Widgets

ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ με 3ο ΟΛΕΘΡΙΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ από την 1η φορά (ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΗ) ΑΡΙΣΤΕΡΑ - BINTEO ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «Η Πατρίδα πάνω απ’ όλα!»

Το τέλος της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς: Βαρύ το μνημόνιο, «σύντροφοι»!

Ένα νέο πολιτικό σκηνικό ανατέλλει μετά την ψήφιση του τρίτου, απεχθέστερου και… βαρύτερου μνημονίου. Το συγκεκριμένο μνημόνιο που αριθμεί περίπου χίλιες σελίδες αιματηρών μέτρων, ήρθε με τη μορφή του κατεπείγοντος στη Βουλή, γεγονός που πιστοποιεί ότι ουδείς εκ των υπερψηφισάντων βουλευτών το διάβασε, ώστε να ξέρει – τουλάχιστον – τι ακριβώς ψήφισε. 

Παρ’ όλους τους ψεύτικους διαπληκτισμούς εντός του κοινοβουλίου, το οποίο έχει μετατραπεί σε θίασο από το λεγόμενο «δημοκρατικό τόξο», το συγκεκριμένο μνημόνιο έχει μία πρωτοτυπία, σε σχέση με τα υπόλοιπα, αφού ψηφίστηκε από 5 εκ των 7 κομμάτων της Βουλής. Συγκεκριμένα 230 Βουλευτές από Σύριζα, Ανέλ, Πασόκ, ΝΔ και Ποτάμι υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, κάνοντάς το να είναι το πιο ευρέως – κοινοβουλευτικά – αποδεκτό το μνημόνιο.

Το θλιβερό της όλης υποθέσεως είναι ότι ο Ελληνικός Λαός, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ψήφισε ώστε τα 4 από τα επτά κόμματα να είναι αντιμνημονιακά, με το ένα ή το άλλο πρόσημο από κει και πέρα. Αυτή η βούληση του Ελληνικού Λαού πιστοποιήθηκε και στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, αφού το «ΟΧΙ» στα μνημόνια και την υποταγή κατέλαβε το 61,31% των ψήφων.Παρόλα αυτά το 76,6% των βουλευτών του αποφάσισαν να υπερψηφίσουν το μνημόνιο. Υπάρχει μία σαφέστατη αναντιστοιχία!
«Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς», λέγει ο θυμόσοφος λαός μας και είναι βέβαιο ότι το πολιτικό κόστος για την αριστερά θα είναι δυσβάσταχτο. Γρήγορα ή αργά ο Σύριζα θα καταρρεύσει εις τα εξ ων συνετέθη. Οι Ανέλ ήδη βρίσκονται στον πολιτικό τους τάφο, ενώ οι δυνάμεις του παλαιού πολιτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του απολιθωμένου ΚΚΕ, δεν διαθέτουν καμία ελπίδα αναγέννησης.
Όλες οι καπιταλιστικές φυλλάδες του εξωτερικού το γράφουν πλέον: Έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! Πλέον οι παγκόσμιοι εξουσιαστές βλέπουν να ορθώνεται μπροστά τους το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ένα Κίνημα το οποίο προσπάθησαν να περιορίσουν με τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις δολοφονίες, την τρομοκρατία και την λάσπη των ΜΜΕ.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι έτοιμο για νέες μεθοδεύσεις τους και προσπάθειές τους να αποδράσουν από το αναπόδραστο. Η Χρυσή Αυγή έχει ήδη αποδείξει στον Ελληνικό Λαό και στους διεθνείς τοκογλύφους ότι προτίθεται να πράξει τα δέοντα, προκειμένου να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας από τα δεσμά της παγκόσμιας πλουτοκρατικής ελίτ. Έχει αποδείξει ότι διαθέτει και το θάρρος και τη δυνατότητα να προχωρήσει σε παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας μας και κάθαρση του δημόσιου βίου της χώρας μας.
Όπως πολύ σωστά είπε ο Αρχηγός μας στην Ολομέλεια"Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος διότι ευρίσκομαι σε ένα Κοινοβούλιο, το οποίο αποτελείται από μεγαλοφυΐες που μελέτησαν 977 σελίδες και 1008 άρθρα μέσα σε λίγες ώρες και έτσι θα αποφασίσουν για λογαριασμό του ελληνικού λαού."
Ο καιρός των "μεγαλοφυών" πολιτικάντηδων έλαβε τέλος...  ΠΗΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Ελλάδα δεν σώζεται με Μνημόνια! Επιστροφή στην εθνική κυριαρχία, επιστροφή στην εθνική παραγωγή!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή εξέθεσε από βήματος της Βουλής συλλήβδην το μνημονιακό τόξο για την ψήφιση του ανθελληνικού και αντιλαϊκού μνημονιακού νομοσχεδίου.
Αρχικά, επισήμανε πως το 1979 το ΠΑΣΟΚ είχε αποχωρήσει από την Βουλή, καταγγέλλοντας την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, καθώς αυτό συνεπάγετο την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Στην συνέχεια βέβαια το ΠΑΣΟΚ ξέχασε τα συνθήματα και προχώρησε σε μια άλλη λογική.
Η σημερινή συζήτηση με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος είναι προαπαιτούμενο για την υπογραφή ενός νέου καταστροφικού Μνημονίου.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε μια μεθόδευση με θερινά τμήματα και κατ΄ επιλογήν βουλευτές, ώστε να ψηφιστεί η εξόντωση του ελληνικού αγροτικού κόσμου.
Μέσα στον Αύγουστο η Πατρίδα μας που ήταν επί 3000 χρόνια κυρίως αγροτική και κτηνοτροφική θα αλλάξει τελείως χαρακτήρα. Η όλη διαδικασία όπως και η μνημονιακή συμφωνία έγινε υπό καθεστώς εκβιασμού. Το εθνοκτόνο νομοσχέδιο υπεγράφη κατόπιν παρέμβασης του Πολωνού Ντόναλντ Τουσκ, πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και άνθρωπο των αμερικανών στην Ευρώπη.
Για αυτόν τον λόγο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τσίπρα, Δραγασάκης όπως έκανε και ο Σημίτης μετά την νύχτα των Ιμίων, ευχαρίστησε τους αμερικάνους. Κανείς ποτέ δεν θέλησε από την πολιτική ηγεσία της χώρας να τα βάλει με το διεθνές καπιταλιστικό κατεστημένο.
Το επαχθές δημόσιο χρέος είναι ένα βρόγχος στον λαιμό και δεν λύνεται με κανένα Μνημόνιο! Είναι άδικο και παράλογο να ζητάτε από τον φτωχό Έλληνα να πληρώνει με 23% ΦΠΑ βασικά είδη τροφίμων, την στιγμή που καναλάρχες και μεγαλοεργολάβοι παραμένουν στο απυρόβλητο.
Μόνη λύση καταγγελία των Μνημονίων, επιστροφή στην εθνική κυριαρχία και στην εθνική παραγωγή.  ΠΗΓΗ
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Συγχαρητήρια στις μεγαλοφυΐες της βουλής που διάβασαν αυθημερόν 900 σελίδες μνημόνιο

