Widgets

ΒΙΝΤΕΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (σε Σούλτς): «ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ!»ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΣΕ ΣΟΥΛΤΣ: ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ!


Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός κατακεραύνωσε στην σημερινή του ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο τους τοκογλύφους εκβιαστές, καθώς και την κυβέρνηση Τσίπρα που ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο επαχθές Μνημόνιο.

Ο Στρατηγός Συναδινός είπε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να αναφερθώ σε σας κ. Σουλτς για την απαράδεκτη παρέμβασή σας όσον αφορά το ελληνικό δημοψήφισμα. Ποιος και με ποια αρμοδιότητα είπατε ότι αν ψηφιστεί το ΟΧΙ οι Έλληνες να ψάχνουν για άλλο νόμισμα. Με ποια νοοτροπία, με ποια αρμοδιότητα, με ποια φασίζουσα νοοτροπία υπεισέρχεστε στα πολιτικά ζητήματα της Πατρίδας μου;

Θα ήθελα να απευθυνθείτε στην γερμανική Καγκελαρία για όσα έπραξε η Γερμανία στους Έλληνες κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. 1.106.000 νεκρούς από απώλειες, εκτελέσεις, ασθένειες και πείνα. 11,5 δισ. κατοχικό δάνειο αναγκαστικό του Γ΄ Ράιχ χωρίς να υπολογιστούν οι τόκοι. Πολλές χιλιάδες δισεκατομμύρια από τις πολεμικές αποζημιώσεις, τις οποίες αρνείστε να συμπεριλάβετε στο χρέος.

Έχετε λοιπόν το θράσος να απευθύνεστε με υποδείξεις σε αυτόν τον υπερήφανο λαό; Πόσο μικρός είστε άραγε κ. Σουλτς σε σχέση με το μεγαλείο ενός έθνους; Θα πρέπει και εσείς και ο κ. Βέμπερ να απευθυνθείτε στην Καγκελάριο της Γερμανίας για τα χρωστούμενα.

Νομίζετε ο Έλληνας θα φοβηθεί και θα σκύψει το κεφάλι που δεν έσκυψε 400 χρόνια δουλείας στην οθωμανική αυτοκρατορία των Τούρκων; Την απάντηση την πήρατε προχθές. ΟΧΙ!

Όχι βέβαια κατηγορηματικά και στην κυβέρνηση Τσίπρα που προετοιμάζεται και προτίθεται να ψηφίσει ένα νέο επαχθές Μνημόνιο για τον ελληνικό λαό. Η ευλογημένη Ελλάδα μπορεί να επιβιώσει με ή χωρίς ευρωζώνη. Η ευρωζώνη θα πρέπει ή να ενοποιηθεί ή να διαλυθεί!»  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!: ΒΙΝΤΕΟ: «ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Ξεπούλησαν μέσα σε λίγες ώρες το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων! 


Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: Λευτεριά στην Ελλάδα - ΟΧΙ στους τοκογλύφους

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ = > ΕΔΩ!!!

Ψηφίστηκε το εκτρωματικό εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο - ΒΙΝΤΕΟ


Με τις ψήφους των βουλευτών του Σύριζα, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού που ψήφισαν όλα τα άρθρα, της ΝΔ και της συνιστώσας της που λέγεται ΚΚΕ, που ψήφισαν κάποια από αυτά και με την συνένοχη σιωπή των ΑΝΕΛ, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο-έκτρωμα με βάση το οποίο αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες δίκην βραβείου!
Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που τάχθηκε εξ αρχής και με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά του ανθελληνικού νομοσχεδίου, εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και συνάμα τα συμφέροντα του Έθνους μας.
Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει δεσμευτεί έναντι του Λαού μας, πως η κατάργηση του συγκεκριμένου νόμου αποτελεί άμεση προτεραιότητα του μελλοντικού Εθνικού Κράτους!
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς στην παρέμβασή του πριν την ονομαστική ψηφοφορία τόνισε πως η οργή του ελληνικού Λαού θα καταργήσει το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο.  ΠΗΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Έλληνας γεννιέσαι και αυτό δεν το αλλάζει κανένας νόμος!


