά για τη διενέργεια δημοψηφίσματος ήταν πιο οικονομική και συμφέρουσα από εκείνη για εκλογές, οπότε τούτο καθόρισε και τις αποφάσεις του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.
Συνεπώς, όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι η απόφαση για τη διενέργεια δημοψηφίσματος ΔΕΝ ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής και κάτω από το βάρος της ευθύνης της κυβέρνησης έναντι του Λαού, αλλά ήταν προσχεδιασμένη, όπως και όλα όσα ακολούθησαν της απόφασης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας, ενημέρωσε με έγγραφο με ημερομηνία 25/06/2015 την Πρόεδρο της Βουλής, πως τίθεται στη διάθεσή της από 6 Ιουλίου και μετά, όταν θα έχει... εξομαλυνθεί η κατάσταση!  ΠΗΓΗ
Έτοιμος για την μεγάλη κωλοτούμπα ο Τσίπρας: Αν βρεθεί μνημονιακή “λύση” έστω και στο και πέντε, εμείς θα την πάρουμε

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Τσίπρας στην χθεσινή συνέντευξή του στην ΕΡΤ, εν όψει του δημοψηφίσματος στο οποίο, ελέω της «διαπραγμάτευσής» του, οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα στο μνημόνιο των τοκογλύφων και στο μνημόνιο της συγκυβέρνησης.
Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Τσίπρας ψάχνει διακαώς μία «συμφωνία», ένα μνημόνιο που θα μπορέσει να «πουλήσει» τόσο στον κόσμο, όσο και στην εσωκομματική του πελατεία. Και δεν είναι η μορφή του μνημονίου που παίζει ρόλο, αλλά ο τρόπος που αυτό θα σερβιριστεί.
Ακόμα και το μνημόνιο που προτείνει η συγκυβέρνηση, ύψους 8 δισ. ευρώ, είναι εξαιρετικά βαρύ. Όμως έχουμε ήδη την δήλωση Καμμένου, ο οποίος είπε ότι: «αν αποδεχτούν την ελληνική πρόταση θα αποσύρουμε το δημοψήφισμα». Αντιστοίχως ο Βαρουφάκης είπε ότι «αν μας γίνει καλύτερη πρόταση, εμείς θα πούμε στον κόσμο να ψηφίσει “ΝΑΙ”».
Ο Τσίπρας από την δική του πλευρά, όντας ο επικεφαλής της συγκυβέρνησης, επιβεβαίωσε τους προλαλήσαντες. Πέρα από τις πομφόλυγες ότι «δεν είναι πρωθυπουργός παντός καιρού» και ότι «δεν αγάπησε την καρέκλα», τις οποίες είχε πει και ο Σαμαράς, ο Τσίπρας είπε κάτι εξόχως σημαντικό: «Αν βρεθεί η λύση έστω και στο και πέντε εμείς θα την πάρουμε».
Συνεπώς, το πρόβλημα του Τσίπρα και του Καμμένου, δεν είναι τα επαχθή μέτρα ή η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Αυτά περιέχονται και στη δική τους πρόταση προς τους «θεσμούς», την οποία ευχαρίστως θα αποδέχονταν, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους. Αυτό που τους νοιάζει είναι να μην καταποντιστεί ο Σύριζα και οι Ανέλ, και χάσουν την νομή της εξουσίας.  ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ!

Κυβέρνηση σαλτιμπάγκων: Πρώτη ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά Αριστερά


Τις τελευταίες παραστάσεις του τσίρκου που ονομάζεται κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ παρακολουθεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε και αναγγέλθηκε από τα χείλη του πρωθυπουργού η διενέργεια δημοψηφίσματος, ο Ελληνικός Λαός.
Από την προεκλογική ακόμη περίοδο, η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες πως η κυβέρνηση που θα σχηματιζόταν μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και η οποία θα είχε ως βασικό πυλώνα τον Σύριζα, επρόκειτο να έλθει σε συμφωνία με τους δανειστές παρά τις περί του αντιθέτου προεκλογικές εξαγγελίες και διακηρύξεις.
