Widgets

Από την Μικρασιατική καταστροφή και τον Αττίλα του 1974 στην “μάχη” των… ΑΤΜ!


Γράφοντας ένα κείμενο σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και την πολιτική του συνέχεια δεν μπορώ παρά να σταθώ στην κατάχρηση της Ιστορίας, η οποία έγινε για λόγους προπαγάνδας ή από αφέλεια από ορισμένους σε σχέση με αυτήν την ψηφοφορία και το αποτέλεσμά της.

Είναι προφανές ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ήταν ασυνεπής και θα επιδείκνυε έναν φτηνό καιροσκοπισμό εάν έλεγε ναι στο δημοψήφισμα αυτό. Εάν έλεγε ναι στην πρόταση Γιούνκερ, σε ένα δηλαδή πέρα για πέρα μνημόνιο με όλη την σημασία της λέξεως. Το όχι το δικό μας όμως είχε διπλή σημασία και το τόνισα στην ομιλία μου στη Βουλή της 27ης Ιουνίου 2015. Ήταν ΟΧΙ τόσο στην πρόταση Γιούνκερ, όσο και στην οποιαδήποτε πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν θα ήταν μία κατηγορηματική και ξεκάθαρη καταγγελία του μνημόνιου, της εκχωρήσεως της εθνικής μας κυριαρχίας και του αγγλικού δικαίου, το οποίο με τρόπο αποικιοκρατικό συνοδεύει τις δανειακές συμφωνίες τις οποίες υπέγραψαν δυστυχώς κυβερνήσεις της χώρας μας.

Αυτό το οποίο πάντως πρέπει σε όλες τις περιπτώσεις να διαφυλάξουν οι Έλληνες μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι η εθνική ενότητα, να πουν ΟΧΙ σε ένα νέο εθνικό διχασμό, τον οποίον καλλιέργησαν συστηματικά τα μέσα μαζικής ενημερώσεως και κυρίως οι μεγάλοι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί.

Ζήσαμε μία εβδομάδα μέσα σε καθεστώς πανικού και φόβου. Τα δελτία ειδήσεων θύμιζαν κυριολεκτικά ταινίες θρίλερ. Κάποιος πρέπει επιτέλους να ζητήσει ευθύνες από αυτούς οι οποίοι παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό εν ονόματι του κέρδους των αφεντικών τους. Δυστυχώς όμως, παρ’ όλα τα μεγάλα και παχιά λόγια του ΣΥΡΙΖΑ περί διαπλοκής, δεν βλέπουμε να κάνει τίποτε προς αυτή την κατεύθυνση και τα στελέχη του μαζί με τα μούσια τους και τα ξεκούμπωτα πουκάμισα, διαπιστώνουμε ότι βολεύονται θαυμάσια στα τηλεπαράθυρα των “νταβατζήδων”. Οι μόνοι οι οποίοι είναι αποκλεισμένοι είναι οι Χρυσαυγίτες και αυτό δείχνει ποιος είναι ο αληθινός εχθρός του σάπιου συστήματος της διαφθοράς.

Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, της εβδομάδος που πέρασε, υπήρξαν συγκεκριμένες ιστορικές αναφορές, οι οποίες έφθασαν στο σημείο να παραλληλίζουν την υπερψήφιση του ΟΧΙ με μία νέα Μικρασιατική καταστροφή ή με την τουρκική εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο μας το 1974. Όλοι αυτοί οι κύριοι μέσα στην υπερβολή τους λησμόνησαν να αναφέρουν ότι η Πατρίδα μας στο παρελθόν έχει γνωρίσει τρεις χρεοκοπίες και το τι συνέβη σε αυτές και μετά από αυτές είναι ιστορικά ανύπαρκτο! Δεν γνωρίζει ούτε λέξη για τις χρεοκοπίες αυτές ο μέσος Έλληνας.

Είναι όμως πράγματι τραγικό γνωρίζοντας το έπος της Μικρασιατικής εκστρατείας, τον “Σαλπιγκτή” του Γεώργιου Αθάνα και το αιώνιο μήνυμα του, τις μάχες στην θρυλική επέλαση προς την Άγκυρα, είναι τραγικό γνωρίζοντας όλα αυτά να τα βάζεις στην ίδια μοίρα με τους λογαριασμούς που κάνουν στα τεφτέρια τους οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ενταύθα διαχειριστές τους! Όχι κύριοι κάνετε λάθος! Η Ιστορία γράφεται με Αίμα, το Αίμα το τιμημένο των γενναίων που μεγάλωσαν την Ελλάδα και όχι με το βρώμικο χρήμα από όπου και εάν αυτό προέρχεται.