Αποστομωτική απάντηση επιφύλασσε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, για τους αυθάδεις διαστρεβλωτές της Ελληνικής Ιστορίας και τους κράχτες της παγκοσμιοποίησης, δια της τοποθετήσεώς του στη Βουλή επί του νομοσχεδίου-εκτρώματος για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας.
Απαντώντας στην ανιστόρητη τοποθέτηση βουλευτού του Σύριζα και συνάμα στο σύνολο της Αριστεράς που στηρίζει ανθελληνικές θέσεις επί ανύπαρκτων ή κίβδηλων ιστορικών τεκμηρίων, ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος αποκατέστησε την Αλήθεια: Καμία αναμφισβήτητη ιστορική πηγή δεν περιγράφει τον όρκο του Αλεξάνδρου στην Ώπιδα, τον οποίο η θλιβερή διεθνιστική Αριστερά περιφέρει δίκην «μνημείου αντιρατσισμού»! Αντιθέτως, πρόκειται για παραποίηση της πραγματικότητας από τον Ψευδο-Καλλισθένη στο έργο «Αλεξάνδρου Πράξεις», το οποίο εμφανίστηκε τον 3ο μ.Χ. αιώνα και στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι οι άνθρωποι είχαν φτερά και κεφάλι σκύλου!
Επιπλέον, ο Αρχηγός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών κατέρριψε εντός της Βουλής την άθλια διεθνιστική προπαγάνδα μαρξιστών και φιλελεύθερων αναφορικά με τον Ισοκράτη και τον περίφημο Πανηγυρικό του, του οποίου το νόημα συνειδητά διαστρεβλώνεται προκειμένου να δικαιολογηθεί ο ανθελληνισμός των ψευτοδημοκρατών. Στον Πανηγυρικό του, επισήμανε ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, ο Ισοκράτης καλεί τους Έλληνες σε ενότητα για να πολεμήσουν τους βαρβάρους, το δε απόσπασμα που τεχνηέντως και καταχρηστικά χρησιμοποιούν οι διαστρεβλωτές, αναφέρει πως φτάσαμε στο σημείο να θεωρούνται Έλληνες οι μετέχοντες της αττικής παιδείας. Είναι δε τόσο «διεθνιστής» ο Ισοκράτης ώστε στο ίδιο έργο, στον Πανηγυρικό του, αναφέρει το περίφημο «τους βαρβάρους ειλωτεύειν»!
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απογυμνώνοντας τα δήθεν «ανθρωπιστικά» κίνητρα των αντιρατσιστών, σημείωσε με έμφαση πως οι Έλληνες είναι οι ιθαγενείς αυτού του τόπου και αυτοί πλήττονται από το λαθρονομοσχέδιο, κατ' αντιστοιχία προς την εξαφάνιση των ιθαγενών αμερικανών, των ινδιάνων δηλαδή, από τις ορδές των μεταναστών που εισέβαλαν στην βόρεια Αμερική. Παρομοίως η αναφορά σε εδάφιο του Συντάγματος της 1ης Εθνοσυνελεύσεως από βουλευτές της συμπολίτευσης, σύμφωνα με την οποία έχουν δικαίωμα στην ελληνική ιθαγένεια άτομα που έχουν γεννηθεί σε άλλο τόπο, γίνεται κατά τρόπο παραπλανητικό: το Σύνταγμα της 1ης Εθνοσυνέλευσης αναφέρεται ξεκάθαρα στους Έλληνες των σκλαβωμένων -τότε- Πατρίδων, όπως της Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης, όπερ απεδείχθη περίτρανα δια της ορκωμοσίας του Ελευθερίου Βενιζέλου για την οποία απαιτήθηκε πιστοποιητικό απόδειξης της ελληνικής καταγωγής από τον καταγόμενο εκ της κατεχόμενης Κρήτης πολιτικό.
Ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος έκλεισε την παρέμβαση-ράπισμα στις φαιδρότητες των διεθνιστών της Αριστεράς και στους φιλελεύθερους ψευδοπατριώτες συνοδοιπόρους τους, εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και των Ελληνίδων: «Έλληνας γεννιέσαι και αυτή την πραγματικότητα δεν μπορεί να την αλλάξει κανένας νόμος»!  ΠΗΓΗ
Χρήστος Παππάς: Λευτεριά στην Ελλάδα - ΟΧΙ στους τοκογλύφους
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής την συγκυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ για την ψήφιση του εκτρωματικού και αντισυνταγματικού λαθρονομοσχεδίου, σημειώνοντας πως σύντομα αυτό θα καταργηθεί στην πράξη.

