Widgets

Διάγγελμα Αρχηγού Χρυσής Αυγής για το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό τόνισε: ΟΧΙ στο Μνημόνιο των τοκογλύφων - ΟΧΙ στο αριστερό Μνημόνιο του Τσίπρα!

        

Ακολουθεί απομαγνητοφωνημένο το διάγγελμα του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή:

Ελληνικέ Λαέ, Έλληνες και Ελληνίδες,

Η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται ολόθερμα στον δοκιμαζόμενο σήμερα Λαό, ο οποίος περιμένει στις ουρές των τραπεζών και των καταστημάτων τροφίμων. Ζούμε μια απαράδεκτη κατάσταση, για την οποία ευθύνη ασφαλώς έχει και η κυβέρνηση.
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι απλή και ξεκάθαρη. Δεν ανήκει στον κώδικα αξιών και στην ηθική των Εθνικιστών ο πολιτικός σαλτιμπαγκισμός.

Λέμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα σχετικά με την πρόταση των Ευρωπαίων, την πρόταση Γιούνγκερ, όπως λέμε ΟΧΙ επίσης  και στην πρόταση της κυβερνήσεως, την πρόταση Τσίπρα, την οποία θεωρούμε ένα νέο Μνημόνιο.

Το τι θα συμβεί στην χώρα μας ήταν για εμάς γνωστό και χαρακτηριστικά θα σας αναφέρω τι είπα στην Βουλή των Ελλήνων, στην ομιλία μου, το Σάββατο 27 Ιουνίου του 2015, στην σχετική συζήτηση. Σας διαβάζω αυτολεξεί από τα Πρακτικά της Βουλής: «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ζούμε πραγματικά στιγμές παράξενες και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ναι, υπάρχουν οι ουρές πίσω από τα ΑΤΜ, αυτό είναι ένα γεγονός, όπως είναι γεγονός επίσης ότι την περασμένη εβδομάδα, από ημέρα Δευτέρα, είχαν σπάσει τα τηλέφωνα σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Αθήνα ιδιαιτέρως, που τους έλεγαν: "Βγάλτε τα χρήματά σας από την τράπεζα γιατί οι τράπεζες θα κλείσουν". Δεν το ξέρατε; Όλοι το ξέρατε. Ποιες υπόγειες δυνάμεις κινούνται, λοιπόν, σε αυτόν τον τόπο; Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Είστε σίγουροι ότι κυβερνάτε αυτόν τον τόπο;».

Αυτά είπα στην Βουλή το Σάββατο και κανείς δεν άκουσε το μήνυμα αυτό αγωνίας, το οποίο υπήρχε προς τον Ελληνικό Λαό αλλά και προς τους κυβερνώντες. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτονόητο ότι θα πει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα διότι η πρόταση αυτή των λεγομένων Ευρωπαίων εταίρων, για μας των διεθνών τοκογλύφων, είναι μία πρόταση, η οποία θα υποδουλώσει οικονομικά την Πατρίδα μας, θα βυθίσει την οικονομία μας σε ύφεση και είναι γνωστό, εξάλλου, ότι όπως το 2010 είπαμε ΟΧΙ στο Μνημόνιο, το ίδιο θα πούμε και το 2015. Αν χρειαστεί, το ίδιο θα πούμε και το 2020 και το 2025, γιατί για εμάς τους Εθνικιστές η εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και η υπαγωγή της Πατρίδας μας στο αγγλικό δίκαιο, που σημαίνει δήμευση κάθε εθνικής περιουσίας, είναι απαράδεκτη. Είναι τίποτε άλλο από την μετατροπή της Χώρας μας σε μια αποικία χρέους.

Οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ τεράστιες, τεράστιες και για την ανευθυνότητα, την οποία έδειξε διενεργώντας αυτό το δημοψήφισμα χωρίς να έχει εξασφαλίσει την ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα. Τεράστιες οι ευθύνες, επίσης, και στο πολιτικό σύστημα εν γένει γιατί ό,τι πληρώνουμε σήμερα, η κατάσταση η τραγική των τελευταίων ημερών, δεν είναι αποτέλεσμα της εξαγγελίας του δημοψηφίσματος αλλά μίας ένοχης πολιτικής 40 ολόκληρων χρόνων, μίας πολιτικής σπατάλης, μίζας και ρεμούλας.

Οι ευθύνες του Σαμαρά, του Βενιζέλου και αυτών οι οποίοι κυβέρνησαν στα πέντε χρόνια του Μνημονίου, είναι τεράστιες. Από αυτούς ξεκίνησε το κακό, το οποίο συνεχίζεται και ασφαλώς είναι οι πλέον ακατάλληλοι σήμερα για να δίνουν μαθήματα στον Ελληνικό Λαό. Όμως, από την πλευρά της Ευρώπης, από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, το να διακόψουν την ρευστότητα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα αποτελεί ένα πισώπλατο μαχαίρωμα, όχι μόνον εναντίον της κυβερνήσεως του Αλέξη Τσίπρα αλλά και εναντίον ολοκλήρου του Ελληνικού Έθνους. Δεν έκαναν τίποτε διαφορετικό στο τραπεζικό σύστημα της χώρας και οι Γερμανοί το 1941, όταν κατέκτησαν την Χώρα μας. Δεν χτυπούν, λοιπόν, μόνο την κυβέρνηση αυτοί που έχουν δημιουργήσει την απαράδεκτη σημερινή κατάσταση με τις ουρές στις τράπεζες και στα καταστήματα τροφίμων. Χτυπούν αυτήν την ίδια την Ελλάδα.

Και είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους με μεγάλη ενοχή για το σημερινό κατάντημα, όπως ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σημίτης, ο οποίος μας έβαλε με τεχνάσματα, με πλαστά στοιχεία στο ευρώ, σήμερα να είναι υπέρ του «ναι». Μας προκαλεί εντύπωση να βλέπουμε ανθρώπους με δεδομένη μνημονιακή πεποίθηση, όπως ο κ. Μπουτάρης και ο κ. Καμίνης να είναι και αυτοί υπέρμαχοι του «ναι». Επίσης, η όλη τακτική των μεγάλων καναλιών της διαπλοκής, οι οποίοι προπαγανδίζουν από το πρωί έως το βράδυ μέσα σε ένα κλίμα τρομολαγνείας, μας δείχνει τον σωστό δρόμο, μας δείχνει ότι πρέπει να είμαστε στην αντίπερα όχθη.

Έλληνες και Ελληνίδες, Ελληνικέ Λαέ,

Η Χρυσή Αυγή θα πει ΟΧΙ, θα πει ΟΧΙ στην εθνική υποταγή, θα πει ΟΧΙ στο Μνημόνιο, θα πει ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνγκερ. Όμως, αυτό που προέχει, αυτό που είναι πάνω από όλα, είναι ο Ελληνικός Λαός, μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής, να παραμείνει ενωμένος. Η εθνική ενότητα είναι πάνω από όλα στις δύσκολες ημέρες, οι οποίες έρχονται. Σας καλώ όλους να έχετε μέσα σας βαθειά την πεποίθηση αυτής της εθνικής ενότητος και να την διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού, γιατί μόνο αυτό μπορεί να σώσει την Ελλάδα, μόνον οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα.

Αυτό ας μας γίνει πεποίθηση και από εκεί και πέρα ο Θεός της Ελλάδος ας βοηθήσει το Έθνος μας να βγει από αυτή την δύσκολη περίσταση. Το «ναι» στο δημοψήφισμα θα είναι στην πραγματικότητα ένα «ναι» στην εθελοδουλεία, ένα «ναι» στο να βρεθεί η Πατρίδα μας στο έλεος του ξένου τοκογλυφικού κεφαλαίου.

Το ΟΧΙ θα είναι ένα ΟΧΙ στο Μνημόνιο και εις ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή θα είναι ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνγκερ, αλλά όχι και στην προχειρότητα του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανευθυνότητά του αλλά και στην πρότασή του, η οποία αποτελεί ένα νέο Μνημόνιο.

www.xryshaygh.com


Λέμε «ΟΧΙ» στα Μνημόνια τόσο των δανειστών όσο και της κυβέρνησης

Λέμε «ΟΧΙ» στα Μνημόνια τόσο των δανειστών όσο και της κυβέρνησης

Το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού την ερχόμενη Κυριακή αποτελεί ξεκάθαρη άρνηση ΚΑΘΕ απόπειρας δημιουργίας ενός νέου Μνημονίου, είτε αυτό σχεδιάζεται από τους δανειστές, είτε από την κυβέρνηση. Το τηλεοπτικό διάγγελμα του Τσίπρα την Τετάρτη  δεν πρέπει ούτε να μας ξεγελάσει, ούτε να μας ρίξει στάχτη στα μάτια για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης. Αυτό το οποίο σχεδιάζει στην πραγματικότητα είναι μια συμφωνία, «λίγο πάνω, λίγο κάτω», με την πρόταση των δανειστών, με την οποία θα εξαπολύσει αμέσως μια θύελλα νέων μνημονιακών μέτρων εναντίον των Ελλήνων. Αυτό, άλλωστε, έδειξε και το αίτημα απελπισίας και απόγνωσης για ένα νέο δάνειο, το τρίτο στην σειρά το οποίο θα συνοδεύεται από το Μνημόνιο-3.