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έλαβε τον λόγο επί της σημερινής κατάπτυστης διαδικασίας με την ψήφιση του Μνημονίου δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
"Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος διότι ευρίσκομαι σε ένα Κοινοβούλιο, το οποίο αποτελείται από μεγαλοφυΐες που μελέτησαν 977 σελίδες και 1008 άρθρα μέσα σε λίγες ώρες και έτσι θα αποφασίσουν για λογαριασμό του ελληνικού λαού.
Συγχαρητήρια στις μεγαλοφυΐες του ελληνικού Κοινοβουλίου".  ΠΗΓΗ
Ηλίας Κασιδιάρης: Σύριζα και «δεξιά πλατφόρμα» ξεπουλούν την ΕλλάδαΟ βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής συλλήβδην το αντισυνταγματικό τόξο, Σύριζα και "δεξιά πλατφόρμα" για την ψήφιση του εθνοκτόνου Μνημονίου της αριστεράς.Οι δήθεν αντιδικίες των βουλευτών του "μνημονιακού τόξου" γίνονται για το θεαθήναι, καθώς το βράδυ θα ψηφίσουν χέρι - χέρι τα ανθελληνικά μνημονιακά μέτρα.Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική αντιπολίτευση που υπερασπίζεται το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών, γι΄ αυτό και συνεχίζονται οι παράνομες πολιτικές διώξεις.
Η κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά" αφήνει στο απυρόβλητο το παραδικαστικό κύκλωμα, καθώς την βολεύει η δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών.