Αναλυτικά η ομιλία του Συναγωνιστή Παππά:  .>>>  ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ TA!!! =>Έρχεται το νέο, σκληρό και αντιλαϊκό μνημόνιο του Σύριζα που αλυσοδένει για 3 χρόνια την χώρα στον τοκογλυφικό μηχανισμό ESM

=> Η  ''Χρηματοδότηση'' ως νέος τρόπος πολέμου

Χρήστος Παππάς: Ο Τσίπρας πρόδωσε το ΟΧΙ του Ελληνικού λαούΟ Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής: 

 "Ο Τσίπρας στην ευρωβουλή ομολόγησε πως το ΟΧΙ του ελληνικού λαού προδόθηκε και έγινε "Ναι" με την συναίνεση των πολιτικών κομμάτων πλην Χρυσής Αυγής. Οι Έλληνες Εθνικιστές εμμένουν στην άποψή τους σταθερά ενάντιοι στις πολιτικές του αντιλαϊκού τόξου και λένε ΟΧΙ στο μνημόνιο - ΟΧΙ στην υποταγή"  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΛΕΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΣΟΚ και ΔΕΟΣ: Δείτε τι περιλαμβάνει το νέο εθνοκτόνο αριστερό μνημόνιο

«Σοκ και δέος» είναι το χαρακτηριστικό που μπορεί να αποδώσει κανείς στα νέα μέτρα, που παρουσιάζει εσπευσμένα η κυβέρνηση στους διεθνείς τοκογλύφους. Πρόκειται για μέτρα που η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να φέρει άμεσα προς ψήφιση, προκειμένου να λάβει την πρώτη «μικρή» χρηματοδότηση – γέφυρα, που θα μας οδηγήσει στο νέο μνημόνιο.
Κοιτώντας κανείς την λίστα των επαίσχυντων αιματηρών μέτρων αντιλαμβάνεται  το μέγεθος της προδοσίας της ετυμηγορίας του Ελληνικού Λαού, αφού το πακέτο μέτρων που προσφέρει η κυβέρνηση ομοιάζει «εγκληματικά» με τις προτάσεις Γιούνκερ που τέθηκαν ως ερώτημα στο δημοψήφισμα.
Μεταφέρουμε τις αναφορές των δημοσιευμάτων για το περιεχόμενο των μέτρων:
  • αυξάνεται από το 13% στο 23% ο συντελεστής ΦΠΑ για: όλα τα μεταποιημένα, συσκευασμένα και κονσερβοποιημένα τρόφιμα (μακαρόνια, ρύζι και όσπρια πωλούμενα σε συσκευασίες, μπισκότα, σοκολάτες, πατατάκια, τσιπς, κονσέρβες, αναψυκτικά, συσκευασμένοι χυμοί, κατεψυγμένα τρόφιμα, γλυκά, παγωτά, μαρμελάδες, επεξεργασμένο και συσκευασμένο ψωμί, σάντουιτς, προμαγειρεμένο φαγητό, έτοιμο φαγητό σε συσκευασίες, τοματοπολτοί, σάλτσες σε κονσέρβες κ.λπ.), τις υπηρεσίες μεταφορών (εισιτήρια λεωφορείων, τρένων, αεροπλάνων, πλοίων, κόμιστρα ταξί)
  • αυξάνεται ο συντελεστής ΦΠΑ για τις υπηρεσίες διαμονής στα ξενοδοχεία από το 6,5% στο 13%, με συνέπεια οι τιμές των υπηρεσιών και των προϊόντων αυτών να αυξηθούν κατά 6,1%.
  • Αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης και ενσωμάτωσή της στη φορολογική κλίμακα.
  • Θέσπιση νέου καθεστώτος όσον αφορά την έκπτωση φόρου για τους μισθωτούς και συνταξιούχους, προκειμένου να χτίσουν το αφορολόγητο όριο των 9.500 ευρώ. (το αφορολόγητο των 12.000 μάλλον αποτελεί παρελθόν, παρότι προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης)
  • Επιβολή ΕΝΦΙΑ και φέτος και το 2016, με έσοδα ύψους 2,65 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση και ανεξάρτητα από την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών.
  • Αποβολή από τη ρύθμιση των 100 δόσεων όσων έχουν εισοδηματική ικανότητα να πληρώσουν νωρίτερα από τη λήξη της ρύθμισης και εφαρμογή επιτοκίων αγοράς στη ρύθμιση.
  • Αύξηση του ορίου απαλλαγής από τον ΦΠΑ από τις 10.000 ευρώ στις 25.000 ευρώ
  • Αύξηση του φορολογικού συντελεστή των επιχειρήσεων από το 26% στο 28%
  • Άνοιγμα «κλειστών» επαγγελμάτων για: συμβολαιογράφους, αναλογιστές και δικαστικούς επιμελητές (για αρχή)
  • Μειώσεις συντάξεων υπό τη μορφή "εισφοράς": Αναδρομική αύξηση, από 1.1.2015 στην αύξηση της εισφοράς υπέρ υγείας από 4% σε 6% για την κύρια σύνταξη και από 0% σε 6% για την επικουρική.
Κοινώς, πρόκειται για ένα πακέτο σκληρών μέτρων που θα πλήξει και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, αλλά και την μεσαία τάξη.
Ή με απλά λόγια: ΝΕΟ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ!  ΠΗΓΗ
Εθνική Αντίσταση: Το λαθρονομοσχέδιο ισοδυναμεί με 1000 Μνημόνια!Σωρεία παρατυπιών από το Προεδρείο της Βουλής κατά την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου


Σε μια σωρεία παραβάσεων του κανονισμού της Βουλής και της νομοθετικής διαδικασίας προχώρησε η υπουργός λαθρομετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου και η αντιπρόεδρος της Βουλής, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ώστε να ψηφιστεί επί των άρθρων το εκτρωματικό λαθρονομοσχέδιο.
Με χαρακτηριστική σπουδή, βιασύνη και προχειρότητα η αρμόδια υπουργός κατά την διάρκεια της Ολομέλειας με χειρόγραφες σημειώσεις "έσπασε" το άρθρο 1 του νομοσχεδίου, το οποίο άλλαζε τα άρθρα 1α και 1β του κώδικα ιθαγένειας, σε νέο άρθρο 1  και άρθρο 1α με σκοπό να ψηφιστεί άμεσα και να παρακάμψει τον "σκόπελο" της ονομαστικής ψηφοφορίας που είχε καταθέσει η Χρυσή Αυγή.
Παρόλα αυτά αύριο το μεσημέρι θα διεξαχθεί κανονικά ονομαστική ψηφοφορία για τα άρθρα 1,7,8 και 10 του λαθρονομοσχεδίου όπως ζήτησε η Χρυσή Αυγή.
Για το θέμα παρέμβαση έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος:  ΠΗΓΗ
Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Αυτές τις ώρες ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων επί των άρθρων το εθνοκτόνο νομοσχέδιο για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες. Η Χρυσή Αυγή, πιστή στις πολιτικές της διακηρύξεις και με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, τάσσεται ανεπιφύλακτα κατά του αντεθνικού αυτού εκτρώματος, ως έπραξε και κατά την ψήφισή του επί της αρχής.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο τάχθηκε κατά της ψήφισής του. Οι ελαφροδεξιοί του Καμμένου, συνέταιροι της διεθνιστικής Αριστεράς του Τσίπρα στην κυβέρνηση-τσίρκο, είχαν ταχθεί υπέρ του νομμοσχεδίου, υποχρεώθηκαν όμως σε άτακτη υποχώρηση και αλλαγή πορείας μετά την κατακραυγή πατριωτών ψηφοφόρων. Παρομοίως, η ΝΔ στα πλαίσια της κοσμοπολίτικης και διεθνιστικής, φιλελεύθερης ιδεοληψίας, τάχθηκε κατά του λαθρονομοσχεδίου όχι όμως επειδή το θεωρεί μείζονα απειλή για το Ελληνικό Έθνος, αλλά διότι διαφωνεί με επιμέρους όρους του!

Οι υποκριτές και πατριδοκάπηλοι της μασονοδεξιάς, είτε αυτοί βρίσκονται στη ΝΔ είτε στους ΑΝΕΛ, φροντίζουν ώστε να προωθηθούν όπως-όπως τα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, ήτοι η διάλυση των Εθνικών Κρατών και των πατροπαράδοτων δομών της ελληνικής κοινωνίας. Η δήθεν «πατριωτική» δεξιά των κόκκινων γραμμών, πήγε περίπατο μπροστά στη δίψα της για εξουσία και φυσικά μπροστά στην θλιβερή της απόγνωση να υπηρετήσει τα διεθνή αφεντικά. Οι περίφημες διακηρύξεις περί «Κούγκι» (βλέπε Καμμένο) και για «επανακατάληψη πόλεων από τους λαθρομετανάστες» (βλέπε ΝΔ), παρέμειναν λόγια ψεύτικα και μεγάλα, για μικροκομματικές σκοπιμότητες και προς εξαπάτηση των Ελλήνων.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, θεωρεί ότι το νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας είναι πράξη εξόχως αντεθνική, η οποία ανοίγει το δρόμο για την ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας. Σε κάθε τόνο λοιπόν, διαμηνύει προς τις διεθνιστικές συνιστώσες του Καθεστώτος -μαρξιστικές και φιλελεύθερες- πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!   Ευάγγελος Καρακώστας 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ => Νέο μνημόνιο ή τα εμβάσματα των 300 δισ. ευρώ;

Ο Σύριζα δεν «σκίζει» τα Μνημόνια, αλλά βιάζεται να δώσει ιθαγένεια στους αλλοδαπούς

