Widgets

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Mr.ALEXIS: «ΠΟΤΕ δεν προσπαθήσαμε να ΒΓΟΥΜΕ από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ!»

Στους έξι μήνες της διακυβέρνησης Σύριζα έλαβαν χώρα πολλά ευτράπελα, τα οποία ήταν αποκλειστικά και μόνο για τις κάμερες, όπως έδειξε και το αποτέλεσμα. Η Χρυσή Αυγή είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή πως η διακυβέρνηση Τσίπρα δεν στοχεύει στην πραγμάτωση των προεκλογικών της δεσμεύσεων, αλλά σε μία επικοινωνιακή διαχείριση της, επικείμενης τότε και πλέον υπαρκτής, μνημονιακής κωλοτούμπας.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!


Αυτή η παρατήρηση εκ μέρους μας δεν προερχόταν ούτε από μικροκομματική σκοπιμότητα, ούτε από μαντικές ικανότητες. Προερχόταν από γνώση της καταστάσεως και σωστή ερμηνεία των κινήσεων της συγκυβέρνησης, η οποία απέφευγε την οποιαδήποτε ουσιαστική κίνηση ενάντια στα μνημόνια, ροκανίζοντας παράλληλα τα ταμειακά διαθέσιμα και οδηγώντας την κατάσταση στο αδιέξοδο.
Έτσι επιχειρήθηκε η εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού, ώστε πρώτον να πειστεί για μία δήθεν «σκληρή διαπραγμάτευση» και δεύτερον για το «αδιέξοδο του μνημονίου». Αυτό άλλωστε το είχε περιγράψει και ο διευθυντής της εφημερίδας «Βήμα» του ΔΟΛ, σε άρθρο του, που μίλαγε για την αναγκαιότητα της διακυβέρνησης Σανέλ.

Πάμε τώρα να δούμε τι είπε ο Τσίπρας, μιλώντας χθες στη Βουλή:
"Πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας να παραδεχθούμε αλήθεια σε αυτό τον τόπο. Γιατί δεν την παίρνατε να σώσετε τη χώρα; Η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπήρχε καμία συμφωνία για 2 δισ. Η πραγματικότητα είναι ότι όχι μόνο όλα αυτά που αναγκαζόμαστε τώρα να προωθήσουμε αλλά και βαριά δημοσιονομικά μέτρα θα έπρεπε να προχωρήσετε εσείς αν παρέμενε το πλαίσιο αυτής της συμφωνίας .Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν το αφήσατε εσείς επειδή είχατε την ευκαιρία και  κάποιοι σας εμπόδισαν για να πάμε σε εκλογές. Η πραγματικότητα είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε δυνατότητα εξόδου από το μνημόνιο με το χρέος της χώρας στο 180% και με προοπτική στο 200%. Και αυτή την πραγματικότητα ας τη συνομολογήσουμε για να δώσουμε τη μάχη από κοινού ώστε αυτό το χρέος να πάψει να είναι στο 180%, να πετύχουμε το μεγάλο εθνικό στόχο της αναδιάρθρωσης του χρέους"
Ο Τσίπρας λοιπόν θεωρούσε και θεωρεί ότι ποτέ δεν υπήρχε «διέξοδος από το μνημόνιο». Συνεπώς από την πρώτη στιγμή κυβέρνηση με γνώμονα ένα «αδιέξοδο» στην σκέψη του. Άρα ουδέποτε προσπάθησε να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, αλλά προσπαθούσε να διαχειριστεί επικοινωνιακά την εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού.

Αυτό που λέγαμε εμείς εξαρχής, πριν ακόμα και από τις εκλογές, το ομολογεί τώρα εμμέσως, και ευθαρσώς, ο ίδιος ο Τσίπρας. Ουδέποτε είχε σχέδιο για την ανάταση και αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας. Σπατάλησε έξι μήνες διακυβέρνησης σε εξυπηρέτηση εσωκομματικής πελατείας και σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.
Δεν είχε ποτέ σκοπό να καταγγείλει το μνημόνιο ή το επαχθές δημόσιο χρέος, για αυτό και περιόρισε τις αρμόδιες επιτροπές σε άτυπη λειτουργία, άνευ ουσιαστικού περιεχομένου. Από την αρχή ήξερε ότι είχε παραλάβει από τη δειλή Νέα Δημοκρατία ένα επικείμενο τρίτο μνημόνιο, το οποίο έπρεπε να υπογράψει. Πορεύτηκε έτσι σε αυτό τον δρόμο που συντόμως πλησιάζει στο τέλος του.

