Widgets

ΑΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ: «Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!»

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Ολόκληρη η δήλωση τεσσάρων λεπτών του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην ΕΡΤ, η οποία μετέδωσε 50 δευτερόλεπτα, ενώ σταθμοί όπως το Star απομόνωσαν μία φράση… 5 δευτερολέπτων. Αυτός είναι ο σεβασμός στον Ελληνικό Λαό που έχει αναδείξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε τρίτη πολιτική δύναμη της πατρίδας μας…
"Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 έγινε ένα δημοψήφισμα. Δημοψήφισμα στο οποίο η Χρυσή Αυγή είχε πει "Ναι" και είχε δηλώσει ότι η θέση της είναι ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνκερ, η οποία αποτελούσε ένα νέο Μνημόνιο. Ο ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο και ενώ είχαμε αυτό το αποτέλεσμα την Παρασκευή 10 Ιουλίου του 2015 έγινε μία έκτακτη σύγκληση της Ολομελείας της Βουλής στην οποία προτάθηκε ένα νέο Μνημόνιο.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ και οι λόγοι ήταν σαφείς και συγκεκριμένοι. Τα νέα μέτρα, τα οποία προτείνει η κυβέρνηση και τα οποία επρότεινε σχεδόν τα ίδια και την Παρασκευή 10 Ιουλίου είναι εξοντωτικά για τον ελληνικό λαό, είναι μία φοροεπιδρομή και επιπλέον εις ουδεμία των περιπτώσεων θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη τον ελληνικό λαό, αλλά θα τον βυθίσουν περισσότερο στην ύφεση, στην ανεργία και στην φτώχεια. Είπαμε ΟΧΙ στην πρόταση της κυβερνήσεως σε αντίθεση με τα λοιπά κόμματα της αντιπολιτεύσεως, τα οποία έφτασαν στο σημείο να πουν "ΝΑΙ" άνευ όρων.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι είπαν: "Φέρτε μας συμφωνία και δικός σας λογαριασμός τα μέτρα". Απορώ ποιος είναι ο ρόλος τους μέσα στο Κοινοβούλιο, όταν λένε προς την κυβέρνηση ότι δικός της λογαριασμός είναι τα μέτρα. Τι είδους αντιπολίτευση είναι; Ζούμε τις ημέρες αυτές την τραγωδία της νέας συμφωνίας, το νέο Μνημόνιο, ένα Μνημόνιο το οποίο θα υπογράψει η "για πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνηση και στο οποίο όμως συμφωνούν απολύτως τόσο η Νέα Δημοκρατία, τόσο και το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. Είναι κατά τούτο απόλυτα συνένοχοι.
Φτάσαμε στο σημείο να λένε να δημιουργηθεί ένα ιδιωτικό fund με περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου και να έχει έδρα το Λουξεμβούργο. Το μόνο που δεν μας πρότειναν είναι να τους πουλήσουμε κομμάτι - κομμάτι την Ακρόπολη! Για λόγους εθνικής αξιοπρεπείας θα έπρεπε η κυβέρνηση άμεσα να επιστρέψει στην χώρα, να επιστρέψει στην Ελλάδα και να διακόψει τις διαπραγματεύσεις. Αντ΄ αυτού συνέχισε τις διαπραγματεύσεις και το μόνο που άλλαξε είναι ότι αυτό το fund, αυτός ο ιδιωτικός οργανισμός ο οποίος θα περιέχει την ελληνική Πατρίδα, δηλαδή περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου θα έχει έδρα την Αθήνα. Ουδεμία η διαφορά!
Τα μέτρα που έρχονται είναι εξοντωτικά και στο σημείο αυτό να αναφερθούμε στην δήλωση του ίδιου του πρωθυπουργού που είπε ότι θα αγωνιστούμε να πάρουμε πίσω την χαμένη μας εθνική κυριαρχία. Αυτό πρόκειται για μία κυνική ομολογία ότι η εθνική κυριαρχία έχει εκχωρηθεί, όπως ακριβώς με τα Μνημόνια 1 και 2 και με την νέα συμφωνία, με το νέο αριστερό Μνημόνιο.
Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε τρόπο στα νέα αυτά μέτρα και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συμφωνήσει με αυτά που σχεδιάζονται εις βάρος του λαού. H Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί και στο νέο Μνημόνιο, στο Μνημόνιο που θα υπογράψει η κυβέρνηση της Αριστεράς έχοντας απόλυτα τη στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.
Έρχεται φοροεπιδρομή. Έρχονται νέα εξοντωτικά μέτρα, τα οποία θα πλήξουν καίρια την νεολαία της χώρας, θα αυξήσουν την ανεργία και θα πλήξουν επίσης πολύ σημαντικά τους αγρότες που αποτελούν την ψυχή του Έθνους.
Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο, όπως είπε και στα παλαιότερα. Ο Αγώνας θα συνεχιστεί από κάθε σημείο για να μην περάσουν τα σχέδια της ξενοκρατίας.”
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ σε όλα τα Μνημόνια