Όλα τα δυσβάσταχτα μνημονιακά μέτρα κατά των Ελλήνων αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών και συλλήβδην των πολιτών γίνονται για την διάσωση των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και τα ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Γιάννης Λαγός: Ο Σύριζα, όπως προηγουμένως η ΝΔ, καταλύει τη Δημοκρατία στην Ελλάδα

Λάβρος κατά της μαρξιστομνημονιακής κυβέρνησης υπήρξε ο συναγωνιστής Γ. Λαγός, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή κατά τη διαδικασία ψήφισης των επειγόντων μέτρων του τρίτου Μνημονίου.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος, σημειωτέον, οδηγήθηκε σήμερα για δεύτερη φορά στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν πρωτόγνωρων μεθοδεύσεων του Καθεστώτος, στηλίτευσε την κατασκευασμένη «διαμάχη» μεταξύ κυβέρνησης και κομμάτων της αντιπολίτευσης, σχετικά με την κατεπείγουσα ψήφιση μέτρων του Μνημονίου. Όπως εύστοχα επισήμανε, «τάχα διαφωνούν, ενώ όλοι μαζί θα το ψηφίσουν, βάζοντας ταφόπλακα στην Πατρίδα μας»!
Η κατάλυση της Δημοκρατίας, την οποία επικαλείται, μερίδα βουλευτών του Σύριζα, συνέβη και συμβαίνει όταν οδηγείται ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα στη φυλακή. Εκεί όμως, οι «δημοκράτες» δεν αντέδρασαν και δεν αντιδρούν. Αντιθέτως η κυβέρνηση της Αριστεράς σιγοντάρει την κατάλυση του Πολιτεύματος, την οποία πρώτη διέπραξε η Χούντα Σαμαρά και οι τότε υπουργοί Χ. Αθανασίου και Ν. Δένδιας.
Ο συναγωνιστής Λαγός κατέληξε τονίζοντας ότι κανείς από τους ψευτοδημοκράτες δεν μπορεί ν' αντικρύσει στα μάτια τη Χρυσή Αυγή και τους βουλευτές της, διότι όλοι πλην Χρυσής Αυγής, έχουν συντελέσει, λιγότερο ή περισσότερο, στην κατάλυση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πισώπλατη μαχαιριά της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ελληνικά προϊόντα
Συγκλονιστική ομιλία του Ιωάννη Λαγού στην Τ.Ο. Πειραιώς: Οι παράνομες διώξεις δεν μας λύγισαν ποτέ! Φωτο-Βίντεο 
ΑΡΘΡΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ!!!

Ελένη Ζαρούλια: Η κυβέρνηση της “πρώτης φοράς Αριστερά” συμβαδίζει με τους διεθνείς τοκογλύφους

ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Αντώνης Γρέγος: Γνήσιο τέκνο της παγκοσμιοποίησης η κυβέρνηση της “πρώτης φοράς Αριστερά”

Ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Γρέγος, στην ομιλία του για την ψήφιση του μνημονιακού νομοσχεδίου δήλωσε ότι η εφαρμοζόμενη διαδικασία του κατ΄ επείγοντος για τόσο σημαντικά εθνικά θέματα ευτελίζει και τον ρόλο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τον Ελληνικό Λαό.
Ο Συναγωνιστής Γρέγος τόνισε ότι η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά» αποδείχθηκε η καλύτερη μαθήτρια της παγκοσμιοποίησης και του κεφαλαίου, καθώς εισάγει αυτούσια τα επαίσχυντα μέτρα του επιβαλλόμενου τρίτου μνημονίου, όπως έπρατταν και οι προκάτοχοι της. Μέτρα που χαρακτηρίζονται από προχειρότητα και ανθελληνισμό και φαλκιδεύουν τα ατομικά δικαιώματα και συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.
Τέλος, ο Συναγωνιστής Γρέγος δήλωσε ότι όλα τα νέα μέτρα ψηφίζονται αναφανδόν από την νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τις συνιστώσες της (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι) προκειμένου να εξυπηρετηθεί -με συνοπτικές διαδικασίες-  η ταχεία εκκαθάριση των τραπεζικών απαιτήσεων και των διεθνών τοκογλύφων εις βάρος του Ελληνικού Έθνους.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική Πολιτική Δύναμη που μάχεται εμπράκτως για την Ελλάδα και τους Έλληνες.  ΠΗΓΗ
Δέσ. Σβερώνη: «Η Πατρίδα πάνω απ’ όλα!»

ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Δέσποινα Σβερώνη: Είμαστε πρώτα Έλληνες και μετά Ευρωπαίοι - ΒΙΝΤΕΟ
Τις διαχρονικές ευθύνες του Καθεστώτος της μεταπολίτευσης ανεξαρτήτως του κόμματος που βρισκόταν στην εξουσία, επισήμανε κατά την ομιλία της η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δέσποινα Σβερώνη.
Στην τοποθέτησή της, η Συναγωνίστρια Σβερώνη τόνισε ότι δεν είναι τα Μνημόνια που θα σώσουν την Ελλάδα, αλλά η συνειδητοποίηση της αρχής ότι είμαστε πρωτίστως Έλληνες και ακολούθως Ευρωπαίοι. ΠΗΓΗ


Χρήστος Χατζησάββας: «Μνημονιακό νομοσχέδιο υπέρ των τραπεζών και των πολυεθνικών»Ο Βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας, στην ομιλία του για την ψήφιση του νομοσχεδίου «Επείγοντα μέτρα του ν. 4334/2015» δήλωσε ότι η εφαρμοζόμενη διαδικασία του κατ΄ επείγοντος για νομοσχέδια χιλίων σελίδων, που πρέπει να μελετηθούν σε λίγες ώρες, προσβάλλει το Ελληνικό Κοινοβούλιο και τον Ελληνικό Λαό.
Ο Συναγωνιστής Χατζησάββας δήλωσε ότι τα έξωθεν επιβαλλόμενα νέα μέτρα αποσκοπούν στην καθυστέρηση της απονομής δικαιοσύνης και στην ταχεία διαδικασία των πλειστηριασμών προς όφελος των τραπεζών και των πολυεθνικών.
Τέλος, ο Συναγωνιστής Χατζησάββας υπενθύμισε ότι τα μνημονιακά μέτρα της νέας αριστερής κυβέρνησης είναι το ίδιο αντιλαϊκά, ανθελληνικά και εξοντωτικά με αυτά των προκατόχων της μνημονιακών κυβερνήσεων και ότι η Χρυσή Αυγή θα αντιταχθεί -εντός και εκτός κοινοβουλίου-για την εφαρμογή τους και την καταστροφή της Χώρας.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 58 ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ… ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ
Συνεχίζεται το κακόγουστο θέατρο εις βάρος του ελληνικού λαού, με τους «καλούς» και τους «κακούς» συριζαίους, που θυμίζουν το γνωστό κόλπο με τον «καλό» και τον «κακό» ανακριτή, που εναλλάσσονται. Τους «κακούς» με επικεφαλή τον Τσίπρα, που μας έφεραν το νέο αριστερό Μνημόνιο και τους «καλούς» Λαφαζαναίους, Βαρουφάκηδες, Ζωές κ.λπ., που… αντιστέκονται, αλλά κατά τα άλλα εξακολουθούν να ανήκουν στο ίδιο κόμμα με τους «κακούς», η δε Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί να παραμένει επιπλέον και πρόεδρος της βουλής, δια της οποίας συντελείται το τριτομνημονιακό πραξικόπημα!
Έτσι, σε ομιλία της στην 10η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού που πραγματοποιείται στη Βουλή, η (μεγαλοαστή) μαντάμ Ζωή μίλησε για πραξικόπημα εις βάρος του ελληνικού λαού και κάλεσε τους συμμετέχοντες να πράξουν τα δέοντα για να μην υποταχθούν οι λαοί σε τραπεζικά και χρηματοοικονομικά συμφέροντα:

«Από τις 13 Ιουνίου αμφισβητείται η δημοκρατία στη χώρα μας, το αυτεξούσιο της Βουλής, η ελευθερία συνείδησης και έκφρασης των βουλευτών, η δυνατότητα τους να συζητήσουν. Έχουν τεθεί ασφυκτικές προθεσμίες 15 Ιουν και 22 Ιουνίου στις οποίες καλείτε η Βουλή νομοθετήσει, στην πραγματικότητα χωρίς οι βουλευτές να μπορούν ούτε να συζητήσουν ούτε να μελετήσουν τα νομοσχέδια που καλούνται να ψηφίσουν ούτε να ανταλλάξουν απόψεις».