Το «όχι», λοιπόν, της Κυριακής δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι δίνει την έγκριση του Λαού για ένα ακόμη Μνημόνιο, το οποίο απλώς θα έχει επιλεγεί από την κυβέρνηση και όχι από τους διεθνείς τοκογλύφους. Η ίδια η κυβέρνηση, με τις πράξεις της, δείχνει να μην πιστεύει ούτε η ίδια όχι μόνο στην «διαπραγματευτική» αξία του «όχι», αλλά και αν τελικά επιθυμεί να επικρατήσει αυτό το «όχι». Κατάφερε, με τσαρλατάνους και «νούμερα» της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής, όπως ο Βαρουφάκης, να προκαλέσει το κλείσιμο των τραπεζών, θλιβερές εικόνες με τεράστιες ουρές συνταξιούχων για μερικές δεκάδες ευρώ και οριστικό πάγωμα της εναπομείνασας κίνησης της αγοράς. Φταίνε οι δανειστές για αυτήν την κατάσταση;

Αναμφίβολα ναι, γιατί για το χρήμα δεν λογαριάζουν τίποτα και ήταν αναμενόμενο ότι θα λειτουργήσουν με τη νοοτροπία και την τακτική του γκάνγκστερ. Η κυβέρνηση, όμως, τι προετοιμασία έκανε αυτούς τους πέντε μήνες για να αντιμετωπίσει αυτό το αναμενόμενο ενδεχόμενο; Υπέγραψε την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και όλο αυτό το χρονικό διάστημα πλήρωνε τους τοκογλύφους κανονικά «ξύνοντας τον πάτο» κάθε κρατικού ταμείου, με αποτέλεσμα να στεγνώσει το Δημόσιο από ρευστό.

Έκλεισαν τις τράπεζες, ενώ διαβεβαίωναν το αντίθετο, βάζοντας ημερήσιο όριο ανάληψης το εξευτελιστικό ποσό των 60 ευρώ. Στους συνταξιούχους η αναλγησία της κυβέρνησης έφτασε σε ακόμη χειρότερο σημείο, ιδίως σ’ αυτούς που δεν έχουν κάρτα και αποτελούν την πλειονότητα, ρίχνοντας το όριο ανάληψης στα 17 ευρώ την ημέρα, αφού τους επιτρέπεται να βγάζουν μόνο 120 ευρώ την εβδομάδα, μια φορά. Είναι ολοφάνερο για ποιον λόγο το κάνει αυτό η κυβέρνηση, από την στιγμή που η ΕΚΤ πάγωσε τον ELA στα επίπεδα της Παρασκευής 26 Ιουνίου, καθώς η ρευστότητα είναι άκρως περιορισμένη και τελειώνει. Έτσι, όπως πάει, η μείωση του ημερησίου ορίου αναλήψεων στα20 ευρώ είναι αναπόφευκτη.

Την Δευτέρα η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προσκυνήσει τους διεθνείς τοκογλύφους και να υπογράψει ό,τι της ζητηθεί. Το «όχι», όμως, του Ελληνικού Λαού θα πρέπει να αξιοποιηθεί καταλλήλως πολιτικά και κοινωνικά, με τον πλέον δημιουργικό τρόπο, από την μόνη Πολιτική Δύναμη η οποία παραμένει Γνήσια και Συνεπής στην καταγγελία του Μνημονίου.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα εκφράσει με τον πλέον Αυθεντικό και Ανθεκτικό τρόπο την αντιμνημονιακή διάθεση του Ελληνικού Λαού.

Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.com

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… Και στα φανερά και στα κρυφά - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… Και στα φανερά και στα κρυφά - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η πρόταση της κυβερνήσεως στην σύγκλιση της ολομελείας της Βουλής, του περασμένου Σαββάτου, ήταν να γίνει δημοψήφισμα, προκειμένου ο λαός να αποφανθεί με την ψήφο του εάν αποδέχεται ή όχι την πρόταση της τρόικα. Μία πρόταση, η οποία είναι κυριολεκτικά εξοντωτική για τον Ελληνικό λαό και μετατρέπει την Πατρίδα μας σε αποικία χρέους για τις επόμενες δεκαετίες. 

Παίρνοντας τον λόγο και απευθυνόμενος στο σώμα επισήμανα ότι ήδη σχηματίζονται ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών και των καταστημάτων τροφίμων και ότι από την Δευτέρα έχουν σπάσει τα τηλέφωνα όλης της χώρας με προειδοποιήσεις από γνωστούς να αποσύρουν τις καταθέσεις τους γιατί πρόκειται να κλείσουν οι τράπεζες. Καταλήγοντας μάλιστα, τους ρώτησα ευθέως εάν πραγματικά κυβερνούν αυτόν τον τόπο; Αυτό το είπα δημόσια και υπάρχει καταχωρημένο και στα πρακτικά της Βουλής. Όμως ουδείς ανησύχησε από την πλευρά της κυβερνήσεως από την δήλωσή μου μία δήλωση πέρα για πέρα ανταποκρινόμενη στην αλήθεια. 

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις: Η μία περίπτωση, την οποία προσωπικώς δεν πιστεύω, είναι ότι η κυβέρνηση δεν γνώριζε το τι θα επακολουθούσε. Η άλλη ότι γνώριζε πολύ καλά και αυτό ακριβώς ήθελε και επεδίωκε! 

Οι επιλογές μας ήταν τρεις: Το παρών, το οποίο δεν αρμόζει σε Εθνικιστές, οι οποίοι πρέπει να παίρνουν θέση πάντοτε. Το όχι (στο δημοψήφισμα, το οποίο θα σήμαινε ότι αποδεχόμαστε την πρόταση των τοκογλύφων. Τρίτη επιλογή το ναι. Ναι σε ένα δημοψήφισμα του Ελληνικού λαού και όχι βέβαια ναι στον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του.

Το τι ακολούθησε είναι γνωστό. Οι τράπεζες έκλεισαν και ο πανικός απλώθηκε παντού. Όπως ακριβώς είχα πει στη Βουλή! Μέσα σε τέτοιες συνθήκες είναι δεδομένο ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν θα εκφράζει την ελεύθερη βούληση του Ελληνικού Λαού.

Ενός Λαού, ο οποίος στην συντριπτική του πλειοψηφία ήταν ενάντια στα μνημόνια και ίσως τώρα αναγκαστεί κάτω από την πίεση και τον φόβο να πει ναι στην υποδούλωσή του στο διεθνές κεφάλαιο. Να πει ναι στο ξεπούλημα της Πατρίδας και αυτό θα είναι έργο προπαντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι με Πίστη στην Πατρίδα να διαφυλάξουμε την εθνική μας υπερηφάνειαΟ εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής:

"Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ σε κάθε Μνημόνιο είτε αυτό προέρχεται από τους ξένους τοκογλύφους εκβιαστές είτε από το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ που με την άθλια πολιτική του βυθίζει την κοινωνία μας στο χάος.

Όλοι οι Έλληνες αυτές τις κρίσιμες ώρες να έχουμε Πίστη στην Πατρίδα και να διαφυλάξουμε την εθνική μας υπερηφάνεια". www.xryshaygh.com

Ηλίας Κασιδιάρης στο Voicenews: Ενότητα, Αγώνας και Πίστη στην Πατρίδα


Ηλίας Κασιδιάρης στο Voicenews: Ενότητα, Αγώνας και Πίστη στην Πατρίδα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε στο voicenews.gr για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής μεταξύ άλλων είπε πως η πολιτική Τσίπρα έχει βυθίσει την Ελλάδα στο χάος. Η Χρυσή Αυγή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμπράξει με το τσίρκο του Τσίπρα  - Λέμε ΟΧΙ την Κυριακή στον εκβιασμό των Ελλήνων από τους διεθνείς τοκογλύφους.