Μου προκάλεσε αγανάκτηση και οργή μέσα σε αυτή την βδομάδα κάποιοι να παραλληλίζουν την Μικρασιατική καταστροφή με την οικονομική κρίση και τις σφαγές στην προκυμαία της Σμύρνης, με τις ουρές στα ΑΤΜ και στα σούπερ μάρκετ! Θυμήθηκαν άλλοι και το 1974 και σε σχόλιο μιας πατριωτικής εφημερίδας από έναν συντάκτη του οποίου δεν αμφισβητώ το εθνικό φρόνημα, αλλά την λογική των επιχειρημάτων του, διαβάσαμε το παρακάτω:

ΜΠΟΡΕΙ να έχουν αλλάξει πολλά, μπορεί οι πληροφορίες και α μηνύματα να έρχονται με καταιγιστικούς ρυθμούς, αλλά η ατμόσφαιρα, το περιβάλλον, ο αέρας, όλα θυμίζουν τις ημέρες που η χώρα περνούσε τη δραματική κρίση, τον Ιούλιο του 1974. Και τότε περιμέναμε “από στιγμή σε στιγμή διάγγελμα” και τότε “όπου να ‘ναι έρχεται ο Καραμανλής”, και τότε “έρχεται από το Λονδίνο ο Κωσταντίνος”, και τότε “μεταδίδουμε έγκυρες πληροφορίες από το BBC”, και τότε “αυτά είπε η έγκυρη Ντόιτσε Βέλε”. Μόνο που “τότε” η Κύπρος ήταν μακριά και δεν διαλύθηκε η Ελλάδα. Σήμερα τα πυρά πέφτουν στο ελλαδικό έδαφος και η χώρα σμπαραλιάζεται οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά. Τότε, υπήρξε σωτηρία. Τώρα τι γίνεται;

Δεν αμφισβητώ, επαναλαμβάνω, τον πατριωτισμό του συντάκτη του παραπάνω κειμένου, όμως έχω κάθε δικαίωμα εν ονόματι της λογικής και εν ονόματι της Ιστορίας του Έθνους μας, να του πω ότι η Κύπρος δεν ήταν… μακριά, κάποιοι την είδαν “μακριά”, για να στερεώσουν το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως, το οποίο ευθύνεται για την σημερινή παρακμή του Ελληνισμού και ασφαλώς και για την χρεοκοπία. Η Κύπρος δεν ήταν μακριά πριν από 2.500 χρόνια για τον Κίμωνα τον Αθηναίο, ήταν όμως μακριά για τους πολιτικούς της μεταπολιτεύσεως, που την άφησαν να σφαγιασθεί! Και μια και μιλάμε για μάχες, είχαμε τις νέες Θερμοπύλες στο Στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, στην μάχη του αεροδρομίου και είχαμε και χιλιάδες νεκρούς και 1.619 αγνοούμενους, τους οποίους δεν είδε ποτέ η οικογένειά τους. Αυτό λοιπόν υπήρξε “σωτηρία”;…

Ας επανέλθουμε όμως εις τα του δημοψηφίσματος και στην απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, δίνοντας κατ’ αρχάς μία εξήγηση. Αρνήθηκα να παραστώ στην συνάντηση αυτή διότι βάση και σκοπός της ήταν η συμφωνία για μία διαπραγμάτευση, η οποία συμφωνία για εμένα και για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά του μνημονίου, όπως έχουν διατυπωθεί ήδη από το 2010, θα αποτελεί η διαπραγμάτευση αυτή ένα νέο μνημόνιο.

Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ξεκάθαρη: Λέμε ΟΧΙ σε κάθε είδους μνημόνιο όπως και εάν αυτό παρουσιαστεί. Λέμε ΟΧΙ στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας και στο αγγλικό δίκαιο και αυτά δεν καταργούνται με την οποιαδήποτε συμφωνία, εάν δεν υπάρξει προηγουμένως μία κατηγορηματική καταγγελία των μνημονίων και του χρέους ως επαχθούς.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, για εμάς τους Χρυσαυγίτες, υπεράνω όλων είναι η Πατρίδα, είναι η Εθνική κυριαρχία και για τον λόγο αυτό και έναντι του οποιουδήποτε πολιτικού κόστους θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε αταλάντευτοι την θέση μας αυτή. Μια θέση πρωτίστως ιδεολογική και κατά δεύτερο λόγο πολιτική.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενος

www.xryshaygh.com

Τα ΟΧΙ θέλουν Χρυσή Αυγή!

Τα ΟΧΙ θέλουν Χρυσή Αυγή!