Υπήρχε άλλος δρόμος, όμως, ή τα μνημόνια είναι μονόδρομος; Ναι, υπάρχει άλλος δρόμος που δεν είναι άλλος από την πλήρη εφαρμογή του προγράμματος της Χρυσής Αυγής:

Καταγγελία του Μνημονίου και διαγραφή του παράνομου χρέους η μόνη διέξοδος για την Ελληνική Οικονομία

Το Μνημόνιο απεδείχθη περίτρανα καταστροφικό, προκάλεσε ανεπανόρθωτη οικονομική και κοινωνική καταστροφή, επέφερε δραματική συρρίκνωση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, άνευ προηγουμένου αύξηση της ανεργίας (το υψηλότερο ποσοστό στην Ε.Ε.) και εκτίναξη των χρεών σε επίπεδα μη αντιμετωπίσιμα (180% του ΑΕΠ για το 2013 σύμφωνα με τις πλέον ευνοϊκές προβλέψεις). Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην θέση της περί μονομερούς καταγγελίας του Μνημονίου, σε αντίθεση με την αριστερά που για ψηφοθηρικούς λόγους χρησιμοποιεί πλέον την μνημονιακή ορολογία περί… «επαναδιαπραγματεύσεως».
Το κόστος ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη θα είναι ολέθριο για την παγκόσμια οικονομία.  Στο επερχόμενο ντόμινο  θα ακολουθούσε άμεσα η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία, ενώ η μείωση του παγκόσμιου ΑΕΠ θα άγγιζε τα 17 τρισεκατομμύρια ευρώ ως το 2020 και ολόκληρος ο πλανήτης θα βυθιζόταν σε ύφεση. Η απειλή της βίαιης αποπομπής της χώρας μας από το ευρώ λοιπόν είναι ανύπαρκτη, καθώς οι συνέπειές της είναι μη διαχειρίσιμες από το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα. Αυτό παραδέχονται όλοι οι τοκογλύφοι «εταίροι» μας, με πιο σημαντικές τις δηλώσεις του γερμανού υπουργού οικονομικών Σόιμπλε, που αναφέρει ρητά ότι: «αν πέσει η Ελλάδα, πέφτει και η Γερμανία». Το παραπάνω γεγονός είναι ένα τεράστιο όπλο για την ελληνική πλευρά, που μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να χρησιμοποιήσει.Η Χρυσή Αυγή προτείνει άμεση καταγγελία του Μνημονίου, απαλλαγή της οικονομίας μας από τις θλιβερές του επιπτώσεις και συνολική διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους της χώρας.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ: Η λύση του ελληνικού προβλήματος απαιτεί άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν υπήρξε ποτέ ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δυστυχώς οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας, αλλά των διεθνών τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στον άμεσο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονη σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία όλων των υπουργείων και των δημοσίων οργανισμών. Σε ανάλογες κινήσεις έχουν προβεί ακόμη και κράτη «μπανανίες» της Λατινικής Αμερικής, όπως ο Ισημερινός. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει στην Ελλάδα, διότι έτσι θα προκύψει και το ποιοι έλαβαν τις μίζες και το μαύρο χρήμα. Πρωτίστως όμως θα προκύψει επισήμως ποιο μέρος του χρέους είναι παράνομο και επαχθές, το οποίο και το κράτος μας θα αρνηθεί να αποπληρώσει.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ με 3ο ΟΛΕΘΡΙΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ από την 1η φορά (ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΗ) ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Λαφαζάνης: Όλα μια χαρά με το Μνημόνιο – Τελείωσε η «επανάσταση» και πάλι όλοι φίλοι