- Το συμβούλιο Εφετών αποφάσισε μετά από έναν χρόνο την αποφυλάκισή σας, με περιοριστικούς όρους. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνεται και η απαγόρευση συμμετοχής σας σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Θεωρείτε πως αυτοί οι όροι είναι στο πλαίσιο της ευρύτερης φίμωσης και απομόνωσης σας;

Θεωρώ την συγκεκριμένη απαγόρευση αντισυνταγματική. Είναι αδιανόητο να απαγορεύεται ο δημόσιος λόγος σε Έλληνες πολίτες, πόσο μάλλον σε εκλεγμένους βουλευτές του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Θα κάνω χρήση κάθε ένδικου μέσου και θα προσφύγω άμεσα στο δικαστικό συμβούλιο για την άρση του συγκεκριμένου όρου.

- Γνωρίζουμε πως η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή είναι υπέρ του "όχι". Εξηγείστε μας τους λόγους παρακαλώ.

Λέμε ΟΧΙ στον εκβιασμό των Ελλήνων από τους διεθνείς τοκογλύφους. Ταυτόχρονα λέμε ΟΧΙ στην μνημονιακή πρόταση Τσίπρα που πιθανή εφαρμογή της θα έχει εξίσου καταστροφικές συνέπειες στην εθνική οικονομία.

- Ένα ισχυρό "όχι" το βράδυ της Κυριακής σημαίνει με απλά λόγια επιστροφή στην δραχμή ή πρόκειται για μέσο εκφοβισμού και άσκησης πίεσης στην κοινή γνώμη;

Δεν είναι πιθανή η επιστροφή στην δραχμή, εκτός αν η χώρα μας το επιλέξει. Δεν υπάρχει μηχανισμός αποπομπής καμίας χώρας από την ευρωζώνη. Οι ξένοι τοκογλύφοι εκβιάζουν και εκφοβίζουν τους πολίτες για να υφαρπάξουν την ψήφο τους. Υπάρχουν φυσικά και άλλα μέσα πίεσης του ελληνικού λαού, όπως η ισοπέδωση του τραπεζικού μας συστήματος, που συνδέεται άμεσα με την ΕΚΤ, μέτρα που είναι πολύ πιθανό να δούμε να εφαρμόζονται.

- Δεδομένων των συνθηκών της ελληνικής οικονομίας και της εθνικής παραγωγής, μία πιθανή ρήξη και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα αποτελεί λύση στο καυτό ελληνικό ζήτημα;

Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα προϋποθέτει ισχυρό πρωτογενή τομέα, ώστε η χώρα να γίνει πιο ανταγωνιστική, να τονωθούν οι εξαγωγές της και να αυξηθεί το ΑΕΠ. Υπό τις παρούσες συνθήκες η δραχμή δεν είναι εύκολο να λύσει τα μείζονα προβλήματα της εθνικής μας οικονομίας. Το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής στοχεύει στην ελληνική αυτάρκεια, σε παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με απώτερο σκοπό την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.

- Σε περίπτωση επικράτησης του "ναι" στο δημοψήφισμα, διαβλέπετε εκλογές ή η κυβέρνηση θα εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα για να φέρει νέα επώδυνα μέτρα, παρά τις εξαγγελίες της;

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προκηρύξει εκλογές. Ήδη η πολιτική Τσίπρα έχει βυθίσει την Ελλάδα στο χάος. Φτάσαμε στο σημείο να μας κουνάνε το δάκτυλο και να παριστάνουν τους σωτήρες οι καταστροφείς της Ελλάδος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.

- Πολλοί κατηγορούν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι συνέπραξε σε ένα "μαύρο μέτωπο" μαζί σας για το δημοψήφισμα. Τι απαντάτε;

Η Χρυσή Αυγή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμπράξει με το τσίρκο του Τσίπρα. Το καθαρό ΟΧΙ που απαντάμε στο δημοψήφισμα απηχεί τις πάγιες θέσεις μας κατά των τοκογλύφων δανειστών και υπέρ της εθνικής ανεξαρτησίας. ΟΧΙ λέμε και στο μνημόνιο που προτείνει ο Σύριζα, ικετεύοντας τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ να αποδεχθούν.

- Ποιο είναι το μήνυμα της Χρυσής Αυγής προς τον ελληνικό λαό για αυτές τις κρίσιμες ώρες;

Ενότητα, αγώνας και πίστη στην Πατρίδα. Από τις πράξεις μας αυτές τις κρίσιμες ημέρες κρίνεται το μέλλον των παιδιών μας και της Ελλάδος. www.xryshaygh.com

Στρατηγός Συναδινός στην ιταλική Libero: Η Ελλάδα θα αναγεννηθεί σαν τον φοίνικα


Στρατηγός Συναδινός στην ιταλική Libero: Η Ελλάδα θα αναγεννηθεί σαν τον φοίνικα

Συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Libero έδωσε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής και την θέση της Χρυσής Αυγής για την κρίση.

- Η Χρυσή Αυγή τι προβλέψεις κάνει για το δημοψήφισμα; Θα ψηφίσετε Ναι ή Όχι;

Η πρόβλεψη της Χρυσής Αυγής είναι ότι θα επικρατήσει το "ΌΧΙ", διότι ο Ελληνικός Λαός είναι πολύ αγανακτισμένος με την συμπεριφορά των Ευρωπαίων και της Ένωσης. Σαφώς και η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει "ΌΧΙ".

- Πώς συμπεριφέρεται ο Τσίπρας σε αυτήν την φάση την ευαίσθητη για το Έθνος;

Ο Τσίπρας περιέπαιξε τον λαό με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Προσπαθεί τώρα να μεταθέσει τις ευθύνες της δικής του ολιγωρίας και της κυβερνήσεως του στον Ελληνικό Λαό με το δημοψήφισμα.

- Για το δημοψήφισμα εσείς ψηφίσατε μαζί με τον Τσίπρα. Είναι δυνατόν να βρείτε κοινές απόψεις για θέματα οικονομικά με τον Σύριζα;

Εμείς δεν συμπαρατασσόμαστε ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ ούτε και με κανένα άλλο συστημικό κόμμα εξουσίας. Είμαστε σταθεροί στις δεσμεύσεις των λόγων μας προς όλους. ΌΧΙ στα μνημόνια, ΌΧΙ στο επονείδιστο χρέος που μας έχει επιβληθεί, ΌΧΙ στην παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, ΌΧΙ στο Αγγλικό δίκαιο.

- Πώς είναι η οικονομική ζωή στην Ελλάδα αυτήν την εβδομάδα που οι Τράπεζες είναι κλειστές και τα χρήματα μπλοκαρισμένα;

Ο Ελληνικός Λαός είναι υπερήφανος και μέσα από αυτή τη δραματική εξέλιξη χαλυβδώνεται και ξέρει να ανταπεξέλθει. Είναι σαν το φοίνικα, αναγεννάται από την τέφρα του.

- Αν νικήσει το όχι, η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει από το Ευρώ. Πώς αντιμετωπίζετε αυτήν την περίπτωση;

Εάν επικρατήσει το ΌΧΙ, δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάς να βγει από το Ευρώ, διότι αυτό δεν το προβλέπει καμία συνθήκη ή το θεσμικό πλαίσιο της Ένωσης, ούτε μπορεί κανένας από τους εταίρους να μας υποδείξει ή να μας υποχρεώσει σε κάτι τέτοιο. www.xryshaygh.com

Από το «ΑΝ» στο «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»

Από το «ΑΝ» στο «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»

Όπως διαβάσαμε πρόσφατα, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στις εφημερίδες, η κορυφή στις δέκα πιο έξυπνες απαντήσεις της Ιστορίας έχει Ελληνική ιδιότητα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την απάντηση, την οποία έδωσαν οι Σπαρτιάτες προς τον Βασιλέα Φίλιππο Β’ της Μακεδονίας. Ο διάλογος είχε το εξής περιεχόμενο: Φίλιππος: «Αν κερδίσω αυτόν τον πόλεμο, θα είστε σκλάβοι για πάντα». Σπαρτιάτες: «Αν…». Μια απάντηση, η οποία αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων δειγμάτων της Λακωνικής Σκέψης αφού, ως γνωστόν, «το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν».  