Από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Βουλή στις 11 Ιουλίου 2015
Eίκοσι πέντε λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα μίλησε ο κύριος Πρωθυπουργός, ο κ. Αλέξης Τσίπρας και δεκαπέντε λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Σ' αυτά τα σαράντα ολόκληρα λεπτά δεν άκουσα μία λέξη που αποτελεί τον πρωταγωνιστή της δημόσιας και της πολιτικής ζωής της χώρας, τη λέξη «μνημόνιο». Είναι προφανές ότι αυτή η συμφωνία θα είναι «memorandum».
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να θυμίσω, μέσα από τα ίδια τα Πρακτικά στις 7 Ιουλίου του 2012, στις Προγραμματικές Δηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας, παίρνοντας θέση και παραφράζοντας τον Κάτωνα τον Τιμητή ο οποίος έλεγε το «Carthago delenda est», είχα πει «Memorandum delenda est» και ότι για να υπάρχει ανάπτυξη και πρόοδος στο έθνος των Ελλήνων, πρέπει κατ' αρχάς να καταργηθεί το μνημόνιο. Το μνημόνιο δεν καταργείται μ' αυτή τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ.
Έρχομαι, όμως, τώρα στο κείμενο αυτό της Συμφωνίας, από το οποίο επιγραμματικά θα αναφερθώ σε ελάχιστα σημεία όχι τόσο για το μέγεθος των μέτρων ούτε για το γεγονός ότι αποτελούν αναμφίβολα ένα μνημόνιο. Και είναι μνημόνιο ακόμα και αν για λόγους αβρότητας δεν αποκληθεί μνημόνιο, διότι δεν καταγγέλλονται τα δύο προηγούμενα μνημόνια. Τουτέστιν, παραμένει η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και οι δανειακές συμβάσεις, οι οποίες διέπονται από το αγγλικό δίκαιο. Τουτέστιν, η Ελλάδα είναι μια αποικία χρέους όπου μπορεί ο καθένας να κατασχέσει το οτιδήποτε σ' αυτή τη χώρα.
Ξηλώνουν την Εθνική Παραγωγή - Διαλύουν την Ελληνική Οικονομία
Έρχομαι στο σημείο εκείνο που δείχνει τη γενικότητα και την αοριστία αυτού του κειμένου και λέει «θα καταργήσει τους μειωμένους συντελεστές στα νησιά, ξεκινώντας από τα νησιά με υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα και που αποτελούν τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς». Λέει ότι από εκεί θα αρχίσει. Δεν μας λέει, όμως, πού θα καταλήξει. Δεν είναι συγκεκριμένο σχετικά με το πού θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά. Συνεχίζω σε ένα άλλο σημείο πάλι του κειμένου αυτού, όπου έχουμε το πρωτοφανές στοιχείο να αναφέρετε την εξάλειψη των δυνατοτήτων φοροαποφυγής από φόρο εισοδήματος με περιορισμό, για παράδειγμα, του ορισμού του αγρότη. Το 1981 η πατρίδα μας ήταν μια χώρα κατά βάσιν αγροτοκτηνοτροφική. Και συμφωνήσαμε και μάλιστα υπογράψαμε και ειδική συμφωνία για πρόωρη συνταξιοδότηση των αγροτών, ούτως ώστε να μειωθεί σε δραματικό βαθμό, σε ελάχιστο βαθμό, η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή της Ελλάδας. Έτσι σήμερα είμαστε ένα κράτος εξαρτώμενο, το οποίο κυριολεκτικά θα πεινάσει εάν σταματήσουν οι εισαγωγές. Και αυτή τη λανθασμένη πολιτική, αντί να γίνει μία γενναία προώθηση της πρωτογενούς παραγωγής προς την κατεύθυνση της εθνικής ανάπτυξης, της προωθήσεως της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, η σύμβαση αυτή την προωθεί και μάλιστα με λήψη αυστηρών μέτρων για την αύξηση του φόρου εισοδήματος των αγροτών και, επίσης, για κατάργηση των φορολογικών απαλλαγών που είχαν σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης των αγροτών.
Αφοπλίζουν τη χώρα
Συνεχίζω σχετικά με τη συμφωνία και αναφέρομαι σε αυτό που είπε προηγουμένως ο Υπουργός κ. Τσακαλώτος δίνοντας μία σολομώντειο λύση η οποία θα ικανοποιούσε ίσως τον κυβερνητικό εταίρο, το εάν τα 100.000.000 ή τα 200.000.000 μείωση θα είναι από τις προμήθειες ή από το προσωπικό, δηλαδή βλέποντας και κάνοντας. Αυτό που είναι η πραγματικότης είναι ότι εδώ είναι σαφέστατο ότι μιλάμε για μείωση του προσωπικού και των προμηθειών. Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Βέλγιο ούτε Λιχτενστάιν ούτε Λουξεμβούργο! Είναι μία χώρα η οποία βρίσκεται υπό απειλή, υπό απειλή επίσημη διατυπωμένη από τη Βουλή της Τουρκίας με το casus belli εάν επεκτείνει τα 12 μίλια στο Αιγαίο. Και οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι θέλουν να μειώσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας ακόμη και στο προσωπικό, πού ήταν αλήθεια τη νύχτα των Ιμίων; Πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια, τις δεκαετίες ολόκληρες όπου απειλείται ο ελληνισμός από την Τουρκία; Απούσες.
Και θα είναι απούσες, διότι δεν έχουν τη δύναμη. Διότι η Ευρώπη, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, μπορεί να είναι ένας οικονομικός και πολιτικός γίγας, αλλά στην ουσία είναι ένας νάνος, διότι δεν διαθέτει στρατό. Και αυτό που τελικά επικρατεί ακόμη και μέχρι τις ημέρες μας είναι η πολιτική των κανονιοφόρων. Και έτσι βλέπουμε να κυριαρχούν στον κόσμο οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την ίδια στιγμή που βρίσκονται σε οικονομικό μαρασμό, γιατί με τα αεροπλανοφόρα τους, με τους βομβαρδισμούς τους, με τους τυχοδιωκτικούς τους πολέμους, επιβάλλουν και την οικονομική τους πολιτική.
Χέρι - Χέρι «αντιμνημονιακοί» και μνημονιακοί
Ζούμε, όμως, και κάποια πράγματα τα οποία ξεφεύγουν από κάθε όριο της λογικής. Μας έλεγε η Νέα Δημοκρατία και τα λοιπά κόμματα, τα οποία υπεστήριξαν το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα, ότι εάν έβγαινε το «ΟΧΙ» την επόμενη ημέρα η Ελλάδα θα έβγαινε από το ευρώ. Και τους βλέπουμε τώρα χέρι-χέρι με την Κυβέρνηση, που υποστήριξε το «ΟΧΙ», να πηγαίνουν να υποστηρίξουν το ευρώ και να παραδίδουν γη και ύδωρ, να λένε «Συμφωνία θέλουμε και ό,τι να 'ναι»! Ε, όχι! Εμείς δεν συμφωνούμε πάνω σε αυτό το σημείο.
Και θέλω να πω ότι κατόρθωσε η Κυβέρνηση μαζί με τα κόμματα του «ΝΑΙ» σε κοινή συμφωνία να ενώσουν τον ελληνικό λαό, να ενώσουν τον ελληνικό λαό στην απελπισία, στις ουρές των ΑΤΜ και έτσι και κάθε ψηφοφορία που γίνεται, ακόμη και η σημερινή, μέσα σε αυτό το κλίμα, είναι μια ψηφοφορία η οποία περιέχει το στοιχείο της νοθείας.
Πάρα ταύτα, η Χρυσή Αυγή, μην υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος και συμπάσχοντας απόλυτα με τις ουρές των συμπατριωτών μας στα ΑΤΜ, που είναι θύματα μιας ανευθυνότητας, αλλά και των οικονομικών δολοφόνων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θα σας πει: «Όχι! Δεν σας δίνω την εξουσιοδότηση γι' αυτήν τη συμφωνία! Δεν σας δίνουμε την εξουσιοδότηση να εκχωρήσετε εθνική κυριαρχία!
Δεν δεχόμαστε το αγγλικό δίκαιο! Θέλουμε την Ελλάδα και ας τρώγουμε πέτρες, όπως έλεγαν στον καιρό της ΕΟΚΑ!».  ΠΗΓΗ