Μπορεί επί 5 ολόκληρους μήνες η κυβέρνηση να κορόιδευε τον Ελληνικό Λαό λέγοντας ότι θα καταργήσει τα Μνημόνια, μπορεί να τον εξαπάτησε ασύστολα στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής, μετατρέποντας το θριαμβευτικό και υπερήφανο «όχι» του 62% σε ικετευτικό «ναι» το απόγευμα της Τρίτης στις Βρυξέλες, μπορεί να μην είχε όλο αυτό το χρονικό διάστημα επεξεργαστεί ένα ρεαλιστικό εναλλακτικό σχέδιο απόφασης από το «σφιχταγκάλιασμα» των εταίρων και των διεθνών τοκογλύφων, αλλά για την πρόθεσή της να μοιράσει απλόχερα την ιθαγένεια στους αλλοδαπούς όχι μόνο είχε οργανωθεί προ πολλού, αλλά έδειξε και την βιασύνη της να κλείσει το θέμα.
Ενώ, λοιπόν, για το νομοσχέδιο είχε ζητηθεί αναβολή στην συζήτησή του, λόγω των κρίσιμων στιγμών που διανύει η Χώρα, εν τούτοις ο ΣΥΡΙΖΑ με την αγαστή συνεργασία του Ποταμιού και του ΚΚΕ, έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί καμία καθυστέρηση, αφού άλλωστε όπως τόνισε ο αρμόδιος υπουργός Βούτσης: «Επειδή το νομοσχέδιο είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να δοθεί εκκίνηση στις εργασίες της Βουλής, επιμένουμε», είπε ο υπουργός για το αίτημα αναβολής της επί των άρθρων συζήτησης, υπενθυμίζοντας ότι «το νομοσχέδιο έχει ήδη ψηφιστεί με την δημόσια κατάθεση όλων των απόψεων και την ευρύτατη συζήτηση που έγινε.Δεν είναι κάτι που τίθεται και μέλλει να δημιουργήσει κλίμα αντιπαράθεσης και διχασμού. Στη Βουλή συζητάμε ό,τι συμφωνίες υπάρχουν, δεν λειτουργούμε επιλεκτικά για ό,τι μας χωρίζουν και ό,τι μας ενώνουν. Δεν υπάρχουν ζητήματα τα οποία να χωρίζουν σε βάθος και να διαμορφώνουν στρατόπεδα και να αποφεύγεται η συζήτηση».
Σιγά το σημαντικό, μας λέει δηλαδή, δεν είναι τίποτε… σοβαρό. Αντιθέτως η Τασία Χριστοδουλοπούλου, έκανε λόγο για «εμβληματική ημέρα». «Οι διαφορές μας που είναι ιδεολογικές δεν αίρονται από την πολιτική συγκυρία», τόνισε, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν και θέματα που είναι κατεπείγοντα, όπως η διαχειριστική αρχή και η βοήθεια στα νησιά και τις Περιφέρειες.
Συνοδοιπόρος, φυσικά στην όλη προσπάθεια το κοσμοπολίτικο Ποτάμι, το οποίο διά στόματος του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Χάρη Θεοχάρη δήλωσε ότι «Δεν υπάρχει λόγος αναβολής της συζήτησης. Η προσπάθεια της κυβέρνησης για συμφωνία εντός 48 ωρών έχει την ευχή και την έμπρακτη στήριξη ώστε η κυβέρνηση να σταματήσει τα μπρος πίσω και να έλθει με μια συμφωνία».
Είναι ολοφάνερο ότι στον ΣΥΡΙΖΑ επείγονται να κάνουν νόμο του κράτους ένα νομοσχέδιο το οποίο τινάζει στον αέρα τα θεμέλια της Ελλάδος. Μέσα στην γενική αναταραχή που θα επακολουθήσει, μέχρι η κυβέρνηση να σκύψει το κεφάλι στις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων, σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να περάσει όσο το δυνατόν αθόρυβα τις διεθνιστικές της ιδεοληψίες, κάνοντας «επένδυση» ψηφοφόρων και υποστηρικτών για το μέλλον. Μπορεί απέναντι στους χρηματανθρώπους των «θεσμών» η κυβέρνηση να φέρεται ως… γατάκι, αλλά στα υπόλοιπα αντεθνικά της σχέδια, όπως το ζήτημα της ιθαγένειας, δείχνει την σκληρότητα της απέναντι στην Ελλάδα.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΜΕ 44 ΝΕΚΡΟΥΣ – ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
Γεώργιος Γαλέος: Άμεση απόσυρση του εθνοκτόνου νομοσχεδίου για την ιθαγένεια