Αυτό το «αν», λοιπόν, μας θυμίζει ότι με τα λόγια μπορούν «να γίνουν» όσα δεν δύνανται να πραγματοποιηθούν με πράξεις. Αυτό το «αν» μπορεί να αντικατασταθεί και από άλλες λέξεις με παρόμοια σημασία όπως π.χ. το «θα». Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει στο παρελθόν από διάφορους πολιτικάντηδες υποσχέσεις, οι οποίες εμπεριέχουν την λέξη «θα»; Ενθυμούμαι πιτσιρικάς το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80, το οποίο εξαιτίας της προσήλωσής του στο «θα» στις προεκλογικές του εξαγγελίες έγινε αντικείμενο χλευασμού από τους πολιτικούς του αντιπάλους. Το «αν», λοιπόν, εκφράζει τον αόριστο τρόπο, με τον οποίο κάποιος αντιμετωπίζει την ροή των γεγονότων.  

Υπάρχει, όμως και μια άλλη εκδοχή του «αν», με σαφές θετικό περιεχόμενο. Αποδίδεται επάξια από τα λόγια του Βρετανού συγγραφέα Rudyard Kipling στο ποίημα του «Αν»:  

«Αν μπορείς να κρατάς νηφάλιο το κεφάλι σου, την στιγμή που όλοι γύρω σου τα ‘χουν χαμένα…  

Αν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, την στιγμή που όλοι έχασαν την εμπιστοσύνη τους…  

Αν μπορείς να περιμένεις με πείσμα, χωρίς να κουράζεσαι… 

Αν ονειρεύεσαι ή στοχάζεσαι και δεν γίνεσαι δούλος εσύ στα ονειροπολήματά σου και στους στοχασμούς… 

Αν μήτε φίλος μήτε οχτρός μπορεί να σε πληγώσει… 

Αν κάθε στιγμή ό,τι έχεις, μπορείς να το παίξεις κορώνα-γράμματα… 

Αν και τα εξήντα δευτερόλεπτα κάθε λεπτού τα γιομώνεις άξια, τότε η γη ολάκερη και τα αγαθά της είναι δικά σου και  είσαι αληθινός άντρας και γιος δικός μου». 

Υπάρχουν, λοιπόν, δύο κατευθύνσεις πάνω στον υποθετικό χαρακτήρα του «αν» και την μελλοντική προσδοκία του «θα». Παίρνοντας την αρνητική πλευρά του θέματος, μπορούμε άμεσα να το προσωποποιήσουμε στην περίπτωση της σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία στήθηκε απ’ όλες τις ανήθικες πτυχές του μεταπολιτευτικού καθεστώτος. 

Είναι ακόμη νωπά στην μνήμη μας τα λόγια του Σαμαρά, τον Σεπτέμβριο του 2013. Τότε που, γεμάτος έπαρση και αλαζονεία, διαβεβαίωνε τους εντολείς του στο εξωτερικό ότι «θα» λιώσει, «θα» εκμηδενίσει, «θα» εξοντώσει, και ένα σωρό ακόμη παρόμοια «θα», την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Από το «θα», βεβαίως, μέχρι το τι συνέβη πραγματικά τότε, υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά.

Παρά τα επανειλημμένα ανήθικα, παράνομα και ύπουλα χτυπήματα, τα οποία δέχθηκε η πολιτική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο άντεξε, όχι μόνο δεν «έλιωσε», όπως υποσχόταν ο αλαζόνας και χαμένος μέσα στις ψυχικές αντιφάσεις και αστάθειες αρχηγίσκος της ΝΔ, αλλά αποτελεί πλέον την Τρίτη Πολιτική Δύναμη στο Κοινοβούλιο. Αντιθέτως γι’ αυτόν, το παρόν τον βρίσκει απαγκιστρωμένο από τον πρωθυπουργικό θώκο, ενώ ταυτόχρονα δίνει έναν απεγνωσμένο αγώνα για να μη εκπαραθυρωθεί και από την αρχηγική καρέκλα της ΝΔ.

Από την άλλη μεριά, παίρνοντας την θετική πλευρά του θέματος και από μια άλλη οπτική γωνία, αν ήμασταν ένα Κράτος, το οποίο θα στήριζε ευλαβικά την Αξιοκρατία και την Διαφάνεια και όχι την φαυλοκρατία και την επέλαση της διαφθοράς. Αν είχαμε μια Παιδεία με αληθινό Εθνικό περιεχόμενο, η οποία να επιτελεί πραγματικά τον στόχο της, δηλαδή να εκπαιδεύει τα Ελληνόπουλα όπως τους αρμόζει, ενισχύοντας το πατριωτικό τους φρόνημα και δίνοντάς τους τα απαραίτητα επίπεδα μόρφωσης για την ανέλιξή τους. 

Αν ενισχύαμε την παραγωγική διαδικασία, δημιουργώντας εκ βάθρων τις απαραίτητες συνθήκες για την ανάπτυξη του πρωτογενούς παράγοντα. Αν η νομοθετική εξουσία λειτουργούσε προσηλωμένη στο αυτονόητο και χωρίς πολιτικές και κοινωνικές σκοπιμότητες, αλλά πράττοντας με δεδομένο ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στον νόμο. Αν η εκτελεστική εξουσία εφάρμοζε τους νόμους αδιακρίτως σε ισχυρούς και αδύνατους, δίχως να πέφτει πάνω στον βράχο των διαπλεκόμενων συμφερόντων της ανομίας. 

Αν, λοιπόν, υπήρχε μια Κυβέρνηση, η οποία θα αντιλαμβανόταν τις έννοιες της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Λαϊκής Ευημερίας ως ουσιαστικές και όχι ως άνευ περιεχομένου, μια Κυβέρνηση, η οποία θα πραγματοποιούσε θετικά όλα τα προαναφερθέντα «αν», τότε η Ελλάδα -που θα είχε δημιουργηθεί- θα μπορούσε να σταθεί μπροστά στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων και των εταίρων και στις απειλές τους ότι, αν το αποφασίσουν, μπορούν να μας εξοντώσουν Εθνικά, πολιτικά και οικονομικά, θα απαντούσε στους αδίστακτους αυτούς χρηματανθρώπους: «Αν»!

Και μάλιστα, σαν απαραίτητο και απόλυτο συμπλήρωμα, θα μπορούσε να προστεθεί μια ακόμη ιστορική, όσο και διαχρονική, ρήση: «Μολών Λαβέ»! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΘΗΝΑ 3-7-2015.

Η αισχρή μέθοδος τού διαίρει και βασίλευε μέσα σ’ ένα έθνος που υφίσταται μετάλλαξη κοινωνικών δομών και αξιών, αποτελεί μια καθαρή επίθεση τού νεοταξισμού για τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων από την αναγκαία επανάκτηση τής εθνικής τους κυριαρχίας. Η προσήλωση τής Ελληνικής Φυλής στα Εθνικά Ιδανικά τής Πίστης και τής Ελευθερίας και η ευγνωμοσύνη στους αγώνες των περασμένων γενεών Ελλήνων έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την συναλλαγή τού χρήματος και την υπαγωγή τού Ελληνισμού στον δήθεν προστατευτικό υμένα μιας παγκοσμιότητας ανοικτών συνόρων, μαζών και θρησκειών.

Είναι εξόχως προκλητικό εν μέσω τής απώλειας ανθρωπίνων ψυχών, συνεπεία τής ερημώσεως αξιοπρέπειας και οραμάτων, ένας ολάκερος λαός να καταλαμβάνεται υπό το κράτος πανικού από τούς εμποράκους των εθνών και εντολείς των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων. Να γίνεται αντικείμενο διερεύνησης η περαιτέρω συρρίκνωση διαχείρισης των οικονομικών πόρων τού λαού, όχι στην διάθεση τής αναπτύξεως τού Ελληνικού Έθνους, αλλά υπέρ εκείνων που λεηλατούν το καλύτερο οικόπεδο τού κόσμου, όντας ξένοι για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μάς είπανε οι «καλοί» αμερικανοκομμουνιστές πως πρέπει να πάψουμε να εκβιαζόμαστε από τούς «εταίρους» τής Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν μετατρέψει την Ευρώπη σε αντίχριστο διευθυντήριο τού διεθνούς σιωνισμού. Να αφήσουμε τα κλειδιά τού κράτους στους ξωμερίτες σχεδιαστές των πολιτικών και οικονομικών αποφάσεων, αλλά να βάλουμε τον μετρητή τού αίματος που θα αποδίδουμε στον μινώταυρο τής παγκοσμιοποίησης «εμείς», δηλαδή οι γραικύλοι τοποτηρητές τής αστικής «δημοκρατίας». Να μείνουν αλώβητοι οι κομματικά ημέτεροι και να γίνει το χρέος βιώσιμο.