Η εγρήγορση των Ελλήνων Εθνικιστών μετά το 3ο Μνημόνιο
Η σύναψη της συμφωνίας και η έλευση του τρίτου (και χειρότερου) στην σειρά Μνημονίου είναι φανερό ότι προκαλεί μια σειρά ενδοκυβερνητικών αναταράξεων και εσωκομματικών διαδικασιών στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις εκλογές μέσα στο φθινόπωρο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Λαφαζάνης και η ομάδα του είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την αντιπαράθεση με τον Τσίπρα μέχρι τέλους, φτάνοντας στην οριστική ρήξη με την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ή αν πρόκειται απλώς για το τελευταίο «φλας αριστερά», πριν στρίψει απότομα το τιμόνι δεξιά. Στην εγχώρια πολιτική σκηνή ακόμη και τα πλέον «απίθανα» σενάρια έχουν πραγματοποιηθεί. Ανεξαρτήτως του αν η σημερινή συγκυβέρνηση αντέξει, παραδώσει την σκυτάλη της εξουσίας σε κάποια άλλη «ειδικού σκοπού» ή τελικά προκηρύξει εκλογές, αυτό που πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε υπόψιν μας είναι ότι το νέο Μνημόνιο αποτελεί (κι αυτό) μια θλιβερή πραγματικότητα.
Μια πολυάριθμη κοινοβουλευτική ομάδα από 4 κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – Ποτάμι – ΠΑΣΟΚ), πήρε το υπερήφανο «Όχι» του Ελληνικού Λαού στις 5 Ιουλίου και το μετέτρεψε σ΄ένα ξεδιάντροπο «Ναι» στις 15 Ιουλίου, με μια απόφαση που σήμαινε «τρίτο δάνειο και τρίτο Μνημόνιο οπωσδήποτε, πάση θυσία». Οι θυσίες, εννοείται, αφορούν την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, την εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας και την «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού και όχι τα στενά συντηρητικά συμφέροντα των εκπροσώπων του «συνταγματικού τόξου».
Η ουσία, λοιπόν, είναι ότι η μνημονιακή κατοχή έχει σφίξει ακόμη περισσότερο τα δεσμά της στην Πατρίδα και τον Λαό, γι αυτό η εγρήγορση των Ελλήνων με μπροστάρη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι όχι κάτι παραπάνω από επιτακτική, αλλά απαραίτητη και αναγκαίαΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Με ΕΝΑ νόμο και ΕΝΑ άρθρο οι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ImageHandler
Όταν ένας Λαός καταταπεινωμένος από τις πολιτικές του ηγεσίες, υφίσταται επί πέντε συναπτά έτη την εξαθλίωση των Μνημονίων, και παρά την προπαγάνδα της καταστροφολογίας, φτάνει σε ποσοστό 62% να τίθεται ξεκάθαρα κατά της συνέχισης της υποδούλωσης στους διεθνείς τοκογλύφους, όμως βλέπει την κυβέρνησή του να αγνοεί επιδεικτικά την εκπεφρασμένη δια δημοψηφίσματος θέλησή του, τότε καθίσταται σαφές ότι η εξόχως καθεστωτική Αριστερά κατάφερε πισώπλατη μαχαιριά στο Ελληνικό Έθνος.
Κανέναν, πέραν των γραφικών φιγουρατζήδων και τσαρλατάνων της μαρξιστογενούς διανόησης, δεν ενδιαφέρει η μελλοντική πορεία του Σύριζα και των συνιστωσών του, το αν θα μείνει ενωμένος ή θα διαρραγεί σε εκατό κομμάτια. Αντιθέτως, η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού αγωνιά για το μέλλον της Πατρίδος μας και κυρίως για την προοπτική ολικού ξεπουλήματος του ενεργειακού μας πλούτου, όπως τούτο χαρακτηριστικά περιγράφεται στο αισχρό, ανθελληνικό κείμενο που οι κράχτες του ραγιαδισμού καλούν «συμφωνία με τους δανειστές».
Οι κλειστές τράπεζες, η απειλή κουρέματος των καταθέσεων, το ανώτατο ημερήσιο όριο ανάληψης και βεβαίως η εντεινόμενη ρητορική του χάους άνευ Μνημονίου, δεν δύνανται ούτε κατ’ ελάχιστον να αντισταθμίσουν τα τερατώδη σημεία της ανέντιμης συμφωνίας, η οποία τεχνηέντως παρουσιάζεται στον Λαό μας ως το «μάννα εξ ουρανού», η ως «η νέα Μεγάλη του Έθνους Ιδέα». Πέραν της εξαθλίωσης η οποία δεν θα διατηρηθεί απλώς, αλλά θα ενταθεί δραματικά, πέραν της ισοπέδωσης κάθε σοβαρής παραγωγικής, οικονομικής δραστηριότητας, μείζον ζήτημα εγείρεται δια της οριστικής εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και επιπρόσθετα της υποθήκευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας προς ικανοποίηση των απαιτήσεων των τοκογλύφων.
Εκείνο που οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές, θλιβεροί κομπάρσοι της Ελληνικής Ιστορίας, παρουσιάζουν ως ύστατη ελπίδα και σωτηρία του Έθνους, δεν είναι παρά μια θρασύδειλη μαχαιριά στην πλάτη του Λαού μας, η οποία τον σπρώχνει -βιαίως- βαθύτερα στην απάνθρωπη δουλεία των τόκων.
Από ιδεολογικής και όχι μόνο πολιτικής απόψεως, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δικαιώνεται καθολικά και μεγαλοπρεπώς: το εσωτερικό μέτωπο είναι σαφώς επικινδυνότερο του εξωτερικού.
Με απλά λόγια, καμία μεθόδευση των εχθρών του Ελληνικού Λαού στο διεθνές στερέωμα δεν θα είχε τύχη, εάν δεν έβρισκε ανταπόκριση και αρωγή από το εσωτερικό της χώρας. Οι διεθνείς τοκογλύφοι δρουν ασύδοτα και τιμωρητικά εις βάρος των Ελλήνων, όσο τα εντός της Πατρίδος μας ανδρείκελά τους εξακολουθούν να επιβιώνουν και να διατηρούν τα κλειδιά της εξουσίας. Δυστυχώς για το γεγονός τούτο, φέρει ευθύνη και ο Ελληνικός Λαός δια των πολιτικών του επιλογών σε βάθος δεκαετιών.
Εντούτοις, ουδείς μπορεί να υποτιμήσει την επίδραση της καθεστωτικής προπαγάνδας σαράντα ετών, καθώς και την εκφυλιστική επιρροή του κομματικού Κράτους. Η αναγκαιότητα της συντριβής των μύθων της μεταπολίτευσης φαντάζει ως η μοναδική οδός απεμπλοκής του Λαού μας από τον φαύλο κύκλο της υποτέλειας και κυρίως της συρρίκνωσης του Μεγάλου μας Έθνους. Εκεί ακριβώς πρέπει να πατήσει η Εθνικιστική μας ρητορική, για να αφυπνίσει, να συνεγείρει, να ενώσει το Λαό μας και ακολούθως να τον προετοιμάσει για διαρκή Αγώνα με μοναδικό στόχο την Εθνική Ανεξαρτησία.
Με όρους ιδεολογικούς, η Αριστερά της μεταπολίτευσης μετρήθηκε και βρέθηκε όχι απλώς λίγη, θα ήταν άστοχα επιεικής ένας τέτοιος χαρακτηρισμός. Μετρήθηκε και βρέθηκε αταλάντευτα αντεθνική και προδοτική, εξίσου υπεύθυνη με την ψοφοδεξιά της καρπαζιάς, για τα δεινά του Λαού μας. Το 2010 ήταν καθομολογούμενο, πως το Ελληνικό Πρόβλημα θα έβρισκε λύση είτε μαρξιστική, είτε εθνικιστική. Η μαρξιστική λύση επιλέχθηκε με την τεχνητή υποστήριξη του Καθεστώτος των διεφθαρμένων και χρεοκόπησε μεγαλοπρεπώς και με πάταγο.
Υπάρχει, εν κατακλείδι, ελπίδα για την βάναυσα πληγωμένη Ελληνική μας Πατρίδα; Όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή, η απάντηση είναι ανεπιφύλακτα καταφατική. Απομένει μονάχα τούτο: ο Ελληνικός Λαός να φανεί αντάξιος του λαμπρού του Παρελθόντος, να διώξει μακριά κάθε δισταγμό και αμφιβολία και να πυκνώσει τις γραμμές του μοναδικού αυθεντικά Λαϊκού Κινήματος, εκείνου των Ελλήνων Εθνικιστών!

EΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ


Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣh


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Φάνηκε πλέον και επισήμως ότι η Ελλάδα κυβερνάται από μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι δεν κατόρθωσαν, δεν κατορθώνουν και δεν θα κατορθώσουν ποτέ να συγκλίνουν προς μια κοινή στρατηγική, προς μια κοινή πορεία, προς μια κοινή απόφαση.
Ασχέτως του θετικού ή όχι περιεχομένου της ψήφισης των μέτρων, ασχέτως του αν ήταν σωστό ή λάθος, ασχέτως αν το περιεχόμενο ήταν λαοφιλές ή αντιλαϊκό, τα προς ψήφιση οικονομικά μέτρα, κατετέθησαν στο κοινοβούλιο σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από την κρισιμότητα, την επικινδυνότητα και τα ανυπολόγιστα καταστρεπτικά αποτελέσματα που υπερίπτανται υπεράνω  όλων μας.
Μια κυβέρνηση λοιπόν η οποία διέπεται από ψήγματα σοβαρότητος  θα κατέβαινε αν μη τι άλλο με μια ενιαία θέση προς ψήφιση των μέτρων. Δεν ομιλούμε για τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, αλλά για τους υπουργούς και τα ανώτερα κυβερνητικά στελέχη.
Εδώ λοιπόν είδαμε τα μέτρα που εισηγήθηκε προς ψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών, να καταψηφίζονται από υπουργούς της κυβέρνησης.
Φυσικά η κωμική ρήση της στήριξης μεν της κυβέρνησης, αλλά της αρνητικής ψήφου και του «αδειάσματος» του πρωθυπουργού, άλλο σκοπό δεν είχε από τη διατήρηση μιας εύθραυστης και πλασματικής ενότητας στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και στην αποφυγή θέματος στην αρχής της δεδηλωμένης, λόγω του ότι κάτι τέτοιο θα επέφερε εκλογές, όπου πολλοί από αυτούς που ψήφισαν όχι θα έχαναν την βουλευτική τους καρεκλίτσα.   
Θα διευκρινίσουμε περεταίρω ότι εδώ δεν ψέγουμε τους υπουργούς της κυβέρνησης γιατί δεν ψήφισαν τα οικονομικά μέτρα στα οποία άλλωστε είμαστε δηλωμένοι ενάντιοι, αλλά γιατί εν μέσω μιας κρίσιμης διαδικασίας στράφηκαν εναντίον των αποφάσεων του πρωθυπουργού.
Και φυσικά εμείς συμφωνούμε με την άρνησή τους και τους επιβραβεύουμε γι αυτό. Αλλά εδώ προβάλλουμε δυο ερωτήματα.
Πρώτον γιατί αφού ανδροπρεπώς αποφάσισαν να αντιδράσουν στην απόφαση του κυρίου Τσίπρα, δεν παρέδωσαν επίσης ανδροπρεπώς τις έδρες τους, αλλά περιμένουν την αποπομπή, μέσω του κυβερνητικού ανασχηματισμού;
Διαφωνώ καλώς ή κακώς με ένα κρισιμότατο  ζήτημα της πολιτικής της κυβέρνησης της οποίας είμαι μέλος, σημαίνει ότι αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτή την κυβέρνηση και παραιτούμαι από το κυβερνητικό μου αξίωμα. Δεν είμαι ένας βουλευτής του κόμματος, η κάποιο μέλος του πολιτικού γραφείου ή κομματικό στέλεχος, οπότε μπορώ να σηκώνω διαφορετικό μπαϊράκι σε κρίσιμα θέματα και να παραμένω στη θέση μου.
Τώρα θα ρωτήσει κάποιος «μαίτρ» της διανόησης.
Και ο πλουραλισμός, η ελευθερία της άποψης;
Αυτό τίθεται ως προβληματισμός στο δεύτερο ερώτημα.
Ας υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή ένα από τα γειτονικά μας κράτη προβάλει εδαφικές απαιτήσεις εις βάρος της Πατρίδας μας και το ενδεχόμενο σύρραξης σε μελλοντικό χρόνο είναι αναπόφευκτο. Ως εκ τούτου ο πρωθυπουργός προωθεί στο κοινοβούλιο προς ψήφιση δέσμη μέτρων, που αφορούν την άμεση ενίσχυση των εξοπλιστικών προγραμμάτων και την ενίσχυση των συνόρων.
Πώς θα φαίνονταν λοιπόν αν κάποιος από τους υπουργούς και τα κυβερνητικά στελέχη τα καταψήφιζε λόγω των διεθνιστικών και αντεθνικών πεποιθήσεών του.
Αν αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός έθετε προς ψήφιση μια απόφαση που αφορούσε τον εγκλεισμό χιλιάδων περιφερόμενων λαθρομεταναστών σε κέντρα κράτησης και την σταδιακή απέλασή τους λόγω του ότι η κατάσταση έχει πλέον φθάσει στο απροχώρητο και η υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, ο «σύντροφός της εν ζωή» -όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ κύριος Δρίτσας- και διάφοροι «ιδεολόγοι» αντιρατσιστές την καταψήφιζαν τι θα γίνονταν;
Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι παιδική χαρά.
Αναφέρουμε όλα τα ανωτέρω παραδείγματα για να καταλήξουμε στο ζητούμενο, ότι δηλαδή τα περισσότερα από τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κύριοι Λαφαζάνης, Στρατούλης καθώς και πολλοί βουλευτές ζούνε σε παράλληλα σύμπαντα εντελώς αποκομμένοι από την πραγματικότητα και οραματιζόμενοι της Παρισινή Κομμούνα ή τις αναρχοκομμουνιστικές κολλεκτίβες της Ισπανίας του 36, θεωρώντας ότι μπορούν να προβάλουν τον προσωπικό τους ιδεοληπτικό ουτοπισμό, ενάντια σε κρίσιμες κυβερνητικές αποφάσεις.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν δεν είναι δυνατόν να κυβερνηθεί ένα πλοίο όταν ο καπετάνιος λέει ρότα προς το Βορρά, ο μηχανικός ρότα προς Ανατολάς και μέλη του πληρώματος, επιθυμούν να πιάσουν λιμάνι.
Το επόμενο που θα δούμε και θυμηθείτε δεν θα αργήσει, είναι στον στρατό να μην εκτελούνται, αλλά να τίθενται προς συζήτηση οι εντολές των ανωτέρων.
Θεωρούμε ότι καταλάβατε το ύφος του κειμένου.
Δεν κατηγορούμε τον κάθε κύριο Λαφαζάνη για το όχι του, αλλά για τον κίνδυνο συνοχής που αποτελεί σε αποφάσεις, σε κρίσιμες περιόδους, όσο βρίσκεται στη θέση του.