Ακολούθησαν πέντε μήνες πολιτικής «αγρανάπαυσης», ακατάσχετης επικοινωνιακής μπουρδολογίας, τακτοποίησης των κομματικών πελατών στο Δημόσιο και αλαζονικής αποχής από ενέργειες οι οποίες έστω και κατ' ελάχιστον θα έδιναν στο Λαό την αίσθηση της απόδοσης κοινωνικής δικαιοσύνης και προπαντός της αποκατάστασης της εθνικής μας κυριαρχίας.
Από τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του τρικλίζοντας μπροστά στα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιούργησαν, επιδιώκουν να μεταθέσουν το έγκλημα της ανέντιμης συμφωνίας με τους τοκογλύφους στις πλάτες του Ελληνικού Λαού. Δίχως να λάβουν το παραμικρό μέτρο προστασίας του Λαού μας και διασφάλισης των προϋποθέσεων προκειμένου οι Έλληνες να αποφασίσουν ελεύθερα στις κάλπες για το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, κρυμμένοι στις ασφαλείς και καλά φυλασσόμενες βίλες τους, παρακολουθούν απαθείς το δράμα ενός ολόκληρου Λαού που εξαπατήθηκε κατ' επανάληψη από τις συμμορίες του «δημοκρατικού» τόξου.
Μόλις 72 ώρες μετά την επικύρωση στη Βουλή της πρότασης για διενέργεια δημοψηφίσματος, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου να εντείνει το κλίμα φόβου και κατατρομοκράτησης του Λαού μας. Οι κλειστές τράπεζες και η επιβολή ανώτατου ορίου ανάληψης από τα ΑΤΜ στα 60 ευρώ, οι ελλείψεις αγαθών στην αγορά και η αδυναμία καταβολής ολόκληρης της σύνταξης, καθιστούν εκ των πραγμάτων τον θίασο Σύριζα-ΑΝΕΛ όχι απλώς κωμικοτραγικό αλλά εθνικά επικίνδυνο.
Πρόκειται όμως περί ερασιτεχνικής αδυναμίας της κυβέρνησης να πράξει τα αυτονόητα ή περί σκόπιμης μεθοδεύσεως ούτως ώστε όχι μόνο να νομιμοποιηθεί ένα Νέο Μνημόνιο αλλά μάλλον να καθαγιασθούν τα εγκλήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων;
Το γεγονός ότι τόσο οι υπουργοί όσο και τα στελέχη Σύριζα-ΑΝΕΛ αντί να υπερασπίζονται δημοσίως και με σθένος το ΟΧΙ στο Μνημόνιο παραμένουν απαθείς παρατηρητές της τρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού, συνηγορεί υπέρ της δεύτερης άποψης. Αν μη τι άλλο, μια κυβέρνηση η οποία θα επιθυμούσε πραγματικά το ΟΧΙ στο Νέο Μνημόνιο θα φρόντιζε να διασφαλίσει για μια μονάχα εβδομάδα την ομαλότητα στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων, πράγμα το οποίο φυσικά δεν έκανε. Αντιθέτως, απεδείχθη στην πράξη ότι κύριο μέλημα της κυβέρνησης ήταν η αλληλεγγύη προς τους λαθρομετανάστες, τους οποίους όχι μόνον υποδέχεται κατά εκατοντάδες χιλιάδες αλλά επιπλέον, αποφασίζει να τους παραχωρήσει την ελληνική ιθαγένεια. Η αλληλεγγύη προς τον Ελληνικό Λαό έμεινε στα χαρτιά και στις κάλπικες ιδεολογικές διακηρύξεις των απατεώνων του μαρξισμού.
Με απλά λόγια, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ φέρει ακέραια την ευθύνη της παράδοσης του Ελληνικού Λαού ως πρόβατο επί σφαγή στις διαθέσεις των διεθνών τοκογλύφων. Μόλις προ ολίγων ημερών, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε σε μια συνέντευξη η οποία συζητήθηκε ευρέως το αυτονόητο: «η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα είναι στόχος εθνικός αλλά προϋποθέτει την οργάνωση της εθνικής παραγωγής». Πρόσθεσε δε και δικαιώνεται απολύτως σήμερα, πως η ρήξη απαιτεί προετοιμασία, προετοιμασία τόσο των κρατικών δομών όσο και του Λαού.