Η κατάπτυστη πρόταση της κυβέρνησης της Αριστεράς προς τους δανειστές με στόχο την επιβολή ενός νέου, πολύ σκληρότερου Μνημονίου στον Ελληνικό Λαό, δεν αποτελεί μονάχα ξεκάθαρη και καταφανή προδοσία της λαϊκής βούλησης, η οποία εξεφράσθη υπό καθεστώς οικονομικής τρομοκρατίας την 5η Ιουλίου.

Συντελεί αναμφιβόλως, στην κατάρριψη του μύθου που επί δεκαετίες καλλιέργησαν ως «δημοκρατικό ταμπού» οι μαρξιστές και φιλελεύθεροι λακέδες αναφορικά με τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940 και ο οποίος συνοψίζεται στην φράση «το ΟΧΙ το είπε ο Λαός».

Η ίδια η Αριστερά φροντίζει να διαψεύσει πανηγυρικά τον εαυτό και τα παραμύθια της, αυτά με τα οποία τάιζε τον Λαό επί δεκαετίες, προκειμένου τα στελέχη της να διάγουν επαναστατικό τάχα, πλην αμιγώς καπιταλιστικό βίο. «Η εξουσία στο Λαό», «άμεση δημοκρατία», «το ΟΧΙ το '40 δεν το είπε ο φασίστας Μεταξάς, το είπε ο Ελληνικός Λαός», είναι μερικά από τα βασικά σημεία της ρητορικής των αριστερών πραιτόρων του αντεθνικού Καθεστώτος, τα οποία υιοθέτησε πλήρως και η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά. Υπό αυτό το πρίσμα, οι ψευτοδημοκράτες έβγαζαν άναρθρες κραυγές: οι πολιτικάντηδες από κάθε δημόσιο βήμα, οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι στα τσοντοκάναλα και τις ρυπαροφυλλάδες της διαπλοκής, οι δάσκαλοι και καθηγητές στη δημόσια εκπαίδευση, από την πρωτοβάθμια μέχρι και την ανώτατη.

Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει συμπληρωθεί από το δημοψήφισμα στο οποίο η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού απέρριψε την πρόταση των δανειστών, σε ποσοστό 62%. Η αυτοαποκαλούμενη «δημοκρατική» κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, αντί του σκισίματος των Μνημονίων, επέλεξε συνειδητά και «δημοκρατικά» να σκίσει τη θέληση του Ελληνικού Λαού να αντισταθεί στην υποταγή στους τοκογλύφους και στην αισχρή και απάνθρωπη δουλεία των τόκων.

Συμπέρασμα: τα ΟΧΙ μπορεί σαφώς να εκφράζονται από τον Λαό, η Ηγεσία είναι όμως εκείνη η οποία αποφασίζει και παίρνει πάνω της την ευθύνη απέναντι στο Έθνος και την Ιστορία. Ως εκ τούτου, καθίσταται σαφές ότι τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες. Προσαρμοσμένο το σύνθημα τούτο στην εποχή μας, δεν μπορεί παρά να μετατραπεί ως εξής:
ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ευάγγελος Καρακώστας   

www.xryshaygh.com


Χρυσή Αυγή εναντίον όλων: Συντάχθηκε όλο το κλεπτοκρατικό τόξο για την ψήφιση του νέου Μνημονίου

Χρυσή Αυγή εναντίον όλων: Συντάχθηκε όλο το κλεπτοκρατικό τόξο για την ψήφιση του νέου Μνημονίου

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε από τον Τσίπρα, με τον επίπλαστο, καθώς λένε κάποιοι, έρπη, το δημοψήφισμα, τα αργυρώνητα ΜΜΕ και το σύνολο των πολιτικάντηδων προσπάθησε να εμφανίσει μία «σύμπραξη» μεταξύ Σύριζα – Ανέλ – Χρυσής Αυγής. Η εικόνα αυτή επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί με πολλαπλά σκοπούμενα, ένα εκ των οποίων ήταν η βλάβη του Εθνικιστικού Κινήματος και ένα άλλο η συσπείρωση των απανταχού βλαμμένων στα κόμματα του παλιού δικομματισμού.

Εν τέλει το δημοψήφισμα πέρασε και αποδείχτηκε περίτρανα ότι το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής διέφερε παρασάγγας από το «ΟΧΙ» των Σανέλ, οι οποίοι την επαύριο της ψηφοφορίας βρέθηκαν να ικετεύουν για ένα μνημόνιο. Πέρα, όμως, από την έμπρακτη απόδειξη της διαφοράς αυτής, υπήρξε και μία άλλη ηχηρή απόδειξη.