http://ethnikismos.net/
Με την Χρυσή Αυγή για μια Ελλάδα Ισχυρή και Ανεξάρτητη


Στις 25 Ιανουαρίου είχαμε την άνοδο στην εξουσία ενός κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ), το οποίο – εν πλήρη γνώση του ότι ψεύδεται - υποσχέθηκε στον Ελληνικό Λαό ότι θα τον απαλλάξει από τα Μνημόνια, την λιτότητα και την συνεχιζόμενη φτωχοποίηση, διατηρώντας ταυτόχρονα την Χώρα στην Ε.Ε. και την Ευρωζώνη, υποχρεώνοντας μάλιστα τους δανειστές να αποδεχθούν την λαϊκή θέληση, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές. Τα προεκλογικά αυτά ψεύδη δεν μετατράπηκαν σε υπαρκτή πολιτική πρακτική. Επί ένα πεντάμηνο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθούσε να βρει ένα σημείο ισορροπίας με τους εταίρους και τους δανειστές, νομίζοντας ότι θα τους πείσει ότι είναι προς το συμφέρον τους να την στηρίξουν, αποδεχόμενοι μια πιο «ήπια» εκδοχή της μνημονιακής πολιτικής. Αυτή της η προσπάθεια ναυάγησε πλήρως. Οι εταίροι και οι δανειστές, τόσο για λόγους επιβεβαίωσης της ισχύος τους όσο και επειδή έβλεπαν απέναντι τους μια ψοφοδεή κυβέρνηση, η οποία χρησιμοποιούσε μέχρι και πολιτικούς γελωτοποιούς τύπου Βαρουφάκη για να κερδίσει άσκοπο χρόνο, δεν μετακινήθηκαν ούτε στο ελάχιστο από την σκληρή και αδιάλλακτη στάση τους. Αντιθέτως, αυτή που μετακινούνταν συνεχώς από την θέση της κάνοντας διολισθήσεις, ήταν η εγχώρια συγκυβέρνηση.
Αντιλαμβανόμενη την πολύ δύσκολη θέση της προσπάθησε να κάνει μια «ηρωική έξοδο», διοργανώνοντας ένα δημοψήφισμα και πετώντας όλο το μέγεθος της ευθύνης στον Ελληνικό Λαό για το τι θα έπραττε από εδώ και πέρα. Μπορεί θεωρητικά η κυβέρνηση να τάχθηκε με το «όχι», πρακτικά όμως υπερασπίστηκε σθεναρά το «ναι» κάνοντας εμμέσως ό,τι ήταν δυνατόν για να επικρατήσει αυτό και να έχει έτσι το απαραίτητο άλλοθι για την κωλοτούμπα απέναντι στις προεκλογικές της εξαγγελίες. Δεν «της έκατσε», όμως, το αποτέλεσμα, καθώς ο Ελληνικός Λαός με ένα συντριπτικό 61,3% είπε «όχι» στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων. Έδωσε, λοιπόν, την εξουσιοδότησή του στην κυβέρνηση για να μεταφέρει προς τα έξω αυτό το υπερήφανο «όχι», αλλά αντί γι αυτό βρέθηκε άμεσα αντιμέτωπος μπροστά σε ένα νέο εκβιασμό, με το ψευτοδίλλημα ευρώ ή δραχμή.