Και από την άλλη πλευρά είδαμε τούς στυλοβάτες τής μεταπολιτευτικής κομματοκρατίας που άνοιξαν πρώτοι το καπάκι τής μνημονιακής κόλασης, σοσιαλφιλελεύθερους και προπαγανδιστές ενημερωτάδες και λοιπούς υπαλλήλους τους, να ζητούν παραμονή τής Ελλάδος στην ψευτοευρώπη. Οι δήθεν καλοί κυβερνητικοί να επιδιώκουν δημοψήφισμα των Ελλήνων που ουδέποτε πριν ρωτήθηκαν για τζαμιά και λαθρομετανάστευση, για την αρπαγή τής γης και τής ψυχής εις χείρας τρίτων αλλογενών και αλλοδόξων εισβολέων. Και οι παρόμοιοι κακοί που το παίζουν υπεύθυνοι, να στηρίζουν την ίδια αρπαγή διά τής παροχής ματωμένου ευρώ.

Να αποφασίζουμε εμείς το μήκος τής θηλιάς σε βάρος τής Φυλής, λέγουν οι μαρξιστές. Να μείνουμε σε μια ευρωπαϊκή Ελλάδα, οι λοιποί«συνταγματικοί». Το μη χείρον βέλτιστον λέγουν κάποιοι «σοφοί» που επικαλούνται εθνικές ευαισθησίες. Επικαλέστηκαν μάλιστα οι φρόνιμοι «ευαίσθητοι» την Επανάσταση τού Εικοσιένα, όταν ένοιωσαν οι Έλληνες την έλλειψη των πόρων αγοράς των όπλων τής ελευθερίας. Για να σπεύσουν οι κοτζαμπάσηδες ταγοί να υπογράψουν την κηδεμονία τής Ελλάδος από τις Μεγάλες Δυνάμεις.

Δεν μάς λέγουν όμως οι «εθνικά ευαίσθητοι» πως ο σκοπός τής Επαναστάσεως των Ελλήνων για αποτίναξη τού ζυγού και πλήρη εθνική αποκατάσταση δεν επιτεύχθηκε ποτέ. Δεν μάς λέγουν πως ο Αγών των Ελλήνων ήταν για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Για Ορθοδοξία και Μεγάλη Ελλάδα δηλαδή. Δεν μάς λένε πως ο Νενέκος δεν ήταν ο εχθρός των ξενικών κομμάτων, προγόνων των σημερινών «συνταγματικών κομμάτων», αλλά ο φυσικός σύμμαχος των δικαστών τού Εθνάρχη Κολοκοτρώνη. Οι δε δύο εμφύλιοι πόλεμοι επισυνέβησαν ώστε το Έθνος των Ελλήνων να φανεί ως τάχα αδύναμο να κατακτήσει το αυτοδιοίκητο και τα ιστορικά εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Όποιος βάζει την συναλλαγή τού κράτους και την πολιτική ηρεμία στα δίχτυα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης πάνω από το Αίμα των Ηρώων τής Ελληνικής Φυλής, αυτός είναι αδύνατον να νοιώσει τι εστί άνθρωπος. Διότι άνθρωπος είναι εκείνος που γνωρίζει την προέλευση και την ταυτότητά του, εκείνος που ευγνωμονεί τον Θεό για την ελληνικότητα που τού χάρισε απλόχερα, εκείνος που δείχνει προσήλωση και υπακοή στους πόθους και τα Δίκαια τού Ελληνισμού.

Για να αισθανθείς άνθρωπος, πρέπει πρώτα απ’ όλα να βιώσεις βαθιά μέσα σου την εντολή των παλαιών και το δικαίωμα τής ζωής των συγκαιρινών σου Ελλήνων. Να γεννηθείς και να συμπεριφερθείς συνάμα σαν Έλληνας. Να θεωρήσεις κάθε πλάσμα, κάθε λιθάρι ως αναπόσπαστο κομμάτι, ως κύτταρο τής δικής σου υπάρξεως. Να κάμεις την χαρά των ανθρώπων τής Φυλής σου δική σου χαρά. Την λύπη τους δική σου λύπη. Και τον αγώνα σου για λαϊκή κυριαρχία και εθνική ολοκλήρωση, για ελληνική εξουσία και πλέριο εδαφικό παράγοντα, τρόπο ζωής.

Κανένας χώρος λοιπόν στην Ιερή Ελλάδα μήτε για ελληνόφωνους μήτε για ξένους τυράννους. Σοφία τού Έλληνα συνιστά η ελεύθερη σκέψη και η αυτοδιάθεση τής φυσικής δυνάμεως στην κατεύθυνση τής ενώσεως των Ελλήνων για προκοπή τού κράτους και ισχυρή διεθνή παρουσία τού Έθνους.

Η ένταξη τού Έλληνα στην Φυλή του και το νοιάξιμο για την απρόσβλητη ταυτότητα αυτής, αυτή είναι η πρώτη μορφή συνειδητοποιήσεως τού καθάριου Εθνικισμού μας. Διότι ο Εθνικισμός των Ελλήνων, ο Εθνικοκοινωνισμός μας, δεν είναι κομματική ταυτότητα διεθνιστικού περιεχομένου, αλλά η συναλλαγή τής Πατρίδος αποκλειστικά με τα γεννήματα, τούς εργάτες και πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής.

Ευχαριστούμε τον Θεό που γεννηθήκαμε Έλληνες. Ένα χάδι, ένας λόγος για τα περασμένα μεγαλεία, μια δροσιά κάτω από τον ίσκιο τής Ράτσας, η υπόσχεση πως θα ανταποδώσουμε την αγάπη που πήραμε από τούς προγόνους και τούς δασκάλους μας. Ένα Τάμα, να συνεχίσουμε την σκυτάλη της Φυλής από το σημείο που την παραλάβαμε.

Μια απαίτηση από εμάς τους ίδιους, πως η Πανώρια Γη, η Ιερή Ελλάς θα δώσει καλύτερους καρπούς σε πιο διευρυμένο χώμα ελληνικό. Να ποια είναι η προσήλωση και η ευγνωμοσύνη των Αληθινών Ελλήνων. Όχι σε προδότες και κατακτητές. Μένουμε Ελλάδα. Σηκώνουμε χρυσή και ελληνική αυγή επάνω από τον εθνικό μας ορίζοντα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ
ΑΘΗΝΑ 2-7-2015.

Μισθός 360 ευρώ, σύνταξη 180 ευρώ, κατάσχεση πρώτης κατοικίας από το πρώτο ευρώ από τις τράπεζες, δέσμευση όλων των εσόδων των αρχαιολογικών χώρων, δέσμευση τού εθνικού πλούτου. Αυτά είναι μέτρα τού νέου μνημονίου που έρχεται. Έτσι μού είπε δημοσιογραφικό και συριζαίϊκο πουλάκι. Από την άλλη, κάποιο άλλο πουλάκι διαλαλεί ότι τα ανωτέρω μέτρα έχουν γίνει ήδη κρυφίως αποδεκτά από τα κόμματα τού αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου.

Ιδού η συνομωσία των ψευτοδημοκρατών πολιτικάντηδων. Και διχασμός και κατάργηση τού ελληνικού κράτους. Ο Ελληνισμός πολεμιέται διότι ο έχων τον γεωπολιτικό έλεγχο τού Οικοπέδου της Φυλής μας θα φτάσει εύκολα στην κατάκτηση τής παγκόσμιας εξουσίας. Όμως ο Ελληνισμός δεν καταργείται. Πολεμά και νικά, οδηγώντας την Φυλή μας στην Ελευθερία και την οικουμένη στην ασφαλή ελληνική πλοήγηση.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
 
ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!!! 
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! 
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!!! 
ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ – ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ – ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΡΥΣΗ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Τα διαχρονικά ΟΧΙ των Ελλήνων


Καθώς πλησιάζουμε προς το δημοψήφισμα της Κυριακής (αν αυτό πραγματοποιηθεί τελικά) είναι απαραίτητο να έχουμε στο Νου και την Καρδιά τα λόγια του Κωστή Παλαμά: «Ανάξιος όποιος κάπου ακούει το προσκλητήριο των καιρών, σάλπιγγα ή τούμπανο, τ’ ακούει, δεν λέει Παρών». Λόγια, τα οποία πρέπει να σφυρηλατήσουν την θέλησή μας ενάντια στους εθελόδουλους, τους τρομολάγνους και τους αδιάφορους των τελευταίων ημερών.

Ταυτιζόμενοι με το «όχι» στο δημοψήφισμα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι τασσόμαστε στο πλευρό της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει πραγματική αντιμνημονιακή συμπεριφορά, αλλά απλώς διαφωνεί με τους διεθνείς τοκογλύφους στο αριθμητικό μέγεθος των μέτρων του τρίτου κατά σειρά Μνημονίου που θα έρθει. Το «όχι» της Κυριακής, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί ένα ολοκληρωτικό και ηχηρό ΟΧΙ στην κάθε είδους μνημονιακή κατοχή της Χώρας και στην αποσκοπούμενη αποικιοποίησή της.