Ο βουλευτής Αργολίδας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Γεώργιος Γαλέος, τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας και ζήτησε την άμεση απόσυρση του εθνοκτόνου αυτού νομοσχεδίου.
Ο Συναγωνιστής Γαλέος επεσήμανε ότι αυτή την στιγμή το σημαντικότερο πρόβλημα της Πατρίδας μας είναι το δημογραφικό. Ένα πρόβλημα, το οποίο οφείλεται στην υπογεννητικότητα, καθώς οι Έλληνες αποτρέπονται από το να τεκνοποιήσουν μιας και τα παιδιά θεωρούνται τεκμήριο για την φορολογία, στις χιλιάδες αμβλώσεις, στις δεκάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας, στην μετανάστευση χιλιάδων Ελλήνων στο εξωτερικό προς εύρεση εργασίας και στην ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, με τις ευλογίες του «συνταγματικού» τόξου.
Τέλος, ο Συναγωνιστής Γαλέος άσκησε δριμεία κριτική στην συγκυβέρνηση, υπενθυμίζοντας ότι σε όλα τα προοδευμένα κράτη της Ευρώπης και όχι μόνον, η απόδοση της υπηκοότητας γίνεται βάσει συγκεκριμένων και πολύ αυστηρών κριτηρίων, εν αντιθέσει με την χώρα μας, όπου κάποιοι θέλουν να «δωρίσουν» την ιθαγένεια αφειδώς σε αλλόφυλους και αλλόθρησκους, προκειμένου να καταστρέψουν το Έθνος μας   ΠΗΓΗ
Χρήστος Χατζησάββας: Το λαθρονομοσχέδιο δημιουργεί νέες στρατιές αλλοδαπών ψηφοφόρων


Ο βουλευτής Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Χρήστος Χατζησάββας, τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας, δηλώνοντας ότι το ψευτοανθρωπιστικό αυτό κατασκεύασμα στοχεύει στην ολική εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους,καθώς με τις εθνοκτόνες πολιτικές των τελευταίων κυβερνήσεων Έλληνας δεν γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι, παρά μόνο πεθαίνεις!
Ο Συναγωνιστής Χατζησάββας κατήγγειλε τους ανιστόρητους βουλευτές του «συνταγματικού τόξου», που αποκαλούν αλλοδαπούς τους Μικρασιάτες, τους Πόντιους και τους Αρβανίτες, ενώ προβαίνουν και στην χρήση των λέξεων «Έθνος» και «Πατρίδα» για να αιτιολογήσουν την αλλαγή του εκλογικού σώματος και την πολιτισμική και πληθυσμιακή πολτοποίηση, που λαμβάνει χώρα εντός της Πατρίδας μας.
Τέλος, αναφέρθηκε και στις επικείμενες εξεγέρσεις των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, όταν πλέον το Ελληνικό κράτος δεν θα είναι σε θέση να τους συντηρεί, ενώ υπενθύμισε ότι οι τζιχαντιστές τρομοκράτες στην Μεγάλη Βρετανία και την Γαλλία είναι τρίτης γενιάς ιθαγενείς.  ΠΗΓΗ

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Εκρηκτική η κατάσταση στη Λέσβο με τους λαθρομετανάστες 

Οι κάτοικοι της Λέσβου βιώνουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση με τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει το νησί, αλλά και την πολιτική της κυβέρνησης, που φροντίζει να δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Χθες έγινε εξέγερση των λαθρομεταναστών στο Καρά - Τεπέ, από την οποία βρέθηκε στο νοσοκομείο ένας άνδρας του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος δέχθηκε δύο πέτρες στη δεξιά πλευρά του θώρακά του και του χεριού του και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν την τελευταία στιγμή όταν έγινε επιδρομή λαθρομεταναστών σε βαν εταιρείας που τους προμηθεύει με φαγητό.
«Κάποιοι μετανάστες πετούσαν τεράστιες πέτρες εναντίον όλων μας… Με χτύπησαν δύο από αυτές στον ώμο… Ευτυχώς έσκυψα… Γιατί αν με πετύχαιναν στο κεφάλι ίσως τώρα να μην ήμουν όρθιος εδώ μπροστά σας» είπε σε τοπικό μέσο ο τραυματίας.
Πέραν αυτού οι ιδιοκτήτες ιδιωτικής επιχείρησης, αντιλήφθηκαν ότι ο χώρος τους είχε παραβιαστεί από λαθρομετανάστες, οι οποίοι τον είχαν μετατρέψει σε καταυλισμό και τον είχαν καταστρέψει.  ΠΗΓΗ


Κ. Μπαρμπαρούσης: Η αμετανόητη Αριστερά επιδιώκει να αντικαταστήσει τους Έλληνες με Ασιάτες και Αφρικανούς