Ξαναθυμόμαστε όλοι, τώρα με τον Σύριζα, τις παλιές καλές τακτικές του ΠΑΣΟΚ, που το έκαναν να μεσουρανεί στην πολιτική ζωή του τόπου μέχρι πρόσφατα, παρά τα συνεχή σκάνδαλα, τις ρεμούλες και τις κλεψιές. Βλέπουμε όλοι να παίζεται αυτές τις μέρες ένα «δράμα» στο εσωτερικό του Σύριζα με την ευκαιρία της υπερψήφισης του τρίτου, αριστερού και επαχθέστερου μνημονίου, που γνώρισε ποτέ ο τόπος.
Οι μεν προεδρικοί υπερψηφίζουν και καθυβρίζουν τους «διαφωνούντες» ως όργανα του Σόιμπλε, ενώ οι «διαφωνούντες» καθυβρίζουν τους προεδρικούς ως όργανα της Μέρκελ και του μνημονίου, υποταγμένους και δοσίλογους. Θα περίμενε κανείς ότι αυτή η εσωκομματική κόντρα, που θυμίζει εντόνως την αντιπολίτευση του Σύριζα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να οδηγήσει μοιραία σε μια διάσπαση, που θα συντελεστεί με κρότο!
Αμ έλα ντε όμως που η κυβέρνηση είναι γλυκιά και το μέλι της ακόμα πιο γλυκό. Ιδού τι είπε ο «αρχηγός των ατάκτων», Παναγιώτης Λαφαζάνης, όταν ερωτήθηκε για την κόντρα, που έχει λάβει εξαιρετικές διαστάσεις: "Όλα μια χαρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος με τις διαφορετικότητες του. Οι διαφορές είναι δύναμη, δεν είναι η αχίλλειος πτέρνα μας ".
«Όλα μια χαρά» και ο Σύριζα συνεχίζει να είναι αντιπολίτευση του εαυτού του! Τώρα που τελείωσαν προς το παρόν τα μνημονιακά μέτρα, ο Λαφαζάνης και οι συν αυτόν θα επιστρέψουν στην υπερψήφιση αριστερών εθνοκτόνων νομοσχεδίων, όπως το ξεπούλημα της Θράκης στους τούρκους, την απόδοση του Αιγαίου στα ψάρια του και άλλα τέτοια ωραία. Θα απαλλάξουν και τη νουδούλα από το φόρτο να λειτουργεί ως κυβέρνηση και η ζωή θα συνεχιστεί «μια χαρά», μέχρι το επόμενο πακέτο μέτρων, οπότε και θα αρπάξουν και πάλι τα «τουφέκια» οι «Λαφαζανίστας», για να δώσουν τον αντιμνημονιακό αγώνα του Σύριζα.
Το δυστυχές, γι’ αυτούς, είναι ότι ο κοσμάκης έχει περάσει σαράντα χρόνια καταπράσινης πασοκάρας και πλέον ξέρει τα  κόλπα!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ: Όχι στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ: Δυναμικές παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα - Φωτορεπορτάζ

Μνημόνιο της Αριστεράς - Μια μαχαιριά στην πλάτη του ελληνικού λαού


Όταν ένας Λαός καταταπεινωμένος από τις πολιτικές του ηγεσίες, υφίσταται επί πέντε συναπτά έτη την εξαθλίωση των Μνημονίων, και παρά την προπαγάνδα της καταστροφολογίας, φτάνει σε ποσοστό 62% να τίθεται ξεκάθαρα κατά της συνέχισης της υποδούλωσης στους διεθνείς τοκογλύφους, όμως βλέπει την κυβέρνησή του να αγνοεί επιδεικτικά την εκπεφρασμένη δια δημοψηφίσματος θέλησή του, τότε καθίσταται σαφές ότι η εξόχως καθεστωτική Αριστερά κατάφερε πισώπλατη μαχαιριά στο Ελληνικό Έθνος.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
TΣΙΡΚΟ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΕΣ…

Μεταμεσονύκτια… «thumbs down» από την Εύη Χριστοφιλοπούλου ενώ μιλάει η πρόεδρος του κλεφτοπασόκ. Κανένας σεβασμός σε κανέναν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης φιάσκο. Η μόνη στιγμή που άπαντες συμφιλιώθηκαν και ψήφισαν θετικά ήταν στην ψηφοφορία για τις κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων.

Ιδού, η «κυρία» Χριστοφιλοπούλου εκφράζεται με ιδιαίτερα δεικτικό τρόπο τη στιγμή που η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει το λόγο στη Βουλή. Προφανώς, διαφωνεί με αυτά που ακούει από την πρόεδρο του κόμματος της, πως στο Πασοκ είναι «καθαροί» και δεν φοβούνται κανέναν εισαγγελέα και υπερασπίζονται την διαφάνεια και άλλα τέτοια ευτραφή…Κατά τα άλλα, «η παρουσία της Χρυσής Αυγής υποβαθμίζει τον θεσμό» και όχι οι κλεψιές και οι μίζες τους και η ελεεινή συμπεριφορά τους ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ: ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και τα ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ


ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ελληνική Αυγή” για την Αθήνα εναντίον της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή ενώπιον ενός νέου πολιτικού τοπίου

Ζοφερή πραγματικότητα το νέο αριστερό μνημόνιοΌσο και εάν θέλουν να το αρνηθούν, πράγμα το οποίο τελικά δεν συμβαίνει, αφού δεν το αρνούνται, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε και αυτή σε μνημόνιο παρ’ όλη την διακηρυγμένη πολιτική της θέση περί καταγγελίας του μνημονίου πέντε ολοκλήρων ετών! 
Οι 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν είπαν το ΝΑΙ στην ψηφοφορία στη βουλή, δημιουργούν μοιραία μια νέα κατάσταση. Ο χρόνος θα δείξει εάν οι διαφωνούντες, οι οποίοι σημειωτέον δεν αποτελούν μία ενιαία πολιτική παράταξη, προχωρήσουν σε διάσπαση επίσημη και σε εξαγγελία κόμματος. Αμφίβολη η επιτυχία ενός κόμματος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. 
Από την πλευρά της η Ν.Δ., της οποίας η γραμμή ήταν “φέρτε συμφωνία και δικός σας λογαριασμός τα μέτρα”, ευρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη πολιτική κατάσταση. Από την μία πλευρά ταυτισμένη με την πολιτική του μνημονίου δεν μπορεί να κάνει αντιπολίτευση και από την άλλη έχει ανοιχτό το θέμα της ηγεσίας, το οποίο είναι δεδομένο ότι έχει δημιουργήσει διασπάσεις στην Ν.Δ. στο παρελθόν. Το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι είναι απόλυτα συνένοχοι στο νέο μνημόνιο και αυτό είναι βέβαιον ότι θα έχει και το ανάλογο πολιτικό τίμημα. Το ΚΚΕ παραμένει μία λενινιστική μαρξιστική παρέα, η οποία δεν έχει να πει τίποτε στην Ελλάδα του 21ου αιώνα και αναμασά συνθήματα της δεκαετίας του ’50 εάν όχι του μεσοπολέμου.
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναδεικνύεται στην μοναδική εθνική αντιπολίτευση κατά του μνημονίου και αυτό αποτελεί και την μεγάλη αγωνία του πολιτικού κατεστημένου. Όμως, δεν αρκούν οι ευνοϊκές πολιτικές εξελίξεις προκειμένου ένα κίνημα να πάρει ανοδική πορεία. Χρειάζεται αγώνας γιατί τίποτε δεν χαρίζεται στον κόσμο αυτό. Και ο αγώνας αυτός πρέπει να είναι καλά μελετημένος σε σχέση με τα σοβαρά και επείγοντα προβλήματα του λαού μας. Περιμένουν περισσότερα από εμάς και όχι απλά να επαναλαμβάνουμε το σύνθημα “εναντίον όλων”, το οποίο σύνθημα πάντως επιβεβαιώθηκε.
Μη λησμονούμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν λαό τρομοκρατημένο στις ουρές των ΑΤΜ, ο οποίος δεν γνωρίζει τι θα του ξημερώσει. Δεν αρκεί η θερμή συμπαράστασή μας. Πρέπει να προτείνουμε στον λαό ρεαλιστικές λύσεις, οι οποίες θα δίδουν διέξοδο στο αδιέξοδό του.
Σημαία του πολιτικού μας αγώνα πρέπει να είναι ότι το μνημόνιο αποτελεί καταστροφή για την εθνική μας οικονομία πέρα από το γεγονός ότι μετατρέπει την χώρα μας σε μία αποικία. Πρέπει να δομηθεί και να γίνει γνωστή στον λαό η δική μας πρόταση για μια εθνική οικονομία. Μία οικονομία, η οποία θα στηριχθεί στην πρωτογενή παραγωγή, στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, στην βιομηχανία και στον ορυκτό πλούτο της Πατρίδος μας. Η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα, την οποία καταχρέωσαν ανίκανοι και διεφθαρμένοι εξουσιαστές και αυτό αποτελεί μία πραγματικότητα την οποία πρέπει να κατανοήσει ο λαός μας. 
Το μέλλον σύμφωνα με τις υπάρχουσες συνθήκες ανήκει στην Χρυσή Αυγή, αλλά κανένα μέλλον δεν έρχεται από μόνο του. Πρέπει να το θελήσουν με τον αγώνα τους οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες.
Το Πεδίον του Άρεως, τα ιερά οστά των Ελλήνων και η μπουγάδα των λαθρομεταναστών στην οδό Αγωνιστών του 2