Αποδεικνύεται εν τέλει, πως η αντιμνημονιακή ρητορική υπήρξε για το Σύριζα και τους ΑΝΕΛ, όπως και προηγουμένως για τη ΝΔ του Σαμαρά, σημαία ευκαιρίας ούτως ώστε να ανέλθουν στην εξουσία.
Για τη Χρυσή Αυγή δεν υπάρχουν ψευτοδιλήμματα και φόβοι: η υπεράσπιση της Πατρίδος και η ευημερία του Λαού μας είναι ο υπέρτατος Νόμος!   Ευάγγελος Καρακώστας 

Συνεχίζει να τρέμει την Χρυσή Αυγή ο αρχισκευωρός Σαμαράς


Οριστικά και αμετάκλητα κομπάρσος της πολιτικής ζωής του Τόπου, ο χειρότερος πρωθυπουργός που θήτευσε κατά την μεταπολίτευση έχει το θράσος να συνεχίζει να κάνει υποδείξεις, αντί να σιωπά για το κακό που προξένησε στην Χώρα ως επικεφαλής της για 2,5 χρόνια. Ο λόγος, φυσικά, για τον υπό προθεσμία αρχηγό της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε μια ακόμη επίδειξη της προσωπικής απελπισίας που τον διακατέχει και του πολιτικού αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται, δήλωσε ότι «η υπευθυνότητα των πολιτών θα υπερισχύσει της ανευθυνότητας Τσίπρα-Καμμένου-Μιχαλολιάκου».
Θρασύς μέχρι εκεί που δεν παίρνει, χαρακτήρισε το δημοψήφισμα ως «έγκλημα εκ προμελέτης κατά της χώρας», ξεχνώντας προφανώς την αλάνθαστη λαϊκή παροιμία «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».
Ο αρχιεγκληματίας της πολιτικής ζωής του Τόπου, ο εμπνευστής και δημιουργός της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας της σύγχρονης ζωής της Χώρας, ο θλιβερός τύπος που επιχείρησε την ποινικοποίηση ενός Εντίμου και Νομίμου Κόμματος, με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που το έχουν καταστήσει Τρίτη Πολιτική Δύναμη του Τόπου πλέον, μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους και επειδή αυτό του εδόθη ως εντολή από το εξωτερικό, ο πολιτικάντης που με χαρακτηριστική ευκολία και ευλυγισία έκανε στροφή 180 μοιρών, γινόμενος αστραπιαία μνημονιακός, έχει το θράσος και την αναίδεια να μιλά για «έγκλημα εκ προμελέτης».
Χαμένος μέσα στον ασυνάρτητο μικρόκοσμο των παρακμιακών του ψευδαισθήσεων και της ψυχικής αστάθειας, ίσως να νομίζει ότι μπορεί ακόμη να αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην πολιτική ζωή της Χώρας. Πολύ περισσότερο, ίσως να νομίζει ότι είναι ακόμη πρωθυπουργός, ώστε μαζί με κάποιους επίορκους δικαστικούς να μπορεί να στέλνει ανήθικα και παράνομα στην φυλακή όποιον του στέκεται εμπόδιο στα στενά συντηρητικά του συμφέροντα. Άδικα πασχίζει ο εντολοδόχος των εταίρων και των διεθνών τοκογλύφων.
Ο Ελληνικός Λαός του αφαίρεσε δια παντός κάθε είδους πρωταγωνιστικό ρόλο και τον κατέστησε μόνιμο κομπάρσο και παρία της πολιτικής ζωής του Τόπου.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα τον απασχολεί η κάθε είδους λανθασμένη εξίσωση και εξομοίωση διαφορετικών πολιτικών σχηματισμών και προσώπων, αλλά το οριστικό τέλος από την πολιτική με την εκδίωξή του ως πλήρως αποτυχημένου από την αρχηγική καρέκλα της ΝΔ. Και το χειρότερο: θα μείνει στην ιστορία με το στίγμα του προσκυνημένου, του άχρηστου και του λαομίσητου.  Γιώργος Μάστορας
Ξεδιάντροπος Αθανασίου ομολογεί: Είμαι παρών σε κάθε απόπειρα χειραγώγησης της δικαιοσύνης


Αν έχει ένα καλό ο αρχισκευωρός και ηγήτωρ του νεότερου παραδικαστικού κυκλώματος στην ιστορία του τόπου, Χαράλαμπος Αθανασίου ή για τους «φίλους» Μπάμπης, είναι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να ομολογεί τα εγκλήματά του.