Συγκεκριμένα, υπερψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων η εξουσιοδότηση του Σώματος προς την Ελληνική Κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με τους «δανειστές» το τρίτο επαχθές, αλλά αριστερό, μνημόνιο. Στην ψηφοφορία, που πολύ μεγαλύτερη σημασία είχε από το δημοψήφισμα της προδομένης λαϊκής εντολής, υπήρξε μία ξεκάθαρη σύμπραξη Σύριζα – Ανέλ – Πασοκ – ΝΔ – Ποτάμι.

Θα βγει άραγε κάποιο από τα αργυρώνητα ΜΜΕ να μιλήσει για αυτή την ανίερη σύμπραξη στην πλάτη του Ελληνικού Λαού; Θα βγάλει λογύδρια κάποιος νεοδημοκράτης για την σύμπραξη με τους «κομμουνιστάς»; Θα κάνει κάποιο ειρωνικό σχόλιο κάποιος συριζαίος για «υποκριτική στάση»; Πολύ αμφιβάλλουμε και, άλλωστε, δεν έχει και σημασία, αφού ο Λαός καταγράφει τους ψηφίσαντες τα μνημόνια που του πίνουν το αίμα. 

www.xryshaygh.com

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

MNHMONIO
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Πριν ξεκινήσω την ανάλυση για τα χθεσινοβραδινά θα κάνω μία μικρή αναφορά στον κ. Βαρουφάκη. Μεταφέρω αυτολεξεί από το κύριο άρθρο της σημερινής «καθημερινής» : «Είναι όμως εντυπωσιακό το γεγονός ότι προκαλεί το κοινό αίσθημα, ακόμη και τώρα. Χθες ήταν μία ιστορική μέρα και το Ελληνικό Κοινοβούλιο έλαβε σημαντικές αποφάσεις. Όταν ο βασικός υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης επικαλείται «οικογενειακούς λόγους» για να μην παρευρεθεί στη συζήτηση και να μην αναλάβει τις ευθύνες του, οι πολίτες δικαιούνται να οργίζονται.». Διαφεύγει του αρθρογράφου η εξής σημαντική λεπτομέρεια, ότι ο πρώην υπουργός είχε πολιτικό προϊστάμενο, και ουδείς δύναται να πιστέψει ότι ο κ. Βαρουφάκης δρούσε ανεξέλεγκτα. Όπως πολιτικό προϊστάμενο είχε και ο νυν ΠτΔ, όταν καιγόταν η Αθήνα, και ο νοών νοείτω.

Πολύ πριν προκηρυχτούν οι τελευταίες βουλευτικές εκλογές, πολλοί από μας γράφαμε για μία ενδεχόμενη συγκυβέρνηση της ψοφοδεξιάς με τους Συριζαίους. Αποδείχθηκε χθες, ότι δεν είναι και τόσο απαραίτητο να κάθονται οι μεν με τους δε στα «ίδια» έδρανα.  Υπό το «φόβο» μίας μοιραίας επανόδου στη δραχμή, οι υποτακτικοί του έθνους, ένωσαν τις δυνάμεις τους για το «γενικό» καλό. Ουδόλως με απασχολεί αν έχασε ή αν δεν έχασε την δεδηλωμένη η κυβέρνηση. Αυτό που με απασχολεί και με κόπτει είναι ότι για μία ακόμη φορά, η πληθώρα των βουλευτών αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων. 

Οι εφημερίδες κόπτονται για την δεδηλωμένη που χάθηκε, διαπιστώνοντας το κυβερνητικό πρόβλημα που ενέκυψε με τρόπο ανάλγητο. Μεταφέρω πάλι αυτολεξεί από την «καθημερινή»: «Μάλιστα, οι διαστάσεις του προβλήματος γίνονται ακόμα μεγαλύτερες, αν συνυπολογίσει κανείς ότι μετά το τέλος της ψηφοφορίας ακόμα και βουλευτές που ψήφισαν ναι, με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τη «συμπαράστασή» τους στους συναδέλφους τους που δεν έπραξαν το ίδιο.». Εμμέσως πλην σαφώς ενημερωνόμαστε, γιατί δεν το ξέραμε, ότι οι βουλευτές απαγορεύεται να δρουν και να ενεργούν με βάση τη συνείδηση τους. 