Σημαίνει ΟΧΙ στην μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο «πυρηνικών» πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών πειραμάτων των χρηματανθρώπων της παγκοσμιοποίησης. Σημαίνει ΟΧΙ στην επικυρωποίηση της ενταφίασης της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Σημαίνει ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας του Τόπου προς όφελος των αδίστακτων διεθνών ολιγαρχών του πλούτου. Σημαίνει ΟΧΙ στην επιχειρούμενη εξαθλίωση, προλεταριοποίηση και «κινεζοποίηση» των Ελλήνων Εργαζομένων. Σημαίνει ΟΧΙ στους εγχώριους συνεργάτες, δεξιάς και αριστερής προέλευσης, των εταίρων και των δανειστών. Αυτό το ΟΧΙ σημαίνει την φυσική συνέχεια Αντίστασης και Μάχης των Ελλήνων ανά τους αιώνες, απέναντι σ’ όλους όσοι προσπάθησαν να μας υποδουλώσουν.

Το «όχι», λοιπόν, της επόμενης Κυριακής δεν θα έχει απλώς την αρνητικότητα απέναντι στην νέα συμφωνία σκλαβιάς που ετοιμάζεται, αλλά ταυτόχρονα θα αποτελέσει και την θετική αφετηρία για την δημιουργία ενός Εθνικού και Λαϊκού Μετώπου αντίστασης απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρωτοπόρα. Ενάντια στους προσκυνημένους του «συνταγματικού τόξου» και ενάντια στην ατολμία, την ασάφεια και κυρίως την ανικανότητα της κυβέρνησης, η οποία λέει «όχι» αλλά δουλεύει για το «ναι», ας κρατήσουμε ψηλά το ηθικό των Ελλήνων, έχοντας υπ’ όψιν ότι «Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν και τα βασίλεια κι όλα, τίποτα δεν είναι αν Στητή μένει η Ψυχή και Ολόρθη»!

Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.comΦωτιά στις αυλές της Ευρώπης


Φωτιά στις αυλές της Ευρώπης

«Μιλούσες για πράγματα που δεν τα ‘βλεπαν
κι αυτοί γελούσαν.
Όμως να λάμνεις στο σκοτεινό ποταμό
πάνω νερά∙
να πηγαίνεις στον αγνοημένο δρόμο
στα τυφλά πεισματάρης
και να γυρεύεις λόγια ριζωμένα
σαν το πολύροζο λιόδεντρο –
άφησε κι ας γελούν.
Και να ποθείς να κατοικήσει κι ο άλλος κόσμος
στη σημερινή πνιγερή μοναξιά
στ’ αφανισμένο τούτο παρόν –
άφησέ τους.
Ο θαλασσινός άνεμος κι η δροσιά της αυγής
υπάρχουν χωρίς να το ζητήσει κανένας». 


Γιώργος Σεφέρης
«Θερινό Ηλιοστάσι- Θ΄» 


Μικρό παιδί περνούσα τα καλοκαίρια σε ένα νησί γειτονικό στην Αθήνα. Η ημερήσια διάταξη περιελάμβανε πρωινή πεζοπορία, νερό πηγής, μάθημα επιτόπιο των χορταριών και των δέντρων, και αμέτρητες ώρες κολύμπι. Δυο ήταν οι πρωταγωνιστές εκείνων των ημερών: Τα τζιτζίκια και οι αχινοί.  

Μέχρι που ένα καλοκαίρι κατέλαβε ετσιθελικά, απρόοπτα, την κυρίαρχη θέση του στις παιδικές μου αναμνήσεις. Οι φωτιές του Αγιαννιού ξεδιπλώθηκαν σε όλη την παραλία, από πάνω ως κάτω. Κορίτσια κι αγόρια χαχάνιζαν ομάδες-ομάδες, μεσημεριανές κουβέντες, μισάνοιχτα παράθυρα, ψίθυροι και κοκκινισμένα μάγουλα. Κι εκεί, όπως σε όλες τις ιστορίες που αξίζει να διαβάσεις, έκανε την εμφάνισή του ο «κακός μαύρος λύκος». Δεν είναι σίγουρο ότι ήταν πραγματικά κακός. Ήταν όμως βέβαιος για το δίκαιο της εξουσίας του και το κράδαινε με την ίδια απελπισμένη βεβαιότητα που κράδαινε και την μαγκούρα του.  

Θυμωμένος, βλοσυρός, πικαρισμένος έκλεινε με θόρυβο παραθυρόφυλλα, επικαλούνταν τον Θεό που χολωνόταν, λέει, με τα αγόρια που δρασκέλιζαν τις φλόγες και τα κορίτσια που έλυναν τα μαλλιά τους κι έριχναν από ένα τσιμπιδάκι στο πλαστικό κανάτι. Γεμισμένο αμίλητο νερό απ’ την πηγή, θα μαρτυρούσε το ξημέρωμα το όνομα εκείνου που θα συντρόφευε αυτό που ονειρεύονταν πως θα ‘ναι η ζωή τους. Καταριόταν ο γέρος κι ορκιζόταν πως ποτέ πια δεν θα γινόμασταν μάρτυρες του κλήδονα, πως ήταν εκείνη, σίγουρα, η τελευταία φορά, κι ύστερα θα ‘πεφτε η συντέλεια. 

Προσώρας σκεφτόμουν πώς θα ‘ταν που θα ‘πεφτε η κατάρα πάνω τους, πάνω εκείνων των κοριτσιών και αγοριών που πίστευαν και έκαναν ίδιο κι απαράλλακτο το έθιμο όπως οι μανάδες κι οι γιαγιάδες και οι παππούδες τους, μια κι εγώ δεν πιανόμουν λόγω ηλικίας στους έφηβους που συμμετείχαν στην απαγορευμένη μυσταγωγία. Κι αναρωτιόμουν πώς δεν έπεσε ο χαλασμός πάνω στους παππούδες και προσπαππούδες τους που για γενιές χόρευαν και τραγουδούσαν με την ίδια βεβαιότητα το ίδιο εκείνο τραγούδι. 

Λίγα χρόνια αργότερα, ξεχασμένη όπως συνήθιζα σε ένα βιβλίο, στο χάζεμα των βράχων και του ήλιου που χάνονταν και ξαναγεννιόταν στον ορίζοντα, δεν πήγα στον κλύδωνα. Μα πήγε η καλή μου φίλη, η Άννα, που μοιραζόμασταν άγουρες, καλοκαιρινές έννοιες και κοροϊδέματα. Και το επόμενο καλοκαίρι, έτσι, αναπάντεχα, λίγο μετά του Αγιαννιού, μ’ έπιασε απ’ το χέρι, και πάνω σε ένα ασπρισμένο αυλόγυρο, δίπλα από τενεκέδες με βασιλικά, μου εκμυστηρεύτηκε ένα μεσημέρι, πως είχε βρει το ταίρι της. 

Απειλές, ξόρκια και κατάρες, έγιναν καπνός εκεί στην ασπρισμένη αυλή. Γιατί η ζωή, έχει τον τρόπο της να κλείνει το στόμα σε όσους αμφισβητούν την δύναμή της. Άγρια κι αδιαπραγμάτευτη ξεπετάγεται όπου φανεί υποψία ελπίδας, κι εκεί, σε μια χούφτα χώμα, γραπώνεται, και μεγαλώνει σαν αυθάδικο λουλούδι γιατί αυτή είναι η δύναμή της: να περιφρονεί τις αντιξοότητες, και τους προφήτες, και τα αναθέματα. Και να υπάρχει, χωρίς κανείς να το ζητήσει. Αρκεί να ανοίξει τη χούφτα, να βάλει χάμω το χώμα του, να πιστεύει, και να περιμένει. 

Μέρες οικονομικού Αρμαγεδώνος που είναι, αλλά και μέρες καλοκαιριού, ήρθε στο νου μου αυτή η ιστορία.  Τρίβολοι με κουδούνια και λύκοι με δέρατα αρνιών, απειλώντας και βρίζοντας, περιφρονώντας και χλευάζοντας την Πατρίδα και τον Λαό μας, έχουν αμοληθεί και λένε, λένε… Πρόμαχοι τάχα του λαού, του αρνούνται δικαίωμα και ικανότητα να αποφασίζει. Μάγοι και τσαρλατάνοι φοβερίζουν με τις φλόγες της κολάσεως. Δεν ξεσυνερίζομαι εκείνους που φοβούνται. 