Και οι δύο εκδοχές του συγκεκριμένου ψευτοδιλλήματος οδηγούν στις παρούσες συνθήκες στο ίδιο αρνητικό και τραγικό για την Πατρίδα και τον Λαό αποτέλεσμα. Στις συνθήκες πολιτικής και οικονομικής εξάρτησης της Χώρας δεν μπορούν να υπάρξουν μαγικές συνταγές, στηριγμένες σ΄ένα υποτιθέμενο εθνικό νόμισμα που θα βελτιώσει την διαβίωση των Ελλήνων.
Όσο η Χώρα βρίσκεται έρμαιο στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων, όσο οι εξουσιαστικές ηγεσίες του «συνταγματικού τόξου» νοιάζονται μόνο για την εξυπηρέτηση των στενών συντηρητικών τους συμφερόντων και συμπεριφέρονται ως το υπηρετικό προσωπικό των ξένων, όσο δεν υπάρχει μια πραγματική Εθνική Ηγεσία, η οποία θα κηρύξει και θα κινήσει την έναρξη των διαδικασιών για την επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, δεν θα μπορεί να υπάρξει βιώσιμη λύση για το Έθνος μας. Όσοι ειρωνεύονται κουτοπόνηρα, ή από θέση ιδιώτευσης και ανεπάρκειας αυτή την θέση, χαρακτηρίζοντάς την «μακράν μελλοντολογική» και «ανεδαφικά ουτοπική», αντιπαραθέτοντας τον «ρεαλισμό» του «έντιμου συμβιβασμού» και του «μικρότερου κακού», ας δουν πού έχει οδηγήσει τα πράγματα αυτού του είδους ο «ρεαλισμός». Οδηγεί στην εξουσία πολιτικών απατεώνων, οι οποίοι δεν διστάζουν να υφαρπάξουν την λαϊκή υποστήριξη και να την εξαπατήσουν αισχρά. Οδηγεί, επίσης, στην εξουσιοδότηση συστημικών κυβερνήσεων να υφαρπάζουν το λαϊκό «όχι» απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και να το μετατρέπουν, με απύθμενο θράσος και αναίδεια, σε νέα δάνεια και νέα Μνημόνια.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα πει την Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό και θα πορευθεί μαζί του στον τόσο δύσκολο και επίπονο, αλλά και ταυτόχρονα επιβεβλημένο και επίμονο, αγώνα για την πολιτική και οικονομική απελευθέρωση της Πατρίδας από τις δαγκάνες των εμπόρων των Εθνών.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΔΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ
Άγριο κράξιμο στο Λαφαζάνη από τους κατοίκους της Καρέας που καίγονταν - ΒΙΝΤΕΟ


Νόμιζαν οι Λαφαζανίστας, ότι με το υποκριτικό «όχι» που ψήφισαν στο νέο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, όπου πηγαίνουν θα τους σηκώνει στον αέρα ο λαός και θα τους φωνάζει «Ουρά, Ουρά, ταβάριτς κομισάρ» («Ζήτω, Ζήτω ο σύντροφος υπουργός», στη γλώσσα του 
 Λένιν και του Στάλιν)!

Αλλά, ο ελληνικός λαός δεν είναι ηλίθιος, όπως νομίζουν! Έτσι, οι πολίτες αντέδρασαν με εντονότατες αποδοκιμασίες στην παρουσία του κουστουμαρισμένου «Έλληνα Λένιν» στον φλεγόμενο Καρέα.
Την στιγμή που άρχισε να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις στις κάμερες, κάτοικοι της περιοχής του ζήτησαν να σηκωθεί να φύγει!

Πιο συγκεκριμένα, κάτοικος της περιοχής τον ρώτησε ειρωνικά: «Τι ήρθες εδώ; Να κάνεις μικροπολιτική;», ενώ ένας δεύτερος του είπε ξεκάθαρα: «Να σηκωθείς να φύγεις!» Ν’ αγιάσει το στόμα τους!  ΠΗΓΗ

Συνυπεύθυνη η ψοφοδεξιά για την καταστροφή των αγροτών!


«Βράζει» ο αγροτικός κόσμος της Χώρας για τις αλλαγές στον ΦΠΑ αλλά και γενικότερα για την φορολόγησή τους, όπως προβλέπει η συμφωνία της περασμένης Δευτέρας. Μεγάλο πρόβλημα, όμως, έχει εκτός από την κυβέρνηση και η ΝΔ, η οποία έχει αφήσει κι αυτή αβοήθητους τους αγρότες στις ορέξεις των δανειστών. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε 30 βουλευτές της ΝΔ από αγροτικές περιοχές να συναντηθούν με τον μεταβατικό (;) πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη και να του εκφράσουν την οργή των αγροτών τόσο για τα νέα μέτρα όσο και για την παγερή αδιαφορία της ΝΔ στο ζήτημα αυτό.
Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά: «Ο πρόεδρος της ΝΔ τους είπε ότι θα προσπαθήσει να περάσει το μήνυμα όπου πρέπει, και στην κυβέρνηση και στους εταίρους, ώστε να αλλάξει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της στήριξης των αγροτών».
Με απλά λόγια, ο Μεϊμαράκης θα εκλιπαρεί για «κατανόηση» από τους εταίρους ελπίζοντας στην «καλή τους θέληση»! Είναι γνωστό, φυσικά, ότι το οριστικό τελείωμα της αγροτικής παραγωγής στην Χώρα αποτελεί ένα σχέδιο των Βρυξελλών εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η τήρηση, όμως, της συμφωνίας για τη ΝΔ και η αντίστοιχη δουλοπρεπής στάση της απέναντι στους εταίρους φαίνεται ότι είναι πιο σημαντική γι αυτήν από τα ζητήματα ξεκάθαρης επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πλέον οι Έλληνες αγρότες. Ας μην παραξενεύονται, επομένως, στη ΝΔ που οι αγρότες έχουν εγκαταλείψει οριστικά το αλλοπρόσαλλο αυτό κόμμα. Γιώργος ΜάστοραςΜνημονιακός ανασχηματισμός ΣΑΝΕΛ: Επιβραβεύονται οι πρωτεργάτες της μερκελικής κωλοτούμπας