Ο συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κατά την ομιλία του για το λαθρονομοσχέδιο αρχικά κατήγγειλλε την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» ότι μετέτρεψε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού σε ΝΑΙ.
Η αριστερά λοιπόν πιστή στο «πατριωτικό» της καθήκον χαρίζει την Πατρίδα των Ελλήνων στους Ασιάτες και στους Αφρικανούς. Ότι δεν κατάφερε στο παρελθόν, δηλαδή να δώσει τη Μακεδονία μας στους Σλάβους και στους Βούλγαρους και την Ήπειρο στους Αλβανούς και στον Χότζα το πράττει σήμερα με το λαθρονομοσχέδιο. Βέβαια γι’ αυτό είναι συνυπεύθυνοι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που ακόμα στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση.
Η Αριστερά δεν θα μείνει στην Ιστορία ούτε για το σκίσιμο των μνημονίων αλλά γι’ αυτό το καθαρά προδοτικό και επαίσχυντο νομοσχέδιο«Ένα νομοσχέδιο το οποίο είναι χειρότερο από τα μνημόνια και από τις όποιες συμφωνίες κάνετε με τους θεσμούς, όπως συνηθίζετε να τους λέτε τώρα τελευταία. Είναι αδιανόητο τη στιγμή που οι Έλληνες ξενιτεύονται, που λιποθυμούν τα παιδιά στο σχολείο από την πείνα και που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο, να μαζευόμαστε εμείς εδώ σήμερα, λες και λύσαμε όλα τα υπόλοιπα προβλήματά μας, και να νομοθετούμε για το καλό των ξένων που μπήκαν παράνομα στην πατρίδα μας» είπε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες, οι τελευταίοι πιστοί, οι τελευταίοι υπερασπιστές της Ελλάδας θα είναι εδώ και όταν μας δοθεί η ευκαιρία το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα το σκίσουμε κατευθείαν με μια κίνηση. Και συνέχισε λέγοντας πως μαζί με αυτό το επαίσχυντο νομοσχέδιο θα σκίσουμε και τα μνημόνια και όλα αυτά που θα σκίζατε εσείς αλλά τελικά δεν κάνατε τίποτα. Εμείς με όλες μας τις δυνάμεις θα αγωνιστούμε ώστε η Ελλάδα να είναι μία χώρα, η οποία θα κατοικείται από Έλληνες και όχι μία χώρα όπου κάποτε κατοικούσαν Έλληνες.   ΠΗΓΗ
Δήλωση Συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση για την άρση των περιοριστικών όρωνΣήμερα 8 Ιουλίου 2015 η Ελληνική Αστυνομία μου ανακοίνωσε ότι το συμβούλιο Εφετών έκανε δεκτή την αίτησή μου και έτσι σταμάτησε η σε κατ' οίκον κράτησή μου. Είμαι υποχρεωμένος δύο φορές τον μήνα να παρουσιάζομαι στο αστυνομικό τμήμα και ισχύει η απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Πέρασαν 13 μήνες άδικης κράτησης και απομόνωσης από κοινωνικά, πολιτικά και κυρίως οικογενειακά γεγονότα, όταν σκέπτομαι όμως το τι τράβηξε ο Αρχηγός μας και οι υπόλοιποι συναγωνιστές μου στις φυλακές νοιώθω πιο ελαφρύ το δικό μου βάρος.
Ως άνθρωπος δεν κρατώ κακία σε αυτούς και κυρίως σε αυτόν που έπλεξε όλη αυτή την ιστορία γιατί είμαι Εθνικιστής και εμείς δεν πολεμάμε τον αντίπαλο όταν είναι πεσμένος! Ως Χρυσαυγίτης όμως με πείσμα, ηθικό, πίστη και δύναμη θα δώσω τον υπέρτατο αγώνα για την πατρίδα και το έθνος για να συντριβούν όλοι αυτοί που απεργάζονται το κακό αυτού του τόπου είτε είναι καπιταλιστές είτε μπολσεβίκοι!
Ένα είναι το σίγουρο, για το Κίνημά μας έρχεται η ώρα του θριάμβου και της δικαίωσης!  Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: «Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων υποτιμούσαν συστηματικά την δυναμική της Χρυσής Αυγής»