Μας δουλεύει, λοιπόν, η «κολλημένη με την καρέκλα της» κυρία. Και μας δουλεύει γιατί μας θεωρεί ΗΛΙΘΙΟΥΣ! Οπότε, ο ελληνικός λαός έχει το λόγο… πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκίνησε ο εμφύλιος στην ψοφοδεξιά - Ο Μεϊμαράκης προσπαθεί από μεταβατικός να γίνει μόνιμος

Οι κάτοικοι του κέντρου καταγγέλλουν κυβέρνηση, δήμαρχο και «επαγγελματίες αλληλέγγυους» για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση


Καθώς η κατάσταση με την συνεχιζόμενη έλευση και συσσώρευση λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας έχει φτάσει στο απροχώρητο, με το Πεδίο του Άρεως να έχει καταληφθεί επί της ουσίας από αφγανούς, οι κάτοικοι των περιοχών αυτών αντιδρούν πλέον στην κατάσταση αυτή.
Μέχρι και η συστημική «Καθημερινή» αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να γράψει ότι: «Κάτοικοι του 6ου Διαμερίσματος (πλατεία Βικτωρίας) εμφανίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα, ζητώντας να φύγουν οι μετανάστες που βρίσκονται στην πλατεία. Με ανοικτή επιστολή τους προς την αναπληρώτρια υπουργό Τασία Χριστοδουλοπούλου κάνουν λόγο για μετανάστες που εισέρχονται παράνομα και καταλαμβάνουν πάρκα και πλατείες, και «επαγγελματίες αλληλέγγυους», και καταγγέλλουν την πολιτική της κυβέρνησης αλλά και τον δήμαρχο Αθηναίων».
Καμία έκπληξη δεν προξενούν σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο τα όσα καταγγέλλουν οι ταλαιπωρημένοι κάτοικοι του Κέντρου της Αθήνας. Είναι η ωμή, όσο και τραγική, πραγματικότητα, την οποία βιώνουν σε καθημερινή βάση. Οι λαθρομετανάστες, όντως, εισέρχονται παράνομα και καταλαμβάνουν πάρκα και πλατείες, ενώ οι «επαγγελματίες αλληλέγγυοι» δεν είναι τίποτα άλλο από τις γραφικές περιπτώσεις κάποιων σεσημασμένων αργόσχολων «αντιρατσιστών», οι οποίοι δεν ζουν φυσικά μαζί με τους παράνομους μετανάστες, αλλά ερχόμενοι από την άνεση και την ασφάλεια των ευρύχωρων σπιτιών τους, προκειμένου να περάσει η ώρα τους, κουνάνε το δάκτυλο επιδεικτικά και υποτιμητικά στους μόνιμους κατοίκους της περιοχής που διαμαρτύρονται εύλογα για την ολοένα και επιδεινωμένη κατάσταση που αντιμετωπίζουν.
Συν τοις άλλοις, «δασκαλεύουν» καταλλήλως τους παράνομα εισελθόντες στην Χώρα να επικαλούνται διάφορες διατάξεις που θα δυσκολεύουν τυχόν διαδικασίες απέλασης τους από την Ελλάδα. Η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το όλο ζήτημα αποτελεί μια υγειονομική βόμβα για τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας. Μπορεί η κυβέρνηση και ο Δήμαρχος Αθηναίων να βολεύονται μ΄αυτή την τραγική κατάσταση, εξυπηρετώντας τις διεθνιστικές και κοσμοπολίτικες αντιλήψεις τους, όμως οι ταλαιπωρημένοι κάτοικοι της Αθήνας έχουν πολύ διαφορετική άποψη, την οποία πλέον και εκφράζουν ανοικτά διαμαρτυρόμενοι.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ (Εμείς οι «κακοί ρατσιστές» προειδοποιούσαμε εδώ και χρόνια το τι θα συμβεί στην Πατρίδα μας)

H «Ελληνική Αυγή» για την Αθήνα ξεμπρόστιασε την ανθελληνική ΑΝΤΑΡ- CIA
Οι νεοαριστεροί ανθέλληνες των Μ.Κ.Ο. του ΑνταρCIA, υπηρετώντας πιστά τα υπερατλαντικά συμφέροντα των αφεντικών τους αποκάλεσαν τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.
Στην επαίσχυντη αυτή δήλωση εναντιώθηκε και διαμαρτυρήθηκε έντονα ΜΟΝΟΝ η δημοτική παράταξη της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ» και ζήτησε την ανάκλησή της και διαγραφή από τα πρακτικά, καλώντας και τις υπόλοιπες παρατάξεις να πράξουν το ίδιο.
Όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις κάθε αποχρώσεως σιώπησαν εκκωφαντικά, αποδεικνύοντας και με τον τρόπο αυτόν, ότι ΜΟΝΟΝ η παράταξη των Ελλήνων Εθνικιστών προασπίζει τα αυτονόητα και αναφαίρετα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος.
Οι εποχές της ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς με την ανοχή της φοβισμένης ψοφοδεξιάς πέρασε ανεπιστρεπτί.  ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1628692260328571857

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item