Θυμόμαστε, όλοι, το περίσσιο θράσος με το οποίο είχε ομολογήσει ενώπιον του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του Ελληνικού Λαού ότι όντως έπαιρνε την προϊσταμένη των ανακριτών, προκειμένου να προφυλακιστεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Κλαυσίγελος είχε προκληθεί επίσης όταν είχε ανέβει στο βήμα της Βουλής, μετά την αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου με τον Σαμαρά να διατάσσει την προφυλάκιση Βουλευτών, και τραύλιζε, φανερά έντρομος έχοντας μπροστά του ισόβια δεσμά.
Τώρα, είχε το θράσος την επαύριο της τοποθετήσεως της νέας Προέδρου του Αρείου Πάγου, να βγάλει δελτίο Τύπου, εντός του οποίου παραδέχεται για άλλη μία φορά ότι θα είναι παρών σε κάθε απόπειρα χειραγώγησης της δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα λέει: «Η Νέα Δημοκρατία βεβαιώνει τους δικαστικούς λειτουργούς ότι θα είναι παρούσα σε κάθε επιχειρούμενη απόπειρα χειραγώγησης της Ελληνικής Δικαιοσύνης».
Γλώσσα λανθάνουσα τ΄ αληθή λέγει ή μήπως ο Αθανασίου προβαίνει σε άλλη μία ξεδιάντροπη ομολογία των παρεμβάσεών του στην Δικαιοσύνη; Ο μη γνωρίζων θα απαντήσει ότι είναι το πρώτο. Ο γνωρίζων όμως θυμάται ότι παρόμοια μεθόδευση είχε κάνει ο Αθανασίου, τοποθετώντας εντελώς παράτυπα και παράνομα τον «Παναθηναϊκάκια» από προϊστάμενο των ανακριτριών, προϊστάμενο των εφετών, που θα έπρεπε να κρίνουν την πρότασή του.
Εν ολίγοις, «Μπάμπη»: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»!  ΠΗΓΗΑλματώδης αύξηση του εμπορίου ναρκωτικών στην Ευρώπη λόγω λαθρομεταναστώνΣύμφωνα με τις διαπιστώσεις των αστυνομικών αρχών δίωξης και καταπολέμησης ναρκωτικών στην Ευρώπη (κυρίως Europol και σώματα δίωξης ναρκωτικών Γαλλίας και Γερμανίας), το εμπόριο κοκαΐνης και ηρωίνης έχει πενταπλασιασθεί το τελευταίο διάστημα λόγω των στρατιωτικών συγκρούσεων στην Λιβύη και γενικά στην Βόρειο Αφρική. Πλέον είναι πολύ εύκολο για τους εμπόρους ναρκωτικών να μεταφέρουν τα ναρκωτικά από την Αφρική μέσω της Μεσογείου στην νότια Ευρώπη. Προς τούτο χρησιμοποιούνται εκατοντάδες δήθεν πρόσφυγες ως «βαποράκια», ήτοι ως ζωντανά μεταφορικά μέσα.
Η νότιος Ιταλία έχει κατακλυσθεί από κοκαΐνη και ηρωίνη, ναρκωτικά τα οποία μεταφέρονται χωρίς πρόβλημα και στην υπόλοιπη ΕΕ λόγω των ανοικτών συνόρων. Οι διαπιστώσεις αυτές έγιναν πρόσφατα στην διάρκεια διεθνούς ημερίδας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών στην Ευρώπη. Για την Ελλάδα δεν υπάρχουν στοιχεία, κάτι το οποίο δεν παραξενεύει αφού οι αρμόδιες αρχές δεν γνωρίζουν καν πόσοι λαθροκάτοικοι λιάζονται αυτή την χρονική περίοδο στην χώρα μας, πόσο δε μάλλον πόσοι από αυτούς είναι διακινητές ναρκωτικών.
Ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις της Αφρικής όπως η Μπόκο Χαράμ και η Αλ Κάϊντα του Μαγρέμπ διακινούν τα ναρκωτικά με τους λαθρομετανάστες προς την Ευρώπη και με αυτό τον τρόπο χρηματοδοτούν τις εγκληματικές τους επιχειρήσεις. Το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους επίσης κάνει χρυσές δουλειές με το εμπόριο ηρωίνης από το Αφγανιστάν προς την Ευρώπη μέσω Τουρκίας. Και σε αυτή την περίπτωση ως «βαποράκια» δρουν οι λεγόμενοι «παράτυποι μετανάστες» (σύμφωνα με την ορολογία της κυρά-Τασίας του ΣΥΡΙΖΑ).  
Να υπενθυμίσουμε στους έχοντες κοντή μνήμη ότι την περίοδο του πολέμου στο Βιετνάμ ανθούσε επίσης το εμπόριο ηρωίνης από αυτή την εμπόλεμη περιοχή με προορισμό την Ευρώπη και ΗΠΑ. Μετά το πέρας του πολέμου δικαστικές αρχές των ΗΠΑ κατόπιν έρευνας και διαρροής μυστικών εγγράφων διαπίστωσαν ότι σε αυτό το εμπόριο κινούσε τα νήματα και πρωτοστατούσε η περιβόητη CIA, η οποία με αυτό τον τρόπο χρηματοδοτούσε εξεγέρσεις, εμφυλίους πολέμους και «παρδαλές επαναστάσεις» εκείνης της εποχής σε πολλές περιοχές του κόσμου και ιδιαίτερα της Λατινικής Αμερικής.
Οι παραλληλισμοί με την σημερινή εποχή επιβάλλονται και είναι εκ των ουκ άνευ, η μόνη διαφορά είναι ότι τότε η CIA χρησιμοποιούσε δικά της μεταγωγικά αεροσκάφη για την διακίνηση των ναρκωτικών, ενώ τώρα χρησιμοποιεί τους μισθοφόρους ισλαμοσυμμορίτες της ως ζωντανά μεταφορικά μέσα. Οι ισλαμοσυμμορίτες τρομοκράτες εξελίσσονται και σε ναρκοτρομοκράτες. Σκοπός τους να διαλύσουν τις κοινωνικές-οικογενειακές και πολιτισμικές δομές των γηγενών πληθυσμών της Ευρώπης.
Υπό την εποπτεία και ενθάρρυνση των πολιτικάντηδων η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει εγκληματικό κέντρο ισλαμοσυμμοριών. Αν κάποιοι νομίζουν ότι καθήμενοι στις πολυθρόνες των σπιτιών τους και βλέποντας τα τουρκοκάναλα θα υπερβούν το πρόβλημα είναι βαθιά νυχτωμένοι.  ΠΗΓΗ
CAPITAL-ΙΣΤΙΚΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ

   Ντροπή σας ξεφτίλες. Εικόνες ντροπής έχουμε από το πρωί με εκατοντάδες συνταξιούχους έξω από τις τράπεζες που ξενύχτησαν , περιμένοντας να ανοίξουν τα καταστήματα, λίγο μετά τις 8 το πρωί, για να πληρωθούν το βδομαδιάτικο των 120 €. Η ταλαιπωρία για τους ανθρώπους που δούλευαν μια μια ολόκληρη ζωή , είναι μεγάλη και οι εικόνες θυμίζουν άλλες εποχές που οι άνθρωποι συγκεντρώνονταν για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό για να επιβιώσουν. Στο μεταξύ το πρωί ένας ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 78 χρονών, έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε ενώ βρισκόταν στην ουρά τράπεζας επί της Λεωφόρου Καλοκαιρινού. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ΦΩΤΟ-ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1518184688499894051

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item