Ο εξευτελισμός των δημοσκοπικών εταιρειών στο δημοψήφισμα της Κυριακής ήταν απλώς το αποκορύφωμα σε μια σειρά ψευδών μετρήσεων που κατά το παρελθόν είχαν δοθεί στην δημοσιότητα από αυτές. Η εφημερίδα «Δημοκρατία» σε ένα εύστοχο άρθρο της, υπό τον τίτλο «Το βατερλώ των τηλεστάρ δημοσκόπων», αναφέρεται διεξοδικά στο φιάσκο των δημοσκοπικών  εταιρειών και σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Όλως τυχαίως οι προβεβλημένες δημοσκοπικές εταιρίες που την… πάτησαν ήταν οι ίδιες που “έβλεπαν” Ντόρα στο τιμόνι της Ν.Δ. το 2009, υπερτιμούσαν διαρκώς τον αγαπημένο των καναλαρχών «Σταύρο» δίνοντας διψήφια ποσοστά στο Ποτάμι και υποτιμούσαν συστηματικά τη δυναμική της Χρυσής Αυγής καλλιεργώντας τη λογική της “χαμένης” ψήφου».
Και όμως, αντί να ζητήσουν έστω και μια φορά συγγνώμη για τις εντελώς εσφαλμένες «προβλέψεις τους» ή ακόμα καλύτερα να έβαζαν λουκέτο, οι εταιρείες αυτές συνεχίζουν να παραπλανούν συστηματικά τον κόσμο, εξυπηρετώντας συγκεκριμένα εκδοτικά και πολιτικά συμφέροντα. Ιδιαίτερα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Δημοκρατία»: «υποτιμούσαν συστηματικά τη δυναμική της Χρυσής Αυγής καλλιεργώντας τη λογική της “χαμένης” ψήφου».
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τι γινόταν τόσο στις ευρωεκλογές της 23ης Μαΐου 2014 (τότε που το «Έθνος» έγραφε ότι το Ποτάμι μπορεί να φτάσει μέχρι και 15%), όσο και στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όταν σε μόνιμη βάση πετσόκοβαν τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και φούσκωναν αυτά του Ποταμιού, για να αποκαλυφθεί η χοντροκομμένη προπαγάνδα και απάτη των «ερευνών» τους από τα πραγματικά αποτελέσματα που έβγαλε η κάλπη.
Ανεξάρτητα από το αν θα διεξαχθεί ή όχι η έρευνα για την κραυγαλέα αντίθεση των «συμπερασμάτων» των δημοσκοπικών εταιρειών σε σχέση με την αληθινή εικόνα της κάλπης για το δημοψήφισμα, είναι ολοφάνερο ότι το έργο τους δεν αποσκοπεί στην αληθινή καταγραφή της πραγματικής λαϊκής διάθεσης αλλά στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων.   Γιώργος Μάστορας


Ο ΠΟΤΑΜΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!
Και τις τελευταίες αμφιβολίες ότι πάμε ολοταχώς για νέο αριστερό Μνημόνιο, διέλυσε χθες το βράδυ ο ποταμίσιος Σταύρος, ο οποίος μετά την συνάντησή του με τον mister Tsipra, προανήγγειλε μνημονιακή συμφωνία την… Παρασκευή κιόλας, πριν από την Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής – το γοργόν και χάριν έχει:
«Προσπαθούμε και ο πρωθυπουργός και εμείς να πετύχουμε συμφωνία πολύ πριν την Κυριακή. Μέχρι την Παρασκευή το πρωί»…

Επιπλέον, ο Θεοδωράκης δήλωσε ότι «τηρείται η εθνική γραμμή που έχει συμφωνηθεί», άρα ο Tsipras το  πάει το γράμμα.


(ΥΓ): Το σαμαροβενιζελικό Μνημόνιο πέθανε! Ζήτω το νέο αριστερό Μνημόνιο! Και με τις υγείες μαςπηγή

Μαχαιριές και άγριο ξύλο μεταξύ λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Λέσβου


Μαχαιριές και άγριο ξύλο μεταξύ λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Λέσβου
Ένταση και αναστάτωση επικράτησε αργά το βράδυ της Τετάρτης περι τις 01:00 τα μεσάνυχτα στη Μυτιλήνη, όταν διαδραματίστηκαν συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών

Σύριοι και Αφγανοί πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο λιμάνι Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί σοβαρά τραυματίες και από τις δυο πλευρές οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης... 
Να τονίσουμε ότι πολλοί από αυτούς κυριολεκτικά οπλοφορούσαν καθώς πάνω τους βρέθηκαν πολλά μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα.
Χρειάστηκε η επέμβαση της Ομάδας Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος για να αποκαταστήσει την τάξη. Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου σε όλη την Λέσβο, το λιμάνι Μυτιλήνης έχει γεμίσει ξανά από λαθρομετανάστες που με σκηνές έχουν κατασκηνώσει στο κλειστό χώρο του λιμανιού, μέσα στο κολυμβητήριο αλλά και πίσω από αυτό… 
Στον καταυλισμό του Δήμου στον Καρα-Τεπε η κατάσταση είναι τεταμένη με συνεχόμενες εξεγέρσεις και καυγάδες καθώς εκεί προσπαθούν να ζήσουν πάνω από 4000 μετανάστες..
ΦΩΤΟ από τους χθεσινούς καυγάδες στο λιμάνι ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 69669083660380293

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item