Στην Ελλάδα των μνημονίων και τη δυστυχίας αν δεν συμπορεύεσαι με τη γνώμη των «ολίγων», είσαι φασίστας, ναζιστής εγκληματίας, δακτυλοδεικτούμενος και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Μπορεί να μας χωρίζει πολιτικό και ιδεολογικό χάος, αλλά δεν μπορώ να μην χαιρετήσω τη βούληση των βουλευτών που ψήφισαν «όχι», και δεν ανήκουν στους κόλπους της Χρυσής Αυγής.Έδειξαν με τον τρόπο τους ότι είναι σταθεροί στις απόψεις τους, και συνάμα δεν πρόδωσαν και την τελευταία εντολή που τους δόθηκε από τον Ελληνικό λαό. Στον αντίποδα οι εγχώριοι υποτακτικοί των ξένων τοκογλύφων, δεν πέρασε μία εβδομάδα από το δημοψήφισμα, βάφτισαν το κρέας ψάρι, και συνάμα ξεβρακώθηκαν στα μάτια ολοκλήρου της Ελλάδος. 

Έγραφα τις προάλλες ότι η Ελλάδα θα μπορούσε, βάση των τελευταίων ενδείξεων, να πατήσει πόδι, και να λάβει μία συμφωνία που θα ήταν και στο μέτρο του δυνατού για τον Ελληνικό λαό. Ακόμη και συμφωνία για αναίμακτη έξοδο θα μπορούσαμε να κάνουμε, και η οποία είναι σε διαφορά με την άτακτη χρεοκοπία, όσο είναι η μέρα με τη νύχτα. Το είπαν εξάλλου και τις προάλλες τόσο η Λεπέν και ο Φάρατζ στο ευρωκοινοβούλιο, όσο και ο Ζισκάρ Ντεστέν με δηλώσεις του. Μα εμείς δεν θελήσαμε να κάνουμε το παραμικρό βήμα τόσο για την ανεξαρτησία του έθνους όσο και για το μέλλον της Ελλάδος. Η ατολμία και ο φόβος της κυβέρνησης και της αντισυνταγματικής αντιπολίτευσης αφήσανε την ευκαιρία να μας φύγει κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια.

Μόνο ο Ελληνικός λαός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, έχοντας ως μόνη φωνή διαμαρτυρίας τους Έλληνες Εθνικιστές. 

http://ethnikismos.net/

Κάτω η Χούντα του Μνημονίου!

Κάτω η Χούντα του Μνημονίου!

Όπως ακριβώς είχε προειδοποιήσει τον Ελληνικό Λαό η Χρυσή Αυγή προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, η νέα κυβέρνηση η οποία θα σχηματιζόταν με βασικό πυλώνα τον Σύριζα, θα συνέχιζε τις εθνοκτόνες, μνημονιακές πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Μετά από έξι μήνες αδιανόητων για την κοινή λογική παλινωδιών και πολύ περισσότερο μετά από ένα δημοψήφισμα στο οποίο εκφράσθηκε ξεκάθαρα η αντίθεση των Ελλήνων στην υπογραφή νέου Μνημονίου, η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ συντάσσεται απαρέγκλιτα στη γραμμή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού και φέρνει στη Βουλή τη σκληρότερη μέχρι σήμερα δέσμη μέτρων, των οποίων το ύψος φτάνει τα 13 δισεκατομμύρια, επιβαρύνοντας μέχρι πλήρους εξοντώσεως τους συμπατριώτες μας.

Όσο κι αν οι πατριδοκάπηλοι ψοφοδεξιοί και οι μπολσεβίκοι επιχείρησαν κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα να πείσουν την κοινή γνώμη για τη δήθεν σύμπλευση της Χρυσής Αυγής με το Σύριζα, η Αλήθεια έρχεται να λάμψει και να συντρίψει τις φαιδρότητες της κουστωδίας των αθλίων: Το μνημονιακό κάδρο ταυτίζεται με το «δημοκρατικό», αντισυνταγματικό τόξο: Σύριζα, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΚΚΕ συνιστούν την τυραννική εξουσία που ευθύνεται ανεπιφύλακτα για τα δεινά που υφίσταται ο Λαός μας!

Εκείνοι που φρονούσαν πως η Εθνική Αντίσταση θα εκριζωνόταν δια της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, δια των δολοφονιών, των παράνομων προφυλακίσεων και των αντισυνταγματικών απαγορεύσεων, βρίσκονται ήδη στο κοινωνικό περιθώριο, υφιστάμενοι δικαίως τη χλεύη των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Όσο υπάρχει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, η Εθνική Αντίσταση θα θεριεύει σε κάθε γωνιά της Πατρίδος, μέχρι την ημέρα εκείνη κατά την οποία ο Ελληνικός Λαός θα εγερθεί για να προασπίσει την Εθνική Ελευθερία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Κάτω η Χούντα του Μνημονίου, είτε είναι φιλελεύθερη είτε μαρξιστική!

Ευάγγελος Καρακώστας

www.xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6527719915577334802

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item