Τρεις ημέρες μετά την προδοσία της λαϊκής ετυμηγορίας και την ψήφιση του τρίτου επαχθούς μνημονίου, ο dear Alexis Tsipras πετά στα σκουπίδια τα βαρίδια της αριστερής πλατφόρμας και επιβραβεύει όσους πρωτοστάτησαν στη μνημονιακή του κωλοτούμπα.
Οι νέοι προύχοντες του μερκελικού μετώπου Σύριζα - Ανέλ (Σκουρλέτης, Βίτσας, Γεροβασίλη κ.ο.κ.) τώρα δικαιώνονται, ενώ στο νέο κυβερνητικό σχήμα παίρνει θέση και ο συμπαθής ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, ως αντίτιμο για την απόφαση Καμμένου να... πέσει στα τέσσερα και να κάνει Κούγκι τις προεκλογικές του φανφάρες.
Εδώ βεβαίως προκύπτουν κάποια ουσιώδη ερωτήματα: α) Ποια σχέση μπορεί να έχει ο Σκουρλέτης (νέος υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης στη θέση του Λαφαζάνη) με την ενέργεια και με την παραγωγική ανασυγκρότηση; το συγκεκριμένο κομματόσκυλο διατηρούσε ινστιτούτο αδυνατίσματος στο Βόλο πριν γίνει κρατικοδίαιτος συριζαίος...β) Ποια σχέση μπορεί να έχει ο Βίτσας με την Εθνική Άμυνα; Από το βιογραφικό του συγκεκριμένου προκύπτει ότι δεν εργάστηκε ποτέ και για όλη του τη ζωή ήταν ο κλασικός τύπος του κομματικού κηφήνα. Εις ότι αφορά την στρατιωτική του θητεία, δεν υπάρχει πουθενά, καμία απολύτως αναφορά...
γ) Για ποιο λόγο υποβαθμίστηκε ο συμπαθής Gabriel Σακελλαρίδης και από δεξί χέρι του Τσίπρα έγινε τρίτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος μετά τον Φίλη και τον δημοσιογράφο Τριανταφυλλίδη; Ας του δινόταν τουλάχιστον το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης...
Υ.Γ.: Το νέο μνημόνιο είναι το επαχθέστερο και καταστροφικότερο όλων και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστεί σε μία κοινωνία που καταρρέει και σε μία οικονομία που δεν έχει άλλο αίμα να δώσει στην διεθνή τοκογλυφία. ΠΗΓΗ

Τα “καμμένα” αναχώματα εναντίον του Λαϊκού Εθνικισμού
Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Καρατζαφέρης, γέννημα θρέμμα της ΝΔ, δήλωνε περιχαρής ότι αποτελεί ανάχωμα ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Εν τέλει το ανάχωμα αυτό καταστράφηκε από την υπερψήφιση του Μνημονίου και τις μετέπειτα αλλεπάλληλες κωλοτούμπες για να αποφύγει την εκλογική συντριβή.

Μετά την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη του Καρατζαφέρη από τον Ελληνικό Λαό, το πολιτικό σύστημα επιστράτευσε μία ακόμα εφεδρεία του από τους κόλπους της ψοφοδεξιάς. Ο λόγος φυσικά για τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος στις 4 Ιουνίου δήλωνε μέσω τιτιβίσματος:


Τελικώς και παρά τις όποιες παλινωδίες του υπερψήφισε το τρίτο μνημόνιο που έφερε ο Σύριζα και μάλιστα επιτυγχάνοντας απόλυτη κομματική πειθαρχία. Σήμερα, μόλις, έγινε και μνημονιακότερος του Άδωνι, λέγοντας: «Προτίμησα τη σύγκρουση με τη συνείδησή μου για να ψηφίσω αυτή τη συμφωνία».
Πραγματικά «συγκινητική» η ομολογία του τριτομνημονιακού Πάνου. Ας την λέει στους Έλληνες που θα εξαθλιωθούν περαιτέρω από το μνημόνιό του. Και μιας και μας ήρθε στο νου το παλιό τιτίβισμά του, τελικά βρήκαν Σαμαρά και Βενιζέλο... Τους λένε Τσίπρα και Καμμένο.  ΠΗΓΗ

Λάμπρος Φουντούλης: Το αριστερό Μνημόνιο καταργεί τα εργασιακά κεκτημένα

Παρέμβαση στην Επιτροπή Απασχόλησης έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης.
Σε αυτή, ο Συναγωνιστής Φουντούλης κατήγγειλε την Τρόικα πως διαλύει τα εργασιακά κεκτημένα και γενικότερα τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Επιπλέον, κατέδειξε την αναποτελεσματικότητα των μεταρρυθμίσεων που θα επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.  ΠΗΓΗ

Ο Ρωμανιάς ομολογεί: Τα μέτρα ήρθαν έτοιμα από τους δανειστές, η κυβέρνηση απλώς τα υπέγραψε!Ταφόπλακα στην απάτη της «σκληρής» διαπραγμάτευσης και στην επίπλαστη εικόνα της «εθνικής αξιοπρέπειας», έθεσε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γ. Ρωμανιάς.
Δια τηλεοπτικής του συνέντευξης, επιβεβαίωσε εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει από την αρχή των επαφών κυβέρνησης-δανειστών: το επαίσχυντο δηλαδή γεγονός ότι τα μέτρα που ψηφίστηκαν από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου στη Βουλή των Ελλήνων ήρθαν γραμμένα από το εξωτερικό, δίχως να μεταβάλλει το παραμικρό η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!
Πρόκειται σαφώς για μια ομολογία-βόμβα από το στόμα υψηλού κυβερνητικού παράγοντος, η οποία γκρεμίζει συθέμελα την ρητορική της αριστεράς περί διαφύλαξης της εθνικής αξιοπρέπειας. Τσίπρας και Καμμένος μάλιστα, επένδυσαν σε αυτή τη θέση, επιχειρώντας απεγνωσμένα να διαφοροποιήσουν την υπογραφή του Μνημονίου σε σχέση με τα προηγούμενα, που είχαν υπογράψει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Όπως έλεγε ο Καμμένος: «εμείς διαβάσαμε αυτό που θα ψηφίσουμε, όχι όπως οι προηγούμενοι»!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΣΧΟΥΣ ΕΔΩ
Καθίσταται σαφές ότι η Αριστερά ακολουθώντας την ψοφοδεξιά, χρεοκόπησε πολιτικά και ηθικά. Επιδιώκει στην χρεοκοπία της να συμπαρασύρει τον Λαό μας και την Πατρίδα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα το επιτρέψει: η Εθνική Αντίσταση είναι η απάντηση των Ελλήνων στους εγχώριους και διεθνείς λακέδες που θέλουν την Ελλάδα ένα αισχρό προτεκτοράτο. ΠΗΓΗ