Έμαθαν να κρύβουν ζηλόφθονα στην τσέπη το τάλαντο που τους δόθηκε, και να πορεύονται στα τυφλά και τρομαγμένα σε κάθε θρόισμα, σε κάθε ίσκιο. Δεν τους κατηγορώ που ενώνουν τις φωνές τους με των δημίων. Τα κεφάλια τους, σκυμμένα πάνω στον ποτισμένο στο αίμα, πάγκο του χασάπη, περιμένουν αδιαμαρτύρητα τον δίκαιο χαμό τους. 

Διάβαζα το σχόλιο ενός που έλεγε πως προτιμούσε να του κάνουνε κουμάντο οι Εβραίοι και οι Μασόνοι, παρά οι κομμουνιστές που θα μας πάρουν λέει το βιός και θα εγκαθιδρύσουν την κομμουνιστική δικτατορία. Και αγνοούσε ο πολυδιαβασμένος με το ύφος και τον τουπέ αποκριάτικου Δρυίδη, πως καπιταλισμός και κομμουνισμός πάνε χέρι-χέρι, όψεις του ίδιου νομίσματος. Ξεχνούσε ή απέκρυπτε πως οι εκλεκτοί του κόψαν συντάξεις και μισθούς, πήραν σπίτια κι έκλεισαν επιχειρήσεις. Οι εκλεκτοί του έβαλαν στην φυλακή τους Εθνικιστές, κι εκείνοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί, αν όχι οι εντολοδότες της δολοφονίας του Γιώργου και του Μάνου, με εκτελεστικά όργανα το αριστερό παρακράτος.  

Το πολιτικό θέατρο του κοινοβουλευτισμού είναι αρκετά παλιό και επαρκώς σχεδιασμένο ώστε να δίνει στο λαό την ψευδαίσθηση της Δημοκρατίας. Λίγο ενδιαφέρει ο ξεπεσμός του. Μα χαίρομαι που η ελληνική φωτιά γλύφει τις αυλές των Φασουλήδων στις Βρυξέλλες και τα γυάλινα κάστρα των χρηματιστών της Νέας Υόρκης, κι εύχομαι να τους δούμε να πέφτουν έντρομοι από τα ψηλά άλογα πού ‘χουν καβαλικέψει και τσαλαπατούν ανθρώπους κι έθνη. 

Αν κάτι κατάφεραν οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής στα τρία χρόνια της κοινοβουλευτικής τους παρουσίας είναι πως έκαναν χιλιάδες ανθρώπους να πετάξουν το πουκάμισο του φόβου, να βρουν και να πιστέψουν στην πιο βαθιά και αδιάψευστη ουσία τους: την αλήθεια της ράτσας τους. Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε, είναι να εξακολουθήσουμε να βαδίζουμε με τις Ιδέες μας θαλερές και τις Ψυχές μας ακέραιες. 

Οι άνθρωποι φεύγουν κι έρχονται στην ζωή. Μα τη δύναμή της ποιος μπορεί να την αμφισβητήσει; Ατάραχη στον δρόμο της καλεί να την ακολουθήσεις. Αντέχεις; 

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ 

www.xryshaygh.com

ΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

parelasi-stratos-660
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Η εθνική πολιτική τού γερού κράτους είναι συνάρτηση τού πολιτικού και τού στρατιωτικού σχεδιασμού τού Έθνους. Η ισχύς είναι σύμφυτη τής ατσάλινης θελήσεως για την θωράκιση τής εθνικής ασφάλειας. Άλλωστε στην πολιτική των ζωντανών εθνών ισχύει πάντοτε το δόγμα πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Τα πάντα στην ζωή τού Ελληνισμού είναι ένας διαρκής αγών. Αρκεί να διαθέτουμε φιλοδοξία και εθνική ηγεσία. Να είμαστε απαιτητικοί και ανυποχώρητοι στην ελευθερία και την κυριαρχία. Η δε κυριαρχία να εξαπλώνεται από το εσωτερικό τού εθνικού κράτους και την αυτόνομη λειτουργία του μέχρι το εξωτερικό του περιβάλλον και την πλατιά γεωπολιτική του επιρροή.

Η πολιτική ηγεσία τής Ελλάδος πρέπει απαραιτήτως να εμφορείται από το διεκδικητικό πνεύμα και επομένως να συνοδεύεται από την ισχυρή στρατιωτική οντότητα. Η γεωστρατηγική μας θέση ορίζει πως η αποστολή μας είναι να διαφεντεύουμε το παρατηρητήριο τής οικουμένης και να αποκρούουμε την μισαλλοδοξία των βαρβάρων εκάστου εποχής. Κατά συνέπεια η ελληνική διπλωματία πρέπει να κινείται παράλληλα με τις ετοιμοπόλεμες Ένοπλες Δυνάμεις.

Η Ελλάς έχει ως στερεή βάση τής οντολογικής της ύπαρξης το εθνικό συναίσθημα, την φυλετική συνείδηση και την πίστη. Βαδίζει στην ιστορία της ως πραγματικά ελεύθερο έθνος μονάχα όταν στηρίζεται στην δική της προσωπικότητα και την δική της στρατηγική επιδίωξη. Όταν συγχρονίζει το δίκαιο με το ηγεμονικό πνεύμα. Αυτό που πραγματικά απουσιάζει στην περίοδο των «δημοκρατικών» διακυβερνήσεων.

Το γερό ελληνικό έθνος είναι υπόθεση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αφορά τούς Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή που κατευθύνονται στις αποφάσεις τους με γνώμονα τις προτεραιότητες και τις ανάγκες τού Έθνους, την Παράδοση και το Συμφέρον, με το Έθνος δηλαδή στο επίκεντρο τής συλλογικής φυλετικής ενέργειας. Οι αστικοδημοκράτες πάσης φύσεως, διεθνιστές τελειωμένοι, είναι δούλοι τής κοιλιάς τους και τής ξένης «στοργής». Σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές σέρνονται στους δυνατούς στους οποίους ανήκουν και γλείφουν τούς εχθρούς τής Ελληνικής Φυλής.

Κλασικό παράδειγμα αποτελεί η γεωπολιτική ανισορροπία που έχει επιβληθεί στην Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου και στην Καθ’ Ημάς Ανατολή. Εν μέσω τής στημένης από σιωνιστικό νεοταξισμό και γραικύλους πολιτικάντηδες οικονομικής κρίσης, η έξαρση τής λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας και η υιοθέτηση αυτής από τούς ψευτορωμιούς είναι σκανδαλώδης. Και είναι σκανδαλώδης όταν δεν λαμβάνονται υπ’ όψη  η συλλογική μας ταυτότητα, τα μονοπάτια τής εισβολής, οι διεκδικήσεις σε βάρος μας από τούς προσωρινούς γείτονες και οι εσωτερικές συνθήκες των χωρών τής γεωπολιτικής μας γειτονιάς.

Ένα από τα κυριότερα μονοπάτια από τα οποία περνάει με σχέδιο η παράνομη μετακίνηση πληθυσμών είναι η Τουρκία. Η Τουρκία έχει δηλώσει ότι επιδιώκει την κατάληψη τής Πατρίδος μας δια τού εξισλαμισμού της, ενώ παράλληλα διεκδικεί τα νησιά και την Ελεύθερη Θράκη Μας. Επιπλέον είναι γνωστή η στήριξη που παρέχει η Άγκυρα σε στρατιωτικό επίπεδο και η συμμαχία που την συνδέει με το Ισλαμικό Κράτος.

Το δε Ισλαμικό Κράτος προσφάτως μίλησε για την κατάληψη τού Αίμου, των Βαλκανίων δηλαδή, ενώ έχει αναφερθεί στα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία». Παρεμφερείς επιδιώξεις έχουν σε βάρος μας η Αλβανία, τα Σκόπια και η Βουλγαρία. Οι ηγεσίες άλλωστε όλων των όμορων κρατικών μορφωμάτων είναι απευθείας συνδεδεμένες με τον ομφάλιο λώρο τού Αμερικανοσιωνισμού.

Οι ταραχές που λαμβάνουν χώρα από την Τουρκία και την Ουκρανία έως την Συρία και το Ιράκ δείχνουν πολεμική προεργασία. Σ’ αυτήν ακριβώς την ενότητα είχαμε τις προάλλες τα βομβιστικά χτυπήματα σε βάρος των Κούρδων τής Τουρκίας εν μέσω εκλογών. Και σ’ αυτήν ακριβώς την ενότητα εντάσσεται το κλείσιμο τού φράγματος τού Ευφράτη από το Ισλαμικό Κράτος προκειμένου να στερηθεί υδάτων η Συρία και το Ιράκ και να διέλθει το νεοταξικό κτήνος στα εύφορα γεωφυσικά και ενεργειακά μέρη μας, προς επίρρωση τής Ιερής Αποκάλυψης.