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Το Πεδίον του Άρεως σχεδιάστηκε το 1934 με σκοπό να τιμηθούν οι Ήρωες της Επανάστασης του 1821, γι΄ αυτό και είναι διακοσμημένο με τις μαρμάρινες προτομές των 21 ηρώων κατά μήκος της λεγόμενης οδού Αγωνιστών του 21.   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ =>  ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ (Εμείς οι «κακοί ρατσιστές» προειδοποιούσαμε εδώ και χρόνια το τι θα συμβεί στην Πατρίδα μας)

Οι σκοπιανοί συνεχίζουν να καπηλεύονται την Ελληνική Ιστορία - Οι πολιτικάντηδες τους χαρίζουν το όνομα «Μακεδονία»


Η πρώτη εντύπωση που λαμβάνει κανείς από τους εορτασμούς των γενεθλίων του Έλληνα παντοκράτορα, Αλέξανδρου, στα Σκόπια είναι η θλίψη για την γραφικότητα ενός συνονθυλεύματος, που προσπαθεί να γίνει κράτος, καπηλευόμενο την Ιστορία άλλων λαών.
Σας μεταφέρουμε το δημοσιεύμα:
«Μια ομάδα πολιτών από την πόλη των Σκοπίων, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι φέρουν αρχαία γονίδια, γιόρτασαν σήμερα τα γενέθλια του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της πρωτεύουσας του νοτιοσλαβικού κράτους, όπου έχει αναγερθεί το άγαλμα του Μακεδόνα στρατηλάτη.
Οι Σλάβοι των Σκοπίων πιστεύουν ότι είναι οι κληρονόμοι του Αλεξάνδρου, έχοντας αρχαίο αίμα και γονίδια αισθάνονται υποχρεωμένοι να γιορτάσουν τα γενέθλιά στις 22 Ιουλίου ημέρα γέννησης του Αλεξάνδρου, στο άγαλμά του.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση ήταν ντυμένοι με κάτι που έμοιαζε με αρχαία φορεσιά, έφεραν τη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, φορούσαν χρυσά δακτυλίδια με λιοντάρια και πουκάμισα που είχαν την εικόνα του Αλεξάνδρου. Διάβασαν και σλαβικά ποιήματα που είναι αφιερωμένα στον Αλέξανδρο.
«Η Μακεδονία είναι η μητέρα του κόσμου» διάβασε μια γυναίκα με δραματικό τόνο ένα ποίημα.
Οι συμμετέχοντας πρότειναν ο ‘έφιππος πολεμιστής’ στο κέντρο των Σκοπίων να ονομάζεται ‘Μέγας Αλέξανδρος’, όπως του ταιριάζει.
Φώναζαν συνθήματα: «Ζήτω η Μακεδονία», «Δεν θα αλλάξουμε ποτέ το όνομα!» Τα συνθήματα τα είπαν και στην αγγλική γλώσσα για να τα καταλάβουν οι τουρίστες που παρευρίσκονταν στην πλατεία.
πηγές: agioritikovima, echedoros-a.gr»
Δύο παρατηρήσεις επί της παραπάνω είδησης:
  1. Οι πολιτικάντηδες, όπως αποτυπώθηκε και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, θέλουν να δώσουν το όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς. Αυτό αποτελεί κοινή απόφαση των κομμάτων του «δημοκρατικού τόξου» και μόνο η Χρυσή Αυγή εναντιώνεται σε αυτή την προδοσία.
  2. Ο Μεγάλος Στρατηλάτης είναι πλέον ξεχασμένος στην Ελλάδα. Το ίδιο είναι και η Μακεδονία. Μόνο η Χρυσή Αυγή διατηρεί ζωντανή την Εθνική Μνήμη. Δείτε φωτογραφίες από την φετινή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Μακεδονία για τον Αλέξανδρο.    ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απολίθωμα του ΚΚΕ ενοχλήθηκε από τον πατριωτικό λόγο της Χρυσής Αυγής και  “μάσησε την κασέτα”  ΚΑΙ   Η λυκοσυμμαχία καπιταλιστών και ΚΚΕ στην πράξη: ο μιντιακός αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3188522721478094086

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item