Στόχος των διεθνών τοκογλύφων ο ορυκτός πλούτος της χώρας

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Δεν «μάσησε» τα λόγια του, μιλώντας για το μνημόνιο της Αριστεράς, ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μέρυλαντ και συγγραφέας βιβλίων για την ελληνική ΑΟΖ, Θεόδωρος Καρυώτης. Ο καθηγητής εστίασε στην απαίτηση των δανειστών, η οποία εν τέλει έγινε δεκτή, για «μεταφορά πολύτιμων ελληνικών περιουσιακών στοιχείων αξίας 50 δισ. ευρώ σε ένα εξωτερικό ταμείο όπως το Ινστιτούτο για την Ανάπτυξη (Institution for Growth) στο Λουξεμβούργο, τα οποία θα μπορούν να ιδιωτικοποιηθούν συναρτήσει του χρόνου και να μειώσουν το χρέος.». Η μόνη υποσημειώση σε αυτό, που έγινε και επίκεντρο της δήλωσης Τσίπρα, παρότι ήσσονος σημασίας, είναι ότι το ταμείο αυτό θα εδρεύει στην Ελλάδα.
Ο καθηγητής, σε άρθρο του, ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια«τώρα που βρισκόμαστε στο χείλος της ολικής καταστροφής κινδυνεύουμε να χάσουμε και την ΑΟΖ. Η τρόικα θα έρθει πάλι να μας σώσει παίρνοντας μαζί της αυτή τη φορά και τα θαλάσσια οικόπεδά μας, όπως θα έλεγε και ο Γιάνης Βαρουφάκης, for peanuts. Πολύ φοβούμαι ότι οι εταίροι μας ξύπνησαν και θέλουν να βάλουν στο χέρι και στους υδρογονάνθρακες μια και εμείς τους έχουμε ξεχάσει για τα καλά
Οι «ευρωπαίοι εταίροι» εδώ και χρόνια πραγματοποιούν μία οικονομική επίθεση εναντίον της Ελλάδος με στόχο τα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Θεωρεί άραγε κανείς ότι το μνημόνιο 86 δισ. της Αριστεράς είναι μονάχα απόρροια των πέντε μηνών αποτυχημένης διακυβέρνησης; Προφανώς και όχι! Το ελληνικό χρέος είναι μη βιώσιμο και δεν είναι δυνατή κανενός είδους εξυπηρέτησή του. Αντιθέτως είναι απολύτως λογικό να υπάρξει στην πορεία και ένα τέταρτο μνημόνιο, ακόμα επαχθέστερο, αφού το χρέος θα συνεχίσει να διογκώνεται, ενώ παράλληλα η Ελληνική Οικονομία θα συνεχίσει να συρρικνώνεται.
Το σχέδιο των «εταίρων» μας είναι να υφαρπάξουν έναντι πινακίου φακής οτιδήποτε έχει πραγματική αξία στην Ελλάδα. Είτε μιλάμε για τους υδρογονάνθρακες, είτε μιλάμε για άλλου είδους ορυκτό πλούτο, όπως χρυσό, οι δανειστές θέλουν να αγοράσουν φτηνά. Το σχέδιο τους ιστορικά πηγάζει από τους ιθαγενείς του Νέου Κόσμου, τους οποίους κορόιδευαν οι έποικοι με γυαλιστερές χάντρες. Στην σύγχρονη εκδοχή του αυτό θα περιλαμβάνει έναν εξαθλιωμένο Ελληνικό Λαό, ο οποίος θα αποδεχτεί την πώλησή του στο σκλαβοπάζαρο του καπιταλισμού, με αντάλλαγμα ένα «γενναίο κούρεμα του χρέους».
Από τον οξυδερκή καθηγητή δεν γλίτωσε και ο νέος Καρατζαφέρης, για το οποίο (και τον όψιμο «πατριωτισμό» του είπε: «Πάντως, η πιο προκλητική στάση των δανειστών μας είναι ότι θέλουν να μειωθούν οι στρατιωτικές μας δαπάνες παριστάνοντας ότι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του μεγάλου κινδύνου από ανατολάς για τη Ελλάδα. Επιπλέον, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποδέχτηκε μεν την μείωση των στρατιωτικών δαπανών αλλά ζήτησε η μείωση αυτή να αφορά τους εξοπλισμούς και όχι το προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας. Η αποδοχή μείωσης εξοπλισμών κι όχι άγγιγμα στο προσωπικό δηλώνει, ξεκάθαρα, παλαιοκομματική πελατειακή νοοτροπία».  ΠΗΓΗ

Πλησιάζουν οι τίτλοι τέλους για την ρυπαρή φυλλάδα του Μπόμπολα!

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται ότι διανύει ο Μπόμπολας, αν κρίνουμε από την παρακάτω ανακοίνωση που είδαμε στο διαδίκτυο:
«Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α, της Ε.Π.Η.Ε.Α και της Ε.Σ.Π.Η.Τ., σε έκτακτη συνεδρίασή τους αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 18.00 της Πέμπτης, 16 Ιουλίου 2015 έως τις 18.00 της Παρασκευής, 17 Ιουλίου 2015 για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOAL NEWS», καθώς και στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr» και «sentragoal.gr».
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων διεκδικούν:
• Την άμεση καταβολή όλων των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων και συγκεκριμένα την εξόφληση των μηνών Μαΐου, Ιουνίου και επιδόματος αδείας 2015».
Γι΄αυτό, άλλωστε, την Παρασκευή 17 Ιουλίου δεν κυκλοφόρησε το «Έθνος», ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Κυριακή. Βρε, πώς τα φέρνει η ζωή. Σαν χθες ήταν που η συγκεκριμένη φυλλάδα του Μπόμπολα «προφήτευε», ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το «τέλος», την «κατάρρευση», «το ξήλωμα του πουλόβερ» και άλλες παρόμοιες λεκτικές ανοησίες, αναφερόμενη πάντοτε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μη γνωρίζοντας προφανώς την επιβεβαιωτική ισχύ της λαϊκής ρήσης «όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα» εκεί στο «Έθνος» έφτασαν στο σημείο να βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση, χωρίς αυτό βεβαίως να ισχύει για τα ίδια τα αφεντικά αλλά για τους υπαλλήλους που έχουν στην εκδούλευσή τους.
Και αν, όντως, είναι λυπηρό να μένουν απλήρωτοι άνθρωποι, οι οποίοι προσπαθούν απλώς να κάνουν την δουλειά τους, δεν μπορούμε να πούμε ότι αισθανόμαστε το ίδιο για όλους όσοι στο «Έθνος», άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, συμμετείχαν στην εκστρατεία λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μόνο που αυτή η λάσπη τους γύρισε μπούμερανγκ, καθώς το μεγάλο αφεντικό δεν τους πληρώνει για τις υπηρεσίες που του προσέφεραν. Πρόβλημά τους, όχι δικό μας… Γιώργος Μάστορας
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6657890102141119601

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item