Καλεί μάς λένε η Ρωσία σε συνεργασία την Ελλάδα. Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο ίσαμε τώρα. Και την ίδια στιγμή μαθαίνουμε πως μπορεί τάχα να γίνει συμπόρευση τόσο με τις δυνάμεις τού νεοταξισμού όσο και με τις δυνάμεις τού έθνους. Να πάς με τις δυνάμεις τής πίστης και τής πανθρησκείας. Με τούς τοκογλύφους και τις παραγωγικές δυνάμεις. Με τούς άρπαγες γης και ψυχών και με το έθνος ταυτόχρονα.

Η σκλαβιά δεν μπορεί να βαπτισθεί συμμαχία. Η διάλυση τού Ελληνικού Έθνους δεν είναι διασφάλιση ειρηνεύσεως. Η Ελλάς νοείται μονάχα ως Εθνική και Φυλετική Οντότητα, ως Μεγάλη Δύναμη Εκπολιτισμού και κατανικήσεως των βαρβάρων. Τις συμμαχίες τις σχηματίζουμε εμείς οι ίδιοι με γνώμονα την συνοχή τού εσωτερικού μετώπου και την μεγιστοποίηση τού γεωστρατηγικού μας βάθους.

Η Μεγάλη και Φυσική Ελλάς περνάει οπωσδήποτε μέσα από την στήριξη των εθνικών μας θυλάκων στις αλύτρωτες πατρίδες μας και τον σχηματισμό συμμαχιών από θέση ισχύος. Ο δε οικονομικός παράγοντας και η ανάπτυξη τής Ελλάδος πρέπει να τεθούν στην υπηρεσία τού Εθνικού Σκοπού. Και Εθνικός Σκοπός καλείται η Ελευθερία και η Τιμή των Ελλήνων. Η δημιουργία ενός ισχυρού εθνικού κέντρου που θα στεγάζει όλους τούς Έλληνες και θα ρυθμίζει τις γενικές ισορροπίες τής οικουμένης.

Εθνική Διπλωματία και Ισχυρός Ελληνικός Στρατός. Εθνικός κοινοτικός τρόπος σκέψης και δράσης. Ενεργητικές Αρχές που δεν εκπροσωπούν απλώς μα και εκφράζουν τον Μάχιμο και Ζωντανό Ελληνισμό. Ορθόδοξος Πυλώνας ανυποχώρητης Αλήθειας. Η Νίκη για τα Ελληνικά Λάβαρα οδός για τον υπερβατικό και ηγετικό Έλληνα. Δύναμη Ελληνικού Πολιτισμού και Λυτρώσεως με Δίκαιο και Ατσάλι. Ζήτω η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ: Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

oxi_syriza

Άρθρο στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Υποτίθεται πως το δημοψήφισμα αποτελεί την κορυφαία δημοκρατική έκφραση ενός λαού και πως η λαϊκή κυριαρχία αποτελεί το θεμέλιο λίθο της δημοκρατίας. Επίσης, υποτίθεται πως η Ελλάδα είναι ένα κυρίαρχο κράτος το οποίο διέπεται από ένα Σύνταγμα, βάσει του οποίου o λαός επιδιώκει το συμφέρον του μέσα από τα κόμματα, τα οποία και εξουσιοδοτεί για να κυβερνήσουν για λογαριασμό του.

Επικαλούμενη τη λαϊκή βούληση και καλώντας του Έλληνες σε δημοψήφισμα την ερχόμενη Κυριακή η κυβέρνηση θέλησε να δώσει την εντύπωση ότι ενεργεί δημοκρατικά και με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, ξεχνώντας κάποιες βασικές παραμέτρους που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Κατά πρώτον, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος η κυβέρνηση θα έρθει σε «συμφωνία» με τους θεσμούς, επομένως η υπογραφή ενός νέου μνημονίου δε μπορεί να θεωρηθεί συμφέρουσα, αλλά καταστροφική πράξη. Δεύτερον, η κυβέρνηση διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα κι ως εκ τούτου τα συμφέροντα της είναι απολύτως διασφαλισμένα. Γι’ αυτό εγγυώνται οι Ευρωπαίοι ηγέτες, αυτοί δηλαδή που βλέπουν την Ελλάδα να καταστρέφεται και απλώς «δηλώνουν» τη συμπαράσταση τους στους δοκιμαζόμενους Έλληνες.

Πόσο όμως σέβονται τον ελληνικό λαό αυτοί που πραγματικά κυβερνούν αυτόν τον τόπο; Καθόλου, διότι η χώρα μας είναι από τις ελάχιστες (μαζί με την Κύπρο) στις οποίες επιβλήθηκε ο έλεγχος κεφαλαίου αμέσως μετά την ανακεφαλαιοποίηση τους από το υστέρημα των Ελλήνων. Και τώρα που οι Έλληνες δηλώνουν την πρόθεση τους να έρθουν σε ρήξη με τους τοκογλύφους, η συγκυβέρνηση παρατηρεί ανενόχλητη τις τράπεζες να σπέρνουν τον πανικό, εκβιάζοντας έτσι τους Έλληνες και προσπαθώντας να αλλάξουν τη ψήφο τους.

Άραγε, αυτοί που με τις σημαίες της Ευρωπαϊκή Ένωσης στα χέρια διαδήλωναν στο Σύνταγμα φωνάζοντας «Μένουμε Ευρώπη» θα νιώθουν την ίδια «εθνική υπερηφάνεια» όταν βλέπουν τους τραπεζίτες να εκβιάζουν έναν ολόκληρο λαό; Η απάντηση σε όλους αυτούς είναι και παραμένει μία: Μένουμε Ελλάδα, για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, για τον ελληνικό λαό, για το μέλλον της πατρίδας μας ενάντια στους δανειστές που θέλουν να μας υποδουλώσουν με τα τοκογλυφικά τους δάνεια.

Α.Μ.


ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΕΙ

oxi_gia_mia_nea_ellada
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

 Πάντα στην Ιστορία της Αιωνίας Ελλάδας, από τον Πόντο, την Μικρασία, την Καππαδοκία, την Πόλη, την Ανατολική Θράκη και όλες τις αλύτρωτες πατρίδες, έβρισκαν ένα «πρόθυμο χέρι» οι εχθροί μας, ώστε να βάλει φωτιά και να καταστρέψει καθετί ελληνικό, ώστε να αφανιστεί ο ελληνισμός.

 Αιώνες τώρα η Ορθοδοξία πολεμιέται, ο Ελληνισμός είναι εχθρός των σκοτεινών δυνάμεων και σκοπών τους. Τις μέρες αυτές ζούμε πρωτόγνωρες σκηνές για την Ελλάδα της Ε.Ε αλλά πόσοι άραγε εκτός από την αγωνία για την επόμενη μέρα με ή χωρίς ευρώ, αναρωτιούνται γιατί γίνονται όλα αυτά και πως μπορούν να τα σταματήσουν;

Δυστυχώς καθηλωμένοι στις τηλεοράσεις παρακολουθούμε τα γεγονότα αλλά δεν τολμάμε ούτε μια ελληνική σημαία να κρεμάσουμε στα μπαλκόνι μας, γιατί κι αυτό μόνο σε εθνική εορτή είναι επιτρεπτό.

 Τα εθνικά μας λάβαρα για τα οποία θυσιάστηκαν τόσοι ΗΡΩΕΣ αντικατέστησαν τα κομματικά σύμβολα και τη σημαία της Ε.Ε.

 Τα σκοτεινά μυαλά έχουν ήδη στείλει τους δούρειους ίππους και έχουν βρει τους πρόθυμους που θα προσπαθήσουν να επιτελέσουν την καταστροφή. Μας ειρωνεύονται κιόλας, λέγοντας πως όλα συνηθίζονται! Και οι ουρές στα ΑΤΜ και οι ουρές ίσως αύριο στα συσσίτια, μαζί με τους λαθρομετανάστες.

 Όμως, η καταστροφή δεν θα επιτελεστεί γιατί υπάρχουν οι αθάνατες ψυχές των προγόνων μας, των μαρτύρων, των αδικοσφαγιασθέντων που μας οδηγούν και κρατάμε ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΡΘΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣΣΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!

Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5720913661796344818

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item